În căutarea capului de porc

Mă uitam pe știri pe site-ul realitatea ca să-mi aduc aminte de ce nu e bine să citesc știri la modul general și știri de pe realitatea la modul particular când am dat peste această chestie:

”Nu e foarte frumos” mi-am zis eu și am dat click ca să aflu cine e cucoana, cine e mârlanul care i-a zis în așa hal și care a fost ocazia festivă.

Ca să vă scutesc de curiozități, că știu că unii dintre voi nu v-ați vindecat încă de obiceiul prost de a fi curioși de lumea din jur, e un scandal de-ăla anost de care nu ar trebui să-i pese nimănui, despre politizarea TVR bla bla bla snorrrr, snorrr, rahaturi pe care le bănuim, nu putem să le schimbăm si cititul lor ne-as scârbi inutil.

Să ne întoarcem la doamna cu capul de porc.

Cucuoana e Doina Gradea, directorul TVR și spre surprinderea mea surprinzătoare (sunt atât de rar surprins încât mă surprinde mereu când se întâmplă) ȘTIREA NU E FIX CUM AM BĂNUIT-O CU TOȚII DE LA ÎNCEPUT.

Adică ea i-a zis lu’ una că are cap de porc (o jurnalistă). Nu te așteptai la asta, nu ?

Hai să mai punem o poză cu Doina Gradea, ca să ne lămurim mai clar cum stă situația.

Există o regulă de-asta nescrisă pe care o deduce orice om cât de cât inteligent: în general când insulți un om,  ca să nu se întoarcă insulta împotriva ta, trebuie să ai grijă să nu cumva să îi zici ceva care e aplicabil și la tine.

Spre exemplu dacă ești super sărac și îi zici lu’ unu „bă, săracule!” s-ar putea să atragi atenția asupra faptului că și tu ești sărac și să nimerești în situația în care tu vrei să îți bați pula de cineva dar de fapt cineva își bate pula de tine și mai bine tăceai din gură.

Spre exemplu eu am 70j de kile. Ar fi destul de dubios să țip după unul „băi, slăbănogule”.

Adică dacă o fac, ori sunt idiot ori ăla e o pungă de oase în așa hal de rahitică încât mă face și pe mine să par luptător de sumo prin comparație.

Doamna Doina Gradea e o femeie deșteaptă, că altfel n-ar fi șefa TVR. Să mai pun o poză cu ea.

Acuma nu-i așa că sunteți curioși cum arată femeia căreia cucoana de mai sus i-a zis că are cap de porc?

Am căutat, normal că am căutat.  Nu a fost ușor, vă asigur.  Nu știu cum o cheamă, dar ea e.

Dificil, nu? Sincer, prietenii mei, nu mă pot decide singur și am nevoie de o părere proaspătă. O minte limpede care să dea un ochi peste acest caz și să mă lămurească și pe mine. Mai strângem o dată probele:

Ăsta e Ioan Clămparu, un interlop cunoscut și sub numele de Cap de Porc

Ăsta e un cap de porc, cunoscut prin părțile Moldovei și sub denumirea de vasâlcă

Asta e Doina Gradea, șefa TVR

Și asta e jurnalista aia care tot nu știu cum o cheamă dar sunt curios cum își permite indicele ăla de masă corporală dintr-un salariu de reporter.

Acum dacă tu ai avea în mână o cupă pe care scrie ”cel mai capu la porc dintre capurile la porc” și ar trebui să o înmânezi doar uneia dintre aceste entități și, de ce nu, ființe, care ar fi aceea?

 

 

 

***

Comentarii (15)

 • meh spune:

  Nu pe bune, TU NU DAI LIMBI IN PIZDA?

  • Omul spune:

   Subscriu

  • Radu Post author spune:

   tie sigur nu

 • Paul spune:

  Cupa la Clămpar, evident. Restu-s Cap De Scroafă.

 • Iulian spune:

  Ai ascultat toate „inregistrarile”? Nu ma referla ce intrebari ar fi trebuit sa puna aia marii primarite, ma refer la ce zice producatorul ala general despre toate fosilele ce stau acolo si de care abia asteapta sa scape prin iesirea la pensie ca nu vor sa faca nimic si genereaza costuri. Alea mi s-au parut de bun simt si-n corelatie cu realitatea presarata de pule.

  Oameni suntem, porci mancam.

 • Moise spune:

  Emanuela Schweninger, flies away….

 • Mrju spune:

  Dintre toți are Bogdan Ficeac

 • pandel spune:

  mai lasa jocurile si mai fa si tu un video te rog

 • allex06 spune:

  corect, e cap de porc! asemanare level 99 saraca si cu ocazia asta i s-a consolidat porecla

 • Dan spune:

  Vezi sa nu se simta jenata duamna si sa iti ceara despagubiri de 500k euro.Te mai taraste si prin comisia de discriminare

  • bogdan spune:

   lol

 • Gabriela Popescu spune:

  Doinei i-as da trofeul

 • Luați-aș neamu-n pulă spune:

  O fi Schweninger grasă, dar nu-i oribilă ca muista aia de Doină Tristă.

Adaugă un comentariu