paradoxala poza a lu’ shrodinger care e si nu e banata in acelasi timp

bun, era un clip viral prin locuri degenerat obscure cu o camwhore care era prinsa accidental de fratele mai mic in timp ce camwhouia. s-a ras. cineva a facut un desen de creion dupa fapta. iar s-a ras. l-am pus pe facebook deampulea. dupa care ban. dupa care chestia asta.

 

ok? pana aici e clar? hai ca devine brusc neclar.

***

Comentarii (4)

 • UnCetateanIngrijoratus spune:

  S-a uita Jim la poza si a zis OK, dupa care s-a uitat Rajesh la post si a zis Piua, ca el nu intelege engleza suficient de bine sa priceapa contextul din spatele textului. Rajesh e ingrijorat ca algoritmi de recunoastere a textului care fac aceleasi greseli ca el o sa-i ia jobul, asa ca Rajesh e foarte strict cu munca sa.

  Prin urmare, shrodinger aint got nothing on Rajesh, e la fel de random ca un univers fara entropie.

  • sindi_cat spune:

   Sunt colegul lui Rajesh, momentan, el e la baie, testeaza inca vreo sase poze precum cea de mai sus, a dorit sa va transmita multumiri pentru faptul ca i-ati acknowledgeizat existenta, dar n-a vrut sa foloseasca tastatura chiar acum, ca devine lipicioasa si se curata greu. Deci, namaste!

 • Gucci Talent spune:

  esti ok?

 • alexandra spune:

  So…poza e ok ca post, dar nu e ok ca comment? LOL. Nu e mult mai probabil sa vezi postari decat comentarii? Pajeet, du-te acasa.

Adaugă un comentariu