Băutură gratis pentru femei = patriarhat
Salut, astăzi o să vorbim despre cum AI-ul care generează poze și text o să strice complet internetul și cum o să se folosească de datele tale de consum luate din cookies ca să denatureze adevărul special personalizat pentru tine, ca să cumperi și să crezi mai mult din ce vor ei să cumperi și să crezi. 

În curând fiecare reclamă și articol de propagandă va fi puțin diferit, în funcție de privitor și ce se știe deja despre ele și asta va face privitorul mai ușor de manipulat. 

Crezi că politica e sinistră acum? Stai să vezi cum o să fie când discursul electoral o să fie modelat fix pentru tine și se trece de la minciuni generaliste la minciuni făcute fix pentru curul tău amețit. Cum fricile tale o să fie contorizate și puse la începutul fiecărui articol de propagandă. Specia se duce de râpă, individualismul deja e o anomalie și populația e fragmentată în bule mici cărora li se spune exact ce vor să audă. Și singura soluție, tot ce putem face e să… (alarmă) opa, alarma de feministe ofensate. S-au ofensat niște feministe oameni buni, hai să vorbim despre asta că e mai amuzant. 

De data asta s-au ofensat la cluuuuuj. Să nu creadă bucureștiul că are monopol pe istericale. Pe scuurt un club din cluuuj a avut tupeul să dea băutură moca la femei. Ce misogini, bă. Să dea gratuități la femei. Facerea de bine, futere de matriarhă, cum se zice. 

Băi, la cum o formulează mimozele astea, zici că cineva vrea să le toarne alcool pe gât cu forța unor fete inocente și să le arunce într-o cameră cu frații Tate, Colo și monstrul din Caracal. 

O nu, alcoolul le scade discernământul și face ca băieții să profite mai tare de ele. Haideți să protestăm, fetelor!

Deci ca să facem o analogie, cum îmi place mie, e ca și cum cineva mi-ar da alcool gratis și eu l-aș scuipa în ochi și aș zice „a, da? Lasă că știu ce vrei să faci! Să îmi scazi discernământul, ca să mă urc beat la volan și să profite polițiștii de mine”.

De ce nu e același lucru? De ce ne așteptăm de la un adult să aibă discernământul să nu se urce beat la volan și dacă o face, e complet vina și responsabilitatea lui, în schimb dacă una se urcă beată pe un penis nu mai e vina ei. E responsabilitatea penisului. 

Și ce presupunem, că vin eu în clubul ăla complet treaz, îmi frec mâinile bucuros și aștept să se îmbete fetele ca să râdă la glumele mele mediocre la care treze n-ar fi râs? Adică băieții nu beau, sau ce?

Și dacă doi oameni beți fac sex și amândoi au discernământul alterat, de ce ne comportăm ca și cum bărbatul câștigă și femeia pierde? A reușit să o sexeze! Unu zero pentru el! 

Nu e asta discriminare și sexism? Adică presupui că o femeie beată e mai puțin responsabilă de ce face decât un bărbat beat că ce? Că femeile sunt inferioare? Ce e cu misoginia asta, feministelor?

Și în al doilea rând, toată ideea asta își bate joc de egalitatea dintre sexe. Nu suntem în evul mediu, ca după o partidă de sex să se pună că femeia a pierdut și bărbatul a câștigat.  Poate că după un sex la beție femeia are mai multe regrete decât bărbatul, dar asta nu schimbă actul în sine, care e egalitar. La dânsa-n trânsa suntem egali, nu asta militează feministele? S-a schimbat și nu știu eu? Și consimțământul se pune doar la act în sine, nu merge că te-ai gândit tu mai bine la o săptămână după și regreți. Nu e ca pe fashion days fetelor, să poți să faci retur. Nu poți să te DEZFUȚI, oricât de tare te-ai răzgândi tu după ce s-a terminat actul. 

Dar problema la extremiști e că nu au cum să înțeleagă împărțeala vinei. Dacă actul ăla sexual iese prost este 100% vina bărbatului și dacă nu ești de acord cu asta, ești un misogin. Băi oameni adulți cu gândire de bebeluș. La absolut nimic din viață vina nu este 100% de o parte. Dacă un șofer beat calcă un pieton care traversează fără să se asigure pe undeva pe unde nu e trecere de pietoni, are și pietonul ăla o parte din vină. Cât, stabilește legea. Dar extremișții văd totul alb negru. Ori e 100% vina ta, ori e 0% vina ta, orice pățești. 

Iar la extermiștii de rit corporatist socialist, victima nu are niciodată nici cea mai mică parte din vină. Că așa e cel mai simplu de gândit și nimeni nu poate acuza extremiștii de vedere obiectivă, că de-aia se cheamă extremiști nu cetățeni raționali. 

Poate, nu știu, poate am putea judeca sexul la fel ca și condusul. Ca pe o chestie pe care o fac adulții și care vine de la sine cu niște responsabilități asumate. Poate dacă intri într-un bar plin de pulărăi libidinoși, e și responsabilitatea ta să nu bei până când îți dispare discernământul, nu?

Dar hai să ne calmăm puțin că da, dacă le vezi pe nebunele astea ca pe o chestie reală, ca pe o forță ideologică care vrea să schimbe lumea, e deranjant. Dar nu asta sunt ele și nu ăsta e scopul. Uite și protestul. 8 amețite și 20 de like-uri. E doar un grup de persoane cu carențe sociale care se bucură că fac parte dintr-un grup și ca orice grup, fac un ritual mic cu scopul de a spori coeziunea grupului. Se bucură și se culcă liniștite, mulțumite că fac parte din ceva. Și că acel ceva are scopuri nobile, chit că raționamentul din spatele scopului e absolut cretin și chit că agitația lor nu împinge nimic în nici o direcție. Se simt și ele bine fără să deranjeze real pe nimeni cu nimic. Bravo lor.  

Dar asta e discuție lungă și mie îmi plac soluțiile scurte. Hai să aplicăm raționamentul complet defect al acestor mimoze ca să găsim o soluție pentru bărbații care na, au mai multe șanse să agațe o femeie dacă e puțin pilită. Adică noi toți, practic. Păi soluția e simplă. Cum conform credinței ăstora, discernământul dispare de la alcool, soluția e ca atunci când agăți o femeie beată, să fii mai beat decât ea. În acest caz, dacă nu folosești forță absolut deloc, 100% din vina pentru ce se întâmplă e la ea. Că are mai mult discernământ decât tine și na, am învățat de la ele că vina nu se împarte niciodată. E mereu 100% a ăluia care are mai mult discernământ. Deci a ei. Problemă rezolvată. Așa, despre ce vorbeam? 

***

Comentarii (13)

 • Unu spune:

  5:0 – bătaie la curu’ gol, 6:0 – bătaie la curu’ plin?

 • cazma spune:

  La alea le e ciuda ca nu le cere nimeni numerele de telefon. nu conteaza daca il dau sau nu, dar macar sa aiba oportunitatea sa spuna nu cuiva.
  atentia a devenit o marfa pretioasa.

 • Oan spune:

  cap tu pierzi, pajura eu castig. ha, muie cu cuie

 • Dada spune:

  E vorba de control, man. Ametitelor ălora doar le e frică din cauză că ar putea să ajungă să se fută cu unu neatrăgător altfel

 • Oana spune:

  Nu prea e bine cu ulei si apa.

 • Theodora spune:

  Purtatoarea de sânge şi însetați de ea are putea fi,

  dar nu,

  este taina patriarhatului corpogaylorzilor, scufunzați în acidul verbal al amenimțărilor de conduită.

 • Bogdan spune:

  Mars in plm si mai scrie ceva vag nostim tempula mea de lenes. Ce io te platesc degeaba?

 • Gepa spune:

  E leneș și e țeapă

 • Dan spune:

  @Dada
  incorect. le e frica ca altele ajung sa se futa si ele nu.

 • 3CHEAPS spune:

  Ce femei ofensate, ce scandal, ce vremuri interesante! De foame și de sete o să înnebunim, de minciuni și de iraționalitate o să murim. #VremuriInteresante

Adaugă un comentariu