Eternul motiv artistic al fututului de creaturi exotice

Omul, prin natura lui este o ființă curioasă. Foarte curioasă. Mai ales cu genitalele. Aproape orice exprimare artistică din istoria omenirii care implică ființe conștiente diferite de om conține și oameni care ajung să-și frece genitalele de acele ființe conștiente diferite de om.

Așa avem noi ca specie impresia că ne putem transcede condiția existențială futând ființe care se află în altă condiție existențială. Idee de oscar.

Însă în mulțimea de scriituri, legende, filme, cântece și desene cu oameni care dau cu pubisul în ființe putem distinge două direcții complet diferite, în funcție de sexul omului implicat. Două direcții care ne explică cât de diferit funcționează instinctul de a cunoaște prin futut la bărbați și la femei.

1. Datul cu pula în ființe supraomenești

Încă de la grecii antici putem observa că datul cu pula în tot ce mișcă e un mod de a marca teritoriul. Absolut orice zeu masculin fute demonstrativ ce are chef el de pe teritoriul lui ca să demonstreze că e al lui. Zeus se transformă în taur să o răpească pe Europa și să o fută drept în pizdă doar pentru că e șmecher și poate. Ăsta e singurul lui motiv. Europa nu prea vrea. Nevasta lu Zeus nici ea nu prea vrea, dar nu îi spune lui nimeni căm n-are voie să-și marcheze teritoriul cu pula, clar?

Pe lângă rolul de marcat teritoriul prin futut, pula mai are și un rol explorator în fantezia hipermasculină. Kirk descoperă rase noi de extraterștri și le fute femelele în repetate rânduri. Cum altfel să arăți că ai înțeles plenar ceva diferit de om dacă nu prin fututul acelui lucru diferit de om?

Frontiera finală din Star Trek de fapt sunt labiile extraterestre.

Datul cu pula e un act de explorator și cuceritor. Masculul ajunge atât de suveran în acel context supraomenesc încât își permite să scoată pula la el. E o nouă reinterpretare a mitului virginei. Orice mascul nesigur pe el visează la virgine. Tipe care nu au termen de comparație și experiență. Nu îi pot judeca masculinitatea în raport cu cea a altora. În același mod contextul supraomenesc al fututului ține loc de virginitate. E o creatură care n-a mai văzut pulă de om într-un loc unde nu a mai fost pulă de om. Ești primul și oricare om va veni după tine va fi judecat comparativ. Pula ta e un sistem de măsură care tocmai se cristalizează în această extensie a realității nemaiîntâlnită de om.

2. Datul cu pizda în ființe supraomenești

Aici ne întoarcem la Europa și cât de țanțoșă e ea călare pe spatele taurului-zeu. Sigur, e o ființă supranaturală căreia nu poate să i se opună și a luat-o pe o insulă să o violeze. Pare nasol.

Dar dintre toate proastele ălea a ales-o pe ea. Un zeu. Ce altă dovadă poate fi că e mai bună decât proastele ălea? La ele nici nu s-a uitat. Direct pe ea a luat-o să-i arate cu japca pula de zeu.

Dacă fantezia masculină proastă e să îmblânzească lucruri noi cu pula, cea feminină proastă e ca lucrurile noi să se îmblânzească singure doar pentru pizda ei. Pe ființe nemuritoare și supranaturale să le apuce brusc o obsesie, să lase tot din existența lor ce depășește omul și să se strofoace să facă gesturi romantice pentru a o impresiona pe ea.

Să apară ceva cât mai diferit de om și să se transforme în exact ce vrea ea printr-un proces alambicat și dureros, doar ca să-i fie ei pe plac.

Era o creatură sălbatică și puternică dar după ce i-a adulmecat pizda s-a îmblânzit brusc și-i mănâncă din palmă. PENTRU CĂ EA E MAI BUNĂ DECÂT ALTE FEMEI. Spre diferență de bărbat, care vrea să intre cu pula peste lumea supranaturală, femeia vrea ca lumea supranaturală să lase căcaturile supranaturale și să se normalizeze pentru pizda ei.

Bărbatul vrea să transceadă normalul cu pula, femeia vrea să ca anormalul să se normalizeze pentru pizda ei.

Și cu cât anormalul ăla e mai anormal, cu atât e drumul mai lung pe care trebuie să-l parcurgă până la normalizarea pentru pizdă. Și cu cât drumul e mai lung și anevoios, cu atât pizda e mai merituoasă, evident.

3. Evident mai e și abordarea rasist-conservatoare

Creaturi în care dai cu sexul și mori. Dacă aș avea un leu pentru fiecare film în care un cocalar se dă agresiv la o tipă, chiar o și bruschează și aia se dovedește a fi alien/vampir/demon și îl mănâncă în aplauzele publicului, as scrie acest text din zeppelinul personal. Bine i-a făcut cocalarului! Bineînțeles e doar îndoctrinare conservatoare care încearcă să sugereze că fututul e în general periculos, mai ales dacă e vorba de străini și că ar trebui să păstrezi puritatea rasială combinându-te cu oameni de sex opus de la tine din sat, preferabil cu aceeași culoare la ochi și la păr ca și tine. E doar așa, să întărească xenofobia prin narațiuni în care străinul e mereu o creatură periculoasă.

Sirenele care te îneacă. Ielele care te înnebunesc. Toate metafore pentru ideea conservatoare că sexul și străinii sunt două lucruri de care trebuie să te ferești. Și separat dar mai ales în combinație.

Uite ce pățești dacă nu ești un bun creștin care o cere pe vecina de soție după curtat respectuos. Îți mănâncă pula în parcare un vampir extraterestru după care îți depune ouă în gât.

Normal că narațiunile care intră în genul ăsta de tipar sunt de oscar.

Cu cât un om e mai inadaptat sexual, cu atât fanteziile lui țintesc la distanță mai mare în direcția cealaltă.

Cu cât e mai nefutută o femeie, cu atât o să îi placă mai tare filmele în care un vampir robot de un miliard de ani și cu conștiință infinită se îndrăgostește de Mariana de la scara II. E feminitatea finală.

Cu cât are pula mai mică un bărbat, cu atât o să îi placă mai tare filme cu tipi care călătoresc într-un univers paralel și fut tot acolo. E masculinitatea finală.

 

Eu sunt mai pragmatic.

Nu am pula destul de mică încât să compensez visând că fut nimfe. Văd realitatea și o judec așa cum e. Pe mine mă îngrijorează borcanele, spre exemplu. Mai exact mitul ăsta că femeile nu pot deschide borcane. Eu cred că special ne dau nouă să deschidem sticle și borcane ca să ne gândim „Ia uite ce neputincioasă e fără mine! Cu siguranță nu conspiră între ele toate femeile din lume și s-au vorbit să aștepte să perfecționăm noi impregnarea fără spermatozoid sau celulă masculină pentru că singure nu le duce capul la știință, ca să ne dea într-o seară coordonat în cap la toți și să scape de noi. Păi dacă ar face asta, cine le-ar mai desface borcanele?”

Sigur, pare o idee absurdă, dar uitați-vă la o femeie și la un borcan. Chiar pare borcanul ăla real o chestie care i-ar crea dificultăți sau doar un teatru absurd pentru a ne adormi simțurile?

 

 

***

Comentarii (16)

 • Nicoleta Naiken spune:

  good one boss

 • Xfiles spune:

  Daca tragi de margine cat sa iasa aeru, borcanu e 50% desfacut, dar depinde de continut ca nu la toate borcanele merge treaba asta. Tine de tehnica + forta si majoritatea n au suficienta forta ca sa l desfaca sau in cel mai bun caz dureaza foarte mult timp + chin inutil.
  nuj in ke kerkuri te invartzi, dar esti prea influentat de ideile si conspiratiile astea feministo-progresiste, mai reevalueaza si tu din cand in cand !

  • Fane spune:

   Oare exista o ființă așa idioata încât să nu se prindă de trolajul borcan-femeie ?
   După care am citit „nuj in ke kerkuri” și mi-am dat seama că totul e posibil.
   Ești un adevărat cavaler ar borcanelor, sa numai spui nimănui secretul.

   • Xfiles spune:

    @Fane-spargatoruldeborcane
    am explicat metodologic treaba cu borcanu pentru ca si pe mine ma preocupa problema borcanelor, am cosmaruri.
    „nuj in ke kerkuri” – e momeala pt identificat prosti ca tine, care nu se prind ca am scris asa intentionat, e o forma subtila de nonconformism, muie.

    • mimi spune:

     Si „cat sa iasa aerul” e tot o forma subtila de a spune ca universul se elibereaza in borcan?

     • Xfiles spune:

      @mimi
      nu, universul e borcan, de asta se desface greu.

 • Pro Stuf Udul spune:

  Aia cu borcanele si femeile nu e mit, ci doar problema de fizica (mecanica) derivata din anatomie, si lipsa de imaginatie (sau inteligenta) in a gasi o solutie alternativa.

 • Ion spune:

  Un film in care femeia e motostivuitor n-ar fi facut si ei….

 • fur spune:

  bun articol, zeule! multumim pentru review. Asteptam articolul despre restul filmelor de la Oscar

 • popica sultanul spune:

  taaaaaaaare

 • AFM spune:

  transcende*

 • UnCetateanIngrijorat spune:

  Dar Centaure, femeile chiar au nevoie de noi sa facem treburi care implica borcane si capace. Nu e ca si cum n-ar putea sau le-ar fi lene, pur si simplu vor sa iti aduci si tu aportul la chestiile pe care le fac ele pentru tine, chiar si simbolic, prin desfacutl unui capac. E vestigiul unei relatii simbiotice (daca ai vedea barbatii si femeile ca doua specii diferite). De ce strivesti tu corola de minuni a lumii? A?

  • Ion spune:

   Exact, e un fel de cedare de suveranitate. Oricum un capac de borcan nu poate opri o femeie…ai incercat vreodata sa opresti o femeie cu o idee fixa? (trece armata rosie peste tine)…nici nu vreau sa ma gandesc cum ar desface un capac de borcan daca si-ar pune mintea :)))

 • ceconteaza spune:

  Hmm, oare repulsia asta ancestrala fata de straini o avea de-a face cu toate hoardele alea de vizitatori care-ti futeau femeile si copiii, mancau precum termitele, dadeau foc satului si iti puneau teasta in paru de la poarta? Sau alea de au adus ciuma si holera de prin locurile alea exotice cu speranta de viata 30 de ani? Sau strainii aia de-ti bateau la poarta sa ceara de pomana cat timp odraslele iti goleau casa si cotetul? Sau strainii ailalti de-ti bateau la poarta si te puneau legat in caruta sa te duca la oaste?
  Zeci de generatii au cimentat reactia instinctiva de respingere a strainului din cauze cat se poate de concrete. Abia de doua generatii ne chinuim sa-i fortam pe oameni sa accepte strainii ca pe mana cereasca… s-ar putea sa mai dureze. Nu te apuca sa pui nationalismul, xenofobismul si epigenomul in aceeasi troaca.

 • Alexandru spune:

  Orice femeie cauta un barbat care sa-i procure si sa aiba grija de plozii ei, e ceva instinctiv. Un barbat puternic bla bla bleah….

 • Shlomo Shekelstein spune:

  Cat de tare este ca UE foloseste motivul Europei, Europa care a fost violata si furata de Zeus :))

Adaugă un comentariu