Despre feministele urbane cărora le pasă doar de feministe urbane

La țară tați vitregi lasă gravide fiice de 12 ani și judecătorul le dă cu suspendare că a fost „consimțământ”.

Violuri și abuzuri în familie se termină „amiabil” că dom’le, din ce mai mănâncă copiii ăia, dacă agresorul ajunge la pârnaie.

Recidiviști sunt lăsați liberi să dea foc victimelor care i-au reclamat pentru viol.

Și pe ce se concentrează feministele noastre discriministe din asociații? Pe revenge porn și instigări de pe internet. Astea-s problemele stringente ale femeilor românce din punctul lor de vedere.

De ce? Simplu. Că astea-s probleme care le vizează și pe ele. Dacă într-o zi când caută pulă bete pe tinder, trimit niște poze cu țâțele lor lăsate la un fraier și fraierul trimite și la alții și le strică lor reputația de feministe independente cu breton puternic? Dacă într-o bună dimineață la cafeluță citesc pe net păreri NEPLĂCUTE?


Astea-s problemele importante, că-s problemele lor. Ele-s fete urbane de capitală. Nu stau la țară într-o casă cu un unchi violator, n-au recidiviști pe stradă, le doare în pizdă de problemele reale ale femeilor și fetelor abuzate, aflate de obicei într-un sat de la capătul țării, în sărăcie cruntă.

Genul ăla de fete care n-au cum să aibă probleme nici cu revenge pornul, nici cu părerile de pe net, că n-au telefon. Au doar bătaie, un unchi căruia i sa scoală la beție și trei copii făcuți până la 18 ani care trebuie îngrijiți. N-au timp să-și pozeze găoaza și să o arate la alții.

Să-și facă și ele ONG feminist dacă vor să li se rezolve problemele. Există probleme mai importante decât problemele lor. De-astea, de imagine, de feministă urbană. Acolo e urgența cu dat legi noi, nu în altă parte. Greu de imaginat ipocrizie mai scârboasă.

***

Comentarii (14)

 • Gucci Talent spune:

  Femeile merita batute si sasi piarda toate drepturile. Singurul motiv pentru care nu le place violul e pentru ca e sex fara sa primeasca bani.

  • Pyro spune:

   De unde ai aparut dejectie?

  • Unu spune:

   Te-a tâmpit laba sau ți-e necaz că ți-a crescut păr în palmă?

   • Gucci Talent spune:

    keep crying for me tarfo.vezi sa nu te impiedici in labiile alea lasate

    • gigi becali spune:

     esti un cocalar imputit , sper sa ajungi intr-un sant

  • afilon spune:

   Ai dat cu nucleara de pe orbita, coae!

  • sindi_cat spune:

   Dați-i acestui om un pahar de dioxid de hidrogen.

 • Mircea Popescu spune:

  E o laie, vizeaza. Nime’ nu le vizeaza pe Nulandele noastre de mina a 3-a, vezi de treaba.

  Ele aia cinta ca aia or vazut la zuc pe facibuci. Daca miine e acolo cu fizica nucleara, cinta fetele tot numa’ mezoni si pule maturi. Ca nu pricep ele ce zic si numa se-ncoarda aiurea ca niste pizdute proaste e alta poveste, n-are treaba cu ce exact le da pe goarna.

  Daca pitigoiu-ar fi gaina cum ar face, mac mac mac ? Si pe cine-ar interesa, tot pe aia pe care-i interesa si-nainte ? Noa, ok.

  • sindi_cat spune:

   Nu înțeleg nimic din ce spui. Poate înțelege Radu…

 • Tot ala spune:

  Scrie si tu ceva fain si cu umor, si baga trolajul asa pro/anti SJW pe FB sau 4chan unde ii sede bine. Aci creáis pitici, de aia aruncati din tun si gratis, nu critica stoarfelor expirate.

 • abcd spune:

  Predică, rege!

 • Florian spune:

  Muie pnl

Adaugă un comentariu