Despre oameni chibziuiți care se spală pe mâini înainte de a se căcaMulți oameni fac mișto de Firea după poza asta. „Haha, uitați la ea, e proastă de respiră pe gură, de-aia nu simte nevoia să tragă masca aia și peste nas”. Nu e chiar așa. Ăsta e stilul ei. Nu mai criticați ce nu înțelegeți.
 
Firea, după ce se cacă, se spală doar pe mâna dreaptă deși se șterge la cur cu stânga. Pentru că așa e stilul ei.
 
Când face sex cu pandele și nu vrea să mai spawneze boraci, îi trage un prezervativ peste coaie. Pentru că așa e stilul ei.
 
În loc să închidă calculatorul la sfârșitul zilei de muncă, doar întoarce ecranul monitorului spre perete. Că așa e stilul ei.
 
De fiecare dată când Firea mă enervează sau mă scârbește, (singurele reacții pe care le stârnește în mine), îmi vine așa o poftă să mă duc să dau un șut în cur. Nu ei. Lu’ Barna.
 
Știu că trăiești într-o bulă de hipsteri care se smiorcăie constant de Firea și că ți se pare aberantă posibilitatea să mai prindă un mandat, dar spoilere: e foarte probabil să mai ia un mandat. Și dacă-l ia, nu e meritul ei, e imbecilitatea lui Barna, Cioloș și toți băieții ăia deștepți care au refuzat să prezinte un candidat comun la primărie și vor să ne bage paișpe agarici care să se bată pentru locul doi, după care să se combine în turul doi într-un agarici mai mare pe stil Voltron care să o bată pe Firea.
 
Vlad Voiculescu e băiat valid dar are treabă să candideze la primăria București cum am eu treabă să mă fac balerin.
 
De ce dracu’ să faci campanie timp de două tururi pe un singur nume să le intre ăla bine în cap alegătorilor când poți să debusolezi publicul cu paișpe opțiuni în turul unu și dup-aia să te ambalezi timp de doar două săptămâni să-l promovezi pe contracandidatul rămas?
 
Pentru că Barna e genul de băiat deștept care când vrea să poarte o cămașă, se îmbracă cu paișpe una peste alta după care dă jos treișpe.
 
Barna e genul ăla de tip isteț și cerebral care când vrea să mănânce o ciorbă la restaurant, comandă paișpe, după care scuipă în treișpe și le trimite înapoi.
 
Barna nu e genul care să se spele doar pe o mână după ce se cacă. Nu. El e atent și elegant. Se spală vertiginos până la cot pe ambele mâini. Dă cu săpun și se clătește de minim trei ori până să se simtă plenar curat. Doar că o face înainte de a se căca, nu după. Că așa e el. Băiat deștept. Și de-aia e foarte probabil să mai avem niște Firea, cel puțin până în 2024. Mulțumită lui.
***

Comentarii (4)

 • Magda spune:

  Bestial articolul :)) Big like!

 • manu144x spune:

  Eu nu înțeleg de ce e așa rea lumea.

  Ea a băgat bani grei în acel nas, și acum să-l acopere cu o mască?
  Păi ne batem joc chiar așa?

  Ce urmează, să ziceți că de ce doamne ferește, nu merge cu transportul în comun?

 • Arici Pogonici spune:

  Serios acuma, ai devenit si tu taran? Ce-i asta cu „fac misto DUPA poza asta”? Da-o naibii.

  In alta ordine de idei? In poza aia i-au photoshopat tatele la Firea de are asa bidoane?

Adaugă un comentariu