O victorie pentru feminism de săptămâna trecută pe care nu a văzut-o nimeni

Am lăsat să treacă niște timp ca să nu zică iar lumea că fac șou din morți ca adolescenții.

Tipa asta, o vlogăriță pe nume Derka Derka Mohammed Jihad Baka Sherpa-Sherpa Abaka-la a intrat la un sediu youtube și a încercat să facă un masacru. Fiind femeie, masacrul a ieșit destul de mic. A omorât  doar doi oameni și a rănit doi. Iar al doilea mort era ea.

Era supărată că i-au șters ăștia monetizarea.

Dar să ne delectăm cu niște entertainment de calitate marca Derka Derka

Excelent. 10/10.

Imi aduce aminte de delirul asta inexplicabil românesc făcut în același stil. Nu o să înțeleg niciodată în viața mea cine îl face, de ce, cine se uită și de ce.

VALENTINE,VALENTINE !

Publicată de Doamnele din capitala pe 3 Februarie 2018

 

Dar să ne întoarcem la Derka Derka. De ce a fost ce a făcut ea o victorie pentru feminism?

Pentru asta trebuie să înțelegem o diferență esențială dintre bărbați și femei, venită din biologie.

Rolul esențial în reproducere al bărbatului e scurt. Îi ia câteva minute să își dea drumul și cam atât. Rolul lui mai important e în asigurarea resurselor și existenței grupului. O chestie pentru care nu trebuie neaparat să fie viu.

Dacă un grup e format din 10 bărbați și 10 femei și 9 bărbați crapă aducând un car de resurse grupului care să ajungă o generație, ăia și-au făcut treaba din punct de vedere biologic mai bine decât dacă ar fi vii. Probabil ăla care a supraviețuit are genele cele mai bune folosind resurse + pizdă pot duce grupul în continuare spre victorie.

Dacă în schimb din 10 femei 9 au murit aducând resurse, grupul a belit pula.

De aceea bărbații și femeile văd importanța propriei vieți diferit. Biologic. Femeile tind să se apropie de medie ca inteligență, viziuni de viață și porniri ciudate iar bărbații sunt împrăștiați peste tot, de ambele părți ale mediei.

Pentru că nu trebuie neaparat să fie toți vii. Să vedem ce iese.

Femeile joacă viața la cotă mică de pariuri. Se câștigă puțin dar se pierde rar. Bărbații o joacă la cotă mare. Ori câștigă bine ori și-o iau. Și e normal. 10 femei mediocre sunt perfect capabile să facă 10 plozi sănătoși. De 10 bărbați mediocri nu are nevoie nimeni. Să fie scandal, să vedem care-i cel mai bun și supraviețuiește și i le dăm pe ălea 10 mediocre să le scoată din mediocritate cu gena lui de campion.

Bărbații pun mai puțin preț pe viața lor și asta vezi din cum omoară și pentru ce mor

Dacă te uiți pe ce omoară femeile și ce omoară bărbații, o să vezi diferențe mari. La femei de obicei e personal. Omoară apropiați care consideră că i-au nedreptățit (soți, rude) și în general îi omoară în moduri în care ele nu sunt puse în pericol. Prin somn, otrăvuri, împușcat pe neve, etc.

Nu vezi femei că omoară un străin după o ceartă pe stradă, ca bărbații. Pentru ele trebuie să fie mai adânc, mai personal.

Chiar și la ucigași în serie vezi diferențe mari. În general femeile ucigaș în serie nu sunt vânătoare. Nu sunt mânate de impuls de moment. În general sunt asistente medicale care omoară pacienți în siguranță, îngrijitoare de bătrâni și copii care îi hăcuie fără a fi nici o secundă în pericol. Bărbații mai toți au fost vânători.

Bărbații sunt mult mai capabili de sacrificiu decât femeile. Nu înțelegeți greșit. Nu e o calitate. Și femeile sunt capabile de sacrificiu, dar pe motive concrete. Pentru plozii lor. Pentru viitorul lor. Dar nu pentru idei abstracte.

De aceea mult mai puține femei se sinucid decât bărbați. Le zice biologia că trebuie să stea acolo la medie și totul o să fie bine. Că rolul lor biologic e mai important decât mofturi și chestii. Că e important să nu crape că pot fi totuși utile. În schimb unui mascul inferior biologia nu îi zice că e important să trăiască. Pentru că chiar nu e.

Iar cea mai interesantă trăsătură a omenirii când vine vorba de omorât alți oameni e tipic masculină.

E un proces de gândire total defect prin care poate trece absolut orice bărbat de pe planetă.

Identifici un grup de oameni cu o idee care ai tu impresia că stă împotriva a tot ce crezi tu.

Apoi nu numai că ești capabil să omori o masă de oameni pe care i-ai identificat tu ca făcând parte din același grup, dar ești și împăcat cu ideea că o să mori în operațiune, atât timp cât omori și tu un număr rezonabil dintre EI. Ăilalți. DUȘMANII.

Pe acest defect de gândire funcționează, spre exemplu, orice forță armată și conflict din lume. Orice adolescent care trage la el în școală cu AR-15 prin SUA. Orice jihadist cu bomba pe piept.

E ok să mor atât timp cât cu mine mor și mulți dușmani.

E o idee pur masculină.

O idee oribilă din care pornește absolut toată violența din lume dar care e necesară. Că e ca bomba atomică. Ar fi bine să nu o aibă nimeni, dar atât timp cât o are vecinul, ar fi bine să o ai și tu.

Asta e. La un moment dat erau două triburi care aveau scandal. Ăia din primul trib n-au atacat că și-au dat seama că ar muri mulți dintre ei în luptă și viața lor e super importantă. Ăilalți erau mai simpli. Au zis doar „bag pula, murim cu ei de gât”. Și i-au atacat pe ăia primii prin surprindere. Au murit mare parte dintre ei, dar ăia din primul trib au murit toți. Noi suntem descendenții celui de-al doilea trib și de-aia gândim așa. Că asta ne-a asigurat supraviețuirea ca grup.

Da. Și femeile ucid. Dar nu așa.

Treaba asta cu „murim cu ei de găt” e o chestie pur masculină.

Și exact ce a făcut Durka Durka Burka Jihad la youtube. S-a supărat pe un grup și a zis „bag pula, mor cu ei de gât”.  Ceva complet atipic pentru o femeie. De-aia e o victorie pentru feminism. Pentru că feminismul adevărat nu e despre egalitate în privilegii. E despre egalitate în toate. Și în defecte. Și atât timp cât femeile își pun viața înaintea clasicului „bag pula mor cu ei de gât”, n-o să fie niciodată egale cu bărbații. Pentru că „bag pula mor cu ei de gât” încă funcționează. Pe căcatul ăsta defect e construită societatea. Acuma na, cu capacitatea de a produce pagube umane tot timpul o să stea mai prost. N-ai ce face. N-au forță, n-au reflexe, n-au țintă. Dar măcar asta a avut intenție. E și ăsta un început.

Acum trebuie doar să așteptăm să dea ZUCC ban doamnelor din capitală. Serios acuma, înțelege cineva ce e căcatul ăsta și de ce există?

JULIETA ȘI ROMEO(pamflet)

Publicată de Doamnele din capitala pe 11 Noiembrie 2016

 

 

 

 

 

ca bomba nucleară

***

Comentarii (18)

 • Ogutai spune:

  Bine coaieeeee !
  Welcome back, piticule !

  • Kikecophony spune:

   Ai plecat de la premisa ca Durka Durka Mohamed Jihad ala fue muiere.
   Pula mea, n-am vazut in viata mea un tranny mai adevarat ca asta.
   Iar cu ochelari de soare chiar aduce a David Hogg, muistu ala „crisis actor” de l-au plimbat pe la CNN, NBC, etc dupa scenariul cu impuscaturi din Parkland.

 • Danut Lupu spune:

  cum plm sa se sinucida mai mult barbatii ca femeile? si cum ii vine unui putoi sa se buleasca? e o idee corecta ca femeile au cacaturile lor si ca fac chestiile diferit…..dar nu poti sa zici ca sunt mai putin depresive si mai putin sinucigase….iar cu putoii beta … tocmai astia vor sa traiasca…si astia si raman in plm de regula….da-ti seama ca suntem in plm un neam de beta care nu am comentat ca altfel muream … unii s-au mai apucat sa creada ba mai e baiatul ala care era tare? nu mai e ca a murit in razboi in plm sau in puscarii…pai si inseamna ca sunt eu nu? pai doar eu mai sunt…si te surprinde asa treaba cand te trezesti cu o oportunitate pe care nu o asteptai…devii prost…bati imparti tu dreptatea…cam cum ai pune un SEF la o bariera. sa reglementeze el un pic ACCESUL.

  • Bobi spune:

   E prima oara cand comentez aici in 8 ani de cand urmaresc siteul,dar voiam sa intreb. Coaie ai retard? Chiar se sinucid mai multi barbati decat femei. E statistica ,ai google,nu fi prost prostule!

  • Adrian spune:

   Un ajutor pentru cei nelamuriti, in afara statisticilor. Adica cu explicatii in plus. Pe youtube, cautati ‘we few we happy few we band of brothers dr andy thomson’. Merita vizionat.

 • o ea spune:

  in toata descrierea ta, ma regasesc la treaba cu „mor cu ei de gat”. si la toate caracteristicile masculine.

  • manole spune:

   hmm. de ce vor feministele sa isi abandoneze „gandirea de femeie” si sa adopte „gandirea de barbat”? o fi inferioara „gandirea de femeie”?

   • o ea spune:

    nu stiu ce sa iti raspund, ca eu nu am abandonat nici o gandire, asa mi-e firea si mi se pare absurd sa-mi impuna mie cineva sa am o „gandire de femeie” care mi se pare un concept mai mult impus, cel putin in cazul meu, ca nu ma regasesc in el.

 • iwillneverlookback2017 spune:

  Intrebarea e: ce drq ai facut tu pe net de ai dat de cacatul ala. Aia e problema. Eu nici sa-mi propun nu gaseam asa ceva ;)

  • Kikecophony spune:

   Copchilu asta retardat isi baga degetele in toate gaurile internetului.
   Apoi se plange ca-i pute mana a cacat.

 • Vadim Sudor spune:

  Gresit, bărbatele se sinucid mai des, chiar si de două ori pe zi !

 • Alpinmedia spune:

  Tare rau :))) mor. Nici in carti nu gasesti asa ceva.

 • Mako spune:

  O lume cu 99% femei încă ar fi mâncat de pe jos.

 • fabian spune:

  Interesant ca nimeni nu a zis inca ceva despre videoclipurile postate. M-am uitat. Primul este penibil dar celelalte doua chiar sunt ok. Adica mediocre, un haha scurt si gata.

 • Relu spune:

  Imi aduce aminte de delirul asta inexplicabil românesc făcut în același stil. Nu o să înțeleg niciodată în viața mea cine îl face, de ce, cine se uită și de ce.

  Xenofilie.„Hai să copiem de la străini, că sigur știu ei mai bine decât noi.”

Adaugă un comentariu