smiorcurile zilei

Primul smiorc al zilei vine de la toți avocații din România, care sunt mega supărați că avocatul lui Deromânia Paul (nume de buletin) a fost condamnat.

Că dom’le el doar avocățea.

Întrebarea mea e: A participat cu bună știință la încercarea de a vinde mai departe niște terenuri despre care știa clar că-s retrocedate pe nașpa? Că dacă da, mdlp că în nomenclatura meseriei se încadrează și activitatea lui.

Lăsați smiorcăiala ca știm cu toții că în retrocedările pe nașpa avocați și notari sunt mână în mână cu interlopii.

Te pomenești că săracul chiar credea sincer că găinarul Deromânia Paulică merită pădurea Băneasa! Dacă e imoral mă doare în locul standard cât e de legal. Imoral e de ajuns pentru mine.

Al doilea smiorc al zilei evident vine de la discriminiști, că e hobby de-al lor.

E un consiliu de-ăsta care nu știu ce face și nici nu mă interesează clar: Consiliul Economic și Social. Acuma aparent societatea civilă, adica ONG-urile, nominalizează un mebru în ăsta. Au nominalizat-o pe „SexulșiBarza” o amețită care e foarte utilă acolo când răspunde la telefoane și le explică fetelor cum e cu pastila de după, dar foarte extremistă la modu feminazi când vine vorba de drepturile femeilor.

Gen consideră că dacă faci o fentă și scoți prezervativul fără să știe aia e viol. Sau că violul poate fi reclamat și la mai mult de trei luni de la faptă, când practic nu prea mai au cum să fie probe și e elzice VS eazice. Moment în care opinia publică o să țină tot timpul cu femeia, că e mai fragilă și mai delicată și mai o floare. Ce încerc să zic e că mdlp dacă aia legal trebuia să fie într-un consiliu. Un om cu genul ăsta de gândire n-are ce căuta într-un consiliu decizional. Bine că au scos-o.

La educație sexuală sunt de acord cu ea, să răspundă la toate telefoanele de la țărăncuțele de 14 ani care au pus botul că n-au cum să rămână gravide dacă stau deasupra.

Dar la partea cu „drepturile femeilor” sunt mega acrit. Egalitate nu există între nimic și nimic în lumea reală. Echitabilitate poate să existe, adică dacă pui în balanță beneficiile și dezavantajele unei chestii, să fie coparabilă cu alte chestii.

Moment în care îmi aduc aminte că femeile trăiesc în medie cu 7 ani mai mult așa că aș renunța oricând la toate privilegiile mele de mascul alb hetero care sincer că nu le-am văzut nicăieri în viața mea, poate-s io nesimțit, dacă mi-ar garanta mie cineva 7 ani de viață în plus. Cred că la capitolul „echitabilitate”, femeile au o viață MULT mai relaxată decât bărbații, așa că să le ajungă așa cum e, că e destul. Smiorcăiți în altă parte și ratați-mă cu vrăjeala.

***

Comentarii (4)

 • Cool Adam spune:

  era inevitabil sa vina si la noi grifting ongist de genul asta

  toata bunavointa si idealismul se evapora cand realizezi cinismul din spatele acestor miscari sociale si cum de fapt divizeaza societatea civila pentru a consolida structuri pre-existente

 • Cazma spune:

  Chestia asta trebuie sa devina o rubrica saptamanala sau lunara.
  E plin de smiorcaituri fara fond deci material ar fi garla.

 • Barză pe varză spune:

  Nici nu ştiam ce am pierdut că nu mai este mare şefă securista-oengista… noroc cu articolul ăsta. Eu nici nu ştiam că există aşa ceva… Asociaţia Sex cu Berze… dar probabil e o perversiune de bogătaşi plictisiţi de care nu vreau eu să ştiu. Am intrat şi pe site, dacă îi citeşti autodescrierea… Florin Bădiţă ţi se pare un băiat bun… Când ai prea mulţi bani şi prea mult timp o arzi ori ca micula ori începi să o arzi mesianic. Ambele nişte megadeviaţii. Dacă marea oengistă se năştea într-o familie în care tata era profesor şi mama contabilă şi nu furau, acum circula cu ratb-ul şi făcea overtime la multinaţională. Un fel de muncă la fabrică. Dar cum ea a fost mai şmecheră din părinţi mai șmecheri joacă în piesa „Hai bă să vă salvez în pula mea!” şi evident că are prioritate la funcţii şmechere în statul pilelor şi al şmecherilor. Micula ăla ştie că e un ratat, dar măcar ştie. Pe când oengista chiar crede că înseamnă ceva pe acest pământ. N-aş vota genul acesta de lipitori nici măcar pentru funcţia de gunoier. Sunt inutili societăţii.

 • Alex spune:

  Nu e hobby e ditamai agenda, si a inceput demult, tare demult, era ceva subtil prin filmele americane. Intre timp si-au dat jos manusile, acum sunt pe fata, taie si spanzura dupa bunul plac, cenzura e scula preferata.
  Poti sa spui ce vrei da sa nu fie una din chestiile astea trecute pe lista, aia libertate de exprimare.

Adaugă un comentariu