masca îți îngrădește dreptul de a fi handicapat mintal

 

Răzvrătiții împotriva măștii sunt de departe cei mai imbecili oameni din lume. Au găsit ei momentul să pună piciorul în prag și să nu fie oi.

Masca e o îngrădire de libertate!
Nu ajută cu nimic!
Covidul e dor o gripă!

Serios? Serios?!? Se pișă pe drepturile și libertățile tale individuale viața, statul, universul și vecinul zilnic. Ești un argat al șefului, al taxelor și al fricilor proștilor care-ți dictează existența și aici te-ai găsit să pui stop? Rata la bancă, vecinul cu bormașina și impozitul pe salariu sunt ok. Dar masca nu! Până aici. Mare idiot.

Dacă ești 100% sigur că masca aia e degeaba, ești un idiot irecuperabil. N-ai cum să fii în așa hal de sigur de chestii care necesită cunoștințe din domenii despre care nu știi absolut nimic fără să fii complet imbecil. Dacă nici măcar nu ai un dubiu mic că nu deții adevărul suprem, singurul adevăr suprem e că ești foarte prost.

Dacă ești 99% sigur că masca aia e degeaba, salut. Și eu sunt. Dar ținând cont că e un minim de efort. O inconveniență minoră și ignorabilă, pune în plm căpăstru pe mecla aia, că 1% dubiu e de ajuns cât să justifice acest minim de efort. Îți ia mai puțină energie să îți acoperi mestecătoarea când intri în magazin decât să clefăi păreri pe internet despre cât de degeaba e masca.

Cel mai mic lucru cu care ai fost rugat să te deranjezi toată viața ta și aici ai decis să pui frână. Restul chestiilor le inghite orgoliul tău pe nemestecate, dar asta nu. Până aici! Mare imbecil.

***

Comentarii (16)

 • propagandistul imbecil spune:

  I totally agree with this text! ha ha ha ha ha

 • csj spune:

  Drumul spre tiranie se face in pasi mici. Fiecare pas individual e nesemnificativ, si sunt prosti cei care se impotrivesc.
  https://youtu.be/4H-6HTKNgV0

  • Radu Post author spune:

   articol – panta periculoasa e o fenta
   tu – dar sa nu uitam de panta periculoasa!

 • fabian spune:

  Masca este un simbol ca daca te simti bolnav, stai impulamea acasa. Asta e rolul ei. Sa spuna o poveste omului complet cretin care si-a pierdut gustul, simte ca ceva nu e ok cu el si totusi, iese si isi da limbi cu pretenii lui betivani.

  O sa zica lumea de asimptomatici. Stiu si eu? Unii nu cred in coronavirus deloc, eu nu cred in asimptomatici.

 • Academy Awards 2021 spune:

  Stau şi nu-mi vine să cred ce producţie.. ce distribuţie… ce interpretări.. Focusul făcut cu un obiectiv ieftin, planta de balcon fundal in toate cadrele, încadrarea strâmbă, sunetul leşinat, aranjarea mai întâi tovarăşii de bere, deci băieţii, apoi colegele de serviciu, deci fetele, sarutul celor doi împăiaţi si finalizarea glorioasă cu masculul alfa care te ghidează în viaţă. Numai fraierii se protejează, şmecherii fac împuternicire la Notariat. Probabil regizorul filmează la nunţi şi face poze la şcoală. De acolo a învăţat cu aranjarea în cadru. Ăia mai înalţii mai în spate, ăia micii în faţă. Băieţii şi fetele. În rest parcă ar fi un intro la un film porno de apartament cu amatori şi filmat din mână. Probabil Fellini, Kubrick şi Antonioni îşi blesteamă ziua în care s-au decis să fie regizori. Glumesc. Sunt fericiţi că nu au apucat aşa ceva.

 • Oldboy spune:

  Parca is ceva secta de pocaiti in plm :))))

 • Tot ala spune:

  In aceasi logica, esti 99% convins ca nu exista d-zeu, dar ala 1% tot nu te face sa te rogi, nici sa te autoflagelezi, nici sa incerci sa castigi mai multe Karma points. De fapt Pascal’s wager:
  „Belief is a wise wager. Granted that faith cannot be proved, what harm will come to you if you gamble on its truth and it proves false? If you gain, you gain all; if you lose, you lose nothing”

  Sunt 99% convins ca purtatul mastii e o imbecilitate, iar restul 1% e procent neglijabil asa ca ma pis pe ea masca. Clar ca o port unde e obligatoriu, in magazine, dar respir pe nas, pe care niciodata nu mi-l acopar cu masca. Asa ca un „fuck you, fear my germs!” Lumea se uita la mine chioras, si nu-si dau seama ce-i deranjeaza. Mai vad alti troli cu nasul descoperit, si ne tragem conspirationist cu ochiul.

  PS
  Din clipul ala lipseste unu sa spuna: nu port masca sa va pot scuipa in freza, sclavi ce sunteti !

 • Joe Nebunu spune:

  capcana in care cazi uneori e ca ii faci pe altii idioti si sfarsesti prin a fi mai idiot decat ei…pai daca sunt 99% sanse ca masca sa nu ma protejeze(desi studiile, din care unul recent, arata ca sunt 100% sansa ca masca aia de cacat sa nu te protejeze), de ce sa port eu masca pt acel unu la suta?macar dpdv matematic, 1<99, e la mintea cocosului. Asa, poate ar fi bine sa purtam 1 fes tot timpul in cap, pt ca exista 1% sanse sa ma protejeze de o caramida ipotetica, ce ar putea cadea in cap. Daca maine statul iti zice sa porti un dop in cur, ca basinile pot raspindi Covid, il porti?

  • Radu Post author spune:

   din punct de vedere matematic tocmai ai demonstrat ca nu intelegi matematica, handicapat mintal sinistru

 • ??? spune:

  Fesul te protejează de cărămizi???

 • Joe Nebunu spune:

  masca te protejeaza de virus???

 • Full Retard Jacket spune:

  Daca nu poti sa certi un om cu retard mintal grav pentru ca nu intelege limbi straine, matematici complexe, chimie organica, mecanica cuantica, nici pe Joe Nebunul, csj sau tot ala nu poti sa ii injuri. La fel nu poti sa le ceri nici gandacilor de bucatarie sau viermilor din curul cainelui sa iti cante muzica simfonica…

 • Florian spune:

  Cine se teme de „guvid” poate purta și masca la cur ca poate intra pe acolo însă nu poți face o regula pentru toți purtatul măștii. Cei care nu se protejează pentru ca nu cred în prostia asta pot da da o declarație pe propriarăspundere ca nu vor cere sa fie tratați în caz ca se îmbolnăvesc. Cimitirul belu este plin de oameni de neînlocuit și totuși planeta se învârte. Singura certitudine în viata este faptul ca într-o zi mori.

 • Dacian Julien Soros spune:

  In urma epidemiei SARS, care e cumva, catusi de putin, inrudit cu SAS_CoV-2, americanii au revizuit regulile de comportament in preajma unei epidemii. Te duci pe saitul CDC, citesti despre aerosol precautions si droplet precautions. Daca vei ceva despre masti pe fata bolnavului (nu mai zic, a sanatosului sau presupus-purtatorului), sa ne instiintezi.

  Nebunia cu masca a fost initial un delir al unor oameni gen de Blasio sau Orban, care nu mai stiau cum sa de cu praf in ochii nemultumitilor. (Ai auzit cum cele 4000 de paturi ATI din martie au devenit 800 azi? Si numarul asta va continua sa intre la apa.).

  Ulterior, a devenit si simbol politic pentru una din cele 2 gasti politice din SUA. La noi, ca de obicei, s-a adoptat forma fara fond.

  Nici una din cele doua utilizari nu ma priveste. Am ajuns sa evit sa ies din casa, ca sa nu port cocarda de peteapist-userist.

 • Basil spune:

  Bravo. Dupa mine cea mai buna explicatie despre purtarea mastii.

Adaugă un comentariu