Gânduri de om zgârcit la empatie

Știu că o gândiți și voi da’ cineva trebuie să o zică:

Mă deranjează toate strângerile de fonduri de pe facebook. Mi-e feedu plin de bolnavi care caută o șansă la viață. Da, e nasol da’ nu pentru asta am intrat pe facebook. Dacă voiam să fiu util social și să ajut oameni, nu stăteam pe facebook, logic, nu?

Bagă ăștia empatie pe nașpa la pachet peste tot. Ce urmează, să mă duc la curve și să îmi zică aia la final „nu vrei să dai un milion în plus pentru copiii orfani? îți dau o insignă de felat și social implicat”

Adică na, înțeleg să ajuți oameni în situații nasoale, da de ce să implicăm centuristele, respectiv facebook în ecuație? De ce să pară ăștia utili social prin asociere?

Nu zic să dispară, dar să apară o opțiune gen „sunt un cârnat, nu o să donez niciodată pe facebook că nu mi se pare locul pentru așa ceva, să mi se scoată toate cazurile sociale din feed”. Să bifez acolo și să scap.

Vine Louis C.K. la Cluj. Sală de 1000 de oameni, s-a vândut instant. Păcat că în satul ăla n-au cămin cultural cu 5000 de locuri, că așa poate prindeam și eu.

Țineți minte că Louis C.K. a avut scandalul ăla acu vreun an că se lăbăcea fără consimțământ sau gen în fața comediantelor, nu? Se pare că scandalul ăla a fost foarte util pentru România, obiectiv vorbind. Că înainte de ăla, omul era la miezul carierei, cu mai multe proiecte pe țeavă decât oricine. Vă dați seama că n-ar fi venit în România dacă nu era pus la colțul rușinii de Hollywood.

Și asta îmi dă speranță.

Dacă o prind ăștia pe Beyonce că mănâncă pui de panda, într-un an o putem găsi la casa de cultură a sindicatelor din Timișoara.

Sau dacă găsesc ăștia o filmare cu Kanye cum **** un ***** de 11 ani, e super nasol si crunt. Dar îl vedem și noi la popasul de lângă Tirighina cântând la mese și servind mici, ceea ce n-ar fi deloc neplăcut.

***

Comentarii (8)

 • Viorica spune:

  Fundraiserele pe facebook sunt ok, pentru ca donezi direct persoanei, nu unei institutii care face smecherii cu banii. Apoi, foarte usor verifici persoana in cauza, te uiti pe profil si vezi daca iti pute ceva.

  • Oana spune:

   Aoleo……

  • You must be careful of his teeth spune:

   Ai dreptate. Cine a mai vazut minciuni pe FB? Mai ales in PROFIL!

 • Jane Făe spune:

  Cerea voie înainte să dea o labă. Cui refuza nu-i oferea onoarea. Băiat finuț.

 • kra spune:

  Kanye ar merge in Kenya, kred.

 • Shorka spune:

  Daca mai traia MJ, acu era la zilele Baicoiului dupa documentarul de pe HBO.

  Si mie mi se pare ciudat sa faca micutzu la polivalenta si lck la caminu cultural. Macar am avut bafta si am prins bilet.

 • Perkele spune:

  R. Kelly unde e? De ce nu e la zilele orasului Baicoi sau ceva de genul?

 • E spune:

  Lipsa empatiei e un semn ca ai putea fi psihopat .

Adaugă un comentariu