Despre taximetrie, Uber/Taxify și aplicația mea revoluționară de gaură-sharing, Vulver

 

Am o viziune de aplicație care ar rupe. I-aș zice Vulver. Prima aplicație de gaură-sharing din lume. Premiza e cam așa. Unele femei au chef să facă sex și vor face sex oricum. Așa că cum ar fi să ia cu ele la sex un băiat care are nevoie de sex tot în direcția aia și să împartă împreună costul partidei de sex? O partidă de sex are și ea costurile ei în timp și calorii pierdute și riscuri de sănătate care pot fi estimate de fiecare femeie în funcție de cum crede ea începând de la 50 de euro jumătatea de oră și de la 200 de euro analul, nu?

Heeei, nenea Piticigratis! Asta sună a prostituție! Încerci să ascunzi literalmente prostituție după limbaj bombastic!

Nu, pentru că femeile ălea care fac gaură-sharing ar fi făcut oricum sex, că aveau chef. Și-ar fi umplut gaura cu un dildo. Așa doar spațiul ăla e folosit de un om care n-are gaură și mai eliberăm străzile de nefutuți, care e problema?

Nu mă păcălești, tot e prostituție!

Stai că nu înțelegi. Clientul, pardon, participantul nu o plătește pe tipă direct cu nimic! El dă bani mie, companiei care a făcut aplicația, ca facilitator, din care eu dau un procent curvehehehei stai că era să mă prinzi!

Bine, plm. E prostituție forțată într-o definiție alambicată. M-ați prins. Dar cine vrea să se ducă la curve? Sunt nespălate, stau în stradă, au lăței! Șoferițele de vagin-sharing sunt studente fresh! Ai și reducere de 50% la primele 10 curse scurt!

Hai că s-a îngroșat destul metafora. Cred că e destul de clar că diferența dintre taximetrie și uber e exact aia dintre prostituție și gaură-sharing. De fapt e o diferență. Prostituția e reglementată. E ilegală. Taximetria e reglementată și ea și are o legislație stufoasă  (certificări, responsabilități, asigurări, taxe). Știai că dacă ai un accident cu mașina și îți pocnește colecția de porțelanuri din bagaj, tehnic și teoretic ești asigurat, iar la uber nu?  Sigur că regelementările nu sunt luate în serios, că e România și legile sunt pentru fraieri(TM). Dar uber e în cel mai pragmatic caz taximetrie pirat și în cel mai bun o nebuloasă legislativă la marginea tehnicalităților care clar nu e taxată destul și clar nu verifică șoferii și mașinile destul. Cel puțin nu cât pe taximetriști.

Iar Vulver, aplicația mea fictivă de gaură-sharing cu siguranță poate fi pusă în aplicație de un băiat cu bani și cunoaștere a modurilor de a fenta legea, că e o idee cristalină și aurie. Și sunt sigur că clănțarul nici n-o să îmi dea bani că i-am dat ideea.

Da, dar nu îmi pasă! Vreau Uber și căcaturi pentru că e mai comod pentru mine ca client și mă doare la bască de răul social colectiv provocat de eschivarea de taxe și promovarea unui sistem de evitare a legii, pentru că nu mă afectează pe mine direct!

Păi ce să zic. Ești motivul pentru care societatea abia funcționează. Că-s mulți ca tine.

Dar și din punctul tău de vedere egoist. Cred că nu înțelegi cum funcționează piața. Ori n-ai mai mers cu taxiul de mult, ori n-ai mai fost atent la șoferul tău de UBER/TAXIFY/BOLT de ceva timp. E cam aceeași șansă să nimerești un țărănoi infect. Pentru că ghiciți unde s-au dus țărănoii infecți de la taxi când s-a modificat piața! E tot taximetrie. Tot banii ăia îi faci. Doar n-au spawnat brusc niște doctoranzi cu gusturi bune muzicale care au chef să facă taximetrie! Tot aceiași oameni fac aceeași meserie. Doar au schimbat uniforma.

Dar *smiorc smiorc* eu sunt timid și mi-e frică de șoferi conflictuali, de-aia prefer să chem unul pe aplicația mea și să nu vorbesc cu el și la final să îi dau 3 stele dacă îi mirosea gura, *smiorc smiorc*. Mi-e frică de taximetriști că o să mă pună să le dau un milion și să le-o sug pentru o cursă până în Berceni și n-o să am tupeu să zic nu, pentru că nu am coloană vertebrală.*smiorc*!

Super.

Dar e exact la fel ca și la taxi. Și la taxi sunt aplicații, și la taxi sunt steluțe și ghici ce! Chiar funcționează! Sunt căcați pe ei cu steluțele alea. Unul i-am zis să mă aștepte 2 minute și a înțeles că era finalul cursei și a trebuit să anuleze cursa pe care și-o luase după mine. I-a dat ăla o steluță. I s-a umflat o venă și a zis că două zile o să muncească să-și ridice scorul la loc.

Altuia i-am dat o steluță și am sunat la dispecerat să-l salte de pe aplicație 24 de ore că i-am zis să aștepte și s-a cărat și s-a milogit de mine să nu, (că l-am sunat înainte să) și ne-am dat întâlnire să ne caftim (când l-am sunat după să râd) și n-a mai venit. N-am mai venit nici eu da plm mă uitam pe geam și n-a venit nici el.

Îs dresați și căcați pe ei cu aplicația și steluțele. Au devenit super politicoși.

Deci vrei să zici că toți taximetriștii ăia nașpa nu mai există?

HAHA, ai vrea tu. Nu. Încă există. Dar nu-s pe aplicație. Stau în stradă pe la colțuri cu golăniile clasice. Nu te sui într-un taxi de pe stradă nici la urgență. Doar boșorogii care nu înțeleg aplicația, pirații și psihopații care aveau scor mic pe app mai stau pe stradă.

Dar în rest, e la fel ca la uber doar că mai ieftin. Hai, gata cu smiorc smiorc, că până la urmă problema e de la tine. Dacă ești ușor de intimidat, se găsește cine să te intimideze și dacă dispar toți taximetriștii din lume. BAU! Hai că te-ai scăpat puțin.

Iar Uberu nu moare într-o țară coruptă ca a noastră. Vor da banul cui trebuie și vor apărea legi care să definească ride sharingul ca cevacomplet diferit de taximetrie și o să fie diferit că așa o să scrie în lege. Să sperăm și în gaură-sharing. E vremea să se reinventeze și prostituția în pas cu tehnologia, la fel ca și taximetria.

 

 

 

 

***

Comentarii (45)

 • Jane Făe spune:

  Centaure, ai mai zis texte echivalente despre Uber și mereu insiști pe faptul ca clienții Uber sunt pizde.
  Nu vrei să accepți că nu toată lumea are timp și chef să se scuipe cu taximetriști fix când are treabă.
  Da, Uber e țigănie din punct de vedere legal. Dar, să alegi să mergi cu taximetriști și să te cerți cu ei pe banii și pe timpul tău, e ca și când ai călca intenționat prin căcat de câine pe trotuar doar pentru că e ilegal să mergi pe carosabil. Ție îți place să te scuipi cu ăia; îți satisface ție o nevoie. Bravo ție, dar nu toată lumea are nevoia ta. Unora le ajung certurile cu alți oameni și nu vor să își mai facă de lucru și cu taximetriștii.
  Și, da, înțeleg teoria ta că șoferii de taxi s-au băgat pe Uber. Mă doare la bască. Atâta timp cât ăla de la volan nu se comportă ca un taximetrist, și nu e nevoie să mă scuip cu el, e perfect.

  • Radu Post author spune:

   Esti prost si nu ai citit textul. Am explicat la sfarsit ca nu te mai tiganesti nici cu taximetristi. Acum explica.mi de ce mortii ma.tii trebuie sa iti pastrez comentariul, stiind ca nu ai citit textul, in loc sa o fut pe ma.ta

   • Georg spune:

    Faptul ca taximetristii sunt sau nu afectati de aplicatia lor nu inseamna ca nu insisti ca clientii Uber sunt pizde. Ce cred ca vroia ala sa spuna mai sus e ca nu numai aia timizii, care se tem de soferii conflictuali nu vor sa se certe cu taximetristii, sau sa le faca reclamatii pe marginea caldaramului ca justitia e de partea lor. Mai sunt si aia care au alta treaba atunci cand cheama taxi, ca de exemplu, sa mearga de la A la B mai repede decat cu transportul in comun. Daca au posibilitatea sa nu se ia la harta cu soferii cand merg cu taxiul, o vor face natural, cu sau fara coloana vertebrala, cu sau fara Uber.

 • jos_cenzura spune:

  De ce să ni se reglementeze absolut toate activitățile, de la transportul particular la ștersul la fund? Mentalitatea asta mi se pare mult mai aiurea decât orice chestie de care e acuzată Uber că face. Eu sunt unul dintre ăia care nu consideră că era mai bine în epoca de aur, când statul era atotputernic.

  • Radu Post author spune:

   Orice seeviciu public trebuie reglementat altfel iti pun aia azbest in mancare. Pana si la americani e reglementata taximetria. Esti idiot. Macar taxata corespunzator trebuie

   • jos_cenzura spune:

    Și de ce reglementarea, adică „quality control” trebuie făcută de stat neapărat? Pentru că alde Dragnea și ceilalți care reprezintă statul sunt incoruptibili?
    Iar cu taxarea e un domeniu prea larg să elaborăm aici, dar țin minte atitudinea ta total diferită în articolul excelent in care ți-ai împărtășit experiența metoo.

 • Marcel Spataru spune:

  Uber poate fi considerat una din cea mai riscanta metoda de deplasare, niciodată nu știi in a cui mașină te urci (da da stiu ca exista rating, dar oricum).

 • bercenari anti-militari spune:

  Vulver exista. Se numeste Tinder. Aceleasi tipe ca pe Vulver, numai ca nu se prind fraierii. In rest am inteles ca iti place sa mergi cu taximetristii in Berceni :) :) :) :) :)

 • Uber spune:

  Pai problema e ca reglementarea (licenta) nu isi atinge scopul fie pt ca nu impune aspecte relevante fie pt ca pur si simplu nu le poate controla. Acolo tre folosit nitel creier in a modifica reglementarile… intre timp, clientii folosec uber si clientii sunt indreptatiti sa foloseasca orice e mai bun din ce e disponibil fara alte comentarii prostesti, ca ale tale( in ce tara clientul de taxi are chef se rahaturi?!).e doar inca un exemplu de rahat simplu care nU merge intr o societate primitiva. Nici macar cel mai important rahat nefunctional…de ex, sunt orase unde taxiurile pot sta n statii amenajate, pot avea asigurari extra, pot merge pe banda dedicata transport public ( vs sa astepte in coada cu masini personale/uber), poti fi sigur ca au scaun de copil ( reglementare), tarif unic, taxe de protectie sociale platite, fond de pensii pt sofer, camera video pt siguranta… si e asa de simplu sa impui toate astea si la uber, daca sunt relevante, fara sa ne cacam atata pe noi ca vai unii sau altii….

 • rftghost spune:

  Eu nu sunt nici pro si nici contra, dar orice le face la eroi sa mai dea pe la spalatorie (si de oameni si de masini) e un lucru bun… Poate si un ITP ar ajuta, ca sunt masini la care si rugina e tinuta in vopsea. In rest, cat mai multe reguli, ca fara, ne salbaticim draq de tot.

 • jeginbuci spune:

  Problema nu e Uberul, un antreprenor care a făcut o afacere pusă bine la punct, ci licența aia de transport.

  De ce mai e nevoie de ea în primul rând ? Înțeleg că acum 100 de ani era singura posibilitate să protejeze clienții să nu se urce în mașina unui psihopat. Dar acum se pare că din contra, îi dă la o parte pe cei mai profesionști.

 • Radu spune:

  doar ca idee, asigurarea de bagaje e 20 de lei, pe an. daca arr-u ar iesi la puricat timp de o luna, eroii ar muri de foame in jumate din timpu’ ala

 • Taxation is Theft spune:

  Vezi ca mananci cacat de taximetrist. Intotdeauna am platit mai putin la uber.

  • Radu Post author spune:

   Inseamna ca pe taxi mergeai doar la tocmeala

 • Cristian spune:

  Nu merg prea des cu taxi, dar nu inteleg de ce sunt asa de urati soferii. Adica scopul tau e sa ajungi din A in B. Cat de mult poate sa te deranjeze nush ce muzica asculta ala sau ca vorbrste prostii in alea 10-15 min cat dureaza cursa? Am prins doar de 2 ori bulangii care nu voiau sa puna ceasul si imi cereau 40-50 de lei pe o cursa de maxim 15. Am acceptat si am urcat. Odata ajuns la destinatie i-am aruncat 10 lei, i-am spus ca daca nu-i convine poate sa cheme politia si am coborat. Ma ajuta putin fizicul ca-s la 1.85 si 95 de kile, dar nu-s smardoi. N-au ce sa faca in situatia aia. Se dau jos dupa tine, te alearga sa te bata? Poate doar daca esti f ghinionist si nimeresti unul foarte prost si foarte agresiv

  • Radu Post author spune:

   Asa ceva nu se intampla la comenzi. Doar daca iei de pe strada ceea ce e nerecomandat

 • Robo spune:

  de acord cu tot ce ai scris

  motivul pentru care folosesc Uber, desi ma enerveaza, este pentru ca dimineata nu gasesc taxi, dar gasesc Uber pentru ca Uber e mai scump si imi permit sa platesc de 2 sau chiar 3 ori mai mult fata de o cursa normala de taxi

  si mai e ceva: de ex. ieri am mers cu un Uber, la pret 2X, si masina nu avea decat o centura functionala in spate, in care am pus copilul, iar eu am mers fara

  le-am scris prin aplicatie, cum fac intotdeauna cand nimeresc masini fara centuri, si mi-au dat banii inapoi, ceea ce confirma spusele tale ca nu verifica masinile, ceea ce e de cacat pentru ca in felul asta mi-au inchis gura, dar tot e o diferenta fata de situatia in care as fi mers cu un taxi normal fara centuri, ca la taxi nu ma baga nimeni in seama cand reclam lipsa centurilor (am facut si asta)

  deci asta e.

 • Farmacistul spune:

  Ce mah, tu clar eshti pro antiromani omofobule ..

 • penisbeat spune:

  Io nu inteleg care e toata tevatura. Daca soferii uber sunt asa educati si toate cele, o sa fie la fel de educati si toate cele si dupa ce se aplica reglementarile astea. Aa, vrem sa spunem ca de fapt uberistii ne trateaza cu manusi tocmai pt ca pacaleau frumusel legea? Si noi eram de partea lor? Pai aloo, bajetii, cum era bre cu anticoruptia, fara penali si toate cliseele? Luptam ca legea in mana, protestam contra coruptiei, da’ cand ne convine si noua, mai da-o in plm de lege ca e pt fraieri, nu?

  • educatu' spune:

   Io nu inteleg de ce esti asa prost.

   • penisbeat spune:

    Ca sa imi sugi tu pula, lache, de aia sunt asa prost. Hai, fugi acum si baga-te sub pat de frica, maine trebuie sa mergi cu taxiul si deja iti tremura rozeta de frica lu’ nea taximetristu’. Vai steaua voastra si vai de tara asta ca a ajuns sa se impiedice de niste mormoloci carora le tremura gaoaza ca nu sunt in stare sa scoata doua cuvinte cu alti oameni!

 • ashash spune:

  ma distreaza cum o dai tu cu timizii in sus si in jos, cand tu in emisiunile iutubiste pe unde ai mai fost invitat ai un limbaj corporal care zbiara ‘sunt un complexat’. lasa bravada ca nu tine

  • Radu Post author spune:

   sau poate zbiara nu o ard cu imagine construita de cocos deampulea cand nu e cazul

 • jos_cenzura spune:

  Până la urmă e vorba de libertate. Dacă eu vreau să mă urc in mașina cuiva, și el vrea să mă ia, cine pula mea e centaurul sau președintele PSD-ului sau cine-o fi, să ne spună că nu-i voie?

  • penisbeat spune:

   Pana la urma e vorba de libertate. Daca eu am un loc unde vreau sa vand chestii si sa le dau altora pe bani, cine pula mea e centaurul sau presedintele PSD-ului sau cine o fi, sa ne spuna ca nu e voie sau ca trebuie reglementari? Esti cretin? Esti constient ca absolut orice activitate care implica dat sau primit bani pt ceva poate sa fie tradusa in formula asta a ta? Dupa ce ca esti prost mai si semnalizezi.

   • jos_cenzura spune:

    Păi și ce-i greșit în ceea ce spun? De ce să reglementeze statul tranzacțiile particulare între oameni? Depinde cum vezi rolul statului – dacă ți-a pătruns educația marxistă prin toți porii, îl vezi ca tată, mumă și Dumnezeu, care trebuie să se implice în toate aspectele vieții, și să-ți de-a permisiunea pentru fiecare lucru pe care vrei să-l faci. Dacă ai o educație mai clasică, vezi statul ca pe un rău necesar pentru a apăra granițele țării și a apăra ordinea internă, dar care trebuie ținut în frâu pentru că poate fi foarte periculos. În general societățile unde statul se implică mai puțin în tranzacțiile particulare dintre oameni sunt mai prospere.

    • penisbeat spune:

     Hai, zi si ca taxarea e furt ca sa duci mantra pana la capat sa imi arati ce iluminat esti tu, ce „educatie clasica” ai. Acum vreo 3 articole ma facea autistul de robo alt-right, acum sunt marxist, asa e cu extremistii, iti lipesc eticheta de nu te vezi. Da boss, sunt de acord ca statul trebuie tinut in frau ca poate fi periculos. Da’ n-are treaba cu subiectul. Aici era vorba ca ceea ce face uber se cheama concurenta neloiala si acum doar se intra in normalitate cu reglementarile astea, nimic mai mult. Sa-mi bag pula, am ajuns sa apar taximetristii pe care nu i-am halit toata viata mea, ca nu mai pot cu delirul asta.

     Ce mi se pare ironic, desi mai degraba ar fi de plans e ca treaba asta nu se petrece doar la noi, peste tot in Europa aia la care tanjim cu atata ardoare cica, se incearca reglementarea uberului. Da’ na, maimutoizii au inteles ieri ca e de vina psd, asa ca indemnau oamenii sa iasa la vot pe 26, vot legat fix de Europa mai sus-amintita care fix acelasi lucru il face si ea. Clown world in plm!

     • jos_cenzura spune:

      Păi Uber pune în contact omul cu mașina cu cel care nu are mașină și vrea să ajungă undeva. Cam asta face. Nu înțeleg cum asta e taximetrie, și de ce trebuie puse obstacole în a conecta individul A cu individul B.
      (Bine, înțeleg de ce se face asta, probabil cineva sus pus prin Romania are o firma de taxiuri). Dar dacă doi oameni vor ceva, nu fac rău nimănui, și o firmă le facilitează înțelegerea, de ce ar vrea cineva (care nu-i marxist convins sau troll de profesie) să-și bage nasul în tranzacția asta? Chiar să fi fost un alt tip de taximetrie Uber, de ce să nu lași concurență liberă (de care beneficiază toată societatea, care are mai multe opțiuni)? Cine vrea cu taxiul, bine. Cine vrea cu Uber, la fel de bine. Se poate merge și pe jos daca e frumos afară, probabil că și plimbatul pe jos e concurență neloială și trebuie scos în afara legii. Cât de autoritar nesuferit să fii să vrei să oprești oamenii să facă ce vor – cât timp nu dau în cap nimănui, nu fură, nu deranjează…
      A propos, taxarea nu-i furt, e viol (dacă citești postarea pe piticigratis cu metoo, a fost foarte tare).

     • Robo spune:

      @penisbeat
      Eu te-am facut alt right argumentat, insa baiatul asta cu cenzura chiar abereaza :-))

 • Vladutz spune:

  Ma ce zici tu e normal, intr-o tara normala cu o taximetrie normala. Dar acum iarta-ma cati spun dar cand ai mers ultima oara cu un taxi in Bucuresti cu aer conditionat, dar nu d-ala pe geam, d-ala pornit in masina? Cand ai mers ultima oara cu un taxi care sa n-ai tot pomul de craciun pe bord, chiar si alea noi, reusesc baietii sa le rezolve La orice statie ITP d-asta mai obscura e plina de taxiuri care-si iau ITP-ul pe naspa ca si asta merge. Sigur nu e reglemanta, dar asta nu neaparat din cauza UBER sunt atatea tari in care UBERul functioneaza si nu e interzi. Numai la noi nu se poate ca tre sa faca niste ghertoi sponsori de partide bani. N-are legatura nici macar cu taxele, cumulat UBER si TAXIFY au platit mai multe taxe decat SPEED/PELICANII si toate celalalte la un loc. Nici macar nu e vorba de comoditate, e vorba ca vreau la 6 cand plec de la munca sa-mi gasesc un mijloc de transport, pentru care sunt dispus sa platesc chiar si 60 de lei pentru o cursa de 20 la uber pentru ca stiu. Dar vreau macar sa schiteze un gest de a-ti da rest cand ii dai 50 de lei pe o cursa de 35 sau macar un multumesc!

 • Șulea Spătaru spune:

  E idiot articolul pentru că nu ia în calcul problema principală – și anume că piața taximetriei e închisă. Există un număr limitat de licențe. Lasă-i pe Uber & Co să își ia câte licențe vor ei, pune-i să-și ia asigurare și toate cele și noi, clienții, o să avem doar de câștigat de pe urma concurenței.

 • omulbun spune:

  Doresc numa sa spun ca nici nu era vorba sa se închida Uber, doar sa-i interzica pe aia fara licenta. Chestie normala. Aia cu licenta sînt încadrati regulamentar, platesc taxe, etc.

  Românu în schimb e obisnuit sa tipe ca nu vrea frauda si hotie si în acelasi timp sa dea tepe cînd îi convine, ca „atunci nu e chiar asa”. De exemplu întreaba la niste astia care tipa „hotii hotii” ce parere au de filelist si torente, o sa zica toti „nu e chiar asa men nu e furt”.

 • jos_cenzura spune:

  De ce trebuie licență, oameni buni? De ce trebuie să blagoslovească statul o activitate particulară? Vă dați seama cât de marxistă e ideea asta? Și impozitarea pe venit este doar o scuză să se mențină un stat polițienesc, corupt, dar în fine.
  Există societăți unde nu există prostii din astea și se trăiește mult mai bine decât în România, cel puțin din punct de vedere al bunăstării economice.

   • jos_cenzura spune:

    Emiratele Unite Arabe. Nu aveau impozit pe venit. Reglementările erau minime, piața era lăsată liberă în majoritatea activităților. (Anumite industrii, mai ales cea petrolieră și cea bancară, erau mai reglementate, relativ vorbind). Calitatea vieții era mult peste cea din SUA, de exemplu, cel puțin din punctul meu de vedere.

    • Radu Post author spune:

     CA AU BANI GRATIS IDIOTULE

     • jos_cenzura spune:

      Și Venezuela are „bani gratis” și nu o duce atât de bine din punct de vedere economic. Să nu crezi că resursele naturale fac o economie să meargă bine, ci politica economică (libertatea economică). Sunt o grămadă de țări fără resurse care o duc bine, și o grămadă de țări cu resurse care o duc foarte rău.

  • penisbeat spune:

   „Păi Uber pune în contact omul cu mașina cu cel care nu are mașină și vrea să ajungă undeva. Cam asta face. Nu înțeleg cum asta e taximetrie.”

   Iti raspund aici ca raducu nu are mai sus optiunea „raspunde” la atatea mesaje consecutive.

   Serios? Pai ia sa o luam altfel. Ce e taximetria? Tu, calatorul, care nu ai masina sau nu vrei/poti sa o folosesti la momentul ala intri in contact cu ala care are ca sa ajungi undeva. Si pt asta iei taxi-ul. Hopaaa! Nu imi dau seama daca ma iei la misto sau esti atat de dement incat nu iti dai seama ce absurditati tastezi. Hai, depune si tu un pic de efort ca doar esti om cu „educatie clasica”, nu marxist prostovan ca mine.

   • jos_cenzura spune:

    Penisbeat, un bordel îți oferă femei (angajate) și serviciile lor. Pelican taxi e bordel, iar Uber e mai degrabă secția de matrimoniale din ziar. E o diferență clară.

 • Sugeoramona spune:

  Uber/Bolt sunt “inchirieri de masina cu sofer” in baza contractului pe care il reprezinta comanda, si la final factura primita de client, baga-ti-as pula pe gat de cunoscator ce esti, centauru’ pizdii

 • Dracu cu ochi roz spune:

  Radu daca te bagi ca presedinte te votez. Sau poate ca asta deja era planu tau final in acel caz mergi asa inainte ca e bine.

 • Dracu cu ochi galbeni spune:

  nu te lasa de video frate iti merge prea bine aproape ai gasit formatul pentru tine. Eu cred in tine. Forta forta forta. Radu for president

 • watchdog spune:

  Efectiv toata Romania lucreaza pentru Uber? Nu am mai vazut natie mai preocupata de apologetica Uber. Macar afara, diferenta dintre tarifele taxi si Uber e substantiala, deci daca esti poorfag te poti minti rationalizand. Doar ca afara, majoritatea celor care se revolta (in afara taximetristilor), sau vocile cele mai auzite, sunt de squatteri cu dreaduri cimentate, dar argumentele sunt valide. Toate reactiile de aici nu prezinta nici un contra-argument. Le e lene sa foloseasca aplicatiile de taximetrie ca sa nu fie furati, le e frica sa spuna direct oamenilor ca nu vor sa fie furati si toti au devenit anarho-capitalisti peste noapte, unde dintr-o data reglementare si taxe sunt crime impotriva umanitatii. Wew lads. Chiar nu inteleg reactia. E ceva sclavagism subconstient corporatist de copil-de-viol-turcesc ce se inchina la firme cu capital strain pe care le-au vazut in pop culture inainte sa ajunga la el in tara?

  • jos_cenzura spune:

   Eu nu apăr Uber, ci libertatea mea să fac o tranzacție cu cine vreau eu fara să își bage alții coada. E o libertate fundamentală.

Adaugă un comentariu