Încă un articol în care un tip de pe net o face pe deșteptul pentru că nu se uită la nunți regale ca plebea

Nu e din cauză că aș avea ceva cu bârfa ieftină. Am înțeles rolul bârfei în dezvoltarea umană. Așa suntem noi maimuțe și ca maimuțe avem nevoie de conformare socială. Nu putem doar să ne scobim în cur. Trebuie să întrebăm și maimuța de pe creanga ailaltă cum se scobește în cur, să discutăm avantaje și dezavantaje la diferențele de tehnică, apoi să stabilim o metodă comună și unanim acceptată de scobit în cur, să înființăm poliția scobitului în cur și să omorâm orice maimuță nu se scobește în cur conform normelor noastre.

Asta e natura umană.

Și înțeleg că cu globalizarea asta nu mai poate țața Safta să stea cu țața Floarea pe malu’ șanțului, să crape semințe de bostan și să discute despre vecina de peste drum care s-a vopsit roșie în cap și poartă pantaloni duminica deci probabil e curvă. Că țața Safta și Floarea locuiesc la distanță mare acum și nu mai au vecini comuni. Cel mai apropiat numitor comun pe care se poate bârfi sunt personajele mondene globale.

Lumea s-a mărit dar creierul de maimuță a rămas la fel de mic. Chiar înțeleg. Și chiar nu am o problemă cu asta, chiar dacă nu e cu nimic superior uitatul la nunți regale uitatului la nunți de țigani pe facebook live.

Și eu tot bârfă fac. Doar că bârfesc bârfitorii și cumva trag niște concluzii amuzante. Tot aia e.

 

Da. Știu că asta e de la nunta ailaltă cu ălalalt și ailaltă da’ e minim 80% același căcat și trebuie să fii handicapat mintal să vezi vreo diferență sesizabilă sau căcat

Problema mea e cu oamenii faimoși care nu fac nimic. Și nu, nu zic că ar trebui să-i urmăriți pe laureați la nobel și căcaturi. Urmăriți orice om vreți voi, da’ să fie un om care face chestii.

Kanye West cu Kim Kardashian, spre exemplu, orice părere ai avea despre ce fac, măcar fac chestii. FAC CHESTII. Florin Salam FACE CHESTII.

Dar prințul cumîlcheamă și Mungo Merkel aia ce pula calului au făcut de merită să te uiți spre ei? Singurul lucru interesant pe care l-au făcut cu viața lor e că s-au născut bogați. Și atât. Ăsta e singurul lor talent. I-au fătat mamele lor respective pe mormanul cu bani.

Hai să aplaudăm, ca plebe jenantă ce suntem și să ne imaginăm în cap ce frumos ar fi să fim și noi născuți bogați. Să sperăm cu colțul sufletului, uitându-ne la cât de distinși sunt ăștia că peste 100 de generații și străstrăstrăspermatozoizii noștri vor fi nobili. Să visăm cu ochii deschiși, ca oițele, la un viitor în care nu ne tragem din țărani și naștem țărani pentru eternitate.

Să trăim visul de bogătași de la distanță, uitându-ne cu jind și invidie la bogătași. Ia uite-i, sunt într-un fel ca noi! Parcă dacă te uiți adânc îți poți și imagina cum se simte să fii bogat!

MARȘ ÎN PULA MEA, SERIOS NU VĂ E SCÂRBĂ DE PROPRIA PERSOANĂ CÂND GÂNDIȚI AȘA?

Sunt ca noi o pulă! Tac-su lu ăla când pleacă undeva își ia trenul personal unde are vagon personal căcăștoare, că nu se poate căca decât în căcăștoarea proprie.

Asta e LITERALMENTE definiția plebei. Alde gură cască care se adună să caște gura la nobili și să aplaude.

Fix ăștia care s-au născut bogați și mor bogați fără să facă absolut nimic sunt dușmanii noștri.

Și nu o zic gen Marx așa, că ar trebui să intrăm peste ei cu torțele și să le confiscăm tot. Nu-s extremist.

Da’ măcar să-i dăm în pula mea și să nu-i mai băgăm în seamă când fac parade de-astea de țopăit în fața plebii ca să se simtă plebea parte din bogăția lor cumva, de la distanță. Mă doare în pulă cine a venit și cum a fost îmbrăcat. Mi se pare datoria mea de nebogat să mă doară fix în pulă de ce se întâmplă cu bogătași. Să stea dracu’ în lumea lor de bogătași și să ne lase în pace. Mai ales ăștia care NU AU FĂCUT ABSOLUT NIMIC ÎN AFARĂ DE A SE NAȘTE BOGAȚI.

Să te uiți la bogătași cum fac căcaturi de bogătași și să aplauzi e ca și cum te-ai uita aplaudând la unu cum o fute pe nevastă-ta. Nu neaparat nevastă-ta da’ o gagică de care-ți place și cumva ăla s-a născut cu dreptul de a o lua la futut când vrea el că așa e el și tu na, dacă ești romantic și o convingi, muncești, tragi tare, poți să dai și tu o bucă acolo. Dacă nu e ocupată cu el.

 

 

N-a fost om cu peste 500 de followeri pe tot internetul care să nu aibă o glumiță scremută despre nunta regală. Au sărit cu toții în subiect ca proasta la pulă. Și m-am uitat cu profundă scârbă. Dar cel mai cu scârbă m-am uitat la ăsta.

Zici că e ăla din nuvela aia sau ce plm era care învățase doar lecția despre castravete la biologie și orice îl întreba profa el răspundea doar despre castravete. Așa e când ai o idee fixă care ți-a luat mințile. Orice lucru din jur e legat de ideea ta fixă.

Uitați cum reușește să lege tangențial subiectul zilei de un căcat de doctrină de spălat pe creier cu care trebuie să toace el oamenii indiferent de ce se întâmplă și cât de puțină legătură are cu faptul că nimănui nu ar trebui să îi pese de suferința animalelor ia mai dă-le-n pula mea și pe ele și pe bogătași cu zâmbete scatofage și cuțofilii anonimi de pretutindeni și rasa mamii lor lăsați-mă-n pace cu căcaturile voastre terminaților

***

Comentarii (21)

 • UnCetateanIngrijorat spune:

  Ho vere ca nuie asa rau. Esti un h8er fara suflet, ce daca minte creata ala isi impinge ideologia fascista cu orice ocazie? Ce daca prostii se uita la nunti regale si cumpara betoane? Ce ai tu cu ei? Nu vezi cs tu esti ala prost si inadaptat? Pai daca te ducea capu, erai si tu bogat. Asa cine esti tu sa-i judeci pe ei? There must be some kind of way outta here…

 • fabian spune:

  radu, gresesti pro-fund. tu se pare ca niciodata nu ai experimentat plictiseala adevarata. tu stii ce plictisitor e sa nu ai in cap nici o idee si sa vampirizezi orice barfa?
  oamenii in general, sunt .. fara idei, si singurele lor distractii sunt acest gen de evenimente.

  • Boss Intergalactic spune:

   Ai de plm! Nu pot sa cred ca nu m-am gandit la asta pana acum.

 • Robo spune:

  e clar, tu ai o problema cu oamenii in general vorbind.
  te inteleg, ca si eu sunt la fel, dar te avertizez ca bine nu o sa-ti fie pe masura ce imbatranesti.

 • Rg spune:

  Invictus Games, asa ca idee. Eu zic ca e peste Kanye West.

 • Cili-O-San 7 Dani spune:

  Eu sunt pro fututului în cur :)))
  Jane făe vezi bă ca astăzi este cutremur și sigur cade tavanul de la cocioaba lu mă-ta peste tine

  Băgațîaş pulă peste tine în casă

  • Maka Naki aka Jane Fae spune:

   N-ai loc de mine gaozare? Te găsesc eu.

 • Dr.pulex spune:

  Eu recunosc ca m am uitat…voiam doar sa vad daca sare vreo unu in aer ca doar e ramadanul si nu se fac nunti.

  • pandel spune:

   fix la fel si eu, ma gandeam la un atentat sau ceva. nasol de noi, suntem cu capul clar :(

 • ionutangel spune:

  libertatea sexuala,dreptul la sex e la fel de important ca libertatea de exprimare.
  asta ar trebui trecuta in constitutie.

 • R spune:

  Credeam ca tu si M sunteti prieteni. Pula, credeam prost 😂. Curios sa vad ce-o sa zica cand vede ca i-ai luat textul la cariceala

 • abc spune:

  Da cu baietii pe care i-a dus capu’ si au facut totul de la zero si sunt bogati, ce ai cu ei?

 • reister spune:

  Cam asa e, nu stiu de ce ar durea pe cineva in pula de nunta astora. Cacat, astia sunt oameni mai umani si mai demni decat restul oamenilor pentru ca au iesit dintr-o pizda in care si-a bagat pula unu` de a avut ceva mare stramos acuma cateva decenii. Normal, nu?

 • m spune:

  Care, că băiatul o fost în armata, in Afghanistan. Și tot felul de chestii caritabile. Deci o făcut ceva, nu ca alții , scriu pe net.

  • coinac spune:

   *in armata pazit de 12 bodyguarzi

 • Tibi spune:

  Singurul articol care abordează, chiar și amuzant, problema Monarhiei secolului XXI, o instituție deposedata de atribute, fără rol în decizia politica, golita de sens, forma fără fond, dar cu niște bugete imense. Au și ei securistii lor. :)

 • noko spune:

  Da’ pe curva aia de venea la Ionutz sa-i linga coaiele alea frumoase a futut-o cineva? Ca gaina la muci!

 • The King of Kings spune:

  Mie cel mai tare mi se pare altceva > sa te pasioneze sa te uiti la nuntile unor oameni bogati si totalmente straini de tine. Macar de ar fi dat mana cu tine la nu stiu ce vizita din aia oficiala de pupa 3 copii si se pozeaza cu 5 babe. Intelegeam – te-a impresionat pentru ca Familia Regala.. Inteleg. Bai, erai englez, inteleg. Erai cetatean al Regatului Unit, inteleg. Erai cetatean al Commonwealthului, la fel. Dar sa nu aibe nici o legatura vreodata cu tine…. Sa te uiti la toata procesiunea aia, sa examinezi tinute de zeci de mii de euro tu care castigi sute pe luna… sa mori de grija a ce a mancat nu stiu ce invitat…. sa te bucuri in timp ce tu circuli cu RATB-ul si mananci de bostan sau de floare……. nu stiu… ma depaseste :))))

 • Balzac spune:

  De la batranul soirs citire

  Vânătoarea ar putea fi simpatică doar practicată pentru dobândirea hranei. Ca divertisment pentru degeneraţii sleiţi ai oraşelor, însă, dincolo de scopul ei originar, ea e destul de greu de înţeles în afara patologiei.
          Ultimii vânători reali, demni de acest nume, sunt braconierii. Motiv pentru care legea îi persecută peste tot, cu metodă. Rămâne consolarea adusă de accidentele de vânătoare, prea neînsemnate numeric însă (imbecilii se împuşcă în picior, sau trag unii în alţii pentru că s-a mişcat un tufiş), justiţie imanentă intervenită slab, rar şi târziu.

 • plm spune:

  eu locuiesc in anglia si n-am auzit pe nimeni sa vorbeasca de asta (e vorba de o nunta in anglia nu?) poate ar trebui sa iti faci prieteni normali ca oamenii normali nu au problemele astea

Adaugă un comentariu