Plus VS Bula de cetățeni foarte informați. Pastel

Plus trebuie să muncească serios ca să ne convingă că merită votul nostru, prieteni!”
comentă un domn vehement cu freză ca maimuța Cornelius din „planeta maimuțelor” și un deficit hormonal care nu-l oprea niciodată din a da share la articole care explică de ce Jordan Peterson e un pericol ideologic pentru tineretul globului.

Când alegi un partid nu trebuie să îl compari cu celelalte partide de pe piață, ca un plebian. Trebuie să îl compari cu varianta ideală de partid din capul tău și să sancționezi orice deviațiune, prieteni!”
confirmă un alt domn suferind de o boală rară care îi făcea sfârcurile să sângereze în contact cu orice material textil și de un vis recurent în care Alexandra Ocazio-Cortez se transformă în bărbat și îl lasă gravid în uterul rectal, vis din care se trezea mereu cu curul transpirat.

„Într-adevăr existența membrului ăla de partid care nu se ridică la standardele mele morale și cognitive mi-a lăsat un gust amar în gură și PLUS va trebui să muncească foarte mult ca să ne convingă, prieteni!”
aprobă un alt domn pe care doar sindromul colonului iritabil îl ridica de la calculator, unde-și exercita zi de zi menirea de a da report grupurilor naționaliste de Facebook.

„Asta e contribuția noastră la binele țării prieteni. Stăm pe net și comentăm unul spre altul ce nuanțe și persoane statistic nesemnificative ne displac la partidele de nișă. E datoria noastră morală, prieteni!”
concluzionă un alt domn bine, molfăind un baton energic fără gluten și băgându-și înapoi buricul care, din cauza unui accident nefericit ieșea în afară ca o gușă de curcan și trebuia suflecat cu degetul și băgat înapoi în gaură, de câteva ori pe zi.

„Dacă ei cred că cu noi merge așa, de mântuială, și nu trebuie să se justifice în fața noastră legat de absolut orice nelămurire obiectiv minoră dar ideologic grea, ei bine, cred complet greșit, prieteni!”
afirmă un alt domn bine care își petrecea cea mai mare parte a zilei citind articole despre minorități sexuale discriminate și dând comentarii despre cum el, în calitate de bărbat heterosexual îi susține profund, aranjându-și mai bine pernuța specială pentru hemoroizi pe sfera de exerciții cu suport lombar pe care o folosea în loc de scaun.

„Cu siguranță nu vom vota PSD, prieteni. Mulți dintre noi nici nu vom vota, că vom fi plecați sau ne va durea un picior. Dar dacă ăștia de la PLUS sau USR au impresia că tot ce trebuie să facă e să fie mai buni decât PSD-ul și ne-au prostit, ei bine, nu merge chiar așa, prieteni!”
se ambală alt domn care își petrecea zilele făcând liste de articole pe care ar trebui să le citească toată lumea și ungându-și eczema din scalp cu cremă cu corticosteroizi.

„Vom continua să impunem doleanțe în fața USR și PLUS în numele nostru și al întregii țări care nu știe că existăm și căreia nu-i pasă de cum ne zbatem noi principial pe chichițe, prieteni! Vai de ei dacă nu răspund prompt la toate strâmbăturile noastre din nas, prieteni!”
comentă și singurul român care cunoștea cu adevărat situația din Venezuela, oprindu-se din a scrie un articol pentru Vice despre cum abuzul de legale i-a provocat ginecomastie, pe care avea de gând să-l semneze anonim.

„L-ați văzut pe ăla care crede în daci? Sau pe ăla care e fiu de securiști? Sau pe aia antiavort? Cu acești 0,01% din partid care momentan nu-s pe nici o listă importantă și nici nu au demonstrat că ar fi incapababili de anumite acțiuni utile menajați corect vin ei la noi, prieteni? Praf în ochi, prieteni! Cu elitele trebuie să fii exigent, prieteni! Că doar nu-s minorități sau transgendări să le ierți orice!”
comentă alt domn care făcuse trei facultăți prin străinătate și momentan era șomer ceea ce îi permitea să fie membru marcant pe trei grupuri de memeuri.

„Cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă orice partid nou e să caute aprobarea bulei noastre mici! Ăsta e rolul nostru în viață, prieteni. Să strâmbăm din nas unde alți oameni sunt prea ignoranți să strâmbe din nas!”
dădu ochii peste cap un alt domn bine, sorbind niște lapte cu soia fiert cu ceapă, care ajuta foarte mult la estomparea halenei cronice, cel puțin în cazul lui.

„Pe zi ce trece o să fim mai vocali, prieteni! O să ne dăm like-uri unul la altul la toate problemele pe care le sesizăm în cadrul USR și PLUS! Ba mai mult, o să dăm share! Suntem foarte importanți, și părerile noastre contează, drept dovadă toate like-urile și share-urile pe care ni le dăm unul altuia. Ce-o să facă prieteni? O să își dea seama că suntem o bulă ignorabilă de maxim 10 000 de oameni, electorat pretențios și că de energia consumată să ne facă nouă pe plac mai bine conving 1 000 000 de oameni mai puțin închistați în propriile bășini? N-au cum să ne facă asta, prieteni!”
concise altul, sigur pe el cum numai un admin de pe un grup în care oamenii dau share la titluri penibile din presa de mâna a doua poate fi.

***

Comentarii (14)

 • cormoranii spune:

  si cormoranii…. bravo, bravo…. cormoranii nu mai simt nicio jena si… bravo, bravo… inoata in piscina alaturi de securisti si dacotarzi si… proavortisti…. nu se mai tem deloc… cormoranii nu se tem de nimic… efectiv de nimic… ei inoata alaturi de oricine.

 • Dacian Julien Soros spune:

  > Știți de ce a devenit țăranul, dușman de moarte al regimului comunist de ieri și azi? Lenin:„ȚĂRANII reprezintă TOT CE URĂSC MAI MULT; TRECUTUL, CREDINȚA, LUCRUL MANUAL. Îi tolerez și-i cultiv, dar ÎI URĂSC; Aș vrea să-i văd DISPĂRÂND PE TOȚI PÂNĂ LA CEL DIN URMĂ” Știți de ce urăsc partidele comuniste românești, țăranii? Sunt mai greu de manipulat decât orășenii! Știți de ce urăsc nemarxiștii actuali familia țărănească? Nu acceptă REVOLUȚIA SEXUALĂ (homosexualitate, lesbianism, sodomia, pedofilia, necrofilia, zoofoagia, etc…)! ȘTIȚI CARE ESTE BIBLIA UNUI MARXIST progresist din România? ATEISMUL!

  > În lupta pentru instalarea comunismului în Rusia și estul Europei LENIN și-a fixat ca dușman de moarte țăranul (Decretul SNK din Rusia despre separarea bisericii de stat şi a şcolii de biserică din 2 februarie 1918) ca ultimă redută de cucerit, țăran ce trebuia dezrădăcinat complet de pământ și credințele sale religioase.

  > Vă prezentăm mai jos 6 citate nefaste ale acestui criminal care acționează și astăzi în România prin diferite noțiuni generate de intelectualitatea neo marxistă românească de astăzi (Iluminism, marxism, socialism, comunism, feminism, liberalism, anarhism, avangardism, modernism, umanism, postmodernism, nihilism) :

  > „Electricitatea Îl va înlocui pe Dumnezeu. Lasă ţăranul să se roage electricităţii şi va simţi mult mai acut puterea conducerii centrale decât pe cea celestă”

  > 2. „Țăranii reprezintă tot ce urăsc mai mult: trecutul, credinţa, ereziile și maniile religioase, lucrul manual. Ii tolerez și-i cultiv, dar îi urăsc. Aș vrea să-i vad dispărând pe toți, până la cel din urmă”

  >3. „Un electrician valorează pentru mine cât o sută de mii de ţărani”

  > 4. „Se va ajunge, sper, sa trăim cu alimente produse în câteva minute de mașini, în laboratoarele noastre chimice și, în sfârșit, vom putea masacra ţărănimea devenită atunci inutilă. Țăranii se vor face lucrători sau vor crăpa. Viaţa în natură e o rușine preistorică”

  > 5. „Nici o societate bisericească şi religioasă nu are dreptul să posede proprietate. Ele nu au drepturi de persoană juridică”.

  > 6. „Toată proprietatea bisericilor şi a organizaţiilor religioase din Rusia se declară avutul întregului popor”

  > Filosofia neo marxistă a acestui criminal comunist stă astăzi la baza construcției culturale a multor intelectuali români de astăzi și servită elevilor în școală cu scopul dezrădăcinării românilor de glia și biserica străbună.

  > Această filosofie se manifestă astăzi în sistemul educațional românesc în care poeți precum Eminescu, Coșbuc sau Goga (la care credința și pământul țăranului român stau la baza construcției poetice) sunt filtrați ca mesaj poetic și înlocuiți cu poeții și apologeții leninismului și ai neo marxismului cultural.

  > Pe când o reformă structurală profundă a sistemului educațional prin care să epurați sechelele Leniniste și Marxiste, onorabile Ministru al Educației?

  > Numai așa vom putea reconstrui legătura sufletească istorică dintre români glie și credință!

  August 2018, pagina FB al lui Avram Fitiu, consatean al lui Ciolos, coleg de facultate al lui Ciolos, consilier in guvernul Ciolos, membru in Comitetul Central al „Partidului” lui Ciolos ales de pe Lista Unica propusa de Ciolos saptamana trecuta.

  Ar putea fi o lista lunga de coincidente. Mai mult ca sigur, e doar coincidente. Orice om care nu crede in coincidente e un conspirationist per Sector 7. Si orice om ii e frica sa fie numit conspirationist.

 • noko spune:

  Deci care e concluzia?

 • Valerian spune:

  eu ca sa scap de toate problemele astea din articol voi vota tot cu PSD. da stiu sunt asistat social (ba nu) incult (am terminat facultatea pe bune), bugetar (sunt manager in privat). let’s rock!!!! :D

 • Ilie Pintilie spune:

  Nici eu nu pot sa sufar sclifositii-barbosi-hipsteri-vegani-feministe-nefutute-ascult-nu-stiu-ce-cacat-de-care-probabil-tu-nu-ai-auzit. Pe de alta parte nici partidele de militieni-taranoi-spagari-hoti-retardati-interlopi-nespalati-getodaci-manelisti nu ma reprezinta. E ciudat pentru ca ambele grupuri sunt de cacat. Problema apare in momentul in care unii dintre ei vor castiga alegerile. Primii sunt de rahat clar, dar eu tot cu ei votez. Si asta dintr-un motiv foarte simplu. Majoritatea lor macar stie ce e apa si sapunul si unii dintre ei au mai citit o carte. Asa cu toate cosurile lor si cu tot cu statul lor in fata computerului. Eu nu doresc sa fac foamea si in timp ce sunt jepcarit la drumul mare, tocmai hotii sa incerce sa ma si prosteasca si sa imi recite o poveste cu „fratior… de fapt soros te fura, nu noi”. Asa ca: Forzza Distrusii cu Cosuri pe Fata si Razboinii de la Tastatura! Pana si dumneavoastra faceti parte din categoria Razboinicilor de la Tastatura, chiar daca o luati la misto.

 • sindi_cat spune:

  Ce buna e Alexandra Ocazio-Cortez aia, bre…

 • penisbeat spune:

  Am ras la toate caracterizarile foarte specifice si foarte reale in acelasi timp ale personajelor imaginate, da’ per total n-as fi de acord cu ideea de fond pe care o induce articolul. Ca e ok ca plus sa faca cacaturi obscure si sa nu se mai impiedice fanii lor de care nu ii pasa absolut nimanui de chestiunile astea. Ca nu ii pasa nimanui in viata reala de niste ratati care traiesc pe internet si in rest sunt inexistenti e complet relevant. Ca trebuie sa ii scuzam pe plus pt chestiuni care bat la ochi e o greseala. Istoria alegerilor in Romania post-decembrista ne spune asta. Indiferent cat ne place sa ne dam destepti si sa radem de asistatii, pensionarii si bugetarii fara dinti in gura care voteaza psd, romanii mereu au dat sanse alternativei. Problema e fix asta, ca intotdeauna am inchis ochii la cacaturile alternativei pe sistemul „macar nu e psd” pana cand alternativa a ajuns un psd pe alta culoare si uneori chiar mai incompetent. Constantinescu era baiat bun da’ habar nu avea cum sa conduca o tara, mai ales una prinsa in plina schimbare de regim cu tendinte de europenizare dar metehne comuniste. Stim toti ce a urmat, lumea a sesizat esecul si a ales iar psd. Apoi a venit Basescu pe care l-am mangaiat pe crestet tot ca nu e psd si pana la urma s-a instalat in locul lor si si-a facut el mendrele. Si apoi a venit iar psd. E o treaba ciclica asta, lumea da sanse altora si apoi cand sesizeaza ca aia fie sunt la fel de incompetenti sau la fel de rauvoitori revin la „prima dragoste”. Marea problema a psd-ului de azi e ca lumea ii stia mereu de corupti, dar si de cat de cat descurcareti sau inteligenti. Corupti au ramas.

  Lordul si salvatorul Romaniei Ciolos a gestionat situatia asta cum se putea mai prost. Putea sa arunce pisica lejer in curtea psd, sa zica „ba, m-au blocat astia cu mri, am luat si eu de la cine am putut partid sa il fac mai repede sa ajut poporul, nu stiam cine e ala”. Cand colo el a dat maxima aia cu „toti avem securisti in neam”. Acum nu pot sa il contrazic ca o stii el mai bine ce zice da’ sa dai argumentul ala intr-o tara in care securitatea inca bantuie amintirile populatiei de 40+ e cea mai cretina chestie posibila. Si faptul ca parte din electoratul lui apara asta ma sperie. pitici face misto de astia care il iau la puricat da’ sa intre careva pe reddit romania sa vada acolo cult care vede securitatea ok cat timp e de partea „care trebuie”.

 • nicolaeceausescu spune:

  check this out:

  io daca ma duc la vot o sa votez cu psd la europarlamentare.

  Fiindca:

  – europenele au miza cvasi zero în tara, deci sînt aproape doar de show politic si test pentru alegerile alea serioase

  – votînd tot cu pesedeu sau astia o sa dau un semnal pluseristilor ca nu îmi convine sa te dai partid de virgini nepatati si sa pui pe liste niste securisti/pui de securisti, niste mîncatori de cacat calificati doar la carat genti, sau niste necunoscuti care nu au facut nimic niciodata.

  Europenele îs la oha, e test drive pentru legislative/locale. Asa ca e ok sa fac manevra asta doar pentru efectu declarativ.

  • Radu Post author spune:

   esti un ganditor. de acum o sa te strig cerebro

   • nicolaeceausescu spune:

    Tovarasul Secretar General Cerebro

 • vasile_de_la_primarie spune:

  Ai uitat sa bolduiesti al saptelea citat.

 • sir spune:

  Pula mea, ai descris perfect o clasa de idioti care se cred utili, in frunte cu Dobrovolschi de la GueRRiLLA. Eu inca imi asum ca as alege raul mai mic, l-as vota pe Iliescu din nou daca ar avea contracandidat unul ca Vadim, stiind foarte bine cine a fost Iliescu si ce inseamna PSD/FSN/PCR. Cacat, l-as vota si pe Dragnea daca ar candida impotriva lui un antisemit declarat.

  O sa zici ca nu dau suficienta importanta istoriei, ca nu mereu trebuie ales raul mai mic. Habar n-am, sunt un ignorant, dar in momentul asta as vota un partid ca PLUS/USR doar pentru ca-i vad ca au niste alegeri interne democratice/meritocratice. Vedem dupa optiuni ideologice, ca daca esti de centru accepti si putin stanga si putin dreapta…

  • nicolaeceausescu spune:

   Despre alegerile interne meritocratice poti sa te uiti la doo kesti:

   – la usere, ora la care s-au înregistrat voturile alea interne electronic (multe sectii au votat în masa pe la ora 2 dimineata, 100-200 de voturi… lol)

   – la plus, dupa toate consultarile alea „la firu ierbii” faimoase în care tehnocratii au luat pulsu Natiunii, lista finala e exclusiv compusa din aia care îi carau geanta lu Ciolos la bruxelles. Deci, în tara probabil numa prosti or venit la acele consultari sa întelegem

   Stima,

   NC

   • sir spune:

    Nu uita ca la usere seful partidului a fost exclus din partid, si niste oameni fruntasi pusi mai pe tusa. Plm, nu zic ca sunt perfecti ca suntem toti oameni de cacat, dar astia de la USR si PLUS nici daca ar vrea n-ar putea sa fure cat fura ceilalti muisti. Pur si simplu nu stiu sa faca asta inca. Sunt convins ca o sa invete, o sa le ia timp si o sa se complaca inevitabil la coruptie si ei, dar in perioada aia pana se prind sa faca furaciuni si smenuri o sa ne fie noua ceva mai bine decat acum, condusi de niste profesionisti ciorditori (care mai sunt si prosti). Si legat de baietii astia care cara valize, stiu personal 2 oameni din PLUS si unul din USR care sunt super baieti. Uita-te de exemplu la Valeriu Nicolae si zi-mi mie ca ala e un om din sistem.

Adaugă un comentariu