Cum să abordezi libidinos femei pe stradă fără să se simtă agresate

Eu nu stau să caut zilnic despre ce se smiorcăie subcultura de 10 000 de hipsteri ai țării. Pur și simplu mă spameaza lumea cu linkuri. Să-mi arate mie ce-au mai smiorcăit ăia. E blestemul meu și trebuie să trăiesc cu el, așa că o să vă stric și vouă liniștea.

Marea smiorcăială a săptămânii trecute a venit ca de obicei de la secta de activiste șomeriste cu breton colorat care au început să orăcăie de la o mare poveste de la mare victimă care victimă, în drumul ei spre muncă a trecut pe lângă o pizzerie și băieții de la pizzerie dădeau note cu voce tare la tipele care treceau pe lângă ei.

Așa și victima asta s-a simțit ea f f agresată de note și au început toate să urle că trebuie dați afară pizzarii. Complet de acord, pițarii ăia nerușinați trebuie dați afară și înlocuiți cu niște masteranzi în egalitate de șanse și studii de gen că oricum nu-și găsesc de muncă. S-ar putea să iasă pizza mai prost da nu de pizza bună ducem noi lipsă în lume ci de interacțiune empatică, deci ar fi bine. 

Și s-a apucat toată subcultura să-și dea cu părerea cum și cât e hărțuire dacă ești femeie și îți adresează un necunoscut cuvinte pe stradă. 

N-am citit nici o părere, evident, pentru că știu că e un subiect sensibil. Hărțuirea, ca și avortul sau menstruația sunt niște subiecte de-astea care-s foarte apropiate de spiritul feminin și de-aia părerile pe subiecte de-astea trebuie să vină doar de la bărbați.

Pentru că femeile sunt ființe foarte emoționale și fiind subiectul aproape de ele, o să-l judece isteric. Trebuie o minte de bărbat să lămurească situația. 

În primu rând, dacă dai note cu băieții cum fac toți băieții, fă-o acolo închis, între voi. E cocălăreală dacă se aude. Și la strigături e cocălăreală oricum ai da-o. Dacă aș merge cu un prieten pe stradă și ar face strigături gen „nu te preocupa, ești frumoasă azi”, i-aș zice bă, dă-te mai încolo că mă faci de rahat prin asociere.

Acu mulți ani am intrat cu un prieten într-un club și ăsta fiind foarte hotărât pe el de nefutut ce era, prima masă pe care a văzut-o le-a zis, vă salut frumoaselor. Și frumoasele nu erau neaparat frumoase da l-au luat în serios și s-au ținut după noi să se bage-n vorbă. Și m-am abținut să zic bă, vezi că ăsta nu vorbea serios, o dădea și el de antrenament, să-și facă curaj pentru când intră unele chiar frumoase. Da n-am zis nimic, să nu se simtă prost fetele și n-am avut de ales și până la urmă le-am luat de neveste că suntem domni.

Acuma eu înțeleg că strigăturile sunt hărțuire, dar am eu o variantă de mijloc: Benoclatul. Trece pe lângă tine, te benoclezi. Nu zici nimic, doar benoclezi. Ea la un moment dat simte, că așa-s femeile, sensibile, și se uită la tine. Și atunci îi arunci privirea galeșă. Tot e un compliment dar fără verbalizare, deci nu se simt amenințate. Acuma na, ălea mai nebune tot o să se simtă amenințate cu privirea dar ălea mai urâțele chiar o să o ia ca pe un compliment. O să zică mama, lu băiatu ăla i-a plăcut de mine da a fost prea rușinos să zică ceva.

Eu fac asta în fiecare zi când ies, cu prima urâtă pe care o văd. Mi se pare așa, că-i înseninez ziua. E fapta mea bună zilnică. Atenție, nu încercați să faceți fapte bune dacă sunteți urâți că femeile nu apreciază complimentele de la urâți în nici o circumstanță.

Acuma unghiu de femeie. Înțeleg, e deranjant să-ți zică unu pe stradă „ce ți-aș da-o între țâțe”. Dar dacă n-ai probleme la mansardă, te enervezi 5 secunde și uiți. Cum faci cu toate deranjurile mici că viața e plină de ele. Să ții minte și să povestești la alții înseamnă că chiar nu se întâmplă nimic mai interesant nici în viața ta nici în capul tău și e jenant. 

Și știu că unele se sperie. Că așa-s femeile, se sperie și orice chestie mică li se pare că duce la o chestie mare. Azi face strigături, mâine îmi pune mâna pe fund și poimâine îmi bagă limba-n ureche. N-ai cum să discuți cu un om cu raționament de-ăsta că e patologie de panicos.

Tot timpul o să fie panicoși în societate și ca societate ne putem duce în două direcții: ori îi învățăm prin expunere repetată și normalizare să ignore deranjurile mici și să se concentreze pe lucrurile care contează, ori facem gărdulețe pentru panicoși peste tot ca să nu existe nimic în societate care să-i sperie. 

Eu propun soluția a doua, că e mai amuzantă. pentru că atunci când panica e patologică și dispare motivul de panică, panicosul găsește altul mai mic. Dacă de mâine facem ilegal strigatul după femei pe stradă, toți care făceau strigături o să se benocleze. Și toate care se speriau de strigături, o să se sperie de benoclat.

Așa că singura soluție o să fie să interzicem benoclatu și bărbații să meargă pe stradă cu ochii în sus, ca să nu agreseze cu privirea. N-o să poți detecta femei decât după mirosu de parfum. Si asta o să ducă la altă formă de agresiune, agresiunea olfactivă. Că o să mai amușine câte unu ca un libidinos aeru prin care a trecut o femeie. Deci cleștișor pe nas, ochii în sus, respirat pe gură, bâjbâit pe stradă. Și dacă te ciocnești de o femeie, dai un pas în spate și o întrebi. 

Am permisiunea să te văd și să te miros?

Și dacă zice da, scoți cleștișoru și te uiți la ea. Și abia dup-aia o întrebi „am permisiunea să ți-o dau între țâțe?”

***

Comentarii (26)

 • afilon spune:

  Am permisiunea sa ti-o dau intre tzitze?

 • Cosmina Păsărin spune:

  E splendid s-o vezi îngurguțându-se pă șomera Onuța știind cu câți din București s-a futut (efectiv TOȚI! în încercările ei fără număr să acceadă și să se afirme cu gluma aia de „trupă” cu numele cel mai cretin de la Laviniu încoace)…

  Nothing wrong in being nimfo, dar, cuaie, mai ușor cu ipocrizia și feminismu’ când ești efectiv sclavă la pulă.

  Cât despre gestul dobitocilor ălora sau despre lătura Bufnici… Dacă și-ăștia mai sunt bărbați… Plm… Again: Genul ăsta de revolte nu va schimba natura de gherțoi bărbătească. Nu se educă nimeni și se va uita și faza asta. Ca multe, multe altele.

  Da! Benoclatul is fun și foarte firesc și cute. And it always works.

  Urăsc japițele care se atacă atunci când sunt abordate și în general vacile care cred că sunt hărțuite la un simplu Vă Salut, Frumoaselor. Toate puseele de pseudo-feminism de la proastele astea vin. Băh, dar nicio femeie decentă și cu VIAȚĂ nu se apucă de pișaturi din astea, căca-m-aș în rasa lor! :)

 • Uneori esti prost spune:

  Coaie, eu cred ca tu n-ai inteles care-i de fapt povestea asta cu „micile deranjuri”. Hai ca-ti explic de ce a fi impotriva „hipsterimii” doar de dragul de a fi e comportament de idiot.

  Stii de ce-si iau femeile „micile deranjuri”? Pentru ca-s femei, coaie. De aia. Adica un pulica neam prost ii spune orice in mod gratuit, pentru ca stie ca n-are ce sa pateasca. De aia.

  Dar tu esti acuma baiat emancipat si nu intelegi ca e cu nuante problema asta. Nu coaie, pe tine te supara ca discuta despre asta un grup de oameni pe care nu-l agreezi, ca sa arati tu cat de separat esti de grupul ala de soiangii si ca de fapt femeile ar trebui sa se imbarbateze si sa ignore, pentru ca pula mea, doar in 1 din 10 cazuri vine retardatu dupa ea si o urmareste pe strada ca s-o futa la cap, asa ca n-are de ce sa-si faca griji, corect?

  Sa-mi bag pula de nu esti extraordinar de prost uneori doar ca sa arati ca esti Gigi Contra si impotriva unui grup de oameni pe care-l urasti.

  Coaie, oamenii care fac viata altora de cacat zi de zi merita calcati pe cap si exclusi din societate, nu ignorati. Nu stii sa traiesti civilizat? Da-te-n mortii tai si zbori de la etajul 10.

  • Radu Post author spune:

   eu zic sa ignore ca au lucruri mai bune de facut decat sa se smiorcaie la natura umana care a fost asa de 100 000 de ani. ca nu schimba nimic, doar fac zgomot.

 • Obama (varianta chineza) spune:

  E foarte simplu: pentru a evita genul asta de neplaceri toate femeile trebuie sa fie insotite de o ruda de sex masculin. De asemenea trebuie sa se imbrace modest, preferabil sa isi acopere parul si as zice chiar si fata. Asta are un avantaj aditional: daca e urata nu imi strica mie ziua (eu sunt ceea ce se numeste un „estet” adica nu consider pizda ca fiind om daca are calificativ sub 8 (eu sunt un 5 btw dar barbatul, dracul etc.)

 • Iiii spune:

  Nu ca aș fi de acord cu nebuna, dar pizz(d)arii ce au gândit când au facut cascadoria asta? Adică ce credeau că daca ies și arată foaia cu 10 la femei or sa primească pizdă? Îi amuza așa tare ideea de a face pe juriul? Nu s-au gândit că poate dau de vreo nebună și le dă anulare? Sau mai bine, poate se atacă una cu bărbat mai coios și vine cu băieții să le bage cartonul pe gât?
  Probleme de melteni și bretoniste, amuzant să privști de pe margine.

 • oana spune:

  nu ai permisiunea.

 • Gore spune:

  E o glumă fenomenal de amuzantă să enervezi proști pe stradă.

  Ia uite borâta asta, ia să-i zicem că e de 6, ia să vezi cum îi sare târtița în aer!

 • Alex spune:

  Femeia are dreptul sa scoata orice pe gura ca e… femeie, ca barbat nu poti, risti sa.ti iei doi pumni in mecla ca esti… barbat. Daca ii zici ceva ce nu-i convine iarasi are dreptul sa devina isterica ca e… femeie. Daca iti spune ea ceva ce nu-ti convine asta e, libertatea de exprimare, fi barbat etc.

 • Uneori esti prost spune:

  Nu stiu bossule, dar daca tot toleram mizeriile de genul, e doar o chestiune de timp pana cand retardatii isi vor face curaj sa mearga mai departe. Uita-te in plm la jegosul ala de dezvoltator imobiliar care tot o ameninta pe aia care e vice sau ce o fi. Acu’ o aparut in presa ca cica iara o ia la pula cu amenintari.

  Asa se intampla si stii si tu bine ca omul de rand e animal extraordinar de prost. Daca permiti si nu condamni comportamentele de genul asta, lasi cale libera tuturor retardatilor sa faca cum vor. De la fluierat si deranjat femeile pe strada se ajunge foarte usor la cate o bataie in public sau chiar mai rau. E ca atunci cand inchizi ochii in fata „micilor infractiuni”.

  Si-mi bag eu pula in natura umana, ca au tot trecut niste mii de generatii si mereu au fost aia cativa care si-au depasit conditia de animal prost. Ce pula mea, trebuie sa stam toti ca mieluseii si sa tot inghitim mizeriile oligofrenilor?

  Trag pula ba ca uneori imi vine sa imi fac molotoave si sa ma duc peste ei in casa, dar stiu ca oricum as fi singurul prost care si-ar sacrifica libertatea pentru oligofreni mai preocupati de noile episoade din Game of Thrones decat de o lume civilizata. Lasa ca e bine. Hai sa mai vorbim despre cine a bagat pe cine negru in nu stiu ce serial pentru ca e important in pula mea.

  • Radu Post author spune:

   argumentu panta periculoasa. folosit de handicapati de la inceputu timpurilor. am si zis de el in text. smiorcaie la alta masa, proasta pulii.

 • Uneori esti prost spune:

  Ce gretos esti, sa-mi bag pula de nu. E clar ca n-ai vreo femeie in viata la care sa tii.

  Se simte duhoarea de incel MGTOW obosit, da-te-n pula mea de sinistru.

  Ce prosti sunteti voi astia care o ardeti cu „pai ii dau femeii doua capace inapoi ca doar a vrut egalitate”. Muriti ba!

 • Monel spune:

  Bai chiar nu stiu ce gandeau baietii aia, dadeau numai 10, chiar nu am inteles nimic. Cat de dragutz sa fii? Oare daca dadeau 4 si 5 pe corecte erau omorati cu pietre de masteranzii în egalitate de șanse? ‘Ai de pwla mea. Ne uitam, nu punem mana, facem un compliment dupa posibilitati, cum ne duce mintea pe fiecare, pizarii si trupa lor atata au putut in momentul ala; raspunde sexul frumos la compliment, perpetuam specia, whatever.

  Daca am merge cu carligul pe nas ajungem la extinctie babaieti. Acum, ca unii masculi sunt mai diplomati, altii mai inteligenti, altii scriu bine sau altii pur si simplu fut mult ca arata intr-un mare fel, cum e norocul fiecaruia, ce i-a iesit pe zar cand au venit ursitoarele:)

  Tldr – non subiect, sunt cu centauru’ pe schema asta.

  Disclaimer: am fantezii cu bretoniste…

 • afilon spune:

  mgtow = max gross takeoff weight, da incel = ?

 • Uneori esti prost spune:

  Broken windows theory. E aplicabil peste tot. E invalidat doar de cretinii care o s-o dea pe aia cu clasism si rasism, dar teoria se tine singura. Daca ii lasi pe prosti sa faca cretinisme mici si nu-i pedepsesti, vor merge mai departe pe termen lung… daca nu ei, atunci altii. Asa a fost mereu.

  Tu esti prost si o dai pe aia cu „oh nu sofisme deci nu pot vedea mai departe pentru ca exista niste reguli arbitrare pe care le folosesc toti inaptii”. Nu exista „panta alunecoasa”, pentru ca aia e doar pentru prostii care nu pot planifica pe termen mai lung de 2-3 minute, pentru ca na, de aia e lumea cum e.

  „Panta alunecoasa” au fost si masinile care au acaparat toate spatiile pietonale si au otravit aerul, pante alunecoase au fost multe, dar nu acceptam ideea de panta alunecoasa decat cand ne convine.

  Sugi pula si mai lasa misoginia asta de cacat.

  • Radu Post author spune:

   smiorc. ti-as zice mars la cratita da nu cred ca stii sa gatesti asa ca mars la cacat

 • Uneori esti prost spune:

  Sunt tip si mai si stiu sa gatesc, asa ca sugi pula. Daca vrei sa ne masuram si pulile, stai cuminte ca o am mai mare. Noapte buna.

 • penisbeat spune:

  Radu, tii minte ca aveai un cretin prin rubrica de comentarii mai demult care semna sub pseudonimul „strapon”? E „Uneori esti prost” acum. L-as recunoaste dintr-o mie, acelasi isteric cu o viata trista care trebuie sa urle pe internet la alti oameni ca sa para in mintea lui mai moral decat restul, desi el e o potaie penala. E si urat ca spatele pulii, deci nici aia nu-l ajuta. Blocheaza-l in plm sa nu mai stam sa vedem n-spe mii de comentarii de la un bolnav psihic, in plm.

 • Cazma spune:

  Buna ziua! Nu va suparati, aici e pentru dat intre tate? Este cu bon de ordine sau..? Cine este ultima persoana?

 • Pizzaru' spune:

  @Cazma Eu îs la rând, hai, scoate țâțele și să-ncepem.

 • sindi_cat spune:

  1. Treaba aia cu gardulețele miroase a corectitudine politică. Da’ io crez că tu fusei ironic, așa că o lăsăm în pace.
  2. Ești căsătorit?!?!?!?

 • Tot ala spune:

  N-am nimic de completat, am venit aici doar pt comentarii.
  75% din comentarii par de muieri ofticate ca au fost abordate pe strada, dar baiul e ca dintre ei mai multi sunt soiangii decat muieri.

 • sulerin-pulerin spune:

  Ba sincer in teorie ai dreptate cu „mici deranj”, dar in practica li se intampla unora super constant si te saturi. Gandeste-te cum e sa treci pe lange niste tigani care te tot agaseaza sa iti vanda cacaturi de fiecare data cand treci pe langa ei, sau niste cersatori sa te intrebe mereu de marunt. Daca ti se intampla asta de 10 ori pe zi incepi sa eviti cu totul zonele alea doar sa nu ii mai auzi.

  Tie probabil ti se pare magulitor sa iti zica cineva ca esti frumos, dar ia du-te tu in Thailanda prin anumite zone sa vezi cum fluiera dupa tine pe strada ladyboys la fiecare 50 de metrii si cum vin la tine ca arati bine si nu stiu ce. Prima oara razi si te simti bine, dar a 50a oara iti zic eu ca traversezi pe partea cealalta ca nu ai chef de ei.

 • Oana spune:

  Sau ca de exemplu zdreața asta, anul 2 la Hyperion la psihologie, care profesează fără drept de practică

  http://www.facebook.com/AlexandraCjr , sora lu nea Ion Cojocaru, publicitaru.

Adaugă un comentariu