Senzațional! Presa cere stripperi mai puțin dotați!

 

Bărbați, am înfrânt. Am supraviețuit până pe 8 martie, de-acuma putem liniștiți să nu ne mai băgăm femeile în seamă până la Crăciun. 

Dar 8 martie. S-au întâmplat chestii. Femeile în preajma zilei se înhăitează cu colegele de muncă și se duc la striptiz ca să se hăhăie și să își demonstreze una alteia că au curaj sexual.

Și anul ăsta, în loft, la „spectacolul” taboo boys s-a întâmplat chestia asta.

Clip cenzurat

N-am cum să vă arăt clipul pe youtube necenzurat dar pun un link în descriere. Pot să folosesc acest clip ca metaforă. Exact așa doar că peste față și trompa nu era chiar trompă. 

În clip o vezi și pe ea surprinsă. Nu putea să scape din poziția aia așa că a băgat capul între umeri ca țestoasa. Probabil se gândea cum să-i explice lu’ bărbată-su că și-a luat măciucă peste față și a ajuns acasă cu ochiul vânăt. 

Trebuie să vă citesc comentariul ăsta de pe twitter că omul e poet

sper ca de fiecare data cand bate clopotu’ la biserica,  cand bat colindatorii in tobe de sarbatori, cand bate sotul ei un cui in perete, sa fie ca un raspuns pavlovian pentru fatuca aia si de fiecare data sa isi aminteasca cum o batea negru’ cu pula’n teasta ca monku’n gong.

Cringeuleț așa, dar care e problema? 

Păi ca să ajung la problemă, să explic ce e aia striptiz. Există două tipuri de striptiz în lume. Ăla care e antreu la prostituție și se întâmplă în țări unde prostituția e legală sau locuri dubioase și ăsta caterincă, de mainstream, cum a fost la LOFT. Scopul la ăsta din urmă nu e neaparat sexual. Mai mult râzi decât te exciți. Și e o activita te de gașcă. îl convingi cumva pe ăla sau aia care n-a mai fost la striptiz cu gașca că e dovadă de curaj să se suie pe scenă. Acolo, țeapă. Că nu te sui să primești ceva special. Te urci să facă stripperițele sau stripării mișto de tine. Să-și literalmente bată baluba de tine ca să râdă toată gașca. Am un prieten pe care l-a bătut o strippăriță cu cureaua de a avut urme de cataramă pe spate trei zile. 

E distractiv când e așa, voi între voi. Și probabil și gașca lu’ tipa asta s-a distrat de penibilul situației. Problema e că în zilele noastre nu mai poți să faci nimic penibil în public fără să te filmeze cineva și să te pună pe net.

Ca și prietenu ăla al meu bătut cu cureaua. E amuzant ce a pățit așa, noi între noi, dar dacă l-ar filma cineva să-l pună pe net, să vadă toți oamenii cu care muncește, ar fi super de căcat. E ok să faci ceva penibil într-un cerc intim. Nu e ok când te vede toată lumea. 

Asta e problema. Nu că și-a bătut stripperu pula de ea ci că în loc să rămână cu circuit închis, vedem noi, care n-o cunoaștem și nu e treaba noastră. Și aici problema a fost amplificată de toți incelectualii din presa de căcat care s-au apucat să scrie articole moraliste despre eveniment. 

Da, fetelor, ăsta e un episod în care urâm cocalari misogini și apărăm femei. Calmați-vă țâțele că știați că o să vină și ziua în care sunt de partea voastră. Că au sărit niște rupți în cur de-ăia care își schimbă chiloții la trei zile să bată ei obrazu. De ce îi freacă grija? Explicația se găsește în textul lui Marian Stan de la ghena Puterea

„Personajul principal al petrecerii ar face invidios orice bărbat și cel mai probabil bărbații care și-au lăsat femeile la petrecere le-ar fi rușine să se mai ducă la soții sau la iubite, datorită dimensiunilor exorbitante ale domnului de culoare, actorul principal în seara de 8 martie într-un celebru club bucureștean de lux.”

Unu. De ce e relevant că domnul e de culoare? Care e rostul acestui detaliu? Dacă era român era mai decent sau ce? E relevant pentru autor pentru că autorul vrea să sugereze că de-aia o are până la genunchi, că e negru. 

Ăsta e motivul textului. Omu meu Marian Stan a văzut mătărânga și s-a speriat. S-a enervat. Cum pot femeile să fie distrate de cardanul ăla imens? Ăla ar trebui să fie ascuns. Să fie ilegal să-l arăți la lume. Că dup-aia ajung femeile să creadă că e normal și când o să scoată Marian al nostru cucușorul la ele, o să înceapă să râdă. Din cauza lu ăla negru care le strică standardele.

„Domnilor, aveți grijă pe unde umblă doamnele sau domnișoarele voastre!”

Sfinte căcat, mariane, de-aia ești, bă, un incel ectual infect. Că ai impresia că femeile sunt un fel de animale de companie care ar trebui să umble doar pe unde le dai tu permisiunea. 

Și Marian chiar a fost elegant pe lângă Cristian Blănuță de la Cancan. Direct din titlu își dai seama că suferă de micropenis în așa hal încât Marian e dotat ca un ciclop pe lângă el. 

Am aflat cine este durdulia posedată pe scenă la LOFT! Lucrează într-un minister pe o poziție de conducere…

Durdulia posedată. În primu rând femeia are o mărime absolut normală și mă știți pe mine că nu iau niciodată apărarea graselor. Și posedată, coaie? A zis femeia că e distractiv să se suie pe scenă, n-a știut ce se întâmplă și și-a bătut ăla carasul de ea. Atât. Calcul prost și distracție inocentă. După care o proastă a filmat-o și a pus-o pe net și mai mulți incelectuali stătuți ca tine au început să o atace. Să o învețe minte să se mai distreze ca o posedată cu bărbați care nu-s ca ei.   

Oau. deci ai aflat unde lucrează. De ce? Ca să o faci de căcat la muncă? Ca să râdă colegii de ea? Să o pedepsești tu că găsește bărbații mai dotați decât tine distractivi? Huă, talibanule.

Imaginile pe care vi le prezintă CANCAN.RO sunt, de-a dreptul, uluitoare! Cu nimic nu exagerează publicația noastră, pentru că incendiar a fost show-ul oferit de un stripper de culoare, într-o seară de 8 Martie, la LOFT!

Și ăsta a ținut să menționeze că omul era de culoare. Să nu creadă femeile că e normal să ai talanga așa lungă ca român.

 Și-a arătat bărbăția, mai mult, a bătut, nene, cu ea în ”ministresa” așezată, la început, pe un scaun, în fața lui. S-ar zice că al condamnaților, dar după mina feței, femeia a fost în extaz. Puțina uimire, lesne de înțeles motivul, s-a risipit rapid. Dorință s-a citit, apoi, în ochii ei mari cât cepele. Și nu e totul, show-ul avea să curgă: HOT, HOT, HOT!

Mi-l imaginez pe Blănuță cum face labă, scrie și plânge, cu o băluță în colțul gurii. Posedat. 

„Dumnezeule, așa ceva mai rar vezi în cluburile din România! Artă, domnule, a predat un stripper, dar dublat, fără îndoială, de generoasa-i bărbăție! Scena de la LOFT a luat foc, în acea magică seară pentru femeile prezente acolo. Dar jackpot-ul l-a luat o distinsă doamnă, care a tras lozul câștigător și a urcat treptele scenei. Pe scaun s-a așezat, iar stripper-ul, care-și frecase de zor până atunci ditamai măciuca, s-a înfipt în ea!”

Uite fixația asta cu bărbăția lu’ ăla e dovada clară că o aveți atât de mică încât urinați pe propriile ouțe. Da, omu are bartai cariciu, dar na. Și eu am furtunul de grădină în pantaloni. Nu cât el dar destul cât să nu mă simt amenințat. Să am impresia că o să râdă cineva de a mea după ce o vede pe a lui.

„Femeia nu e neica nimeni, lucrează într-un important minister, la un dep artament care, atenție, accesează informații secrete! Ei, pe asta nu a mai putut s-o țină la secret.”


Și ce mă, femeile cu acces la informații secrete ar trebui să se călugărească? Ce vrei să sugerezi aici Băluță? 

Uite că am aflat și eu cine e cristian blănuță. I-am găsit mecla pe internet. Cu mecla asta vrea el să le spună femeilor cum ar trebui să se distreze. Îți place, băluță? Să fii așa, expus deampulea?

„Joc erotic întins la maximum, cu schimbări dese de direcție, cu frecușuri, tot tacâmul. Doamna, udă toată.” De unde știi tu bă băluță cum arată o femeie udă? Ai văzut tu așa ceva vreodată?

”Și a venit punctul culminant. Stripper-ul s-a ridicat de pe ea, a prins-o de mijloc și a aruncat-o pe umăr. Cu capul în jos. Și a lovit-o, și a lovit-o, și a lovit-o! Tare și des. A amețit-o, ce mai, apoi i-a redat libertatea. Năucită, femeia s-a retras la masă, pentru a-și trage sufletul.”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.


Recomand să intrați și să dezvăluiți informația că Cristian Blănuță are cuc de bebeluș. 

În rest, ce să zic. Doamnelor, distrați-vă cum aveți voi chef, dar aveți grijă să nu vă filmeze nimeni, că ajungeți să scrie incelectualii din presă despre voi printre lacrimi.

Și bă băieți. Lăsați dracu ciuda asta pe stripperi că vă zic eu. Și dacă ar dispărea mâine din lume toți stripperii, toți africanii, toți oamenii cu pătrățele și toți oamenii care au făcut măcar o oră de sport în viața lor, voi tot n-ați fute nimic. Pentru că pe social femeile sunt deștepte. Și își dau seama că sunteți niște terminați și nu terminați așa, în raport cu alții, niște terminați în raport cu absolutul. E mult mai penibil să plângi când vezi buturuga stripperului decât să ți-o iei peste față.

***

Comentarii (19)

 • Hristos spune:

  Nu vrei sa scrii povesti ca ne faci sa radem si pace! te-ai facut critic.
  Ok, am ras putin la articolul asta.

  • Radu Post author spune:

   tot scriu la intreprinderea. da e lung si mult

   • Carmen spune:

    Când mai postezi jurnal de carantină? My favourite 🤩

 • Claudiu spune:

  Ce mare lucru, a primit niste sida pe bot…

 • Tot ala spune:

  Nu stiu ce e mar rau, nivelul josnic de dezmat in public, seethingul presei sau curiozitatea libidinoasa a cititorilor.
  Macar tu bagi o doza de ras printre randuri, altfel chiar mi s-ar face mila de protagoniste si scribi. Asa ma pis pe ei si ma duc de la PC razand.

 • Arthur spune:

  Eu nu inteleg de ce s-au isterizat ipocrit atatia barbati care stau toata ziua pe ascuns cu ochii in pornaciuni. Daca nu s-au ofensat mai tare femeile intre ele de ce au vazut acolo, inseamna ca le-a placut si felicitari! Cum ar fi si ele sa zica baaai, ia gata cu alea cu tzatze mari la cluburile de strip si in porn, ca nu o sa-i mai placa lu barbata-miu ce are acasa. Si nici la restaurant nu mai merge, ca prea arata bine mancarea aia si nu o sa mai aiba pofta de mancare acasa. Ia gata cu concurenta asta ca nu ne face bine la familie..

 • Cazma spune:

  Numele lui blanuta rimeaza cu puta. Universul incearca sa transmita ceva.

  Numele lu’ celalalt nu rimeaza cu nimic interesant. Poate ciocan, dar in cazul lui, pare sa fie ciocanel din-ala mic de verificat reflexul din genunchi.

 • Miscegenare = VOMIT spune:

  Desigur, sila nu e de pula mare, ci de sex in public, un tabu pe care doar cainii il incalca, si de corcire, un tabu cvasi-universal, de la care numai personajele gen Pipera fac exceptie.

  Sila de corcire te face sa scrii si sa repeti ca striperul era negru. Iar sila de corcire este un instinct natural. Niciun proprietar de caini/cai de rasa sau de pedigree uman decent nu isi propuna sa faca o corcitura, fiindca dupa 2-3 generatii obtii echivalentul maidanezului, al martoagei care paste intre sensurile Bulevardului Brailei sau a romanului de sorginte otoman-austroungar-hitlerist-sovietic-natoist-ursulist, adica o faptura fara alte calitati, in afara de abilitatea de coparcire aleatoare. Obtii printul Paul, in plm.

  Sa lasam nobilii britanici, dar realizeaza ca nici macar negrii nu se cordesc cu alte specii ca romanul cel demn dintre carpati, dacoroman-otoman-etc-etc-leghebetist. Daca s-ar fi intercorcit si parintii astuia, dupa 2-3 generatii ar fi aratat ca niste romani cu pule mici, care ejaculeaza in 30 de secunde, ca sa fie eficienti pe corcire. Dar in realitate e invers. Omul alb (de exemplu albinos) este izgonit si adesea prajit de viu in Africa, in afara zonelor echivalente cu Pipera, pe unde traiesc si creaza piticiigratis africani. De ce as fi eu deosebit de aristocratul britanic si canibalul halitor de pigmei? de ce am fi noi prostii planetei?

  Nu e nimic feminist sau misogin sau mgtow in a fi iubitor de corcire. Poate ca tu te-ai obisnuit ca mancarea din magazinele romanesti sa arate ca niste meme ale mancarii din Occident, ca scolile romanesti sa se deosebeasca de spitalele romanesti sau inchisorile mai mult prin placuta de la intrare decat prin servicii, si ca omul sa semene cu maimuta prin analfabetism, nespalare si lipsa de productivitate, fiindca asa va invata pe voi tov Lauder. Te-ai obisnuit sa se repatrieze romancele dupa ce sunt largite prin parcarile din Germania. Dar nu te astepta ca si restul sa iubeasca corceala. O Romanie in care negrii (si in general veneticii) sunt tratati ca ciuma ar fi mult mai buna decat visele tale umede useriste. Impreuna, prin noi insine, poate vom reusi; dar vizitati si calariti de negrotei si jidvei, in permanenta pe post de zebra pentru altii, cum sa obtinem coeziune?

  TLDR: Fa ce face j, nu ce lauda j.

  • Radu Post author spune:

   ce corcire visezi terminatule, daca ramaneau gravide femeile de la luat puli peste fata aveam deja 100 de copii din flori.

   • ibitoye spune:

    Femeile alea iau puli peste fata numai in film. Fara sa stiu exact ce fac ele pe acasa, pot ghici ca s-au dus la pula de negru peste bot fiindca le trebuie pula de negru in general, nu doar peste bot. De ce mult mai multe bucurestence s-au dus de 8 martie cu iubi la Banica jr sau Tudor Gheorghe? Tu de ce nu te duci la spectacole de pule de negru?

    De aceea, e plin sectorul 1 de copii maro. Si nu ma refer la maronii aia de Buzau. Astia cu parul cret nu vor avea sanse egale cu majoritatea nici in Romania (unde oamenii sunt niste rasisti nenorociti), nici in Africa sau America (unde oamenii sunt painea lui Dumnezeu, motiv pentru care tatal lor s-a dus sa ia tigari, si dus a fost). Valul de hidrotehnicieni sudanezi al lui Ceausescu sau de oengisti tolerati/creati de FSN e nimic, fata de ce va abandona eliberatorul neosovietic de la Deveselu sau boratura care te serveste cu covrigi traditionali romanesti la Luca.

    Mentalitatea de puber etern le indeamna partile de sus ale societatii dambovitene sa raspunda la inconvenientele cotidiene cu atitudinea de a face totul pe dos. Vrea pulimea catedrala? Nu e bine, protipendada vrea Cartierul pentru Justitie. Vrea pulimea saorma? Nu e bine, ne trebuie sushi, dupa care iesim din Herastrau si cautam o saorma. Vrea pulimea natiune romana? Dar pula de negru este asa diversa!

    Daca te intrebam in alta zi a saptamanii, mi-ai fi tinut pe larg teoria conform careia nu exista popor roman, ca suntem corciti de la avari si gepizi incoace. Dar miercurea e ziua cand nu suntem suficient de corciti.

    Repet, tabuul nu e ca are jurnalistul pula mica. Niciunul dintre noi nu o are cat negrul din film. Diferenta intre jurnalistii Ciao si sorosei nu e complexul de inferioritate. Diferenta e negarea instinctelor naturale.

    • Claudiu spune:

     Nici macar nu e vorba despre sex, daca erau doi actori de filme porno si faceau sex nu comenta nimeni, cum nu a comentat nici pana acum, pana una alta ala e un club de noapte si alea de obicei isi rezerva dreptul de a selecta clientela… deci nu asta e problema, ca ai vazut o pula.

     Problema e mult mai grava, iar faptul ca nu o sesizeaza nimeni face lasa impresia ca scarba din critica vine de la marimea penisului. La noi e un tabu sa distrugi reputatia, sa injosesti pe cineva foarte grav, asa ca ii iei pe ocolite, sa nu te injure…

     E vorba de igiena, de asta scarbeste scena aia. Si nu igiena banala, ca nu te-ai spalat pe dinti, pe maini… e cea mai grava carenta de igiena, bolile cu transmitere sexuala sunt periculoase…

     E ca si cum ai merge pe centura si te-ai duce la prima prostituata necunoscuta, ii dai pantalonii jos, direct pe marginea drumului si o lingi direct in pizda.

     Intelegi imaginea?

     Automat esti marginalizat la coada societatii, vazut ca o persoana cu probleme psihice si boli periculoase cu transmitere, practic te transformi in ultimul lepros. Nici ma-ta nu te mai primeste la masa de frica sa nu ii dai boli. Ce sa mai zic de colegi si prieteni.

     Actorii profesionisti se testeaza, se pregatesc din timp cu acte, o fac pe proprie raspundere, semneaza contracte si oricum sunt la coada societatii si daca iau boli, nu te scarbeste, ca nu ai contact cu ei.

     Ala nici macar lucrator sexual nu e, ca aia presupui ca stiu sa se protejeze… asta e un negru striper, cred ca cea mai riscanta categorie cand vine vorba de boli ca SIDA etc…

     Striperul in felul asta poate transmite sau primi boli. Tipa daca avea o gingie inflamata si putin sange in gura, din saliva ii putea da prostului SIDA daca ar fi fost bolnava… sau invers.

     Dar sa te duci ca pers din clasa de mijloc sau sus, sa iti puna unu pula pe gura… nu stiu ce sa zic, e dramatic… eu daca as fi fost acolo aveam grija sa nu cumva sa mi se atinga paharul de paharul ei si faceam tot posibilul sa nu ma mai intalnesc cu ea, pentru ca e un focar de infectie infect.

     Faptul ca e in public e si mai grav, lasa impresia ca e normala carenta asta…

     Am zis de SIDA?

     • Radu Post author spune:

      mirosi a nefutut. eu am rawdoguit minim 100 de femei si am luat maxim 3-4 btsuri care au trecut cu antibiotice/ars cu bricheta. nu e frumos ca mascul sa faci spaima la germeni lol

    • Claudiu spune:

     Asta pulile mari = bune e spalare pe creier din pornoul american.

     E mai mult o perversiune a unei subculturi din timpurile noastre…

     In Grecia antica era exact pe dos. Erau apreciate pulile mici, se vede si in sculpturi asta. Iar femeile au fundul plat, sanii mici si buzele subtiri.

     Cine stie din ce resentimente schizoide vine asta cu bucata de carne… Rage impotriva aristocratiei?

     Mai e aia cu, uau, e ca un animal… si alte eugenisme din astea.

     Daca te uiti la gigolul animalelor, care e taurul, ca asta e simbolul cand vine vorba de unu care fute mult. Taurul comunal, taurasul…

     De fapt are coaiele mari dar pula e subtire si scurta, mai mica chiar decat o pula de negru. Dar el e un testosteron de 600kg pe 4 picioare.

  • GP spune:

   @Miscegenare: să ştii că părinţii nu te-au „uitat” la orfelinat pentru că voiau să se ducă să se corcească, ci pentru că unele lucruri erau foarte evidente încă din primii tăi ani… Miscegenation < inbreeding.

 • Tot Ala spune:

  Hai ma nu va mai certati de la corceala. Vad ca multora va place pula neagra-n cur, altfel nu ati apara africanii cu atata spor.

  Realismul Rasial e NATURAL si sanatos. Cum nu te bagi in laturi ca te mananca porcii, la fel, nu te amesteci printre subumani, fie ei tzigani, musulmani, africani sau mexicani, daca tii la sanatate.

  „Tineti cu poporul toti, ca sa nu rataciti, pentru ca poporul nu se abate de la natura, nici nu-l trag strainii asa de usor în partea lor, cum îi trag pe unii din celelalte clase, cari urla împreuna cu lupii si sfâsie pe popor împreuna cu acestia; nu va abateti de la cauza nationala de frica luptei; cugetati ca alte popoare s-au luptat sute de ani pentru libertate.”

  • Dacian Soros spune:

   Nici macar nu e vorba de superioritatea unui popor sau rase aici. Nici macar sri lankezii nu accepta sa fie calariti de altii la ei acasa. O societate diversa este una lipsita de coeziune. Japonezii si israelienii fac din stanca si desert miracole. Americanii si rusii au mult mai mult petrol si cernoziom, si tot traiesc cu 10-20 ani mai putin decat japonezii, si multi au nevoie de pistol sub perna.

   • Tot Ala spune:

    Americanii au nevoie de pistol sub perna pt ca jidanii i-au pricopsit acum 300 de ani cu niste negrotei „importati” ilegal sa dea cu sapa, ca jidanul nu baga gheara, doar numara gologanii.
    Iar de atunci s-au multiplicat la 13% din populatie.
    US doesn’t have a gun problem, it has a nigger problem (13% din populatie = 80% din puscariasi), datorita violentei lor innascute.

 • Dacian Soros spune:

  Cf datelor Eurostat ( https://nitter.snopyta.org/BirthGauge/status/1641168461031264262#m ), migrantii extracomunitari ajunsi in Romania au o rata de fatare de 4,2, cea mai mare din Europa.

  Spre comparatie, migrantii extracomunitari ajunsi in Franta fac doar 2,9 copii pe cap de baragladina. cei din Germamni – 2,23, iar cei din Olanda – 1,66.

  Iarasi srpe comparatie, migrantii comunitari ajunsi in Romania fac 1,8 copii pe cap de clotilda, iar familiile strict romane din Romania fac doar 1,7 copii.

  Printre autohtoni, francezii din Franta au rata cea mai mare din UE – 1,7, doar o treime din productia unui Makara dambovitean.

  Bongo bongo ajunsi in Ungaria au in medie 0,75 copii. Ceva gresim, si nu e lipsa de toleranta.

Adaugă un comentariu