iar

***

Comentarii (7)

 • Alex spune:

  Ai suparat pe careva. Acuma sta lipit de fundul tau ca hartia igienica, cand te-a prins pe picior gresit, report… n-ai ce face.

 • Gica spune:

  Boss, ai suparat pe prea multi de-a lungul ultimilor ani.
  S-a format o masa de raportaci suficient de mare care te uraste, si iti da report.
  Ei sunt suficient de multi iar tu ai suficient de multe „sanctiuni la cazier”, astfel incat algoritmii de la facebook sa decida foarte repede in ceea ce te priveste.
  Au patit-o si altii/altele, de multe categorii (influenceri, (v/b)logeri, etc.)

  EXISTA o solutie: baga niste promovare platita pe pagina ta, nu mult cateva sute de euro. Si vei avea acces la linia business de suport de la facebook, unde chiar poti sa te plangi si vede un om contestatiile tale, inclusiv cele care vizeaza contul tau de persoana fizica.

  • bobi spune:

   hahahahaha, tu crezi ca cateva sute de euro cresc in bradul artificial din garsoniera confort III?

   • Unu spune:

    Grija ta…

 • ion2 spune:

  Muie Teodorescu Alin!!! Sau Muie Alin Teodorescu(

 • Why are you geh? spune:

  Daca ar fi spus cineva prin 2002-2008 ca o sa existe un site care o sa aibe acces la toate informatiile tale, inclusiv locatie sau convorbiri si ca pe acest site nu vei avea drepul sa gandesti ce si cum vrei tu – nu te-ar fi crezut nimeni. Sau ar fi fost o distopie gen Orwell. Daca mai adaugai si securisti turnatori, te-ar fi injurat lumea ca ii iei la misto. Daca le mai spuneai si ca vor fi dependenti si vor plange dupa cacatul ala… chema lumea ambulanta. Bai si totusi cumva… in toti acesti ani oamenii au fost dresati si spalati pe creier sa foloseasca aceasta mizerie. Ceva aproape pavlovian. Mie nu mi se pare o drama sa nu poti folosi feisbuci, mie mi se pare o drama sa folosesti feisbuci. Asa si? Ne-au blocat niste unii… DESCOPERIRE EPOCALA: NU A MURIT NIMENI FARA FEISBUCI.

 • Tot ala spune:

  Play stupid FB games win stupid FB prizes.

  Adica daca nu faci $ cu Social Media, in sensul ca spamezi peste tot cu ceva care sa-ti aduca venit din trafic, ads, etc SM e pierdere de verme (pun intended)

Adaugă un comentariu