Memorialul victimelor consumerismului

Ce e cel mai grețos la genul „EMAG cu Mihai Șora” de reclame despre suferința istorică a românilor, care vor să masturbeze glandele lacrimare ale tineretului consumerist, e că încearcă să sugereze că vai, noi suntem copiii victimelor comunismului.

Pe dracu. 90% dintre noi se trag din țăranii pe care comuniștii i-au scos din bordeie unde mureau de foame, frig și mizerie și i-au băgat în apartamente cu curent electric (din când în când). Sigur, erau asupriți și înfometați. Dar nu LITERALMENTE MUREAU de foame, ca bunicii lor. Nu le lua holera și dizinteria 80% dintre copii, ca înainte.

Iar restul de 10% sunt urmașii securiștilor și comuniștilor de atunci. N-ai cum să te plângi de ororile comunismului când tactu era membru de partid. Că se afla de partea ailaltă a ororii.

Sigur, comunismul a omorât și alungat din țară o grămadă de burghezi, boieri, intelectuali, încăpățânați, artiști și ghinioniști. Dar noi nu suntem urmașii lor. Ăia nu prea au avut urmași. Au avut grijă comuniștii să nu aibă. Cam ăsta e scopul unei exterminări: să ai grijă ca niște unii să nu aibă urmași. Nici genetic nici spiritual. Momentan sunt mai mulți albinoși în țară decât urmași reali ai victimelor comunismului.

Dar hai să ne căcăm pe noi și să ne dăm pui de victime. Of of cât am mai suferit. Ia să cumpăr un telefon, că e la reducere.

***

Comentarii (9)

 • liviu spune:

  Un lucru foarte important din reclama este ca mumia aia de Sora a fost comunist si sluga lui Ana Pauker.Binenteles ca el nu a vrut .La obligat comunista .Ma lasi……

 • ads spune:

  si uite-asa emag intra in istoria romanilor alaturi de burebista, vlad tepes, mihai viteazul si andreea esca.

 • Never go full retard! spune:

  Pe lumea asta exista mai multe grade de distrugere mentala. De la usurel la sfarsitul lumii. 1. Prost. 2. Tampit. 3. Cretin. 4. Idiot. 5. Oltean. 6. Care lucreaza in publicitate. 7. Care crede ca Mihail Sora e cineva. 8. Se poate sa existe, dar daca exista e de rau.

 • S. Talin spune:

  Crezi ca era mare smecherie sa fii MEMBRU de partid? Activistii da, aveau avantaje.

  • liviu spune:

   Da era .Romania avea 4.000.000 de membri de partid , restul nu erau deci cei care erau aveau un ascendet supra celorlati .Unul din aia 4.000.000 putea merge la partid sa ceara o locuinta mai buna ,un loc de munca mai bun , o masina de spalat , puteau merge si cei care nu erau membri PCR, dar ghici din cei doi care primea?

   • Tetelu spune:

    @liviu Nu vreau sa te fac prost, doar nestiutor, S.Talin are dreptate. Pot sa-ti confirm, am fost membru de partid. 3 ani din facultate si 2 de munca.

   • ERU spune:

    Ba ejti bou, daca stateai la oras nu prea aveai cum sa scapi. Te luau de la gradinita, te faceau soim, dupa aia pionier la scoala, la liceu deveneai utecist si ulterior comunist. Foarte putini reuseau sa se fofileze. Putini inseamna sub 1%, asa ca esti idiot.

 • Heidegger de la Germania spune:

  Morfologi-mi-ar giumbalăul Mihai Şora!

Adaugă un comentariu