Textul ăsta trebuia să fie despre cum Antman îl bate pe Thanos dar dup-aia Tudor Chirilă a pocnit un tip

Circulă o teorie pe net despre următorul Avengers și cum o să reușească eroii noștri să îl bată pe Thanos care pare invincibil. Soluția e simplă. Antman. Se face mic, intră în curul lui Thanos, se face mare, poc, asta a fost. Oricum ai privi teoria, stă în picioare. Dar nu am cum să intru în detalii pentru că un tip s-a oprit să se ia de Tudor Chirilă că promovează „identitatea de gen” și Chirilă s-a lăsat provocat și l-a pocnit. Și așa au început întrebările.

E normal ca Tudor Chirilă să pocnească un băiat care s-a oprit pe stradă să se ia de el?

E vina lu’ ăla că e prost spălat pe creier care crede site-uri diversioniste care cultivă propagandă bazată pe frici iraționale? ( gen vine identitatea de gen să îți fure copii)?

Are omul manipulat vină în faptul că se lasă manipulat?

Păi. Da. fiecare e responsabil de acțiunile lui. De-aia își și permit oamenii să creadă toate prostiile. Că dacă fac o nasoală ca gloată de idioți care cred prostii, cumva societatea le zice că nu e vina lor. E vina ălora care i-au convins. dar știm cu toții că asta e o imbecilitate promovată de oameni în poziții de conducere care nu au o problemă cu manipularea ÎN SINE ci ci faptul că o fac și alții. În orice păcăleală păcălitul e 90% vinovat și păcălitorul 10%. Era responsabilitatea păcălitului să înțeleagă destule de la viață cât să nu se lase păcălit. Trebuie să pedepsim toți păcăliții din lume până când prostului de rând îi va fi prea frică să mai creadă ceva vreodată. E singura soluție de a stârpi manipularea de pe lume. Să dresezi omul că există consecințe în a te lăsa manipulat și e doar responsablitatea ta să nu te lași.

Bagi un politician la pușcărie pentru corupție? Bagi și toți oamenii care l-au votat. Sunt complici în egală măsură responsabili. Aaa, ei chiar credeau că o să fie bine și n-o să fie rău? Păi cine i-a pus să voteze dacă nu înțeleg ce se întâmplă în jurul lor? Și ce rahat e cu votul anonim? Vrei putere de decizie, ți-o asumi. Listă publică cu fiecare om ce și când a votat. Hai să n-o mai ardem cu difuziunea responsabilității că nu funcționează.

De-aia e lumea de căcat. Că mereu tragem la răspundere omul care implantează idei în cap, nu prostul care pune botul și execută. Și până când nu schimbăm asta, o să fim o specie de proști manipulabili care tot timpul găsesc scuze și alți vinovați pentru ce sunt până la urmă decizii proprii. Deci da, dacă unu delirează spre tine și e în rază pocnibilă, îl pocnești, nu stai să te gândești că vai, e vina lu criticatac că l-a convins că soroș vrea să-i fure pantalonii și să-i înlocuiască cu fuste.

Acuma o să vină niște oameni și o să zică, coaie, n-are cum. Îți dai seama că dacă pielea lui Thanos e impenetrabilă, e la fel de puternic și intestinul lui. Dacă Antman intră acolo și se face mare, nu Thanos e ăla care va pocni ca un pepene ci antman va fi ăla transformat în pastă roșie.

Dar nu e chiar așa. Pentru că atunci când Antman se face mare sau mic, el intră în tărâmul quantic care îi păstrează stabilitatea formei prin supralegături între atomi. Deci e clar că Thanos e ăla care va exploda mov în toate direcțiile.

WHATEVER IT TAKES

 

https://www.instagram.com/p/Bvce5M1HDA9/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=5ytbfs1w6dgs

***

Comentarii (5)

 • Bltzkrg spune:

  am si eu o intrebare, dar daca gen se scarpina Thanos in cur si ii ramane accidental teseractu acolo sau mai grav timestonenu, iar cand se caca creeaza o bucla spatiu-timp care face cacatul sa se multiplice la nesfarsit pana cand explodeaza???

 • Dacia 1300 Ciolos spune:

  Am si eu niste intrebari despre Chirila.

  Daca tac-su isi spunea Vanea, cu ce model de tanc a venit in Romania?

  Si daca pe ma-sa au bagat-o nazistii in lagar in timp ce domicilia in Praga, cum se numea bursa Erasmus-style, prin care faceau sovieticii transferuri de studenti valorosi intre Cehia si Romania? Si de ce or fi bagat-o? Si de ce nu au exterminat-o?

  Si care din cele doua mosteniri genetice e mai importanta in formarea unui SJW?

  Si daca esti de dreapta, cand renunti la salariile de la buget?

  • Celcaresepusapetinedinavion spune:

   Trilulilulilulilu, blablablablablabla.

 • Celebrity Deathmatch spune:

  Ce mi-ar placea un meci intre doua pizde din showbizu autohton: Chirila de la Vama si Sturzu de la HI-Q. Evident ca fiind doua pizde s-ar duela in injuraturi „ba securistule” „ba pesedistule” „cantai ca un cacat” „tu inca canti ca un cacat” „Soros” samd Iar maximul ar fi cand s-ar trage de par, si-ar rupe una dintre ele o unghie falsa si ar izbucni in plans si in final s-ar iubi pe tunuri. Totul arbitrat de Regele Hipsterilor si jurizat de Andi Moisescu… Sublim!

 • huefgqwrugyf spune:

  da-i in plm. vezi ca a aparut un super-supererou, https://is.gd/d0f9Q8 pe pagina astora https://is.gd/osfY1I – si am impresia ca mai au si altii.
  asta cred ca e Sprânceaţă, cu spranceana-mustata, si superputerea lui e ca isi poate largi gaura din ureche fix pe diametrul unei pule de transsexual(a). naparleste o data pe luna, cand are un fel de ciclu, si parul cazut de pe fatza i se lipeste in zona inghinala, prin urmare are floci timp de 4-5 zile. or something like that.
  for the sake of pitici’s good ol’ times.
  cheers, mate!

Adaugă un comentariu