un protest anti pro palestina

***

Comentarii (12)

 • GP spune:

  De ce să nu fie frumos să moară oameni? Din contra, e chiar foarte frumos. Pentru cei care or să facă o criză din cauza asta, am un singur cuvânt: studentx (păcat că nu trebuie să-l pronunț, probabil aș traumatiza pe vreunul dintre ei și s-ar… ahem).

  În altă ordine de idei, dacă aveți careva drum pe acolo, întrebați-i, vă rog, pe eroicii militanți, viitorul nației, despre Mahsa Amini.

  • sindi_cat spune:

   Păi, ori e frumos să moară oameni, ori Mahsa Amini, că nu percep, pardon, pricep.

   • GP spune:

    Mie nu-mi pasă, din partea mea să mai rămâneți câți am botezat eu. Dar aș fi fost curios de părerea ălora pe care dragostea față de palestinieni îi dă afară din casă de au ajuns să doarmă-n cort.

 • funda mentalistu spune:

  bravo, neacentaure!!! luam lumina de la tine! alta mirare care imi intuneca iq-ul subunitar ar fi cum de iranienii au iesit cu milioanele la funeraliile lui raisi (ala de cazu cu elicopterul). parca sarmanii erau oprimati si mortu era un macelar sau ceva pe acolo

 • Veronica spune:

  Un link pentru filmuletul cu razboiul animat, please?

  • Tot ala spune:

   E SouthPark, episod vechi ceva cu Ginger Cow
   Legat de Israel vs Palestina, cu cat se omoara mai mult intre ei astea doua jigodii de triburi anti White, cu atat mai bine. Iar cand e pe sfarsite conflictul, Persia sa iradieze parcarea.
   TKD (total kike death)

 • Oana spune:

  Dear Oana,

  Per your instruction, please find the retained Workday personal data attached. Please note that we have carried out your requests with regard to your personal data with the delivery of this information, and we are considering this matter closed.

  Kind regards,

  Epic Games Data Privacy Team

  On Sat, May 18, 2024 at 11:42 AM ‘Oana Prisecaru’ via workforceprivacy wrote:
  Hello,

  If I have not any rights as former Epic Games worker, how keeping my personal, and professional data through Workday, HR system, is it possible for you?

  Please be kind, and send it to me in pdf format, any of my data detained at some point of time by your Company.

  Also, redirect me to your legal department.

  Thank you,
  Oana Prisecaru

 • sindi_cat spune:

  Auzi, bre, să-mi bag fâșia-n Gaza, arăți ca Hawking în scaunul ăla uneori.

 • Oana spune:

  Explicatiile tampeniei. Care este scopul?

 • Claudiu spune:

  Alfred Whitehead:

  Este un truism profund eronat, repetat de toate copybooks si oameni eminenti cand tin discursuri, ca ar trebui sa cultivam obiceiul de a gandi asupra ceea ce facem. Din contra, chiar opusul este acest caz.

  Civilizatia avanseaza prin extinderea numarului de operatii pe care le performam fara sa ne gandim despre ele.

  Operatiile de gandire sunt ca atacurile cavaleriei in lupta, sunt strict limitate in numar, necesita cai noi, si trebuie facute doar in momente decisive.

 • Hristos spune:

  Scrie mai vita intreprinderea.

Adaugă un comentariu