Salvamarul este o formă de control a populației

Ați auzit vreodată de oameni care să se înece pe o plajă sălbatică, unde nu sunt salvamari?

De ce mereu se îneacă oameni în locurile cu salvamari? Ba cu cât sunt mai mulți salvamari într-un loc, cu atât sunt mai multe cazuri de înec!

Șase oameni au murit în ultimele zile înecați pe litoral.

La Eforie Nord niște cetățeni sătui de controlul populației prin salvamar și reguli arbitrare de stat polițienesc gen „nu aveți voie în apă când e steagul de nuștiuce culoare” s-au bătut cu salvamarii care încercau să îi oprime din a-și trăi vacanța cum vor ei. Presa aservită i-a prezentat a fi niște cocalari iresponsabili.

Evident!

Că doar nu o să zică slugoii sistemului – presa corporatistă mainstream – că sunt eroi care se bat pentru drepturile și libertățile fundamental umane de a intra în apă când ai chef!

Să știți că vă puteți muta în China dacă vă place dictatura!

Acum nu vreau să par antisalvamarist, dar există dovezi științifice că salvamarii funcționează? Și nu mă interesează studii de-alea, plătite de Big Geamandură, vreau o dovadă științifică reală pe care să o pot vedea cu ochiul meu!

Cine hotărăște ce culoare are steagul și când avem voie să intrăm în apă și când nu? E vreo bază științifică sau se schimbă la ordin de sus? Chiar sunteți oi, mânați de un om care flutură un steag?

Pe vremea bunicului meu nu era nici un salvamar. Se duceau la gârlă, se scăldau, se întorceau acasă și toată lumea era fericită și sănătoasă pentru că trăiau natural și bio. Se bazau pe propriul sistem imunitar să îi păzească de pericole, nu pe factori artificiali, externi, ca salvamarii.

Sigur, se mai îneca câte unul din când în când, dar mult mai rar decât acum. Și chiar dacă se înecau, erau de obicei bătrâni paradiți cărora le-ar fi cedat corpul și-n jacuzzi. Acum se îneacă tineri în putere și ni se spune la televizor că e normal. Că „apa” chipurile le-a ajuns în „plămâni”

Și chiar dacă valurile mai iau pe unii dintre noi că na, e normal, așa sunt valurile. Care este procentul adevărat? Chiar trebuie să ne „protejăm” cu toții pentru 0,001% dintre noi care ar fi murit oricum?

Eu sunt tânăr și în putere. De ce să mă OBLIGE pe mine să mă protejez cu salvamar?

S-au studiat cumva în detaliu efectele pe termen lung ale salvamarului? Câți dintre oamenii „protejați” de salvamar n-au murit luni, sau poate ani mai târziu, înecați cu un pahar de suc sau poate chiar cu o chiftea?

Iar salvamarul, voi chiar credeți că e acolo să ne salveze? Nu cumva este acolo pentru controlul populației? De ce i se dă turn dacă nu ca să ne OBSERVE? A studiat cineva compoziția salvamarului în detaliu, să știm clar ce au băgat în el când l-au făcut?

Poate voi sunteți mai drone fricoase așa, cărora le place să fie dominați, dar să știți că eu mă voi lupta până la moarte pentru dreptul meu de a mă îneca fără salvamar și de a mă pierde pe munte fără salvamont.

33 de persoane CICĂ au fost salvate de salvamontiști în ultimele 24 de ore.

De unde știm domnilor că nu s-ar fi salvat și singuri, prin mijloace naturale, dacă erau lăsați în pace? Terminați cu propaganda!

Că așa începe noua ordine mondială dorită de WEF.

Întâi normalizează salvamarii și salvamonții, ba chiar întoarce populația manipulabilă împotriva ăstora ca mine care nu pun botul la vrăjeala lor.

Credeți că se vor opri aici? Vom avea și salva-lift și salva-parcare și salva-canalizare și salva-tot. O să avem salva-șincur dacă nu vă treziți o dată, oameni buni!

***

Comentarii (28)

 • varudelabraila spune:

  Hmm

  • Mizin zulah spune:

   :)))
   Bine zis.
   Omu’ o mai da si in gard, ca nu e perfect
   Da’ tot simpatic.

 • ads spune:

  sau cazuri de romani inecati in bulgaria. unde se duc in hoarde. salvamarii bulgari n.au nici o treaba cu tine. ii faci cu mana ca esti in regula si la revedere. aceeasi mare dulce si periculoasa ca in romania

 • pamfilon spune:

  Cineva tocmai a descoperit-o pe Alanis!

 • Iiii spune:

  Pe vremea lu Ceausescu ridicau steagu rosu peste tot, chiar si la munte. Si cand in Romania era steagu rosu, in Iugoslavia era steagu galben. Stiu eu ca prindeam bulgarii.

  • pamfilov spune:

   Ce-i ma pula, simti nevoia sa filtrezi ca o baba foliculinista prin vizor? Ti-a invatat curul alfabetul chirilic si prozodia slava?

  • strapon spune:

   Unu spune:

   „RSF YUGOSLAVIA era numele țării tradus în română YUG avea indicativul auto, SFR JUGOSLAVIA își ziceau ei, (Socijalistička Federativna
   Republika Jugoslavija).
   Am rude în Serbia, știu ce vorbesc!”

   Poate vede si UNU MAI PROST CA ALTU cum se scrie Iugoslavia.

   • prafilon spune:

    tu centrezi, tu dai cu capu’

   • Unu spune:

    Se scrie Sugyoslavia, căca-m-aș pe pieptul tău să-ți miroase gura a flori!

   • Unu spune:

    Muieeee, futu-ți rasa și familia în găoz până v-or ieși ochii ca la melci!🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • Unu spune:

   Ba o ridicau pe mă-ta-n pulă și primarul și popa și milițianul, trebuia să crească natalitatea!
   Problema e că o babardeau doar în găoz că în pizdă era găleată și tu ai fost scurs din cur de puți în halul ăsta de prost!

 • Iiii spune:

  Aveam harta R.S.R. în relief, de plastic agățată în cui, deci hartă făcută în fabricile statului, nu de orice privat semi-analfabet, pielea pulii și pe ea scria Iugoslavia cu I.

  • Unu spune:

   Și mă-ta o lua în gură de la jumate să aibă cu ce te încălța, altfel te duceai desculț la școală, lua-ți-aș neamul în pulă de gherțoi în opinci!

   • Strapon spune:

    Marș in grota ta! troglodit ydiot.
    Te țin așa până te îmbolnăvești de ficat, sifilitic isteric ce ești.

    • afilon spune:

     Pina da el in ciroza cred ca va umpleti voi de afte in gura!

     • Mihai P spune:

      “Big colac” în loc de “big geamandurã”? Altfel, sã fii sãnãtos!

    • Unu spune:

     Futu-ți familia-n gură de jegos, dacă Centaurul urăște patologic, eu urăsc jigodiile ca tine de 10¹⁰⁰⁰ mai mult față de Centaur!
     Mă cac pe tine și pe groapa ta cu zâmbet, mă șterg la cur cu felia ta de pâine, dă-te-n casa mă-tii de lache flaușat!
     Mă distrez cu tine și cu cei ca tine dimineața, la prânz și seara!
     Este una din puținele mele distracții să-ți iau virtual tot neamul în mânerul burții și, oricât de impasibil te-ai da tu, știu că te ustură-n ficați!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
     MUIEEEE FUTU-ȚI FAMILIA-N GURĂ DE CETCOPITEC!!!🖕🖕🖕🖕🖕

     • Unu spune:

      *CERCOPITEC

     • Strapon spune:

      Văd că te-ai prins că mă doare la cârnăcior de tine CERTOPITECULE……

    • Unu spune:

     Am avut grijă să port prezervativ când am luat-o pe mă-ta-n pulă, am observat leziunile de sifils, stai liniștit!
     Vezi ce faci cu coșurile alea, că nu prea seamănă a coșuri!

    • Unu spune:

     Casa mă-tii, rasa mă-tii, neamul mă-tii și-al lu’ tac’tu, așa, să vă mulțumesc pe toți, să fiți sătui și la iarnă să vă fie cald!
     De-acu’ până la a zecea spiță!
     Pișa-m-aș în cristelnița în care-ți vei boteza copiii, căca-m-aș în căruțul în care-i vei pune, șterge-m-aș cu scutecul în care-i vei înveli!
     Pe toți să vă lărgesc în toate găurile, de la cel cu barba sură pân’ la cel cu țâța-n gură, de la cel cu botoșei pân’ la cel cu 45!
     Huoooo, futu-ți casa, masa, copilașii și nevasta și tot ce ai tu mai scump, drag și iubit pe lumea asta, căcat viermănos!

     • Strapon spune:

      Certocitepule…..Cerpocipedule….Centropipedule…
      Știi ce? Evită in PLM cuvinte care sunt prea grele pentru tine. Yugoslavule.
      Marș pe creanga ta.

     • sindi_cat spune:

      @Unu, bă ej nebun?!? Tu scrii corect? Cu diacritice și tot ce trebuie?!? Nu mai zic de virgule. Bravo, bă!

 • afilon spune:

  poPULAtie, haha, iti place pula!

 • afilon spune:

  pese: Cind iese urmatoarea Intreprindere? ca la sarcasme d-astea ironico-sardonice n-ai talent, nu mai insista.

 • Dan spune:

  Neironic ai dreptate. Doar ca esti romanache prost si nu intelegi niciodata cu ce se mananca libertatea, poate daca ai fi emigrat pe vremea cand erai tanar in America.

  O simpla intrebare ar lamuri tot: unde este barca salvatorilor? Ah, nu o au, ca fac economie si n-au fonduri? Inteleg perfect. Pai atunci nu sunt pusi sa ajute, sunt pusi sa incurce. Sunt pusi sa-ti limiteze libertatile pe banii tai. Intocmai ca politistul ce da amenda a nshpea oara unui sofer ce a iesit din decor, fara sa-l duca mintea sa faca un raport pentru schimbarea curbei in ceva mai sigur pentru viitor.

Adaugă un comentariu