macarenul

Ați auzit macarena, e timpul să își dea și macarenul cu părerea, că doar e patriarhat nu lindictatură
***

Comentarii (20)

 • Claudiu spune:

  Deci fata asta apare pe un poster cu unu care doreste sa uitam de Holocaust.

 • GP spune:

  Genul ăla de domnișoară tare-n pulă, care o face parte-n parte cu toți băieții, te invită mahalagistic să-i iei capul pulii-n piept, te pulește și te pizdește de ia notițe Gigi Becali. Până-i spui „taci dreaq din gură” și redevine instant domnișoară, iar tu un porc bădăran și misogin, nesimțit needucat care așa vorbește cu femeile???

  Remember her?

  https://www.youtube.com/watch?v=60YQkNbDhZ0

  • Unu spune:

   Exact ca tine.

   • GP spune:

    Iar confunzi bărbaţii cu femeile. În ciuda a ce susțin unii, chiar nu există femei cu pulă, deci degeaba încerci tu să te scuzi când o sugi.

    • Unu spune:

     Delirezi, muiol!
     Marș la căcat că oase nu mai sunt, lua-ți-aș familia-n cocar să-ți ridic nivelul politic!
     🤣🤣🤣

     • GP spune:

      Credeam că vrei să-mi ridici pula, să mi-o poți suge mai bine.

    • Unu spune:

     Rasa și casa mă-tii, dobitoc prost ca cizma!

     • GP spune:

      De ce ești așa de supi, n-ai mai supt pulă de 12 ore și deja eşti în sevraj? Ai frisoane și vezi bebeluși plimbându-se pe tavan? Începe să te excite Iliescu?

    • Unu spune:

     Deci ești și pedofil… Nasol moment băi, GăozPansat!

 • leana spune:

  Două probleme:
  1. Nu sunt atât de rare cazurile în care femeile sunt agresate în locuri publice, sau fără vreun motiv, pe cât ți se pare ție. Sigur că statistic vorbind, riscul să fii omorâtă la o întâlnire, sau la o primă întâlnire este minim, și deschide și tu un pic ochii cu cine și unde te întâlnești. DAR majoritatea femeilor au fost în situația de a fi agresate într-un fel oarecare, mai ales în perioada copilăriei/adolescenței.
  Nu este improbabilitate statistică ci există o probabilitate foarte mare, ca femeie/fată să fii pipăită, ciupită, să ți se facă aluzii/glumițe, să îți iei vreo palmă sau mai rău șamd.
  Majoritatea colegelor mele de facultate cu care am vorbit despre astfel de chestii au avut cel puțin un episod care tinde spre horor, despre care nu au vorbit părinților, din varii motive. Poate oi fi avut eu ghinion, dar statistic vorbind este improbabil să fi cunoscut eu singurele fete care au fost violate/agresate. Eu n-am pățit chestii atât de nasoale. Dar mi s-au întâmplat câteva. De exemplu, singurul ochi vânăt pe care l-am avut a fost de la unul deranjat că nu l-am lăsat să mă tragă de țâțe. În loc public, fiind și eu și el înconjurați de prieteni. Și probabil de-aia am avut DOAR ochiul vânăt, că l-au convins amicii că e mai bine să se oprească, să nu aibă probleme. Poate aveam 14 ani?
  Și cred că asta este de fapt problema. Nu că majoritatea bărbaților sunt agresivi, nici pe departe. Ci că o agresiune este privită drept act de normalitate, că așa-s băieții, eventual îl convingi pe prost să nu exagereze că poate avea probleme. Nu chemi poliția, nu intervii – că nu știi de la ce s-au luat – poate și-a meritat-o, nu?
  Chiar nu cred că-s foarte mulți bărbații agresori. Dar dacă nu-i oprește nimeni atunci femeile agresate sunt totuși multe. Am o prietenă care a fost luată la bătaie, relativ recent, fără niciun motiv, pe stradă, de un necunoscut. Nimeni nu a intervenit. Ăla a dat-o cu capul de trotuar de era să o omoare, și a plecat. N-are habar cine era, sau de ce. Am 2 amice violate în copilărie de care știu. Poate-s maai multe, că nici cele 2 n-au povestit ce li s-a întâmplat decât mult mai târziu, și nu părinților sau poliției. Am avut profesor care chema fetele la catedră și le ținea pe genunchi și le pipăia pe fund și țâțe, în generală. Sub ochii noștri, ai celorlalți, care eram blocați și nu știam cum să reacționăm, deci nu reacționam. Când eram în facultate, în București, unde este aglomerat, se întâmpla frecvent să ți se frece de fund câte un penis în autobuz. Erau o grămadă de exhibiționiști prin cămine și nu doar. Mi s-a întâmplat să îmi declare unul că mă dă jos din tren și mă duce la mă-sa și că n-am nimic de spus în legătură cu asta. Întâmplător am avut destule de spus să-l conving că nu, dar asta-i altă problemă. Asta este normalitatea în care trăiești ca femeie, nu aberația statistică. Și eu chiar n-am fost niciodată genul să port decolteu până la buric sau bucile la vedere. Bănuiesc că pentru cele care se îmbracă sexy este mult mai rău.

  2. E datoriia ta legală să te asiiguri când treci strada!

  • Unu spune:

   2,5) e *datoria ta legală să te *asiguri că sugi pula…

   • strapon spune:

    TACI!
    Esti obsedat de pula, limbric decerebrat. Ori n-ai deloc ori ai parte de prea multa.

    • Unu spune:

     Ce smui Ariel?

 • leana spune:

  p.s. cred că este o confuzie legată de generalizare. Tu ai presupus că generalizarea este că toți bărbații sunt mirei. Eu am presupus că se generalizează că toate femeile sunt în pericol mai mare decât bărbații. Sigur că orice generalizare este, de fapt, falsă. Dar probabil bărbații s-au revoltat la prima, iar femeile au rezonat la a doua.

  • GP spune:

   Tonul face diferența. Uită-te cum ai pus tu problema și cum a pus-o demoazela de mai sus. Aș spune că e usor diferit, nu? Deși ai avut parte de niște experiențe „cel puțin” neplăcute, nu ai atacat bărbații în general, ci ai menționat exemplele de idioți. Lucru cu care suntem cu toții de acord.

   Da, e de înțeles și iritarea ce poate să apară la un moment dat pentru că multe dintre lucrurile astea nu-s luate în serios și e greu pentru mulți bărbați să înțeleagă chestiile astea, ori li se pare natural, ori nu e mare brânză. Așa, și ce dacă ți-a pus mâna pe cur, că doar nu ți-a băgat deștu-n el. Și dacă ți-l băga, doar nu ți-a dat în cap… Până li se întâmplă lor, și atunci nu mai e deloc amuzant, pentru că lucrul cel mai important la un viol este de ce parte a pulii te afli.

   Numai că demoazela asta numai iritată de inechitate și discriminare nu pare. O fi vrând ea să fie Rose McGowan, dar i-a ieșit „ia să văd cât căcat pot să stârnesc să audă și lumea de mine 15 minute”.

   • Leana spune:

    Poate că uneori este necesar să stârnești căcat, ca să atragi atenția asupra unei probleme? Sigur că scopul ei a fost în primul rând să atragă atenția, să câștige bani, etc. Dar poate este relevant că NUMAI critici din partea bărbaților am văzut eu, niciuna din partea vreunei femei. Poate arată că femeile știu despre ce vorbește, foarte gălăgios și cu scopul de a stârni scandal, fata asta. Că noi chiar rezonăm cu ideea, că avem niste experiențe care lipsesc celor care o critică. Sau poate arată că sunt în bula corectă și n-am văzut eu înjurăturile pe care si le-o fi luat de la femei… Dar ca femeie pot să spun că rezonez cu mesajul.

    • GP spune:

     @Leana: Pot înțelege de ce ar rezona femeile cu o parte din discurs, tocmai pentru că societatea a ignorat nişte probleme reale (sau i s-au părut normale). DAR…

     Diferenţa apare atunci când rezonezi cu întregul mesaj şi mai ales cu modul de exprimare al acestuia.

     Compară piesa asta cu „Toate-s la fel”, de la Paraziţii. Caută versurile şi spune-mi ce părere ai avea despre un bărbat care ar rezona cu mesajul ei. Nu să facă mişto, nu să spună că mai sunt şi proaste d-alea, ci chiar să creadă cât se poate de serios şi să considere un exemplu demn de urmat. Cam la fel este şi părerea bărbaţilor despre femeile cărora piesa asta li se pare revoluţionară.

   • Unu spune:

    Haules baules băga-ne-am pula-n mă-ta, ce concluzii savante poți să-nghiți!

 • Cosmin Sandu spune:

  Numai daca mă uit numai puțin în comentarii aici îmi dau seama că-s mult mai multi mirei decât crezi. Eu, pentru că nu mă simt vizat, piesa ei nu mă deranjează. Cred că simți că „generalizează”, daca te descrie măcar puțin. In rest, reacția normala ar fi aia pe care o molfăi de obicei vizavi de orice: asculti, îți dai o părere la tine in cap și treci mai departe ca un om normal ce esti.

  Problema cu tine e că susciti, inciti sau validezi păreri cretine pe care alți cretini abia așteaptă să le auda de la cineva care sa bifeze criteriile minime de „influencer”. Esti un fel de Mircea Badea, un alt pui existențialist extremist, derivat din ADN ul lui jordan Peterson, cu un cromozom in plus, dar la fel de prost.

  Atitudine și păreri de om crescut la bloc care nu vede dincolo de cotețul lui.

 • Carmen spune:

  Când mai scoți video?

Adaugă un comentariu