AUR

Am râs toți la membrul AUR prins cu iarbă la el în parlament, dar eu văd și o previziune sumbră în chestia asta.

E dovadă că partidul ăla a explodat atât de rapid în sondaje, încât nici nu au apucat să-și construiască un aparat de partid la mărimea necesară procentului de voturi pe care l-au primit. Literalmente au primit pe oricine acolo, că aveau în așa hal de tare nevoie de oameni.

Să fumezi iarbă na, o fac mulți. Dar să o cari cu tine la locul de muncă e dovadă de lipsă de disciplină elementară. Să cari în parlament, care e păzit ca parlamentul, e dovadă de inconștiență.

Chiar nu e greu să găsești oameni cu disciplină și conștiență elementară. Nu e mare chestie. Chiar și majoritatea idioților și corupților au disciplină și conștiență elementară.Deci e evident că partidul ăla a explodat. Pentru că mesajul lui a prins la popor mult mai repede decât a apucat el, ca partid, să crească organic. Potențialul lui e imens.

Și îl văd deja toți afaceriștii care vor să se lipească de stat, toți traseiștii din politică și toți baronii căzuți din grațiile puterii. De-aia toți au adoptat un discurs creștin-naționalist în ultimul timp.În curând toți oamenii ăștia o să îi înlocuiască pe amețiții din AUR ca cetățeanul de mai sus. Că văd interesul.

În curând n-o să mai fie un partid cu 50% nebuni care nu știu ce caută acolo. Ăia o să fie maziliți la fel cum au fost maziliți idealiștii din USR.Doar că spre diferență de mesajul USR, mesajul AUR rezonează cu un procent semnificativ dintre români. Pe scurt, pregătiți-vă cururile pentru guvernarea AUR care vine inevitabil după următoarele alegeri.

13Mihai Tudosă and 12 others

***

Comentarii (14)

 • Fabian spune:

  Credeam că ai pățit ceva.

  O analiza a prostiei se poate face mult mai simplu. Follow the beard!

 • plm spune:

  suntem pregatiti din decembrie bre

 • Cazma spune:

  mi-am pregatit corpul si pachetul de grasime tartinabila 80%, produs in Romania
  hai cu Dumnezeu inainte ca din spate vine pula

 • Cryssy spune:

  ” Pe scurt, pregătiți-vă cururile pentru guvernarea AUR care vine inevitabil după următoarele alegeri.”

  Curu trebuia pregatit mai ales pentru USR-isti ca ei erau cu promovarea LGBT-ului :)
  Deocamdata n-au reusit sa introduca educatia sexuala obligatorie in scoli (si mai ales gradinite ca in strainatate), asa ca deocamdata “curu” copiilor nostri a scapat.

 • Oana spune:

  Fuma liniștit un cui la biroul de la Palatul de Cleștar. Erau permise doar medicamentele psihotrope înainte de anul 2010.

  Din seria picanterii, coliere melancolice.

 • Oana spune:

  Ai râs de mine, cosind râsete din publicul prezent la oprobriu, fără să știe că aveai aripi de la râvnitele IP de la.Rosetti sau Primăverii?
  Te-ai gândit că nu m-ai fute argumentând la oițe că ai standarde, uitând că nu am vrut să te fut vreodată,

  Și cel mai tare ai râs de băieții ăștia, cu Adi Despot. De.ce? Cunoști vreo cercetare etnografică de.cartier mai pertinentă?

  https://m.youtube.com/watch?v=B_VPC3kAI5E

 • Oana spune:

  Ccvjmknnn

 • Oana spune:

  Aha deci nu pot comenta mă la emancipare. De ce?

 • Cotton Eye Joe spune:

  Coaie deci daca renunta Centauru’ sa mai scrie p-aici, online-ul romanesc o sa fie un loc mult mai trist, mai plin de hipsteri si pizde ipocrite, si de basini de politically correct si etc…

 • Gepa spune:

  Ce păți bă umoristul pulii? Cred că s-a însurat…

 • Oana spune:

  Dacă acesta îți este finalul, trăiește! Îți las muzica, nu cunosc ceva mai puternic:

  https://m.youtube.com/watch?v=MGnPmyEi064

  Cât despre ce scriai pe tuităr, habar nu ai care este treaba cu medicamentele, acele substanțe care te pot omorâ ca efect secundar.

 • strapon spune:

  Ce proasta esti.
  La inceput si la sfarsit de cuvant, se scrie cu “î” din i.

 • Oana spune:

  Ți-ai dat drumul la tastatură de la un â. Bravo, erectile! Crezi că poți să îl faci să revină, deșteptule? Dacă tot ești o persoană utilitară.

Adaugă un comentariu