boboceva

cine primeste popa in casa cu boboteaza ii ultimu sclavete si merita scuipat in ochi se stie. sustinutul cersetoriei e la fel de imoral ca sustinutul coruptiei sau hotiei. macar cand dai bani la cersetori mai ai o scuza. inspira mila, par ca nu au casa etc. te gadila la empatia de animal simplu si iti pornesc frica aia ca in caz de doamnefereste cesentampla ajungi pe strazi ai vrea sa le fie si altora mila de tine asa ca animal simplu fiind ai impresia ca cumva universul tine minte faptele bune.

dar cersetorii barbosi cu fustana par toti indestulati. acolo nu ai nici o scuza. daia nu putem sa avem lucruri frumoase ba. niste unii intretin niste paraziti care nici macar mila nu inspira.

mai ales ca sunt niste unii care cumva sunt de acord cu mine dar sunt prea amiabili si servili din reflex sa zica ” mars ba ” cand bate barbosu la usa cu tupeu.

ati vazut ba ca mereu popa bate la usa cu tupeu? orice alt om bate timid asa. sa nu deranjeze. 2 3 secunde, considerand ca daca ala e acasa a auzit si daca are chef sa raspunda raspunde.

nu si popa. bate la tine la usa ca si cum e la el acasa si cineva l-a incuiat pe afara. asa. cu juma de pumn si minim juma de minut. raspunde in plm cine plm te crezi ba sa nu raspunzi la usa. tu nu realizezi ca sunt popa?

***

Comentarii (12)

 • anon spune:

  nu uita că se și pre-anunță cu un rahat de afiș lipit pe ușa de intrare în bloc iar când vine mai și sună din clopotul ăla infernal minute în șir. După care mai și bate/sună la ușa apartamentului …
  niște rahați

 • noko spune:

  Bossică, lamulțean! Să nu se-nmoaie să nu se-ndoaie!

  Lasă preoții ortodocși în pace, că și ei e oameni și ajută ăia 50% cu IQ sub 100 să nu facă rele. Că ei nu rezonează. Și are mușchi.

  • Radu Post author spune:

   nah. doar ii scamatoresc de bani. nu am vazut in viata mea popa care sa opreasca ceva rau.

   • jos_cenzura spune:

    The Vatican’s honoured an Irish priest who saved thousands of Jews and Allied Soldiers during World War II.

    Fr Hugh O’Flaherty disguised himself from the Nazi secret police and set up safe houses for thousands of soldiers in Rome between 1943-44 including one right next to the secret police’s main headquarters in Rome.

    His abilities to evade Nazi detection earned him the nickname the Vatican’s Scarlet Pimpernel – a reference to a book character of the same name who rescued aristocrats in France who were being murdered before the French Revolution.

    He was made a Commander of the British Empire (CBE) after World War II ended in 1945 and died in 1963 aged 65.

    • jos_cenzura spune:

     Scuzați erorile gramaticale de mai sus, este scris de jurnaliști și asta spune totul. Eu am preluat textul așa și nu l-am mai redactat.

    • Radu Post author spune:

     ma refeream la BOR menutzule nu la toti samanii din lume

 • noko spune:

  N-ai cum să știi de ce nu s-a întâmplat o faptă care nu s-a întâmplat. Eu susțin că în comunitățile astea unde se merge la biserică cât de cât regulat îi mai ține un pic în frâu pe ăștia predispuși să facă răutăți. Anecdotic vorbind, din discuții cu preoți și cu enoriași, că alte „dovezi” n-am.

 • Florian spune:

  Dacă eram popa va trimiteam note de plata în combinație cu anaful pentru taxa anuala care cică trebuie plătită la parohia de care aparține fiecare. Am aflat de taxa asta mergând cu o baba la biserica ei ca sa își plătească taxa restanțiera pe doi ani

 • Iaka spune:

  Biserica e buna prin faptul ca exista. Popii sunt de toate felurile, ca tot restul lumii, e alta discutie. Nu suntem pregatiti s-o ardem pe morala la nivel global. Probabil ca nici nu se poate.

 • Pornohaci spune:

  Nu este recomandabil ca barbat singur sa lasi in casa astfel de indivizi. Te trezesti ca te roaga sa ii arati „ciocanul” …

Adaugă un comentariu