DREPT LA REPLICĂ

Dragii mei. Un fake news mizerabil a circulat astăzi în presă despre mine și rog redacțiile ziare . com , Realitatea și Gândul să îmi publice această dezmințire și drept la replică așa cum le dictează deontologia profesiei de jurnalist.

1. În primul rând nu este „gonflabilă”, filistini depășiți de tehnologie!

Nu are nici o supapă în care „sufli” sau „dai la pompă”, retrograzilor. Nimic din ea nu este umplut cu vreun gaz, că nu e colac de salvare.

E sexdoll ultrarealist făcut din 7 straturi de silicon și diverși polimeri folosiți și de NASA, cu nanostructuri epidermale care mimează tiparele naturale ale pielii umane, inclusiv pori, firicele de păr și riduri, pigmentate microscopic folicul cu folicul, puse pe un șasiu scheletal din aliaj aluminiu-titaniu, cu articulații din fibră tubulară de carbon, cu senzori integrați, gata să livreze feedback haptic independent în fiecare dintre cele trei găuri motorizate și capabile atât de termoreglare cât și lubrifiere adaptativă.

Are baterie similară cu ultimul model de Tesla, practic făcută în aceeași fabrică, cu o autonomie de până la 48 de ore!

Totul e gândit modular, pentru curățare și reparare ușoară, conectat la un AI de nivelul chatGPT, capabil de integrare vocală și recunoaștere facială.

Știe să poarte conversații și să memoreze preferințe chiar mai bine decât majoritatea jurnaliștilor care știu să posteze doar fake news!

2. Nu am „spart” 10 000 de euro aiurea, cum lasă ăștia de înțeles. Este o investiție pe termen lung. Am să o închiriez la prieteni cu 50 de euro ora, (50 garanție care se pierde dacă o aduci murdară). Deja am o listă lungă de clienți care s-au arătat interesați de produs și investiția se va amortiza în maxim doi ani.

Pe deasupra, am de gând să o las moștenire la nepoți iar valoarea ei cu siguranță doar va crește în următorii 50 de ani.

3. Evident că prima opțiune a fost Starfire, că nu sunt nebun. Doar că nu mai aveau așa că a trebuit să mă mulțumesc cu Raven.

Aștept cele trei redacții cu detalii despre când îmi vor publica dreptul la replică. Mulțumesc anticipat. Realitatea.NET , Ziare.com Gandul

***

Comentarii (4)

 • Morrissey spune:

  Sa-ti traiasca, sa va impacati bine

 • Riciu Rici spune:

  Cine are footfetish cu marimea 48?

 • Haba spune:

  Cine are footfetish cu marimea 48?

 • Haba spune:

  Cine are footfetish cu marimea 48?

Adaugă un comentariu