la cancan cu problemele

***

Comentarii (14)

 • Takida spune:

  Yai yaya!

 • Claudiu spune:

  Oricum te ratai cu aia. te platesc asa cum se plateste la noi arhitectul.

  Materiale casa – 50k; manopera – 40k; terenul – 50k; proiect arhitect – 4.5k.
  Si construiesc niste coach house cu acoperis in doua ape. model care se trage din casele medievale unde la primul nivel tineai animale si sus dormeai, ca sa le pazesti mai bine de hoti.

  Daca proiectantul costa mai putin decat celelalte puncte, ceva e gresit.

  Asa si la filme, daca imparti proiectul in cateva parti si partea cu scenariul costa de ceteva ori mai putin, ceva e gresit.

  astia cu munca intelectuala nu pot sa fie platiti slab, ca tu la randul tau nu poti sa consumi ce produci. Tu ai nevoie de bani sa umbli prin lume, sa traiesti prin tari bogate si sarace, sa participi la festivale de film prin strainatate, sa te invarti prin cercurile lor, studii, sa cumperi intrare la spectacole private, de nisa, prin America de Nord, Occident… sa ai timp si bani de cunoscut societatea cu subculturile si kabalele ei… nu doar din citite. Da pentru experienta asta ai nevoie de bani seriosi.

  La noi nu intelege lumea ca trebuie investit si in oameni daca vrei calitate.

 • vali spune:

  NU MĂ MAI UIT LA CE filme scrii tu!
  nu m-am uitat nici până acum, dar de acum încolo nu mă voi uita mai tare!

 • Carmen spune:

  Tot șobolan jegos ai rămas.

 • Carmen spune:

  Sper să dea mașina peste tine și să nu fie nimeni acolo să te salveze și să îți mănănce ciorile mațele pline de ură și apoi să-ți vomite ochii ciuguliți peste hainele de boschetar, în timp ce mațele cu căcatul pe care l mănânci pe internet să fie călcate în picioare de toți oamenii pe care i-ai jignit.

  • muiecarmen spune:

   taci dreq fa heitaritzo, marsh sa inchizi gainile ca vine seara

  • Sergiu spune:

   Câtă iubire

  • Unu spune:

   Fie ți-a băgat-o la căcău fără untură atunci când nu voiai, fie nu și ai fi voit, altfel nu se explică de ce faci spume ca dero!

 • Aquarians spune:

  Nu sunt pe net mulți generatori de conținut ca tine, Radu. Nu mă refer la România, ci la lumea anglo saxonă unde găsești de toate pentru toți. Sau n-am aflat eu.

  Poate ar fi o idee să publici și o variantă în engleză a eseurilor tale. Și a „nuvelelor”, care sunt grozav de amuzante. Dacă faci asta va trebui să produci conținut puțin mai „internaționalizat”. Haiduci Celți Vârcolaci, să rezoneze și neamțul și olandezul :) Întreprinderea 2400 e genială, poate să schimbi România cu EU și Franța cu US. Preotul care sfințește gaura neagră e bosniac, încă așteaptă aderarea la EU și-n 2400 :)

  Altfel am și eu o întrebare: pitici grași gratis … ești tot tu? https://piticigrasi.wordpress.com/

  • Radu Post author spune:

   nu, ala e un cretin

  • Claudiu spune:

   nu sunt pe dracu, ai plin de platforme in engleza care sunt pline de literatura indie

   Esti tu blocar necitit si nu cunosti

Adaugă un comentariu