Clasamentul candidatilor la primaria capitalei

***

Comentarii (3)

 • Oana spune:

  La umilința pe care o va primi ministrul lui Dacian Cioloș, lordul dr. Adrian Curaj

  Bre, handicapatule s-o faci pe fii ta Alice, uzăr al SCIPIO și SISEC și al tuturor analfabeților care dădeau calificative articolelor științifice scrise în limba română, plimbați cu Merțanele și necunăscători de limba și literatura română, dar evaluatori ai panelului de filologie. Avatarul oana.prisecaru@uefiscdi.ro nu îți aparține ca pol de comunicare

  #WHO? #SRI #MAE Hai sas cu vrăjeala antitutun!

  Ati gasit scuza perfecta pentru crimele(executiile) din sistem #MAI. #GuvernulRomaniei. Bine, miza e mai mare, având în vedere că actualul studiu desfășurat de această firmă fantomă este contractat de Ministerul Sănătății, privind consumul de tutun, în vederea reglementării politicilor de sănătate din domeniu. Pe scurt, nu există pas statistic, ci adresă fixă pentru sondaj, datele fiind luate de la #BiroulElectoralCentral fără consimțământul sau informarea prealabilă a celor ce urmează să fie vizitați, cu toate reglementările în vigoare privind confidențialitatea și protecția datelor personale.

  Aparent nimeni nu a luat act de Directiva (UE) 2016/680, intrată în vigoare de la 25 mai 2018. Iar marele beneficiar este WHO (World Health Organization), cu sediul în altă parte. Este un mic exemplu despre dialogul perfect stabilit între instituțiile statului și mediul privat, unde nu contează nimic altceva decât menținerea acestei stări de cloaca. Ne facem, că ne facem. Așa că, despre ce drepturi și obligații ale cetățeanului vorbim?

  La multi ani 100 de ani, România, cu firme fantomă și funcționari fără funcții! Răspunsul sfătuitor a fost, să nu deranjez Inspecția Muncii, instituția de control a Inspectoratului Teritorial de Muncă, ci să mă adresez, fiind conflict de muncă, direct instanțelor de judecată. Serios!?

  Până a recurge la șutul către altă așa zisă putere a statului, poate își aduce cineva aminte, că există și o structură piramidală de putere, nu doar concentrică. Exact cum este cu crima organizată, aceeași structură, dar alte coaie. Și atunci de ce există ITM-ul?

  La multi ani 100 de ani, România, cu firme fantomă și funcționari fără funcții!
  Exact cum există firma Totem, care a subcontractat către Field Insights. Cel mai grav este că această firmulița figurează că una dintre posibilitățile de practică ale studenților de la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea din Bucuresti. Rezum: Studiul global privind tutunul la adulţi (GATS), publicat de Ministerul Sănătăţii şi realizat prin Institutul Naţional de Sănătate Publică, cu sprijinul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi al Centrului pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (CDC, SUA).

  https://insp.gov.ro/centrul-national-de-evaluare-si-promovare-a-starii-de-sanatate-cnepss/proiecte-si-parteneriate/gats-romania-studiul-global-privind-tutunul-la-adulti/

 • AD spune:

  Comentariu obiectiv. Nașpa că te-ai pricopsit cu „holigofrenul” primar.

  Fără nici o legătură, unde s-ar mai putea găsi articolele din „Futezătorii”, mai ales „Discursuri”?

Adaugă un comentariu