SNSPA e o diaree pretenţioasă care fabrică secretare supracalificate

Fain titlu nu?  Cred că are luciul ăla necesar să transimtă un mesaj fără să fii nevoit să citeşti textul ca să înţelegi despre ce e vorba.

Deeci… ţi-a zis mă-ta că eşti creativă când ţi-a citit compunerile despre cum pleacă păsările călătoare toamna. Se şi observă că ai ceva veleităţi naturale de comunicare, că roiesc băieţii prin jurul tau căci uneori, aşa, la sentiment mai sugi o pulă, şi fetele că habar n-au de ce roiesc băieţii in jurul tău şi sunt curioase şi de admiră, deci roiesc şi ele.  Aşa că ţi s-a părut o alegere naturală să dai la SNSPA. Perfect! No, acuma, că tot ne-am înţeles, vezi tu furculiţa aia de pe masă? Ia îndoaie trei dinţi şi bagă-l pe al patrulea în priză. Acum ce? Păi dacă poţi să citeşti asta inseamnă că ai băgat în gaura greşită, mai încearcă!

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative. Mamă ce titlu fin. O mică problemă cu el. Te induce în eroare. Sună util. Păi băi, guşteriolor, există trei modalităţi de a ajunge în politică:
1. Ai rude în politică
2. Ai banu’ ghebos şi arunci cu el spre un partid până gârâie
3. Dospeşti mădularul în gingie la nişte mamuţi din politică până apucă proştii să promită chestii în mijlocul ejaculării. “Te fac ministrăăăăghhhhhh!”

Şi şcoala asta nu te ajută cu nimic dacă nu ai una din situaţiile de mai sus. Maxim ajungi să împarţi pliante în campanie. Şi dacă dispui de o situaţie, e inutil rău să o mai faci. E ca şi cum te-ai căca după ce te-ai şters la cur.

Dar nu la statutul de politican visează fetiţele blonde şi cu gura mare de acolo. Jumătate dinte ele se văd publicitare. De parcă există aşa de mare căutare de oameni în publicitate. Băi, gagicile, voi chiar aveţi impresia că o să staţi aşa, la o masă rotundă cu Naumovici şi o să vă întrebe ăla “hmm, ce pula-n cur mai face tanti maria cu perlanul acuma?” la care tu să zici “şi-l toarnă-n ochi!” şi el să ţopăie ca o maimuţă şi să zică “GE-NI-AL!”?. Hai băi, lasă-mă. Ieşiţi pe bandă rulantă mii pe an, umezindu-vă la ideea că cineva o să vă asculte “creativităţile”, ca să vă bateţi pe 5 locuri de muncă pe an unde o să aveţi onoarea de a alege cu ce font scrie “HEMOROIZI ŞI FISURI ANALE” pe afişu’ de la clinica proctologică din Bragadiru. Sictir.

Cealaltă jumătate visează să devină piariste. Fabuloasă muncă. Să zâmbeşti fals toată ziua şi să minţi tot ce prinzi, să fii de gaşcă cu toată lumea şi să ai grijă să se simtă toţi bine şi informaţi în numele unor produse sau persoane de care nu-ţi pasă cu adevărat. Şi lumea te urăşte. Lumea gen io. Că dau nas în nas cu piarişti toată ziua. Şi ştiu că-s nişte bastarzi mincinoşi şi falşi şi de-a dracu’ mă comport ca un căcat cu ei că ştiu că n-au ce să-mi facă şi înghit cuminţi toate mârlăniile în numele slujbei de căcat. Ştiţi cum se cheamă asta? Prostituţie intelectuală. Mai simplu te apleci frumos şi crăcănezi sfincterul decât să-ţi fuţi capul. Şi curvele sunt plăcute de oameni. Le zici mulţumesc după. Piaristele sunt futute-n gură cu ciudă şi scârbă.
Şi nu înţeleg care-i marele şpil cu comunicarea. Eu ce fac acuma? SFINTE CĂCAT, COMUNIC! ŞI N-AM FĂCUT MASTER ÎN “COMUNICARE ŞI RELAŢII PUBLICE” ! Ca să vezi! Se poate! E magie! Chiar îţi trebuie facultate + master ca să înveţi să zâmbeşti frumos şi să minţi printre dinţi ? A ajuns lumea în aşa hal de jos încât se cer doctori în ipocrizie?

Ete ce domenii poţi învăţa acolo!

Comunicare şi relaţii publice
Publicitate şi reclamă
Comunicare politică. Marketing politic şi electoral
Managementul proiectelor
Comunicare managerială şi resurse umane
Management şi comunicare în afaceri
Management educaţional şi comunicare instituţională
Comunicare audio-video

Observaţi că au ceva în comun! Nu produc nimic! Nu împing lumea spre nimic superior! Îs doar paraziţi, viermi ai societăţii care învaţă să mute capitalul dint-o parte în alta fără să schimbe realmente nimic din jurul lor. Genul de piedică pe care societatea de consum o pune omului de rând pentru a control…. Scuze. M-a luat valul anarhist. V-ati prins voi.

Partea bună, însă e că ACESTE SLUJBE NU SE CAUTĂ! 90% din lăbarii şi lăbăriţele care termină acest furuncul nestors de pe curul învăţământului mondial ajung secretare penale cu 12 milioane pe lună!

Ceea ce e fain. În 3-4 ani, când o să fiu ceva mai leneş, îmi angajez şi eu o dublă masterandă în comunicare managerială şi resurse umane/ management educaţional şi comunicare instituţională. Ca să îmi aducă aminte când nu mai am hârtie igienică să cumpăr, să mintă oamenii cu care trebuie să mă întâlnesc când sufăr de mahmureală profundă şi nu am chef de ieşit din casă, să ţină minte numele muierilor pe care le futez, că am o problemă cu numele şi, uneori, să îmi stoarcă câte un coş la care nu ajung. 

Şi înainte de a vă pune să îmi scrieţi o contraarugmentare de-aia pe etape, cum aţi învăţat la fabrica voastră de paraziţi cu limbă de lemn cu două straturi, nu, nu-s frustrat că n-am luat acolo. Nici n-am dat. M-a durut în pulă din prima secundă când am auzit că există o facultate de scatofilie. Mi s-a părut doar amuzant.

***

Comentarii (573)

  • Catrina spune:

    Nah, sa mai futi tu gagici bune de la SNSPA, daca mai poti..:D.

  • nesimtit spune:

    true…very very true…iar ce zice ala din primul comment. In baza acestui post o sa futa mai multe de la SNSPA. Pentru ca sunt atat de josnice incat le va excita faptul ca cineva nu le place. Si vor vrea sa faca „comunicare” cu el…sau „pr de situatie”, pentru a-l convinge ca se inseala. Si vor incerca prin orice metode…if you know what i mean ;)

  • zero spune:

    fetele cu facultati inutile nu sug pula? ba da. si atunci de ce m-ar deranja faptul ca in loc sa faca o facultate utila devin niste curve rujate care sug pula cind vad portofelul plin, te mint in fata si se recomanda a fi „de la PI AR”? mie personal imi plac politehnistele. femei de nadejde. feminine ca porcul dar cind pun mina duc treaba la bun sfirsit, inghit vitaminele si curata bancul de lucru inainte sa se rujeze si sa treaca din nou la proiectarea sistemului energetic national. ce pm?

  • Catrina spune:

    „Eu nu sunt TATICU si nici MAMICA…nu te-am facut eu, dar eu te distrug prin cuvinte * Nu trebuie sa-ti placa blog-ul meu…poti cauta altceva…deci nu ai prea multe drepturi aici * Nu ma critica daca nu ai o propozitie cu cap, final si continut decent din punct de vedere logic * Nu incerca sa faci pe psihologul cu mine…imi permit unul in carne si oase *”. Citat din blogul tau, Nesimtit. Scrii cumva si texte pentru manele? Din cauza celor ca tine, tin la indemana metoclopramidul.

    • flavia spune:

      marsh fah

  • DeeDee spune:

    Mai eu cred ca omu are dreptate, mai ales ca am facut 2 ani de comunicare la susnumita facultate, pana sa imi iau lumea in cap. Tot ce am invatat de acolo a fost sa nu am idei proprii pentru ca probabil sunt proaste. Eu cred ca domnisoara Catrina inca mai e studenta acolo.

  • Andreea spune:

    Hehe! Esti un pedofil mai mare. Ce alte studente iti mai plac? Gradinita am absolvit-o, amu sunt studenta la polithenica. Am sanse sa ma agati sau fetele care stiu desen tehnic si calcule de douaj’de pagini nu te atrag? Da, port si ochelari, sunt complexata ca nu merg cu geanta mea de la NIKE. :(

  • cristi spune:

    HHAHAHAHAHAAAA… hahhahaahHAHAHa!

    sfinte cacat futator, ca sa parafrazez din clasici… este atat de adevarat.

    Am avut ocazia sa am si de la poli si de la ase si de la snspa, si pot sa zic ca politehnistele nu ies din casa si invata tot timpul, snspistele sunt cam curve fara scrupule, iar aseistele sunt ca niste iepurasi nestiutori, dar simpatici.
    Evident, nu pun stampila pe frunte, dar experienta personala (a se citi coitul+relatia) asa zice.

  • negru spune:

    Ce interesant, eu am terminat poli de ceva vreme, andreea eu ca, are mai multe de povestit si socializat cu tine, decat cu oricare alta care face pe tarzan pentru ca este studenta la o facultate unde cresti ca o marmota care inveleste o ciocolata……

  • FFD spune:

    Toate scolile romanesti sunt penibile si nu te ajuta la aaabsolut nimic dupa ce le termini. Bleah.

  • dodoasca spune:

    @Catrina
    Esti si pastilata pe deasupra…

    @Blogger
    Postul asta e plictisitor rau, in afara de „Sfinte cacat” restul e labareala caracteristica unuia nemultumit de oferta de pizda de la piata.

    Asta-i viata, ti-e lene sa cauti… plangi pe blog ca femeile-s curve. SNSPA-ul e folosit lamentabil pentru a deturna atentia de la faptul ca esti nemultumit de mai toate nu numai de alea de la SNSPA… in plus de asta, stau si ma gandesc ca nici cele de la drept si ase nu sunt mai prejos.

  • dush spune:

    hah, io l-am terminat pe snspa la idd. ca vorba aia e buna o hartie, ok, unde facem? la easy piece of shit, azi intrat in 5 ani iesit, nici o schimbare la firul de par pubian. doar un rahat de diploma, care dupa 2 ani juma inca nu ne-au dat-o. cursuri imbecile, fara suport pe nici o latura tehnica, o multime de balarii care nici dracu n-o sa te intrebe de ele. insa, no, se poarta facultatea si ti se cere un rahat de diploma de studii superioare ca sa iei un leu in plus, c-asha-i in tenis la stat :)

  • haelion spune:

    man, nu comentez postul cu snspa, dar tin sa iti spun ca atunci cand ti-am descoperit blogul am stat o zi intreaga la munk si am ras ca prostul citind. nu comentez calitatea (toti avem zile mai bune si mai proaste, si mai dezastruoase, si mai catastrofice etc), dar e „un rahat dement cu un grad de dementa nesperat de ridicat”. keep up the good work, da raul afara. „pentru Dumnezeu, la Dracu”, ca sa citez un amic. dejectiile astea sunt un deliciu. nu te opri. Iisus e rege!!!:)) =))

  • Bogdan spune:

    Frate,
    Mulţi cu SNSPA-ul lucrează în sectorul public, la Ministere, de exemplu. Poţi sa te angajezi la orice minister cu aceste studii (daca ai o pilă, bineînţeles), poți chiar să lucrezi in diplomație sau la SRI, dacă te ține ștanga.

    Cu tipa aia cu mă-sa poți să faci un sex în trei, dacă tot te îmbie atâta și o pomenește și pe mă-sa.

    Referitor la PR, înclin să-ți dau dreptate, deși poate o parte din cei care fac facultatea de PR se gândesc să facă ceva pozitiv, de exemplu să aibă grija de imaginea unei asociații care se ocupă de drepturile copilului (sau ale deţinuţilor).

    Tu ce facultate ai terminat, Radu?

    Până la urmă, poate ne spui, totuși, ce ai cu Mircea Badea, aşa cum ai explicat de ce nu-l înghiţi pe Tatulici (pe care nu-l înghit nici eu, după cum am mai spus)? Mie Mircea Badea mi se pare OK.

  • GoatHammer spune:

    Bogdan, comentariul tau pute a mentalitate de sclav, dar ultima propozitie e cireasa de pe tort. Esec epic.

  • Cristean spune:

    bah, nici pe mine nu ma lasa piaristele in pace si ma fut la creier cu mailuri cu titlu „idee de articol”. dar ce pot sa-ti spun ca alea pe care le-am incercat se fut bine si sug si pula bine. nu stiu daca le invata la scoala (si nu ma refer la colegii lor, zic daca dau examen, colocviu etc), dar chiar se pricep, n-am ce comenta.

  • Capitanu spune:

    Deci Bogdan, sa intelegem ca tie iti face placere sa-l inghiti pe Mircea Badea ? Pofta buna !

  • wild cat spune:

    partial adevarat (30%). Am terminat acolo si nu fac parte din niciuna din categoriile enumerate de tine (ca presupusa baza de admitere) si nici nu sunt o secretara supracalificata. Ar putea sa te dea in judecata pentru calomnie, sa stii :)), sunt destul de influenti in domeniul lor :))

    Si nu, nu esti nici amuzant. Nu ai fost niciodata.

    Tine-am doar sa iti zic,,,,

    • ete na spune:

      sa mori tu, pisi, „tine-ai” neaparat sa-i zici ca tu nu faci parte din categoria aia?=)))))
      iti sugerez sa te „gandes-ti” mai bine data viitoare inainte sa incerci sa ne schimbi parerea

    • flavia spune:

      ce snspa ai terminat tu pisi, ca dupa „tine-am” ala nu ai terminat nici gradinita

    • ddddooamne spune:

      „tine-am” doar sa-ti spun ca nu te ajuta capul… mai elegant de-atat nu pot sa fiu

    • Panglica spune:

      Daca ai terminat o facultate si inca nu stii sa ortografiezi, inseamnca ca autorul are dreptate.

  • ramonelu spune:

    „Nu produc nimic! Nu împing lumea spre nimic superior!”
    Iar tu faci asta in vreun fel si nu s-a prins nimeni pana acum?

  • Capitanu spune:

    @ wild cat … ai dreptate, nu esti o secretara supracalificata…ai fi stiut ca „tineam” se scrie intr-un cuvant. Si, din nou, ai dreptate, Radu nu este amuzant – este doar al dracu de realist.
    O zi buna iti doresc :)

  • Merat spune:

    Am si eu trei prietene care se dau mari ca sunt la facultatea de comunicare si relatii publice. Si se lauda ca la examene ele trebuie neaparat sa scrie numeralele in litere. Deci, ce sa mai spui cand auzi asa ceva. Si cat invata ele, saracutele, of! Eu mai am doua saptamani de sesiune nenorocita si ele au terminat de o saptamana. Si au toate 10 si au toate bursa. Mi se pare extraoridnar sa ai 10 la o materie de genul „teoria mesajului”. Fantastic! Si spunea cineva de mail-uri cu idei de articole. Cu acelasi lucru sunt si eu stresata zilnic de dragele mele prietene. Articole inspide si prostesti despre mentalitati si „tineretul din ziua de azi”. Si sa nu uit de testele de personalitate. Nu o sa pricep niciodata utilitatea acestei facultati.

  • nico spune:

    voi v-ati adunat aici niste mici frustrati ca nu v-a dat scoala de lucru. Nu ati invatat nimic in scoala? pai daca nu va duce capu’!!!!!! ce vreti sa va faca SNSPA-ul sau oricare alta facultate/universitate? vreti sa va bage palnia in creier?

    Eu am terminat Comunicare si relatii publice la SNSPA, lucrez in PR, ma fut bine si o si sug bine… numai ca nu labarilor ca voi!
    poate ca asta o fi si problema.

    bine…ca sa nu mai spun ca este atat de retarda generalizarea, incat am ras cat am citit pana la ultimul cuvant.

    si ASE-istele sunt curve si alea de la SNSPA sunt curve…si de fapt toate sunt curve!
    de ce? fiindca vedeti/auziti ca se fut cu altii, numai cu voi nu!
    asa ca daca una nu te vrea, inseamna ca de fapt nu o vrei tu, fiindca iti dai tu seama ca de fapt e o curva!

    ia mergeti voi toti asa de manuta, faceti un trenulet si bagati-va pula in cur unu la altul. si dupa, schimbati pozitita ca sa nu ziceti ca nu ati dat si o muie.

  • dan spune:

    @wild cat ai terminat la retardati facultatea aia? sau voi „tinea-ti” (am scris bine?) cartea in dreptu capului doar sa nu faceti insolatie? mai bine „tace-ai” si credeam in continuare ca esti o secretara supracalificata

  • jimerino spune:

    nico, futu-ti ‘mnezaii doanmei ma-ta, m-ai pacalit! l-am pe unu la trenulet, i-am bagat-o in cur, toate bune. si am zis sa te ascult si sa schimbam pozitia, sa dau si o muie, dupa cum bine ai suge rat. si ce crezi? atat. ce crezi? teaser, ‘te-n mortii tei!

  • razvan spune:

    m-am ras de n-am mai putut, snspa-ul e noul drept

  • gabriela spune:

    mie mi se pare ca cel care a scris acel articol este doar un fustrat fara margini si un neispravit- se vede in primul rand dupa limbajul mai mult decat obscen si deranjant pentru o persoana care a citit mai mult decat tabloidele de 2 bani. in primul rand snspa nu inseamna numai facultattea de comunicare. o include si pe cea de stiinte politice,unde ajung oameni care se pregatesc foarte mult si sunt extrm de instruiti si culti si pentru a caror privire nu esti demn,nici tu si nici ceilalti ratati care au postat acele comenturi. si faptul ca tu ai fost un retardat care nu a fost in stare sa invete si un fustrat(inca o data iti amintesc asta) ca ai reusit sa-ti gasesti un rost in viata, in schimb vrei o facultate nu e valabil pentru cei care invata(si nu-s lucruri inutile)..ar mai fi mult de spus insa nivelul tau e prea apropiat de 0(zero) ca sa ma straduiesc sa-ti vorbesc mai mult decat atat.

    o studenta la SNSPA-stiinte politice

  • gabriela spune:

    n-ai reusit sa-ti depasesti prejudecatile de taran care sta intr-o spelunca toata ziua si bea fara stire si pentru care femeia e mai putin decat o carpa. nu toti pot fi inteligenti…si nu stiu daca ai auzit de acel proverb( ca de altfel si ceilalti idioti): „vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca-s acri”:)
    toate cele bune

    aceeasi studenta de la SNSPA

  • Andreea spune:

    Pana la urma, orice articol ar scrie Radu – ma refer la articolele care au drept subiect un gen sau altul de femeie – nu reuseste decat sa nasca polemici in randul agitatelor domnisoare. A se vedea Wild C-at (daca intelege ce vreau sa zic)si NICO. Meh… You should just screw them (and I do mean literally). Pana una-alta, multumim, Jimerino, pentru copy-paste-ul degajat pe care l-ai facut in comentarii. Voiai sa ne arati ca-ti functioneaza tastele CTRL, C si V? :D

  • Capitanu spune:

    Nu, ca da cu click dreapta :P

    Nu inteleg un lucru, de ce va agitati atat de tare? Chiar considerati ca o sa stearga postul sau ca noi o sa ne schimbam parerea si eventual o sa va rugam in genunchi sa ne iertati si sa ne batem cu curelele pe spate in penitenta ?

  • Iiisus spune:

    SNSPA e viitorul ASE. Suna foarte bine numele facultatii, n-ai cum sa te abtii.

  • nico spune:

    @andreea: vrei o muie de la radu si nu stii cum sa faci? las’ ca-ti da si gratis, daca bea vreo 4-5 beri.
    ia te uita baieti… puteti sa futeti o politehnista!!!
    eu zic sa o bagati in seama fiindca se pare ca are mai mult creier fiindca e studenta la aceasta universitate.

    draga andreea…serios acum. cum e posibil sa nu te deranjeze misoginismul, doar fiindca vrei o muie? of of of.

  • razvan spune:

    daca cineva avea o indoiala legata de IQ-ul snspistelor, comentariile de gaini ultragiate sunt mai convingatoare decat postarea in sine
    de fapt nu e vorba de snspa sau de sorbona sau de harvard, e vorba de oameni nefututi/fututi in cur care se ataca din orice

  • Capitanu spune:

    Pai in general sar aia care se simt cu musca pe caciula. Doar cel mai infocat patriot roman are sange de ungur, nu?

  • haelion spune:

    Pentru WILD CAT. Ba e foarte amuzant TINE-AM-AI DE PULA DE ANALFABETA CU STUDII SUPERIOARE, SA SIMTI SI TU O PULA ADEVARATA MACAR, DACA NEURONUL NU-L SIMTI!!! multumesc.

  • jimerino spune:

    Andreea
    1:17 pm on February 4th, 2009
    Pana la urma, orice articol ar scrie Radu – ma refer la articolele care au drept subiect un gen sau altul de femeie – nu reuseste decat sa nasca polemici in randul agitatelor domnisoare. A se vedea Wild C-at (daca intelege ce vreau sa zic)si NICO. Meh… You should just screw them (and I do mean literally). Pana una-alta, multumim, Jimerino, pentru copy-paste-ul degajat pe care l-ai facut in comentarii. Voiai sa ne arati ca-ti functioneaza tastele CTRL, C si V? :D

  • nico spune:

    capitanu „Pai in general sar aia care se simt cu musca pe caciula”

    ceea ce spui tu aici este similar cu a spune: „ce ma intereseaza pe mine ca astia ne vor asculta telefoanele si ne vor monitoriza traficul pe net? eu nu am nimic de ascuns”

    pai bai prostule, ca nu pot sa-ti spun altfel, normal ca te simtit jignit cand esti bagat intr-o categorie asupra carora se emit pareri de cacat.

    si aleg sa-mi exprim punctul de vedere, tocmai fiindca ma intereseaza. nu fiindca ma simt cu „musca pe caciula”!

    nu-mi vine sa cred ca am o polemica cu oameni atat de prosti…

  • Iiisus spune:

    Thou shalt not suck everybody’s dick just because you’re a woman!

  • Capitanu spune:

    Nico, daca eu citesc un post in care se spune cat de prosti sunt inginerii constructori nu ma ambalez. fac parte din categoria ingineri constructori, dar nu ma simt prost deloc. In schimb cam stiu ce poame am avut si am drept colegi. Si oricum, eu probabil fiind asa prost cum zici tu, ma ghidez dupa principiul „Orice regula are exceptii”.
    Probabil ca la SNSPA nu se fac si cursuri de logica sau filozofie (sau alea se faceau la liceu…pardon).

    Asa, si tu spunandu-mi mie ca sunt prost crezi ca ai demonstrat ceva ? Doar te-ai facut cam de cacat si continui sa demonstrezi ca iti place. Nu ma simt prost si nici nu consider ca tu ai intotdeauna dreptate. Ca sa zic asa, logica ta contine multe fisuri (nu stiu daca anale…nu ma hazardez).

  • razvan spune:

    pt avocatele ideii de snspa de ce nu faceti un mud fight, sau sa va taiati ca-n kill bill, sa vedem si niste gore mioritic, ca la cat de spurcate sunteti la gura, ati trecut prin facultatea pulii degeaba

  • Psihedelicul spune:

    Bă, coi în căldare… Sau cum ziseşi că te cheamă? Cul în testicul? Aşa. Tu ai ceva în comun cu senesepeaizdele de care scriseşi: îţi foloseşti bine mâna şi, dacă vorbeşti la fel de patetic (nu, nu-nseamnă \"jalnic\" – caută şi vezi) precum scrii, se cheamă că îţi foloseşti bine şi gura. Problema ta este că vei fi cel mult un tip simpatic într-o dezbatere mai mult sau mai puţin vizionată, în timp ce noi, ăştia, de la Comunicare, vom fi cei care te aduc cu discuţia unde vor ei, iar pizdele siliconate probabil că au să ştie când să bage publicitate peste tine. Asta dacă noi, cei pe care ne duce capu\’, nu reuşim s-ajungem mai departe, să facem campanii serioase, la nivel de imagine de ţară, să le spunem pulifricilor ca tine că e bine să plece în Spania la cules de căpşune, să aerisească un pic România şi să îi trimită bani, ca să aibă mai mult loc prin ea oamenii care pot şi vor să facă un lucru bun pentru ţară, nu doar să stea şi să-şi întărească degetele tastând într-un blog, locul unde mulţi căcaţi cu ochi se dau balene pe fundu\’ ligheanului, da\’ nu fac valuri.

  • Capitanu spune:

    Nu degeaba…au invatat sa faca gura mare

  • razvan spune:

    domnu’ radu, spiritele s-au dezlantuit pe aici la greu, asta e prima faza din project mayhem? :)

  • Andreea spune:

    @Jimerino: Haha!
    @Nico: Hahahaha! Frustrat-o? :D

    • Beatrice spune:

      Imi place de Nico , are dreptate in privinta Andreei si nu numai . @ Andreea … PROAST-O :(

      # viitoare studenta la snspa

  • alex86 spune:

    so ..
    @gabriela
    tu spui ceva de genu : \"….o include si pe cea de stiinte politice,unde ajung oameni care se pregatesc foarte mult si sunt extrm de instruiti si culti si pentru a caror privire nu esti demn,nici tu si nici ceilalti ratati care au postat acele comenturi…\"
    scuza-ma ca intreb, da in ce tara traiesti dragutza ? oameni extrem de instruiti, culti si de a caror privire nu suntem demni? auzi .. da tu de cand nu ai mai deschis televizorul sa vezi cum e cu politica in tara asta?
    Crezi ca Radu le-a facut pe toate ce sunt la snspa curve ? evident ca nu pt ca ar fi imposibil sa fiti toate dar din pacate cateva \"va simtetzi\".
    Sper sa ajungi intr-o zi o noua Elena Udrea.. probabil asta e si visul tau in viata sau mai bine zis target-ul ca sa ma exprim in termeni de cacat..
    Am impresia ca tu te crezi vro despteapta la care putini din barbati au privilegiul sa-ti dea la muie dar daca tot esti cu citate gen.. am si eu unul pt tine :\" ce pula mea, proastelor, pula are alt gust intr-un bmw? \" – intelegi tu ce vreau sa spun ;)

    @nico
    in primul rand .. acelasi principiu .. tu sugi pula .. evident, ne place ca si recunosti dar numai pula de director presupun.
    Fetelor .. cascati bine ochii (si gura) – majoritatea din directori sunt niste porci care au stiut sa se descurce si sa pacaleasca sistemul in Romania pt ca, daca stai bine si te gandesti, director nu te pune nimeni dupa ce termini facultate. Multi dintre noi suntem asa de \"prosti\" incat ne cam doare in pula de facultate si dupa ce o terminam dam din coate, ne adaptam la sistem si incepem afacerea noastra unde desigur o sa avem nevoie si de o secretara asa cum spunea si Radu.. so in cazul asta .. tot pe la pula noastra ajungeti, nu-ti fa griji pt asta. Voi imaginati-va intr-o lume de multi-nationale unde desigur se face mult brainstorming si iluzionate ca faceti parte dintr-o mare familie.. faceti o pula.. de fapt o sa faceti parte dintr-un sistem in care o sa va futa numai ala cu bmw si o sa luati un cacat de salariu pt care o sa va inchinati cu doua maini si o sa fiti fericite, ca intr-un sfarsit sa va dati seama ca de fapt nu aveti nici un sens, sunteti una dintre miile.
    Ca sa va lamuresc.. voi sunteti si mereu veti fi acea clasa de oameni care se cred al draqu de destepti si educati cand de fapt asa sunteti dresati pt a asculta de altcineva ;) .. hai v-am pupat

  • porcusorul neisteric spune:

    @andreea: „frustrat-o”?!?! no offence,dar studentele la snspa stiu ca se scrie fara cratima :)) sau poate vrei sa o „frustrezi pe ea”.. /:)

  • nico spune:

    @alex86: hahahaha!!!! bine ca sunt alea penebile care se vad intr-o multinationala, iar tu care zici ca te-ai descurcat cu facultatea si dupa o sa te invarti nu-stiu-cum si o sa-ti faci o firma…:))) muhahaha!!! hahahaha!!!
    asta chiar a fost penibila.

    anyway. I rest my case. nu ati inteles nimic.
    puteti sa va dati in continuare cu parerea cat de curve si proaste mai sunt fetele de la SNSPA…

  • Andreea spune:

    Porcusorule, tu esti cam sugubat… nu crezi? Ii dai indicii asa, pe fata.. Las-o sa se prinda, poate face un rid in mijlocu fruntii de nervi. Sau ramane cu gura deschisa, permanent.

  • Bogdan spune:

    Bă băieți, Goathammer și Căpitanu, învățați, fraților, că într-o polemică nu-ți jignești oponentul, asta o fac numai fraierii ca voi.
    Mie îmi plac Radu și Mircea Badea, e vreo problemă? Puteau să-mi placă Adrian Năstase, Radu, Emil Boc și Traian Băsescu, care ar fi fost problema?

    Goathammer, sclav, hm, cam toți suntem niște sclavi … Și tu, dacă nu ești vreo zeitate, trebuie să fii sclav pentru o bucată de pâine. A, că eu am mentalitate de sclav și tu nu ai, da, probabil, și mai ce? Dacă tu însă crezi că a scrie prostii de genul celor pe care le scrii tu pe net arată că nu ai o mentalitate de sclav, te înșeli.

  • Capitanu spune:

    Bogdan, asta inseamna ca esti si tu fraier ca noi ca si tu ne-ai jignit. Corect?

  • O aspiranta spune:

    Tanara, entuziasta, absolventa a SNSPA si semizeita in timpul liber caut job part time de secretara supracalificata. Da’ preferabil in timpul noptii pt ca ziua lucrez in PIAR. Mentionez ca posed excelente abilitati de comunicare, optez intotdeauna pentru hartia igienica portocalie cu floricele, desi urasc portocaliul, si sunt specializata in comunicarea non-verbala. Cracii lungi si fundul, scuze atitudinea ferma, ma transforma in candidata ideala pentru acest post. In plus, posed experienta in comunicarea cu semizeii intrucat am efectuat un scurt training pe aceasta tema.

    @Andreea – Bai, tu vrei sa-mi furi postul din cate observ. Si, out of topic, IQ-ul ai reusit sa ti-l afli tot in 20j de pagini de calcule sau ti-a dat cu minus?

  • alex86 spune:

    @nico
    tu fetitzo .. cum spuneam .. nu toate „esteti curve”
    apoi .. hai sa derulam un pic .. majoritatea oamenilor din politica pe care voi o sa-i slujiti sunt…? hai sa fiu mai exact .. sunt aia care au terminat o facultate ca si tine ? esti chiar asa de proasta sa nu-ti dai seama in ce tara traim?
    Da .. creeaza-ti tu iluzia asta in cap ca binele va triumfa, ca noi vom prospera si ca oaemnii cu zeci de facultati vor salva romania si vor ajunge la conducerea ei.
    Sunteti incapabili sa realizati dar sper ca intr-o buna zi va veti lovi de toate astea si atunci probabil va fi ceva de genu : directorul iti spune ca te avanseaza doar daca ii sugi si lui putin pula ;)
    Hai mai lasati-ma cu ideologia voastra de femei emancipate..

  • anca spune:

    hum…..iti citesc de o vreme blogu…asa pt relaxare mintala si amuzament…am dat peste el din greseala si dupa aia am citit in fhm un articol despre el..si am zis..la dracul..io stiu de blogu asta…si de atunci il citesc zilnic:))…mnah…nu ma atac cand scri despre pseudointelectuale si alte cacaturi..ma amuz de ce’ti fata mintea(gen pozitiile sexuale)..si nici acu nu m’am atacat..ca is studenta la crp(comunicare si relatii publice din cluj)..poate o scoate curve pe banda rulanta sau secretare…mi tot una..am ales facultatea asta ca suna bine..ca eram naiva..ca nu vroiam sa ma duc la poli sa ies cu ciroza de acolo…da mnah..amu ca m’am bagat in hora dansez..da nu imi fac sperantze la un job in lumea publicitatii..daca e sa prind ceva e bine..daca nu, nu..pana atunci am un job stabil…cu perspective…si ma multumeste…sug pula bine si fac curat la locu de munca…tate cele..numa sa fie pace in lume!!!!

  • nesimtit spune:

    @catrina: corectez versuri de manele…tai „i”-urile cand sunt prea multe si mai bag cadane in videoclipuri cand am impresia ca-s prea putine. De obicei caut femei cu nume de genul tau…dau usor din bazin si n-au ligamente la incheieturile mainilor. Altceva? Mai ai sa ne comunici? In afara de faptul ca te pastilezi?

  • Cristian R. spune:

    Articolul ca articolul, dar comentariile sunt de pus in rama (pe hol la SNSPA)=)))))

  • Andreea spune:

    @Aspiranta lu’ Pejte: nu vreau sa-ti fur nimic. Tu nu ai nimic care ar putea reprezenta vreun interes pentru mine. Si sa stii si tu, IQ-ul nu-l calculez singurica, nu posed cunostintele necesare. Pot eventual sa calculez cat de mult ii ia sangelui tau sa ajunga de la inima la creier, daca imi dai date mai concrete. Da’ nu ma intereseaza. De obicei nu ma obosex sa raspund, da’ am zis ca daca tot esti o gaina, sa nu te las cu gatu’ lungit in zare, pe degeaba.

  • jimerino spune:

    una mai scurta si cu bataie pe stangu’ :

    Advertising dollars in media products from corporations like News Corp., Dow Jones, and CMP are under rapid decline in favor of direct advertising products offered by search engines and other tools. 11 Traditional media publications are laying off journalists, consolidating beat reporters, shrinking their print editions, and many publications are shutting down entirely. [7]

    Blogs have lower over-head costs than traditional media and are often said to provide better news coverage and analysis.[8] Blogs are increasingly sprouting to replace traditional media with a more sustainable low-cost business model and are gaining more of a following.

    The advent of social media is the most pre-eminent trend in PR today.[9]

    Social media releases, search engine optimization, content publishing, and the introduction of podcasts and video are other burgeoning trends

  • alex86 spune:

    @jimerino
    poate termini cu paste’ul tau.. sincer . daca ai o idee poti sa ne-o spui , nu cita aiurea .. a da .. cand citezi . pune si sursa sau asta nu ai invatzat la facultate ca nah .. cand faci publicitate de ex .. nu e interzis sa mai furi de ici de colo…

  • Injineru spune:

    mi-e m-ia placut articolul.
    macar ne-am dixtrat uMpic.
    hai SNSPA-ishtilor, zambiti, stiti si voi ca asa e.

  • O aspiranta spune:

    @Andreea – Nu posezi cunostintele necesare in mai multe domenii dar trecem peste.

    Si nu te supara pisi, ca ti se zbate ochiul de la avatar.

  • GoatHammer spune:

    Auzi, poti sa ma aspiri si pe mine?

  • haelion spune:

    „La noi, inteligenta, valoarea de orice fel, bunul-simt au ajuns simple aberatii, de nu chiar delicte. Mofturi pentru eternii perdanti. Evident, nimeni, nici sub tortura, nu va recunoaste deschis aceasta anomalie comportamentala. Numai ca lupta surda dusa impotriva lor este mai eficienta decit daca s-ar da legi si decrete exprese in acest sens. Aceasta lupta a devenit, prin uzanta si abuz, normalitatea. „Ceea ce vreau sa-i invat pe altii este: sa treaca de la un nonsens care nu este evident la unul care este evident.“ L. Wittgenstein Sfidarea, marginalizarea si inlaturarea a tot ce mai are inca valoare a atins generalitatea fortei gravitationale.Am ajuns sa urim reflex orice forma de valoare, de diferenta pe criterii de performanta. Fiecare doreste (spre binele sau, ba chiar si spre al tarisoarei) ca celalalt sa fie mai prost, mai imoral, mai abject. Asta pentru ca, in portretul la minut al psihologiei colective, sa dea (cu totii) cit de cit bine.Parafrazind o vorba sartreana, fiecare crede ca prostul e in celalalt.” Ideiindialog.ro. Si iata cum Radu a aplicat reteta de blog „exploziv” pe care o propunea la un moment dat…si uite ca merge =))

  • jimerino spune:

    jimerino
    2:17 pm on February 4th, 2009
    una mai scurta si cu bataie pe stangu’ :

    Advertising dollars in media products from corporations like News Corp., Dow Jones, and CMP are under rapid decline in favor of direct advertising products offered by search engines and other tools. 11 Traditional media publications are laying off journalists, consolidating beat reporters, shrinking their print editions, and many publications are shutting down entirely. [7]

    Blogs have lower over-head costs than traditional media and are often said to provide better news coverage and analysis.[8] Blogs are increasingly sprouting to replace traditional media with a more sustainable low-cost business model and are gaining more of a following.

    The advent of social media is the most pre-eminent trend in PR today.[9]

    Social media releases, search engine optimization, content publishing, and the introduction of podcasts and video are other burgeoning trends

    wikipedia

  • Andreea spune:

    @Aspiranta: daca zici tu, asa o fi. Ca cine stie, oi fi tu vreo minte luminata. Spor la aspirat cu gura, n-as vrea sa-ti fur postul, din moment ce habar n-am de niciunele. *wink wink* (adica tocmai mi-am zbatut ochiu’ spre tine, shucaro). Gata, pa si la revedere, te las sa-ti faci treaba sub birou.

  • Cristean spune:

    @radu: esti dator, bre. uite cum un comentariu de bun simt poate face lumea sa-si bage pula-n snspa si sa discute chestii care conteaza: femei care se lauda ca sug pula.

  • haelion spune:

    @Andreea&Aspiranta: fetelor nu va certati, e loc de aspirat pt. toata lumea. Am o idee, ca tot va laudati fiecare cu abilitatile, nu facem un concurs cu premii ceva? Nu e frumos sa faci afirmatii nefundamentate. Cva gen o videoconferinta de demonstrat abilitatile. Ar avea un succes enorm. Si inainte de actiune puteti tine si un discurs. Nu suna bine?

  • alex86 spune:

    nimic mai frumos decat o cearta intre pizde :D

  • jimerino spune:

    Cristean
    2:39 pm on February 4th, 2009
    @ RADU: esti dator.Uite ce face un comentariu cum trebuie: deja iti bagi pula in snspa si in politehnica si discutia merge spre lucuri mai importante: femei care se lauda ca sug pula. ceea ce ne dorim cu totii.

    Cristean
    2:42 pm on February 4th, 2009
    @radu: esti dator, bre. uite cum un comentariu de bun simt poate face lumea sa-si bage pula-n snspa si sa discute chestii care conteaza: femei care se lauda ca sug pula.

    ceea ce….

  • dodoasca spune:

    Sex pe sub birouri si alte puli luate-n gura cu viteza luminii…

    Labe triste si vesele peste tot, caci si muierile mai trag o labuta chiar daca e o miscare circulara. Nico, l-ai uitat in priza ?

    Ce cearata curvele cu labarii ca la usa cortului si nu rezulta decat niste concluzii plictisitoare care le stim cu totii…

    Femeile sunt toate niste curve (vorba lui napoleon) mai putin ma-sa si sor-sa dar si ele sunt femei…

    Iar bajetii sunt toti niste labari (a se citi porci misogini si frustrati).

    Imi scapa ceva ?

  • Andreea spune:

    @Cristean: Epic Fail pentru tine, se pare.
    @Haelion: baiete, eu renunt din start. Aspiranta deja si-a dat verdictul. Nu posed nicio cunostinta, chiar nu pot concura cu maestra in domeniu. O fi si ea vreo auto-intitulata „Regina Aspiratoare”. Ce stiu eu? Alpha, beta, lambda, diametru, pi, arie, volum, alte cele.

  • Daniela spune:

    Multumesc, Cristean!!! In sfarsit am aflat ce va doriti cu totii! Femei care se lauda ca sug pula…. am trait pana acum cu gresita idee ca de fapt femeile care chiar sug pula sunt obiectul dorintelor voastre.

    Haelion, vreau sa te iau acasa la mine.

  • alex86 spune:

    @haelion
    „Si inainte de actiune puteti tine si un discurs” – la „microfon” .. se stie :))

  • Doctoru´ BUNSIMTZ spune:

    va rog nu mai folositi profanitati.
    parca nu ati avea cei 7 ani de acasa…..

  • gigi spune:

    @Daniela….
    vreau sa te iau la MINE acasa :D

  • iMunteanu spune:

    felicitari pentru generarea de dezbateri.
    atacurile la persoana sau \"ad hominem\" nu au valoare intr-o dezbatere.
    asa ca felicitari tuturor care au pareri despre muie, curve, femei, labagii, cacat, ase-iste, politehn-iste, snspa-iste….
    nu toate femeile sunt curve este egal cu …napoleoniana toate femeile sunt curve mai putin sora-mea si maicamea, dar sa nu uitam ca si ele sunt femei.
    la nivel absolut orice afirmatie poate fi si adevarat si falsa in acelasi timp.
    generalizarea intr-adevar strica perspectiva interesanta pe care o are editorul asupra subiectului.
    cat despre fetele din SNSPA care sug pula, felicitari, mie imi place sexul oral si sunt foarte ok cu el.
    cred destul de vehement ca orice barbat care peioretizeaza (muieste) muia este in sine un muist care ne muieste pe toti ceilalti carora ne place muia.
    de ce sa frustrezi un lucru bun. spargeti un geam.

  • Capitanu spune:

    Andreea ai uitat ce era mai important: sigma tau si epsilon, ce naiba, RM-ul a intrat pe o ureche si a iesit pe cealalta?

  • Marusia spune:

    (de obicei tipii obsceni scriu bine) Nu poti sa foloseshti mai multe puli intr-un text decat subiecte si predicate (e ca intr-un film porno numai cu sex oral) sau poate ca tu nu ai una…si o tot invoci…tot speri ca daca pronunti cuvantul magic…o sa-ti dea Dumnezeu si tie unaaaaa :D
    Si eu sunt la snspa si, pe bune, it sux… ca tot invatamantul romanesc, de altfel, daca n-am plecat din tara si am ramas printre gaunosii nostri… si nu cred ca se va schimba cu ceva situatia daca o s-o tot dai tu cu pula-n sus si-n jos.
    Bafta!

  • Daniela spune:

    @gigi…
    acasa, la mine :)

    nu fi invidios…il vreau doar pe haelion ;)

  • Decanul spune:

    @MARUSIA
    pula-n sus si pula-n jos….credeam ca asa va place

  • Andreea spune:

    Mai Capitane, noi folosim mai mult niu, teta si csi. Lasa-le pe alea, ca de la anu’ 2 pana acu a trecut fix mult timp. Da’ mersi ca mi-ai amintit, am cativa colegi cu restanta. Poate fac bani din pregatire.

  • dodoasca spune:

    iMunteanule, am inteles eu gresit sau esti un bajat caruia ii place muia ?

    Muia cui ?

    Imi cer scuze pentru adaptarea improprie adusa zicalei „venerabilului”.

    Sigur mai gasesti si niste greseli de punctuatie pe acolo plasate strategic pentru tine sa le descoperi ;)

  • gigi spune:

    @Daniela
    sa stii ca eu sunt mai darnic…

  • haelion spune:

    Va propun dupa ce ne porcaim bine urmatoarea activitate:
    „A cuddle party is an event designed with the intention of allowing people to experience non-sexual group physical intimacy through cuddling. Cuddle parties are described by organizers as „workshop/social-events” that gives adults an opportunity to „give and receive welcomed affectionate touch in a no-expectation, friendly setting, according to your needs, desires, interests, and boundaries.” Cuddle parties are described as non-sexual events but kissing may occur at some parties.[1]

    A cuddle party is a group experience, while the one-on-one analog is a cuddlebuddy relationship.” wiki
    ce poate fi mai leim decat asta? Ce poate incununa frecarea asta de pula pe blog mai bine si mai cu folos?
    @daniela: cate camere ai?

  • Dave spune:

    Tati, un post cu atat de multe frustrari printre randuri nu am mai citit de mult. Ceea ce sustii tu este fals prin apel la simt comun barbate.

    Asa cum in generala si in liceu sunt poame peste poame, asa sunt si la facultate. Da, sunt zeci de muiste care nu stiu pe ce pamant se afla in facultatea aia.. cu restante nenumarate si care platesc teme sau proiecte (la colegi nu profesori). Da, sunt unele care pentru ca au o bafta incredibila reusesc sa termine facultatea asta, fara sa fi invatat nimic. Dar spune tu coaie ca in celelate facultati e numai lapte si miere, ca nu sunt pitipoance si cocoalari. Spune-mi tu ca la politehnica nu se platesc examenele si restantele cand fosti colegi de-ai mei nu stiu pe unde sa se imprumute ca sa treaca la o materie.

    Mai mult, unul cu ceva minte isi da seama ca astea sunt frustrari penibile si invidie pentru absolventii de snspa, care prin munca lor ajung sa castige salarii de peste 15 milioane inca din timpul facultatii sau imediat dupa ce o termina.

    In final, vai de capul vostru ca n-aveti replica pentru Nico ;)

  • Diana spune:

    E prea penibil ca unii .. oameni chiar se simt jicniti de un articol de pe un blog ..

  • gigi spune:

    ce e penibil e ca Daniela nu realizeaza ca Haelion nu poate sa ii ofere ce POT EU sa ii ofer….

  • gigi spune:

    @Daniela
    scuza-ma daniela….nu voiam sa zic ca tu esti penibila…doar situatia…te rog nu ma ignora….

  • Daniela spune:

    @ gigi
    nu e bine asa… te irosesti rapid.

    @ andreea
    te sustin. pe mine ma tenteaza sa strivesc niste aspirante, niste nico si ce mai pica. eu am facut matematica si stiu si multe in IT. le dibuiesc eu cumva in spatiul virtual… mergem si le stricam putin fetele (nu gurile, sa nu va speriati, baieti)

  • iMunteaimunteanunu spune:

    Ai inteles gresit.

    Muia este un eveniment ce se petrece intre doua persoane.

    Imi place muia din perspectiva celui care ii este facuta si nu dezaprob femeile care fac sex oral.

    E periculos…

  • gigi spune:

    @Daniela
    ai dreptate … voi incerca sa ma schimb … doar, TE ROG, acorda-mi un pic de atentie!!! :D

    @iMunteanu….
    Muia nu se face…MUIA exista…consulta DEX

    • Radu Post author spune:

      bai, iar v-ati adunat aici ca smegma.

  • Sorana spune:

    no asa dara. Io mi-s tractorista si imi place in brazda. V-a dat omu’ morcovu’ intreg pentru ciorba si acu nu stiti in ce fel sa-l taiati ca sa aiba gust de carne:D ce dilema domnuleee:)))) el scrie si voi scoateti pizda personalizata. Invingator la puncte tot el! fi-mi-ar mila si creste-mi-ar lanul!!!
    Felicitari Radu.

  • haelion spune:

    @gigi: „Sometimes, flirty gestures aren’t what they seem.
    Research has shown that men tend to routinely mistake friendly behavior for flirting.”
    @all: Iisus e rege!

  • Capitanu spune:

    Andreea, ma bucur ca sunt un muz bun pentru tine. Oricum, ce ne-am face fara prosti in facultati, de unde am mai lua bani pe nishte proiecte bine facute sau pe nishte referate facute pe genunchi la miez de noapte cu vinul fiert intre tine si foaie ?

  • alex86 spune:

    muie inseamna fatza daca nu stiati .. termen corect .. a da la muie ..
    @Dave .. citeste toate comm si dupa mai vb sau nu faci muie (adica nu faci fatza ? ) :))

  • gigi spune:

    @Haelion
    filthy gestures are the best part of life.´me´

    The best conversation you will ever have is with a stranger. ´some bloke´

    inca is in cautarea….

  • Mofle spune:

    @nico – hahahahahahahah, multumim ca ne-ai aratat ce putin creier exista in caputu tau cel mic si gol, hahahahahahaha Doamne ce oameni…

  • Daniela spune:

    @gigi: FUCK OFF! Il iubesc pe Haelion.

    daca vrei atentie, zi ceva inteligent si vulgar in acelasi timp. ma excita.

  • Baiat SMEGMOS spune:

    @Alex86
    Corect draga alex. muie nu inseamna a suge pula.
    ´muie´ vine din tiganeste si inseamna ´gura´
    hence the expresion:
    TZO DAU LA MUIE GAGIULE
    un tigan nu o sa zica ´ITI DAU MUIE´
    el stie ce inseamna

  • gigi spune:

    @Daniela
    Patratul ipotenuzei este egal cu suma patratelor catetelor IN PULA MEA

  • Andreea spune:

    Radu taie bilete, nico ara brazda Soranei, io si Capitanu facem proiecte pe bani, el bea vinu fiert, Daniela spioneaza ultra-webu in cautare de aspiratoare (da nu de alea de la DOMO), lupta cea mare se da intre Gigi si Haelion, iar Jimerino a inceput sa copieze textele cu mana, ca sa nu-l mai acuzam de copy/paste. Per total, activitati sanatoase. Si daca am reusi sa-l invatam si pe IMUNTEANU cum se scrie corect (varianta ‘Imi place muia din perspectiva celui care ii este facuta si nu dezaprob femeile care fac sex oral.’ nu e corecta), as zice ca ziua noastra se termina cu bine. Va invit sa studiati alaturi de mine integrarea termica. Maine avem examen.

  • Daniela spune:

    vai, gigi…. chestia aia nu-i in pula ta… sper… aia e ceva cu un nene, Pitagora… nu ti-a iesit. si n-am inteles care era partea inteligenta si care cea vulgara in ce-ai zis…

  • Dave spune:

    Să te cobori la nivelul unor degeabişti ca daniela şi gigi.

    Toţi se cred docţi în spatele monitorului.

    @alex86: până n-ai futut o fata deşteaptă n-ai futut nimic aşa că nu te mai da pulă mare la apă mică. Nico spală pe jos cu voi.

  • dodoasca spune:

    AHHHH

    Bajat SMEGMOS, asta a fost la corazon. Poate mai invata si muntenii ceva despre halva…

    Daniela, cil (de bacterie) fato ca nu sare acu’ o zdranga din monitor sa-ti rezolve problemele gingivale….

  • haelion spune:

    @gigi:
    „iata-ma singur,fara singuratate
    in miezul de inima
    cersind tacerea;

    se taie plamanilor aer
    de respirat pe ratie,luminatie de suflare

    ochilor tai aplecati peste picioarele reci
    le raspund cu o prelunga metanie

    din minele de aur ale minelui meu
    cand te strig de intunerec si de albeata buzelor
    cersind roua

    umbra
    in lanul prea multelor ganduri
    si pasii mimand ploilor si clipa

    fara orizontul liniei de trecut inima” S.Moescu
    nu fi trist Jiji, cineva e acolo si pt matale

  • Roxana spune:

    Ca esti un frustrat refuzat de una de la snspa e clar. Asa cum e clar ca alta modalitate de a-ti exprima esecurile si rateurile in viata nu ai decat blogul. Dar pana la urma toti ne bucuram de dreptul la libera exprimare, iar parerea ta, pozitiva sau mai putin pozitiva si indiferent de felul in care ai dobandit-o, ramane parerea ta pe care nu ti-o poate schimba nimeni si care trebuie respectata. Sigur ca nu inteleg de ce pentru o idee scurta care ar putea fi rezumata in „SNSPA-ul este o facultate inutila, studentele sunt niste curve care viseaza la mosi bogati si studentii niste labagii cu pretentii de artisti” a trebuit elaborat un post atat de lung si obscen la care se adauga nenumarate comentarii la fel de triviale (si aici se ridica cateva semne de intrebare referitoare la calitatea cititorilor tai si la nr mare de frustrati din tara asta). Da, poate ca SNSPA-ul nu e cea mai tare universitate, poate ca se invata materii inutile, poate ca sunt si curve si labagii, dar ce va face sa credeti ca o pula’n gura diminueaza numarul neuronilor? uscaturi exista in orice padure si e inevitabil patrunderea lor in sistem..Dar este oare SNSPA-ul padurea cea uscata a invatamantului romanesc? cum ramane cu romano-americana, cum ramane cu dimitrie-cantemir, cum ramane cu ase-ul,cel mai in voga pentru pitipoance, cum ramane cu celelalte universitati?
    Poate ar trebui ca unul dintre voi, manacatorii de cacat, sa fie parte macar o saptamana din una din facultatile SNSPA, sa faca macar un proiect si sa dea macar un examen la facultatea asta, si apoi sa vedem daca isi pastrezea parerea.
    Daca e inutil ceea ce sa invata aici, daca nu vom ajunge decat niste secretare cu salariu minim pe economie, lasati-ne pe noi, STUDENTII SNSPA sa ne plangem si sa ne ducem soarta, a fost alegerea NOASTRA si suntem fericiti cu ea. Voi, restul vedeti-va de vietile voastre si nu mai muriti de grija altora.
    Si nu uitati, si publicitatea negativa e tot publicitate, asadar faptul ca voi va agitati si va pierdeti timpul comentand despre calitatea SNSPA nu este decat un motiv de bucurie pentru noi ca existam si ca va facem voua zile negre…

  • alexandra spune:

    cata simtu\’ critic!!! si cand te gandesti ca asta se invata si la SNSPA…
    Bai fratilor, care e problema voastra de fapt? mentalitatea romanului si faptul cu femeile fac sex/muie (din placere sau din interes, indiferent de facultatea terminata)sau ca SNSPA-ul e o facultate efemera unde se bat campii la greu? reusiti sa treceti peste partea cu : Romania- tara unde toti sunt frustrati, iar femeile au un singur talent-in a duce un picior la polul nord si celalalt la polul sud ?
    va atacati, nu stiti sa aduceti argumente (inclusiv autorul articolului), va jigniti, vorbiti in necunostiinta de cauza, nu acceptati diversitatea opiniilor si generalizati.
    nu e stupid articolul, e stupid cum puneti problema. orice as spune eu acum, pentru simplul fapt ca sunt femeie o sa fiu acuzata..ba ca ma atac, ba ca sunt frustrata sau si mai rau… ca sunt/am terminat la SNSPA.
    si Radule..de unde atat vehementa si limbajul excesiv de trivial daca tot te doare undeva de soarta celor care termina SNPSA(in mod special a domnisoarelor)? amuzant oricum ce ai iscat si probabil esti multumit

  • Capitanu spune:

    Si ca orice student la o facultate tehnica, Andreea o arde pe net in loc sa invete la examenul de maine. Dar vorba-ceea: „si la noapte e o zi”

  • gigi spune:

    @Daniela…
    partea inteligenta era ca teorema se aplica in toate triunghiurile care au cel putin un unghi de 90 de grade….daca acestea au 2 sau mai multe unghiuri de 90 de grade….teorema devine neaplicabila…acesta devenind alta figura geometrica
    partea vulgara…era mai mult o metafora decat ceva care trebuie luat ad-litram.

  • jimerino spune:

    sa ma fut, astea scriu de mana cat dau eu copy/paste.

    sursa: pulamea.

  • Sorana spune:

    spala brazda la 25 cm ca nu e reglata semanatoarea si noi asteptam comunicarea de calitate. Ce pasta mea atata indecizie? vreti sa treaca vremea pulii>?:D

  • gigi spune:

    @jimerino

    inteleg metafora.

    te sustin

  • iMunteaimunteanunu spune:

    Felicitari, Andreea! Partea cu atacurile la persoana nu a ajuns la tine, nu? Cat despre coerenta frazei mele…este asa cum spui tu. Gresita.
    Insa imi este destul de greu sa explic muie astfel incat sa se inteleaga. Daca ai avea rabdare sa vezi padurea, ai vedea ca esenta era diferita si as putea spune, de calitate.
    Insa, daca te face sa te simti mai bine corectandu-ma, fa-o!

  • jimerino spune:

    You searched for ass pounding (all pages starting with „ass pounding” | all pages that link to „ass pounding”)

    Jump to: navigation, search
    Did you mean: astounding

  • gigi spune:

    @haelion…
    vezi ultimul comment jimerino cu comment gigi

  • andreirosu spune:

    voi astia care faceti ca pestii pe uscat aici…luati viata prea in serios :))

  • Prietena lui Haelion spune:

    Cata mandrie pe capul meu :)) Se bate lumea pe Haelion. Minune mare in tzara asta :))

  • trabantistul spune:

    Sa traiasca Nicolae Ceausescu…………

  • gigi spune:

    @prietena lui H.

    what r u wearing?

  • trabantistul spune:

    @haelion……….
    mic retard de copy paste
    de poezii triste de pe net…………….
    Do you like my poem?

  • bunica lui haelion spune:

    Lasati mai copilul in pace :)) =)) :)) =))
    @gigi: foarte proFUND…anal incursions 5

  • Prietena lui Haelion spune:

    @gigi

    Nici nu vrei sa stii =))

  • jimerino spune:

    anal intruders.

    Frot (French frotter, to rub) is male-male non-penetrative sex, where male partners engage in the rubbing of erect penis on erect penis, typically while in full-frontal embrace. The term often implies that such activity is done in preference to other male/male intimacy such as fellatio or anal sex, but not necessarily to the total exclusion of such activities. Also, while a full-frontal embrace is often understood, other sexual positions for frot are possible.

    Frot can be enjoyable because it mutually and simultaneously stimulates each partner’s penis, especially the frenulum nerve bundle on the underside of the shaft, just below the urinary opening of the penis’s „head”. (Some frot practitioners refer to the frenulum region of the penis as „the sweet spot” because they find that direct frenulum-to-frenulum rubbing is the most reliable way to create intensely pleasurable sensations.)

    Since frot is a non-penetrative sex act, the risk of passing sexually transmitted infections that require direct contact between the mucous membranes and pre-ejaculate, or ejaculate is greatly reduced. Notably, HIV is among the diseases that require such direct contact, and is therefore very unlikely to be transmitted via frot [1]. On the other hand, frot can potentially provide an „invasion” opportunity for a few pathogenic organisms that need only skin-to-skin contact. In this category are the viruses causing genital herpes and genital warts, either of which can, in some cases, lead to serious health problems. Other microorganisms that might travel from partner to partner during a frot session include molluscum contagiosum and crabs – which, although relatively trivial from a medical standpoint, may cause some degree of discomfort and embarrassment. At the same time, it should be understood that all of these „casually transmissible” diseases are just as likely, if not more so, to be transmitted during male/male anal intercourse as during frot.

    Subjectively, frot practitioners report that the high degree of „erotic symmetry” inherent to frot can bring a feeling of deep sexual intimacy without the need for physical penetration. And more controversially, some frot advocates assert that this symmetry will also tend to generate a strong sense of equality and shared masculinity, with the implied accusation that male/male anal sex is likely to leave the receptive man feeling somewhat emasculated in comparison to the penetrating man.

    This disparaging allegation by some frot advocates, namely that male/male anal sex should be seen as psychologically less wholesome than frot, has led to vigorous disputes – often in terms connected more broadly to gay political ideology. For their part, some gay men who defend the validity of anal sex have disparaged frottage as a makeshift, second-rate form of male/male intimacy – something better left to inexperienced teenagers and „closeted” older men.

    An alternate point of view is that frottage in general, is a unisex, or even female-oriented, sexual act, „something that can be enjoyed with anyone. The same goes for transsexuals of any stripe. Frottage is the ultimate equal opportunity conjoiner…Lesbians are the unsung heroes of rubbing. They can do it like no one else can (picture a pair of scissors), and they even have their own name for it: tribadism, [a term derived from the Greek word for „rub”, and that was] historically used interchangeably with lesbian.” [2] According to this way of looking at things, penetration, including anal penetration, is „male-defined” sexuality. [3]

    Similarly, the term „frictation” can refer to the wider meaning of „frottage”[4] but it can also describe penis-penis sex specifically.[5]

    Partly because the word „frottage” was potentially ambiguous as a descriptive term for various permutations of non-penetrative sex, and partly because frottage was seen as „only foreplay” or „a substitute for the real thing,” some men began using and recommending the shortened form „frot” with the specifically intended meaning of penis-to-penis sex as a favorite or even preferred act. That is, the short form carried the implicit encouragement „Frot™: Ask for it by name!”, to borrow an advertising catchphrase.

  • gigi spune:

    @bunica

    DA JOS CAPOTU SI ZI ASTA INCA O DATA

  • NOBODY spune:

    De obicei rad pe burta la textele astea, pentru ca am o pasiune pentru umorul extrem si neingradit de nici o norma morala, sociala sau de alt tip. Si textul asta nu face exceptie. Oricum, omul si-a expus parerea, in stilul lui caracteristic. Nu mai conteaza ca din punctul meu de vedere e scandalos ca cineva sa critice in halul asta o institutie recunoscuta in tara si, in acelasi timp, sa bage intr-o oala de dejectii sute de oameni.
    Nu sunt studenta la SNSPA, ci la ASE, dar cunosc cativa studenti aici si va asigur ca sunt oameni inteligenti si cu demnitate, departe de termenul \"curve\". Si mai sunt convinsa ca niciodata nu vor ajunge in politica prin modalitatile enumerate mai sus.
    SNSPA e o alegere buna pt cei care au facut un profil uman la liceu. De acolo nu ai multe posibilitati de dat la facultate, fiindca NU FACI MATEMATICA! Iar asta se cere la admitere sau in cursul celorlalte facultati, pe care probabil le apreciati voi.
    Umorul e cu treaba lui, mai sunt si alte domenii pe care Radu sau altii le-ar considera \"useless\", dar cei care criticati asa, ca raspuns pozitiv la ce a zis el, fara sa aveti probabil o parere proprie – mai ganditi-va. In facultatea asta isi tocesc multi coatele si sunt convinsa ca vor ajunge departe, indiferent de ce mancati voi aici.
    No offence.

  • Moflea spune:

    ……=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  • bunica lui haelion spune:

    @trabantistul:
    mic rahatel
    pur si simplu
    te-as ciufuli nitzel
    dar nu am timPULA mea
    mai bine
    sinucide-te
    =))

  • gigi spune:

    @NOBODY
    NU TE BAGA…STIU CA ITI PLAC FEMEILE DE VARSTA A 3-A…BUNICA E A MEA….

  • Prietena lui Haelion spune:

    @trabantistul

    1. Ar fi frumos sa-ti schimbi alias-ul, deoarece eu am prea mare admiratie pentru masina Trabant.
    2. Incearca sa citesti mai bine. Nu observi ca este mentionat autorul.
    3. Esti singur si invidios pe atentia oferita lui Haelion?
    4. Sper ca te-ai linistit. Acum ai primit atentie :))

    @bunica lui Haelion

    Uzurpatoareo!

  • gigi spune:

    @ prietena lui H

    Oh but i do….most certainly….

  • Capitanu spune:

    Radule, cand faci un forum? Ca deja e nashpa cu atatea comentarii.

  • trabantistul spune:

    @Nobdy……….
    As vrea sa cred dar nu pot……….is deprimat de poeziile lui Hellboy (sorry Haelion). Am auzit ca mandra lui ii frumoasa ca fata de masa……

  • Daniela spune:

    Prietena lu’ Haelion, relax… nu-l mai vreau acum, dupa ce-am aflat ca e luat. Nu intru pe teritoriul alteia.
    Gigi, mai esti? :)
    @Dave
    iubitule, stiu ca ma vrei si ma oboseste sa ma hartuiesti pe toate caile virtuale pe unde ma mai gasesti.

  • trabantistul spune:

    @prietena lui Haelion
    Habar nu ai ce poate Trabantul………..
    ii cea mai lunga masina din lume :))

  • haelion spune:

    @God
    stiu ca nu existi, dar te rog, ia-l pe trabantist la Tine, e singur aici si se masturbeaza frenetic, nu are nici macar o „fata de masa”. Ajuta-l Doamne!
    PS: Iisus e rege!

  • gigi spune:

    @Daniela….da mai sunt…mai vad ecreanul printre lacrimi…

    dar acum

    @Prietena lui H
    sigur…ai si chilotei sau ¨comando¨

  • Moflea spune:

    @nobody….hahahaha, cica va tociti coatele, pe ce le tociti? pe jos cand stati in patru labe, mai lasati-va de atata compatimire si mila care voi credeti ca ar trebui sa o primiti, acceptati dreq ca sunteti ca niste plante medicinale care se tin la uscat….

  • Daniela spune:

    Gigi, tu incerci sa mi-l faci liber pe Haelion? Meschin esti, ma

  • gigi spune:

    @Haelion….
    il cunosc pe trabantist….nu mai zi asa ceva ca nu stii ce batut de soarta e.
    si dupa aia o sa iti para rau…You don´t kick a man when he is down…

    + nu crezi in GOD?

  • trabantistul spune:

    @Haelion
    Atinsei coarda sensibila?

  • Prietena lui Haelion spune:

    @gigi

    Uite ce draguta e Daniela. Invata de la ea si nu ma mai intreba de lenjerie. Nu de alta dar nu e frumos, ca necajesti cel putin 2 persoane :))

  • gigi spune:

    @Prietena lui H
    eu te cred.
    dar…da-mi niste detalii picante….

  • moshulik spune:

    Pe mine m-a amuzat teribil o chestie la snspa-ul asta. Job-ul meu este in zona si in pauza de masa frecventam cantina de la snspa. E, partea amuzanta era pretul derizoriu al mesei, cu sub 100 de mii mancam doua feluri si desert. Ma gandeam ca este primul curs practic de cum sa fii parlamentar. Altfel, prima impresie despre fauna de acolo imi confirma un pic legitimitatea generalizarii din articolul de fata – cine se simte jignit/a isi poate ocupa cu seninatate un loc in procentele de exceptii.
    Pe de alta parte, eu unul admit ca esantionul celor care mancau la cantina nu poate fi totusi relevant pentru toata specia, dar imi amintesc ca era asa, o distinctie clara, un 50%, intre cei care faceau facultatea aia ca pe o formalitate, avand deja locul in sistem rezervat de taticul, si ceilalti, care aveau macar o umbra de idealism in cap, visand la alea 5 joburi de creativi pe an.
    Nu stiu care sunt mai jalnici, tragedia majora e ca s-a taiat accesul outsider-ilor in cantina, iar la cantina de la moxa e prea mult de stat la coada.
    Si, on-topic… cantinistele de la snspa chiar erau mai feminine decat alea de la ase/moxa, prin feminitate intelegand de exemplu pofta cu care sorbeau din priviri :D .

  • haelion spune:

    @all: va multumesc. n-am mai ras asa cu pofta de mult.
    @gigi: termina ca incep sa plang
    @trabantistul: nu am coarde, dar am un prieten care are, vrei?

  • gigi spune:

    @prietena

    de genul piper pe pizza/….curry in supa….

  • gigi spune:

    @Haelion…
    i never ment to make you cry….and at this point ¨sorry¨seems to be the hardest word

  • Daniela spune:

    Nu revenim la postul lui Raducu? treaba aia cu snspa….

  • Capitanu spune:

    Conflictul de rol este un concept al psihologiei sociale şi se referă la discrepanţa dintre expectanţele transmiţâtorului de rol (de exemplu, într-o organizaţie, şeful) şi comportamentul efectiv al receptorului(de exemplu, într-o orgnaizaţie, secretara).

    Cauze

    * pregătirea specifică inadecvată a persoanei executante
    * comunicarea din partea transmiţătorului de expectanţe incompatibile, adică contradictorii (de exemplu, crearea unui climat de lucru plăcut şi toleranţă zero la greşeli)
    * mesajele discordante provenite din surse diferite (apare de obicei la oamenii care se află la intersecţia departamentelor sau care comunică cu mediul extern al organizaţiei)
    * discrepanţa dintre expectanţele de rol şi valorile morale şi concepţiile persoanei
    * incongruenţa dintre rolurile multiple ale unei persoane (de exemplu cel de mamă şi manager)

    sursa: Wikipedia

    jimerino, pe asta ai ratat-o

  • Prietena lui Haelion spune:

    @gigi

    Pai pot sa-ti dau niste detalii picante. Am fost ieri la facultate iar o colega a mea avea niste cercei mari cu niste detalii incredibile. Erau niste ardei iuti mici de tot prinsi de cerceii circulari, care se balanganeau de fiecare data cand ea facea un pas. Era fascinant. Aproape ca te piscau urechile! Dar asta nu se intampla pentru ca nu erau ardei adevarati. Erau din sticla rosie.
    Mai vrei…?

  • gigi spune:

    @Daniela
    Speram sa nu iti amintesti

  • gigi spune:

    @Prietena lui H
    you´re making me hot

  • Prietena lui Haelion spune:

    @gigi

    Iti recomand niste lapte. E foarte bun cand te ustura gura si stomacul de la chestii picante.

  • Daniela spune:

    @gigi hai lasa-i pe-astia. hai la mine-n camera sa iti dau o muie cum n-ai primit in viata ta

  • Alexandra spune:

    „Salut, sunt studenta la FCRP si sunt cu o bursa de studiu in Spania. E cald si bine. Am supt pula ca sa ajung aici, desigur. Nu c-as fi invatat pentru asta. Dar e bine, sunt 20 de grade ziua, cand tie iti ingheata coaiele in metroul din Bucuresti. Te pup, zeule.”

  • Daniela spune:

    cineva imi plagiaza numele, dar numai Radu poate demonstra.
    oricum, sunt de acord cu Daniela (persoana care vrea muie de la Gigi). Gigi, cere-i lui Radu detaliile, sa te fericeasca.

  • gigi spune:

    @Alexandra pe cine intereseaza aventurile tale bucale…te rog sa parasesti saitul sau te reportez.

    @Daniela
    as vrea sa te cred dar pana nu SIMT nu pot sa spun ca asa va fi….asa ca, te rog adresa, codul postal si indicatii…

    @Alexandra
    :D

  • Prietena lui Haelion spune:

    @Alexandra

    Miiinti! N-ai supt pula, ca nu inveti in Romania!! Doar in tara noastra are invatamantul drepturi exclusive in legatura cu felatia!

  • gigi spune:

    @Daniela+fakeDaniela…
    ok

  • Daniela spune:

    Gigi, mai usor, ca pari disperat, puiule

  • Arina spune:

    …zise el, din vârful inteligenţei, ��i a schimbat lumea cu un post…

    ��tii reclama aia de la Sprite cu \"Fete ��tiu când e��ti disperat!\" Una din fetele alea din advertising care, printre altele se ocup�� ��i s�� le dea ignore celor ca tine, cred c�� ţi-a conceput reclama respectiv�� cu dedicaţie.

  • gigi spune:

    @all
    mai inainte am discutat ¨MUIE¨
    ati si uitat ce inseamna…. a da muie….
    va mai explic 1 DATA

    A DA MUIE INSEAMNA A SUGE PULA SAU A LINGE O PIZDA(cand zic PIZDA nu ma refer la peiorativul folosit pentru a descrie o fata proasta ci la PIZDA in cel mai pur sens al ei)

  • Ovidiu spune:

    Un post imbecil de la un tip care se vrea mircea badea 2 si devine flocul lui tolea. sa te pup rece, autorule !

  • Victor spune:

    Facea-mi-as bob din sicriul ma-tii de labar ratat social. Te asigur ca orice sugatoare de pula din SNSPA tot se spala pe dinti mai des decat ma-ta. Si lista de injuraturi ar putea continua…

  • Daniela spune:

    asa gigi. da vezi ca daca dureaza mult il fericesc doar pe radu si tu doar te uiti la unduirea gatului meu.

    @fake proasto

  • gigi spune:

    @Arina
    perspicace mica ce esti….ia zi, mai ai in gura gust de …..\

  • haelion spune:

    eu propun sa folosim, pentru a evita confuziile, termenii mult mai clari de „cunilingus” respectiv „cuculingus”. asa vom putea evita divagatiile inutile si sa ne concentram pe treaba cu snspa-ul.

  • Daniela spune:

    Gigi, cum le stii tu pe toate, ma… in care parte a definitiei esti expert?
    Draga naiva Arina,
    Nu cred ca Radu incearca sa schimbe lumea cu un post. E posibil ca altul sa fie scopul lui cu site-ul asta. Think about that

  • Prietena lui Haelion spune:

    @gigi

    Nu-mi mai place de tine, ca esti ca haBOTnicii aia…
    Adica pizda pura e pizda pe cand pizda impura e femeia? Adica femeia e necurata, nu? Iar cand ea e pe ciclu, nu are voie in biserica, sau e urata de barbati, ca e femeia necurata (adica pizda impura necurata – observati pleonasmul), pentru ca si pizda pura devine impura? Te afurisesc! Te afurisesc!!

  • gigi spune:

    @arina….
    scuza-ma, am devenit vulgar si nu imi sta in fire…
    te rog sa ma ierti…
    asta daca nu era afirmatia facuta la adresa mea…stii tu aia cu reclama de sprite…
    DACA ERA: atunci ´tutzi gataul tau de boarfa!

  • Gigi spune:

    Daniela si te mai astept mult cu muia aia zici? Hai ca sunt nerabdator :D

  • gigi spune:

    @prietena lui h
    chiar imi place logica.
    merci.

  • Sorana spune:

    ‘mi-as tropitzele in brazda ca ce des e arinisul asta :(

  • haelion spune:

    nu e muie omule, e cuculingus!!!!

  • Daniela spune:

    gigi, nu-ti pierde rabdarea. asteapta-ma, ca vin. mentine-te hot. nici nu stii cand apar :)

  • jimerino spune:

    concluzia zilei: nu te lua in gura-n pula cu piaristii ca te plictisesc astia de-ti blestemi ficatu’. pulamea.

  • gigi spune:

    @gigi 3:59 pm…
    nu am fost eu…m-au plagiat bastarzii….

    dar p.s.
    mai astept mult?

  • Moflea spune:

    Victor si Ovidiu, doi ofticati care studiaza materia pulache impreuna fetitele de la SNSPA, doua muieri demne de supt…………..

  • Prietena lui Haelion spune:

    @gigi

    Mie nu. Ca asta ar insemna ca odata pe luna am o femeie (aparuta prin metamorfozare) care striga intre picioarele mele ca e intuneric in lenjerie (nu dau detalii cu toate ca mi-ai mai cerut sa-ti zic ce lenjerie am si nu e frumos sa stii).
    Tu realizezi ce inseamna asta?

  • hamlet spune:

    ia uite ce sar de cur in sus toate proastele de snspiste cind cineva le scutura obesesia bolnava ca ele chiar fac o facultate care o sa le ajute la ceva in viata.

  • Daniela spune:

    daca arunci o poza aici cu buzele tuguiate poate :D pana atunci mi-o da doar radu pervers

  • gigi spune:

    @ prietena lui H…
    nu…

  • Daniela spune:

    Gigi, si pe mine ma plagiaza… ce sa facem? cum s-o lamurim? oare sa ma astepti sau nu? oare vreau sau nu? ooofffff

    lumea asta e cruda si nedreapta

  • gigi spune:

    @daniela
    daca a fost menit sa fie…atunci se va adeveri…
    daca nu…eh!

  • Prietena lui Haelion spune:

    @gigi

    Pai normal ca nu realizezi, deoarece daca tie odata pe luna ti s-ar metamorfoza gonadele intr-un barbat, ai avea cu cine sa bei bere si sa razi, pe cand eu ar trebui sa suport o muiere care urla si se plange :))

  • haelion spune:

    @gigi: man, ai zis ca esti generos. da 1000 de euro si iti fac eu un voodoo sa vina daniela in 4 labe la tine. sa mor aicisha.batem palma?

  • Daniela spune:

    true…. oricum, mereu vei avea snsp-istele… sa-ti tina de cald pana la momentul suprem al clarificarii acestei confuzii tragice

  • Gigi spune:

    cruda si nedreapta la fel ca pula mea =)) dar ajung si 7 cm ca te satisfac pe tine daniela

    p.s: frumoaso

  • Daniela spune:

    :) gigi 4:07, te iubesc

  • Gigi spune:

    idem pisi, idem..

    poate ne luam si una din snspa sa o facem sandvis intre noi

  • gigi spune:

    @Haelion
    facem targu: da-mi numarul tau de cont si PIN-ul tau si se rezolva…

    @prietena lui h
    nu prea beau si de ras…am barba…dar inteleg mataphora…si e cool

    @daniela
    sinopsistele? din pacate am un defect. imi place sa mai am si cate o conversatie, nu numai monoloage

  • Daniela spune:

    pai te tine cu aia 7 cm? :) cu mine ti-o mai merge, dar la aia iti cade pula jos de rusine

  • gigi spune:

    @ Gigi cu G mare la inceput
    o zic cu o mare retinere…te FUT IN GURA…sau cum am mai precizat mai devreme
    TZ-O DAU LA MUIE

  • gigi spune:

    @DANIELA
    GIGI 407 NU E GIGI ORIGINAL….DOAR O COPIE INFIDELA A UNEI COPII LA INDIGO

  • GIGI spune:

    @daniela: stai sa-mi iau medicamentele si sa-mi rezolv aceasta mica problema de identitate. unul din eu-rile mele o are de 7cm si celalalt de 7 inchi.sper sa-l elimin pe ala care trebuie.

  • Daniela spune:

    gata papushe? ti-ai gasit-o in pantaloni?

  • gigi spune:

    @GIGI
    desi crezi tu ca ma flatezi….7 inchi e inca o subestimare

  • GIGI spune:

    cred ca e in geanta.pastila.presupun ca la ea te refereai.mai stai 5′ sa fac sciziunea eurilor.

  • gigi spune:

    @GIGI
    te las sa dai tu ´continue´ la ce am inceput eu.

    @all
    have a nice day

  • Daniela spune:

    real Gigi… aici real Daniela. cum lamurim confuzia? mergem la Raducu? ca tot e psiholog. :)

  • gigi spune:

    pula mea de terminatzi lasati-ma cu pula mea de 7 cm in pace! nu mai mai copiati! ce pula mea aveti cu mine? lasati-ma in pula mea sa-mi fac vrajeala nu va mai bagati!

    sa va fut in gura

    @daniela pula mea ma streseaza astia nu te supara pe mine

  • Bogdan spune:

    Căpitane,
    În cazul tău, a fost doar o constatare, nu o jignire.

  • lallalksadjs spune:

    _!_

  • Daniela spune:

    Bogdane, ce faci? intervii in mijlocul unei tragedii in plina desfasurare. Gigi, orice comment malitios la adresa ta de la Daniela, e de la stupid fake bitch

  • gigi spune:

    @GIGI
    p.s. succes cu Daniela…mie nu mi-a iesit…poate ai tu noroc…

    @Daniela
    aici real gigi ala cu teorema lui pitagora…cred ca nu a fost menit sa fie
    maybe next time

  • gigi spune:

    eu cred ca e cineva gelos pe ce avem noi doi si vor sa ne strice iubirea. continuam pe mess?

    p.s: chiar nu o am doar de 7 cm

  • gigi spune:

    @daniela
    trebuie sa recunoastem ca suntem deosebiti
    am inceput o discutie si e asa de ¨je ne se croa¨ ca am inceput sa avem sosii
    ¨maybe we are special after all¨

  • GIGI spune:

    de aici putem conchide ca toti suntem unul intru Dumnezeu. care nu exista. daca GIGI=GIGIxn, unde n=nr real de GIGI si DANIELA=DANIELAxm, unde m=nr real de DANIELA x 2 ca e femeie, rezulta ca GIGI+DANIELA=(GIGIxn)+(DANIELAxm)=LOVE

    • Radu Post author spune:

      la cati gigei sunteti deja e gangbang

  • gigi spune:

    @GIGI

    poate ai dreptate….

    de fapt, nu avem toti cate un mic gigi ¨inside of us¨
    si daca Daniela ar fi fost aici…nu ar fi intrat gigi si in ea…

    stiu…stiu..intrebari filozofice….dar merita sa ne gandim

  • Daniela spune:

    gigi 4:28, ma exciti. Insa doar atat… ca tre’ sa ma ocup first de Master Raducu :)

  • Capitanu spune:

    Bogdane, poate ca ai dreptate. Dar e constatarea ta. Acu’ sa te vad cum o demonstrezi. Sunt chiar foarte curios. Si vreau argumente valabile, nu de genul „asa vrea pula mea”

  • Sex spune:

    kkt, am nimerit in intrunirea gunoierilor.

    m-am tirat.

  • GIGI spune:

    nu-ti place DP? (double penetration pentru cei mai inocenti).

  • Prietena lui Haelion spune:

    @Radu

    Tu nu vezi? sunt 2!! unul este gigi mic si unul este gigi mare! priveste atent marimea numelor!

  • Delia spune:

    Pisi,

    Facultatea de Psihologie pe care ai terminat-o tu cu chiu cu vai e cu mult sub orice facultate din cadrul snspa.

    Ai facut o facultate de muieri. Si nici macar una de muieri bune, cum e snspa-ul. Frustrarile tale ma amuza.

    Partea trista a postului cat de cat amuzant (care-i chiar slabut, apropo) e generalizarea de cacao pe care o faci. Uita-te la tine, ai terminat un jaf de facultate care trebuia sa te trimita sa lucrezi cu psihopati la fel ca tine, pe un salariu mizer. La stat. Dar ai ajuns in alt mediu, un corporatist la umbra, care freaca menta pe la lansari de filme porno. Tot un mediu plin de psihopati, dar astia sunt in libertate. Si-ti iei bani mult mai multi decat iti dadea statul ca sa consiliezi drogati sau femei violate.

    Pe de alta parte Becali n-a terminat nici liceul. Si tu hulesti o facultate de stat. Una cu traditie, din care au iesit multi oameni destepti, pe care pana si pulifriciul din tine i-ar admira daca i-ar cunoaste.

    hai sictir, te-am pupat

  • NotAFan spune:

    Pentru Merat…eu sunt la Comunicare si Relatii Publice, anul III…tin sa iti spun ca nu exista materie numita „Teoria mesajului”. Sesiunea nu s-a terminat, mai dureaza inca o saptamana.
    Cat despre amicele tale care au toate 10 pe line si bursa, eu cred ca minti. In anul meu, se dau burse la 10 (zece) studenti din 300, iar cei care le iau, le iau pe merit. E greu sa ai bursa aici…eu nu am in conditiile in care sunt olimpica nationala si am fost acceptata la facultate in Anglia (nu m-am dus din cauza banilor). Puteam sa stau toata ziua in casa si sa tocesc ca sa am 10 pe linie, dar am preferat sa am si eu o viata. Fetele de la Comunicare nu sunt nici mai proaste, nici mai tocilare, nici mai curve ca cele de la ASE sau drept de exemplu. Nu inteleg de unde este toata ura asta pentru SNSPA…eu am luat la buget la 3 faculati…aici, la Psihologie si la Stiinte Politice, ambele din urma la Universitate. Am ales-o pe acesta si nu regret. Sper sa va informati inainte sa vorbiti si sa nu aruncati cu noroi dintr-o ura inexplicabila.
    PS: Ca tot vorbeam de inutilitatea PR-ului, la Universitatea se studiaza Comunicare si Relatii Publice si la Jurnalism si la Litere. Daca tot murdariti, murdariti-i pe toti!

  • gigi spune:

    @gigi 4.36
    ai ramas fara inspiratie…
    e ok.
    poti pleca oricand

  • Moflea spune:

    @NotaFan– hahahahaha, cica se dau pe merite bursele la 10 din 300, bine ca intrati 5000 si terminati 5500. si locuri de munca sunt vreo 50 pentru domeniul vostru, restu e varza, asa ca mai termina-te de excitat cu ideile pe aicea, ca oricum esti varza cu tot cu facultatea vietii…

  • gigi spune:

    asa mai merge. sa curga muiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. daneila! aport

  • gigi spune:

    @prietena lui H
    is cel putin 2 gigi cu litere mici, unul cu pula mica, unul cu G mare unul cu GIGI mare…si inca o mana care se freaca singuri….(mana in sens de cei care vin si pleaca)

  • Daniela spune:

    vin iubitul meu. uita-te la mine cum imi flutura tzatzele in vant alergand spre tine . take me cowboy!

  • haelion spune:

    @delia,notafan si alte creaturi de genul: „ma placi?si eu te plac, da’n sange-asa” Parazitii
    „dintr-o ura inexplicabila” =)) =))
    „aruncati cu noroi”=)) =))
    „oameni destepti, pe care pana si pulifriciul din tine i-ar admira daca i-ar cunoaste.”=)) =))
    VERIGA SLABA
    =))=))

  • gigi spune:

    @radu…

    Hai arata talentul de psiholog care e gigi adevarat….?
    sau macar pune un articol despre verosimilitatea lui gigi

  • Prietena lui Haelion spune:

    @Delia

    1. Femeile bune nu sufera cu comentarii de genul tau.
    2. Oamenii care se dau inteligenti nu sunt asta niciodata.
    3. Tu stii macar ce este un psihopat?
    4. Intalnite-ai noaptea in parc cu un psihopat cu cognitie sociala scazuta… Nu trebuie sa faci nimic. Doar prezenta ta il va starni.

  • Andrei spune:

    Radu, ti-ai tras forum fara sa vrei :))

  • gigi spune:

    @daniela
    sincer, cand am inceput dixcutia asta nu credeam ca esti usuratica….credeam ca esti usuratica doar pentru mine….

  • haelion spune:

    @radu: da, o dezbatere. oare gigi exista?si in ce forma e gigi cel mai pur?inefabilul lui gigi.cat o are gigi de fapt?daca gigi nu exista, pula lui de 7 cm poate exista independent?si bineinteles tranhumanta lui gigi…

  • Cristi spune:

    sfinte ce de spam

  • krakilla spune:

    sa-mi trag un coi peste fata! ce cacat e aici? nici nu mai comentez.

    eu voiam o shaorma. mai ie?

  • gigi spune:

    @radu
    pe mine m-ar interesa mai mult ¨velocitatea lui gigi¨
    ca si in ¨the velocity of gary¨…dar in roulul lui gigi … poate … florin piersic?

  • AltaDeLaSNSPA spune:

    Relaxati-va…inspirati…expirati…numarati pana la 10(cei care stiti), ganditi-va la ceva frumos… Agitatia asta nu isi are rostul din moment ce Radu a plecat de la o premisa gresita: aceea conform careia studentii(dar mai ales studentele…pentru ca ele sunt miezul discutiei din cate am vazut) de la Stiinte Politice ajung sau, cel putin vor sa ajunga politicieni…Ei bine, GRESIT. Eu zic sa dati fuguta la dictionar.( cei care stati bine cu pulsul) si sa cautati semnificatia cuvantului POLITOLOG. Veti avea un soc!!! Dragii mei, exista o mare diferenta intre un politolog si un politician.
    Poate ca exista multe fetite (blonde sau nu) care se duc la aceasta facultate crezand ca asa vor intra in politica, se vor cupla cu un domn „bazat”, vor avea masini, case… Aceste domnisoare nu vor termina Stiintele Politice; in primul rand pentru ca vor fi extrem de dezamagite atunci cand vor afla ca facultatea asta nu le face „politicience”, ci le pregateste pentru o cariera mult mai „uncool” :cea de politolog si in al doilea rand pentru ca nu le va duce capusorul. Resemnate, se vor duce la shopping in Mall si se vor reorienta spre alte facultati unde le va fi mai usor sa se implineasca spiritual.
    Va asigur ca exista multi oameni constienti de ceea ce implica o astfel de facultate…ca sa fac o asociere cu titlul, ei reprezinta pastila de Furazolidon a SNSPA-ului.
    Multi nu faceti decat sa va exprimati frustrarile, dezgustul, neputinta (intr-un limbaj pe care il considerati potrivit) fata de tot ceea ce se intampla in politica la ora actuala; ceea ce e pe de-o parte de inteles.
    Opiniile exprimate mai sus nu fac decat sa confirme inca o data faptul ca statutul de student la Stiinte Politice este unul ingrat,dar unul pe care mi-l asum.

    In concluzie, va multumim ca va preocupa soarta noastra si incercati sa ne avertizati in legatura cu ceea ce presupune viitorul. Totusi, nu ar fi o idee rea va mai documentati putin.

  • gigi spune:

    @Krakilla
    cu sau fara cartofi prajiti?
    scuze coae, nu te pot servi oricum….am o groaza de hamburgeri si pana nu scap de aia … nexam shaorma

  • Capitanu spune:

    si in plus krakilla, gigi inca se chinuie sa stearga tot ketchup-ul de pe jos.

  • Merat spune:

    @NotaFan. Nu inventez nimic. Si sunt informata. Teoria mesajului exista. Insa este un colocviu. Poate a fost programa diferita ele fiind in alt an de studiu decat tine. Si nu cred ca trebuie sa te raportezi la un simplu comentariu care nu este nici pe departe exprimat cu atata vehementa ca restul. Nu consider despre fetele de la aceasta facultate ce spun restul aici.

  • gigi spune:

    @Capitanu
    SPILL ON AISLE THREE!!!

  • Catalin spune:

    Dragule pitic-gras-mic-frustrat-si-cu-pula mica,
    SNSPA-ul si implicit FCRP-ul iti multumesc profund (mai mult fund decat pro) pentru lobby-ul facut pe minunatia ta de blog. Ne faci o imagine superba si ne dai sansa sa demonstram cat de retardat, cat de cretin si cat de frustrat esti. E si asta o treaba! Oare Tatiana-Vasilica-Maricica ta suge pula asa bine ca fetele de la FCRP? Oare are ce suge? Mi-e mila de ea, saracuta. Zi-i eventual sa treaca pe la baietii de la FCRP daca vrea sa fie fericita. Dupa probabil o sa aiba un deja-vu cand s-o vedea cu tine, macar va avea impresia ca suge ceva pe bune, nu ce suge de la tine.
    In alta ordine de idei…. Sunt tare curios cat PR stii si daca reusesti sa treci de targetul cocalarilor de liceu. Mi-am cam oferit singur un raspuns aici, dar as prefera sa-mi demonstrezi cu argumente logice, coerente, valide ca nu am dreptate. Retorica invatata in FCRP pana la urma ajuta in PT chit ca frustrarea din tine nu vrea sa recunoasca asta.
    P.S.: nu cumva postul asta e izvorat si din frustrarea ca nu sugi si tu pula? sa vii sa negociem o guma turbo si cinci mii sa vedem ce iese.

  • Prietena lui Haelion spune:

    @the real gigi
    Daca exista gigi, GIGI si Gigi, inseamna ca lungimea penisului lui Gigi este media ponderata intre lungimea penisului lui gigi si cea a lui GIGI?? (numarati literele mari si cele mici)
    Ai zis ca gigi are 7 cm si GIGI are 7 inci adica vreo 17,8 cm, asadar Gigi are (17,8+7×3)/4 = (17,8+21)/4 = 38,8/4 = 9.7 cm de gonade?
    Daniela – what side are you on?!?!?

  • Giuseppe spune:

    Câtă caterincă ieftină. O veritabilă epopee născuta din puța gândirii.

  • gigi spune:

    @Catalin

    esti un nesimtit. scoate-ti pula de tigan din gura si treci la colt.
    ESTI PEDEPSIT

  • gigi spune:

    @prietena lui H
    nu am dubii in privinta faptului ca esti femeie.
    doar unei femei i-ar fi trebuit 30 de minute pentru o ecuatie asa de simpla…
    esti de la SNPSA?

  • Prietena lui Haelion spune:

    @gigi cel amenintator

    Nu, dar fac niste crochiuri de moda foarte frumoase si din pacate nu sunt siva sa tastez in timp ce desenez :))
    De ce ma intrebi? Vrei sa stii in continuare ce chiloti am?
    Sau tu nu esti the real gigi?

  • gigi spune:

    @Prietena lui H

    eu SUNT gigi
    si da…in continuare imi plac pijamalele cu flori si in continuare vreau sa stiu daca si daca da, ce chiloti ai pe tine

  • haelion spune:

    nu e cel real,i-ar fi explodat capul daca ii ziceai ca are 9,7 cm de gonade =))cand stim cu totii ca gigi real o are de 7 cm =))

  • gigi spune:

    @haelion….
    e timpul sa imi canti si tu mie….

  • andrei! spune:

    eu cred k personajul care a scris articolul este frustrat, probabil a fost dat afara de la una din facultatile de la SNSPA si mai probabil a fost parasit si de iubita lui care ii era colega.
    Tin sa precizez ca ai facut si o discriminare ca la SNSPA mai este si facultatea de administratie publica de ei nu ai zis nimic, ce viitor le prevezi ? te rog impartaseste-ne mama omida

  • gigi spune:

    @ANDREI!

    TACI IN PIZDA MATII! NU VEZI CA ASTEPT CA HAELION SA ISI CEARA SCUZE

  • Capitanu spune:

    Bai, Catalin are dreptate…de ce nu ai precizat Radule ca postul tau se refera si la baietii din SNSPA. Ca sunt cam frustrati de faptul ca au fost exclusi din discutie.

  • gigi spune:

    @ANDREI!
    scuze pentru mai inainte …. dar sunt supus unui steres enorm…

  • Moflea spune:

    @andrei, esti retardat, ce-i drept se vede si se simte!

  • Daniela spune:

    testat si re-re-re verificat. Prima oara era cate o aluna asa de-abia atingea 2 cm. Dupa lupte seculare cat am incercat sa ii fac laba cu varful degetelor si apoi sa ii dau cu varfu limbii peste tot s-a sculat si a ajuns cat degetul meu mic. Deci hai sa zicem 7 cm ca sa nu il facem de rusine :)

    Te sarut dulce gigi mic

  • haelion spune:

    o sa-ti cant jiji si tie si celor de la snspa:
    VESNICA POMENIIIIIREEEEE, VESNICAAAA POMENIIIREEEE, VEEEESNICAAA LOOOR POOOMEEEENIIIIIIIIREEEEE :D

  • gigi spune:

    @Capitanu
    tie nu o sa iti zic nimik pt ca ai fost aici deja cand am intraqt eu…

    @haelion
    ASTEPT….

  • Prietena lui Haelion spune:

    @ambiguitatea fenomenului gigi

    gigi 4:54 = gigi 4:59 ?? Daca da, atunci ce e cu personalitatea ta de e asa ambigua? Suferi de ciclotimie?

  • gigi spune:

    @haelion
    ………………
    fiecare punct de mai sus e o injuratura la adresa ta….nu sunt pauze deci e o fraza lunga….

    @daniela….
    esti o curvushtina mica….tot ce s-a intamplat intre noi trebuia sa ramana intre noi…
    nici eu nu am spus nimanui ca mi-ai supt pula imediat dupa ce te-am futut in cur…

  • gigi spune:

    @Prietena lui H
    NU. sunt inginer

  • Capitanu spune:

    @gigi Iti multumesc. Se vede ca nu esti de la SNSPA.

    Si acum tac pana face Haelion ce trebuia sa faca (memoria e de sex feminin, te lasa prima, nu?)

  • mama spune:

    Ba, tu ai dreptate, oarecum. dar stii ce, ia mai du-te-n pula mea ba jeg ordinar ce esti.caca-m-as pe tine de ordinar prost…pfiu…

  • haelion spune:

    ti-am cantat deja mai sus, nu mai plange ca o fetita speriata care vrea la mami

  • Sorana spune:

    no dara se pare ca a ajuns shishu pe la frunzele morcovului:))) mare-i ogoru’tau comunicare draga si ti-ai mai tras si burse….cahh:(

  • gigi spune:

    @MAMA
    asa-i ca esti baiat care iubeste pula pe la spate….
    altfel iti spunei TATA

  • gigi spune:

    @haelion…
    ma asteptam la mai mult de la tine….
    macar un citat copiat de pe net…sau ceva care necesita macar 3 neuroni pentru a fi procesat…
    si daca urmatoarea replica e ceva cu neuroini…pfffff

  • dodoasca spune:

    Newsletter-ul corporatist face ravagii la sectiunea comentarii.

    N-aveti niste mail-uri de raspuns ? Niste cotatii de dat ? In mui de luat… ?

    @aia(toti care ati comentat) de la snspa (a se citi „sa ne sugeti pe ascuns”)

    Bagati in zeama tot felul de postari confirmand afirmatiile omului care sunt mai generale decat ati putea intelege voi vre-odata, dupa cum scrieti.

    Hint: Inlocuiti placeholder-ul snspa cu ce facultate vreti voi care pune laolalta curvele cu frustratii si va rezulta acelasi mesaj pipernicit cu sfinti cacat si organe genitale.

    Distrusilor

  • sakura spune:

    ia mergeţi la Japoneză (Litere) – acolo tipe bune!

  • Maia spune:

    Bravo, Radu! Ti-ai bagat si ti-ai scos tot ce te complexeaza pe tine zi de zi si asa ai scos o pagina de blog foarte populara. Nu conteaza ca nu ai adus niciun argument cu care sa-ti sustii ideile, pe ici-pe colo, exprimarea lasa de dorit mult si nu e nevoie sa fi vreun Freud (probabil singurul filozof de care ai auzit tu in viata ta si despre care faci referire in discutiile „filozofice” cu prietenii de la bloc numindu-l „ala care era obsedat de sex”) ca sa-ti dai seama ca sursa scrierilor tale este reprezentata de propriile complexe. Dar de ce sa dai argumente pentru a-ti sustine ideile? Nici mama ta nu ti-a putut da o explicatie pentru care unele organe nu ti s-au dezvoltat cum trebuie, nu-i asa? Si aici vorbesc de creier, dragul meu; nu te inflama, ca te da complexul de gol:) In orice caz, ai gasit cheia succesului in Romania: sa faci apel cat mai mult la un limbaj cat mai vulgar si sa dai dovada de un grad de inteligenta cat mai scazut.
    Poate ca fetele de la SNSPA se vor simti jignite. Cu siguranta nu vor realiza la fel de multe in viata ca si tine, deoarece ele n-au „calitatile” tale (enumerate mai sus), care sunt extrem de apreciate in tara asta. Sau poate ca una din ele te va concedia intr-una din zilele astea, cu toate ca nu cred ca niciuna ar putea ajunge intr-o pozitie atat de joasa incat sa-ti fie tie sefa. Probabil ca acum te amuzi copios de valva pe care ai starnit-o cu articolul tau amarat, de faptul ca ai atras atentia, ca ai epatat (s-ar putea sa ai nevoie sa cauti in dictionar cuvantul acesta), ca primesti atatea commenturi si probabil speri ca blogul tau patetic va ajunge sa fie citit de cineva care sa-ti recunoasca adevaratul talent. Dar nu e zambetul tau, stii bine. In spatele acestui zambet se ascund multe frustrari. Nu fetele de la SNSPA sunt frustrate ca nu stau la masa cu Naumovici sau ca nu sunt purtatoare de cuvant sau ca nu le sunt apreciate cunostintele. Tu esti cel frustrat. Partea trista e ca la sfarsitul zilei, dupa ce te amuzi, dupa ce te mandresti cu reactiile pe care le-ai starnit, cu faima trecatoare pe care ai obtinut-o, tot singur ramai, prins in viata ta patetica si plina de complexe, care te forteaza sa vorbesti de vietile altora, deoarece ea nu-ti poate oferi nimic. Cred ca e foarte trist sa fii tu…
    Comentariul acesta este scris, in mare, intr-un ton ironic. Probabil ca nu il vei sesiza, cu toate ca nu e nevoie sa fii student la SNSPA ca sa suprinzi ironia. In orice caz, daca ai probleme cu depistarea ironiei, anunta-ma si o sa-ti trimit un dictionar explicativ al ironiei.
    Te pup si continua sa fii rau…ca doar acesta e singurul lucru la care esti bun, nu-i asa? De fapt, daca stau sa ma gandesc bine, nici la asta…

  • b-iulian spune:

    mamaaaaa.. ba in pula mea luativa un chat ceva …mam saturat de discutiile voastre de mirc…radule am o propunere puneti frate un chat ceva sa iti delecteze astia creierele ……hai fratilor ca faceti prea multi purici ….

  • Daniela spune:

    neuroini dragule? pulicica mititica

  • Giuseppe spune:

    @Prietena lui Haelion… nu știu cum e cu TALENTUL și VALOAREA mea. Dar dacă tot te bagi în seamă ca pula-n pizdă (comentariul meu nu-ți era adresat) în mod sigur nu ai zice nu să-ți gâdile păsărica Guță cu mustăcioara lui. Asta dacă tot facem trimiteri TALENT și VALOARE.

  • gigi spune:

    @Daniela

    Te-am prins

  • Prietena lui Haelion spune:

    @haolooo
    Oooo Giuseppe! Ai drepturi exclusive de bagare in seama. Ma iertati majestate pentru pacatul fatal pe care l-am comis!! Data viitoare promit ca voi folosi o prajina cu vibratii sa va atinga… Sa nu cumva… Sa iau ceva …din TALENTUL… dumneavoastra…

  • gigi spune:

    @prietena…

    eu lucrez la chestii importante…bloguri n stuff
    + de unde stii tu ?

    never make excuses
    never.

  • gigi spune:

    @prietena…

    eu lucrez la chestii importante…bloguri n stuff
    + de unde stii tu ?

    never make excuses
    never.

    p.s. vrei sa zici @ dipl-ing. gigi

  • mircea spune:

    Amuzant este ca maine nu o sa isi mai aduca nimeni aminte de blogul asta amarat.

  • haelion spune:

    @b-iulian: libertatea de exprimare dragule e un drept, cum e si cautarea fericirii :))=))
    @gigi:nu meriti mai mult,pigmeu al gandirii si al pulii
    @giuseppe: s-o sugi in cur mah cacatule, vrei sa vin cu verii mei sa te galgai in sange?=))
    PS: asta e doar un blog, stiati?

  • cristi spune:

    sar snspizdele pe tine :))

  • gigi spune:

    @haelion

    tz tz tz
    mai mult nu poti
    pigmeu al pulii?

  • Giuseppe spune:

    Da, e doar un blog. Și la așa blog, așa comment-uri. :)

  • Prietena lui Haelion spune:

    Ahh ce bine ca exista oameni ce vor sa ne lamureasca pe noi muritorii de rand despre realitatea lucrurilor!
    Ma inspira aceasta idee! Ma apuc sa desenez acum niste izmene!!

  • gigi spune:

    @all

    :)

  • haelion spune:

    @gigi: acu’o dai la intors?neeaaah.nu merje.500 de euro ca era cat p-aci sa te cuplez cu daniela. contul e RO666TREZ6666666666x000666.

  • yoz spune:

    cred ca semizeul de radu are o erectie uriasa si se tavaleste de placere in olimp cand vede ce de commenturi sunt aici :)). apropo nu cunosc niciun caz concret si nu pot sa-mi dau cu parerea, insa sa fie un lucru sigur pentru orice SNSPAista botoasa: in romania , politica e departe de rangul de stiinta, asa ca s-ar putea sa folositi ceva mai mult decat iq-ul vostru superior \"wink, wink – ms Andreea\", da\’ poate chiar va place?!

  • Giuseppe spune:

    Scuze, ești prea subtilă pentru mine. Recunosc când sunt învins. :))

    Și că tot am ajuns la subtilități, tre’ să recunosc că țărănoiul ăsta la fel de subtil ca o bășină și-a atins obiectivul cu postul ăsta. Vorbește lumea despre el. E adevărat, se vorbește mult și despre Magda Ciumac, asta nu înseamnă că e și de bine :))

  • Andreea G. spune:

    Stimate,

    Pentru ca se poate oricine exprima liber si, deci, am si eu dreptul asta, m-am gandit sa raspund si eu. Nu in termenii atat de \"colocviali\" pe tema sinonimelor cuvantului \"muie\", ci referitor la ce a iscat toata \"polemica\" asta. Ceea ce e cam mult spus, pentru ca majoritatea habar nu au sa dea o definitie conceptului de \"argument\", apoi sa mai si foloseasca unul…

    Recunosc ca pana acum nu mi-ai prezentat vreun interes, implicit nu am auzit de tine. Probabil sunt mai dezinformata de fel sau doar interesata de lucrurile cu adevarat importante. Asa ca imi asum lipsa cercetarii in prealabil a stilului tau de a scrie.

    Mi-a placut articolul asta. Nu referitor la context, ci la reactiile iscate. Sunt si eu studenta la FCRP, ceea ce e un paradox- pentru ca in multe privinte ai dreptate si, implicit, sunt de acord, dar sunt si parti in care tin sa te corectez. Asta daca se permite si un punct de vedere din interior.

    Asadar, ma limitez numai la \"jumatatea\" care se viseaza publicitara. Tin sa te anunt ca oamenii cu materie cenusie din facultatea asta cam au habar cu ce se mananca publicitatea. Deci nu toti viseaza sa stea la aceeasi masa cu Naumovici si nici sa stie pe de rost toate campaniile ca pentru cultura lor generala, doar de dragul de a avea ce vorbi cu \"fetele\" la cafea. Este adevarat, sunt personaje care viziteaza facultatea o data la 2-3 luni doar ca sa vada daca au sau nu creditele alea blestemate sau daca n-au picat si da, pe ele daca le intrebi ce vor sa fie, baga la inaintare placa despre \"copywriter\". Dar despre asta a scris deja Ana Militaru. Sunt convinsa ca stii cine e si mai ales despre ce articol este vorba, din moment ce iti permiti sa pronunti asemenea judecati de valore.

    De asemenea, legat de faimoasele tale piariste, profil pe care plastic l-ai definit mai sus raportandu-te la propria-ti persoana (apropos, este un punct de vedere subiectiv doar ce ai… postat tu mai sus, deci scuza-ma ca nu ma cobor sa platesc cu aceeasi moneda), eu intotdeauna am stiut ca inteligenta echivaleaza cu tactica, asa incat un om inteligent va sti intotdeauna sa isi spuna punctul de vedere intr-un mod daca nu tactic, cel putin diplomat. Nu este, nevoie, deci, de injurii si termeni scabrosi in a defini o meserie care nici macar nu exista in nomenclatorul romanesc, in fata unei audiente care nu stie care e diferenta dintre relatii cu publicul si relatii publice.

    Nu o lungesc, pentru ca oricum circul tot circ ramane si o atare reactie amplifica starile de fapt (reactie cum e a mea si inca 2-3 reactii inteligente de aici, dar nehagate in seama- fapt de inteles, desigur, pentru ca oamenii repsectivi nu citesc Libertatea si nici nu se uita la OTV-), dar trebuie sa recunosc ca pe multi dintre noi ne-ai facut sa zambim postand aceasta varsare a frustrarilor (desi cred ca e prea mult spus, frustrarile reprimate avand nevoie de filtrul mintii de care sa treaca, ceea ce nu cred ca a fost cazul aici). Meseria asta, in schimb, e trecuta in nomenclator. Este vorba de cea de BUFON.

    Multumesc pentru atentie si mult venin pe viitor! Poate te vindeci. Cui pe cui se scoate, nu? ;)

    • Dumitrescu Vladimir Luchyan spune:

      Doresc sa apreciez comentariul dumneavoastra, doamna/domnisoara Andreea G. Ati exprimat punctul de vedere intr-un mod civilizat. Regret ca pe aceasta pagina, s-au folosit injurii si alte epitete neadecvate, din partea multor colegi, care sunt convins ca ar au unele argumente serioase si sunt inteligenti. Dar au folosit injurii si expresii neadecvate. Le urez tot binele si sa isi sustina punctele de vedere cat mai elegant.

  • gigi spune:

    @HAELION
    no challenge there man,
    + ti-am spus…te-am prins

  • haelion spune:

    @gigi
    zgarcitule

  • gigi spune:

    @healion
    nu fut cururi paroase
    + se zice ca pe apa sau pizda sa nu dai bani….
    cred ca e scris pe undeva prin constitutie

  • razvan spune:

    bah, nimeni nu intelege ca aici nu e vorba de realitate sau de sentimentele cuiva, e vorba de expectoratiile psihiatrice ale unui baiat pe care unii le savureaza, altii nu, nu-i chiar asa de greu de inteles, fiecare crede ca detine adevaru lu peste si trebuie sa-l comunice
    i used to like it in here
    ma mut la http://andreeamarinbanica.acasa.ro/

  • ciupanezu spune:

    maia, esti proasta! scuza-ma ca ti-o spun dar trebuia sa o afli. eu nu-s fan radu, imi place doar din cand in cand, ca le zice bine, gen cazul de fata. daca ai cunoaste cat de cat oamenii, ti-ai da seama imediat, ca „radu” nu e nici pe departe genul complexat, frustrat si cum il mai numesti acolo. e un om inteligent, care satirizeaza intr-un mod vulgar anumite aspecte ale lumii in care traieste, e un fel de arta ce face el aici, dar tu esti prea proasta sa intelegi ceva. in rest, probabil e betiv, misogin, etc. dar e destept rau de tot, spre deosebire de tine. o alta diferenta intre tine si el e ca tu te-ai atacat la maxim cand ai citit ce a scris el, el probabil a ras de s-a cacat pe el cand a citit ce ai scris tu. du-te si posteaza pe elle.com, tabu.ro, sau pe oricare alt site pe care postati „voi”.
    ironiile din textul tau, despre care vorbeai, sunt admirabile, sublime, dar lipsesc cu desavarsire, daca intelegi ce vreau sa zic…
    ai auzit si tu un cuvant nou, a epata, ai cautat in dexonline sa vezi ce inseamna, l-ai repetat in gand de atunci si acum, ca ai gasit momentul, ne scoti noua ochii cu el si te mai si caci pe tine.
    din nou precizez ca nu-s fan radu, doar ca-mi plac oamenii destepti. de tine maia nu-mi place deloc.

  • mircea spune:

    destepti asa ca tine ciupanezule? :)) asa nick, asa cap

  • ciupanezu spune:

    mircea e nume de femeie?

  • Bogdan spune:

    Căpitane, ești greu de cap?
    Păi nu-ți spusei acum o mie de mesaje că așa-zisa ta diatribă referitoare la faptul că mie îmi place Mircea Badea este o jignire? Sau credeai că mă refer la altceva? :)
    Căpitane, te-am crezut lipsit de maniere, dar acum văd că stai prost și cu judecata, îmi pierd efectiv timpul cu tine. Cu sexul slab nici nu te mai întreb cum stai, presupun că stai la fel de prost cum stai și cu manierele și cu inteligența. Știu, este o jignire, dar cred că o să-mi îngădui dreptul la replică, nu?

    Apropo, nickul ăsta, “Căpitanu”, denotă o înclinație gay, este ceva gen costumația tipilor ălora din anii 70, Village People sau este doar o simplă frustrare sexuală, care se va estompa cînd vei ajunge la 80 de ani? Faptul că tu corectezi gramatica săracelor fete de pe aici la ce se încadrează, la gay sau la o prea puțină sau chiar o absentă activitate sexuală cu o altă persoană decât propria-ți persoană?
    Să fii iubit, Căpitane (generale, mareșale, plutoniere etc)!

  • Irina M. spune:

    Dragii mei,
    Sunt studentă la Comunicare şi Relaţii Publice în anul III şi mă mândresc cu asta! Am terminat Colegiul „Sf. Sava” din Bucureşti, clasele X şi XI studiindu-le în Elveţia cu bursă. De mai bine de opt luni lucrez ca Head of Department (PR) la un lanţ hotelier din Bucureşti.
    Special pentru autorul articolului şi cei care se supraestimează: Am un salariu de 650 euro! Voi cât aveţi? Sau vă e ruşine să recunoaşteţi că voi, ăştia cu super-facultăţi, munciţi pe 500 RON/lună? Sau, cine-ştie, poate încă vă mai milogiţi la mami şi tati, având în vedere că aveţi atâta timp liber să staţi pe net să-i criticaţi pe alţii..
    Vă urez să vă zvârcoliţi în continuare în propria mizerie, în timp ce eu, studenta la Comunicare, voi aştepta să-mi vină comanda la noua mea maşină..

    În concluzie, hai să ne vedem fiecare de treburile noastre şi vă rog frumos să terminaţi cu criticile astea gtauite! Fiecare facultate are rostul ei şi norocul ţi-l faci singur! Prejudecăţile astea aberante se nasc din cauza oamenilor care se complac în propriul declin intelectual..

    Radu, te simţi bine că ai declanşat toată mahalaua asta? Permite-mi să spun că ai exagerat şi de acum încolo te sfătuiesc să te informezi mai bine înainte de a denigra pe cineva.. Ar fi cazul să fim cu toţii mai civilizaţi..
    În orice caz, eu îţi urez spor la treabă în continuare!
    Irina M.

    • Radu Post author spune:

      am salariu mai mare decat tine. ce te lauzi ? ne masuram in portofele? o scoatem si o punem pe masa?

      io cu 650 mi-ar fi rusine sa ma laud. sincer. cam atat fac daca NU ma duc la munca .

      si da. ma simt bine. mi se scoala. i-am zis lu un amic azi dimineata „sa vezi coaie, am scris o chestie de-asta sa se atace proastele, pana diseara o sa am 100 de comentarii din care 60 ca sunt un frustrat nefutut care nu a luat la snspa sau a fost refuzat de o senesepizda”
      la care el a zis „complet de acord”
      Normal ca ma simt bine, triplu asteptarilor mele de bine, e ca si cum m-as trezi intr-o dimineata cu o erectie de 60 de cm

  • Andreea spune:

    Pana acu am facut probleme la Integrare Termica. Noroc ca a venit tanti Irina M., Head Of Departement (PR), sa ma lumineze ca 650 de euro nu e totuna cu 500 de lei. Uai, tu, meri la sapa, nu-ti mai aerisi basinile pe-aici, ca oricum n-ai loc, nu vezi cate chaturi private sunt? Da’ e amuzanta fata. Aproape zici ca-i Alba ca Zapada, doar ca aia nu facea pe carpa pentru 650 de euro, aia era prigonita de ma-sa vitrega si se inneca cu mere. Noi sa fim sanatosi. Alba ca Zapada avea pitici, noi avem pitici gratis.

  • Cristian R. spune:

    @Irina M.: Esti proasta! =))

  • jimerino spune:

    ia sictir ca va fut in gura! irina, zi mamacita, ce masina iti vine? ne dam?

  • jimerino spune:

    Le Conscient et L’Inconscient

    L’appareil psychique selon les deux topiques. On remarque que, contrairement aux idées reçues, le moi ne relève pas que de la conscience.Freud introduit une conception tout à fait neuve de l’inconscient. On avait en effet depuis longtemps remarqué que certains phénomènes échappent à la conscience : Leibniz[8] observait déjà que lorsque l’on passe quelques temps près d’une cascade, on est d’abord gêné par le bruit pour l’oublier ensuite tout à fait. Les phénomènes d’ivresse ou de transe donnaient eux aussi des exemples d’abolition de la conscience. Or, l’inconscient qu’introduit Freud n’est pas simplement ce qui ne relève pas de la conscience. Par inconscient, Freud entend à la fois un certain nombre de données, d’informations, de désirs tenus hors de la conscience, mais il entend aussi l’ensemble des processus qui empêchent certaines données d’arriver à la conscience et permettent aux autres d’y accéder, comme le refoulement, le principe de réalité, le principe de plaisir, la pulsion de mort. Ainsi, Freud pose l’inconscient comme origine de la plupart des phénomènes conscients eux-mêmes.

    Les trois instances de l’appareil psychique
    Dans la seconde topique[9]proposée par Freud, notre comportement est le résultat d’une subtile équation entre trois instances distinctes :

    Le Ça : présent dès la naissance, il s’agit de manifestations somatiques[10] (agressives, sexuelles ; aspect instinctif et animal). Si le Ça est inaccessible à la conscience, les symptômes de maladie psychique et les rêves permettent d’en avoir un aperçu. Le Ça obéit au principe de plaisir et recherche la satisfaction immédiate, c’est une sorte de marmite où bouillonnent tous nos désirs refoulés, soit nos pulsions de vie et de mort.
    Le Moi : le Moi est en grande partie conscient, il est le reflet de ce que nous sommes en société, il cherche à éviter les tensions trop fortes du monde extérieur, à éviter les souffrances grâce, notamment, aux mécanismes de défense (refoulement, régression, rationalisation, etc.) se trouvant dans la partie inconsciente de cette instance. Le Moi est l’entité qui rend la vie sociale possible. Il suit le principe de réalité.
    Le Surmoi : depuis la naissance jusqu’à cinq ans, l’enfant hérite de l’instance parentale, groupale et sociale, il emmagasine quantité de règles de savoir-vivre à respecter. Le Surmoi se développe lorsque le complexe d’Oedipe est résolu. Dans les sociétés judéo-chrétiennes, en intériorisant les règles morales ou sociétales de ses parents et du groupe, l’enfant, puis l’adulte pratiquent le refoulement. En effet, le Surmoi punit le Moi pour ses écarts par le truchement du remords et de la culpabilité. Il apparaît donc, comme un policier interne.

    Les rêves
    Articles détaillés : Interprétation des rêves selon Freud et la psychanalyse, Travail du rêve et Symbolique et psychanalyse freudienne.
    Selon Freud, son travail sur les rêves est le plus important de tous, celui qui devrait survivre à tout. Il écrivait que le rêve est la voie royale de l’inconscient. Il s’est ouvert à Wilhelm Fliess d’un vœu, celui d’une plaque posée sur sa maison et qui dise:

    C’est dans cette maison que le 24 juillet 1895 le mystère du rêve fut révélé au Dr Sigmund Freud.
    Cette plaque figure actuellement devant le 19 Berggasse à Vienne. La date correspond à l’un de ses rêves, celui de l’injection faite à Irma.

    Les rêves sont des représentations de désirs refoulés dans l’inconscient par la censure interne (le surmoi de sa seconde topique). Les désirs se manifestent dans le rêve de manière moins réprimée qu’à l’état de veille. Le contenu manifeste du rêve est le résultat d’un travail intrapsychique qui vise à masquer le contenu latent, par exemple un désir œdipien. En cure de psychanalyse, le travail repose sur l’interprétation à partir du récit (contenu manifeste) du rêve. Les associations du patient sur son rêve permettent de révéler son contenu latent.

    Le travail du rêve repose sur quatre procédés :

    – Le rêve condense, comme s’il obéissait à un principe d’économie. En une seule représentation seront concentrées plusieurs idées, plusieurs images, parfois des désirs contradictoires.
    – Le rêve est décentré, le désir déformé sera fixé sur un autre objet que celui qu’il vise, ou sur de multiples objets jusqu’à l’éparpillement, le rêve dilue parfois. Il y a un déplacement de l’accent affectif.
    – Le rêve est une illustration (figuration) du désir en ce qu’il ne l’exprime ni en mots ni en actes, mais en images; ici joue le symbole: la représentation substitutive de l’objet et du but du désir est parfois typique et d’usage universel.
    – Enfin, le rêve est aussi le produit d’une activité également inconsciente, mais très proche de l’activité vigile en ce qu’elle s’efforce de lui donner une apparence de vraisemblance, d’organisation, de logique interne. C’est l’élaboration secondaire.[11]

  • Bogdan spune:

    Irina, ar fi fost de bun-simț argumentele tale dacă nu ai fi dat cu bîta în baltă cu chestiile cu “superfacultatea”, respectiv cu cea cu “comanda pentru noua mașină”.

    Mai am câteva observații, de data asta legate de gramatica ta, e păcat, totuși ai studiat ceva până acum:
    – “Special pentru autorul articolului și cei care se supraestimează” – nu-ți sună ca naiba? Trebuia încă o prepoziție “pentru” înainte de pronumele demonstrativ “cei”.
    – După conjuncția „sau”nu se pune virgulă,
    – “Cine-știe “ este de fapt “cine știe”.
    – “Să stați pe net să-i criticați pe alții” – aceeași observație ca la primul punct, îți lipsește conjuncția „ca” înainte de ”să-i criticați”
    În orice caz, ar mai fi vreo două, te las pe tine să le descoperi, Irina.
    Acum, pe bune, Irina, dacă nu pui mâna să citești, să te mai pui la punct cu limba română, o să zică lumea că ai avut pile de ai fost în Elveția la studii și de ai ajuns șefă (Head of Department) la departamentul cu pricina din cadrul celebrului lanț hotelier.

    PS Nu te supăra pe Radu, este un artist!

  • Daniela spune:

    Jimerino, ce bine ca te-ai intors!! Ma iei si pe mine cand o dai pe Irinuca? O tin eu de cap. Te rog! Te rog!

  • Goathammer spune:

    Bravo Radu, ai reusit sa-mi distrugi inca o data increderea in omenire…prea multi idioti care se ataca din cauza unui post pe un blog. Ba disperatilor, chiar atat de tristi sunteti? Nu va mai mintiti, sunteti si voi o parte a cadavrului numit Romania, nu sunteti deasupra mizeriei. Capul la cutie si concentrati-va in a lua diploma de mancatori de cacat profesionisti. Astept articolul despre politehnisti, dar ai gria Radule, ca astia se supara si mai rau si te gangheaza in WOW sau la Dota.

  • jimerino spune:

    Les fonctions de la religion
    Freud est critique vis-à-vis de la religion et estime que l’Homme y perd plus qu’il n’y gagne par la fuite qu’elle propose. Selon lui, l’humanité doit accepter que la religion n’est qu’une illusion pour quitter son état d’infantilisme, et rapproche ce phénomène de l’enfant qui doit résoudre son complexe d’Œdipe.

    « … Envisageons la genèse psychique des représentations religieuses. Ces idées, qui professent d’être des dogmes, ne sont pas le résidu de l’expérience ou le résultat final de la réflexion : elles sont des illusions, la réalisation des désirs les plus anciens, les plus forts, les plus pressants de l’humanité ; le secret de leur force est la force de ces désirs. Nous le savons déjà : l’impression terrifiante de la détresse infantile avait éveillé le besoin d’être protégé – protégé en étant aimé – besoin auquel le père a satisfait ; la reconnaissance du fait que cette détresse dure toute la vie a fait que l’homme s’est cramponné à un père, à un père cette fois plus puissant. L’angoisse humaine en face des dangers de la vie s’apaise à la pensée du règne bienveillant de la Providence divine, l’institution d’un ordre moral de l’univers assure la réalisation des exigences de la justice, si souvent demeurées irréalisées dans les civilisations humaines, et la prolongation de l’existence terrestre par une vie future fournit les cadres de temps et de lieu où ces désirs se réaliseront. » [12]

    Néanmoins, Freud reconnaît que son point de vue a une limite : il existerait un noyau de vérité dans les religions, les superstitions et ce qu’il nomme l’occultisme. Freud élabora des expériences de télépathie (en particulier avec les premiers psychanalystes Jung et Ferenczi) et écrivit plusieurs articles sur cette question.[réf. nécessaire] Il fut longtemps membre des Sociétés anglaises et grecques pour la Recherche Psychique. [13].

  • Bogdan spune:

    Băi, Daniela, ce pana mea, lăsă-i p-ăia, nu vrei să te plimb eu cu Lamborghiniul meu? :)
    Apropo, o știi p-aia cu „Cocalarul și pițipoanca pe net”, a „Mondenilor”?

  • Daniela spune:

    Bogdane, refuz sa-ti replic, pentru ca ai o obsesie.

  • jimerino spune:

    ba, pizda asta de gluma a mea s-a futut deja, da’ mi-e lene sa fac alta si.
    si ba, esti muist, ca eu am facut comunicare d-asta si e foarte frumoasa. nu foloseste la nimic da’ sa-mi bag pula de nu e caterinca. semiotica e preferata mea. care vreti sa vorbim despre?

  • what\'s up doc spune:

    bay fratilor de … credeam ca nu mai imi vine randu sa imi dau si eu drumu…uite ca am gasit si un graur de bordel…multumiti-i lui scarrlet..ca nu va putem gasii in gaura asta infecta nici daca mai stateam inca 2 zile consecutiv la munca,,,,vorba aceea munca nu este o carciuma sa stai toata ziua in ea,mai dute dracu si acasa,,,,
    nu am vazut atat atac la persoana de cand sa schimbat a 9 oara presedinte americii…un pamflet publicat la 5:50…redactat de cu seara de cand a ajuns liliacul nostru acasa…N.A.S.P.A….sa stai atatea ore sa scrii ceva….pentru cei care ati lasat commentarii imi pare rau ca nu le-am putut citii pe toate…dar domnul asta are dreptate domne\'[dreptate care o tine in blugi]neah…de unde bani de un costum ..castiga omu doar 650…nu suport asemenea exemplare care cred ca stiu ce inseamna cartierul,jmenul,….mda..cocalar de 2 bani cu un blog…stai sa ma uit mai sus sa vad de cand[martie 2007]…taica nene\’daca tu zici ca esti blogar eu sunt dumnezeu…deci daca ai citit pana aici inseamna ca esti tembel…vezi poate ai treaba si eu te retin…vrei sa ma gasesti?..sunt la romana in fiecare seara…nu ma cunosti?..te cunosc eu..recunosc un graur de la a 2 intersectie..dupa privirea ratacita….o seara cat mai de vis.

    Cu respect!

    Mr.doc.

  • Bogdan spune:

    Daniela, m-ai făcut curios, care este obsesia mea? :)

  • Daniela spune:

    Esti curios…. naspa. Daca nu erai, ma straneai tu pe mine si reveneam cu vreun indiciu.

  • Tibi spune:

    Irinuco, te rog uita ca ai facut Sava si nu mai spune asta nimanui. Imi crapa obrazul de rusine ca Sava te-a lasat sa pleci in halul asta de ignoranta de acolo. Daca intreaba cineva ii spunem ca datorita SNSPAului ai aflat fericirea unui salariu de 650eu si a unei masini noi. Esti cu adevarat implinita.

  • Bogdan spune:

    Bine, Daniela, să știi că apreciez atitudinea ta.

  • jimerino spune:

    doc, tu esti ma? tii minte cand ne-am distrat de i-am aliniat pe emoistii aia si le-am luat alocatiile ca iam turnat cand iesea de la posta aia de peste drum de mac de langa stanley? de neam facut pula dupa aia cu trompeta si macaroana? sau erau trompete si macaroane? morti in gat nu conteaza. ce mai zici cumetre dai o bere?

  • ciupanezu spune:

    doc, in ce limba ai scris?? ca sa stiu ce aleg la translate.google

  • mircea spune:

    Nefărtaţilor vă miraţi că stârneşte un articol pe blog atâtea controverse? Păi hai să scriem un articol despre mamele casnice care stau şi o ard toată ziua ca nişte panarame şi să vedem dacă stârneşte vreo controversă. Orice generalizare falsă duce la controverse!

    Gândiţi-vă de exemplu la cum sunt/au fost priviţi românii în Italia, după incidentul acela! La fel faceţi şi voi cu generalizarea asta. Pot să fie oameni decenţi, care muncesc şi învaţă, dar pentru că sunt studenţi la SNSPA sunt consideraţi de o masă de oameni ca voi drept piţipoance şi cocalari, fără nimic în cap.

    De vă mândriţi atât de părerile voastre neargumentate măcar nu mai comentaţi că stârnesc controverse.

  • sscarlet spune:

    M-am amuzat…Adica chiar am ras. Ciudat era ca plangeam cand am vazut offline-ul cu linkul asta. O sa mai trec pentru ca e ceva caragialesco-postmodernismo-vulgar in felul in care scrii de ma face sa-mi fii simpatic…
    Desi aici nu sunt de acord cu tine..decat partial. Daca nu esti capabil si n-ai ce cauta in facultatea asta intradevar ai sa ramai cu o diploma care valoreaza nimic. Dar daca ai stofa si caracter si mintea brici you can make a difference. Păcat ca ai stârnit puţină vâlvă între snspa-isti, cred ca te simti nasol ca nu ai primit atentia pe care credeai ca ti se cuvine sa o primesti din partea lor si ai reusit sa faci doar furtuna in paharul cu apa. Dar ce pahar..
    Mr.doc rullz :)

  • gigi spune:

    Radule, daca tu ai pula de 20 io mi-o tai jos si ti-o trimit pachet. Stiu ca Alexandra mi-a zis altceva despre cat de mare o ai :))

    • Radu Post author spune:

      nu cred sa fi futut vreo alexandra…

      hmm

      nope.. sau nu tin minte.

  • Sorana spune:

    cum sta morcovul? sa ma anunte si pe mine cineva cand e momentul sa-mi bag CV-ul, mi-as ceva in trei tropite de la plugul reversibil:)))

  • Haelion spune:

    @radu: eu propun data viitoare sa te iei de ingineri. nu exista categorie mai oropsita.suntem mai chinuiti decat evreii.da si tu in noi alaturi de restul bestiilor, dar macar sa ma rad si eu cu spume cum am facut-o azi.sau si mai bine de mine.
    PS: „sa ma rad” e licenta poetica in plm.

  • injinere spune:

    Trei ingineri discuta intre ei despre natura corpului uman. Unul din ei zice:
    – E clar ca a fost conceput de un inginer mecanic: articulatiile, oasele pt. sustinere.
    – Nu cred, zice altul, a fost facut de un inginer electronist: toate conexiunile nervoase, sistemul nervos, …
    Al treilea:
    – Nu se poate! Mai mult ca sigur a fost gandit de un inginer constructor, numai ei pot sa plaseze o zona cu deseuri toxice langa o zona recreativa!

  • ll spune:

    radu, dar cu ma-ta te-ai futut ? ca frac’tu mai mare sigur s-a distrat cu ea de ai aparut tu 6 luni mai tarziu. neagra mai e realitatea pentru tine. munca in PR si PUB nu presupune sa sugi pula, faptu ca tu iei muie in orice context nu inseamna altceva decat ca nu trebuia sa pleci cu arabii aia din dubitza cu numere false.

  • eu spune:

    radule, esti un mare ratat si un frustrat. si cu toate ca ai zis k nu ti-ai dorit sa fii student la snspa, te contrazic. ti-ai dorit si nu ai trecut de admitere, de aici toate cometariile rautacioase la adresa acesteia. nu oricine trece de admiterea la snspa, si e clar ca tu ai fost unul dintre cei care nu au reusit. mentionez ca nu sunt studenta la snspa, dupa cum vei crede tu, insa ceea ce am spus mai e sus este adevarul

    • Radu Post author spune:

      dupa cat de perspicaca esti, clar psiholoaga. cum le stii tu pe toate ca un om mare. m-ai ghicit sa-mi bag pula. gata. recunosc.
      ia mai spune-mi, ce mai deduci despre mine? recunosc tot!

  • maria spune:

    Hai mai bine sa fim tarani, curve, barbati imbecili care stau toata ziua si se uita la meciuri si asteapta sa li se aduca berea de nevestele lor atattt de devotate, femei care au in cap numai retete de prajituri, emo care se taie ca viata e grea, baieti, fete de bani gata care asteapta de la tata banu gros fara a ridica un deget, romani inculti care rad la orice forma de manifestare a bunului simt, rad pentru ca nu o inteleg si nici nu o vor intelege…
    daca esti student la SNSPA esti prost pentru ca bineinteles ori esti vreo pitzipoanca wanna be ori esti vreun cocalar care viseaza sa zica replica aia \" comunica cu mine, printeso\"…si se mai mira toti de ce Romania e o tara de tot cacatu. Pentru ca acolo unde eista potential sau macar se incearca sa se faca o schimbare in mentalitatea asta incredibil de comunista a romanului toti arunca cu pietre.

    cel care a scris acest blog e un mare frustrat, care vorbeste fara macar a se afla in cauza. nu a fost la facultatea asta, deci habar nu are. prin oameni ca tine se duce viitorul Romaniei de rapa. si nu, nu spun ca ai fi vreun incult, prost, retardat, doar ca esti macinat de o mentalitate plina de prejudecati, care inspira o vedere ingusta si multa multa frustrare. poti sa iti exprimi un punct de vedere si fara a folosi cuvinte vulgare si poti atrage atentia si fara a jigni, critica diverse forme de invatamant. da chiar se poate.

    da, studiez la snspa, hai sariti acum toti cu comentarii ca sunt inculta, ca am mancat o litera, ca nu stiu sa vorbesc, ca sunt frustrata si asa mai departe. putin imi pasa. eu, spre deosebire de altii, macar vreau sa fac ceva cu viata mea, incerc sa ma debarasez de mentalitatea asta ruinata de care se pare ca atatia dau dovada. pacat de tine, baiete. sa-ti dea Dumnezeu minte pe viitor. ai nevoie.

    • Radu Post author spune:

      ^ /emo

  • Sorana spune:

    :(( reload

  • ivanpulancet spune:

    blog ai,cu pula,pizda ai scris…de snspa ai zis.dacă scrii una si despre cum toate femeile sunt curve,felicitari,te încadrezi în tiparul de cocălar răzvrătito-imbecil ceva…mânca-ne-ai pula fraiere.hai pa

  • jimerino spune:

    concluzia 2 (si inchid taraba pe ziua de azi):
    s-au adunat azi toate galeriile din romania. search „frustrat” si se va vedea ca e cel mai utilizat cuvant pe ziua de azi. cum „frustrat” e cuvantul preferat al galeriilor…. UN STELIST VA FUTE NEAMU-N GAT! dati click pe numele meu daca aveti ceva de zis. va provoc!

  • andi spune:

    holy cow… telenovele, frustrati de toate culorile, si o tona de lolz…

    radule, maaare-ti fu greseala ca n-ai zis si de papusile masculine din facultate.. din ce-am citit prin comments s-au atacat mult mai rau decit duduile…

    …cunosc cazuri de SNSPA, stiu foarte de-aproape si cum se face un master acolo si ce fel de oameni participa de ambele parti ale catedrei. De asemenea, mai am treaba si cu alt loc de studii care formeaza, printre altele, si stewardese (si stewardesi, of course). Ei, stewardesele sunt in marea majoritate (da, e o generalizare cu marja de eroare) genul de pitzi pentru care pula e amara „doar” intr-un bmw. care vor sa-si ia licenta respectiva doar pentru ca e la moda in banbu sa fii stewardesa. E, daca vreti, o atestare a skillurilor de lustruit mansa. a trebuit respectiva institutie sa faca un dress code ca sa nu vina alea imbracate doar in curea si stilettos.

    …stewardesele alea sunt destul de solid PESTE marea majoritate a snspa-ului. piarul este un domeniu clar al minciunii, lingerii si gestionarii coaielor patronului si improscarea cu diaree si smegma a sclavilor din „public”. Stiu pentru ca studiez, impreuna cu publicitate si jurnalism. In plus, aspirantele (cu sau fara pula, tot aspirante sunt) la locuri in publicitate sunt si ele..well..foarte tari frate :))

    let the flamewars continue, mi-e lene sa scriu mai mult :)

    ___________________________________________________________
    ah, dar trebuie sa mai bag ceva in fatza („muia”?) opozantilor generalizari: MA! Voi opunindu-va demonstrati ca intrati in respectiva generalizare!!! TOATE generalizarile au si exceptii. Dar suntem miliarde! Exceptiile sunt persoane care s-ar purta ca andreea (chiar pacat de tine cu fangirlismul ala killers), nu idioti/idioate care incearca fraze ingrijite, un limbaj „coolt” si presarat cu neologisme si jargon ieftin de specialitate.

    Cheers, and
    flame on!

  • Oana spune:

    Bai, felicitari, daca nu te stia lumea pana acum, azi te-ai scos. 300 si ceva de comentarii in cateva ore. Esti tare, frate! Mai bagi o „pula”, mai bagi o „pizda”, „coaie”, „cacat, „sloboz” si gata, ti-a crescut audienta! Chiar ca nu ai avea nevoie de facultatea asta a noastra. Mai ca as vrea sa fiu la tine in blogroll ca sa am parte de niste vizitatori. Numai ca vezi tu, o prostituata are si ea niste limite…

  • ll spune:

    problema lu radu e ca toata existenta sa e construita pe luat muie. tre sa iei muie ca sa intri in politica, tre sa iei muie ca sa faci reclame, tre sa iei muie ca sa faci orice. radu, tu tre sa iei muie ca sa iei muie !

  • Cristi spune:

    ^
    stai ca vin

  • Oana spune:

    Pe tine cine te-a invitat? Daca nu vorbesti cu pulapizdacoaiesloboz nu ai voie

  • lelitza spune:

    MANCA-MI-AI PIZDA RADU! ESTI O BUCATA DE CACAT FRUSTRAT, NICI MACAR UN CACAT COMPLET. MI-E MILA DE MATA SI DE TACTU SI DE TOATA FAMILIA TA DE MUISTI. IN REST…NUMAI BUNE!:*

  • lelitza spune:

    ESTI UN CUR! MURDAR! DIAREIC!

  • puscas marin spune:

    Man, mirosi a sloboz statut, FUTE TEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

  • Musca spune:

    fix un om care se baga in seama degeaba.te si vad , seara in camera, dupa ce ai facut o laba (SCURTA, CA ESTI RAPID) in baie, la calculator, scriind asta si hlizindu-te pe sub mustata crescuta cu greu: „sunt jmecher. cacat. numa’ pizde!- semnat oiutz din coiutz”. dupa ce ai terminat, te duci la masa ca te striga mata si iti pune mamaliguta in fata.

    esti un mare bou fara viata!LA MAI MARE!!!!

  • kimbiu spune:

    :|:|:|…
    so,cate comentarii:|..
    radule,esti mesia.

  • Oana spune:

    Si cu atitudinea asta tu nu demonstrezi decat ca esti INCA un cur. Sau na, sa zicem ca proportional cu dimensiunea textului esti cam juma de buca.

  • Uateva spune:

    Mie imi place sa scriu. Asta pentru ca imi place sa citesc. Imi place sa ma dau si pe net si asta ma face sa mai intru si pe bloguri. Mai intru si pe al lui Radu, ce e prieten cu Mantzy. Acu, in seara asta cand am intrat, am vazut 300 de comentarii (and still counting, i count on this!) si am zis… fuck vh1 , ana pe mess si ili la telefon, citim la plebe (ca nu s-o fi adunat floarea lumii intelectuale asa, fara pic de PR).

    Mie imi place de Radu pentru ca lui Radu ii sa scrie. Imi plac oamenii carora le place pur si simplu doar sa scrie.

    Bai dar voi astia de dupa… voi va impartiti in trei categorii:

    1 – 90% (de cand eram mica mi s-a spus ca am o fire generoasa) idioti.
    2 – 5% idioti care si-au dat seama ca cu cat scriu mai putin (commenturi mai scurte, nu neaparat mai rare) cu atat sansele sa se autodesconspire sunt mai mici.
    3 – 4% niste plictisiti parasutati de ceata asta de Bucuresti.
    4 – 1% cred ca suntem de acord…este o cantitate cu adevarat neglijabila.

    Ce mult am scris. Iar :) Scuze, doar imi place sa scriu. Seara frumoasa Timisoara!

  • pachitza spune:

    sa te prind pe la metrou fraiere ca te fut cu o creanga!! si iti smulg paru de pe coaie cu o penseta!! esti un blogger futut in cur de cainele sau pechinez!! iti doresc sa iti putrezeasca maciuca si sa nu ajungi niciodata sa iti indeplinesti visu de a nu mai fi virgin!!

  • iunic spune:

    „sunt un pulici mici
    si fac laba la pitici
    sunt frustrat
    mananc cacat
    si ma cheama RADU”

  • cosmin spune:

    omu iunic e fratele rimei albe

  • Uatevaaa spune:

    Mie imi place sa scriu. Asta pentru ca imi place sa citesc. Imi place sa ma dau si pe net si asta ma face sa mai intru si pe bloguri. Mai intru si pe al lui Radu, ce e prieten cu Mantzy. Acu, in seara asta cand am intrat, am vazut 300 de comentarii (and still counting, i count on this!) si am zis… fuck vh1 , ana pe mess si ili la telefon, citim la plebe (ca nu s-o fi adunat floarea lumii intelectuale asa, fara pic de PR).

    Mie imi place de Radu pentru ca lui Radu ii sa scrie. Imi plac oamenii carora le place pur si simplu doar sa scrie.

    Bai dar voi astia de dupa… voi va impartiti in trei categorii:

    1 – 90% (de cand eram mica mi s-a spus ca am o fire generoasa) idioti.
    2 – 5% idioti care si-au dat seama ca cu cat scriu mai putin (commenturi mai scurte, nu neaparat mai rare) cu atat sansele sa se autodesconspire sunt mai mici.
    3 – 4% niste plictisiti parasutati de ceata asta de Bucuresti.
    4 – 1% cred ca suntem de acord…este o cantitate cu adevarat neglijabila.

    Ce mult am scris. Iar :) Scuze, doar imi place sa scriu. Si-mi place si mie aici la otv. Chiar, apropos, ar fi interesat de studiat in ce masura s-au mutat forumurile de pe portalurile specifice pe bloguri…cu carne cu tot :))

    Seara frumoasa Timisoara!

  • injinere spune:

    uateva si tu in ce categorie de incadrezi? si tu faci parte din \"astia de dupa\" asa ca fie esti idioata, mai putin idioata, plictisita parasutata (ce frumos suna) sau cantitate neglijabila :)

    So? which one is it?

  • Sorana spune:

    io am o nelamurire asa de parasuta neinstruita:( tractoristele unde intra?:D

  • jimmy spune:

    de gigi nu se mai aude nimic?

  • Daniela spune:

    chiar asa…unde-i gigi?!?!? gigi, ai plecat dupa snspiste? nu-s de nasul tau! ele comunica!!!

  • Vlad Bocean spune:

    Cred ca sunt in asentimentul tuturor (pentru ca asta am observat din ignoranta tuturor) cand spun ca psihedelicul are dreptate. Inafara de cinci posturi reale, la subiect, restul sunt reziduurile unor filfizoni mascati in Don Juani si ale unor presupuse domnisoare scolite in capitala, care de plictiseala sau de pofta, le tin trena acelor comentatori emasculati, poate poate or face rost de vreo partida geniala. Cat despre postul prezent, prima parte pare scrisa de Jabba the Hut, nu exista vreo fraza logica (atat ca sintaxa cat si ca lexic). A doua parte este compusa de un adevarat secretar supraplatit, care pare sa-si reprezinte interesele sefului care desi se lauda ca va avea femei din SNSPA care-i vor framanta chilotii dimpreuna cu toate resturile dinauntru, isi da seama ca nu prea are sanse.
    Eu doar un lucru vreau sa aflu: decat sa stai si sa te scarpini la \"oo\" in timp ce grohai satisfacut de cate view-uri ai facut intr-o zi din pura tampenie, de ce nu cobori un pic de pe veceu si dai o fuga pana la Povernei, colt cu sectia de politie sau la Polizu, colt cu stii tu ce, ca sa vezi cum se joaca la SNSPA?

  • nicoleta spune:

    coae imi pare prea rau ca sunt in sesiune si timpul e cam putin tare frate ai reusit sa strangi peste 300 de comenturi fara cuvinte mai scrie subiecte din astea de sa se atace prostii si ai sa pleci si tu la amsterdam pe banii lor

  • Daniela spune:

    Vlad Boracean, ce bine ca ai pus si tu comentariu la post!!! Ne mai distram si noi si ne cam lasam dusi de val. Noroc cu oameni ca tine, ca ne aduc cu picioarele pe pamant. Te iubim pentru asta.

  • Tibi spune:

    Tot argumentul asta cu frustrarea incepe sa mi se para o mare manevra de autoaparare a unor SNSPAisti depasiti de situatie. Racoriti-va bai incordatilor ca e pamflet aici. Dar voi nuuu, lasati garda jos, atacati cu ochii inchisi si chiar lasati sa se vada ca ati facut 3-4 ani de facultate inutil, ca nici macar ideile principale nu le prindeti.

  • noys spune:

    @uatevaaa: …si eu daca sunt parasutista? de-aia cu carpa dupa ea prin aer? in ce categorie intru?

  • Rastan spune:

    De curiozitate, la ce ziar scrii? Cred ca te-am recunoscut…. Oricum , ai o cultura de invidiat, si nu ma refer la porumb

  • Oana spune:

    Nimeni nu neaga meritele lui Radu referitoare la acest articol. Dar un pamfletar adevarat nu are nevoie sa foloseasca pulapizdacoaiesloboz. Asa ca sincer, permite-mi sa cred ca a scris acest articol nu de dragul de a scrie un pamflet ci de a strange sute de comentarii…
    Si nu va mai cacati pe voi aiurea… e normal sa reactionezi cand cineva te baga intr-o oala plina de rahat… nu e vorba ca „te ataci” sau „ca te simti”… astea sunt niste texte inventate ca cei care au dreptul la replica sa fie pusi intr-o lumina proasta.
    Cei care au raspuns acestui articole prin aceeasi atitudne de tip muiefututpulapizdacoaie mai bine taceau.

  • jimmy spune:

    GIIIIGIIIII!!!!!!!! daniela nu-l lasa sa iti scape! aveati ceva rar.

  • Daniela spune:

    jimmy, subscriu

    @oana si altii/altele ca tine: dar daca Radu scrie „just for fun”? sa se ANTRENEZE la pamflet si sa vada ce reactii starneste in unii ca voi/noi? huh?! ce zici de asta? e plauzibil sau nu?

  • fallenangel spune:

    Mai baga articole d’astea si il depasesti pe Dono la nr. de commenturi :P

  • OanaC spune:

    Daca de Alexandra nu iti mai aduci aminte poate iti aduci de mine, boule!

  • Sonia spune:

    Radu,

    o intrebare am si eu. cum mai imparti fetele de la snspa in functie de culoarea parului, frumusete sau zona geografica din care provin daca le-ai bagat pe toate in aceeasi oala? sa fie oare acum blondele la fel de proaste/destepte ca si brunetele, iq-ul fetelor frumoase la fel de mare ca cel al fetelor urate sau moldovencele la fel de cuminti/zgarcite ca oltencele?

    eu zic sa faci un profil mai detaliat… sa fie mai profi…

  • Daniela spune:

    OANAAAAAAAAAAAAAA…. C
    dezvaluie, te rog, misterul, taina care ma macina. fie-ti mila de mine, o biata fana disperata

    cati cm are boul?!?!? aproximativ macar ;) un indiciu

  • OanaC spune:

    si da! radu o are mica

  • Andreea spune:

    Lol, Alexandra si OanaC or fi prietene bune si isi disputa intruchiparea masculinitatii supreme, recte Radu? :))

  • gigi spune:

    m-a strigat cineva? :*

  • Oana spune:

    Daniela, nu il cunosc pe Radu, drept pentru care nu imi permit sa fac referiri directe la adresa lui… nu pot sa comentez decat prin prisma articolului pe care l-a scris. Si care pe cat este de „savuros”, pe atat se putea lipsi de anumite cuvinte… antrenamentul se putea face si altfel. Dar normal, este alegerea fiecaruia sa scrie intr-un anumit fel si daca lui asa ii place, sa fie sanatos. Dar este in acelasi timp alegerea mea sa nu imi placa acest stil si sa prefer un pamflet care se bazeaza mai putin pe cuvinte „porcoase” si mai mult pe ceea ce vrea sa transmita.
    Reactii stia foarte bine ca o sa starneasca… de altfel l-am si felicitat pentru numarul pe care a reusit sa-l stranga.

  • Daniela spune:

    Sonia, observ o esuata incercare de muza pentru Radu. Incearca mai cu elan. Daca vrei sa ajungi la muistul/porc de misogin/labar/evil/nesimtit etc asta, iti trebuie ceva mai mult de atat… eliminatoriu e un IQ mai mare de 135-140. insa daca te-ai incadra, n-ai mai fi pus comment-ul ala.

    Radu, te iubesc.

    …si-l iubesc si pe gigi… ala cu Pitagora, indiferent de 7 cm sau nu

  • Oana spune:

    Si intr-adevar, este foarte relevanta in cadrul acestei discutii marimea penisului lui Radu… daca va straduiti se ajunge la 500 de comentarii pana in ora 12. Eu zic sa abordam si problema marimii vaginului domnisoarei OanaC. Poate i s-a parut penisul mic pur si simplu pentru ca are vaginul mare… Ce ziceti de aceasta ipoteza, la fel de relevanta privind articolul mai sus postat? The mistery remains.

  • gigi spune:

    si al Danielei..

  • Daniela spune:

    @oana: esti oana C? or fi mai multe oane….
    @oanaC: mica, mica, dar stie ce sa faca cu ea? asta conteaza, zic io…
    GIGI!!!!!!!!!!!!!! YOU’RE BACK? esti chiar tu?

  • Sorana spune:

    shubleru’n dodoasca repede sa vedem daca ajunge morcovul de ciorba:))) fi-mi-ar mila milelor:))))

  • Daniela spune:

    Sorana (intuiesc IQ confortabil), eu zic sa revenim la subiect. SNSPA e sau nu plin de viitoare secretare supracalificate?

  • Tibi spune:

    M-a pus dracu si am dat la Poli si nu le am cu regulile de genu, nu esti pamfletar adevarat daca folosesti pulanpizdacurcoaeflorifetesibaeti, dar imi permit sa ma incapatanez sa cred ca nu exista. Si doi, pentru ca trebuie sa fim organizati, mi s-ar irita si mie anusu daca s-ar lua unu personal de mine. Dar se si presupune ca poti sa vezi dincolo de generalizarile crase ale Radului, generalizari care impun o forma textului mai mult decat o functie. Astea fiind zise, orice pamflet are adanci radacini in real si in cazul de fata tind sa apreciez realitatea textului vis-a-vis de aparenta inutilitate a unei facultati de Comunicare.

  • Daniela spune:

    mah, Tibi, ai aproape 100% dreptate. de ce-oi fi dat io la mate cand puteam fi o aseista de succes, sa fut un arab si sa ma preocupe posetele in loc de piticii lu’ Radu?!

  • jimmy spune:

    Tibi, poate daca te ridici de pe sosea nu te mai iriti.

  • Andreea spune:

    Daniela, poti oricand sa te reprofilezi. Oricine se poate transforma in carpa de supt sosete, dar doar aspiratoarele au o inclinatie naturala si nebanuita catre asta. Noi, muritorii de rand, nu putem decat sa suferim ca n-am dat la o facultate vocationala ca cea de scos PR-isti pe banda rulanta.

  • tibi spune:

    Poate esti profunda. Poate nu-ti plac arabii sau poate era sa te sufoci intr-o poseta cand erai mica. Nu sunt eu abilitat sa raspund la astfel de intrebari. Apropo, care era faza cu vectori si valori proprii ca ma musca de fund chiulul din primii ani? :)

  • Daniela spune:

    Stiu ca pot oricand, dar chiar vreau asta?! iti dai seama ce-ar implica reprofilarea?!?!?

  • Sorana spune:

    Daniela daca acum as face un calcul simplu, aplicat doar pe „atitudinea” comentariilor citite aici tind sa cred ca sunt doar viitoare secretare supercalificate.
    1. Baza e teoria. De restul calitatilor depinde aplicarea ei. Si aici s-a dat dovada de orice numai de comunicare nu. (a se vedea introspectia in text a comentatorelor/comentatorilor)
    2. Cum „tactica” nonverbala nu se poate aplica in fata monitorului rezultatul este gangaveala
    3. Ca sa darami o teorie cu aspect general in nici un caz nu dai exemple personale, ci din contra „lovesti” cu aceiasi arma. Dar cred ca s-a lipsit la cursul asta:D
    4. Ehh si ca sa lovesti cu aceiasi arma intr-un pamflet chiar nu iti ajunge teoria, iti trebuie galeti de umor si istetime.
    Dixit! Parerea mea de tractorista:D Acu puteti sa dati :)))) imi asum cele spuse si votez cu Radu:P

  • Tibi spune:

    Ioane, baga fluocinolonul la loc ca nu-s eu ala iritat

  • Stivi spune:

    Ok, Raducu; sincer cred ca ar trebui sa iti limitezi spiritul de observatie. Practic pe asta te bazezi in afirmatii: pe un misogin spirit de observatie. Sincer acum altceva mai interesant nu exista in viata ta decat sa postezi idei, impresii nefondate , prezentate intr-n mod vulgar( sa para cat mai incitant)? Crezi ca daca pari revoltat automat pari si inteligent? Gresit lumea se amuza nu te lauda!!! Persoanele ce citesc acest post, in timp ce-l citesc, sigur nu vor spune ceva de genu:”mare filosof este Raducu” ci vor spune „iete si pe oligofrenu asta”, crede-ma am testat!!
    Nu ar avea rost sa stau sa iti explic ce inseamna SNSPA,FCRP,Stiinte Politice, Administratie publica, PR si multe altele pentru ca este mai mult decat evident ca mintea ta a coborat din pom si a ajuns sa umble dupa „pizde”!! Lasa-ti dragutule frustrarile deoparte si nu mai ambala lumea cu sclipirile tale de om tembel!!! Pune mana si citeste ceva productiv , scrie ceva productiv si vei vedea cum ti se va schimba atitudinea.
    P.S: Nu cred ca te-a parasit vreo iubita de la snspa sau chestii de genu cum s-a dedus mai sus( nu cred ca ai avut vreodata una) pur si simplu ai vrut sa faci pe interesatul cand defapt esti pe dinafara!

  • Daniela spune:

    Tibi, nu vorbesc „porno” decat „in private”. Daca vrei vectori si alte chestii de basic algebra, abordeaza-ma in particular. ;)

  • Daniela spune:

    Sorana, nu m-am inselat cu IQ-ul. Is buna la asta! Dar mai sunt aspecte mentionate de tine care merita dezabatere. Tine de subiectivism. Anyway… nu aici, ca na… aici ne amuzam :)

  • Sorana spune:

    chestie de nonverbal Daniela:))))si azi chiar m-am amuzat:)))

  • Daniela spune:

    @Sorana: Respect.

  • Tibi spune:

    Bah, la 666 de commenturi stingem lumina sa ii dam subiect pentru juralul anticristului

  • Daniela spune:

    tibi, shut the fuck up!

  • jimmy spune:

    si tu stivi

  • Capitanu spune:

    @Bogdan,

    Sa iti explic de ce consider eu ca Mircea Badea e un actor politic de cea mai joasa speta. Este personaj care:
    – arunca cu cacat in oricine si orice nu convine sefilor lui;
    – a reusit sa faca din niste emisiuni care cereau un spirit obiectiv si un anumit intelect mai ridicat (in gura presei si talcshourile lui) niste emisiuni de toata jena in care isi expune calitatile fizice sau atletice, in felul asta aducand mult mai multe jigniri oamenilor care considerau ca are ceva de spus;
    – nu este consecvent in opinii, isi schimba parerile dupa cum i se ordona (sau se mai poate spune ca este o „curva de om”) – aici as putea sa aduc ca argument emisiunile in care a ponegrit de atatea ori blogerii, si ca revers al medaliei faptul ca si-a creat si el blog;
    – jigneste niste oameni care incearca doar sa isi exprime parerile si sa il atraga intr-o discutie pe o tema data;
    – nu aduce argumente in favoarea opiniilor pe care le emite;

    Vrei sa mai continuam, probabil ca as mai gasi niste motive, desi dupa 12 ore de munca e cam greu sa ma mai concentrez.

    In alta ordine de idei, insumand toate jignirile pe care mi le-ai adus tu mie, care pare mai lipsit de caracter dintre noi doi? Tu nu mi-ai adus doar o jignire ci mult mai multe. Si ca sa zic asa, ce te fute pe tine grija cum stau eu cu femeile ? Te-ai saturat de oi si vrei sa afli optiuni noi ?

    Iar daca tu consideri ca porecla mea vine de la o posibila inclinatie gay, ma scuzi dar nu mai pot considera ca mai ai ceva glagore cum eronat am presupus pana acum. In caz ca nu stii, in cazul specific cel mai cunoscut, „capitan” reprezinta un grad in armata, iar in general are sens de comandant, administrator, sef. Din acelasi motiv, Zelea Codreanu a avut porecla Capitanul si din acelasi motiv obiecte sau diverse spatii geografice poarta titulatura de capitan.

    Iar faptul ca INCERC sa atrag atentia asupra greselilor de gramatica ale „saracelor” (cu duhul) fete inseamna ca le atrageam atentia sa scrie corect. Nimic mai mult.

    @Andreea bafta maine la examen.

  • Daniela spune:

    @ Capitanu
    risipa de energie… Bogdan a trecut de deadline-ul de stat treaz… s-a terminat emisiunea lu’ Badea…..

  • Capitanu spune:

    Las’ca citeste maine…si oricum, nu puteam sa nu postez ca doar nu degeaba am stat pe buda clocind raspunsul, nu?

  • Daniela spune:

    good point. daca stiam de buda, nu ma mai bagam in seama ;)

  • Andreea spune:

    Capitane, sa traiesti. Sper sa-l iau – e la profu’ de licenta. La anu 3 si 4 a trecut 1 om din vreo 70. Nu stiu ce sa zic, dar de Mircea Badea zici bine. Io nu scriu nimic despre el, pen’ca e un subiect prea rasuflat si obosit si sincer, ii miroase gura prin ecranu tembelizorului – deci nu merita atentia noastra.

  • Capitanu spune:

    @daniela Nu-i bai. Oricum, ala este locul cel mai „propic” pentru eseuri prin care vreau sa transpara ideea ca as fi inteligent cat de cat.

    @andreea Mie imi spui…am 2 prieteni care il asculta si ii sorb vorbele de parca ar fi un semizeu (scuza-ma radule). De fapt…AVEAM 2 prieteni.

  • alexa spune:

    te asteptai la o suta de comentarii? ai 400!!! :) fain

  • Tibi spune:

    401. 402 cu tine si 403 cu fata care o sa aiba tupeul sa imi zica sa tac din nou.

  • Daniela spune:

    Tibi, esti masochist!

  • Sorana spune:

    403…..:D

  • Sorana spune:

    404 abia acu e randul meu:D

  • omi spune:

    HUMILiATION@ celor care chiar se simt ofensati de asemenea articole, sugeti pula bah, nu vedeti ca pe domnu radu il doare fix la banana de parerile voastre si moare de ras cand ventiti aici sa faceti scandal

  • Rip spune:

    Mamele SNSPA-isilor sunt curve.

  • aalex spune:

    Raduuuu…postul asta a batut toate recordurile la comentarii… nici la pozitii sexuale nu ai atitea..nici la ghiduri de inteles femeile..nici la ambele categorii adunate la un loc..(bine, asta presupun eu, ca n-am stat acum sa calculez) …cine ti-a facut promo? au nimerit la tine de la pitzipoanca.org asa cum am facut-o eu? nici n-am stat sa citesc toate comentariile ..m-am dus direct jos..sa pun si eu unul:D ..esti mare…. asta stiam , dar acum esti si celebru..

  • Iiisus spune:

    Nu e vreo performanţă că a ajuns să aibă atâtea comment-uri în condiţiile în care au început să sară ţaţele şi toţi „înginerii” de pe un grup SNSPA. Nu e nici cine ştie ce text incredibil de intelegibil. DAR are dreptate, nu stiu exact de unde ştie că sunt atâtea curve şi… şi… lătrăi în SNSPA dar hai sa nu vă mai căcaţi pe voi.

  • galatzi spune:

    Ma uit la cele 400 si ceva de comentarii si ma minunez. Mare ti-e gradina Doamne si plina de prosti si multi sar gardul cu poarta deschisa!

    Radu scrie. Il doare fix in pula de pareri pro sau contra. Nici mai la stanga nici mai la dreapta. Exact in centrul uretrei sa zic asa. In seara in care a conceput postul ne chatuiam online. Am avut asa zisa „onoare” de a fi primul cititor al minunatului si mult controversatului post.

    Discutiile avute se pare ca s-au adeverit. Cititorii se impart in 3 categorii: frustratii de la N.A.S.P.A care striga sus si tare „Radu esti un frustrat, si ai fost refuzat de o snspizda!”, cu variatiile sexuale de rigoare, spamerii pentru care am tot „respectul” din lume – pt mine sunteti incadrati intre chestia aia care ti se formeaza in coltul gurii atunci cand ti-e sete si un gandac, si oamenii normali care au sesizat si au inteles crudul adevar in spatele limbajului trivial folosit la redactarea postului- cum spunea cineva mai sus: diferentiere de IQ (>135).

    Pizdele se vor ataca, pentru ca asta e menirea lor. Starneste-le neuronul si vor incerca sa iti faca teoria chibritului cu gloss-ul pe buze (asta din ciclul „nu te mai da cu ruj ca imi faci pula curcubeu”). E de retinut asta, puteti sa o notati!

    Spamerii vor spama in continuare-aveti mari sanse sa fiti bagati in categoria ASTIA TREBUIE STERILIZATI.

    Oamenii normali – vor citi in continuare cu zambetul pe buze si cu amaraciunea din dotare adevarurile expuse scurt, clar si concis intr-un post pe blogul asta.

    Radule, sfat: tu scrie si ai sa vezi ca prosti sunt multi. Si mai au si mintea odihnita!

  • gioni bravo spune:

    ehehehe, si eu mi-s din Galati, si se umfla bucuria-n mine cand te citesc; chiar daca orasu-i obosit si cu vedere directa la combinat, macar nu-i Braila :) Si, pentru N.A.S.P.A-eti, daca scria ceva de Poli, isi lua mistouri relativ reusite in freza, nu rabufniri dinastea pline de emfaza (care plictisesc)

  • Bogdan spune:

    Nea Caisă Căpitanu,

    Păi după ce mi-ai demonstrat de vreo două ori că ești greu de cap, acum vii și a treia oară? Ce e cu argumentația asta de porc?
    – Nea Mircea îi critică pe toți cei care consideră că merită (și ăia chiar merită!), mai puțin pe șeful lui, care îi dă salariul, după cum bine a precizat el.
    – Nene, uită-te în DEX și vezi ce înseamnă consecvent. MB nu a lăudat niciodată pe cineva pe care l-a criticat anterior. Cât despre stupizenia aceea, cum că i-a criticat pe bloggeri (Mamă, ce blasfemie, nene! Da’ cum a putut să facă așa ceva ? … ), s-a referit numai la bloggerii tuți și tute, din care sunt o grămadă, orice om dotat cu rațiune a putut să vadă asta. Nu mai vorbesc de faptul că emisiune de emisiune aproape, a citat din ce scrie prietenul lui Ciutacu pe bloggul personal …
    – Nu jignește, nene, pe nimeni, el numai constată. Aduce întotdeauna argumente. Apropo, nea Plutonieru, acum am căpătat convingerea că tu numai citezi ca papagalul (băi papagalule, care ești papagal! :)) din criticii lui Badea, care probabil, ce mai mare partea lor citează pe alți critici de-ai lui Badea, ș.a.m. d.
    Ce tot aberezi cu Badea care își expune calitățile fizice și atletice? De când cu chestia cu șpagatul, de acum 15 ani, când era puști, nu a mai făcut niciodată vreo chestie de genul acesta. E trendy să-l critici pe Badea, nu?, numai că trebuie să mai vii și cu argumente, nu să citezi din „clasicii” bloggului, oagăre …
    – „În caz ca nu stii, in cazul specific cel mai cunoscut (sic! și te mai dai tare cu gramatica, oagăre! :)), capitan reprezinta un grad in armata, iar in general are sens de comandant, administrator, sef.“ E, nu mă-nnebuni! “Amice, eşti idiot!”, ca să-l parafrazez pe Caragiale. Confunzi, aici, ca bouleanul, termenul de „comandant” cu cel de „căpitan”. Cît despre Codreanu, tu ai în comun cu acest român cît au în comun cu el rezidenţii din Parcul Operei! Vezi că el, Codreanu, a făcut liceul militar şi a participat, dîndu-şi o vîrstă mai mare, fiind încă minor, la luptele din primul război mondial. Cînd tatăl lui, ofiţer, a fost rănit în luptă, a avut grijă de el. Pune mâna, dacă ai simpatii legionare, şi fă întâi armata, amice, ca să ştii cu se mănîncă.
    – „Din acelasi motiv, Zelea Codreanu a avut porecla Capitanul si din acelasi motiv obiecte sau diverse spatii geografice poarta titulatura de capitan”. Zi să mori tu (asta e o parafrază după Badea!)! LOL! Zi un obiect, sergente, care să aibă denumirea de căpitan! Apoi zi și două spații geografice! Ești făcut grămezi, amice! :)
    – E, cu fetele nu le atrăgeai atenția, Generale, ci te dădeai macho (ca să-ți ascunzi anumite tendințe)!

  • Monstru spune:

    „Honey, I’m not coming home tonight. Somebody is WRONG on the internet!”

  • iMunteanu spune:

    @gioni bravo E adevarat, Galati nu e Braila si nu o sa poata fi Braila niciodata.

    @all Foarte reusit acest post. Il astept cu nerabdare pe urmatorul.

  • Derek spune:

    F tare! S-a stors, la modul generos, smochina inspiratiei. Bravos.

  • martin spune:

    cred ca te simti bine cand aproape toti cocalarii cu internet intra pe blogul tau zilnic si iti citesc „glumele”; e convenabil sa te ascunzi in spatele acestui cuvant (gluma, nu pula) si sa arunci de acolo cu cacat in oameni sau in meseriile lor cand habar nu ai despre ce vorbesti. Pula, coaie, pizde, cam la asta se reduce cultura ta, BRAVO! Reprezinti peste 30 la suta din tara in care traiesti. E bine domn’e deci in Romania asa se face succesul. Si ne mai plangem atata ca-i tara de cacat cand incurajam oameni si conceptii de tipul astora. Jenibil, coaie!

  • naughty_girl spune:

    eu n-as putea sa las al 400-lea cometariu la un articol, cu aceeasi idee dar textul modificat fata de cei dinainte.
    nu imi dau seama unii cum pot…

  • haelion spune:

    @all: revin. stiati ca la SNSPA-ul asta al vostru e plin de BDSM-isti? si asta o stiu sigur. atat intre profesori cat si intre studenti. c parere aveti de asta? a? nu ca ar fi ceva rau in asta, in afara de faptul ca eu personal ii consider niste scuze patetice pt o fiinta umana si creaturi care au nevoie de ajutor specializat…any comments?

  • jimerino spune:

    „jenibil” e penibil. de pizda proasta. jenant.

  • haelion spune:

    c sa zica si prostu’ familiei. ce-ai zice daca am si probe?
    PS: pizda proasta e ma-ta
    PS1: c relaxant e sa fii un tzaran prost ca tine

  • haelion spune:

    stai sa vezi cand incepem sa ne cacam…

  • Daniela spune:

    Haelion, sezi mumos… nu fi impulsiv. Cred ca Jimerino se referea la atcineva. Cel/cea care a folosit „jenibil” intr-un comment mai sus.
    Haidi, chill, pupati-va pe botice de impacare. A fost o mica neintelegere. :)

  • Programare Sociala spune:

    Eu nu am înțeles ăștia de termină Managementul. Ce fac? Ies direct directori? :)

  • haelion spune:

    =))=))=))=))
    atunci scuze
    redirectionez @martin

  • Sorana spune:

    Zaua buna-n brazda! Azi comunicam?:D

  • haelion spune:

    n-am cu cine, nu vezi?!!!! o sa fiu nevoit sa muncesc cu adevarat :((

  • Sorana spune:

    da-i cu nonverbalul Haelion sa vezi ce priza o sa ai:D

  • haelion spune:

    eu nu-mi arat pwla pe net, nu-s d-aia…:D

  • Andreea spune:

    Haelion, arata-ti dintii. Se poate comunica si cu flegma printre ei. Evident, propulsata catre fatzaul unui comunicator sau a unei aspirante.

  • Andreea spune:

    al unei aspirante. Doamne, unde mi-e mintea? Avea dreptate fata aia de ieri. Cine stie unde m-a dus gandul, meditand la integrare. Termica, nu de altfel.

    • Radu Post author spune:

      nu mai bine asteptati voi sa scriu io ceva, ca aici nu ie forum ?

  • Andreea spune:

    Radule, noi asteptam. Ca in bar : pana vine cafeaua, discutam si noi o discutie, barfim o barfa. Stii tu.

  • cristi spune:

    pula mea, curvelor !

  • nedormitul spune:

    mai zi căcat-căcat-căcat, că ia uite cîta cîrnaţu de commenturi. şi al meu poate ara şansa să fie moţu’

  • andrei spune:

    Rezolv teme/referate/proiecte de licenta de orice fel, la comanda. Preturi avantajoase.

  • Nico2 spune:

    Salut! Si eu mi-s piarista, cu diploma de SNSPA. Si castig probabil mai multi bani decat ti-ai imaginat tu si in visele acelea frumoase in care iti angajai secretara sa-ti stoarca … Exista pe lume ceva care se cheama diviziunea muncii, sau specializare.. sau cum vrei tu sa ii zici.. dar e mai greu, daca nu se cheama crescator de porci nu prea ai de unde sa stii ce face!
    O zi frumoasa!

    PS: Ce de trafic … sper ca o sa stii ce sa faci cu el!

    • Radu Post author spune:

      nope . nu stiu ce sa fac cu el. imi trebuie un consilier de imagine.

  • iri spune:

    he he …misto!

  • Sorana spune:

    hehe a dracu ergonomia asta a muncii:))) ia sa vaz eu de brazda ca nu mai am replici

  • andi spune:

    ha, spam!.. pai zi, radule, zi :)) flamewar party sa fie

  • gheorge jamal spune:

    da’ lidarsheepu’? hapsolventii de curs de lidarsheep deci dar piar de hecsceptzie unde e ei?

  • Mishu spune:

    Caisele mele! Cate comentarii ! Mi-e dor de vremurile cand erau 12 comentarii pe post si apucam sa le citec pe toate .

  • haelion spune:

    @nico2: caca-m-as in sufletul tau de boarfa si in salariul tau de vis. eu ti-am zis fa cat castig? tampito, retardata si redusa mental. esti un gunoi uman, simt asta. probabil esti una din BDSM-istele alea pe care pisha aia. diviziunea muncii, daca s-ar aplica, stii unde te-ar pune? sa te freci cu crescatorii de porci, si nu cu cei de aici, cu niste tzigani boratzi si plini de scarmoz. gandeste-te la mine data viitoare cand se pisha unul pe tine si sa nu te puna dreaq sa ai orgasm.
    O zi buna.
    PS: multumesc tuturor pt. aceasta blogoterapie. ar trebui brevetata.

  • Ioa spune:

    Radule, să-i dau link-ul lu’ Stanca? Seulement pour les connaisseurs ;)

    • Radu Post author spune:

      ma urmareste new media. la’ ca stiu io. nu e nevoie sa-i dai link. probabil a vazut deja

  • altered ego spune:

    Epic troll. Lulz were had.
    Ca sa citesz din alti retarzi cu idei bune.

  • laetizia spune:

    Dragule,

    Cate PR-iaste te-au refuzat de ai ajuns sa te plangi aici pe blog?
    Da, eu am terminat o astfel de facultate, dar nu cea de la SNSPA.
    Si lucrez in domeniu, cu un salariu care imi permite sa traiesc bine si daca o sug, o fac doar din placere si cui vreau eu. :)

  • ahamm spune:

    cee limbaj de cartier, de bi iu gi mafia si alte aleaaaa misto cuaie, ce altceva ti-as putea spune. pf…

  • elena spune:

    ce trist este sa citesc asa ceva!!
    cat de marunti putem sa fim! cu totii, inclusiv eu, ca ti-am parcurs textul asta de rahat.

    cu ce putem sa ne pierdem vremea!!!!!!
    TRIST!!!!!!!

  • Andrei spune:

    @Mishu: vad ca nu sunt singurul care regreta vremurile cand erau numai cativa comentatori , dar care ziceau ceva amuzant, acuma sunt multi si ……

  • Dan ma cheama spune:

    si unde pizda ma-tii-n cur sa studiezi,la politehnica?
    esti sarac la duh,saracule cu blog.
    pe de alta parte,snspa-u e inutil,da nu in directia aia.

  • andi spune:

    bai ce-o mai da lumea cu salariu-n sus, salariu-n jos… fenomenal… hai sa ne dam toti mari in public cu-ale noastre salarii, sa spargem colectiv angajamente de confidentialitate si sa ne credem penisul mai mare/pisda mai batatorita din cauza asta..

    dragi senesepisdisti, GATA! deja ati luat un pwnage foarte mare (invingere adicatelea), nu-i nevoie sa va afundati mai tare cu replicile inteligente, complet lipsite de pata, bine construite si care n-ascund nicio frustrare

    si ca sa adoptez un limbaj potrivit cu postul si cu atmosfera generala, va doresc un sincer „luati pula!”. Doar ca nu pe-a mea, am standarde.

  • 666 spune:

    Sunteti extraordinar de simpatici. Buna treaba Radule… ai reusit sa mai starnesti un val de controverse. Distractiv :))

  • Diana spune:

    Buna!

    Ceea ce spuneti voi despre studentele acestei facultati este de-a dreptul aberant prin simpla generalizare.

    Majoritatea femeilor fac sex oral, nu cred ca la SNSPA s-au adunat toate alea care o fac mai des/pe bani. Am prietene studente acolo si va asigur ca sunt persoane pline de demnitate.

    In plus, majoritatea nu ca sunt neaparat frumoase, dar sunt feminine. Ceea ce nu as putea spune despre politehniste.

    Am terminat un liceu foarte bun cu profil real, am intrat la doua facultati, una cu profil real, alta – Politehnica. De ce am ales profilul uman? Ca sa-mi largesc orizontul de cunostinte. Pentru ca in general politehnistii sunt buni pe patratelul lor si atat. Nu au capacitatea de a vedea o problema in ansamblu sau de a sustine orice tip de conversatie. Eu una pot face acest lucru si recunosc ca facultatea a contribuit la dezvoltarea acestei calitati. In plus, prefer sa discut (chiar si in contradictoriu) cu o persoana care macar stie sa scrie corect. Si majoritatea celor de la facultati cu profil uman stapanesc bine limba romana, fata de UNII studenti la Poli, Arhitectura si chiar Medicina (stiu `n` cazuri).

    Tin sa spun ca nivelul de inteligenta este satisfacator in ceea ce le priveste pe fetele acestea (desi nu sunt studenta acolo, am multe prietene SNSPA-piste care sunt ok in sensul ca au de toate – si inteligenta peste medie, si frumusete peste medie, si dorinta sexuala satsfacatoare pentru masculii in calduri).

    O mare bila alba pentru userul care a afirmat ca pana nu faci sex cu o femeie desteapta, nu stii ce e aia. Poate de asta oamenii de valoare raman cu unele ca noi – pentru ca stim sa oferim si discutii, nu numai pizda. Aici de fapt sta diferenta si dintre o curva de pe centura si una de lux. De aceea prefer sa cred ca daca toate femeile sunt curve (fie!), studentele de la facultati gen SNSPA sunt cele de lux, care nu ofera servicii sexuale doar pentru ca unul a avut curajul sa se uite la ele.

    Ceea ce v-a scapat voua este un lucru: scoala nu exista ca sa-ti `fabrice` tie solutii, caci nimeni, nici macar tu, d-apai scoala nu poate sti ce va fi util si inutil pentru tine. Scoala incearca sa-ti dezvolte niste abilitati astfel incat sa fii tu capabil singur sa gasesti solutiile de care ai nevoie in viata. Iar SNSPA-ul se descurca de minune in aceasta privinta.

    O fata frumoasa, care face sex de calitate si care printre partidele de sex, mai citeste ceva care sa-i largeasca orizontul cultural.

  • cezar spune:

    vai de pulamea cate commenturi ! esti mainstream maestre ! si imi aduc aminte cand erau vreo 4 din care 3 ale mele si alea cu injuraturi :)))

  • Rip spune:

    Sunt impresionat pana la lacrimi. nici nu o mai fut pe proasta aia care ma asteapta in pat. cum mi-au trecut anii..am futut numai proaste. ma duc sa-mi fac o laba

  • Bogdan spune:

    Păpușelu’, Diana, o fată deșteaptă nu vorbește atîta de sex, ca tine în postarea anterioară, este discretă. Discreția este și ea o măsură nu numai a inteligenței, dar și a culturii. Uite, încerc să te aduc pe calea cea bună … Ai o șansă! :) …

  • Iiisus spune:

    Ce face Kidha din om. =))

    • Radu Post author spune:

      clar. efectul colgate.

  • Sorana spune:

    noutati ceva? punctul zero al comunicarii? mai astept sau imi depun CV-ul? :D

  • Andreea spune:

    Propun sa-i dam ultimei Daneiele premiul de „Comentariul lunii” si sa trecem la lucruri mai serioase. S-o futeze toti baietii care au comentat aici si sa faca o mica (sau scurta) comparatie intre ea si Aspiranta. Sau intre ea si fata aia cu salariu de 650 de euro. Sa videm cum e cu o dăjteaptă. Io-s la Poli, ies din discutie, ca-s analfabeta.

  • Schioru spune:

    toti te fura, toti te-njura, toti iti baga pula-n gura….
    Zicala din popor

    in mai putin de 12 ore aproape 500 de comentarii…genial…probabil radu nu crede nici jumate din ce scrie, dar e o modalitate execelenta de a starni „scheletii din dulapul” fiecarei curve sau frustrat din cei aproape 100 care au postat aici…oricum, aceste facultati inutile ar trebui introduse ca simple materii in orice alta scoala, comunicarea si leadershipul sunt unele din marile probleme ale sefilor de orice fel din ziua de azi….eu castig lejer peste 3500 de lei, dar asta nu inseamna ca nu am probleme cu sefii mei…ma fut in gura toata ziua, ii fut si eu in gura si salariul creste…bineinteles ca am facut o facultate in care am luat muie cat am putut (pt curvele masculine, nu va ganditi la sensul literal al cuvantului)…dar am dus-o pana la capat si nu-mi pare rau…

    concluzia…nu mai bateti cuie-n geam cu perna ca faceti inundatie…

  • mihu spune:

    plm, coaie, trebuia sa scriu si eu ceva, din respect fata de munca ta. a, da si diana, aia care a postat la 8:50 pm on February 5th, 2009, e proasta rau.

  • ciupanezu spune:

    diano, m-a impresionat logica ta pana la lacrimi. imi lacrimeaza un coi de impresionat ce sunt. prostuta mica si naiva, fara studentii de la poli, singurul mod in care ai fi stapanit tu limba romana, ar fi fost pe peretii pesterilor si ai fi facut sex de calitate prin boscheti, de frica sa nu te pape ursii si gheparzii. politehnistii au rolul lor. or fi multi ei incuiati, urati, ochelaristi si necomunicativi, dar fac ceva pentru lumea asta, o imping spre ceva superior, ca sa-l citez pe radu. si nu inseamna nimic faptul ca ai luat si la politehnica, pentru ca stiu sigur ca universitatea aia are si facultati de toata jena.
    te simti cu musca pe caciula, se vede asta din laitmotivul postarii tale, sexul. te-a lovit articolul asta unde te doare. :D

  • junior spune:

    Radu , te rog eu fa un post nou si scrie „CURVO!” si atat !Sa vezi cum se iau astea la bataie . Ba pe mine m-a facut curva .. ba nu , pe mine m-a facut :)) sunt convins ca o sa comenteze si baietii gelosi ca pe ei nu i-ai bagat in seama :(

  • ciupanezu spune:

    tare ideea asta a lui junior. imi aminteste de liceu, cand strigam pe hol „ba, cacatule” si se intorceau 3-4. :D

  • Diana spune:

    Ciupanezule, argumenteaza. Care sunt frustrarile mele sexuale? Hai, fa pe pisicologul cu mine. :) Dar sa nu uitam ca nu niste studenti la politehnica au descoperit focul. Si nici roata. Si nici mersul pe jos.

  • ciupanezu spune:

    diano, esti prea prostuta ca sa intru in polemici cu tine. ultima ta propozitie(adica ce ai scris dupa penultimul punct) e culmea stupizeniei.

  • vlad spune:

    @diana felicitari ca ai fi putut sa intri la poli, felicitari ca nu ai facut-o, e posibil sa te depaseasca. Si iti spun din propria experienta ca ai ce vorbi cu un/o student(a) de la poli si o discutie(de genu) in general se face in contradictoriu, altfel i-ar spune pupincurism reciproc. si apropo e SNSPA-iste, nu SNSPA-piste! cacat, te-a corectat un analfabet de la poli, pardon un nealfabet, sa iti fac pe plac;)

  • Diana spune:

    @ Ciupanezu – Nu ai sesizat aluzia din ideea de a inventa mersul pe jos? Atunci haide sa ti-o explic babeste: mersul pe jos nu poate fi inventat. nici macar de catre politehnisti sau orice alti studenti. De aici rezulta ca evolutia omenirii (hai sa zicem incepand cu maimutele bipede) nu depinde strict de cateva minti luminate. E clar?

    @ Vlad – Nu ma depasea, stai linistit. :) Am fost olimpica la mate & fizica, am o logica buna. Da, ai ce vorbi cu un student la Poli, sunt de acord. Dar numai pe domeniul lui. Aici am tras eu un semnal de alarma. Stiu ceea ce sunt invatati sa stie. Nu pot sustine o discutie pe teme mai putin… practice. Nu am spus ca cei de la Poli sunt analfabeti – am spus ca am intalnit studenti chiar si de la Medicina care scriu `haide vi` in loc de `haide vii`. Remarcam doar ca cei care studiaza discipline umaniste sunt mai atenti la redactare. Si mai preocupati. O fi si asta un PR. Cat despre greseala, da, mi-o asum. Asta e, nu am recitit postul inainte de publicare, iar greseala nu e flagranta. Nu cred ca o neatentie face din mine o agramata.

  • anya spune:

    Politehnistii nu sunt niste inculti. Eu personal desi sunt studenta la poli citesc destul de mult si mai si ies prin casa (poli+alcool=sesiune).
    Si da, m-am pregatit in paralel pentru istorie. Si am colegi care au cultura muzicala/a filmelor/ etc.

  • vlad spune:

    @diana doamne fereste nu te fac agramata dar cu aceasta remarca tocmai am dovedit ca si cei de la poli sunt atenti la redactare, dar in general nu ii intereseaza pentru ca au lucruri mai importante de facut si legat de teme de discuti chiar la alte teme decat cele legate de domeniu studiat ma refeream dak ai chiar nu ai ce face cu timpul tau poti sa ma pui la incercare te las pe tine sa pui semnele de punctuatie

  • ALEX spune:

    SNSPA in ce judet e? ca stiu ca sunt numai tarusi acolo…

  • Diana spune:

    NU am spus ca politehnistii sau orice alti studenti ar fi inculti. Nu-mi permit greseala de a generaliza avand in vedere ca fiecare padure are uscaturile ei. Am spus doar ca nu sunt la fel de atenti la forma. Un ambalaj prost scade mult din valoarea lucrului ambalat in el. Ma refeream ca exista nenumarati studenti (mult mai multi la facultatile cu profil tehnic) care comit greseli gramaticale flagrante. Caci, spre deosebire de Vlad, eu nu caut cu lupa o greseala. Dar ma deranjeaza erorile pe care din bun simt nu ar trebui sa le faci in scriere. Vlad, nu ma intereseaza sa te pun la incercare, sau sa facem joculete de genul `ba p-a ma-tii`. Cred ca am depasit varsta aceea ingrata.

    Anya, am amici si la Poli, sunt oameni ok unii, mai putin ok altii. De aceea nu va bag pe toti in aceeasi oala. Dar dupa cum ai afirmat si tu – privesc filme, asculta muzica. Adica cultura facila, de masa. :)

  • vlad spune:

    kkt tocmai ai spus ceea ce am spus si eu dar kkt tu ai spus-o cu alte cuvinte.
    in plm asta e problema romanilor toti suntem destepti dar nu vrei ai draq sa fim sa intelegem ce kkt mananca ala de langa mine pentru k plm ala nu e ca mine ala e mai…plm. vorba reclamei n-ai cu cine
    al doilea paragraf nu are tinta ,deci,dana, nu trebuie sa te simti si sa imi raspunzi.

  • Iosif spune:

    mi lene sa citesc toate commenturile. Le transforma careva in film?

  • ciupanezu spune:

    diana, cand vad oameni ca tine imi pierd orice speranta in umanitate. am inteles perfect ca tu vrei sa imi dai mie niste exemple de chestii pe care politehnistii nu le puteau inventa. primele 2 exemple sunt ok. dar al treilea e culmea stupizeniei pentru ca \"a merge\" e o constanta in tot regnul animalia sau cum se numeste. deci faptul ca omul merge nu are niciun fel de legatura cu faptul ca omenirea a evoluat(putea la fel de bine sa zboare sau sa inoate si tot ar fi evoluat). si nu datorita focului si rotii stai tu acum intr-o camera, intr-un pat sau la un birou, scrii la un laptop, te caci intr-un veceu.
    in plus, nu-s eu aparatorul politehnistilor, asa ca te las sa te certi cu cine vrei tu pe aici.

  • junior spune:

    Clar . Facultatea nu e pentru toti :-j

  • Dan ma cheama spune:

    eu am citit primind link,nu sunt nici de departe vreun client fidel
    e a doua scriere pe care o rasfoiesc aici,la indemnul unui prieten ,suficient ca sa trag o concluzie solida:
    andreea,tu aia cu ochiu,ai niste vorbe basite de ma bagi pe interferon.Ce-ti vine-n mana baga-n pizda,ca n-o sa te futa nimeni in viitorul apropiat,nici macar radu malahie asta.

  • Dan ma cheama spune:

    anya aia cu alcoolu *gg*,vezi sfat catre andreea
    kthxbye

  • Vova spune:

    Ai dreptate. E un kkt de Facultate (aia de Comunicare)! Dar, stii, mai sunt si alte Fac!!!!

  • Sorana spune:

    tot mai bine e la tractor :D e mai natural asa, mai uman. Iti mai raspunde un cucuruz, o buruiana dar macar o fac asa din suflet. Pana mea nu mai imi pun Cv :(( m-am suparat

  • andi spune:

    @diana – in lunga ta poliloghie ai zis SNSPA-piste … qed?. :))

  • Durerea spune:

    SA vedem: beau in carciumi (beau oriunde imi place, de fapt) deci automat mi-am atras antipatia studentelor la SNSPA, am fost admis la stiinte politice si la informatica in urma unor examene de admitere, deci automat mi-am atras antipatia celor careu au terminat facultatea ce le-a fost recomandata de parinti, sunt student la comunicare, deci mi-am tras singur presul de sub picioare. Si cu toate astea tot pot sa inteleg o idee, pot sa zambesc si sa ma intreb.
    Dar guristele si guristii (se stiu ei care sunt) care au considerat necesar sa comenteze oare cand au renuntat sa mai zambeasca?

  • Dorian spune:

    So true.

  • vlad spune:

    @andi am acoperit eu deja subiectul cu SNSPA-pistele si nu k sa ii atrag atentia k a gresit ci k sa arat k si cei cu facultati tehnice sunt atenti la redactare

  • Gigi Tractoristu\' spune:

    :D

    Nu stiu exact de ce am un zambet \"de insider\", de nene la costum care rade uitandu-se la televizor – \"hehe, alt documentar despre moartea lui JFK\".

    Dar il am tot mai des in ultima vreme, mai ales dupa ce citesc postarile si comentariile de pe blogul asta.

    Cheers!

  • Viziuni Ideale spune:

    majoritatea de la comunicare sunt hidoase, eu, in calitate de director, nu le-as lasa sa imi suga pula :)

  • andi spune:

    @vlad: sorry, da’ la numarul asta monstruos de commenturi mai poti sari cite-unul, mai ales cind inca ai lacrimi in ochi de atita ris de „snspa-pisde” (again, nu conteaza daca au sau nu puțulică).

  • what if... spune:

    de parca de la ase o sa iasa contabilele lu peste sau de la medicina actrite porno…
    it’s all the same, la noi 70% din studente sunt curve ceea ce determina 90% din studenti sa se poarte ca ultimii cocalari, mai avem 20% din fete care incearca din rasputeri sa para inteligente dar tot curve raman in esenta, ceea ce face inca vreo 5% din baieti sa para depasiti de situatie si ramane la urma normalitatea(cam 10% din studente si 5% din studenti).
    da, eu nu suport curvele, daca esti curva macar lasa lumea sa stie ca esti curva, da-te mare, du-te in regie eventual in curu gol si cu o tinta vopsita pe cur… nu suport o femeie care vorbeste mult si prost si eventual sa fie si ragusita sau ….
    frustrare sau nu, mi-a placut articolu, poate un pic cam agresiv…

  • stefan spune:

    haelion sa iti iau eu mortii in pula ma
    si tie si lu ma ta si lu tactu
    caca m as in burta de gaozar oparit
    daca ai probleme si ai nevoie de traducere imi poti lasa un mesaj :)

  • Daniela spune:

    What if…, defineste, te rog, „curve”. din punctul tau de vedere. am chef de categorisire in dimineata asta si nu stiu in ce procent is inclusa. fa-mi un favor, ca is am confuza azi. am nevoie de o eticheta ca sa ma echilibrez. n-am xanaxu’ la mine.

  • SP spune:

    Ba, asa te manca-n cur ca pe Zambilicacateodata…

    Da e bine. iete cati se injura intre ei.

    Dragut.

  • Toppy spune:

    Fuck da’ chiar ai suparat multi =))

    eu sunt la snspa si confirm ca e de tot cacatul, e cea mai mare tampenie pe care am facut-o, dupa nascutul in romania.

  • Elementul spune:

    Foarte tare……ma refer la comentarii….articolul sincer nu a fost chiar hilar sau in orice caz genul acela de articol in care pic pe jos de ras……sau dau in plans……oricum trecand peste toate aceste detalii…..comentariile sunt super tari….adica sincer….imi place ideea de a scrie un blog asa de enervant si de a vedea lumea cum reactioneaza pur si simplu la asemenea „vulgaritati”…..acu sincer domn’soarelor , de ce va agitati? ……ati vazut la inceput despre ce este vorba in acest blog….de ce dracu nu ati renuntzat la postat? …..vi se pare cumva ca imi pasa ce scriu niste frustrate care daca vad cuvantul pula sau pizda au un orgasm mintal spontan si cred ca tipul care a scris este un porc si un nesimtit ptr ca el scrie ceea ce simte si vrea?……..Chiar credeti ca impresionati pe cineva spunand ca suntem labari,frustrati sexual si alte chestii?……Ati putea sa scrieti asta zilnic de ‘nspe mii de ori…..(va creez si un forum special ptr voi ca sa puteti face asta daca doriti) …….dar cum spuneti voi ca suntem nu stiu ce retarzi mintali care nu pot sa faca calcule de ‘nspe mii de pagina cum zicea andreea si niste labari notorii,cum precizati chiar mai multe dintre voi, care nu or sa aiba parte de tipe ca aka you!….Sa fim seriosi…..daca ati avea macar un neuron ati sta 2 secunde sa va ganditi ca este posibil ca o parte din oamenii de aici sa nu se uite nici macar cu curu la voi…….Oricum in inchiere pot spune ca sunt de acord cu voi…..adica majoritatea barbatilor numesc ,dintr-un motiv sau altul,femeile curve…..acu sincer nu stau sa disput si chestia asta cu voi …….Dar vreau sa puneti neuronu la munca si sa ne ziceti si noua care ar fi parerea voastra despre o curva……sau mai exact cine sunt curvele alea…..cum le-ati descrie voi ;)……succes:D…….

  • Sorana Tractorista spune:

    Care? Cine ? Ce? Aici s-a dormit azi noapte?:D ce fainnnnnn :)))

  • sandel chioru spune:

    mda – 499 .. am auzit ca se dau premii pt postul 500…inca o secunda sa ma screm sa zic ceva inteligent…aaa stati ca vine, nu plecati nicaieri.

  • sandel chioru spune:

    @SANDEL CHIORU

    ha ca te-am batut, eu am ajuns la 500 primu…vreau un link cu cedare de page rank de pe prima pagina pe…www.radurestivan.ro

    pls pls can i ?

  • castan spune:

    Sfinte cacate, demential postul despre piarizde. L-am trimis fostelor colege de faculta (Lb straine:))
    Ciudat , nu mi-a raspuns decat una.
    Ah,am uitat sa mentionez: E blonda.
    KEEP UP THE GOOD WORK, cum ar zice filozofu.

  • Cobalt spune:

    Dumnezeule mare….e pe baza de jihad aici :)
    radu mamei radule … te prind duduitile si o sa te arda pe rug in piata revolutiei

    \"unii uameni nu stie de gluma\"

  • Alexandru spune:

    Tot ce ai zis este perfect adevarat.

    Numai ca ca un psiholog fin ce esti trebuie sa te astepti la asa o reactie.

    Crezi ca e usor fetelor sa accepte faptul ca pierd 3 sau 4 ani din viata.

    Cat despre tanti cu 650 Eur pe luna ca Head of PR. Nu vreau sa-ti stric iluzia dar – asta e un salariu mic in Bucuresti. NU stiu de ce te lauzi atat, dar castigi mai putin decat un faiantar, sudor, macaragiu care fac 6 luni un curs sau deloc dar aia macar se specializeaza in ceva util. Si esti chiar penibila cu comanda ta de masina.

  • Sorana Tractorista spune:

    Mai alexandru vezi ca nu pricepi nimic ma:))) 650 euroi e, cum ii zice ma la ala de-i ziceti voi, „lizingu” :D

  • r.o. spune:

    Mijto creativitate. Prinde bine la public;) Da e tare k toate textele astea fac lumea sa rada, cand ar trebui sa planga k sunt al naibi de reale. Super observatii… In sfarsit mai vede cineva cat ii de najpa lumea asta… Felicitarile mele:D…

  • Not_required spune:

    @Diana care a postat ieri:
    In primul rand tu spui ca evolutia omenirii nu depinde strict de niste minti luminate.Fatuca,orice de la nivel trait-in-scorbura-vanat-animale-pus-blana-de-ornitorinc-peste-organe-genitale in sus depinde de aceste minti! Eu inteleg ca esti umanista,dar chiar si tu ar trebui sa stii ca PC-ul din fata nu a cazut din cer,si nici restul lucrurilor din jurul tau.Mare progres ar fi pe lumea asta daca am sta toti si am discuta despre cultura,nu-i asa?
    In al doilea rand,inginerii (si nu numai,in general oricine practica o meserie) sunt specializati pe un patratel si atat,pentru ca la stadiul la care a ajuns omenirea nici nu poate cuprinde un om intr-o viata toate cunostintele legate de acel patratel,daramite de mai multe patratele.Si e mai bine sa fii stapan pe patratelul tau decat sa zgarii suprafata a 100 de domenii.
    In al treilea rand,te contrazici singura in cel mai idiot mod: acum ii critici pe cei de la Medicina (tot restu pt ei,cand altii discuta despre arta ei salveaza vieti) ca nu stiu sa scrie,apoi cand cineva descopera o greseala in commentul tau,spui ca o neatentie nu face din tine o agramata….atunci din cei de la Medicina sau Poli de ce ar face?! Scoate-ti batul din fund si revin-o cu picioarele pe Pamant,nu esti cu nimic mai presus decat noi astia mai practici dupa cum ne-ai numit
    Acum astept sa te apuci sa imi diseci postul cautand greseli de ortografie,ca sa fii mandra de tine ca m-ai dovedit.Cauta orice,de la gramatica,la topica frazei,la sensul cuvintelor…ceva trebuie sa gasesti ca doar nu sunt perfect;)

    @jartela aia cu 650 de euro salariu: Degeaba ai 650 de euro pe luna,daca trebuie sa cheltui 500 pe pasta de dinti ca sa scapi de gustu pulii din gura:)

    P.S. cat despre SNSPA…nu cunosc prea multe persoane de acolo asa ca nu pot generaliza,dar am 3 foste colege studente acolo si se incadreaza la ce ai spus tu.Sunt frumoase e drept,mai ales 2 dintre ele…sunt stilate etc dar nu au nimic in cap,pute prostia din ele prin fiecare por.Si curve sunt,s-au au devenit intre timp.Una din ele cel putin se viseaza deja mare scula in advertising (suna mai kinky decat publicitate) cand ea e praf…hai sictir.

  • r.o. spune:

    Eh… Mai nou toti fac facultate si master k se poarta… Dai un ban si teai ales cu diplome… pt ce? k capul majoritatii celor care termina o faculta 2 3 5 ii mai gol decat o nuca uscata…

  • georgette spune:

    wow!!!..ce tare sunteti domnule…ce le stiti pe toate..nu pot sa cred…cumva sunteti si dv student…sau, masterand la S.N.S.P.A.?…:D..sau..mai degraba vreun frustrat refuzat la infinit care nu stie cum sa se faca observat si foloseste mult „cacat” pt a se afirma?!?!?….parerea mea este ca interpretarile dvs au in spate interese ale unei inteligente deceptionate, care se excita sub influenta unor apartenente la entitati schilodite de frustrari…hhh

  • Dede spune:

    Auzi papusel , pe tine te-a lasat vreo tipa de la SNSPA , asa ca iti exprimi si tu frustrarea , nefericitule, de atunci scrii tu pe blogul asta.De ce nu numesti tu blogul : „Memoriile unui frustrat” ?Suna bine si te caracterizeaza ;) Te las captiv in lumea ta plina de frustrari :) Tu ai absolvit scoala generala?:)) Cred ca nu , asa ca ,gura mica ,esti periculos de proast.

  • Tibi spune:

    Elementule tata, daca tu gandesti mai greu nu esti obligat sa lasi sa inteleaga asta din post….. ia-ti o ora…. scrie-ti mesajul… corecteaza-l….. mai sterge din punctele de suspensie…. intelegi? Nu e graba, ca nu arde nimeni de nerabdare sa iti citeasca opinia. Sau poate esti fan Miron Cozma si chiar te-au atins poeziile lui, caz in care ma mira ca stii ca Internetul nu e o echipa de fotbal.

  • Maria spune:

    ce ma enerveaza cel mai si cel mai tare este ca suntem toti al dracu de la fel si al dracu de previzibili. ne-au scos astia pe banda rulanta.

  • eo spune:

    @ DIANA: esti o terminata :) mi-e mila de tine.. de fapt nu-mi e, sper sa MORI in chinuri groaznice :)

    nu dau explicatii, vroiam doar sa stii….

    ps: bag piticu in codu’ tau Radule

  • Bombitza spune:

    Asta numesti tu comunicare? O p*** si-un vis. Dar na, cum la revolutie au murit o gramada sa se exprime liber toti cretinii, acum putem citi in postu-ti un sir luuuuuuung de opinii neargumentate. Si imi pare rau sa te contrazic, dar cele mai bine platite joburi si si cele mai cautate sunt din mancat cacat. Trist, dar adevarat.

    Daca nu ar fi astia de la comunicare sa manance cacat, inginerii ar muri de foame cu tot cu inventiile lor. Si le-ar baga in cur sau s-ar uita la ele. Fara publicitate si PR, iPhone-ul era azi prototip.

    Si stai linistit, ca daca una care a terminat SNSPA-ul nu o sa iti faca tie felatii, un parlit de nu se poate, se duce la o multinationala sau la unu cu bani. Macar atat se invata la facultate.

    Pace si bunastare intelectuala tuturor.

  • eo spune:

    alta laba de femeie… ^^^^^

  • Sorana Tractorista spune:

    Avand in vedere ca insamantarile de primavara nu au inceput, s-a procedat la urmatoarele, din lipsa de alte mui echidistante:
    Dintr-un esantion de 242 comentarii (ca nu am mai avut rabdare si trebuia sa inghit):
    – s-au atacat: 25
    – au adorat: 24
    – echidistanti: 19
    – atac la persoana scriitorului: 23
    – \"frustrat\" a aparut: 12
    – \"pedofil\" a aparut: 1
    – \"misogin\" a aparut: 1
    – subtile: 134
    – au depus CV: 1
    – ambiguu: 2
    Nota:
    Precizez ca am eliminat sectiunea copy/paste si l-am trecut pe jimerino la subtil (cine imparte parte-si face ce plugu\’meu!)
    Nu s-au numarat si nu s-au masurat pulile si pizdele pentru ca se incarca cu subiectivitate totul.
    Sper ca tractorista din mine a facut adunarile corect.
    Din categoria superambiguu, desi a fost contat la ambigu, este urmatorul:
    \"partea trista a postului cat de cat amuzant (care-i chiar slabut, apropo)…\" (Delia)(sugi! sugi!)
    Felicitarile masa si dansul se tin in curtea SNSPA unde se vor putea depune si reclamatiile.

    PS. Mai departe sa se ocupe piaristii ca ma doare neuronul de nici sa plang nu pot:D
    Cu stima, respect si consideratie
    IO

  • Intrinsecu' spune:

    @BOMBITZA („Daca nu ar fi astia de la comunicare sa manance cacat, inginerii ar muri de foame cu tot cu inventiile lor. Si le-ar baga in cur sau s-ar uita la ele. Fara publicitate si PR, iPhone-ul era azi prototip.”):
    Daca nu ar fi astia de la piar si marcheting, inginerii s-ar concentra pe chestii cu adevarat utile, si nu pe cretinisme de fitze (gen aifon). De fapt, piarul si marchetingul au rolul de a deturna resursele financiare si intelectuale ale omenirii catre cacaturi inutile, dar lucioase si care zdranganesc in mod placut. Asta din trei motive: primul e ca trebuie sa traiasca si mancatorii de cacat. Al doilea e ca sunt mult mai usor de facut chestiile lucioase decat cele utile. In fine, al treilea motiv e ca-i mai usor de controlat si exploatat o turma de 6 miliarde de retarzi fascinati de zdranganele lucioase.

    …era sa uit: lucrez intr-un domeniu strans legat de piar si marcheting.
    Vise placute!

  • ivanpulancet spune:

    sure,and i\’m jesus,boule =)) adicătelea prost de prost să fii să o sugi în halu\’asta…lucrezi in domeniu da\’ piariştii sunt nişte mâncători de căcat. Păi bine mă boule,să te credem?

  • Intrinsecu' spune:

    Nu lucrez IN domeniu. Am de a face cu ei dintr-o postura oarecum opusa. Mai exerseaza si tu cu logica aia. Stiu ca poti, doar ai invatzat sa articulezi un limbaj dah jmeker (ai cumva ceafa groasa si beemve? sau poate un salariu de piar manager si rate pe doojcinci dah ani la un „reno”?).
    And by the way: if you’re Jesus, Satan is a sad joker!

  • ivanpulancet spune:

    eşti un profesor bun,asta apropos de logică şi apropos de btw-ul ala. Am ceafa groasă şi pl mare,any problems?

  • Intrinsecu' spune:

    Hm, te-ai prins, you’re improving! :) Nu am probleme nici cu ceafa, nici cu pula ta. Problemele apar doar cand se ia careva aiurea de mine. Am tendinta sa refuz sa inghit cacat atunci cand mi se serveste. Asta nu e atitudine de piar. Oricum, apreciez ca n-ai mai folosit limbaju’ din celalalt comment.

  • Stefan spune:

    „Fara publicitate si PR, iPhone-ul era azi prototip.”

    Fa vaco… poate vrei sa zici ca nu era asa de raspandit in lume, nu incurca sula cu prefectura, cauta in pula mea in DEX diferentele dintre producere, publicitate si relatii publice.
    Apropos de relatii publice hai sa ii zicem in romana RP poate punem si un i in mijloc sa iasa tot ceva in engleza.

  • Lumpy spune:

    Bă ce bine că eu ies inginer de la Gh. Asachi Iaşi (adică politehnica din Iaşi – ptr necunoscători). Oricum Radule i-ai troll-uit bine. GG coaie.

  • elle spune:

    te distrezi rau

  • Johnny spune:

    Ba ce sa zic…SNSPA…auzisem de el…dar habar nu am avut, pana sa citesc articolu asta, ce se face acolo. Din cate am citit, se pare ca acolo te invatza cum sa mananci cacat la nivel universitar.sunt de acord cu tine, la capitolu asta, dar ce mi se pare mie foarte aiurea e ca se cearta astia pe aici. Si culmea, nu par prosti/proaste, dar se manifesta un orgoliu prostesc pt a se demonstra care e mai destept. Dak ar fi sa se ia vreunu/vreuna de mine eu ash renuntza din start si as recunoaste ca sunt prost. Sunt curios insa dak el/ea ar fi mai fericit ca m-a dovedit :))). Ceea ce vreau sa spun e ca Mihai Bendeac, intr-un articol de pe blogul sau, avea dreptate. El spunea ca astia mai destepti, mai culti, mai inteligenti, mai inventivi ar trebui sa formam un front comun impotriva tantalailor din tzara asta. Cum necum, cretinii au un avantaj fatza de noi->> SUNT UNITZI BA!!! Si voi va troncanitzi p’aci in bashini nasoale. Com’on!! :-j..Grow up!!!

  • Doc spune:

    ba baieti eu n-am treaba nici cu politehnica nici cu snspa-ul sau cum dracu` s-o numi(ca intr-adevar are un nume al naibii de stralucitor) dar observ ca pe cuvantul meu tara asta se duce de rapa din ce in ce mai rau si nimeni nu vrea sa vada.am citit articolul si cateva comentarii de mai sus unde vedeam domnisoare foarte ofensate draga ca „limbajul este misogin” la dracu` dar le place al naibii de tare ca sunt injurate de o tara intreaga cand apar si mint in gura mare pe la tv.ele sunt viitoarele elene udrea ale romaniei si bine ar fi sa fie numai atat.eu una n-am nici o treaba cu voi buey tarfelor sunt doar o amarata de studenta la medicina care o sa-si castige painea facand ceva folositor pentru populatie si care o sa fie concediata de unele ca voi ca bugetul alocat pentru tratamentul unui bolnav e de maxim 70 de euro pe perioada spitalizarii si eu am indraznit sa-i dau mai multe ca sa pot sa-l tin in viata.cine stie stie imi cer scuze ca bat campii dar asta e realitatea.treziti-va tampitelor si vedetzi k viata nu e numai sex oral si portofelul plin al gagicului tau cu masseratti;)

  • nea caisa spune:

    Misto articolul, scris la mare frustrare postcoitus.
    Dar mi-a placut aluzia la Elena – ministra, ce p ei!

  • AndrewS spune:

    haahah . i-ai atins unde-i doare. de nu stiau si ei ca e adevarat ce zici nu se atacau asa tare :))))

  • radu (rhk) spune:

    De la Dave: „astea sunt frustrari penibile si invidie pentru absolventii de snspa, care prin munca lor ajung sa castige salarii de peste 15 milioane inca din timpul facultatii sau imediat dupa ce o termina.”

    păi bă! tu cât eşti de lou-meinteinăns dacă 15 milioane ţi se pare mult?! Io-s la poli bă şi iau peste 25. ÎNCĂ în studenţie.. căca-m-aş pă capu tău

  • stressy spune:

    respect @radu, respect @s. tractorista, n-am rima la mine ca-i tarzior de-un rap piaristic. nici ca se putea un post mai savuros, cu galeti de comentarii, dintre care unele cu smegma – in genere din masini cu a si q cu cifre peste 4 daca e sa ne luam dupa ce se parcheaza in zona povernei…
    e un post tragicomic din realitatea la fel de tragicomica a telenctualitatii piarizdice, aia de nu lasa sa respire realitatea aia mica in care vietzuiesc pe la biblioteci vreo 3% sin cele 5% care-au intrat ingenue si cu vise mari la snspa si se pregatesc de licenta sau disertatie. din alea 3% poate jumate au apucat sa lucreze ceva in timpul facultatii, restul spera sa prinda o munculitza onesta sau o bursa pe-afara. pe bune, nu-nteleg ce-atata oftica. asta-i viatza. faci piarizm, stai in fatza. pe bune, chiar sper sa gresesc.
    a, saptamana trecuta, intr-o conversatie intamplatoare cu o fosta colega de master (comunicare audio video @ snspa:) mi-a fost dat sa aud: \"fata, cum n-ai timp sa-ti dai disertatzia? pai cu diploma aia nu faci piar. chiar, de ce nu faci? cu tzatzele tale castigai de 10 ori mai mult decat in aia cu internetu, ce faci tu acolo cum se cheama ca nu intzeleg\"…
    inca o data, @ radu: respect! si multumesc! un post mergator la suflet!

  • ... spune:

    \"haahah . i-ai atins unde-i doare. de nu stiau si ei ca e adevarat ce zici nu se atacau asa tare :)))) \" …sau poate pe unii doar ii deranjeaza prostia si se simt datori sa semnaleze asta;sau ,ma rog,sa \"se atace\". Pai daca nu esti interesat de istorie(a lumii/a poporului tau) ori de cultura(in general),sau daca nu vei fi nevoit niciodata sa scrii o lucrare de specialitate(pe un anumit domeniu),ori daca e prea mult pentru tine sa si intelegi ceva,tu poti doar sa memorezi si atat,atunci da,e o facultate al carei nume nici nu merita sa-l pomenesti (asta daca esti fata,caci ca baiat ne spui tu ca ai anumite satisfactii). Sigur,poti fi interesat de toate astea,dar iti poti petrece cateva luni de zile in biblioteca citind zeci de carti care trateaza un acelasi subiect,in loc sa citesti o carte scrisa de un profesor al acestei facultati,carte care rezuma tot ce gasesti in zecile de carti de care vorbeam putin mai sus(si astfel nu-ti mai ramane decat sa aprofundezi subiectul).
    Ps1: am doi prieteni/colegi,studenti in anul II la facultatea asta (la invatamant la distanta) care lucreaza de luni bune in publicitate si castiga bine;dar probabil sunt doar exceptiile
    Ps2:din Ps1 ti-ai dat seama ca sunt si eu studenta a facultatii. Si desi nu ma-ntrebi,eu iti spun: nu,nu lucrez in domeniu si probabil nici nu voi lucra in domeniu,dar se intampla sa ai dreptul sa urmezi o facultate pentru simplul fapt ca esti interesat de ceea ce afli de acolo si vrei de la tine mai mult decat ce vor de la ei unii a caror viata scaldata in bere se rezuma la a face niste afirmatii care au numai si numai pentru ei valoare de adevar. Afirmatii fondate,aruncare privire peste niste carti scrise de profesorii astia?! Nu…dar ce mai conteaza? S-or gasi niste cretini care sa-mi dea dreptate si astfel orgoliul meu masculin(care prin alte metode nu poate ajunge prea departe) creste vazand cu ochii…

  • alexandra(da,la snspa) spune:

    imi pare rau,dar chiar nu ma pot abtine.ma bucura faptul ca toti cuceritorii,don juan,si-au dat intalnire aici laudandu-se cu experientele lor personale.dar,mai baieti,doar pentru ca ati avut ocazia sa scapati de frustrari pentru 5 minute si sa futeti o fata nu inseamna ca ati ajuns dintr-o data intr-un univers al cunoasterii superior.ma bucur din suflet ca o zi intreaba n-ati mai trebuit sa faceti laba ascunsi in baie,pentru ca ati avut ocazia sa aveti o femeie.a,si faptul ca alergati ca niste motani in calduri dupa fete care va ma dau din cand in cand cate un nr de telefon u se cheama ca ati facut sex.eu cred ca voi confundati sexul cu salutul :)nu inteleg cum oamenii superiori traiesc printre noi,muritorii de rand.niste oameni asa inteligenti ca voi,cu atata educatie si cu un bun-simt ce da pe afara n-ar trebui sa plece definitiv pe o alta planeta?intreb si eu:)

  • Andrei69 spune:

    Sa Ne Sugeti PulA inseamna facultatea voastra?

  • Doc spune:

    cred ca asta inseamna=)))))ce tareee esti.le-ai zis-o:))))

  • ancu3 spune:

    Radu,respect! Am dat la Comunicare,si n-am luat. Am trait o drama,dar tot raul spre bine. Da,sunt ca vulpea care nu ajunge la struguri si zice ca sunt acri. Dar sunt o vulpe al dracului de multumita ca n-am cazut pe mana lor,si ca nu le-am dat sansa sa ma indoctrineze. SNSPA-ul a ramas totusi o varianta,pentru ca nu se rezuma la FCRP. FAP-ul e foarte tare,chiar daca-i plin de tarfe. Traind printre ele sti cum sa nu ajungi una de-a lor.

  • Iiisus spune:

    cred ca tu nu STII de ce n-ai intrat.

  • ancu3 spune:

    Fantastic domnule! Da’ STIU ca ai puricat textul,nu gluma! Uite d-aia nu-mi va merge mie mai bine decat iti va merge tie. Ca tu STII si eu nu! Have a fucking nice day!

  • Ben spune:

    Ba asta are dreptate. Eu am terminat Comunicare si Relatii Publice si exact asta-i spiritul…curve la greu. in an mai eram si vreo 20 de baieti, majoritatea niste modele…imi aduc aminte ca in sesiunea de iarna la un examen eram 10 tipi in rand fumati de vedeam vreo 10 profi si am luat examenul. deci e o facultate care iti solicita intelectul pana iti dai drumul.
    pana la urma nu regret ca mi-am petrecut 3 ani comunicand ca am cunoscut mai multe curve… in rest… te pishi in ele studii superioare.

  • werotrhyrtgeg spune:

    @bombitza…ai trait toata viata din copiat.

  • alex spune:

    Mi-am irosit 5 minute din viata citind acest post. Desi in parte ai dreptate, exista si oameni care sunt pasionati de domeniul asta si care depun efort individual pentru a invata mai mult. Daca astepti ca „facultatea” sa te faca expert, adica sa intri sa bagi in cap ca intr-un hdd si sa iesi invatat, inseamna ca esti pe langa. Tu trebuie sa inveti ca exista intotdeauna exceptii si ca nu esti tu buricul pamantului. Stii, sunt 4 categorii de oameni, aia care se pricep si tac, aia care se pricep si vorbesc cu rost, aia care nu se pricep si-si vad de treaba si, in sfarsit, aia ca tine, care vorbesc mult despre orice crezand ca daca intr-o dimineata li s-a parut lor ca n-au ce scrie pe blog si ca a fi anarhist e la moda inseamna ca pot sa comenteze, sa acuze si sa jigneasca o intreaga categorie de persoane.

    Mai mult, imi pare rau sa-ti spun, dupa limbajul pe care il folosesti nu cred ca o sa ajungi la nivelul intelectual al persoanelor care termina SNSPA sau orice alta facultate care produce oameni inutili, dupa parerea ta.

  • betonu spune:

    mare dreptate ai. o pierdere de timp si bani sa se investeasca in asa ceva. mincatori de rahat majoritatea dintre ei. noile generatii de trintori. ar trebui stirpiti de mici :)

  • Ann spune:

    Ai dreptate stimate domn, comunici şi dumneata foarte bine chiar fără să fi studiat comunicare şi alte alea (nu putem decât să te credem că nu ai încercat măcar să intri la facultatea de comunicare şi p.r. sau la vreun masterat din cadrul S.N.S.P.A.), însă, totuşi în halul ăsta ar trebui să te exprimi când stai de vorbă cu mă-ta, băi cretinule. Dacă aşa îţi exprimi tu ideile în general când doreşti să îţi expui un punct de vedere sau să susţii o teorie de care eşti ferm convins că merită împărtăşită celorlalţi, eşti un GĂOZAR DOBITOC (aşa poate îţi place comentariul meu, că bag de seamă că iubeşti vulgarităţile). SUGESTIE: înlocuieşte semnele de punctuaţie cu „PULA MEA”, s-ar potrivi de minune minunatului dumitale stil. ;))

  • Sorin spune:

    Parerea mea…. Daca sari bine in penis ca si fata impicata in SNSPA, \"implicit implicata\" in politica clar este o facultate de viitor. Sunt foarte de acord cu DOC si mult respect pentru ea. Am ajuns ca soarta noastra sa fie hotarata de niste handicapati sexual (ma refer la politicieni care nu sunt in stare sa \"agate\" decat prin abuz in functie) carora le place sa fie inconjurati de \"snspizde\". Cum a dat aia din cur mai spre stanga cum bate vantu\’ in Romania spre stanga. Si ne mai miram de ce nu inghitim politica si oamenii \"competenti\" de acolo. Va salut pe toti.

  • Zeriz Nospun spune:

    544????????????

    relatii publice e pleonasm you fucking geniouses…

    nu, nici macar alea nu sunt private – e doar publicul foarte mic (unde public=1)

    asa cum si daca esti piarista la un veceu corporatist si socializezi cu un cacat de ministru ca sa faci lobii tot public=1; daca piarista i-ar freca pula in loc sa-i frece cock-tail-ul ar avea bonus de sinceritate)

    singura iesire din pleonasm este masturbarea

    545!!!!!!

  • Racadu spune:

    DNFTT, tuturor ce au sarit in sus. in rest, gg

  • Octavian spune:

    snspa’ul nu e nici pe departe ceea ce-si imagineaza unii frustrati coplesiti de prejudecati si nestiinta.nu ca as vrea in vreun fel sa apar o institutie de invatamant din romania.e clar ca sistemul e la pamant,dar lucrurile nu sunt ingropate,asa cum multi de pe aici si le imagineaza.mi se pare de o grosolanie majora ca un individ care n-a trecut macar un semestru pe la cursurile facultatii de comunicare si PR,de pilda,sa-si dea cu parerea despre calitatea invatamantului de acolo.e atat de romaneasca atitudinea asta.evident,da bine la imagine sa fim ironici si vulgari,chiar…doar,doar convingem audienta ca suntem mai tari ca Mircea Badea.sa fim seriosi!nu cumva pe aici sunt multi pitici care se dau mari in ape mici?!:-/

  • C spune:

    Imi este scarba de cel care a scris acest articol si de 90 la suta din cei care au comentat, voi sunteti Romania din pacate si voi ne trageti pe toti in jos. Imi e scarba sa ies afara din casa din cauza celor ca voi.

    Sunteti mult, mult mai rai decat produsele SNSPA.

    Sper din tot sufletul sa va reveniti si sa va dati seama de greselile voastre.

    • Radu Post author spune:

      papă o lămuie

  • Labe triste spune:

    SNSPA = Sa Nu Sugi Puli Aiurea!…
    ce va minunati atata ca asta se invata acolo?
    Ati pierdut vremea sa cititi si sa postati un comment…. in care scrieti ca nu va place!
    Super tari toti!
    Pizdulici sau futalai, sunteti niste labe triste!
    V-as impusca pe toti cu cioburi din sticle de plastic ecologic!

  • Alexandra spune:

    Buna tuturor..( doresc sa incep intr-un mod pacifist, desi se pare ca am intervenit putin cam tarziu si poate comentariul meu , ce va fi destul de lung, e inutil pt. multi dintre voi)
    In primul rand tin sa mentionez ca aceasta ” replica” vine de la o studenta in anul 1 la S.N.S.P.A- facultatea de stiinte politice. Acum eu nu stiu in ce categorie sunt ” automat plasata” de proprietarul blogului si nici nu ma omoara curiozitatea in ceea ce priveste aceasta catalogare (destul de subiectiva, app).

    Singurul lucru corect pe care as putea sa il fac in legatura cu aceasta ” descriere artistica”( pe care recunosc ca am citit-o in intregime si am ras copios ) este exact acesta : sa ii acord acest titlu: DESCRIERE ARTISTICA .DE CE? Simplu: pentru ca asta este ..pura beletristica:)
    Apreciez originalitatea si dorinta ta „nestavilita” de creatie, dar nu apreciez ( pt. ca nu este moral) lipsa ta de OBIECTIVITATE.
    Se aduc acuze grave unei institutii de invatamnt superior ( pe ai carei membri intelegem ca nu „ii ai la suflet”) fara o baza obiectiva.
    Daca vrei sa afli adevarul te invit sa participi la un curs din cadrul S.N.S.P.A si apoi, daca doresti( este doar o simpla sugestie), sa iti revizuiesti „lucrarea educativa” destinata informarii publicului larg(din pacate).
    Stai linistit, nu e cazul sa dai deja un „replay”, citeste pana la capat. Nu incerc in mod pueril si prostesc sa te fac sa scrii lucruri bune despre S.N.S.P.A, iti cer doar sa aduci argumente solide si obiective cu care sa iti sustii ideile contra acestei universitati.Doar in cazul in care tu le aduci, ti se poate aduce „o contraarugmentare de-aia pe etape ” cum „am invatat noi aici la fabrica de paraziti cu limba de lemn cu doua straturi” ca sa citez si eu din „clasici”.
    Fara asa ceva, prezenta lurcare ti-ar putea aduce ceva probleme, daca cineva din colectivul de profesori s-ar deranja sa ti le cauzeze:) dar nu cred ca iti acorda atata importanta.
    Totusi, poate pentru ca nu am ce face, dat fiind faptul ca nu sunt la politehnica si nu m-am chinuit groaznic sa iau macar 6 „in cap” la BAC, sa intru la un profil amarat impreuna cu alti colegi identic de brilianti ca mine ,in acea institutie ce produce in ultimul timp numai capete luminate subit de facultate, unde oamenii se desteapta in mod surprinzator dupa ce au „tocat frunza la caini prin liceu” neavand curaj sa se duca la o facultate unde se da examen de admitere( desi nu ma refer decat la faculatile unde se intra pe dosar , nu ma pot abtine sa nu fac si eu o „mica” aroganta pe genul tau , scuzandu-ma pt. plagiat si asumandu-mi riscul de a suporta consecintele calomniei aduse, asa cum e pare ca ti le asumi si tu).Imi recunosc subiectivitatea , asta ca sa vezi ca se poate.
    Oricine poate vorbi multe si marunte , avand informatii mai mult sau mai putin adevarate) despre care nici el nu mai stie bine de unde le-a adunat si de ce le „da pe post”.
    Dupa ce am lansat si MOTIVAT aceasta invitatie pe care stiu ca nu o vei lua in considerare , pentru ca orgoliul nu te lasa ( ca o paranteza , sa stii ca orgoliul aduce de multe ori stii tu ce:> ,de care tu nu suferi stim stim..in fine..scz , nu vreau sa te „incarc ” cu aberatiile mele psihologice „a la S.N.S.P.A”), imi cer scuze pentru interventia si lungile mele paranteze „lipsite de sens” ( deh..asa invatam noi aici sa vorbim mult , intelegi tu „prostitutie intelectuala”… bla bla bla, scuze ca a trebuit sa suporti atata incultura, dar asta e! acum , hai c-o zic eu sa te scutesc .. m-am atacat si eu putin, la naibaa)
    Motivul pentru care am tinut acest „discurs tragico- patetic ” , este dat tocmai de „tragicul ” si „pateticul” care se ascund in spatele vorbelor tale.
    Gandeste-te putin la toti cei care pot accesa blogul asta ( ma refer si la copii) si pot vedea cam ce inseamna in ziua de azi informatia. DA, informatia, pe care tu o discreditezi in modul cel mai josnic cu putinta pentru ca nu ii vezi sensul. Nu ma astept sa intelegi vreo boaba din ce se face la facultatea de comunicare si relatii publice pentru ca tu nu intelegi scopul comunicarii in sine.Citez”Eu ce fac acuma? SFINTE CĂCAT, COMUNIC! ŞI N-AM FĂCUT MASTER ÎN “COMUNICARE ŞI RELAŢII PUBLICE” ! Ca să vezi! Se poate! E magie! Chiar îţi trebuie facultate + master ca să înveţi să zâmbeşti frumos şi să minţi printre dinţi ? A ajuns lumea în aşa hal de jos încât se cer doctori în ipocrizie? ”
    Iti raspund eu :DA!a ajuns in asa hal incat persoane ca tine pot sa ia in ras niste copii care nu au avut alta intentie decat de a invata ceva cand au dat la facultate, pt. a reusi in viata. Daca nu vor reusi , fix problema lor.DE CE TREBUIE SA INTRE AUTOMAT IN CATEGORIA” lăbari şi lăbăriţe”?? iti raspund tot eu..pentru ca lumea a ajuns in asa hal incat persoane ca tine pot vorbi LIBER( si nu e vreo nostalgie comunista, e doar o realitate destul de trista)
    Nu stiu cat le trebuie lor sau cat e de utila specializarea , dat fiind faptul ca nu e singura universitate la care exista un profil de genul asta ( exista si in UNIVERSITATEA BUCURESTI si probabi mai sunt ), dar stiu cam cat ti-ar trebui tie, in fond si la urma urmei:) chiar ai nevoie.
    Tu nu comunici, nu transmiti niciun mesaj concret, tu doar sfidezi, calci in picioare , jignesti, folosesti cuvinte „grele”, vulgare. E stilul tau, jos palaria, dar trist este faptul ca poti fi luat drept exemplu pentru ca nu stii sa te autocenzurezi:|
    SFAT: daca tot pui „cul” in testicul , pune un „cul” obiectiv sa stie lumea ca e vb de „COAIE”.
    Vb lui Ion Vinea” jos arta , caci s-a prostituat!”..in cazul asta e vb despre mai mult decat arta , cai tu falsifici realitatea.
    multumesc frumos atat pentru faptul ca m-ai suportat, cat si pt, viitorul delete, sau viitoarele jigniri aduse..caci asa cum spuneam doresc sa incep intr-un mod pacifist , deci am sa termin in acelasi fel.

    mult succes in continuare:*

    • Radu Post author spune:

      e reply nu replay, proasto. in rest nu am putut citi mai mult de 5 randuri, pentru ca esti incoerenta si nu stii sa argumentezi. ti sepotriveste bine facultata aia.

    • Manowar spune:

      7/10, l-ai convins ca esti pe bune si chiar tii lectii despre comunicare in timp ce scrii in halul ala. 7 ca l-ai convins pe el, 7 ca pe mine nu m-ai fi fraierit.

    • Alexandru spune:

      Futu-ți morții mă-ti!
      Ai scris vreo 100 de rânduri în care ai cuprins maxim 2 idei. Da-ți-aș la muie (în timp ce-mi filosofezi).
      Și ne mai întrebăm de ce urâm politicienii.
      Hai baftă că îți vine sesiunea.

  • Alexandra D spune:

    Am citit asta acum un an, inainte sa dau la SNSPA si sincera sa fiu, pe atunci ma pusese pe ganduri. Raspund acum, pentru ca acum ma simt in masura de a spune ceva(sa te contrazic sau nu). Ei bine, nu o voi face pentru ca exista acele fete de care vorbesti, m-am convins de asta, dar avand in vedere ca de anul acesta sunt si studenta la ASE, pot spune ca nu e mare diferenta intre cele doua universitati, ba chiar as pleda pentru SNSPA.
    Sunt multe care habar nu au de ce au dat la aceasta facultate, si probabil ca acelea vor ajunge maxim secretare, dar sunt si strudenti care vor sa faca ceva in acest domeniu(ma refer la advertising) nu pentru ca li s-a parut atractiv numele, ci pentru ca i-a preocupat asta inca din liceu si au fost implicati in anumite proiecte, ceea ce i-a determinat sa faca alegerea asta. Vreau sa conchid prin a spune ca daca iti doresti cu adevarat sa faci ceva anume si ai cunostinte poti reusi indiferent de facultatea pe care o urmezi deoarece nicio facultate nu te invata indeajuns pentru a excela, trebuie doar sa muncesti din greu pentru a ajunge sus.
    p.s.: nu facultatea e de vina, ci acele persoanele fara creier care o urmeaza (e valabil pentru orice facultate, pentru ca persoane fara creier exista peste tot)

  • Robert spune:

    Eşti tare prost, tinere (tu, ăsta care ai scris articolul). Sperăm că te-ai mai deşteptat din 2009 până acum.

  • mery spune:

    Pacat de voi cei care chiar va dati silinta sa intrati la SNSPA.
    Din pacate tot cei cu pile intra, chiar daca sunt prosti de bubuie.
    Vezi cazul lui Vasile Valentin, pila deputatului Florin Postolachi care a intrat fara sa sustina nici un examen ( acum ar trebui sa fie anul 2, daca o fi reusit sa-si cumpere si examenele de an )
    De aia ies prosti de pe bancile acestei facultati, pt ca cei seriosi si cu dorinta de a invata nu au loc….
    Nu generalizez ,dar ma infior cand vad cata nedreptate exista in defavoarea tinerilor studiosi.

  • Cosmin spune:

    HAHAHAHAHAHA! Uau pe BUNE? Ca sa citez colectia de atomi care a scris asta: „Mi s-a părut doar amuzant.” E la nivelul ala de Las Fierbinti, in care cei care se recunosc in personaje rad pentru ca se recunosc in ele, iar cei care duc un stil de viata si au conceptii la ani lumina distanta de personaje rad pe sistemu eeeeeeeteeeee maimuta hăhăhă.

    Dar ce e trist e ca la cateva puncte ai dreptate, nu nu la alea care au legatura cu facultatea, la alea care au legatura cu studentii. Frate stai linistit FCRP e un organism cu anticorpi, se numesc examene iar toate piti alea de care zici nu ajung in anu 3, iar daca ajung nu trec licenta, iar daca trec licenta oricum nu le angajeaza nici prastia.

    Totusi ai uitat sa zici de aia care iau ce au invatat in facultate in propriile maini, nu doar invata ca niste drone penibile ci si aplica carierele pe care le construiesc. Nu-ti trebuie facultate ca sa scrii un articol, iti trebuie facultate ca sa analizezi un articol si sa faci altul mai bun, stii tu chestii mai complicate decat prima mana de gheorlaneala

  • Alina spune:

    Nu-ti plac comentariile mele ca vad ca nu le-ai publicat. Sunt mai frumoase alea in care lumea injura ca la usa cortului presupun. Genial esti! Felicitari!

    • Radu Post author spune:

      haha nu le publica automat pe alea cu frustrat, ca stie calculatoru cand o proasta e proasta si a invatat psihologie din filme cu stephen seagal si foloseste cuvinte carora nu le stie sensul. daca imi definesti frustrat fara sa te uiti pe goagal iti public comentariile. si daca definitia nu e complet pe langa, evident.

      • Blue spune:

        Haha! Boule!

  • Everyonesaloser spune:

    Luam in considerare posibilitatea sa dau la relatii publice, nu la SNSPA, dar in fine. Am dat peste postul asta si tocmai m-am razgandit.

    Also, big fan, keep it up

    • Radu Post author spune:

      ma bucur ca am facut o fapta buna. sa iti numesti primul copil dupa mine

  • gia spune:

    De acoooooord! Dar despre Fucultatea de asa-zise stiinte pulitice de la Universitate ce parere ai?

Adaugă un comentariu