Tehnica de somn Yeti

Life Hacks pentru hyperboreeni:

1. Tehnica de somn Yeti

Vrei să îți maximizezi agerimea cerebrală, să-ți faci overclocking la tărtăcuță și să ajungi să gândești cât un snop de oameni laolaltă de unul singur? Totul ține de cum dormi și cum îți irigi creierul în timpul somnului.

În primul rând nu trebuie să dormi la temperaturi mai mari de 20 de grade. Scade temperatura în dormitor la 17-19 grade și învelește-te gros. Important e capul să nu stea la căldură. Răcoarea va cauza vasoconstricție în capilarele exterioare ale capului și va crește presiunea sângelui în creier. Un creier bine oxigenat se recuperează mai repede și face legături între neuroni mai rapid.

Dormi pe spate sau pe burtă, fără pernă sub cap dar cu pernă sub picioare, care trebuie să fie măcar la 5cm mai sus decât capul. E o tehnică clasică de prim ajutor când cineva a pierdut sânge. Îi ridici picioarele și mai mult sânge ajunge la creier, care e vital. Merge și pe oameni sănătoși. Abundența de sânge la creier îi amplifică toate procesele.

Dacă le faci pe amândouă corect, în câteva zile ar trebui să simți diferența. O să te trezești mai odihnit și mai iute în gândire. O să îți vină răspunsuri la întrebările la care nu aveai răspuns. Și nu așa, de nicăieri. Pentru că, repet, dacă o faci corect, o să începi să ai un vis recurent cu un yeti care te strânge de cap de parcă ar vrea să-ți pocnească țeasta. Ține mult de subconștient, nu e la toată lumea yeti. La unii e urs polar, la alții e un Moș Crăciun rău. Dar de obicei e o entitate percepută a fi malefică, blănoasă și cu legătură cu zăpada. Ține de imaginație. Repet, în general e yeti. Important e să nu te sperii de yeti și să îți dai seama că e doar imaginația ta care desenează pe fondul de frig și cap inundat de sânge.

Aici vine partea importantă. Trebuie să lași frica și să îl întrebi pe yeti întrebările tale la care nu ai găsit răspuns. E doar subconștientul tău bine hrănit, care știe tot ce știi tu doar că e mult mai deștept decât tine din cauză că funcționează la 200% din capacitatea ta normală de la tehnica de somn yeti, atât. Nu mereu când te trezești ții minte yeti-ul, dar răspunsurile lui rămân cu tine și te pot ghida în viața mult mai bine decât o faci tu cu mintea ta de creatură care stă vertical și-și risipește tot sângele pe picioare, de la gravitație.

***

Comentarii (9)

 • UnCetateanIngrijoratus spune:

  Wat?

 • Je spune:

  Astept 2. E cu Chupacabra?

  • Trollface spune:

   Nu, e cu chupa mi verga!

 • Bine Coco spune:

  Ok.

 • ads spune:

  uraaa! acum o sa fiu mai destept cand ma duc la vot! multam, centaure!

 • sindi_cat spune:

  De unde dracu’ le scoti, frate? Ce iei? Le copiezi de undeva sau esti atat de bun? Ce manaci/bei/tragi pe nas? Nu de alta, dar uneori am nevoie de niste relax si vin la tine acilisa la „Acest site este un pamflet si trebuie tratat ca atare” si ma revergorez ca Dancila cand se uita la poze cu Dragnea.

  • qqq spune:

   omul este o legenda si asa a fost mereu.. vezi postari mai vechi

 • iceman spune:

  Am inteles. Daca la iarna ne taie rusii gazu, dormim imbracati in pufoaice si inveliti in 1-2-3 plapumi, dupa cat are fiecare prin casa. Si o sa ne trezim mult mai destepti.
  Seamana izbitor de mult cu situatia a 60% din populatie, aia care dorm foarte „cool” pentru ca nu-s nici racordati la gaz, nici lemne nu prea mai au de unde fura, nici cu ce bani cumpara (prioritatea la cosul zilnic fiind combustia interna pe baza de etilice ieftine, contrafacute). Aia 60% care voteaza constant PSD. Crème de la crème.

 • Green spune:

  Am incercat dar yeti pula!
  Clasica, lol!

Adaugă un comentariu