Metoda de manipulare „imbecilul oarecare”

Am pus rima în picioare
Îl las pe Flick fără mâncare

Da, gata. Că mă ia cu greață de la rime. Am să încep cu o afirmație simplă și cu care unii dintre voi s-ar putea să nu fie de acord.

Cred că canibalismul ar trebui să fie legal.

Bine, întâi crima ar trebui să fie legală. E deja în legile naturii. Dacă ești mai puternic decât o altă creatură, ai dreptul să o omori și să o mănânci indiferent dacă e sau nu în aceeași specie cu tine. Poți face și sex cu cadavrul dacă vrei. Chiar și dacă e copil. Nu e pedofilie dacă e mort.

Oribil.

Hai că o să o fac să pară mai mult isteață decât oribilă.

SĂ ÎNVĂȚĂM CEL MAI SIMPLU MOD DE MANIPULARE CUNOSCUT DE OM

Avem o tabără a noastră și o tabără opusă. Cum procedăm?

1. Căutăm pe net un dement cu o părere complet handicapată dar care poate fi cumva legată tangențial de tabăra adversă.

2. Scriem articole despre acel dement ca și cum ar fi un reprezentant al taberei adverse și despre acea părere ca și cum ar fi o părere susținută de un număr considerabil de oameni din tabăra adversă, sugerând fin că dacă lăsam lumea pe mâna taberei opuse, părerea handicapată va ajunge social acceptată și susținută.

3. Profit.*

E foarte simplu.

Vor socialiștii și războinicii justiției sociale să ajungem la o lume în care trebuie să cerem acordul copiilor înainte de a le schimba scutecul, altfel e abuz sexual? Sigur, de ce nu?

Vor naționaliștii și alt-righterii să ajungem la o lume în care se legalizează violul? Sigur, de ce nu?

O să ajungă pedofili să cumpere copii de futut pe piața neagră de copii de futut dacă nu definim religios familia în constituție cum vor pocăiții? Sigur, de ce nu?

Orice idee, oricât de cretină, poate fi lipită cu scuipat de ideologia adversă. Orice imbecil care postează pe un forum poate deveni lider de opinie a taberei adverse. Nu contează dacă nu are fani, ci doar public, care se uită la el ca la circ, fără a fi de acord cu ce zice. Nu contează nici dacă n-are public.

E o ecuație în care TOATĂ LUMEA CÂȘTIGĂ.

Imbecilul oarecare primește expunere și nu există publicitate negativă, știm cu toții.

Media produce articole senzaționaliste care fac clickuri.

Le dai băieților din tabăra ta o idee care să-i enerveze și care e atât de imbecilă și ușor de demontat încât îi face să se simtă super inteligenți și să îi vadă pe ăilalți ca fiind complet nebuni.

TOATĂ LUMEA CÂȘTIGĂ

În afară de societate. Pentru că taberele nu mai au contact real una cu alta, să poată ajunge la un numitor comun. Aud una despre alta doar prin știri de-astea despre extreme retarde, tangențial legate de tabăra ailaltă, care doar îi face să pară complet împotriva naturii umane.

DAR ASTA NU E PROBLEMA NOASTRĂ LOL. NU NE PASĂ NOUĂ DESPRE SOCIETATE. VĂ PROPUN O PROPUNERE LUCRATIVĂ.

Am oleacă de public. Nu se poate demonstra că nu se uită la mine ca la un accident de mașină și poți scrie despre ei lejer că-s adepți 100% de acord cu mine.

Am ars-o extremist în ultimul timp însă fără a putea fi categorisit clar la extrema dreaptă sau stângă, deci pot fi scos din peniță lejer ca lider de opinie a oricărei tabere.

TOCMAI AM SPUS CĂ AR TREBUI SĂ FIE CANIBALISMUL LEGAL!

E o oportunitate unică, postaci și propagandiști din orice tabără de a mă prezenta ca fiind vocea taberei adverse! Fac și eu niște trafic, toată lumea câștigă!

 

***

Comentarii (15)

 • chiombi spune:

  si eu cand ma fac de cacat (mi se intampla des) strig tare: „trolam, guise, promit, imi faceam ‘decat’ reclama”

  • Radu Post author spune:

   nu vad ce legatura are faptu ca tu te faci des de cacat cu faptul ca iti lipseste puterea de intelegere a textului scris. unde pula mea am zis eu ca trolam si doar imi faceam reclama in afara paragarafului de la inceput de text care e acolo fix pentru a demonstra punctu de vedere a textului. vai de pula mea ce imbecil esti. iti promit ca asta a fost ultimu comentariu pe care l-ai dat la mine pe site.

   • attentionWhore spune:

    Hm, pentru un om care face generalizari pripite si analize superficiale, in timp ce este un avocat fervent al „ne-vorbitului frumos”, pare ca te-ai cam atacat ca cineva ti-a vorbit ne-frumos, in timp ce te analiza superficial.

   • Unu spune:

    Centaure, eu înțeleg că te-a atacat și ești furios, dar dacă îl înjuri, înjură-l în pula mea corect gramatical! Așa, s-o simtă! Vezi că ai și în text niște derapaje. Crede-mă, nu e hate, nu te pup în găoz, (câteodată am buzele așa de reci că ar trebui să-ți bagi curul în cuptor să te poți căca), îmi place abordarea ta asupra lumii, mi se pare 95% corectă. Ar fi mișto să fie 100%, dar cine e perfect? Dă-i înainte cu tupeu!

 • abracadabra spune:

  Sfaturigratis mai postezi????????????

 • Unu spune:

  Să-mi bag pula, privind în jurul meu nu am cum să nu-ți dau dreptate, centaure! Trăim pe fundul unui ocean de proști.

  • creca spune:

   da de unde iei tu atita dreptate de-i dai astuia ca sa-l lingi in cur?

   • ciombi spune:

    Ii aduce ma-sa in fiecare dimineata de pe centura o galeata de dreptate.

 • Cili-O-San 7 Dani spune:

  Bă ma gândeam dacă se poate ca Jane Făe sa iasă la pensie pe caz de blog?…pula mea
  Are ceva vechime pe aici

 • Ganjaman spune:

  Pe cand un articol despre femeistele astea si despre cum o sa ne distruga societatea ? Unul din motivele pentru care imperiul roman a picat e ca au dat drepturi de proprietate, business, etc astora. Ca societatea am ajuns cam pe acolo. Scrie mai mult despre pastila rosie. Suntem barbati sau baloti de paie ?

 • Cili-O-San 7 Dani spune:

  Radu,scrie despre puli 😂 si cum sa le folosim

 • S-hit spune:

  frumos, boss,
  nu ti-am dat atatea comentarii degeaba. Te salut cu mana dreapta la nivelul
  umarului. Cu toata
  imigratia asta populatia UK de ex stagneaza de decenii( cauta statistica pe net) ceea ce inseamna ca rata natalitatii la nativi scade. Orice societate post industriala are prob cu natalitatea( vezi Japonia). In ritmul asta cerintele economice vor impune aducerea
  de imigranti constant si caucazienii
  vor ajunge
  minoritati, ceea ce nu e o prob dpdv rasial
  ci o
  problema culturala. Nu ar fi deranjant pt nimeni daca prin magie toti britanicii ar arata ca niste africani dar s-ar comporta la fel ca si cum nimic nu s-a schimbat Asimilarea culturala e imposibila de vreme ce imigrantii se auto-segregheaza( iar logic de ce se intampla asta) si asta culturilor lor inferioare vor
  polua cultura vestica cum cerneala
  polueaza apa. E perfect logic, nu inteleg cum plm e o chestie de stanga sau de dreapta. Astia far socially left au dreptate ca nu e diferenta morala intre oameni dar sunt atat de retardati dpdv politic ,( la nivelul ala
  matematic de 2+2=5) ca ignora orice alt aspect practic al granitelor si al culturii. Nu e o disputa politica aici e o disputa de lack of logic and facts.

 • emi spune:

  Cred că tocmai l-ai descris pe Paul Hitter

 • sir spune:

  Sa-mi bag peleul asta zic si eu de 2 ani, ca e un cacat de manipulare din toate taberele. D-asta nu suport oameni idioti ca analfabossu de Dobrovolschi care si-a prostit fanii ca la noi a venit curentu de SJW-stanga. Plm, si in capitala tarii sunt oamenii rupti in cur care se gandesc doar la ce pun pe masa maine, si o ardem cu SJW, alt-right, ghei, feministe, teroristi, satanisti si mai stiu eu ce kkturi.

Adaugă un comentariu