totul e hate speech

***

Comentarii (14)

 • Traian spune:

  OK, hate speech whatever (deşi nu văd cum), dar cine căcat ţi-a dat report?

  • Radu Post author spune:

   deundeplm

 • Jane Făe spune:

  ONUDARVAI, Centaure, nu ai fost suficient de anti-polițist și pro-infractori pentru prietenii tăi anti-polițiști și pro-infractori?
  Ce trist…

  Din cauza proștilor ca voi nu poate lumea să discute probleme adevărate, cum ar fi că la americani intră poliția peste tine în casă din greșeală, te omoară, și nu e nimeni vinovat de nimic.
  La noi nu am auzit de faze de genul ăsta, din fericire.

 • Traian spune:

  Poftim?

 • Lucian spune:

  Ăia de pe pisicistx îți tot scormonesc postările. Sunt vreo doi șomeri acolo care numai asta fac și mai postau despre asta din când în când. Intrasem pe grupul lor să mai râd din când în când și m-au dat afară pentru că am dat haha la o postare distribuită de pe pagina partidului comunist din romania. Csf. Să mor dacă văd hate speach-ul aici tho.

 • Petrov spune:

  Eu cred ca ai un dosar cu numele tău în calculatorul unui băeat cu putere de ban pe FB, care conține toate postările „rele” pe care le-ai pus. Îți expiră banu, te lasă să te bucuri 2 zile și după îți dă iar ban 30j de zile.

 • Cazma spune:

  Coae, smfm… chiar ca „totul” e hatespeech.
  M-am trezit acum cateva zile cu un mars militaresc in cap. Imi zic: meama, sa vezi ce antrenament ii fut eu acum pe marsul asta. Intru pe iutub in playlistul meu cu marsuri din intreaga lume, dau scroll si ce gasesc?

  This video has been removed for violating YouTube’s policy on hate speech. Learn more about combating hate speech in your country.

  Deci NU INTELEG.
  Pune un disclaimer in fata, pune un ad care spune „Bai, astia au fost muisti. Nu e frumos ce au facut dar e parte de istorie” si lasa-ma sa trec mai departe. Da, o sa-i explic eu plodului ce-si-cum a fost cu lumea, lasa-ma-n sange sa ma uit. De ce pula mea imi mai fac conturi pe astfel de site-uri si bifez „Show Mature Content” cand ma lovesc de muiri din-astea?

  Stie cineva, in partea de Est a internetului cum e cu chestiile astea? Ca ma apuc si invat rusa si chineza si-mi bag pula.

  Acest fenoment de anulare si interzicere de chestii nu va face decat rau celor care il aplica, pe termen lung, pentru ca toti cei care cauta astfel de materiale le vor gasi in alte locuri si acolo vor sta impreuna, cu punctele lor de vedere neprovocate de alte minti. Si fara nici un fel de discutii contradictorii, pula me, avansam inspre inapoi, indiferent de domeniu.

  Stiu ca nu va intereseaza, dar a trebuit sa-mi incep antrenamentul pe Rip and Tear, ca toti plebeii.

  • Radu Post author spune:

   ba si io fac flotari bine pe marsuri naziste.

 • Coroner spune:

  Tor și Dark Web prieteni…ne vedem pe acolo…

 • Tot ala spune:

  Manowar Number 1 e si mai bun pt antrenament. Pacat ca de vreo doi ani au sters versiunea cu audio suprapus pe scene din Pumping Iron

 • Alex spune:

  Drepturile omului, libertate de exprimare un bulshit.
  Cum dreaq un om are drepturi in detrimentul altui om caruia ii bagi pumnul in gura? Poti sa spui ce vrei dar sa fie numai ce zicem noi, ca programul de la non stop deschis intre 6-22…

 • Coroner spune:

  Ai dreptate…și facebook-ul e demult de căcat,te blochează pentru orice tâmpenie,pentru orice raportare cretină,nici măcar nu analizează în ce context a fost faza…eu îl mai folosesc doar pentru că așa mai țin legătura cu niște prieteni răspândiți prin lume,și pentru câteva pagini mai interesante,în rest mă lasă rece…

 • John spune:

  Ai scris cam cu ură și o terapeută bine-intentionata ti-a dat report să faci un pic de mindfullness.
  Cine nu e zen va fi banat, nu eutanasiat.

Adaugă un comentariu