USR – departamentul idei bune și comunicare

Sal am observat ca votantii usr sunt activisti desavarsiti, oameni sensibili si inteligenti care sunt foarte ingrijorati de soarta tarii si sunt gata sa depuna efort pentru binele comun.


Dar in acelasi timp sunt prea ocupati cu schimbatul chenarului de la poza de profil in functie de activismul zilei ca sa isi faca mutatie.


Si oricum sunt prea saraci sa aiba vreo perspectiva de a-si cumpara apartament viata asta.


Asa ca ne-am gandit sa scoatem adresa din buletin! De ce sa se uite la buletin, sa vada chenarul „adresa” si sa se intristeze? Sa isi aduca aminte ca alte generatii aveau proprietati? Ca alti oameni muncesc si strang bani in timp ce ei sustin din vorbe comunitatile defavorizate care oricum nu intra in bula lor mica de internet ca sa le vada sustinerea?


Haideti sa facem viata mai usoara pentru votantul nostru plin de pareri dar cu buzunarele goale.


Sal tot usr suntem. Ne-am gandit sa scoatem numerele de inmatriculare de la masini, ca au multe cifre si votantii nostri vor sentimente, nu cifre

.
Vor fi inlocuite cu mesaje motivationale si de dezvoltare personala, pentru inveselirea traficului pentru ca oricum votantii nostri nu au masina si merg doar cu uber, cu contul facut pe cardul parintilor lor din provincie care muncesc din greu ca odrasla lor sa clefaie o bere nepasteurizata la dianei 13 in timp ce dau ochii peste cap si explica unui public imaginar de ce sexualitatea e un spectru, ca si someria.


Hei hei hei. Echipa USR de comunicare aici. Dupa succesul rasunator cu scosul adresei din buletin, avem inca o propunere de mare angajament.


Am observat ca toti votantii nostri au nume mijlociu. Pentru ca sunt singuri la parinti si voiau si batranii sa se distreze cu mai multe nume. Dar nu le foloseste nimeni! Practic ocupa spatiu degeaba in buletin.


Asa ca propunem sa schimbam numele mijlociu din buletin cu ceva mult mai reprezentativ: nickul de counterstrike 1.6 pe care il foloseai in 2008.


Cu stima, echipa Dan „AWP^lord^69” Barna


salut, tot echipa de comunicare USR suntem. Am stat la un pai și ne-a venit o idee și mai bună: să împușcăm doi iepuri dintr-o lovitură.
Sunteți gata să o vizualizați? Deci fiți atenți: printăm educație sexuală pe spatele buletinului!

***

Comentarii (9)

 • CoolAdam spune:

  Foarte frumoasa initiativa acestor oameni frumosi si deloc mediocri. Ca tot veni vorba, rent’s due useristilor.

 • Gica spune:

  Sal.
  Am intrat aici doar sa zic ca sunt genul ala de USRist care se distreaza de fiecare data cand vede cum o masura libertina si openminded oftica drojdieri conservatori fruusthrati ca Radu.
  Practic orice chestie oricat de imbecila ar fi, daca vad ca are efectul asta de a-i face pe stalinistii imbatraniti urati si singuri ca Radu sa fiarba de ura pana le iese fierea pe nas, ma bucura si ma face sa-mi doresc sa-i urmeze si altele.
  Muie !

  • Radu Post author spune:

   Esti handicapat coaie. Mdlp de masurile astea. Nu ma deranjeaza cu nimic. Mi se par doar retardate si rad de ele atata

 • alaindeloc spune:

  Gica, vezi ca ti-au pregatit o dieta noua la Bruxelles. Au votat in unanimitate viermii de faina ca aliment permis pt consum uman. Imi imaginez cum tu si „partenera” ta serviti romantic o conserva de pate de viermi, super-nutritivi de altfel (in acord cu situatia planetei), asteptand sa se produca totusi erectia. O sa-ti placa. O sa bagi pate de viermi in 5 ani, si o sa latri la d-astia ca Radu si o o sa crezi ca apa calda e inventia PSD-ului.

 • Gica spune:

  @Radu Sigur coaie, te doare-n pula, nu te deranjeaza, da ai tinut sa-mi raspuns, LOL :)))))

  @alaindeloc interesant, ma’ta nu s-a plans de erectia mea aseara.

 • Alex spune:

  B.D intra in actiune. Agresivi in limbaj, decomadata, toti care se pun de-a latul primesc rapid o eticheta. Daca nu esti de acord cu ei sau ai alte idei, musai e ceva neregula cu tine.
  N-ai cu cine discuta, extrema stanga in toata splendoarea.

 • sindi_cat spune:

  De ce te justifici, Radule, în fața useristului Gica? Nu fi defensiv, că îl validezi pe prost.

 • Maka Naki spune:

  Useristu’ Gica
  Des se mai oftica
  Oana intr una striga
  Gica pula mica!!

 • adrian vasilescu spune:

  ei nu sunt legati de glie si de acte ca alti sclaveti, ei sunt cetatenii universului! se cauta maimute pentru marte! drum buuun!!!

Adaugă un comentariu