Problema cu ilegalizarea avortului la urși

În teorie nu e nimic greșit în a vâna urși. Dacă populația de urși a crescut peste cât poate să ducă mediul, vânătoarea e o soluție. Faci permisul scump, găsești niște bogați cu micropenis care vor tare să împuște un urs și banii strânși îi bagi în protejarea mediului. E bine și pentru om și pentru urs și pentru căprioară și pentru ce mai e pe acolo.

Practic, problema cu vânătoarea de urși e aceeași ca la exploatarea oricărei resurse naturale a țării: că e o măfiuță specializată pe asta care o să paseze beneficiile între membrii ei fără ca noi, urșii sau natura să aibă ceva de câștigat.

Însă există o subspecie de om care a ajuns la vârsta adultă având dezvoltarea emoțională și intelectuală a unui copil de 6 ani, care se zbat și se smiorcăie la fel de irațional ca ăia împotriva avortului.

”Waaah! Waaah, vor să omoare urșii/fetușii și eu vreau să nu-i omoare! Săriți oameni buni! Să ne dăm cu curul de pământ și să ne rotim stânga-dreapta cu mâinile moi până ne lovim cu ele peste față împreună!”

Ok, și dacă nu-i omoară ai tu grijă de ei?

”Normal că nu! Eu vreau să nu îi omoare și de aici încolo să nu mai am nici o responsabilitate!”

Dar nu îi vrea nimeni, nu ajută pe nimeni, sunt prea mulți, sunt o povară pentru mediu și societate și vor avea o calitate scăzută a vieții.

”Nu contează! Eu m-am oprit din dezvoltat intelectual și emoțional în clasa pregătitoare, mă sperie moartea foarte foarte tare, mi se pare că sunt super important și interesant, așa că am concluzionat că viața în toate formele ei, oricât de mizerabile calitativ e super prețioasă!”

Bine. Atunci adoptă un copil orfan și donează 10% din cât faci organizațiilor de protecție a mediului!

”Zgomote autistice de tăvălit pe jos și flopăit aiurea”

***

Comentarii (7)

 • dani spune:

  un articol super bun si nici un comentariu… ? ce se intampla, unde e baietii ?

 • matamare spune:

  Am inlocuit in text „urs” cu „orfan” si acum chiar pare o idee buna.

  • ion spune:

   Inlocuieste „urs” cu „tigan” si o sa sune si mai bine.

 • UnCetateanIngrijoratus spune:

  Coaie nu ai experimentat protestul adevarat pana nu ai facut un lant uman. Cu totii stim ca daca vrei sa schimbi ceva in lume tre sa faci un lant uman.

 • fur spune:

  this

 • Viorica spune:

  Parerea mea e ca doar veganii au dreptul sa comenteze la vanatoare si eutanasierea maidanezilor, etc. Adica smiorc smiorc, mor ursuletii, dar vitelul e super delicios

 • Oana spune:

  Suvenir

Adaugă un comentariu