Ecaterina 3

Un ban viteza chiar aici. Maxim juma de ora intre ele. Al treilea cu ecaterina. Sa fie frumos.

***

Comentarii (8)

 • 50 de lei dai, 50 de lei face. spune:

  Frumuseţea literaturii este că nu reiese foarte clar din text, dacă autorul plăteşte maxim 50 de lei ca să dea sau ca să ia ultimul cuvânt din text.

  • Radu Post author spune:

   Frumusetea oligofreniei e ca orice ai scrie, oligofrenu intelege ce vrea el.

 • Jane Făe spune:

  🤣 corect, dar are și oligofrenul dreptatea lui.
  Tehnic vorbind, merge și varianta din mintea lui, că nu se știe care transexuală are pulă și care nu.

 • Cotton Eye Joe spune:

  Frumuseţea acestui comentariu e că autorul/autoarea a ales ca username aceeași replică pe care le-o dă și clienţilor care refuză să-i dea mai mult de 50 de lei pentru a le face „ultimul cuvânt din text”.

 • 50 de lei dai, 50 de lei face. spune:

  De luat la ce scrie autorul o pot unii lua şi la figurat. A se vedea cazul de faţă. Pe gratis. Cele mai bune lucruri în viaţă sunt gratis.

 • Cotton Eye Joe spune:

  @50deleidai50deleiface In cazul asta te rugam sa-ti schimbi username-ul in „Gratis o iau pt. ca atata face”

 • 50 de lei dai, 50 de lei face. Sclăveţii fac 0 lei şi 0 bani. spune:

  Sclăveţii ăştia doi, sunteţi sclăveţii autorului sau chiar autorul care îşi comentează singur să facă şi el trafic? Pur şi simplu nu înţeleg preocuparea SIMULTANĂ a doi sclăveţi cu privire la ce discută 2 oameni în toată firea, care nu sunteţi voi. Eu dacă îi văd pe 2 că discută mi se rupe în 2. Voi văd că vă inflamaţi de parcă aţi fi însuşi autorul…. Dacă nu sunteţi autorul, care cu toate defectele lui, are totuşi operă (că altfel nu l-aş citi), vă informez că voi nu meritaţi nici măcar 1000 de flegme între ochii voştri de căcaţi cu ochi. Căcaţilor! Scrieţi şi voi ceva mişto, vă comentez acolo şi mă înjuraţi cât vreţi voi acolo. Cu acel prilej! Dacă vă place să pupaţi în cur, faceţi complimente, dar nu păziţi ce comentează alţii. E lipsit de orice originalitate! Sunteţi atât de proşti, încât nici nu realizaţi ridicolul situaţiei.

 • jos_cenzura spune:

  Eu ce am înțeles din acest pamflet este că leul a fost protejat de hiperinflație până acum. Trăiască Isărescu (sau cine o mai trage sforile la banca centrală acuma).

Adaugă un comentariu