dublu big mac

Dați-mi un dublu big mac meniu zic.


Mă uit la poza lui. Fix doar în 2020 putea să apară. Cine a venit cu ideea să pună dublu derivat de carne în big mac nu cred că a gândit-o prea adânc. Arată greșit și din poză. Două felii de derivat legau pâinea aia dulce și sosul dulceag cu vegetalele triste și lipsite de gust. Erau pentru bigmac ce e spuma poliuretanică pentru baie. Patru felii de derivat e pur și simplu prea mult. Absolut degenerat.


Ce ați spus? mă întreabă vânzătoarea.


Nimic. Mormaiam pentru mine, zic.


Ați spus că e absolut degenerat?


Mă bufnește râsul. Da, zic. Nu e așa?

Încerc să citesc o reacție pe ea dar văd doar mască.

Ajung acasă și mă pun pe balotat. Era fix cum îmi imaginam. Și mai nenecesar de înalt și sfărâmăcios decât bigmacul normal. Mănânc aplecat, cu botul în troaca de carton formată din ambalaj. O vopsesc cu cocoloașe de derivat, chiflă și salată fără gust scăldată în sos. Genul de mâncare făcută să o mănânci singur în casă cu un prosop în cap, ca să nu te vadă nici Dumnezeu.

Gustul de derivat îmi umple gura. Prea mult derivat. Prea pregnant. Nu e carne, dar cumva aduce aminte de carne. Apasă pe aceleași pedale senzoriale ca și carnea. E congruent cu carnea, din anumite puncte de vedere. Are o similaritate indiscutabilă cu carnea. Cumva e evident că DERIVĂ direct din carne.

Dar e prea mult. Strică iluzia. Ca un penis de 25 de cm pe un ladyboy. Dacă e doar de 12 cm, te poți păcăli că e hetero ce faci. Dacă e doar big mac, te poți păcăli că mânânci un hamburger. Dar în cazul de față e pur și simplu prea mult. Al patrulea perete se sparge în cioburi și te trezești față în față cu Demiurgul, gol și plin de derivat de carne pe față. Se uită la tine și zice


Absolut degenerat.

***

Comentarii (6)

 • Jack Daniel spune:

  Mănânci și plangi. Mănânci. 😀

 • Hristos spune:

  Salut Radule, Întreprinderea e scrisă 100% de tine? Am râs cu pofta, mai scrie!

  Hristos

 • ionut spune:

  mai bine te angajezi, decat sa te chinui cu texte de-astea in speranta ca prinzi o sponsorizare. ultimele doua articole releva penuria din industria fantoma a producatorilor de nimic.

 • Gica spune:

  ce-i ala ladyboy si de ce n-are voie sa aiba pula de 25cm ?

 • Tony spune:

  Te manjesti tat tat !

 • Oana spune:

  Spune sub numele de mileu, în chenar roș,

  Abonați gratuit la emitenți guvernamentali de finanțări nerambursabile de reviste statele în număr de 1000. Lupta feminista din buduaorul unui homosexual misogin se numea tabloul din antecamera Demiurgului.

Adaugă un comentariu