Ecaterina Teodoroiu

***

Comentarii (18)

 • plm spune:

  anti-comunisti pe bancnote? nu ti-a ajuns banul de la facebook vrei si emailuri de la institutul elie wiesel?

 • Alex spune:

  Aoleu ce eroina domle’. Nu stiam de chestia cu steagul alb, defapt nu stiam nimic de ea.
  Mai grav de atat e sa imbraci uniforma inamicului, si pentru isprava aia te executa daca pun mana pe tine, poti sa ridici cate steaguri albe vrei.

 • Claudiu spune:

  O sa desenez mustati pe toate bancnotele cu aia.

 • Taica Turcanu spune:

  Numai mi se pare sau seamana cu Turcan, in poza aia de pe bancnota?

 • Cazma spune:

  mecla aia de 5/10
  n-as da acolo
  nu era ok nici atunci, nu e ok nici acum

  Mor!

 • nimeni spune:

  Cum poti sa spui numai lucruri adevarate si sa n-ai dreptate deloc in acelasi timp :D

  Pune-ti te rog urmatoarele intreabari. Pot parea retorice dar jur ca nu sunt. Da doar tie, nu vreau sa-mi raspunzi:

  – in ce tara si in ce razboi ce soldat care a fost declarat erou a fost altceva decat un tanar idealist?

  – unde nu a fost propaganda pentru implicarea femeilor in eforturile pentru razboaiele mondiale?

  – unde nu e acum propaganda pentru implicarea femeilor in razboiul economic?

  – ce tara a luptat in vreun razboi pentru altceva decat interesele proprii? ar trebui sa sa se implice in chestii care n-au miza pentru ea?

  – ce tara prezinta la scoala sincer infrangerile armate din ultimul secol?

  As putea continua dar deja ne-am plictisit reciproc. Datele corecte sunt pot fi chiar daunatoare fara perspectiva corecta in care sa le interpretezi. Si e simplu sa vezi daca ai o prespectiva corecta: lumea nu-ti mai da ban ci din contra, te promoveaza, iese win win win pentru aia care stiu sa conduca, tu, si pulimea care aude ce vrea sa auda. Acum iese lose, lose, lose, toata lumea e nefericita, inclusiv tu.

  • Radu Post author spune:

   Coaie fake predare e crima da razboi. Am zis tot.

 • Comandorul spune:

  Scurt și la obiect, bine spus Radule. Știu că pare că-l pup în pulă pe Radu prin ce scriu în comenturi de obicei, dar nu e cazul aici, pur și simplu rezonez cu ce zice băiatul… văd mulți pe aici care-i țin prelegeri despre ce ar trebui să spună, cum să gândească etc. Păi fraților, faceți-vă și voi o platformă și spuneți-vă propriile opinii, nu? Sincer eu mă bucur de fiecare postare de-a lui Radu, el are un mesaj de transmis dar mesajele importante pot veni sub forme diverse… Atât mai spun (pentru cei ce se vor prinde) Radu e un Heyoka

 • Petre spune:

  Prostul asta crede ca razboiul e cu reguli, ca n dota. Abia astept colapsul societatii sa va greblez pe toti autistii astia inceli care va adapostiti sub aripa stearpa a statului.

  • Radu Post author spune:

   Da coaie sunt reguli. Sunt tratate internationale. De aia nu mai da nimeni cu arme chimice si kkt

 • strapon spune:

  …..nu pare…

 • Idiocracy 2121 spune:

  Cum ar fi ca peste 100 de ani poporul român să fie atât de imbecilizat incât să o pună pe bancnotă pe Raluca Turcan??? Cu un motiv din ăla woke dus la extrem, gen a fost prima deputată/senatoare cu cele mai periculoase coafuri şi manichiuri, ceva de un curaj nemaiîntâlnit până atunci la celelalte politiciene, care nu cheltuiau destul pe freză. O adevărată Coco Chanel a vremurilor sale, emanciparea sexului frumos etc Şi pe celelalte bancnote Serghei Mizil, Nuţu Cămătaru, Regele Hipsterilor 2010 şi Florin Bădiţă! Din toţi ăştia, unul ajunge sigur pe faţa unei bancnote. Pe verso: reclamă la McDonald’s, dar aranjată în aşa fel încât dacă te uiţi dintr-un anumit unghi apare piramida cu ochiul maro.

 • GP spune:

  Să zicem că sunteţi la război şi, printr-un miracol, învăţaţi care parte a armei se ţine către ăilalţi. Să zicem că se mai întâmplă încă un miracol şi, la un moment dat, un grup de ăilalţi ridică steagul alb. Bucurie, buzunăriţi şi voi ceva, nişte ţigări, poze cu muieri, perversul plutonului percheziţionează prizonierii punând palma pe pula poponarilor etc. Scoateţi guliile din tranşee şi deodată Vasilică, ăla cu care vă căutaţi de păduchi noaptea în adăpost, are un al treilea ochi în mijlocul frunţii ca cioara din Game of Thrones, iar ăilalţi râd de se cacă pe voi de prostia voastră: „Auzi la ei, bă, steag alb, unde plm vă credeţi, fraierilor, la DotA???”

  Întrebare: ce o să faceţi data viitoare când nişte ăilalţi or să ridice steagul alb pe bune? Şi ce-or să facă alţi ăilalţi când or să afle ce le-aţi făcut voi? De asta există nişte reguli inclusiv la război, iar ăia care nu le respectă ajung să bată mărunt din picioare cu cravata de cânepă (în cazul fericit) sau mai larg cu supozitorul de sârmă ghimpată (în cazul mai puţin fericit). De asemenea (spoiler alert), tot la război nu există quick load şi nici nu dai hedşot cu digălu’ while bunny hopping.

  În altă ordine de idei, 11:50 – sunt singurul care observă asemănarea izbitoare? Până şi la freză…

 • андрей научить spune:

  Saluty, cum se chema canalul de discord ceva cu ghilda si era cu un caine. Also daca mai fac sfaturi gratis eu sunt dispus sa platesc pt ele

 • Alex spune:

  Se vede ca esti afon cu istoria si ai dat repede un google sa vezi ce s-a intamplat in primul razboi mondial si atat.

  Daca esti habarnist normal ca „ce conteaza ca dai jumate la imperiul Austro-Ungar sau la regatul Romaniei” dar daca stii un pic de istorie iti aduci aminte de cum erau tratati romanii din Transilvania ca cetateni de mana a 2-a si fara drepturi egale.

  • Radu Post author spune:

   Da si la 1907 in romania i a umplut de respect

Adaugă un comentariu