Melodramatic! O tornadă a fost lovită de un autobuz!

Mă uit la filmulețul cu autobuzul lovit de tornadă și e mai mult o tornadă lovită de un autobuz. Se aud o grămada de voci acolo, dar niciunul dintre cetățeni nu pare să aibă măcar o înțelegere vagă a realității.
-Calc-o, calc-o!
-Rugați-vă, doamnă!
– Uiuiuiuiuuu!

10/10 pentru mamaie cu batic care, în momentul în care autobuzul se bălăbănea, instinctul nu i-a spus să stea dracu’ jos și să se țină de scaun, ci să stea în picioare și să bage o serie de cruci. DUMNEZEU ESTE CENTURA MEA DE SIGURANȚĂĂĂĂ UIUIUIUUUUU!

Cumva din știri văd că nu i-a lovit prea letal. Până la urmă și selecției naturale i s-a făcut scârbă.

Pariez ca baba e convinsa ca a ajuns in spital ca restul nu s-au rugat destul.

Oricum, e bine că avem și noi, cu schimbările ăstea climatice, sezon de tornade. Hai și cu sezonu musonic!

Știți cum uneori se întâmplă un eveniment și simți așa cu tot sufletul că e definitoriu pentru epoca și locul în care trăim? Ăsta e sentimentul meu la filmulețul cu tornada

***

Comentarii (8)

 • lali spune:

  Brilliant, mare Centaur!

 • Dacian Soros spune:

  Ma uitam la demonstratiile din Caracas, cand pe fundal se vedeau niste munti superbi. Si ma intrebam cate dcumentare despre natura Venezuelei am vazut. Pe Arte sunt documentare despre salbaticia Germaniei su\i rate dintr-alea ordinare, gen ca din curte de la tara. Dar din Vz am vazut o sata ceva cu lacul tunetelor, si cam atat. Crime, talharii, operatii estetice, proteste – cat cuprinde, Nu e ca Haiti unde nimeni nu pate filma nimic ca iti fura camera Primele Natiuni, Au camere, dar filmeaza doar cacaturi.
  Si atunci mi-am dat seama ca venezuelenii au o combinatie de calicie, saracie si prostie, care ii impiedica sa isi vada partea jungloasa a tarii loe. Stau la bloc, baga cola, si se uita la TV, ca niste maimute inchise in cusca.
  Asa e si cu tornadele din Romania. Traim vremuri unice cand romanii au bani de aparat de filmat (sau smartphone), si timp de risipit in excursii. Tornadele erau dintotdeauna in Baragan, dar n-aveam cum sa stim. Cei trei tarani locali nu aveau smartphone, iar ceilalti 22 de milioane se uitau la Floarea din Gradina Zoologica. E celebru ca revolutionarii de la 1989 au cerut mai multe ore de TV, nu mai mult turism.
  Azi, in sfarsit, romanii isi pot vizita tara, si se intalnesc cu tara lor. In curand isi vor fi face selfiuri cu balauri. Balaurii erau dintotdeauna in Baragan.

 • Oana spune:

  Lasă asta, Oana Pellea este chiar cea mai retardă femeie! Da, da. Nu comenta.

 • jos_cenzura spune:

  Mie mi-a placut cum toti din autocar il faceau nebun si-l batjocoreau pe tipul din masina, care alesese solutia inteligenta (sa se opreasca, cand a vazut ce urgie vine). Pana la urma l-au presat sa continue si sa intre si el in tornada. Am citit o carte despre istoria calcularii numarului pi, cu multe anecdote istorice, inclusiv cum Arhimede a fost ucis de un soldat roman. Concluzia era ca prostia aproape intotdeauna va invinge inteligenta, si ca soldatii romani de rand fac legea pe lumea asta, nu cei ca Arhimede. Bine, mi se pare ca autorul era est european (ceh, ceva), deci era si normal sa ajunga la o concluzie pesimista. Est europenii sunt mai mereu mohorati (cand nu beau).

 • President Camacho spune:

  Era tare daca s-ar fi repetat scenariul si cu alte calamitati: ” – Un incendiu! Hai in mijlocul lui! Du-te, ba nebunule la o parte!” ” – O inundatie! Hai sa ne aruncam in mijlocul puhoiului! Fa-mi loc, ba boule!” Splendid!

 • omulbun spune:

  E vina lu ala cu Opel. Fight me.

 • Simona spune:

  Oamenii de genul asta sunt in stare sa creada ca lor nu o sa li se intample nimic pentru ca tocmai au fost unsi cu nu stiu ce ulei sfintit. Consider ca e bine sa ai credinta, atata timp cat nu este dusa la extrem, cat nu duce spre fanatism. zilele trecute vazusem un filmulet cu un preot spala picioarele moastelor intr-o apa pe care enoriasii se bateau ulterior…

Adaugă un comentariu