Elon Musk nu e mesia dar e mai bun ca Black Rock, Vanguard și MBS

După care sunt oamenii care țin să ne reamintească că Elongated Muskrat nu e mesia.

Oau, serios? Super tare! Chiar nu e?

Cine plm îl considera mesia? E un scamator cu implant de păr.

Dar haideți să îl comparăm cu acționariatul anterior Twitter.Avem Black Rock și Vanguard, care sunt literalmente satana, fondurile de investiții din spatele tuturor mizeriilor din ultimii 20 de ani, de la cote de gen și diversitate pentru toate companiile care au ghinionul să aibă credit la ei până la planul pe termen lung de a uni clasa de jos cu clasa medie într-o struțocămilă divizată care se ceartă cu ea însăși prea mult ca să mai aibă timp să vadă și ce fac elitele.

De ce bagă netflix vikingi negri? Pentru că așa le-a ordonat Vanguard și Black Rock, evident. Că na, pulimea trebuie divizată pe gargară morală care nu-i atinge pe ei.

De ce vorbește new york times brusc numai despre discriminarea la nivel mic și n-au mai avut un articol despre cum ăia 0,1% cei mai bogați tot acumuleaza galopant averi de peste 10 ani? Pentru că Vanguard și Black Rock, evident.

Cine a ordonat omoratul libertatii de exprimare ca sa nu mai existe „buling discriminare și heit spici?” Black Rock și Vanguard.

De ce costă orice garsonieră belită dintr-o capitală europeană în jur de un milion de dolari? Pentru că Black Rock și Vanguard au decis că în lumea nouă clasa de mijloc trebuie să se întoarcă la iobăgie și n-are nevoie să DEȚINĂ locul în care trăiește pentru că trebuie să trăiască pe bază de subscripție, să nu dețină nimic și să plătească chirie și abonament la tot ce există, așa că cumpără tot ce e rezidențial din faza de proiect.

De fapt îți propun un experiment. Gândește-te la o companie care valoreaza jde miliarde. Oricare vrei tu. Acum uită-te cine sunt shareholders și dacă Black Rock + Vanguard nu au vreo 15% îmi mănânc pălăria.

Bun, și pe cine mai aveam în board la Twitter? Niște companii din Arabia Saudită, controlate de marele filantrop prințul MBS, care total n-a decapitat jurnaliști sau ceva recent, lol. Ăștia erau entitățile care controlau unul dintre cele mai importante canale de comunicare ale omenirii. E Elon Musk mesia? Nu în plm. E mai moral decât ăștia mai sus menționați? CLAR!

***

Comentarii (17)

 • gigi spune:

  f ciudat ca cei 3 care conduc black rock apartin aceleiasi religii, care erau sansele?!

 • Jane Făe spune:

  Cum ai ajuns la concluzia că jegoșii de la Black Rock (care, într-adevăr, sunt niște jeguri la un asemenea nivel încât nu cred că e vreunul din conducere care nu merită împușcat în cap pe loc) și Vanguard (nu cunosc, dar te cred pe cuvânt că sunt la fel de jegoși ca Black Rock) sunt motivul pentru care libertatea de exprimare a fost practic eliminată de pe toatele rețelele sociale mari?

  • Radu Post author spune:

   pentru ca ei impun discriminismu ca tema sa tina clasa de jos ocupata. e stiut ca creste si scade dobanda la credit in functie de cat compliance cu codu lor ai.

 • Cazma spune:

  Pentru ca mirodenia trebuie sa curga in continuare. Nu vrem cep la butoiul cu bani.
  Daca nu apar puncte diferite de vedere, nu apar discutii, nu apar certuri, nu se genereaza un vibe naspa si toata lumea este multumita, macar superficial sau pana in punctul ala unde nu explodeaza nimic.

  Oamenii multumiti sunt mult mai deschisi sa incerce chestii noi, adica sa cumpere obiecte si experiente precum cele vazute pe retelele sociale, promovate de influenceri sau de propriul cerc social.

  Bine, si oamenii panicati cheltuie mult, din alte motive, dar asta nu este un vibe benefic pe termen lung pentru ca daca stai panicat prea mult timp, o sa incepi sa iti pui intrebari iar mirodenia trebuie sa curga in continuare. Nu vrem cep la butoiul cu bani.

 • Claudiu spune:

  Daca nu discuta de Johnny Depp o sa discute despre saracie, foame si o sa faca revolutii socialiste.

 • xxx spune:

  Centaur for President !!

  • Radu Post author spune:

   da, pentru ca e companie controlata de stat. derp.

 • afilon spune:

  “Gândește-te la o companie care valoreaza jde miliarde. Oricare vrei tu.”

  • Radu Post author spune:

   ia ma pula. ai inteles clar ce vreau sa zic. daca ar fi sa scriu pentru dobitoci ca tine ar trebui fiecare text sa fie de 3 ori mai lung ca sa excluda orice interpretare gresita posibila pe care un dobitoc cu rea vointa intentionat o face

 • Tot ala spune:

  Jos palaria pt nenea Musk:
  ii usureaza pe leftarzi de masina de propaganda, PE BANII LOR: dupa ce ani de zile i-a prostit sa-si ia troace electrice supraevaluate ca sa arate ce bine lupta ei pt salvarea cli(s)matica si l-au imbogatit trimitand actiunile Tesla la ~$1000.

  Trolaj fin si elegant.

 • Tot ala spune:

  Totusi, probabil (si mai mult ca sigur) ma insel:

  http://mileswmathis.com/musk.pdf

  (snip) So why do I think these companies are fake? We’ll start with Musk’s links to Mike Griffin. Griffin wash head of NASA from 2005 to 2009, but on Musk’s page we learn that Griffin also worked for In-Q-Tel, the venture capital arm of the CIA! That is probably the biggest red flag on the entire page. Curiously, that information has been scrubbed off Griffin’s own page. What exactly is In-Q-Tel? In-Q-Tel invests in high-tech companies for the sole purpose of keeping the Central Intelligence Agency, and other intelligence agencies, equipped with the latest in information technology in support of United States intelligence capability. That is the key to unlocking this whole mystery, so I suggest you read it several times, to let it sink in. * I suggest that not only did In-Q-Tel “invest” in all of Musk’s companies, it actually created them, and him. We know the CIA creates many front companies, since the mainstream admits it. But it is usually assumed they do this to facilitate domestic covert operations of various sorts. But we have tripped over much evidence companies are created for reasons even more fundamental to the American way. That is to say, a significant part of the US infrastructure is an illusion*

 • ion spune:

  mie mi place MBS, mai ales daca e branza buna

 • Christian spune:

  Eu ma astept dupa achizitionarea Twitter, aceasta retea de devina una libera

 • Mircea spune:

  Am mai citit inepția asta cu evil Blackrock și Vanguard la Chilian, dar am zis las-o așa că ăla e afectat de fake-uri d-astea de mult timp, acum citesc și aici și mă întreb dacă n-o fi ceva în neregulă la mine. Deci voi credeți că 2 corporații de management al investițiilor cu capitalizări de cam 200 miliarde dețin acțiuni de vreo 15% la majoritatea companiilor americane și influențează ceva prin vot?
  Tell me you’re financially illiterate without telling me you’re financially illiterate.
  Doar din Apple 15% = 330 miliarde!
  Educă-te despre index & mutual funds, acțiunile și voturile sunt ale clienților acelor „satana”:
  https://www.reuters.com/article/factcheck-business-investment-idUSL2N2WI1K4
  https://www.quora.com/Does-Vanguard-Group-and-BlackRock-combined-own-90-of-USA-companies
  https://www.reddit.com/r/DebateCommunism/comments/svu416/is_it_true_that_blackrock_and_vanguard_own_most/
  https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/t4drtt/why_arent_we_spreading_the_fact_that_vanguard_and/
  https://www.reddit.com/r/stocks/comments/mc8eqg/how_come_corporations_like_vanguard_and_blackrock/

 • Drake spune:

  Coincidenta amuzanta: Black Rock + Vanguard sun detinute de evrei.

Adaugă un comentariu