Ședințe foto pentru subiecte super serioase

Ok a fost scandalul ăla nasol și considerat irelevant de plebe cu Cambridge Analytics care pe scurt s-ar rezuma cam așa.

Omul e o specie proastă și previzibilă și dacă reușești să aduni destule date despre preferințele maselor și fricile lor banale încât să îi împarți în subgrupuri îi poți manipula mai ușor decât pe oi apăsându-le pe butoanele de frică și convingându-i că există o cealaltă tabără care vrea să le dărăme valorile și stilul de viață și singura opțiune de apărare e atacul.

Și deja datele alea sunt adunate și folosite fără acordul tău cu succes în alegeri și deși liberul arbitru personal încă mai e ceva dezbătubil, masele sunt atât de previzibile și manipulabile încât chiar nu mai contează adevărul mesajului ci la cine ajunge și pe ce butoane apasă. Specia noastră e complet futută de idioți și de faptul că roboții deja îi pot manipula la perfecție pe baza fricilor lor iraționale de animale simple.

Vrăjeli de-astea preapocaliptice care te fac să îți dai seama că singura șansă a noastră ca specie e eutanasierea în masă a idioților manipulabili lipsiți de înțelegere elementară asupra vieții și orice semn de rațiune care atât timp cât există pot fi speriați să facă orice, de la supt pula la omorât oameni.

Hai să nu ne concentrăm la ele ci la ceva amuzant.

Ai un subiect serios. Un băiat face dezvăluiri.

Faci o ședință foto cu băiat, să dea frumos.

Dar nu ai cum să-l pui să zămbească, că subiectul e serios.

Așa că-l pui să stea precaut și morcovit. Să se ferească de privirea spectatorului ca și cum deține un secret care l-ar cutremura pe spectator și nu știe dacă să i-l spună sau nu.

Și iese un căcat de genul ăsta, care se potrivește lejer într-o narațiune. Mulțumesc The Guardian.

CRISTI NU TE MAI UITA AȘA LA MINE DE DUPĂ DULAP, CĂ  NU SCAPI. TREBUIE SĂ VORBIM. INTRĂ ÎN CAMERĂ ȘI STAI JOS.

 

UITE, ȘTIU CĂ SUNTEM COLEGI DE APARTAMENT DE TREI LUNI DOAR ȘI AM ZIS CĂ-ȚI MAI DAU O ȘANSĂ, DAR NU SE MAI POATE AȘA. DEGEABA FACI PRIVIREA AIA VINOVATĂ. ȘTIU CĂ TOȚI CIORAPII ĂIA CALCIFIAȚI PE CARE ÎI LAȘI PRIN TOATĂ CASA SUNT PLINI DE LABĂ. N-ARE CUM SĂ FIE ALTCEVA, NU MĂ LUA CU VRĂJEALĂ CRISTI

 

DEGEABA TE UIȚI URÂT LA MINE CRISTI. ÎNȚELEG CĂ AI O PROBLEMĂ ȘI EȘTI MASTURBATOR CRONIC DAR NU ÎNȚELEG DE CE TREBUIE SĂ LAȘI CIORAPII ĂIA PLINI DE LABĂ PRIN CASĂ ȘI NU ÎI STRÂNGI. AM MAI AVUT DISCUȚIA ASTA DE DOUĂ ORI.

 

 

EU NU MAI POT SĂ TRĂIESC AȘA CRISTI. NU MAI POT. N-AM CU CINE SĂ MĂ ÎNȚELEG. NU FACE OCHII ĂIA DE CÂINE BĂTUT LA MINE CRISTI CĂ DE DATA ASTA NU-ȚI MAI MERGE. AM GĂSIT CIORAPI PLINI DE LABĂ ÎN ȘIFONIER CRISTI. ÎN ȘIFONIERUL MEU. CINE NAIBA FACE LABĂ ÎN ȘIFONIERUL COLEGULUI DE APARTAMENT CRISTI. CINE? SAU AI FĂCUT LABĂ ÎN ALTĂ PARTE ȘI I-AI PUS LA MINE ÎN ȘIFONIER. CE NAIBA CRISTI. AI DOUĂ SĂPTĂMÂNI SĂ TE MUȚI DE AICI. NICI MĂCAR NU AI PLĂTIT CHIRIA ÎN ULTIMELE DOUĂ LUNI DA-MI-AȘ PE LA PULĂ CU VOPSEAUA TA ROZ DE PĂR CRISTI.   NORMAL CĂ RĂMÂNEM PRIETENI ÎMI PARE RĂU CĂ AM ȚIPAT LA TINE DAR PUR ȘI SIMPLU NU MAI POT.

***

Comentarii (9)

 • qwe spune:

  Nu e vina ta ca esti masturbator, eu nu suport ciorapii cu labă. It’s not you, it’s me.

 • totio spune:

  Esti panicat? Ai luat Snowden?

 • dr.pulex spune:

  cheam-l ba pe cristi!!…cristiii!!!!..ba cristi!!!!

 • Cristi spune:

  Da’ de ce tre’ sa il cheme Cristi? :(

 • Cristi spune:

  Nu e laba. Asa transpir eu la picioare, alb vascos

 • Alexandru spune:

  M-ai cenzurat?

 • Mama frate! spune:

  Daca treci de asta ori ajungi la Level 99 ori primesti artefacte relic! Din alea cu Attack +80!

 • Desteptu spune:

  il trimitem la pușcărie sa il rezolve baietii cu un wigsplit

Adaugă un comentariu