Factori si aspecte ep 1

Am facut cacatu asta. Stiu, stiu, bla bla lasa-te, ramai la scris. Pai asa pot sa zic si eu sa te lasi de uitat si sa ramai la citit. e ok. Citeste textu de sub asta daca nu e de tine. E un text f f f fin.

 

***

Comentarii (12)

 • Ala mic si negru de respira greu spune:

  Radule, vezi cu orientarea aia a partidelor, ca m-ai facut sa cred ca dreapta-i stanga, si invers. Interdictia avortului este de stanga (comunisti, social democrati la noi), pro avort sunt liberalii, de dreapta.
  La americani e greu, si democratii si republicanii sunt cam de dreapta, doar prin comparatie democratii sunt „mai stangaci” :)

  Sfaturi daca vrei sa treci pe video:
  – uita de trac (roaga o don’soara sa iti faca preludiul, chiar trebuie sa para ca te doare la basca);
  – ia o tarie inainte;
  – schiteaza-ti discursul in linii mari, poti sa lasi loc de improvizatii, mai mici la inceput, pe masura ce-ti creste increderea le cresti;
  – schimba naibii decorul si lumina, sunt mai simpatici aia cu steagul pe tot fundalul, daca e nevoie facem o cheta sa-ti pui „Rapirea din serai” pe perete.

  • sindi_cat spune:

   Inca unu’ cu sfaturi… O gramada de „experti” p-aici. Bucura-te, bre, de clip sau, daca nu, asteapta sa scrie Radu ceva, nu-ti mai da atata cu parerea. Sau poate ai deja o cariera de succes in scenografie, regie sau dramaturgie si nu mi-am dat seama? Atunci mea culpa.

   • Ala mic si negru de respira greu spune:

    Imi place rationamentul tau, imi permit sa-l dezvolt, sa-l intelegem pe deplin;
    nu poti spune despre :
    – o femeie ca e frumoasa decat daca esti chirurg estetician;
    – despre o pictura ca e naspa decat daca esti cel putin zugrav cu minim 5 ani de ucenicie;
    – despre unu care confunda stanga cu dreapta decat daca esti ortoped sau prezinti diploma „cum laude” de la Universitatea de Ambidextrism si Stangacie de Dreapta :)
    – despre Radu cand greseste, decat daca esti femela in calduri, grasa, cu curul lasat de la atata frecat de scaunul de langa calculatorul x86 cu care-si varsa amarul si-si apara obiectul adulatiei dorind sa primeasca un semn, cat de mic, de acceptare a afectiunii ce-i poarta zi si noapte, in speranta ca va primi raspuns macar la felicitarea pe care a scris cu degete tremurande „Accept orice, „Golden shower”, „Cleveland steamer”, suna-ma oricand (dupa minim 7 beri)”

    Daca cele de mai sus sunt adevarate in acceptiunea ta, atunci mea culpa.

    • Radu Post author spune:

     o grasa e hidoasa obiectiv. e un om diform.

     • sindi_cat spune:

      Am gresit. Radule, asculta-l pe omu’ asta, pare ca stie ce vorbeste. Uite cat si cum vorbeste, sigur stie ce spune. La naiba, stie si expresii americane, asta sigur te duce la Castel Films macar.

 • cnvbcnbnbc spune:

  eu sint cu cititu. aia cu nesu electrocasnica e piticigratis. bring piticigratis back.

 • cnvbcnbnbc spune:

  a, m-am uitat fara sonor si pe iutub, un pic, pana dupa ce ti-ai potrivit umbrela aia. obsesia ta nu e degeaba, dar gresesti: nu ai un iris mai mare. dimpotriva: allalt e mai mic.

 • noko spune:

  Coae. Dacă tu crezi că mă uit la tine douăj de minute cum debitezi prostii, te înșeli.

  Te-am pupat

  • Radu Post author spune:

   da nu te-a pus nimeni cu japca. te pup dulce inapoi.

 • IPS spune:

  Te-ai mutat cam repede…

Adaugă un comentariu