LACRIMI ȘI MUCI: propagandă virală de extremă stângă cu bebeluși adulți

S-a întâmplat acest viral ieri și nu știu cum să zic dom’le da m-am emoționat până în străfund. Mi s-a umplut fruntea de lacrimi și chiar și alte locuri și organe. Cum această curajoasă femeiebebeluș suedeză s-a ridicat în picioare și s-a luptat să își apere convingerile pornite dintr-o înțelegere infantilă a lumii în fața a vreo 100 de pasageri nevinovați care doar voiau să ajungă într-un loc. Nu s-a lăsat oprită de chestiile astea! A plâns cu curaj, a stat în picioare și a câștigat. A reușit să întârzie deportarea bietului afganistanez! URAAA!

10 milioane de viewuri. Au aplaudat ca focile toți luptătorii justiției sociale. Urf! urf! urf!

 

Am să arunc și eu niște păreri așa, fără legătură între ele.

 

Tot se referă presa de extremă stânga la afghanistanist ca „refugiat” și „căutător de azil politic” care e în pericol de moarte în țara lui și de-aia s-a cărat în Suedia. Am să apăs pe butonul de „se mănâncă căcat” folosind ca argument o hartă a lumii în PLM.

Dacă omu’ nostru a plecat din Afghanistan de frică să nu fie căsăpit, s-ar fi oprit în cea mai apropiată țară în care nu vrea să îl căsăpească nimeni. Hai, să zicem ar fi ales din cele mai apropiate 10 una, cea mai bună. Hai să zicem DINTRE CELE MAI APROPIATE 20. Da’ nici așa nu ajunge până în Suedia. Nici până în România nu ajunge. Și e o țară în care nu prea te decapitează nimeni și e la jumătatea drumului, dacă asta e nevoia, să nu fii decapitat. Singura explicație logică e că băiatul e un migrant economic. Ceea ce nu e nimic condamnabil. Stai într-o țară de căcat, vrei într-una mai mișto, te cari.

Dar nici măcar.

Toată lumea știe că tot ce îți trebuie ca să te stabilești în Suedia e să fii maro și să nu fi omorât/violat ceva recent. Îndeplinești condițiile și bravul stat suedez îți va da casă și ajutor social cât să crești oricâți copii de ghetou ușor de radicalizat vrei tu și nevasta ta adolescentă. Nu știu care e cazul, nu mă bag, dar dacă suedezii îl deportează pe ăsta, suedezii bă, nu ungurii, bănuiesc că e ceva nașpa la el, nu?

Iar dacă vorbim de migrație economică, eu personal consider că e un fenomen de căcat, din foarte multe motive:

Facilitează plecarea din țări de căcat a oamenilor care au ambiție și/sau nu sunt de acord cu modul în care e condusă țara aia de căcat. Ceea ce micșorează masa de oameni dispuși să schimbe căcatul din țara lor și prelungește situația de căcat la infinit. Cui nu îi convine, poate să plece. Abia atunci când asta nu mai e o opțiune va fi cetățeanul obligat să lupte să-și schimbe în bine țara. Eu,  spre exemplu, sunt convins că PSD-ul a câștigat și o să câștige în continuare pentru ca milioane de români care nu au fost de acord cu căcatul ăsta au avut opțiunea să se care și să nu le mai pese. Din ’90 până azi.

Știm cu toții că condițiile de căcat nu opresc oamenii din împuiat. Ba din contra. Țările cu spor demografic solid sunt cele mai de căcat. Dacă nemulțumiții au acces la migrație liberă, țările de căcat sunt libere să spawneze la infinit analfabeți și să îi reverse în lume pe ăia care-s nemulțumiți cu sistemul. E o variantă excelentă pentru toți dictatorii și nebunii lumii.

Ca să nu mai vorbim de faptul că e necinstit pentru cetățenii sub medie din țările primitoare, care-s înlocuiți cu străinezi ceva mai eficienți și cu foame mai mare. O țară nu e o corporație, să îți marginalizezi cetățenii suboptimi și să îi scoți ușor din sistem. Nu funcționează pe principiul eficienței. E ca o familie. Dacă ai un copil prost nu îl înlocuiești cu unu mai deștept și mai rapid din Somalia. Lucrezi cu ce ai. E datoria ta față de străbuni. Că au construit un cuib pentru strănepoții lor, nu pentru orice cetățean s-ar dovedi destul de capabil și eficient încât să ajungă acolo.

Suedia e o țară foarte mișto. Îți dai seama din faptul că oameni ca tipa asta ajung la 21 de ani și nu mor, cu toate că au maturizarea emoțională și înțelegerea lumii la nivelul unui copil de 6 ani care nu a înțeles că dacă dai un ban la un cerșetor nu îi rezolvi lu’ ăla viața ci îi facilitezi condiția de cerșetor, ba mai mult, mâine o să vezi doi cerșetori în locul ăla, că s-a auzit că e un fraier care donează acolo. Excelent sistem. Sunt 100% invidios. Mi-e ciudă rău. Aș fi vrut și eu să rămân bebeluș naiv toată viața, dar în România nu se poate, din păcate.  Mori dracu’ la prima groapă. Și vorbesc sincer. Știu că pare ironic. Chiar aș fi vrut să fiu bebeluș naiv care plânge la povești emoționale. Cred că e o existență frumoasă. Nu s-a putut.

Oamenii ăștia funcționează emoțional și simplu. Văd că un om nu o duce prea bine, plâng puțin și scot tot din buzunar să îi dea lu’ ăla. Nu se întreabă cum a ajuns ăla acolo, care e cu adevărat problema.  Nu înțeleg că nu există o responsabilitate globală față de suferința umană. Că fiecare grup e pe barba lui și că responsabilitatea pentru situația de căcat în care se află Afghanistanul e în general a americanilor și a rușilor (istorie, chestii) și a strămoșilor lor care în timp ce ăia ai suedezilor făceau revoluție industrială și drepturile omului, se tăiau cu săbiile rămași în evul mediu și futeau capre.

Și chiar dacă ar exista. Tipul ăsta de răspuns pur emoțional nu rezolvă nimic. Dacă vrei să faci bine mondial, intri peste o țară futută și o repari cu forța. Tratezi problema. Cauza pentru care țara aia supurează nemulțumiți. Nu ajuți situația de căcat oferindu-le o portiță de scăpare fix ălora care ar trebui să schimbe sistemul.

Dar hai să presupunem că mănânc căcat și există o responsabilitate umană față de situația nasoală a fratelui tău om, cu toate că nici un strămoș de-al tău din ultimii 10 000 de ani nu a contribuit la situația de căcat de la ăla din țară.

De la favelele din Brazilia controlate de carteluri până la plutoanele de execuție filipineze ale lui Duerte sunt minim un miliard de oameni în zone de căcat. Zone futute economic, țări în care daca te exprimi neplăcut ți se amestecă ideile cu un glonț. Realist vorbind n-ai cum să îi bagi pe toți ăștia în țărilie civilizate. Dacă ești egoist îi lași în treaba lor, dacă ești altruist încerci să ajuți la schimbarea regimului acolo unde e futut. La rezolvarea problemei.

Vezi că unu’ are dizinterie, te duci să îi iei niște antibiotice, nu te oferi să fii toaleta lui umană. Cacă-te in gura mea cât ți-e poftă, o, tu, țară de lumea a treia cu sistem defect!

Dar să presupunem iar că n-am dreptate și că băiatul ăsta afghan care n-a fost în stare nici să convingă statul suedez că merită ajutor social și apartament în ghetou cu toate că ăia dau la toată lumea, merită să stea acolo. Că a fost o eroare a sistemului.

Așa se rezolvă? Dându-te cu curul de pământ ca un bebeluș și oprind un avion întreg de oameni productivi și nevinovați? Poate exista o cale legală? Poate ceva de făcut înainte să ajungă ăla în avion?

Super beton. A întârziat un avion cu minim 100 de oameni și a forțat ca un afghan să fie deportat cu alt avion, la altă oră. Eroina speciei umane, oameni buni.

Aștept cu interes și floricele decăderea civilizației vestice.

***

Comentarii (69)

 • Radulescu spune:

  Cu paragrafu despre tara e familie trolezi sau ne am razgandit legat de nationalism?

  • Radu Post author spune:

   nu mi se pare fractura logica pe acolo. ce, nu-ti poti renega familia? ia mai da-i in plm.

   • Radulescu spune:

    Nu mai stiu sigur daca ai spus ca nationalistii-s retarzi sau doar nationalistii din Europa de est si alte tari de-a treia sunt retarzi, dar hai treaca mearga

    • Radu Post author spune:

     pai sunt in continuare. in romania sunt multe natii aflate aici de sute de ani se egale ca drepturi, nu doar romanii.

     • Radulescu spune:

      asta n-a contestat nimeni coaemiu, intrebam daca suntem de acord ca nationalismul e bazat in tarile decente, ca nu-mi pare ca ai fost mereu de parerea asta

 • Radulescu spune:

  Cu paragrafu despre tara e familie trolezi sau ne am razgandit in privinta nationalismului?

 • Andrei spune:

  „Dacă te exprimi neplăcut ți se amestecă ideile cu un glonț.”
  Nice one!

 • attentionWhore spune:

  si… cand te muti inapoi la galati, coclete?

  • Radu Post author spune:

   ce, vrei sa te muti si tu inapoi in pizda ma-tii si n-ai loc de mine?

 • gabi bivolaru spune:

  shut it down goy….in loc de jordan pterson mai bagati si voi niste e.michael jones

  • huxwell spune:

   <3 it's the kikes!

 • ceconteaza spune:

  Situatia in Suedia e mult mai maro decat iti imaginezi. Uite un link sa iti explice intrebuintarea reala a bebeilor afghani cu barba carunta:

  https://www.youtube.com/watch?v=5467sG33SqU

  tot ce spune omul ala e adevarat.

  • ala spune:

   Exact asa pare si vita aia, o nefututa care cauta sandniggers sa o rezolve.

   • m spune:

    Auzi la gipsy, cică sandniggers…

    • ala spune:

     Te bagasi in seama oltene ?

   • Suleyman Magnificul sub Domnia Iubirii spune:

    Ma distreaza enorm ca vor (constient sau subconstient) sa futa arabeti dar daca vad in club un roman cat de cat alb si imbracat ok isi pun mana la poseta pentru ca tigani…

    Also: coae „I’m trying to change my country’s rules” cu live selfie pe facebook ejnebun? Si cum stie ea ca sigur afganu o sa moara daca se intoarce…. :|

 • Balzac spune:

  Nu esti de acord cu migratia economica pentru ca tu nu poti migra economic. GG.

 • Gica spune:

  Ba, radule, cea mai buna vorba pe care ai zis-o vreodata (nu mai stiu unde era, facebook sau blog, n-o gasesc s-o dau citat exact cu copy paste) se rezuma cam asa: cei mai prosti oameni sunt cei care citesc undeva niste parere spuse de altii, cu care nu sunt de acord, si incep sa comenteze acolo !

  Practic ai avertizat in clar pe toti: „hai spuneti-va parerea aici ca sa ma mai cac inca odata in gura voastra”, si prostii tot intra sa-si dea cu parerea si sa te contreze. GE-NI-AL .

  • Giani spune:

   cringe

 • Cili-O-San 7 Dani spune:

  Ma doare la puli cică
  Sunt în Suedia și n-am nici pe dracu

  • Mucea spune:

   Esti o pula in suedia tarane .

   • Cili-O-San 7 Dani spune:

    😂😂😂😂😂😂😂

 • noko spune:

  Ar vrea Cozet Chichirău să facă și ea live cu un Afgan cum face cucoana asta

 • Radu spune:

  Eu cred ca ea nu vroia sa salveze „un afgan” ci pe tatal copilului.
  De unde stia ea fix ca ala e pe bye bye Sweden?

 • Sebastian spune:

  Articolul e fain.

  Ma enerveaza faptul ca atunci cand se vorbea despre migratia „refugiatilor sirieni” pe la sfarsitul lui 2015, tu luai subiectul in ras, spunand ca mult mai mult poti muri din cauza unui accident rutier.

  Imi dau seama ca tu vrei sa enervezi cat mai multi oameni si ca ai reusit cu o astfel de opinie sa enervezi ambele tabere, dar tot ma enerveaza faptul ca ma asteptam sa scrii despre lucrurile astea cand abia aparusera. Astea sunt informatii pe care le-am mai auzit de prin 2016. Cred ca ai inceput sa abordezi fenomenul de „PC” doar acum, dupa ce te-a afectat. Probabil nici nu ai vrut sa zici unele lucruri pe care le ziceau deja destui.

  • Radu Post author spune:

   atunci era vorba de terorism. in continuare cred ca terorismul e o nonproblema.

   • Sebastian spune:

    Ok, ar trebui sa fie.

    Cred ca motivul pentru care terorismul sperie mai mult populatia generala decat accidentele rutiere e faptul ca este realizat cu intentie. Cred ca mult mai tare sperie lumea gandul ca exista oameni care vor sa faca rau decat ca pot muri de fiecare data cand se urca intr-o masina.

    • Radu Post author spune:

     pai si ii sperie ca is prosti si nu inteleg hazardu si random number generatoru si cum funtioneaza sansele la modu general. acuma ce vrei sa fac, sa ma iau dupa prosti?

     • Sebastian spune:

      Nu vreau sa faci nimic.

      Nu stiu ce ai putea sa faci.

      Incercam sa gasesc o explicatie. M-am gandit la chestia asta si am incercat sa inteleg din ea. Nu stiu ce e cu ea. Am incercat sa ii dau un sens. Poate tu stiai lucrurila astea si poate te-ai gandit la ele. Eu nu. Am vrut sa ma gandesc la chestiile astea putin.

 • FordMondeo spune:

  lol, articolul asta e scris de un copil de 6 ani, doar speculatii si injuraturi, ar fi fain sa fie si niste argumente concrete amestecate

 • penisbeat spune:

  Ce se petrece in Europa la ora actuala e o dementa, notiuni fundamentale ale cetateanului european sunt ignorate la modul nesimtit si nimeni nu spune nimic de frica shameuirii. Radu scrie la un moment dat de presa de extrema stanga. Exista si altfel de presa in Occident? Ca eu nu am vazut. Vorbesc despre presa asa-zis respectabila, nu site-uri din subsolul internetului. Absolut toate publicatiile vestice dau sub pres mizeria fara nicio jena pe sistemul „daca ne facem ca nu vedem inseamna ca nu exista”. Sunt sacrificati fara nicio rusine cetateni ai comunitatii europene in numele globalizarii, aka „hai sa le dam salbaticilor salarii mai mici ca astia ai nostri nu prea au chef sa stearga la cur sau sa dea cu carca pe bani putini”. Nu exista niciun fel de protectie a cetatenilor autohtoni, din contra, trebuie sa taca si sa isi vada in plm de treaba daca cel putin nu sunt in stare sa aplaude in cor faptul ca li se aduce tot jegul din orient pe meleagurile lor.

  Singura chestie la care nu rezonez cu Radu e fixatia asta pe care o are el recent ca tara e de cacat ca au plecat oamenii destepti pe afara. Aici nu sunt de acord. Adica da, am trimis si oameni capabili, si medici, cercetatori, dar pt fiecare de asta s-au carat vreo 3-4 mai bronzati sau in general, baieti de astia care nu au surplus de neuroni. Majoritatea romanilor care se cara afara sunt aia care merg la munca fizica pt ca se plateste penibil asa ceva la noi si aia nu sunt cu nimic mai presus decat ce a ramas pe aici.

  • Radu Post author spune:

   ba sunt, ca astia de au ramas nici de munca fizica nu au chef

   • penisbeat spune:

    Aia crezi tu, boss, ca aia urla disperatii astia pe la stiri toata ziua de la criza din 2008 incoace si ai intrat rar in contact cu lumea asta. In realitate, lucrurile sunt mult mai simple decat par si mult mai similare cu ce propovaduiai tu aici mai mult sau mai putin la misto. Te-ai laudat de n-spe ori ca tu nu esti fraier d-asta corporatist sa te bagi la munca 9-18 ca tu muncesti de acasa. Foarte cinstit si te aprob. A doua chestie pe care ai spus-o des e ca daca poti sa traiesti fara sa muncesti, de ce plm sa nu? E, fix astea doua chestiuni le aplica si asa-zisii asistati sociali de la tara. Daca ai doua-trei gaini, vaci, porci prin curte, cat sa ai ce sa halesti eventual sa mai si vinzi prin vecini, mai bagi si din cand in cand ceva cu munca cu ziua plus un ajutor social, de ce sa te duci sa muncesti la Ghita primarul sa il faci cu pula mare cand te plateste ca pe ultimul sconcs? Ca marele cancer al societatii romanesti de fapt e antreprenorul roman care are impresia ca tine el toata economia tarii in spate ca plateste la negru muncitorii cu cateva luni intarziere, baga vacante prin Grecia si cumva tot el e supereroul povestii. E, pai daca poti sa te descurci cu ce ai, la ce sa il faci pe muie asta cu pula mare?

    Sunt si d-astia de care zici tu, care nu au chef de munca, care toarna plozi pt alocatie, da’ aia sunt intr-o proportie infima. Marea majoritate e aia de care povestesc in paragraful de mai sus. Da’ nu e in interesul nimanui sa apara povestile astea la stiri sau prin presa ca aia inseamna sa creasca salariile si prin mediul rural si de ce plm ar vrea careva asa ceva?

 • penisbeat spune:

  Also o mare si mai noua fixatia a progresistilor e asta cu „no borders”. Ca e construct artificial creat de om, sa citez o creatura de aici, ca ne-a fost utila in vremuri grele si ca acum nu mai e nevoie, asa ca hop toata lumea pe unde poate. Ok, fara granite, nu e problema. Da’ in cazul asta hai si fara taxe. Aa stai ca nu e chiar asa. Pai normal, ca plm de unde sa se mai intretina statul daca prostii nu mai cotizeaza. Lasa sa plateasca taxe fraierii ca sa vina Ahmed cu foamea-n gat, capra-n pula si Allah in gura sa ii imputa mediul social si sa lucreze pe juma’ din salariul lui.

 • juju spune:

  stai putin ca eu nu prea inteleg reactiile de aici si nici articolul. fata aia isi exercita dreptul ei elementar de cetatean suedez in suedia, dreptul de a protesta. nu are absolut nici o importanta daca protestul ei e justificat, logic sau corect, daca e sau nu pe gustul sau conform cu idelogia cuiva. E DREPTUL EI FUNDAMENTAL CETATENESC SA PROTESTEZE SI SI-L EXERCITA.
  voi adica ce ati vrea, sa hotariti voi cine si pentru ce are voie sa protesteze? asta e intelegerea romaneasca de maimute a democratiei.

  • Radu Post author spune:

   dreptu fundamental de a protesta intr-un avion al unei companii private, blocand decolarea unor cetateni? esti handicapat .

   • juju spune:

    drepturile cetatenesti nu se exercita numai in domeniul public, de unde ai scos-o pe asta? drepturile cetatenesti nu se opresc la poarta unei firme private, firma privata nu e stat in stat. si apoi nu cred ca cetatenii aia au murit plecind cu citeva minute mai tirziu. intotdeauna se vor gasi cetateni care sa mimeze o lezare cind cineva isi exercita un drept fundamental. hai sa brogam dreptul al protest ca citiva cacamaca au intirziat un sfert de ora.

  • penisbeat spune:

   Ba boule, dreptul ei de a protesta impiedica dreptul cetatenilor CARE AU PLATIT BILETUL ALA SA AJUNGA LA O ANUMITA ORA UNDEVA. Pricepi? Iti urlu ca vad ca asa intelegi tu, ca esti mai dobitoc. Daca eu platesc o halca de carne si tu esti vegan, e dreptul tau sa vii sa imi dai peste mana si sa te pisi pe carnea mea ca asa consideri tu ca e bine sa mananci verdeata? ‘Te-n plm de las, iesi pe strada pe acolo in ghetourile tale nemtesti in loc sa comentezi pe aici ca ai gaozul stramt de frica baietilor maro.

   • juju spune:

    ba cretinel, citeste raspunsul de mai sus. exemplul cu veganii arata numai ca esti imbecil.
    din ciclul „cind maimuta romaneasca crede ca democratia e ce-si imagineaza el linga sticla de rom ieftin”.
    baietii maro pe care ii cunosc eu iti sint cu ani lumina superiori.

    • penisbeat spune:

     Pai imi sunt superiori, ca tremuri de frica lor si vrei sa mi-i trimiti mie pe cap fmm de cacanar si cu mine iti permiti sa comentezi pe net.

    • penisbeat spune:

     Ce exemplu de cretin, faci tu legea la firma altuia, mars ba jegule de aici!

 • juju spune:

  ba cretinel, legea o face tara in care firma isi desfasoara activitatea. la noi in europa firmele nu sint stat in stat si drepturile cetatenesti nu inceteaza pe teritoriul firmei private. daca firma privata este prejudiciata de exercitarea uni drept fundamental trebuie sa-si recupereze prejudiciul in instanta. asta e stat de drept, asta e democratie. dar cum sa inteleaga unul cu iq-ul tau asa ceva.
  acolo la copperativa de troli pentru romania nu va selecteaza dupa minimul de inteligenta? tu n-ai fi trecut testul, asta e sigur.

  • Radu Post author spune:

   ia zi-mi adresa ta de acasa sa vin cu niste baieti sa protestam prin cacat in mijlocul covorului faptul ca esti dobitoc sinistru

   • juju spune:

    eu nu sint firma privata sufletel, drepturile mele de persoana privata sint cu totul altele decit cele ale unei firme private. in exemplul tau oligofren tu si baietii tai minunati ati face o violare de domiciliu. un avion e mijloc de transport IN COMUN pus contracost folosintei PUBLICULUI nu domiciliul unei PERSOANE.
    iti intorc complimentul cu adaugirea ca democratia n-o sa prinda veac la maimutele ramase in balcani pentru ca n-o pot intelege. balcanicii plecati demult ca mine au deprins-o si inteles-o incet dealungul timpului, voi insa acolo in ramasi in sosul vostru vad insa ca nu aveti nici o sansa.

    • drpulex spune:

     bai pui de bou cu cap de lut ….am impresia ca ti s-au retras coaiele in burta de cand ai plecat din balcani

     • juju spune:

      iata si maimutza cu „coaiele mari”.

    • Radu Post author spune:

     a, atunci fac un cordon uman in jurul casei tale pe spatiu public si nu te las sa treci. e pe spatiu public. iti doar ingradesc deplasarea, fix cum a facut asta, caca-m-as in palmele tale dimineata inainte sa te speli pe fata

     • juju spune:

      ok, chiar esti prost.

    • Unomjumate spune:

     Alo, avionul e într-un loc considerat spațiu internațional legal vorbind, nu?

   • noko spune:

    repede, ca ma taie diareea

 • ion spune:

  I-as da aleia o pula romaneasca.

 • Alexandru spune:

  Aia trebuia luata pe sus. Ce ar iesii daca ar face fiecare ce ii trece prin bila?. Ajunge un singur pasager sa o cheme in instanta. Poate sa ceara lejer daune materiale sau morale, a intarziat la o intalnire de afaceri etc.

  • juju spune:

   acuma pe bune, voi cum faceti? stati linga o sticla de tescovina in cartierele voastre si va imaginati lucruri care devin pentru voi automat valabile?
   in ce priveste transportul, puctualitatea, conditiile, etc, poti da in judecata maxim firma de transport, cu ea ai contract prin cumpararea biletului. acuma depinde cum suna contractul cu firma respectiva de transport, disclaimere, etc. firma de transport la rindul ei realizeaza eventual un prejudiciu si e singura in cazul asta care o poate chema in instanta pe fata aia.
   tu n-o poti da in judecata pentru ca fata aia nu s-a obligat prin nimic legal sa ajungi tu la timp si nu-i poti afla nici datele personale s-o dai in judecata pentru ca datorita protectiei datelor firma de transport nu are voie sa ti le puna tie la dispozitie.
   si apoi iti trebuie dovezi serioase ca datorita intirzierii ai tu un prejudiciu.
   nu mai beti atita ba baieti.

   • Mucea spune:

    Uei tu esti prost sau retard…ce tot o arzi cu datul in judecata si ii tii mana la pizda proastei din avion.un om normal i-ar fute o flegma in ochelari si restul de cetateni i ar lua pe sus si pe ea si pe tigan si i-ar da afara din avion in primul container.mai lasa ne cu proteste legale si impotente din astea gay .Tu atat ai inteles de la viata(daca esti prost) ca civilizatie inseamna sa fii cat mai cucked si political corect…surpriza .nu e .

    • penisbeat spune:

     Nu, boss, nu atat a inteles de la viata, el zice ce zice si face pe sufletelul sensibil cu buna stiinta. E un cacanar care a emigrat in Germania si sta cu morcovul in cur de fiecare data cand iese pe strada ca poate i-o da la ochiul maro vreun baiat de asta mai cu Allah in suflet. Motiv pt care de vreo cateva articole incoace tot militeaza pe aici prin comentarii sa ii ia mai ia Europa de Est din imigranti de pe cap ca Germania nu mai duce. Asta e, plm, nu io i-am zis lu’ Merkel sa faca Mecca occidentala acolo, asa i-a trecut ei prin cap, sa se descurce, nu trebuie sa faca nimeni front comun ca s-a legat ea la cap. Iar jujulica e doar un cacanar las care face pe baiatul bun in timp ce in realitate e mai xenofob decat toti astia de dreapta pe care ii vizeaza el.

     • Mucea spune:

      Sufletel sensibil zici?…eu cred in continuare ca e un idiot monumental.are aceasi retorica de cacat ca restul de libtarzi. asta se duce bou si vine vaca din germania .stat civilizat inseamna reguli si legi nu debandada tiganeasca musulmana si doi labari anarhisti cu white guilt .

    • juju spune:

     nu e la voi in bantustan. in lumea civilizata e, ca de aia se numeste civilizata. la voi in bantustan bineinteles ca problemele se rezolva cu flegma, nu ma asteptam la altceva. sa o sterg de acolo a fost de departe cea mai buna decizie in viata mea. voi flegmati-va pina nu mai puteti.

   • Alexandru spune:

    Asta e problema acolo, prea multa toleranta. Trebuia pusa la respect cu o palma peste bot. Daca incerca figura asta in gaura de unde a iesit rahatul ala, o scoteau din avion de par cu suturi in fund, fara instante si infatisari.

 • Mimi spune:

  Duterte, nu Duerte

 • Fresh spune:

  Fata chiar are probleme!

  Nepopulară în școală, în liceu, în facultate, face orice pt atenție!

  Fără viitor pt k nu respecta regulile companiei, deci orice angajator serios nu ar angaja pe cineva care poate cauza probleme!

  Care e rostul la a filma, dacă tot vrei sa faci ceva corect? Mai și minte ca vrea sa ii fure telefonul, fără sa ia în considerare argumentul ca „ba, ne sperii în pula mea copiii!”

  Eu ma întreb ca poate chiar vroia sa fută acel arab și nu știa cum!

  • Alexandru spune:

   Cand te alegi cu asa ceva intr-o firma e ca si cum ai avea hemoroizi. Nu numai ca nu da randament dar iti creaza o gramada de probleme. Genul omului mereu nemultumit care face o gramada de chestii dar nu si pentru ce l-ai angajat.

 • juju spune:

  ah, asta cu pulica iara. ti-au dat iara voie la computer ma oligofrenule?

 • Vladut spune:

  Juju, ai adus argumentele. Si pentru oamenii care rezoneaza cu tine fac sens. Daca incepi cu jigniri nu faci decat sa te teleportezi inapoi in ‘bantustan’.

  • Unomjumate spune:

   Nu-i suficient! Trebuie să convertească pe toată lumea!!!

   E mai rău decât un jehovist…

 • ogadei spune:

  nu stiu voi, dar eu nu as fute-o nici contra cost pe terminata care face subiectul acestui articol .

 • GP spune:

  „Oamenii ăștia funcționează emoțional și simplu. Văd că un om nu o duce prea bine, plâng puțin și scot tot din buzunar să îi dea lu’ ăla.”

  Ăsta e cazul fericit și rar. Cei mai mulți vor scheuna să se ia de la bogați (întotdeauna alții decât ei) și să fie ajutați săracii. Iar dacă le zici că banii pe care i-au dat pe iPhone-ul lor șmecher hrăneau o familie somaleză câteva luni, or să urle ca disperații la tine.

  Altfel, dacă în avion era cineva care se grăbea că-i moare tac-su acasă și o bătea pe activistă de se căca pe ea împrăștiat, ca după Neumarkt cu lubeniță, aia se numea fascism.

  Câteodată, nu poți să nu te gândești că singura vină a lui Breivik e că nu i-a luat la grămadă, și de stânga, și de dreapta.

  • Casma spune:

   „Neumarkt cu lubeniță”
   Ba, mor! (((( :

 • www spune:

  en.wikipedia.org/wiki/European_Round_Table_of_Industrialists
  Astia ne saboteaza nemultumiti ca sclavii au devenit scumpi si cu prea multe drepturi.

Adaugă un comentariu