Dana Budeanu și cururile pansate

Acum Dana Budeanu a supărat tații care împing cărucioare cu copii, zicând că-s fătălăi. Tot soiul de păreri încruntate și apăsate în care smiorcăiți simt nevoia să explice de ce n-are asta dreptate și cât de nesimțită e. Mii de like-uri și share-uri de la alți smiorcăiți care simt nevoia să atragă atenția asupra acestei femei-problemă care produce păreri-problemă.

Bă, să ziceți la rude să vă ia cravată de burete de crăciun, să absoarbă toate balele ălea care vă curg din gură. Voi vă auziți? Chiar nu vă e jenă de în ce hal luați viața în serios? E doar un trol care aruncă păreri neavizate ca să se agite proștii.

Uite, eu zic că trapul e cea mai proastă muzică din istoria omenirii. Dar trebuie să fii mai prost decât o șosetă plină cu căcăreze de oaie ca să te supere părerea mea. Am ascultat maxim jumătate de oră de trap la viața mea. Cum poate părerea mea să însemne ceva pentru tine și să te enerveze? Cum poate părerea Danei Budeanu să enerveze pe oricine?

Dacă tu ai o părere despre ceva bazată pe lucruri reale și vine cineva și trântește o părere contrară fără să fie bazată pe nimic și tu te superi, tu ești idiotul, nu ăla. Maxim râzi și pleci. Dar să stai să explici de ce o părere e greșită când ăla care a spus-o a spus-o doar așa, de chiche, că i s-a părut lui că sună mișto, să te apuci să te smiorcăi, să bați obrazul și să te simți ofensat, păi asta înseamnă că n-ai înțeles nimic de la .

S-a luat cucoana Dana de spitalu‘ de oncologie și a pupat-o la roz pe Firea? Și? Are vreo reputație de jurnalist integru pe care a stricat-o? Cui îi pasă?

S-a luat de tătici sensibili? E stearpă, habar n-are ce înseamnă să fii părinte. Râzi și treci mai departe.

Îl consideră pe Becali bărbatul ideal? Bravo ei, treaba ei. Râzi și treci mai departe. Nu te-a pus să te ții de mână cu Becali.

Dar Radu”, o să ziceți, „dacă convinge oameni de chestii greșite cu părerile neavizate?”

Păi oamenii nu-s convinși de păreri neavizate. Le aplaudă doar dacă erau deja de acord cu ele de dinainte. Nu convingea ea pe nimeni de nimic.

Și ca troll și hater de profesie vă spun că faptul că o grămadă de oameni se uită la o hatereală și aplaudă nu înseamnă că sunt de acord cu ea. Mulți doar se distrează la ură și trolaj. Mulți se uită ca la circ sau ca la un accident de mașină. Doar pentru că un om are o audiență mare nu înseamnă că audiența aia e de acord cu omul. Sau că ăla le influențează gândirea.

Pe mine mă distrează varianta asta de Iulia Albu de la țară pe steroizi și dacă nu v-ați simți răniți la cur de toate prostiile v-ar distra și pe voi.

 

***

Comentarii (12)

 • eugeNIa_salveaza_romania spune:

  bah dar la modul serios, gagica are dreptate la faza asta. 90% din tatii pe care ii vad singuri cu carucioare au o privire din aia de „please kill me now”. desigur, cand sunt cu nevasta, au masca bine pusa pe melca, sa nu se supere sefu’. nu stiu cum ii poti numi altfel decat fatalai

 • PasteCuPula spune:

  Salut. Am intrat doar za zic ca daca ii pui mecla lu danabudeanu pe faceapp si o faci barbat, iese un fel de steve tyler inainte de cocaina.

  • Muciinbeci spune:

   Salut ,si eu am intrat sa.i iau mecla in p.la ….

 • Nila spune:

  Silviu Iliutza ne trage de putza!

 • iwillneverlookback2017 spune:

  Mi-ar placea sa fiu cunoscuta sa fac si eu trolaj de-asta ieftin dar eficient si sa vad cum se agita lumea ca curca la fluierat.

 • Nnnfn spune:

  I-a ieșit “u”-ul ca un “a” și de aici confuzia. :)

 • Gucci Talent spune:

  are dreptate totusi

  • plm spune:

   si exact de asta e enervata toata lumea

 • Cazma spune:

  „E stearpă, habar n-are ce înseamnă să fii părinte.”
  Meam… no survivors.

 • sindi_cat spune:

  Eu am o nelarumire, adica o nelamurire: ce e aia „chiche”? Cand dadui pe Google, imi dadu asta pe Maps

  https://www.google.com/maps/place/79350+Chich%C3%A9,+Fran%C5%A3a/data=!4m2!3m1!1s0x48070a593e1a063b:0xb0744eb5dfd54fb4?sa=X&ved=2ahUKEwiC8MPTxbPmAhXwBBAIHSKMC70Q8gEwAHoECAoQAQ

  plus o poza cu bosorogi dansand.

  PS: daca dau cautare „cur” pe net, imi apar in primele trei randuri de poze chestiile astea:
  – un deget incolacit, ce este, citez, „un sut in cur cu dragoste”.
  – un cur de femeie acceptabil
  – un cur de maimuta pipait de alta maimuta
  – un bon fiscal cu „pastrama taraneasca de cur”
  – o explicatie exhaustiva dintr-un dictionar din anii 40 a termenului „cur. Al dracului de exhaustiva!
  In rest doar mutre de caini. MUTRE, nu cururi! E, asa nu se mai poate, ca sa il citez pe Teo.

Adaugă un comentariu