Iubesc autoritatea pentru că am micropenis

Salut. Sunt Cetățeanul Ideal și doresc să trăiesc într-un stat autoritar pentru că m-am născut cu micropenis. Penisul meu se termină cam în același punct în care începe și de aceea iubesc autoritatea și aș dori cât mai mulți polițiști, cât mai bine înarmați și gata să împuște orice lucru mă sperie. Și lista de lucruri care mă sperie e foarte lungă. Spre diferență de penisul meu care nu e.

Când eram copil aveam un penis extraordinar de mic în comparație cu ceilalți copii de vârsta mea. Toată lumea râdea de mine din cauza asta și sincer, de atunci consider că ar trebui să fie ilegal. Nu să ai micropenis, ci să râzi de alții.

Ce păzește poliția? Ar trebui să bată bine, să îi facă șnițel și să le scoată măselele tutor oamenilor care râd de alți oameni. Sau se uită urât la alți oameni. Sau pur și simplu umblă pe stradă cu privirea aia ca și cum sunt cumva superiori oamenilor care au micropenis.

Bineînțeles, când se uită cineva urât la mine, aș putea să o rezolv singur. Să zic „ce plm te uiți așa la mine, ți-e cald cu dinții în gură?”. Dar nu am cum, pentru că nu am destul sânge în instalație să îmi rezolv singur conflictele, oricât de minuscule ar fi. Pentru că nu am destulă instalație cât să am sânge în ea.

De aceea e important ca cel puțin doi din trei oameni să fie polițiști, înarmați până în dinți. M-aș simți mai în siguranță pe stradă să știu că sunt înconjurat de polițiști care stâlcesc în bătaie orice om care are privire sfidătoare. E ok, eu nu am cum să pățesc nimic, pentru că atunci când merg pe stradă mă uit numai în jos de frică să nu întâlnesc privirea altor oameni și să-mi citească micropenisul din ochi.

Bineînțeles că nu sunt în stare să fac o flotare sau să urc două etaje fără să gâfâi. De ce aș avea nevoie? Pentru asta sunt polițiștii. Dacă mi-e frică de ceva care e la etajul doi, sun la poliție și urcă ei.

Nu, nu am reușit niciodată să rezolv un conflict, o dispută sau o discuție în contradictoriu singur. Și nici nu am încercat. Pentru asta avem poliția doar, nu? Dacă un vecin parchează pe locul meu de parcare, sun la poliție si sper să îl bată până se cacă pe el.

E treaba poliției să rezolve tot. De ce să ne certăm când poate statul să știe direct cine are dreptate și să-l bată până îl bagă în comă pe ăla care nu are?

Ideal fiecare polițist ar avea cu el un manual de PĂRERI ȘI ATITUDINI ADECVATE și ar fi obligat de lege să împuște în plină stradă orice om nu e conform cu manualul. Eu sunt în stare să învăț și să respect manualul. Alții de ce să nu fie?

Cel mai tare mi-e frică de oamenii cu antecedente. De ce să riști cu ei, știind că au antecedente? Ar trebui să li se tatueze în frunte „antecedente” ca să știm să îi ocolim. Și fiecare polițist să fie obligat de lege să îndrepte pistolul spre tâmpla infractorului. Pentru că nu ai cum să știi când explodează și o ia razna.

Adică cum, să se suie infractorul la volanul unei mașini? Împușcați-l repede, vă rog, să nu cumva să îi vină ideea să intre cu mașina în cineva!

S-a aplecat infractorul? Dacă ia o piatră de jos și lovește cu ea un Cetățean Conform ca mine? Nu mai bine îl mitraliați până are mai multe gloanțe în corp decât oase, ca greutate, ca să fiu în siguranță?

Acel infractor a scuipat pe jos! Să fie linșat vă rog, nu are rost să ne chinuim cu amenzi și procese că nu e timp. Dacă nu se oprește din scuipat și face o baltă din ce în ce mai adâncă de scuipat și ne înecăm toți în scuipat? Chiar are rost să ne riscăm noi, cetățenii conformi, viața, pentru un infractor?

Voi chiar nu înțelegeți cum e viața când ai micropenis. Mi-e frică de orice. Uneori și de umbra mea. M-aș simți mult mai în siguranță să am doi polițiști, preferabil dotați cu grenade, care să mă escorteze peste tot ca nu cumva să îi vină umbrei idei și să mă atace.

Până la urmă ăsta e rolul statului. Să mă țină de mânuță ca un tătic atotștiutor cu putere absolută și deplină. Să îmi șoptească suav în ureche „o să fie bine. am eu grijă de tine”. Singura soluție la toate problemele societății e să avem mai mulți polițiști și mai multe reguli.

Cu micropenisul am rezolvat-o între timp. Nu pot să îl apuc cu degetele dar mi-am lăsat unghia mai lungă la degetul mic de la stânga și încape sub el. N-am mai urinat pe proprii galoși de zile bune. E o soluție temporară, dar sper că vine și soluția aia finală. În care statul e atât de autoritar și plin de polițiști încât doar cetățenii servili și umili ca mine, care respectă orice regulă, oricât de absurdă ar fi, fără să pună întrebări pot supraviețui.

Visez la ziua în care toți cei fără micropenis vor fi împușcați în gât de poliție pentru că nu îi lasă mătărânga să aibă atitudine Absolut Conformă de Cetățean Ideal ca mine. Abia atunci, când țara va fi formata doar din polițiști și oameni ca mine, problema o să se rezolve. Pentru că atunci când toată lumea are micropenis, practic nimeni nu are micropenis.

***

Comentarii (10)

 • Eusebiu spune:

  Tu ai micropenis si esti si extrem de froustrat pe oricine radule, practic ti-ai scris singur un elogiu :)))))))))

 • Sebastiaaaan Bargay spune:

  Kappa
  /10char

 • Cristina spune:

  Si femeile? Nu au deloc penis, si totusi unele nu iubesc autoritatea. Cum iti explici?

  • Radu Post author spune:

   cum explic o metafora? prin faptu ca e metafora

 • jos_cenzura spune:

  Prima mea reacție e că ai descris perfect femeia. Până la urmă clitorisul e un fel de micropenis, nu?

 • Y R U GEH? spune:

  Ha, ha! Eu sigur nu am micropenis pentru că dacă râd de posesorii de micropenisuri înseamnă că sigur nu aş avea micropenis pentru că ar fi imposibil să îi ridiculizez pe cei care sunt exact ca mine! Ziceţi şi voi, fraţilor cu puli de minim 30 de centimetri exact ca a mea (din cur), aşa e că exact aşa vorbesc toţi masculii adevăraţi TOP-G?

 • purtator de picopenis spune:

  as vrea sa.l vad pe centaur imprastiat pe masa de disectie la iml, dupa ce a fost calcat cu masina de nahel cel mai iscusit sofer, dar cu un terapenis urias, terapenis care sa fie incolacit intr.o cisterna, bazin, iaz de decantare, lac de acumulare, ca sa se vada peste veacuri cu ce a gandit marele centaur

  • Radu Post author spune:

   eu ma uit stanga dreapta cand trec strada, nu ma astept sa faca politia curat pe strada pentru mine, sclavule

 • Uranus spune:

  Bă, frica de castrare e atât de fundamentală încât toate miturile creaționiste încep cu castrare.

  Frica duce la furie. Furia duce la ură. Ură duce la război. Războiul duce la inovație!

  Trăească frica!

 • Nicolae Cradea spune:

  Amuzant cum ai facut misto de femei implicit.

Adaugă un comentariu