O, nu! Avem 18 miniștri și 34 de coaie!

Toți dobitocii convinși că sunt cu un deget pe pulsul societății au pus mâinile în șold, au dat ochii peste cap și au făcut următoarea observație de mare angajament:

„Herp derp avem doar o femeie în guvern, nu se poate în 202020, europa, cilivizație, omenire așa ceva asta e reprezentativitate?”

Oau, serios?

Da cu ochi albaștri câți miniștri avem?

Dar sub 1.60m? Dar peste 190?

Dar peltici câți sunt? Proporțional cu pelticii din populația de bază?
Câți au lobul urechii rotunjit și câți îl au alunecat spre față?

Care este distanța medie dintre ochi la români și e în concodranță cu aia a guvernului?

Băi ăștia. Pe mine la un ministru mă interesează trei chestii: să nu fie imbecil, să nu fie hoț și, dacă se poate, să-și cunoască meseria. Că trebuie să facă o meserie acolo, în caz de nu știați, nu să arate frumos și reprezentativ social. Când vi se sparge o țeavă la baie și trebuie să angajați un instalator, vă uitați la ce sex are?

Mă doare la bască dacă sunt 18 femei în guvern sau 18 bărbați sau 18 ambidecștri sau 18 perechi de câte doi pitici unul în cârca celuilalt, cu un parpalac peste. Cât de idiot spălat pe creier trebuie să fii ca să-ți verifici potențialii angajați la ce au în chiloți, nu ce au în CV?

Da’ bine că ați luat voi pulsul societății. Ați fi în stare să luați și pulsul unui căcat, dacă v-ar băga cineva în seamă. V-au dresat discriminiștii ca pe focile de la circ, să mor eu. 18 dăncile bi-curioase cu un bunic african ați merita să vă guverneze toată viața, rupților.

***

Comentarii (6)

 • Cool Adam spune:

  – Vreau o tara ca afara!

  – Ok boss, here’s you identity politics. Acum oligarhii corupti pot avea si cromozom XX. Ce frumos e sa fim si noi progresisti! Si daca indraznesti sa carai vei avea o gloata de dudui cu parul colorat si nefututii din orbita lor care sa incerce sa iti distruga viata! Btw sistemul de sanatate e acum privatizat. Pup! :*

 • jos_cenzura spune:

  Ca să rezolvăm problema respectivă, îi putem convinge pe unii dintre cei 17 deținători de coaie să se identifice cu sexul feminin. N-ar mai putea să se plângă nimeni, transminiștri ar fi deasupra femeilor cis în ierarhia milogelii.

 • jos_cenzura spune:

  Chiar, ar fi interesantă o astfel de ierarhie. Dacă ar fi neînțelegeri între un negru, un evreu, un comunist, o femeie, un gay, o lezbiancă, un transexual, un indian (din Americi), un musulman, un sărac, un uigur din China, un om cu handicap, un rrom, un infractor recidivist, un guatemaltec, un ungur etc., care ar avea câștig de cauză, și care ar fi nevoit să stea la coadă?

 • Dan spune:

  @jos_cenzura Hahaha, ca bine le mai zici

 • Basil spune:

  raluca curcan are coaiele in piept si-s mai mari decit ale putoilor, deci ies 36.

 • Radu spune:

  Cate femei intra in politica si se implica pe bune?
  Politica implica niste riscuri.
  Sa te zbati si sa nu te aleaga nimeni, sa-ti faci campanie pe banii tai si sa nu ti-ii recuperzi.

  Nu-s ministri pentru ca nu intra femeile in activitati riscante si acolo unde merg la sigur, gen partidele mari, e competitie pe posturi de secretara, nu mai vorbim de ministri.

Adaugă un comentariu