Extremismul dezgustător al BOR și extremismul dezgustător al criticilor BOR

Ieri CpF a făcut o conferință de-aia în care își explică planul lor. Nu am stat să mă uit pe delirul lor că na, deja știu cine sunt și ce vor:

O salbă de ONG-uri religioase de baptiști, penticostali și alți protestanți americani extremiști care vor, ca orice extremist religios, să le fie doctrina trecută în legile țării. Cum la ei acasă nu le merge, s-au gândit să investească în Europa de Est, unde au făcut în sistem franciză vreo duzină de asociații gen ”Coaliția pentru Familie” care traduc doctrină neoprotestantă americană și o împachetează ca „tradiție est-europeană”.

Au și ei fixația lor: interzicerea avortului și a oricărei metode prin care doi homosexuali ar putea să se moștenească unul pe altul sau să se viziteze la spital.

De ce? Păi simplu. Sunt subiecte pe care orice idiot are o părere. Și dacă îi prostești pe idiot că există o AGENDĂ HOMOSECSUALĂ care vrea să normalizeze gheiala și să convertească copii la gheială, normal că o să iasă să lupte împotriva acestui pericol imaginar.

Dacă nu luptăm cu AGENDA HOMOSECSUALĂ riscăm ca peste 50 de ani să ajungă legile atât de perverse încât în fiecare an vreo 3-4 cupluri de homosecsuali să adopte 3-4 dintre cei 10 000 de copii abandonați anual în România și să îi convingă pe acei 3-4 copii prin oferirea unor condiții decente de viață că homosecsualitatea e ceva absolut benign și care nu deranjează societatea cu nimic.

Nu putem risca așa ceva! Acei 3-4 copii posibili nu trebuiesc pervertiți la apucături homosecs!

Stați liniștiți viitori 10 000 de orfani din 2050. CpF lucrează ca nu cumva 3-4 dintre voi să posibil scape de regimul creștinesc de bătaie foame neglijență, dezumanizare și viol din orfelinate și să ajungă într-o situație MULT MAI REA în care să fie îngrijiți uman de niște BĂIEȚI CARE SE PUPĂ ÎNTRE EI.

Că despre asta e vorba. Speriem idioți cu lucruri pe care nu le înțeleg, le prezentăm ca pericole asupra identității lor de idioți și vor ieși să se apere de acele probleme serioase și imaginare și să ne treacă nouă doctrina religioasă  neoprotestantă în constituție.

Ce nu înțeleg la toată schema asta simplă de manipulat oameni cărora le curge scuipat din gură de ce proști sunt e ce caută BOR. Pentru că la conferință era și băiatul ăsta, Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt BOR

 

Chiar nu înțeleg ce face BOR aici. În primul rând tot timpul BOR a fost o instuție pragmatică de paraziți ai societății care nu a încercat deloc să ne frece la cap cu doctrina. Îi doare la bască de doctrină. Nu au încercat niciodată să o bage în legile țării. Ce au încercat și au reușit a fost să se bage în bugetul țării. Să fie plătiți toți bărboșii lor de la bugetul de stat și să se ridice multe multe biserici din bani de la bugete locale (adică tot de la noi). Chestie pe care o fac cu succes.

Adică dacă BOR vrea să depună efort politic, depune să mai ia un miliard pentru catedrală dintre care jumătate să se scurgă în buzunarele diferiților bărboși bine plasați în organizație. Îi doare la  bască de redefinirea familiei.

Ce caută ei în tot căcatul ăsta și mai ales ce caută să le dea nas sectanților care le fură enoriașii nu înțeleg. Logica mea simplă îmi zice că ar fi în interesul lor să țipe la oițele lor „BĂĂ NU MAI PUNEȚI BOTUL LA VRĂJEALA SECTANȚILOR CĂ NU VĂ ATACĂ NIMENI TRADIȚIILE ÎN AFARĂ DE CHIAR SECTANȚII ĂȘTIA CARE VOR SĂ VĂ CONVERTEASCĂ LA RELIGIA LOR”

Nu o fac. Și sunt sigur că nu e din cauză că ar fi proști. Știu ei ceva ce eu nu știu. Au făcut ei niște înțelegeri cu sectanții din care le iese și lor ceva și momentan nu văd eu ce. Om trăi și om vedea. Momentan Ortodoxia e religia creștină care pierde cei mai mulți enoriași, în general în europa de est și penticostalii, baptiștii și alți neoprotestanți cresc cel mai bine dintre toate religiile. Mai ales în Europa de Est.

Că pe alde BOR îi doare la mătreața pulii de ortodoxie e din ce în ce mai evident.


Dar destul despre cârnații ăștia spălați pe creier. Să vorbim de ăilalți cârnați spălați pe creier.

Aflat la conferința cu pricina, cap de știucă de mai sus a fost întrebat ce părere are despre faptul că educația sexuală e interzisă pe la noi și în același timp avem cea mai mare rată de copile borțoase din toată Europa.

La care acest ilustru domn care se spală la cur doar sâmbăta și nici atunci prea tare,pentru că dacă îți atingi găozul cu degetele e păcat, zice următorul izvor de înțelepciune duhovnicească:

„Toate aceste cazuri care se invoca au in spate, de fapt, motive sociologice: abandon scolar, plecarea parintilor in strainatate, lipsa de acces la informare virtuala, deci pe internet, in mediul rural, si nu in ultimul rand, apartenenta la o anumita etnie unde, dupa cum stim, viata sexuala se incepe mult mai devreme”.

Deci pe scurt adolescentele borțoase sunt borțoase că sunt neglijate și neinformate. Dar ele nu trebuie neaparat informate despre sex ci despre restul chestiilor. Pentru că dacă ar ști destule despre tot în afară de sex, ar putea deduce cum funcționează sexul fără să știe neaparat cum e ăla sex.

Sexul e ca minesweeper. Dacă ești destul de informat și deștept îți dai seama unde sunt bombele fără să apeși pe ele și să știi ce sunt alea. Dai click în jur. Așa și la cu educația sexuală domle. Să nu dea click pe ea să le strice inocența. Să dea click în jur.

Pe deasupra, ca fan filme și seriale urăsc spoilerele. De ce să știe cineva cum funcționează corpul lui înainte de a folosi acele funcții? Nu mai bine să fie surpriză? Nu e mai plăcută viața cu surprize?

Și cum stăteam eu și mă scârbeam de troglodiții medievali de la BOR, apare armata extremiștilor de stânga, să se atace.

 

 

 

 

 

 

 

 

RUȘINE! RUȘINE!

CUM POT EI SĂ PRESUPUNĂ CĂ NU TOȚI OAMENII SUNT SUPERLATIV EGALI CA POTENȚIAL ȘI SUPERBI CA OBICEIURI ȘI CULTURĂ?

CUM POT EI SĂ SUGEREZE CĂ POT EXISTA ALTE MOTIVE PENTRU CARE UN GRUP O DUCE NASOL ÎN AFARĂ DE DISCRIMINARE SISTEMICĂ? 

RASISM RASISM! SĂRIȚI! SĂ VINĂ POLIȚIA JUSTIȚIEI SOCIALE SĂ ÎI BAGE ÎN DUBĂ!

TOȚI OAMENII SE NASC IDEALI ȘI POT AJUNGE ALBERT EINSTEIN DOAR CĂ UNII E PRIVILEGIAȚI ȘI ÎI TRAGE PE ALȚII ÎN JOSULEA!

 

… da dar  țiganii au obieciul  să se căsătorească de la 11-13 ani și asta n-are nici o legătură cu rasismul și discriminarea pentru că e tradiția lor de popor înapoiat….

RUȘINE! RASISM! RUȘINE! NU ARE CUM SĂ FIE VREO PROBLEMĂ DE LA TRADIȚIILE LOR! TOATE TRADIȚIILE SUNT SUPERBE! SUNT DISCRIMINAȚI!

… da, dar n-ar putea să fie gen amândouă? adică țiganii să fie și discriminați și marginalizați și tratați aiurea de societate dar în același timp să fie și o populație care insistă pe tradiții tribale de căcat și mentalități parazitare transmise din bulibașă-n puradel și din balabustă-n pirandă de mii de generații? nu poate să fie gen și vina societății da’ și vina obiceiurilor lor de grup că na, e greu să le zici cultură…..

RUȘINE! RASISM! TOȚI OAMENII E SUPERBI ȘI NU E VINA LOR CĂ NIMIC! DISCRIMINARE! PĂRERI DE OM CU PRIVILEGII! PROBLEMA E DOAR LA NOI CĂ NU ȘTIM SĂ AVEM GRIJĂ DE ȚIGANI ȘI SĂ LE OFERIM ȘANSA DE A FI MAI EGALI DECÂT NOI!

…menutzilor… sunt și familii de țigani de 14 ori mai bogate decât toți marxiștii de internet adunați la un loc care tot își căsătoresc puradeii de la 11 ani și nu poți să zici că e treaba societății să îi educe pe ăia că nu au lipsuri materiale în pula mea deci aleg ei să fie niște troglodiți din epoca de piatră care-și căsătoresc copiii la 11 ani….

RUȘINE, RASISM, SĂ VINĂ POLIȚIA INTERNETULUI SĂ-L RIDICE ȘI PE ĂSTA CĂ DISCRIMINEAZĂ BRAVII ȚIGANI CARE AU SUFERIT ÎN ISTORIE!

… ok. Ăia de la BOR sunt niște extremiști care zic că adolescenta borțoasă e pur vina familiei și grupului din care face parte. Voi ziceți că e 100% vina societății și a discriminării și lipsei de educație. Eu zic că adevărul e undeva la mijloc…

EXTREMISTULE! HUĂĂ!!! HUĂ!!! UITAȚI NAZISTUL CHIAR AICI OAMENI BUNI! CONSIDERĂ CĂ NU ARE NICI O VINĂ PENTRU FAPTUL CĂ ȚIGANII FAC COPII DE LA 11 ANI! SĂ ÎI SCOATEM ÎN STRADĂ ȘI SĂ ÎI ÎMPUȘCĂM PE TOȚI EXTREMIȘTII! 

HATE SPEECH! HATE SPEECH! OPRIȚI-L DIN VORBIT CHIAR ACUM! CUM ÎNDRĂZNEȘTE ACEST EXTREMIST NAZIST NEOLEGIONAR SĂ SUGEREZE CĂ ADEVĂRUL E UNDEVA LA MIJLOC?!!?!!?

 

 

***

Comentarii (37)

 • Ip spune:

  Exceptional.

 • Cristina spune:

  😂😂😂
  Un pic exagerezi, dar in directia buna.

 • Pyro spune:

  Excelent

 • abc spune:

  Cand pui sfaturi gratis?

 • Un Cetatean Ingrijorat spune:

  Radu, dar tu nu cunosti faptul ca majoritatea preotilor au fost colaboratori, iar o parte buna din conducere agenti activi sau in rezerva ai fostei Securitati. O parte din ei umbla vorba in targ ca inca mai pastreaza contacte cu fosti colegi din KGB. Tu crezi ca penticostalii aia au venit de capul lor sa agite cacatul aici in Ungaria si Polonia?

  • Radu Post author spune:

   stiu asta dar ma indoiesc ca are rusia vo gara cu asta. maxim asa dusmanu dusmanului meu. adica ue

  • Lol spune:

   Securitatea si KGB-ul erau colegi? Cum merge colegialitatea cu faptul ca KGB-ul a avut mana bagata pana la cot in moartea lui Dej si cea a lui Ceausescu?

   • Radu Post author spune:

    da securitatea a fost tot timpu pe barba ei, nu aparatoarea lu dom presedinte. i.au aruncat pe amandoi securistii din schema sa se scoata pe ei lejer. si s.au scos lejer

  • Kokorico spune:

   Un cetatean ingrijorat: ai probleme grave de perceptie a lumii actuale, fratele meu! „Majoritatea preotilor” alora sunt deja pensionati, daca nu cumva….trecuti in lumea sfintilor ( in plm, trebuie ca erau deja batrani la revolutie). Ca mai pastreaza cineva legatura cu KGB…pfoai! (scuze, am fost sa vomit), nici macar Vladimir Putin, fost sef la KGB nu mai are legaturi cu aia ca s-au defiintat structura aia. cat despre „penticostali” care „agita cacatul” in Polonia si Ungaria ( scuze, ma duc sa vomit din nou) esti pe dinafara! Ungaria si Polonia sunt tari CATOLICE (clar!), tari in care se specifica in Constitutie ca SUNT CATOLICE! Ceilalti, protestanti, ortodoxi ( penticostalii tai) nu prea apar p’acolo. Cu atat mai putin jihadistii!

 • pandel spune:

  (daca tot nu mai faci videouri in care sa raspunzi la intrebari diverse te intreb aici)

  dar radu, e mai bine pentru un copil sa fie crescut de cupluri gay decat sa stea in orfelinat?

  • Kikophony spune:

   Clar.
   Plus ca educatia secsuala i-o dau aia negresit.
   De proaspat.

   Centrolule, esti mult in urma cu informatiile, dar toti bati apa in piua cu gheii care ar fi mana cereasca pentru orfani.

   1. 90% din orfani sunt tzigani. Nici dracu nu-i vrea, exceptand cativa israeliti pt organe.
   2. Orfanii sugarii sunt plasati la asistenti maternali profesionisti iar ceilalti sunt dati in plasament familial
   3. Plasament familial = o familie avizata de primarie si S.Social. sa ia in grija orfani, statul acoperind costurile aferente. Un fel de semi adoptie.
   4. Doar orfanii defecti mai stau pe la „casele de copii” fiindca handicapatii au nevoie de tratament medical/psihiatric de specialitate ceea ce familiile de plasament nu le pot oferi.

   Deci nu mai plange de mila tziganilor orfani, ca are grija statul de ei, din impozitele noastre. Dupa mine i-as da gratis la ONG-urile ghei sa faca ce vor cu ei.

 • icu spune:

  Nea popa ala i-a trolat fin pe toti extremistii, mutand problema copilelor bortoase spre minoritatea roma, iar prostii au muscat imediat, ca de, e subiect sensibil. Dar pe bune, stie cineva exact ce procent dintre copilele bortoase fac parte din minoritatea roma? Cumva e aproape identic cu procentul polulatiei rome in cadrul populatiei totale, ceea ce arata ca distributia e cam egala pe toate grupurile? Si deci in majoritatea cazurilor, faptul ca acele copile sunt bortoase la 12-14 ani nu are nicio legatura cu maritatul la 11-13 ani in comunitatea lor, si nici macar cu faptul ca nu se face educatie sexuala in scoli (sunt destul de putini baietei de 12-14 ani care au reusit performanta de a lasa bortoasa o fetita de 12-14 ani), ci cu faptul ca exista niste domni de 30-40-50-60 ani carora le place sexul cu copile de 12-14 ani? Cine sunt acesti domni? Pai pot fi de la oras sau de la tara, bogati sau saraci, educati sau nu, dintre rude (tatici, bunici, veri, unchi) sau cunoscuti (vecini, profesori) sau necunoscuti (care agata pe unde pot, inclusiv pe internet), sau la modul general orice domn care se poate gasi la un moment dat intr-o pozitie de putere fata de copila respectiva, si profita de asta.

  • leana spune:

   Imi place rationamentul tau. Daca presupui ca majoritatea tatilor nu au 12-14 ani concluzionezi ca trebuie sa aiba peste 30 :)) Sigur ca tu numeri 14, 30. Dar noi ceilalti nu. Din ce am observat eu majoritatea adolescentelor se mozolesc cu barbati MULT mai mari ca ele. Uneori chiar si cu 2-5 ani mai mari. Nu spun ca nu exista pedofili. Dar exista si multi baieti care-si incep viata sexuala, la fel de educati intru siguranta si anticonceptionale ca si prietenele lor.

   • icu spune:

    Multumesc pentru aprecieri si explicatii. Ma bucur sincer ca exista oameni buni ca tine, imediat dispusi sa-i educe pe altii care au rationamente diferite, adica gresite. Daca doresti sa ma inveti sa numar, te rog explica ce numere stiti „voi ceilalti” ca exista intre 14 si 30, si daca poti sa le enumeri pe toate ar fi perfect. Si poate data viitoare incerci sa nu interpretezi doar ad litteram un text, ci sa mai citesti si printre randuri, sa cauti idei ce se subinteleg, chestii din astea. O viata minunata iti doresc.

    • leana spune:

     Ideea care se subintelegea era ca nu adolescentii sunt de vina ca fetele raman gravide ci perversii maturi care profita de ele. Ceea ce este o prostie. Nu adultii perversi sunt de vina ci hormoneii care urla in adolescenti (si in femeile gravide) ca in nimeni altii. Adolescentii vor sa si-o traga. De fapt cam toti oamenii vor sa si-o traga dar adolescenii sunt luati prin surprindere de nevoile lor cele noi. Daca nu li se ofera educatie sexuala nu stiu cum sa o faca in siguranta. Problema noastra nu-i ca avem un numar semnificativ mai mare de adulti perversi fata de alte tari, si probabil nici macar o varsta semnificativ mai mica a inceperii vietii sexuale, ci ca avem un numar semnificativ mai mare de adolescenti care nu stiu nimic despre functionarea corpului lor.

 • Fresh spune:

  E mult mai adâncă treaba decât cu traiul decent oferit de cuplurile gay, copiilor orfani. Asta ar fi paravanul, care este justificat, într-adevăr.
  Dar cati dintre noi si ar fi dorit sa crească alături de 2 mame sau 2 tați? Sa se pupe pe bot înainte sa plece la serviciu? Ție ți-ar fi plăcut? Nu cred! De ce ar fi mișto pt copiii din orfelinat? De ce au ăștia dorința de a crește copii? De ce au dorința de a crește copiii altora?

  • Radu Post author spune:

   pentru ca aia din orfelinat nu mananca si sunt fututi in cur de aia mai mari. ii doare la basca de doi baieti care se pupa. cum.stii tu prioritatile unui copil in situatie nasoala ca un om mare, mancami-ai pula de postac sectant

   • Amanta_lui_Vlad_Tepes spune:

    Radu, ajunsesem si eu aproape de concluzia ca mai bine crescut de ghei decat la orfelinat. Numai ca m-am uitat mai bine la ce fac gheii si nu prea adopta copii care ar fi crescut altfel la orfelinat. Ii fac prin mame surogat si alte treburi de genu’. Nu mi se pare ok.

 • Kokorico spune:

  Jos palaria, fratele meu! Multumim! Am un prieten bun in Anglia, care are si el in prieten bun la randul lui, care a obtinul anul trecut dreptul de a se casatori cu masa lui din bucatatrie, demonstrand in fata instantei ca i-a fost cea mai fidela si mai apropiata prietena. Dilema instantei a fost spulberata de catre avocatul lui, ca daca doi barbati, doua femei, un barbat si cainele lui, o femeie si catelusa ei se pot casatori, ce-are a face casatoria unor entitati care si-au demonstrat fidelitatea de-a lungul anilor! Mi se pare corect! Eu vreau sa ma castoresc cu mana mea stanga (ca sunt stangaci). Nici nevasta, nici amantele, nici hartia igienica nu mi-au fost mai fidele decat mana mea stanga. Apasa tare pe treaba asta pe blog si ne vedem la o demonstratie la Universitate! Stop the racism! Meetoo! Freedom for the people! Gay Pride! Marx rules! Anarchism!

  • fabian spune:

   cred ca asta e cel mai amuzant comentariu de cacat pe care l-am citit. in rest, nu ma inteleg nimic. eu nu discriminez, ii urasc pe toti in mod egal.

 • Niki Vranceanu spune:

  Balabusta (Baala haBaita) e nevasta evreului.

  • Piftel spune:

   O fi vrut să zică baragladină

 • Robo spune:

  suntem pe primul loc la sarcini la adolescente in Europa.
  pana vine cineva cu un studiu statistic si dovedeste cu cifre ca macar 75% din aceste mame sunt de etnie roma, sa spui asa ceva este rasism de cea mai joasa speta.

  tiganii se „casatoresc” de la 11 ani, deci stii tu sigur ca ei sunt cauza.

  noi nici macar nu stim cati tigani sunt in romania si cati au buletin, dar suntem convinsi ca doar ei fac copii la 12 ani.

  faptul ca mai mult de jumatate din populatia romaniei traieste in rural cu un nivel de viata si educatie ca in evul mediu cu siguranta nu are un efect in numarul de sarcini la adolescente, se stie.

 • Robo spune:

  poftim desteptule

  https://www.stiripesurse.ro/sunt-romii-principala-cauza-a-fenomenului-mamelor-minore-nu-prea_1263877.html

  „Astfel, undeva sub 5000 de mame de etnie romă ar fi minore. Totalul mamelor din țară, conform Digi24 , este de 26 000. Digi spune că trendul este unul de creștere ceea ce înseamnă că la momentul recensământului trebuie să fi fost ceva mai puține. Dar pe cifrele de mai sus doar 18% din mamele minore sunt de etnie romă.”

  • jos_cenzura spune:

   Dacă 18% din mamele minore sunt rome, iar romii sunt 3% din populație, înseamnă că are parțial dreptate domnul de la BOR.

 • Lutzu spune:

  Radu, oare sa fie aceasta apropiere dintre ortodocsi si protestanti rezultat al faptului ca, pana la urma, toti au aceeasi referinta de baza: Biblia?!?! unde pozitia fata de gay este cat se poate de evidenta!!! Si sa li se para oare ortodocsilor ca in acest moment este mai importanta o coalizare cu vechii „dusmani” in perspectiva unei „lupte de idei” ce se va anunta de lunga durata impotriva fenomenului de raspandire si bagatelizare a gaysmului, adica „noul dusman comun”, mult mai pervers si periculos!?
  Chiar ar putea fi??? nu pot sa cred… atat de simplu!?!?

  • Radu Post author spune:

   eu cred ca un dusman mai serios sunt unicornii. au corn. gheii nu au.

   • Lutzu spune:

    Păi depinde la ce raportezi! Daca te referi la viață, Nu!, nu sunt gayii dușmanul. Daca te referi la proprietate, Nu! Daca te referi la sănătate, Nu! Ca nu sunt gayii in special criminali, hoti sau purtatori de boli.
    Dar dacă te referi la morală, Da! La o morală transcendentală evident, nu la una umanistă! Ori eu asta ziceam, ca pentru toți creștinii (indeferent de confesiune, prin urmare o coalizare este posibilă si de dorit) cu o morală transcendentală, ofensiva pentru normalizarea si bagatelizarea a ceea ce este considerat anormal reprezintă noul dușman comun, chestioneaza esența definitorie a creștinătății – capacitatea de a instaura o morală tare, cu caracter absolut.
    Dacă gayii câștigă, totul este permis, nu mai există nici o redută „tare”, de ce ar mai exista!? Sau ce ar fi mai anormal dar redefinit ca normal decât fututul în cur!? Toate anomaliile vor putea fi redefinite la timpul lor ca perfect normale.
    Dacă tot esti biserică și declarativ te preocupă exact astfel de teme, de ce nu te-ai coaliza cu toti ceilalti preocupați punctual de aceeași temă care nu e f complicat de definit: lupta împotriva gayilor.!?
    Plus, iti dai seama in ce offside de 5metri (e din fotbal) ramaneau ortodocșii dacă nu se băgau?

    • Radu Post author spune:

     te stergi la cur cu mana da te crezi fiinta morala. mergi cu trenu cu 30 de km pe ora printr.o tara jumate furata jumate distrusa da nu te jeneaza morala. da can se fut doi in cur imediat

     • Lutzu spune:

      Da’ cine a zis ca nu pot sa te revolte ambele chestii în același timp si in aceeași măsură!!!!???
      Pot si e chiar imperativ tocmai datorită unei coerente morale, asta nu înseamnă că indignarea o sa se si manifeste direct proporțional sau ca discutând despre gay ar trebui trebuie să îți declari tam-nesam repulsia si fata de corupție.

      Si fii atent: din hoția care a distrus tara asta cea mai mare parte a fost legală sau cel putin formal legală, si partea asta pe tine nu ar trebui să te deranjeze ca n-ai treabă cu morala!!! Oamenii chiar au fost acoperiți de o lege, de niște norme, de o licitație teoretic legală…
      Ciordache a vrut să nu se puna ce-i sub 200000lei. Si lumea s-a indignat ca nu a vrut ca ceva IMORAL sa devină legal.
      Exact ca si cu gayii! Aceeași indignare: nu e normal sa furi adăpostit de o lege si nici sa aduci o anomalie sub protecția legii. Pt ca e IMORAL!

      Deci da, morala contează, pentru ca totul pornește de acolo: cum definești ce e bine si ce e rău!!!

     • Radu Post author spune:

      cum definesti cine e postac adventist si cine nu?

     • Lutzu spune:

      Destul de simplu: e o conjugare de 2 caracteristici, a fi postac si a fi adventist. Doar daca le indeplinesti pe amandoua esti „postac adventist”. A fi postac inseamna sa postezi relativ frecvent, sustinut si cu agenda, iar a fi adventist inseamna sa aderi la un set de principii definitorii. Asta fara a intra mai mult in detalii… destul de simplu, nu?

      Da’ de ce intrebi!? haha

  • Mihaela spune:

   Bagatelizare :))). Sa stii ca ar fi bine sa fie ‘bagatelizat’ fenomenul curcubeu in Romania (plus alte asa zise probleme sociale ale vestului, care s a saturat de prea bine). Iti cam trebuie ceva industrie, infrastructura, cultura si bun simt sa discuti subiecte de genul asta.

 • Robo spune:

  Nu, inseamna eventual ca in randul romilor problema este mai acuta, pentru ca daca romanii nu ar avea si ei o problema cu asta, nu am fi pe primul loc in UE, ca am avea doar 4-5 mii de mame foarte tinere, nu 25 de mii.

  In plus, cifra de 3% e de la recensamant si e in mod sigur prea mica, pt ca foarte multi nu se declara tigani de rusine. Plus ca cei care nu au nici macar buletin sau sunt nomazi sigur nu au intrat in recensamant.

  Noi nu stim cati romi sunt in romania, estimarile variaza pana 2 milioane. Poti sa cauti pe net.

  Si mai este ceva. Cifra de 4500 de mame rome (acel 18%) trebuie raportata la numarul de persoane din categoria de varsta respectiva, nu la total populatie.

  Sarcina la adolescente si pre-adolescente este un fenomen rural si romanesc.

 • Cryssy spune:

  „oricărei metode prin care doi homosexuali ar putea să se moștenească unul pe altul sau să se viziteze la spital.”

  Centaure te plangi de minciuni dar imprastii minciuni ca oricare troglodit de pe net. Cand ai fost matale la spital iar pe vizitator l-a oprit portarul sa il intrebe daca nu cumva e homosexual si ca daca e nu poate sa intre la tine in salon?
  Pe mine m-au vizitat la spital prieteni de familie care n-au nici un fel de grad de rudenie.
  Iar averea poti sa o donezi oricui, mai fa o vizita pe la notar.

  Nu mai mintiti poporul cu tele-blogul.

Adaugă un comentariu