hei

Hei, fată!

Știi, războiul ăsta o să mai dureze. E nasol. E atroce, dar o să mai dureze. Săptămâni, luni, ani, nimeni nu știe cât. Dar bombe o să tot cadă, refugiați o să se tot refugieze. Chiar nu ajută universul cu nimic să citești două ore pe zi apeluri la emoție împachetate ca știri și să te emoționezi. Poți să ajuți refugiați și fără să vezi cum cade bombă cu bombă. Înțeleg, ești speriată de bombe și vrei să știi ce se întămplă. Dar ce citești tu nu te face mai informată ci doar mai speriată de bombe.

Dacă o ții așa, în două săptămâni îți cade tot părul din cap.

Lasă războiul și concentrează-te pe viața ta din afara lui. Tot ce faci acum e să îți dai motive să îți rozi unghiile și să împrăștii o stare de jale în oamenii din jur care repet, nu ajută pe nimeni cu nimic.

Hei, băiat!

Știu că faptul că deții testicule și că ai băgat 3000 de ore în counterstrike în deceniul trecut te presează să ai păreri despre război, dar chiar nu e nevoie. Sunt foarte foarte multe păreri despre război deja. Chiar fix ca părerea ta tocmai au apărut cinci păreri în ultimul minut.

Tot ce faci e să sporești zgomotul din aer. Care nu ajută pe nimeni cu nimic. Doar bâzâi. Știu că tu crezi că deții adevărul absolut și cumva asta te face util social dar nu te face. Te face doar agasant. Întoarce-te la hobby-uri, muncă, familie, că o să clachezi și o să clacheze și oamenii din jurul tău. Ia uite, a nins. Du-te să-ți deszăpezești mașina. O să te simți mai bine după niște muncă fizică. Aia îți lipsește, nu părerile.

***

Comentarii (4)

  • Gore spune:

    Ho fă, ce te ambalezi așa

  • jos_cenzura spune:

    Mi se pare jalnic să ningă în martie, ce climă extremistă de căcat. De fapt mi se pare jalnic să ningă în oricare lună.

  • sus_cenzura spune:

    Multumim ca ai simtit nevoia sa imparti asta aici. Chiar era incomplet textul de mai sus fara acest comentariu valoros.

Adaugă un comentariu