Veneratul chiloţilor

Am fost vineri la o prezentare J*lidon (nu fac reclamă). Şi vorbeau muierile ălea aşa de serios despre colecţia nouă de chiloţi, de parcă brusc am picat într-un univers paralel în care chiloţii au vreo relevanţă. S-a uitat cineva, în istorie, la chiloţii unei tipe? Da realmente să se uite la ei. Să se uite la ei şi să-i vadă. Să admire broderia, nu să încerce să ghicească pizda pe sub ea. Femeile tot încearcă, uneori, să te facă să admiri chiloţii. Nu merge. Chiar nu îi pasă nici unui bărbat de ei. Dialogul clasic, prin care SIGUR aţi trecut şi voi e:
Ea, ţopăind prin cameră, în chiloţi:
-Îţi plac chiloţii mei ?
El, cu pula măciucă:
-Da. Dă-i jos mai repede.

Nu e un articol de îmbrăcăminte care să se expună ochiului prea mult timp. Dacă i-ai dat pantalonii jos, deja e clar că e de acord, şi chiloţii zboară în următoarele 6.2 secunde. Sau dacă nu zboară, că vrei să o impresionezi cu preludiul, oricum nu te uiţi la ei că eşti ocupat să-i sugi mămăliga dintre dinţi şi să o mângâi pe ţâţe.

Pe seară am ajuns la lansarea unei cărţi de versuri scrise pe femei dezbrăcate, în A. Clar făcută ca elogiu femeii, de oameni care admiră femeia. Ceea ce îmi aduce aminte de următoarea veche concluzie a mea:
Există două tipuri de bărbaţi: Ăia care venerează femeia, şi ăia care o fut.

Just, oricărei femei îi place să aibă un lingău care o ridică pe un piedestal, îi scrie poezii, şi se uită la ea ca la o zeiţă, aşa moale şi tălâmb. Dar ăla nu o fute. Niciodată nu o să o fută. O fute mârlanul pe care-l doare în cur.

Pentru că femeia nu vrea un mascul sensibil, care să îşi dedice existenţa spirituală fiinţei ei. Vrea un nesimţit leneş, care se scarpină la coaie în public, nu-i ia nici un rahat, decât bani din portofel ca să iasă la bere cu prietenii, nu-i face nici o declaraţie, o tratează ca pe o bucată de carne, şi de ziua ei îi spune că se duce să se vadă cu “o amică”, pentru că n-are chef de vrajeli tipice.

De ce vrea femeia un asemenea mascul ? Simplu! Ca să-l transforme într-un lingău dedicat fiinţei ei care-i scrie poezii şi se uită la ea ca la o zeiţă. Dacă vine unul direct aşa la ea, n-are nici un farmec. Vrea satisfacţia aia că pizda ei a transformat tractoristul în boem. Că l-a făcut pe ăla pe care-l doare în pulă să înveţe constelaţiile ca să aibă ce să-i arate ei pe cer când se ţin în braţe noaptea în parc.

Corect, e mai satisfăcător să iei ceva de căcat şi să il faci exact cum vrei tu, decât să îţi vină la nas direct cum vrei. Dar, mica problemă e că de obicei nu iţi iese. Nu poţi să faci din căcat bici mereu. Şi de-aia femeia are un ciclu foarte interesant de existenţă. Stă cu un nesimţit indiferent o perioadă, încearcă să-l schimbe, vede că nu-i iese, renunţă la el şi se duce la fraierul care o venerează (toate femeile au unul), DAR NU SE FUTE CU EL! Doar se plânge că bărbaţii sunt porci şi că ce fain e el, ca nu e aşa, şi că o să facă o femeie fericită într-o bună zi, dar nu pe ea, că sunt doar prieteni. Îşi şterge lacrimile şi caută alt porc pe care crede ea că îl poate metamorfoza în făt-frumos.

Nu, acuma o să ziceţi, după filozofeala asta, că io aş fi fraierul frustrat care e “doar prieten”. Nah. N-am fost niciodată. Io-s porcul perfect. Ăla care pare că poate fi schimbat.

Da, pisi, uite-te la mine. Ştiu că-s porc şi nu-mi pasă de nimeni şi nimic. Fac totul doar ca să mă distrez, dar uite-te mai atent. E un licăr de speranţă în ochii mei. Se vede clar că în esenţă sunt un tip sensibil, care probabil a fost rănit mai de mult şi acum se închide în sine de teamă să nu fie rănit din nou. De fapt nu-s porc deloc, e doar o mască. Îmi trebuie de fapt o femeie puternică, adevărată, tu, ca sa mă deschid ca o floare şi să îmi descopăr iar latura sensibilă şi romantică. Cum? Ţi-ai dat seama după ceva timp că de fapt tot licărul ăla de speranţă e teatru şi că-s porc misogin şi egoist până-n măduva oaselor? Hai, nu pleca plângând. Pleacă şi atât.

Cu cât de străduieşti mai mult să cucereşti o femeie, cu atât e mai mică şansa să reuşeşti. Dă-i o floare şi o să te ia de fraier. Dă-i un flit. Fă-o să te aştepte în ploaie. Scoate-o la întâlnire şi adu-ţi un prieten. Vorbeşte numa cu ăla şi n-o băga în seamă decât când vrei să îi tragi o palma la cur. Pune-o să-ţi plătească alcoolul. N-o conduce niciodată acasă. Trimite-o acasă fix după ce o fuţi. Sun-o cu juma de oră înainte de a te întâlni cu ea (când deja e machiată şi îmbrăcată) şi spune-i că nu mai ai nici un chef şi stai în casă să te joci la calculator. Spune-i că prietenele ei îs urâte şi proaste. De faţă cu ele. Bate-i un amic, preferabil puletele care o venerează. Menţionează uneori că fostele arătau mai bine. Las-o mereu în dubiul că te fuţi cu altele. Când te întreabă răspunde doar “Da’ ce eşti aşa curioasă?”. Şi cel mai important, pune absolut totul înaintea ei pe lista priorităţilor. Muncă, amici, bere, somn, calculator, bere, “amice”.

Aşa cucereşti o femeie. Nu cu chestii romantice.

***

Comentarii (236)

  • Trepadel Carierescu spune:

    Aştept cu interes inundaţia de comment-uri pro şi contra… :D

  • parerea mea spune:

    …. Cine draq nu a fost macar odata , la inceput , puletele care venereaza o femeie si cine draq nu a avut macar o prietena care i-a spus ca el e deosebit dar ei sunt doar amici… plm …
    Abia cand am devenit marlan am inceput sa inteleg femeia….

    100% dreptate

  • altered ego spune:

    Stai sa vezi avalansa de domnisoare in denial..

  • Alessa spune:

    Intr-adevar, femeile nu vor langa ele un fraier care sa le aprobe si sa le venereze tot timpul…un pic de provocare nu strica…dar ”animalele” sunt trimise la plimbare urgent.

    • Radu Post author spune:

      ^pana iti dai tu seama ca ala e animal, animalu deja s-a plictisit de tine, si il doare in cur.

  • Aiurea spune:

    Foarte foarte filosofic! Ai perfecta dreptate! Dar toti stim asta! Adica daca ai minim 10 experiente sexuale cu tipe diferite iti dai seama cum sta treaba…

  • Merat spune:

    wow. so much bullshit!:)) funny! desi sunt fata chiar consider ca e funny. dar bullshit.

  • Dan Lee spune:

    Ce scrie aici sună cam ca la seminariile de dating ale lui David Deangelo şi Ross Jeffries, dar să ştiţi că sunt în mare parte adevărate. Doar cu menţiunea că porcul şi tractoristul sunt aleşi pentru că degajă mai multă masculinitate decât poetul efeminat. Femeia simte instinctiv asta şi se fute cu „tractoristul” ca să facă copii, pe care îi va creşte „poetul”.

    Asta îmi aminteşte de anecdota în care la miezul nopţii Eminescu scria poezii în Cişmigiu pentru Veronica Micle în timp ce Caragiale rupea patul cu… Veronica Micle. :lol:

  • Alessa spune:

    @Radu: Faza nu e „pana iti dai tu seama”…iti dai seama sau nu..si daca da, tot la plimbare ajunge din prima…dar acum eu vorbesc in numele meu, nush cum procedeaza altele sau altzii :)

  • Delia spune:

    Ce porc esti. Dar ai dreaptate :))

  • perseu77 spune:

    Mi-am facut mai demult cont pe sentimente.ro sa caut marea dragoste…. nu sunt un bloggar paduchioas…
    Chestia e, si ar trebui sa descopere si radu ca sunt cam 15- 20 %fete, femei din Republica Moldova, orasul Kishinev.
    Nu stiu ce se intampla cu aceasta categorie de moldovence rusofone de peste Prut, da ma oripilez cand vad cat sunt de urate…
    majoritatea sunt schimonosite, au o fata de cur.
    Cine are cont pe sentimente poate sa probeze acest lucru. Oare basarabence frumoase nu mai exista?
    Cred ca Radu ar trebui intr un viitor sa scrie si despre asta..

  • dodoasca spune:

    perseu,

    Sugi pula oagare coclit, gaozare !

    @Radu

    Animalu’ se imblanzeste cu plozi, asta ai uitat sa spui. Ca dupa ce apare plodul s-a terminat cu porcii, tractoristii si altii din categoria de masculi descrisa de tine.

  • Bogdan spune:

    Interesant punctul de vedere al lui Radu, chiar amuzant, textul este bun, scris cu talent, ca de obicei, numai că ceea ce scrie Radu despre femeie este punctul de vedere al unui tânăr de douăzeci de ani (etern valabil și foarte funny este ceea ce a scris Radu despre chiloții femeilor, despre cum îi văd ele și despre cum îi vedem noi, bărbații).
    Când o să mai treacă niște ani peste Radu, o să vadă (dacă nu o să rămână la nivelul de veșnic adolescent, este posibil) că lucrurile nu stau chiar așa cum spune el.
    Sunt femei tinere, care au reușit în viață, frumoase, inteligente, cărora dacă Radu le face una dintre figurile de care vorbește, ele se pișă pe fața lui.
    Bineînțeles, dacă Radu, la o anumită vârstă, o să se complacă în rolul de bou și o să aibă de-a face cu o vacă, ceea ce scrie el, acum, despre cum trebuie să te comporți cu o femeie, va rămâne valabil și mai târziu.
    Firește, nu trebuie să fii poetul ratat care cântă pizda femeii, fără să aibă de-a face cu ea, dar nu este nici o rușine să iubești, să faci complimente sau să duci o floare, să ai maniere, în general, dacă ai cu cine, trebuie, însă, când este de acționat, să acționezi, orice lucru are un timp al lui. Nu știu, asta să fie, oare, ceea ce filozofii numesc calea de mijloc? :)
    Să fii iubit, Radu! :)

  • Aiurea spune:

    80% dintre barbati nu stiu ca cresc copii altora…

  • lol spune:

    taica-tu stie?

  • Alessa spune:

    Aplauze pentru Bogdan!!!There is hope…nu toti barbatii e porci!

  • XXX spune:

    Mah centaure(Radu) eu is curios. Tu cu atitudinea asta futi si altceva in afara de picioare in gard si papusa ta gonflabila?

  • Bogdan spune:

    Mersi, Alessa! :) Radu, propriu-zis, nu e vinovat, de vină pentru ceea ce a scris Radu, sunt două lucruri: vârsta lui și societatea în care trăim, care este aiurea.
    Pe de altă parte, am și eu momente când o mai dau în bară (cine naibii nu o mai dă în bară din când în când? :)), dar, în general, caut să am un comportament cât mai OK.

  • Ms Gahan Miller spune:

    Prima data cand sunt 100% perfect de acord cu tine, iar tipele care te contrazic stiu si ele ca asa e. Niciodata nu o sa alegem poetul in detrimentul porcului. Ciudat e ca apoi tot noi ne plangem.

  • dodoasca spune:

    Deci avem 3 po(u)ieti pana acum….

    Alessa, imi faci si mie un bot ? Graso !

  • dodoasca spune:

    Ms. Miller,

    Pai va plangeti pentru ca vreti ceva ce nu se poate… Un tractorist care sa scrie poezii. Sau un po(u)iet care sa futa bine.

  • Ms Gahan Miller spune:

    @Dodoasca

    Am vazut tractoristi care scriu poezii.Pacat ca nu ii tine „talentul” prea mult.

  • Bogdan spune:

    Nu știu, de ce o gagică poate să aleagă numai dintre două tipuri existente, tractorist și poet? :) Bărbații, numai așa pot fi împărțiți?
    Dacă mergem pe ideea asta, hai să împărțim și gagicile în două tipuri. Care categorisire e cea mai bună?
    Proaste vs deștepte?
    Curve vs necurve?
    Tipe care se fut vs tipe care nu se fut?

    Mulțumită anumitor tipi, uite că s-a rezolvat problema tipoligiei persoanelor, și gata, în lume există numai două tipuri de fiecare sex.

  • Alessa spune:

    Care e problema ta Dodoasca? S-a crapat cantarul cu tine si ai aterizat aici??? Du-te de numara poeti…

  • sclipi spune:

    bogdan, cu o atitudine ca cea pe care o propui vei avea f mult succes la femei(le care au nevoie de confirmare: supraponderale, cu ten acneic, cu picioare scurte, cu nasu’ mare, divortate, studente la psihologie etc.)

  • Bogdan spune:

    Sclipi,
    În primul rând, nu înțeleg care este acea atitudine a mea, la care te referi, și care ar fi cea contrară? Poate vina mea este că nu doresc să fiu tractorist, în timp ce tu vrei asta din adâncul sufletului tău? :)

    Sclipi, spre informarea ta, am avut parte de destule tipe și frumoase și deștepte, probabil mai multe decît o să ai tu parte în 100 de vieți de acum încolo.
    Tot spre informarea ta, sunt destul tipe mișto, care nu au nevoie de confirmare, printre divorțate sau studente la psihologie, faptul de a aparține uneia dinte aceste două categorii nu presupune, logic, după mine, starea indicată de tine.
    Dacă tu îmi explici de ce anume o tipă divorțată are nevoie automat de confirmare, și reușești să demonstrezi asta în mod coerent, eu îți voi da dreptate în tot ce zici.

  • razvan spune:

    yeah, the unclefucker is back!
    dupa avalansa aia de texte de cacat, credeam ca ti-ai pierdut mojo-ul; asa, scrie nene despre ce stii tu mai bine

  • Schioru spune:

    Cata dreptate ai….si inca o chestie care reiese de aici: Barbatii nu se nasc misogini, devin misogini dupa o serie de astfel de experiente in care venereaza bastardul de copchila increzuta si primesc replici de genul: „Vai esti prea bun pt mine, meriti ceva mai bun decat mine, etc.” Pai daca eu sunt prea bun pt tine, ca te tin in puf, tu ce mortii ma-tii crezi ca meriti?…Unul sa te scuipe si sa te bata toata ziua, asta meriti…adica exact ideea topicului aici de fata…
    Ati realizat ca eu sunt una din victimele acestor divine creaturi, facute doar pt a fi futute si batute si iar futute…intre timp am devenit cel mai mare misogin in viata, saru’mana tarfelor care m-ati ajutat…n-as putea spune ca-mi pare rau…

  • perseu77 spune:

    Dodoasca o fi probabil vreun element asexuat. nu se stie ce e in buletin..probabil se simti cu fata de cur si oricum e atins,-a in orgoliu.. probabil e unul, una din bloggerii paduchiosi, mucosi descrisa de radu in blogul anterior.
    Dodoasca, multumesc la fel!
    daca ai fi baiat, nu ti-as sparge decat muia nu si rozeta precum te asteptai.. aia probabil o ai sparta de la borcan…
    te dai mare in pantaloni scurti… sunt sigur ca esti o fiinta galbejita vai de curu ei smechera in spatele monitorului….Muie tie in final…

  • Milf spune:

    :)) oh.. abia astept sa-mi confirme cineva ca exist. sunt o milf mica si trista, unde mai pui ca am si divortat acu’ cativa ani. deci sunt victima perfecta pentru tractoristi, right?
    :))
    si-n loc sa ma las sedusa cu o viteza de min 5 m/sec, ete ca stau in chilotzii mei cu dantela, si rad de toti purtatorii de pula. evident, nu si atunci cand ma fut :)) am constatat eu ca barbatilor le cam moare la intrare cand incearca sa futa o femeie care crapa de ras.

  • alex86 spune:

    pe sistemul futi nu futi, vremea pulii trece…
    Ma indentific cu poetul mai sus mentionat dar am fost si misoginul nesimtit(intentionat desigur) Concluzie? futi anumite categorii cu ambele din haptitudini mentionate dar cum majoritatea de pizde este alea care doreste misogini, din pacate.. asta trebuie sa fim.

  • Mihai spune:

    Stii vorba aia:
    Fmemeile-s proaste, n-ai vazut ce se intampla daca te porti frumos cu ele? se fut cu altul!

  • Adelaida spune:

    CORECT !!! :)

  • Andreea spune:

    Ba, uite ce-a facut postu tau din poetul meu : l-a facut tractorist! Multumim, centaure, esti ca viagra.

  • euuu spune:

    mihai … bine ca esti tu destept.
    bogdan, esti baiat destept. si stilat!!:)
    si radule. o parte din ce zici e adevar…aia ca uneori suntem masochiste… si intr-adevar, uneori ne trezim prea tarziu. dar macar stim pe viitor.

  • Bogdan spune:

    Mersi, Euuu. Mi-am câștigat ziua. :)

  • chilotu fermecat spune:

    Sa iti spun sincer te citesc numai de vre-o 2 luni si am si inceput sa imi displaca blogu

    Devii din ce in ce mai sec.

    Nu numai ca e aberant o prezentare la J*lidon dar in primul si in primul rand daca e aberant tu ce cautai acolo , si in al doilea rand daca tot ai fost acolo si ti s-a parut aberant de ce mai mentionezi pe blog.

    Sincer sa iti spun erau mult mai ” pline de invataturi ” articolele ” Tratat de pulologie ” , care apropo , a devenit mass , ala cu anarhistii si multe altele mai putin asta

    Sa iti spun sincer de fapt nici macar nu am terminat de citit mai mult de primul alineat , poate pana la final are vre-un sens dar nu am avut rabdare sa il termin

    Incepi sa devii prea comercial

  • dodoasca spune:

    Perseu, mama. Baga sabia-n teaca ca ma spariu repede. Observ ca ai fetish-uri cu fiinte galbejite (necrofil ? poate ?).

    @alessa

    Am cativa in congelator, trebuie sa-i cos la loc ca de cand i-am facut bucati sa incapa in rafturi nu mai stiu care cum este. Am senzatia ca ne potrivim, eu mananc po(u)eti tu ii… ma rog, ce-oi face tu cu ei acolo…

    @schioru

    Ba se nasc, numai ca unii se prind mai tarziu. Mai bine mai tarziu decat niciodata, vorba ceea.

    @ Ms. Miller

    Una e sa-i vezi si alta e sa-i futi… cred. Pe principiul asta stiu si eu unde-i pula/pizda, dar nu ma ajuta sa (ma) fut mai mult.

    @ Mihai

    Nu-ti ramane decat sa devii „altul” ;)

    Offf „complicati” mai sunt po(u)ietii astia…

  • naughty_girl spune:

    niste chiloti frumosi poate nu iti ies in evidenta, dar daca ai gasi-o pe vreuna cu chilotii rupti sau foarte aiurea, cred ca i-ai observa si nu prea ti-ar placea…

  • Palarie spune:

    pula mea cata commurile dati de parca vreti sa mai scrieti voi inca un articol…

  • TriplaSeaca spune:

    Ai baut minim o bere cu Bad Pitzi?

  • cacat pisat unt mazga spune:

    ai fost la o prezentare jolidon? nu mai intru pe siteu’ asta.

  • Cristi spune:

    marlaniile sunt ok, dar de lasat in ploaie nu poti ca racesc la ovare si nu le mai poti fute. total nepragmatic

  • Bad Pitzi spune:

    Acu’ s-a prins toata lumea ca beau bere. Bine ca-i minim una si nu minim 5.

  • Dan Lee spune:

    @Bogdan – Nu te pricepi la femei. Oricât de inteligente ar fi şi oricât ar nega aceste adevăruri ele tot aşa vor proceda, pentru că atracţia sexuală se face la nivel inconştient.

    @Dodoasca – Un tractorist care scrie poezii este Miron Cozma, iar un poet care futea bine a fost Jim Morrison. :)

  • Bogdan spune:

    @Dan Lee

    M-ai băgat în ceață :) … Bun, eu nu zic, ca alții, că mă pricep la femei (este ca și cum ai zice că te pricepi la rotisat pui, făcut brînză, grădinărit … sună anost), dar, succes am avut de când mă știu.

    Adică, ce, e bine să le lași ploaie, să pui berea și altele înaintea lor (berea îngrașă!), să fii mitocan, asta este rețeta succesului? :)

    Bun, ce zice Radu merge pentru o anumită vârstă, dar, o femeie tânără, frumoasă, care a avut succes în carieră, s-a rafinat, are un set de valori, pur și simplu te respinge cât colo dacă ești mitocan. Aici vorbim de educație, Dane. Vorbim de una care a mai pus mâna pe o carte, a mai văzut o piesă de teatru, a ieșit dincolo, are un cerc elevat de cunoștințe și, care, la o adică, nu are nevoie de tine, dacă ești tractorit, sunt atîția alții care intră în lista ei de valori, cu care poate avea o relație.

    Merge, când sunt mai amețite, la douăzeci de ani, să le mai fraierești, să-ți mai accepte „ciorapii murdari”, dar pe acelea care au evoluat, nu mai, gata, s-a terminat. Unele rămân amețite toată viața, așa după cum amețiți rămân unii, la fel, toată viața, dacă targetul vostru, al tău și al lui Radu, o să rămână o viață amețitele, be my guests :) …

    • Radu Post author spune:

      cum bai, targetu’ vostru nu is alea de 20j de ani ? hai nu-mi spune ca vrei femei mature. la 30j de ani deja le miroase pizda a cadavru.

  • Dan Lee spune:

    @Bogdan – Articolul este puţin exagerat. Nu trebuie s-o laşi în ploaie sau să-i dai cu ciorapii pe la nas. Ideea e că un bărbat nu trebuie să pună femeia şi sexul pe primul plan în viaţa sa şi în acelaşi timp să aştepte ca o femeie să îl iubească aşa cum o făcea mămica lui.

    Plus de asta aici era vorba de sex nu de relaţii de lungă durată. Acolo se schimbă puţin datele problemei şi pămpălăii pot avea mai multe şanse, dar vor plăti un preţ mult mai mare.

    • Radu Post author spune:

      Nu. si la alea de lunga durata tre sa incepi mult mai nesimtit decat esti, si sa te imbunezi incet incet pana la nesimtirea ta reala. asa ea e multumita ca te-a schimbat, si tu esti multumit ca nu tre sa te schimbi.

      of, dragii mosului, aveti multe de invatat.

  • Bogdan spune:

    Radule, eu vorbeam în general, nu o să ai vecinic douăj’ de ani, asta este valabil numai dacă ai fi highlander, antichrist sau vampir :) …
    Dacă tu te-ai referit numai la adolescente, atunci trebuia să scrii: mă refer numai la categoria de vârstă douj’ – douj’ + de ani, ceea ce ar fi făcut ca ceea ce ai scris tu să fie pretty honest.

    Da, targetul meu este douj’+ de ani. :)

    PS Nu am simțit miros de cadavru în cazul acel, poate mai încolo, când trec la categoria forty, dar mai am până atunci, o eternitate.

    • Radu Post author spune:

      nu vad de ce trebuie sa ti se schimbe targetu daca imbatranesti. proastele de 20 cauta mereu unu de 35-40, cred ele ca par mai sofisticate daca se prezinta cu unu’ mai matur. Ca sunt mature prin asociere. femei pruaste.

  • Alessa spune:

    Daca nu ati fi atat de ”afectati” de femei si de relatiile cu ele nu ati mai polemiza atat…Acuma Radu, astept sa sari ca ars.

    • Radu Post author spune:

      afectat? depinde ce intelegi. normal ca sunt intr-o masura afectat. doar e una dintre ocupatiile mele principale. Si normal ca uneori nu-mi iese, ca doar nu-s zeus. Dar daca trag linie, am un procent destul de bun incat afectat sa nu fie sinonim cu frustrat

  • Bogdan spune:

    Radule, ce să zic, m-ai încuiat, cu cele de douj’ de ani care caută tipi de 35-40 de ani, ca să pară mature prin asociere :). Nu mai ai decât o șansă, să faci bani și să fii un al doilea Hugh Heffner, întreprindere la care îți doresc succes! :) Totuși, din câte știu, parcă tot alea la 30 știu meserie, aceasta e vârsta la care ele știu meserie (cele talentate, bineînțeles). Iar o corporatistă de 30, superocupată, cînd o pune, între boardmeetinguri, este o fiară, crede-mă.

    • Radu Post author spune:

      n-ai nevoie ma de bani. o faci pe artistu putin si gata.

  • Alina spune:

    n-am parcurs tot carnatul de comments, dar felicitari. nu-s o domnisoara in denial:P si zic sus si tare(oups) ca ai mare dreptate, radule! barbatii care se astern ca presul la picioarele unei femei nu sunt buni decat sa se stearga pe picioare pe ei:P. aviz amatorilor:D. si dup-asta, or sa fie tanti care sa se planga de lipsa de romantism…le tin si eu isonul uneori, dar wtf, ne-o facem cu mana noastra! bissous!=))

  • Bogdan spune:

    Merge și asta cu artistul, dar aia cu banii e cea sigură, trăim în vremuri mercantile, în care artistul român nu este apreciat la justa lui valoare! :)

  • Bogdan spune:

    Dane,
    O să fiu zen budist și o să spun că dacă ai de-a face cu o gagică de calitate, chiar dacă ai parte numai de o noapte petrecută cu ea, noaptea aia valorează cât o eternitate, în timp ce o relație de câțiva ani cu cine nu trebuie, nu valorează nici cît praful de pe șevaletul maestrului.

  • Anavrin spune:

    foarte tare! textul asta pare a fi scris ca o lectie pentru agatat femei doar ca…cine va urma lectia va ramane fara, cel mai probabil. felicitari! =))

  • Daniela spune:

    ma, Raducu, in afara ca n-am aflat cum ti-a fost la prezentare, ti-au mai scapat 2 chestii. de fapt doua jumate. de la mine asa se vede. dar, las’ ca te faci tu mare si o sa le vezi si p’alea ;)
    @Bogdan: io n-am nimmic cu MB :)

  • Ade spune:

    deci d’aia inca vreau eu sa-l fut p’ala……..

  • dodoasca spune:

    Bogdane,

    Tu esti ala care mi-a scapat din congelator ? Stiam eu ca lipseste un cap de acolo… nu ieseau la numar…

    Alessa,

    Nu ai face diferenta dintre o discutie si o polemica nici daca te-ar lovi peste gura ca o pula de cal.

  • krossfire spune:

    Stii care-i partea super naspa la blogul tau ? Ca pe langa fani si nefani sunt destui care nu se prind ca in spatele mistourilor exista un stil si ceva background cultural. Astora le crese in intestin speranta ca vor putea face misto de o chestie si lumea ii va aclama la un moment dat si polueaza cu tot felul de copy-blogs.

    Cum naiba se face ca de fiecare data cand apare un blog mai treaz nivelul general scade in loc sa creasca ?!!

  • Eli spune:

    @ Ai dat cea mai tare replica din istoria omenirii .Ever!

  • euuu spune:

    Radule, esti tare daca te-ai prins de unele chestii la varsta ta :)) vad unii care nici pe la 30-35 n-au „succesuri” :)))
    oricum….eu sunt total de acord cu Bogdan….am acceptat si eu pana la un punct ceea ce se cheama „compromisuri” sau cum vreti voi sa le spuneti,dar totate pana la un punct.Nu sunt bataia de joc a nimanui.

  • Eli spune:

    @ LOL

  • gioni bravo spune:

    Toti barbatii isi schimb ordinea prioritatilor daca dau peste una de-o cred miezu\’. Poa\’ sa fie si proasta de la tara, nu va mai cacati atata cu corporatiste. Daca vrei sa te futi (fara sa-ti vezi copiii-n ochii ei :))
    atunci e chiar amuzant s-o vezi cum incearca sa te schimbe si cat poate sa creada ca o sa reuseasca :)

  • euuu spune:

    Dan lee …iti dau perfecta dreptate…totul se produce la nivel inconstient. dar daca vrei cu adevarat, inveti sa te AUTOCONTROLEZI. si ce iti da putere sa te autocontrolezi? satisfactia pe care o ai cand vezi ca nu poate face cnv ce vrea din tine.

  • Bogdan spune:

    Dodoașcă,
    Da, eu sunt capul ăla care lipsește, ești nesimțit tare dacă nu ai observat că sunt, acum, în gâtul tău, să moară vanilia mea, l-am tăiat și pe Houdini! :)

  • Daniela spune:

    si chilotii jolidon? cum a fost cu chilotii?

  • Alessa spune:

    @Dodoasca: nu te mai obosi sa pari inteligent ca-ti iese exact contrariul…mai bine ia un DEX si lumineaza-te inainte sa faci afirmatii. A da… si felicitari pentru limbajul elevat. Esti mult prea coolt pentru mine…vaaaai.

  • Ms Gahan Miller spune:

    @Dodoasca
    „Una e sa-i vezi si alta e sa-i futi… cred. ” – same thing for me (in cazul asta)

  • Adela spune:

    Mda….mi s-a intamplat tot ce zici tu aici,am tot avut veneratori si am si o relatie de 4 ani cu un tip care seamana foarte mult descrierii tale si culmea mi-a facut tot ce-ai zis tu acolo:mi-a dat flit,l-am asteptat in ploaie,m-a dat afara din casa,vine cu prieteni la intalniri,mi-a batut \"veneratorii\",mi-a facut prosti toti prietenii,etc si totul sub motivul ca e vedeta si e artist…ma atrage si-l iubesc….dar sincer o sa-i dau jet foarte curand pt un un tip care se poarta frumos cu mine si pe care nu-l iubesc….dar prefer sa am un sot care sa ma venereze,pot sa zic ca 4 ani el a fost singura mea aventura si atat.Deci ce-ai scris tu aici e valabil pt fetele care ori nu se respecta ori pt cele care nu se gandesc inca la un viitor serios.Iar pt baietii care iti urmeaza exemplul sa fie f constienti ca daca se obisnuiesc cu stilul asta de comportament fata de femei vor atarna toate terminatele si alaturi de ele vor sfarsi.

  • jinx spune:

    Adevarat dar exagerat.

  • maliciouspumpkin spune:

    Ma, eu nu sunt de acord. Intradevar, noi, muierile , acordam cam multa atentie lenjeriei. Da’ nici sa o mangai e cur, alea 6 secunde pe una cu chiloti albi din bumbac, baba style, mai mari cu 3 masuri nu crd ca ti-ar placea.

  • ahahahaha spune:

    Prea tare postu asta… Prea mult adevar, filozofie chiar. axaxaxaxa

  • Cosinus spune:

    Daca ceea ce scrii este intr-adevar ce crezi, si nu e un post la misto – inca nu mi-am dat seama – ti-ai pierdut un cititor. Nu ca te-ar afecta cu ceva.

  • perseu77 spune:

    mda.. se baga si Dodoasca care e un ambiguu sexual sa para tare.. trebuie ignorat ca oricum e prost,-a… De unde dreaq a aparut si el/ea aici.. o fi vreun emo!
    am vazut ca e dobitoc-a pt ca despre ceea ce am scris eu mai sus nu s-a prins… daca ar fi citit blogurile anterioare intelegea substratul…
    Dodoasca… mai baga tata din wc ul gandirii tale ca te ignor de acu…
    Nu te mai astepta sa iti raspund…pt ca esti nesemnificativ,-a.

  • Bogdan spune:

    Daniela,
    Pentru o noapte cu tine, mă dezic de MB! :)

  • Daniela spune:

    @Bogdan
    daca faci asta, iti dau nr de tel. pe blog la raducu

  • Bogdan spune:

    Ok, pune-l, nu-l vedem decât noi și toți bloggerii din România (și câțiva din străinătate, de origine română). Eu o să te sun și o să încerc să dau de tine, deși nu știu dacă o să am loc ei …

  • Daniela spune:

    @Bogdan
    trebuia sa intelegi 2 chestii din raspunsul meu. ai inteles shit. poti sa te dezici tu de ce vrei, nu ma fut cu tine
    @raducu
    ultimul meu comment are leg cu postu psihanalizeaza

  • Alexand spune:

    Asa da, domnu’ Radu. Asa mai merge, asta da marfa de „pitici gratis”.

  • Bogdan spune:

    Daniela,
    Numai la prostii te gândești … Eu dau o petrecere și aveam nevoie de cineva să mă ajute cu invitații, stuff, gen căratul tăvii, spălatul vaselor, deșertatul scrumierelor, curățenia de după, plătesc bine … Am nevoie și de un spălat de mașină. Ești studentă, nu vrei să câștigi un ban cinstit?

  • simi spune:

    bai, te transformi in dono!!!!!

  • Daniela spune:

    @ Bogdan
    cat/ce dai?

  • J.J. spune:

    o cuceresti pe ma-ta asa

  • Bogdan spune:

    100 pe oră?

  • Daniela spune:

    @Bogdan 100 ce? prefer bonduri japoneze acum

  • Bogdan spune:

    Lei. Dacă ai o ofertă în bonduri japoneze, eu nu pot să concurez cu așa ceva. Dacă, totuși, te răzgândești …

  • Mircea spune:

    Mare adevar graieste din gura ta :))) si tot stau si ma intreb oare de ce nu se prind de faza fetele ….. ah ca vor sa para mai culte.. doar sunt genii neintelese ….

  • wordcraftsman spune:

    bine, bine ai dreptate, in parte, dar nu generaliza. mi se pare dragut un fir de danteluta pe acolo. poate te incanta doar s-o vezi plimbandu-se in lenjerie prin casa, cine stie. poate nu vrei s-o vezi in permanenta in fofo goala.

    • Radu Post author spune:

      fofo fo evar!

  • Alex spune:

    Prietenul meu est un maaaare nesimtit!! dar de asta suntem inca impreuna.. :)

  • sony spune:

    Radule, ti-ai vinde ideile si talentu de a scrie lucruri dure dar haioase? Curiozitate, nu stiu daca cineva te-a mai intrebat… Ai publica o carte? Poate bat campii, poate nu. Spune-mi tu. Te intereseaza?
    Fuck, am uitat ca se pot folosi diacriticile pe blogul asta!

    • Radu Post author spune:

      nuj. poate intr-o zi. acuma ma simt prea pulete incult sa ma apuc de scris carti.

      si cred ca deja fac chestia cu scris lucruri dure si haioase la munca. se pune?

  • Mihai spune:

    Mai e o categorie: ala care nu e nici pulete, nici marlan. Mai sunt si alte categorii: aia care n-au nici prea multe idei, si probabil nici o viata si fac compuneri d-astea de le pun pe blog. Tu, asta care scrii, si voi restu, care acordati atata atentie unui text de genul asta, sincer, da sincer, chiar asa ganditi? Daca da, ori sunteti inca in liceu (caz in care, recunosc, macar e amuzant), ori nu v-a mers niciodata cu femeile si sunteti sau puleti, cu pretentii de marlan, sau marlani, cu fustrari de pulete.

  • euuu spune:

    :))) mihai

  • Druuuuu spune:

    Esti porc…dar femeilor le plac porcii. Acum baga sclipirea aia din ochi cum ca „pot sa fiu un barbat mai bun” si m-ai dat pe spate. Hai… doar vrei sa „cuceresti”, nu?

  • wermae spune:

    efortul de a-ti da cu parerea…
    scurt: daca susnumitul Radu ar fi mai mult decat un penix vorbitor (la fel ca toate celelalte penixuri vorbitoare de pe planeta), postul lui ar trebui sa afecteze majoritatea femelelor si sa faca sa se sesizize majoritatea masculilor. dar cum nu este – si nu stau sa va citesc comentariile ca sa fac rezumatul a ‘de ce nu este’, desi ar fi cea mai buna si rapida optiune -, parerea lui e doar inca o parere de acest gen.
    in concluzie, traiaxa bocserii, ca Radu-i clar nf. ceea ce nu-i neaparat rau, doar intristator.
    PS: suntem unici, la fel ca toti ceilalti.

  • Andy spune:

    Am iesit acum un an cu ocazia gunoiului asta de vallentines day cu una la o cina (asa credea ) , ea imbracata super (rochie etc.) eu intr-un trening patat si cu o braha puternica de vodka din seara precedenta , intr-un local de 2 lei unde mananc eu ciorba de varza acra sa-mi revin …. Urmarea ?? suntem impreuna de atunci + ca am lovit-o chiar in seara aia …. Deci urmati sfatul lui Radu … cat mai ciobani posibil ! Succesul este garantat

  • eu spune:

    de acord cu mihai. cacatu asta de scenariu a devenit atat de batatorit de toata lumea de mi se face si sila de el. deja stiu pe de rost toata „filosofia” de cacat vomitata de cate unu…de cate doi…de cate tot mai multi. in mod evident nici unu nu crede in balivernele astea…si cand mai auzi cate o fata aproband parca iti pare rau ca exista astfel de fapturi.
    majoritatea putzoilor din ziua de azi se uita la pizda ca la icoana…si stau si in limba in fatza parashutei cu care sunt impreuna…doar doar capata si ei ceva gaura. asa ca sa nu mai aud enormitati d’astea cu lasatu in ploaie, amanatul intalnirilor si alte cacaturi.
    tipu asta de scrie pe blog aici…probabil ramane setat de la catavencu si are in cap tot povestile de adormit copii ce le insira la ziar.

  • eu spune:

    si inca ceva…sunt covins ca autoru articolului e ca un catzelus dresat in fata individei cu care e impreuna (pretena-sa). pariez orice ca e asa. evident ca o sa nege…ca altfel si-ar iesi din rol…da’ am vazut la viata mea prea multi sclavi care in povesti erau mari viteji…si cand aparea „femela” plecau capul si taceau umili.

    ce ma dispera la un om cand e dovedit ca abereaza…e replica aia „hai ba…da’ chiar ati luat-o pe bune? pai eu glumeam”. Pai atunci la ce pula mea te mai apuci sa scrii niste enormitati daca nu ai nici un argument sa le sustii?

  • sony spune:

    nu se pune ce faci tu la muncă (:D)… adică e altceva o carte… totuşi… nu crezi? n-ai curaj? că e nevoie de puţin curaj… coaie ai, văd, că spui lucrurilor pe nume.
    Cum să-ţi zic, dincolo de idei, dincolo de subiectu abordat, fie el despre pizde, fie despre ipocrizia noastră, a celor care o recunosc dar şi a celor care nu recunosc, ai talent la scris. nu trebuie să-ţi spun eu asta. Cum ar arăta o carte… scrisă eventual sub pseudonim? recunosc, întreb asta din perspectiva unuia care ar putea-o şi publica.

    • Radu Post author spune:

      cand m-oi apuca de scris, te anunt

      si nujce13/eu cum iti zici. Esti prost/proasta. Imi plac psihologii astia de Fartzanesti ca tine, care ma citesc din 3 cuvinte. Stiu psihologi cu diploma care nu-si permit sa traga asa repede judecati de valoare.

  • tanga spune:

    intrebarea este de fapt : dantela sau bumbac ?

  • Milf spune:

    Ce atata philosophie cu P mare? Nu cred ca exista vreo femeie pe lumea asta care sa prefere sa si-o traga cu un barbat care n-o atrage, dar care-i scrie poezii. E fix o chestie de logica elementara. Raspunsul la \"Spit or swallow?\" implica faptul ca o suji.
    BTW Radule: daca mirosea a cadavru, e foarte posibil ca respectiva sa fi fost muarta, dragule. A zis cumva ceva de genul: n-o pupi decat daca ti-o las prin testament?

  • sanda spune:

    oare nu iti dai seama tu , ca barbat ,ca nu o sa intelegi niciodata femeia? pentru ca nicio femeie nu e sigura de ceea ce vrea…deductie logica?
    cred ca cea mai potrivita combinatie ar fi filosoful boem care fute bine.

  • Qualia spune:

    la partea cu cuceritul nu comentez. da, mai bine masculul care te taraste de par in pestera decat boemul cu esarfa in dungi si poezie la lumina lunii.
    dar cu chilotii, gresesti. dar vai! gresesi ingrozitor.
    probabil ai avut noroc de gagici care apreciaza importanta unei perechi sexoase de chiloti la fel de mult ca mine. nu te-a traumatizat nici una cu granny panties.
    hai sa o luam logic. o placi, vrei s-o futi, o dezbraci. si, hopa-topa, ce vad ochii tai? sub fustita microscopica de piele neagra, surpriza, chiloti din aia care acopera to curul, care au fost albi la un moment dat, dar sunt gri/bej de la atata spalat, gauriti daca se poate, cu elasticul iesit si eventual un donald duck pe pubis. iti spun eu ca orice maciuca s-ar duce dracu.
    nu mai bine o danteluta perversa? poate un satin,ceva? la spate doar 2 atze si un triunghi mic de material in fata care abia acopera bucuria?
    eu iti spun, cunosti femeia dupa chiloti. dar da, daca ai ajuns la chiloti, de ce sa vrei sa o mai cunosti,nu? :D

  • psycho8989fromhell spune:

    pe adevaratul ceoban nu-l sperie o biata pereche de boudigai gauriti… amin

  • trotzki spune:

    Bă, da\’ mie-mi place să o masturbez prin chiloţeii ăia de satin pînă se umple de smîrcîz şi sînt buni de aruncat. O simţi că i-e grijă de ei, că au fost scumpi, na, se mai încordează, da\’ tot stă pînă la urmă, că tot speră să se întîmple ceva. Atunci îi zici brusc \"iubi, ce super fini sînt chiloţii tăi, se simte prin ei cum îţi creşte flocii\", şi-apoi îi propui să o fuţi prin chiloţi, ca să nu te răneşti la pulă. (Iar dacă nu vrea, te ridici şi pleci.)

  • b-iulian spune:

    @radu ..ai dreptate ..femeile cauta prosti care sa le cante si bulangii care sa le-o traga ..dar crede-ma sunt femei proste rau ..care dau peste cate un bulangiu care le mai trage si cate una peste cap ca incerca sa il schimbe …sloganul meu ..cand te duci la o femeie o intrebi asa: vrei fututa si batuta sau batuta si fututa ….si da raspund inainte la comentarii am frustrari fata de femeia proasta…

  • bla bla spune:

    ni mai,(nu)ni se face reclama.
    barbatii nu sunt porci…pentru asta ar trebui sa fie instare sa si-o tina in erectie timp de 30 min fara ajutor alternativ,deci nu,nu sunt porci,in nici un caz!
    @bogdan:hmmm,te bag si a doua oara in seama,inca o data si sunt a ta!

  • camionagiu nespalat spune:

    @MILF,

    babo, nu s-a gasit nici unul sa-ti umple gura si probabil de aia rizi cind te scormonesc vrajitorii la pinzele de paianjen….
    ia sa rizi la mine sa vezi ce perna pe fatza iei si ce capra te fac cu atitudinea asta….

  • NVM spune:

    @ toti \"baietii\" care vor sa futa – nu plecati cu gandul asta la femei ca o sa ajungeti sa va faceti laba ca in majoritatea cazurilor.
    Si faza ca tre\’ sa fii porc, tractorist si alte magarii ce le spuneti voi sunt degeaba…sunt doar niste cazuri…exemple cum ar trebui sa fii uneori ca sa futi [din cate am citit am realizat ca asta e scopul \"suprem\"].
    La cat sunt de schimbatoare femeile nu exista un stereotip de barbat ce fute indiferent de conjunctura.Trebuie sa fii perspicace si foarte inteligent ca sa futi o femeie anume,dar ca sa futi pur si simplu trebuie doar sa ai mai multe femei.Si astfel daca esti doar porc si nu poti sa fii tractorist atunci futi pe cea care vrea un porc si asa mai departe puteti face analogia.
    Chestia e ca un orgasm,in cel mai fericit caz dureaza vreo 15 secunde[la femei ceva mai mult], iar fericirea sau implinirea ce poate sa ti-o ofere o femeie si invers…ei…asta o las s-o evaluati voi.
    Aici scrie o persoana [nu conteaza sexul] care a trecut prin numeroase ipostaze si care la un moment dar nu mai stia cine e…si bineinteles ca pentru pizda…
    Un lucru va pot spune cu siguranta: Exista parerea mea, parearea ta si adevarul! :))

  • NVM spune:

    PS: eu vorbesc de femei bune si frumoase si nu de nespalate, sifilitice sau zabaloase ca decat femei de genul asta mai bine o laba. Iar apropo de chiloti @Radu… :)) … nu stiu de ce ai inceput cu chiloti si ai terminat cu altceva cu totul diferit. Cam varza la tine in minte, dar iti spun eu ca pana la urma se vor sedimenta. Oricum ” god job „. Aproape ca am ras…comment-urile sunt mult mai haioase

  • pito spune:

    soooo true… cine nu-i de acord pur si simplu nu stie ce vorbeste

    raducule, tu esti pt noi astia de 20+ ani ce era( da, ERA) abjectu` pt cei de 30+. altfel spus, you rule :> mersi ca mi-ai pictat un zambet pe fata intr-o zi de luni, aveam nevoie

    and by the way, parerea mea e ca te regasesti total in ce a zis george carlin odata: „behind every cynic there is a disappointed idealist” ;)

  • Daniela spune:

    @NVM
    ce, ma?

  • eu spune:

    Radu
    12:19 am on February 16th, 2009

    si nujce13/eu cum iti zici. Esti prost/proasta. Imi plac psihologii astia de Fartzanesti ca tine, care ma citesc din 3 cuvinte. Stiu psihologi cu diploma care nu-si permit sa traga asa repede judecati de valoare.

    hahaha…ce penal. tu sigur nu ai 14 ani? modul de gandire, de reactie, cuvintele sunt apanajul acelei varste. cum ma mira faptul ca retardati gen gadea si gabriela vranceanu firea sunt platiti sa fie niste imbecili…tot asa raman de mirat si cand ma gandesc la cei care iti dau tie (si altora ca tine) bani sa scrie niste aberatii de copil de clasa a 7-a.
    pana la urma e 1 – 0 pentru tine…ca in pofida goliciunii din capul tau reusesti sa supavietuiesti. e bine macar ca tu te crezi inteligent…altfel probabil te sinucideai de mult dezamagit fiind de propria persoana.

  • uP spune:

    Deja m-au plictisit comentariile pe la jumate.

    Bogdane, spune drept. In relatiile tale cu femeile alea „bune” de care tot zici tu ca-s educate, iesite la teatru si in lume, ai patit vreodata sa tragi o besina foarte zgomotoasa dar total nevinovata in timpul actului sexual?

    Fii sincer, trebuie sa fi fost o zi din aia mai balonata. Sa vedem daca ai fost tractorist la viata ta. Sau daca in plimbarile facute prin parc, te-a palit pisarea si te-ai dus dupa un copac. Sau cu masina si ai tras in camp sa te pisi.

    Dar sa raspunzi sincer.

  • jill spune:

    intr-adevar provocarea e ceea ce atrage o femeie..asta si cu farmecul personal(pe pitipoancele verro nu le intereseaza ce a scris piticul btw….gagiul poate fi tot ce isi doresc sau ultimul prost..tot ce vad ele e un cash cow deci nu incercati sa aplicati conceptul acesta la fripturiste)
    daca vreti sa aveti sanse sa porniti atractia la o femeie folositi push-pull… adica doi pasi inainte unul inapoi..nu lasati niciodata de la voi pt ea,fiti intotdeauna brutal de sinceri,indicatii clar ca viata voastra e viata voastra..fiti o provocare nu deveniti un pampalau…ce a descris piticul e un caz extrem..desigur ca multe femei sunt atrase inconstient de asemenea comprotament dar la un moment dat ego ul va intra in ecuatie si o sa plece.asa ca luati cu un pic de sare …dar ramaneti o provocare..always
    btw am o usoara nedumerire…am fost de a lungul timpului in ambele posturi..dar cu un usor twist..femeile care ma considerau prietenu lor de suflet au fost foarte rau tratate…adica cam tot ceea ce zice piticul aici..lipsa de interes,nesimtiri le am facut curve le faceam de cacat in public…le ziceam in fata ca vreau sa le fut si ma minunam cum se zvarcolesc si mi explicau ele mie ca trebuie sa le vad asa..platonic…si totusi doreau sa mentina prietenia desi nu erau interesate romantic…uite aici o dilema interesanta

  • jill spune:

    ps:am observat referiri la david deangelo si altii(cred ca ce scrie radu aici e mai degraba david x..care e si un mare mancator de rahat btw..un porc adevarat nici nu retine ce a facut unei femei sau alteia..asta se lauda ca a pestuit muieri..si ca le a facut sa l linga in cur..big deal..si eu am facut muieri sa ma linga in cur dar nu stau sa ma laud cu asta..in general un barbat nu se lauda…ca devine pampalau)
    ei spun ca poti creea atractie doar prin emularea conceptelor ..adica sa fii un bad boy fara sa fii porc…radu a inteles doar partea superficiala a problemei…eu nu vreau sa fiu nesimtit toata viata..si nici nu vreau o sclava langa mine..pana la urma daca ai o relatie chinuita de ce dracu sa o mai ai

  • Cosmina spune:

    Wow,

    Cineva te-a futut grav de tot in ale tineretilor vremuri.

    Scrii bine, nu critic pentru ca ma faci sa rad dar incearca sa treci peste eveniment in macar vreo 3-5 ani ca sa nu-ti futi existenta.

    Eu ma amuz kkt. Cum sa nu ma amuz. :))

    Inspiratie iti doresc

  • Cosmina spune:

    Fetelor, faceti-va un bine si nu ripostati ca nu este cazul.

    Dar deloc nu este.

    Cu cat veti incerca sa va aparati, cu atat caterinca va fi mai mare si cu atat mai ignorate veti fi.

    Nu va mai atacati. Discutati cu prietenele si ganditi putin inainte sa postati un comment de „Vai Radu dar cum ai putut. Noi nu, noi nu suntem asa, noi cerem respect, noi nu futem, noi nu vrem lingai lalala”

    Tre sa va obisnuiti cu gandul ca unele lucuri tre acceptate fix asa cum sunt. Radeti, plangeti cum vreti. Ocoliti-l pe misoginul secolului daca nu va place dar nu incercati sa-l schimbati. Citi post-urile cu detasare, amuzati-va si gata. E de kkt sa va postati parerile care nu fac decat sa-i potenteze Domnului pofta de ras.

    Take it or leave it!
    I’ll take it and laugh:))
    Peace

  • uP spune:

    Stii ce inteleg eu Cosmina?

    Ca ai dat si tu de un porc care ti-a bagat un deget in fund in timpul actului, si oricat de mult ai insistat, el repeta la fiecare partida. Era fix-ul lui. Drumul spre orgasm. Ai constientizat asta, ai acceptat situatia asa cum este ea. Ti-ai dat seama ca nu poti sa-l schimbi. Este un porc din fire. Ii sta in sange, in ADN. Tu da sfaturi fetelor.
    Iti dau si eu tie un sfat. Baga-i si tu lui un deget, fix cand are orgasm. Asteptam un reply cu reactia. De bine … , de rau …

  • camionagiu nespalat spune:

    Ma cenzurezi …..nu vad de ce te-ai bagat intre mine si MILF…era deja o atractie puternica la mijloc….se si vedea facuta capra baba…..daca o vroiai pt tine trebuia sa-mi spui…o imparteam cumva…una mie, una tie….

  • Cosmina spune:

    :))))))))

    Up..as vrea sa-ti dau dreptate dar sincer nu am cum. O sa o interpretez metaforic daca vrei si atunci da se poate sa iti acord dramul de dreptate pe care il meriti.

    Eu ma feresc de porci:))). Nu ma intreba cum draq reusesc dar da, pot. E greu e f greu pentru ca sunt atat de atragatori uneori cu atitudinea aia de mi-se-rupe-de-tine si licarirea lu’ peste:)). E f pe bune.

    Dar macar eu recunosc.

    Stii cum ma feresc? Usor instinctiv pentru ca de cele mai multe ori ei dau cu mult prea multa pasiune cu ratul in cacat fix cand sunt pe marginuta prapastiei.

    Si mai e ceva. Din pacate anumite evenimente si prieteni misogini m-au destupat la creier si ma prind.

    Sa ma ia draq pe mine si prietenii mei care imi spun povestile de dupa.

    Sunt pudica. Astept feedback cu mai putine aluzii la degete in cur si alte cele:))).

    Multumesc pentru intelgere!:P

  • MarelePorc spune:

    Chiar nu vedeti ca Raducu e doar un reporter. Nu spune lucruri noi. Doar le relateaza. V-a spus doar ce ati fi vazut cu ochisori vosrti daca i-ati fi deschis.
    Asa ca ¨frumoaselor¨ cautati-va inlauntrul vostru, a sufletului, boarfe proaste care deja v-ati desfacut blugii… si o sa vedeti porcul de la colt…si o sa va dati seama…ca il DORITI.
    Aaaaah, in afara de fetele de la SNSPA, alea is de treaba.

  • Mihai spune:

    Radu mamii, si mai e ceva: tu cand iti cumperi chiloti, ii alegi cat de cat, te uiti la model, sau te inereseaza daca sunt slipi sau boxeri? Daca da, inseamna ca esti cam ipocrit. Sau cumperi asa la-ntamplare? Sau poate inca ti mai cumpara mamica…

  • uP spune:

    De ce esti pudica Cosmina? Ai uitat ca te-ai nascut intr-o sala cu multi oameni si erai mai dezbracata decat adam si eva?
    Referitor la deget, nu trebuie sa fii dezbracat ca sa poti sa-l bagi. Trebuie sa fie pantalonul putin desfacut ca sa nu jeneze la mana. Prin urmare poti fi pudic fara probleme. A se intelege din ce am spus ca m-am referit la pudicitatea ta, si nu chiar la deget. Oricum, oricat te-ai feri … stii cum se zice. De ce ti-e frica, de aia nu scapi. Acum intelege ce vrei tu. Deget, sau porci in modul general.
    De aici vine si numele meu. Nu vezi ? :)

  • milf spune:

    @camionagiu nespalat
    Draga camionagiu imputit care esti tu, fiindca asta e forma sub care iegzisti.
    Nu-ti zic decat atat: daca ai pula prea mica ca sa te futi, freaca-te de covor!
    Iti multumesc pentru oferta ta generoasa, dar zau ca n-am nevoie de gaozari cu latente homo-onaniste. Mai ales daca-s pe jumatate retarzi. Mama ta nu s-a gandit sa te duca la o scoala ajutatoare?
    Acuma hai sa facem un studiu comparativ: cati barbati crezi ca ar fute o femeie de 30 care arata bine, si cate femei ( indiferent de stadiul lor de descompunere fizica) ar fute un camionagiu jegos si retard? Raspuns: orice barbat non-poponar si cu pula in perfecta stare de functionare, si nici o femeie non-retarda.
    Mai fa o laba trista, si-o sa-ti treaca si complexul Oedipian care te indeamna la razvratire de cate ori auzi de Milf. La urma urmelor, chiar daca singura ta partenera de sex in afara de manutzele tale proprii, este ma-ta, sa zicem ca esti un barbat cu experienta.
    Ia zi: asa-i ca atunci cand e vorba de orice alta femeie in afara de ma-ta, nu ti se scoala?
    Laba fericita, u arse :))

  • Cosmina spune:

    Nu ma feresc.

    N-am frica de asa ceva. Sunt ca aia de 3-10 ani de pe partii/gheata pe care ii doare fix in fund ca iti taie calea si ca o sa-ti rupi gatul din cauza lor.

    Mie mi-e frica de cu totul alta categorie de chestii dar niciodata de un misogin:))) sau de combinatia porc-misogin, gay-misogin, futut-in-cur-in-trecut-misogin-care-nu-a-inavat-inca-lectia-Suprema (ah stai…ca aici e pleonasm)

    Ca da, de altfel ai fi avut dreptate. De ce nu ti-e frica nu scapi niciodata. Ti-o iei mai devreme sau mai tarziu exact asa cum o meriti.

    De ce? Pentru ca frica e cel mai idiot si limitativ sentiment. e ceva de genu „ia de aici si termina cu kkturile astea de copil frustrat de eventualitatea-in-care-shit-happenz”.

    Nu am vrut sa jignesc pe nimeni. Pe cuvant.
    Doar fac pe dura, atat. >:)

  • uP spune:

    Ba ai vrut. Stim asta. N-are rost sa te ascunzi. Urato. :P Dupa „deget” bineinteles. Fuck. Iar am adus vorba.

  • Cosmina spune:

    Ce caterinca sunteti.

    Daca renuntati la atitudinea ofensiva fata de femei sunteti chiar de treaba.

    Trebuie sa tineti minte ca toti oamenii sunt acceptati de societate.

    Daca gay ppl au reusit o sa reusiti si voi sa puneti manuta pe una care sa nu va futa in funduletele voastre cusute cel putin 1 data.

    Nu tre sa suferim toate pentru fisurile anale provocate de niste tarfe proaste nehotarate si nef****e.

    Pe bune vorbesc!
    Propun ca sintagma zilei sa devina „fisura anala”.:))

    Doamne ce urat vorbesc. Cand ma gandesc ca sunt pitica si nimeni nu-mi da mai mult de 18 ani si ca mama se oripileaza cand folosesc cuvantul „cacat” si „dracu”, parca ma incearca rusinea. Sau nu?!

    Sunt rebela!
    Over and out

  • mada spune:

    dak tipul are oleaq d bibilica ji jtie cum sa le faca ji cand sa le faca s’a scos.[been there 8-|.:-j]atunci radule, ai dreptate.[ca is ji multi boi care nu gandesc cu nici un cap.].

  • check spune:

    ce caterink de blog:))

  • Dan Lee spune:

    Mada, tu nu ai învăţat la şcoală să scrii pe româneşte?! Mai bine învaţă să scrii şi pe urmă poţi să te gândeşti şi la pulă!

  • Cosmina spune:

    Nu?:)))))

    Se vede ca nu am ce face la munca!

  • Cosmina spune:

    Mada e cazul sa-ti mai uploadezi niste poze pe hi5 si sa ne lasi in boii nostri nervosi si tare agresivi.

    Cand iti mai aluneca degetelul pe litera j in loc de s ofera-ti un soc electric urgent.

    Daca nu ma poti contacta sa-ti curm eu durerea.

  • uP spune:

    Iar discutam despre degete Cosmina? Placeri nebanuite pentr Mada…

  • vrred spune:

    Radule, esti un salvator.

  • Cosmina spune:

    :)) Tot la degete ajungem.

    Cacat

  • Anavrin spune:

    Cosmina…as vrea sa te cunosc! a female fan

  • Sorana Tractorista spune:

    :)) hmmm

  • Bogdan spune:

    @UP
    Chestia la care faci referire, cu bășina, nu mi s-a întâmplat. Restul, da. Dar, acelea sunt chestii absolut omenești, care nu au nimic de- face cu mitocănia, voită sau nu. Și pe-o gagică, cea mai fină să fie, dacă o taie pișarea în pădure, și se pune lângă un copac, asta înseamnă că nu mai este o doamnă? Dacă îți râgâie în nas la masă, atunci, da, e o problemă.

  • nedormitul spune:

    care futeţi, aruncaţi-mi şi mie măcar chiloţii cucoanii, vă rog io frumos

  • uP spune:

    Cat de trist ar fi sa-ti prinzi prietena ca se scobeste in nas si crezand ca n-o vede nimeni, sa scoata un muc din ala jumatate uscat, jumatate gelatinos lipit pe jumatate de deget iar in lipsa ochilor straini sa-l lipeasca sub scaunul de la masina ta.

    Cati dintre voi aveti curajul s-o injurati si s-o pune-ti sa mearga pe jos?

  • koma spune:

    nu orice badaran are genul asta de „succesuri”. ceva in cv`ul tau trebuie sa inspire forta fizica, putere de convingere, averi insemnate, pozitie ierarhica superioara intr-o anume zona, ca sa pari un oarecare alpha-male intre altii. iar ca sa mimezi comportamentul acesta fara sa ai acoperire este lucru mare, talent actoricesc, care la randul lui este apreciat[actorii se combina in veselie fara probleme].

  • Mugabe spune:

    oameni buni, ce atata vorbarie? poze ceva puneti ? :P

  • Feleve spune:

    Radule, I knew it!!!! Ca esti un tip deosebit de sensibil..and shit! :)))
    Ca atare imi reinnoiesc propunerea….:)))

  • JEGOSHI spune:

    Ingrozitor unde am ajuns cu totii! In primul rand se pare SEXul e regele nostru… Nu voi indrazni sa contrazic filosofiile voastre, pentru ca din moment ce au fost spuse si aprobate inseamna ca se bazeaza pe niste intamplari reale. In schimb se vede de la o posta nivelul vostru mult sub mediocru…ce-ati spus voi aici este TURMA…turma de fututi si de futaciosi! Ce-aveti ma voi impresia ca nu mai poate lumea si societatea de pulicelele voastre care se scoala fusta mai scurta?? Treziti-va fratilor la realitate ca Femeia care intr-adevar e Femeie si aici nu ma refer la \"pizde\" face ceva pe mushchiuletul vostru!! Sunteti fara leac… Mai rau este ca aveti o asa buna parere despre voi incat mi se face greata! Din fericire, mai exista Barbati pe lumea asta si nu niste maimutze ca voi! FEMEIA poate avea orice isi doreste daca e desteapta…..Aaa…si aici intra urmatoarele (la un loc): bani, siguranta, muschi, SEX, respect, sensibilitate, masculinitate…. Atunci cand o sa aveti toate astea, atunci o sa puteti avea orice va doriti…pana atunci multumiti-va cu gaoaze…relax, se gasesc la tot drumul! Mai rau este ca aveti o parere atat de bune despre voi! Macar faceti-va niste controale sa nu aveti dreaqu ceva! Imaginati-va intr-o zi ca nu mai aveti furtunas…ce faceti? va spanzurati? Ba, voi o sa fiti ultimii oameni! si o sa va alegeti cu ultimele \"pizde\" ca asta va place… In primul rand, porcul e mai curat decat voi! Aaaa…si daca tot vorbiti de animale o femeie urmareste sa obtina: un jaguar în garaj, o nurcă la gat, un tigru în pat si un bou care sa i le ofere… Atunci cand o sa fiti voi in stare sa oferiti asa ceva, atunci sa mai vorbiti de Femei….

  • Dan Lee spune:

    @Koma – De unde ai mai scos şi aberaţiile astea cu averi însemnate şi poziţie ierarhică superioară? Ca să fii mascul alfa (alpha male cum zici tu) trebuie să ai calităţi de lider în grupul din care faci parte. Ce acuma vrei să spui că toţi boşorogii şi labagii din parlament care au bani, sunt alpha males?!

    În altă ordine de idei, trecând rapid cu privirea peste comentarii, cred că mi-ar place să „dresez maimuţa” cu Andreea şi Giapapadia. :))

  • Cosmina spune:

    Anavrin detaliaza te rog. :)

    Jegoshi tind sa cred ca ai nimerit blogul gresit. Ai aterizat la fix. Adevarul e ca parerea ta mai lipsea aici:)).Oi avea tu dreptate, ca ai Doamne ajuta-i:) dar pe bune ca faci risipa de energie aici.

    Spuneam eu mai sus, eu aia din turma pe care ai catalogat-o atat de usor, parafrazat, ca nu e cazul la lectii de genul asta aici. Si presupun ca o patesti foarte des si in societate. Tuturor le dispare zambetul de pe fata cand le-o tai asa.

    Bvo, free speech, ai drepate, ai dat dovada de educatie si moralitate dar de ce crezi ca ai dat dovada in momentul in care ai postat aici oare? Inconstienta? Ti-au luat-o degetele la fuga pe tastatura? Ti-a navalit simtul dreptatii? Invata sa dai lectii de genul asta unor oameni care ti le si asculta. E pacat! Apropo si in Biblie scrie ceva de genul asta dar simt ca sar calul daca voi continua:))).

    E ca vba aia inteleapta „nu te pisa impotriva vantului” continuare „ca te stropesti”.

  • Dan Lee spune:

    @Jegoshi – Este absolut penibil comentariul tău! Pe lângă faptul că ai multe greşeli de scriere şi de exprimare, nu am înţeles nimic din ce vrei să spui şi de ce!

  • Cosmina spune:

    Inca nu-mi revin:))).

    Doamne ce reverberatie complet inutila.
    Nu asa se apara „femeia”. Si femeia daca vrea sa i se schimbe statutul, pai sa o faca pe cont propriu, prin comportament si fapte nu prin cuvinte goale pe un blog de misogini:)))))).

    WoW

    De departe,
    U made my day

  • Andreea spune:

    @Dan Lee : ne vrei pe amandoua odata sau pe rand? Nu ca ar conta, eu n-as vrea nici macar sa-ti arat chilotii de care se vorbeste in articol, nici macar de la o distanta apreciabila de 5 km.
    Poti eventual sa-ti dresezi maimuta pe alti giboni sau cocalarese de prin Obor. Spor.

  • Dan Lee spune:

    Hai măi fetelor, am făcut şi eu o aroganţă mică şi voi aţi luat-o în serios! Nu mă interesează nici chiloţeii nici păsăricile voastre, mai ales că nici nu vă cunosc! :))
    Sunt lucruri mult mai importante în viaţă şi timpul e atât de scurt!

  • Cosmina spune:

    Andreea trebuie sa recunosti ca a cedat usor Domnul Lee :))

  • Andreea spune:

    Ce sa zica si domnul Lee… La varsta lui, ar putea sa-si fugareasca nepotii in ograda, nu sa se dedea la practici pseudo-pedofilice pe internet.

  • Dan Lee spune:

    Cosmina, hai n-o mai da pe ocolite! Mai bine zi că eşti geloasă că nu te-am băgat şi pe tine în seamă! :))

  • Dan Lee spune:

    Şi tu Andreea, decât să fac pedofilie cu tine, mai bine fac zoofilie cu găini, nevropată mică ce eşti! :))

  • Andreea spune:

    Te invit sa maltratezi gaini, eu o sa ma bag in patut si o sa-mi rod unghiile de ciuda ca nu e nimeni care sa ma placa si pe mine. Si probabil o sa fac si pipi in pat, tinand cont de faptul ca nici nu mi-au dat dintii.

  • abc spune:

    daca asa se cucereste o femeie, cu un barbat cum se procedeaza?

  • Tiby spune:

    @Dan lee: Nu stiu daca te straduiesti inadins sa folosesti diacritice ca sa pari mai roman decat 99% din cei care comenteaza aici. Sau poate asa faci tu de obicei.

    Dar stiu ca esti cam aburit de vrajelile lui DeAngelo sau Ross jeffries (daca asa il cheama). Ei sunt in acest business pentru a vinde, nu pentru a te ajuta pe tine. Adevarat, au si puncte bune in ce zic (da, am citit mult de pe la astia, netul e contagios rau), dar au si mult \’bullshit\’. Tu ai prins bine ca atractia e la nivel inconstient, dar noi suntem fiinte mai complexe de atat. Orice poate fi controlat, intr-o anumita masura.

    Deci, radule, ca tu ai inceput asta: ai dreptate si ai sa ai succesc cu metoda ta. doar ca nu pe tot.

    Iar Bogdan, ei bine, pot sa zic ca m-ai scutit sa ii explic lui dan lee cum sta treaba. Din cele aproape 55% din comenturi citite aici, pot spune detasat ca esti singurul care a inteles ca pe langa porcul nesimtiti si arogant, si fraierul lingator de p**da, mai exista si calea de mijloc.

    Defapt, asta cauta femeile. NU un tractorist care sa devina poet. Unul care sa fie destul de tracorist DEJA incat sa nu se lase calcat in picioare, dar si destul de poet incat sa nu ajunga tractorist cu norma intreaga.

    __
    Avand in vedere ca este primul meu coment pe aici, care poate sau nu starni vreo reactie, vreau sa-ti zic Radule ca imi place ce scrii. pentru ca e amuzant sa te citesc. esti o combinatie de inteligenta si un nivel oarecare inalt de porcism/tractorism, dus la extrema.

    daca ti-am gresit descrierea, nu ezita sa ma corectezi. poate doar asa scrii, si esti mai putin tractor pe bune. doar cat trebuie. sau poate nu :)

    In orice caz, mai scrie. Pe langa asta, sunt cativa pe aici care comenteaza si au suportul IQ necesar, iar restul specimenelor sunt nemaipomenit de hilare. (mai stii, oiate si eu amuz/intrig sau las rece pe cineva)

    Apropo, mai continua pozitiile. A si, incerca sa nu mai implici ale lui D\’zeu, niciodata nu stii cat te ajuta daca ai ceva respect. Chiar daca nu crezi.

    Bafta ;)

  • Cosmina spune:

    Dan Lee go to the Coca Shop.

    Eu sa-mi infund frustrarea intr-o perna acum.

    Revin dimneata. Sa nu te sperii daca am ochisorii umflati:)).

    Love and Cake

  • koma spune:

    @Dan Lee, nu e nici o problema.

  • Lucian spune:

    eu sunt poetul care se poarta frumos cu femeile, se baga cineva?
    :)

  • Gruia spune:

    Nu e adevarat ma, ej nebun ? Femeile se fut doar cu travestiti.

  • Si o cititoare spune:

    Iata si parerea unei tipe :P
    Sa spunem ca chilotii nu conteaza …S-o credeti voi! Daca te duci undeva (la medic, la sala etc) si nu ai niste chilotzei ca lumea pe tine, toti se vor uita la tine ca la ultima persoana … Probabil la fel si in scenariul cu dezbracatul rapid.
    Deci pot spune ca „chilotii nu conteaza” atata timp cat arata perfect si sexy. E aceeasi idee cu a spune „marimea nu conteaza, atata timp cat e intre 20 si 24” :P

  • Cosmina spune:

    Mama cum a fost asta

    Tipo, pot sa te ating?

  • Dan Lee spune:

    Băi frate, fut şi io ceva de pe pagina asta, sau nu? :))

  • Brooklyn spune:

    @Si o cititoare
    mai femeie gomflabila, tu gandesti inainte sa arunco cateva randuri de gen ” cilotzeii conteaza” , intzelegem prin faza asta k tu mergi pe la ginecolog foarte timp si ai grija de cilotzeii tai sa fie mereu curatzi , ca sa-si poata baga nenea doctorul putzulica lui imaculata in tine si sa va slobozitzi intr-un etern si patetic mod! felicitari ..

  • Anavrin spune:

    @Cosmina
    adica…sunt si eu curioasa cum arati si ce varsta ai(desi sunt aproape sigura ca esti frumoasa) si mi-ar placea sa stam asa de povesti putin :D

  • Lucian spune:

    hai sa ne intalnim toti la bere sa vedem ce iese, si sa purtam tags cu numele noastre de pe blog =))

    • Radu Post author spune:

      ete ca mi-am tras comunitate, futu-va-n gura de hapciupalitici

  • Feleve spune:

    matripuliale…propun sa percepi taxa/mesaj „iubitor”

  • bacht spune:

    Radule, fa-ti backup.
    In ultima vreme nu mai stiu la cin` sa rad, la ce scrii tu sau la cine-ti sunt comentatorii.
    Nu stiu daca rezisti.

  • saibărspeis spune:

    Mda, am citit blogul vostru si dacă tot ce ați scris aici e adevărat înseamnă că eu sunt un retardat în ceea ce privește succesul la femei cu toate că am 27 de ani și nu 20.

    În altă ordine de idei sunt, după părerea mea câteva categorii de relații între bărbați și femei:

    1. Relatiile de la 20 de ani: astea de le povestiti voi aici, unde el e macho (a.k.a. pulete) si ea e o trista nedescoperita inca de un pulete. Acesta din urma ii ofera tristei o sansa reala de a-si dobandii increderea si ratiunea in viata prin trecerea lui de la o stare puerila de pulete la un mascul sofisticat alaturi de o trista. Daca relatia dureaza pana la 25 de ani riscul este sa continue cat mai mult sau sa se termine subit, ea realizand ca nu mai e o trista pentru ca o femeie se sofistica mai abitir pana la 25 de ani decat un pulete tractorist cu impresii de Brad Pitt.
    Necesitati pentru acest tip de relatie:
    EL: IQ 65 (maimutele au cam 50), impresii de super macho, grup de prieteni drogati eventual, seri petrecute penal in Max (si nu ma refer la 3D Studio Max) sau Twice (unde cocalarii sunt in lumea lor).
    EA: O floare neatinsa inca de tristeti adevarate sau relatii importante in care rationamentul de viata se schimba tragic dupa ce relatiile se termina. E o trista pentru tocmai acest fapt si de fapt nu isi doreste decat inca un cobai pe care sa testeze daca un tractorist pulete poate sa-i aduca o floare de ziua ei, o poate scoate intr-o seara undeva chiar placut si elegant, ii ofera un cerc de prieteni elevati sau o pot face cumva sa se simta importanta pentru cineva de sex masculin.

    2. Relatiile de la varste intre 25 si 30 de ani. Unde el are deja un job, se simte miez si poate a fost chiar si indragostit nebuneste de-o fata (evident in afata zonei lui de impact) pentru care a descoperit ca poate sa faca si sa devina multe lucruri. Spre deosebire de ea de 20 de ani barbatul de 25 nu se distinge mult, e cam la fel de trist ca ea la 20 de ani dar tristetea e ascunsa sub straturi de impresii si \"reusite\" la nivel profesional astfel incat el pare de fapt mai puternic. Isi doreste o femeie intre 25 si 30 de ani acum pentru ca, pe langa ca a fost cu suficient de multe pitzipoance de 20 de ani si s-a distrat copios pe seama lor, acum isi doreste tot o pitzipoanca dar ceva mai sofisticata pentru ca s-a saturat si el sa fie babysitter si sa intervina pentru orice nevoie de-a mandrei de 20 de ani (si au multe nevoi pe care uimitor, le pot rezolva singure dar e mai \"romantic\" daca o faci tu pentru ele).

    Necesitati: EL tre sa posede ceva la mana, apartament, masina, job(uri), sa se vada ca nu e doar un cocalar fara o chiftea in burta si pe langa asta, sa danseze si sa arate bine, sa fie slefuit calumea pana la varsta asta si sa nu stea cu parintii in timp ce discuta filosofii abstracte la prezentari de carte sau in pauzele dintre actele dintr-o piesa de teatru.

    Ea: Tre sa fie culta dom\’le, sau macar sa aiba un job al ei, de preferat prost platit si unde nu are parte de o satisfactie profesionala anume. Unde toti o trateaza ca un cur si tu esti \"scaparea\" ei iar atunci cand se vede cu tine toata ziua aia naspa de la inceput pana la sfarsit se merita pentru ca in sfarsit e cu tine si isi poate face de cap. E singurul ei moment de pitzipoanca elevata unde intr-adevar gaseste satisfactie.

    3. Relatii asimetrice intre barbati de 27 de ani si femei (clar nu), pardon fete, de 18 ani. Ea e inocenta si tu esti un fost pulete care nu si-a gasit inca o femeie care sa insemne ceva mai mult decat o pizda intre doua bulane misto. Daca o duce putin capul si se vede asta, dar mai ales daca arata traznet la cei doar 18 ani fara sa se transforme intr-o pitziopoanca, e si mai bine. Relatia poate dura maxim un an. Atata ne ia sa realizam grava diferenta intre partile ce compun relatia. Tu daca esti barbat si ai 27 de ani deja ai un ritm al tau si esti pe calea ta. Ea nu stie nimic si nu face nimic niciodata pentru ea. Tot ce face face pentru tine si asta parca iti da o responsabilitate si mai mare asupra intregii situatii. Trebuie sa ai grija totusi cu ea, chiar daca esti un tractorist pularau care s-a obisnuit cu vaci trebuie sa intelegi importanta situatiei si sa fii bland cu ea, sa o intelegi, sa o asculti, sa incerci sa fii obiectiv in ceea ce priveste alegerile pe care le faceti sau cand iti cere un sfat. Trebuie totusi sa te cobori la nivelul ei ca sa poti sa-i explici ceva rational si pentru ea. In cazul in care nu reusesti e NEAPARAT necesar sa nu te superi. Ea are doar 18 ani, n-o sa fie a ta toata viata ei, mai ales daca asta suna atat de incorect fata de ea. Concluzie pentru cei care au relatii asa: sunteti niste idioti :).

    Necesitati: El, 27 de ani si ceva chiftele in stomac. Ea, 18 ani, frumoasa, inteligenta dar necoapta.

    4. Relatii intre barbati de 25 de ani si femei intre 30 si 35 de ani. El cocalar cu tenta fada de tractorist pierdut intr-o biblioteca. Ea, femeie metropolizata, corporatista aproape sau poate chiar cu un mic business al ei inceput. Ea trebuie sa fie aici partea frumoasa din toata situatia. E matura, e super sexuala, e tandra, mamoasa cateodata, are grija de tine prin niste gesturi simple si lipsite parca de orice efort. Pentru ea e o situatie confortabila ca tu ii poti oferi sclipirea aia de vitalitate dintr-o viata anosta de la oras. Ea are planuri mari oricum dar stai linistit ca oricum nu sunt cu tine. N-o sa ramana cu un barbat mai tanar. Femeile de aceiasi varsta cu barbatii sunt cu 5 sau 8 ani inaintea lor deci oricum diferenta dintre voi e prea mare. Ea se simte bine ca-ti arata lucruri noi despre femei, tu poate esti indragostit, ca asa femeie n-ai mai vazut si nici nu credeai ca sunt. Esti in stare de orice (vezi mai sus) si iti dai seama ca poti ajunge oriunde daca ai o femeie ca asta langa tine. Cand se termina relatia incerci sa gasesti caracteristicile astea in femei mai tinere si constati cu stupoare ca femeile tinere habar n-au pe ce planeta sunt.

    Necesitati: El disponibil si apt pentru o femeie mai mare decat tine. Tre sa te duca intr-adevar neuronu in locuri indescriptibile pe un blog ca sa poti tu sa stai mai mult de o luna cu o femeie cu 7 sau 9 ani mai mare decat tine.

    Ea corporatista, cu planuri, frumoasa, senzuala, fenomenal de sexy si cu un tonus in viata ei de neimaginat pentru tine. Capabila sa se complaca in situatia asta cu el. N-o sa-si prezinte prietenul cercului ei de prieteni si nici n-o sa-l duca acasa la mama sa-l cunoasca. E ceva ce ea nu face de obicei, faptul ca e cu un \"pusti\" cordit langa ea e doar o faza din viata ei.

    Concluzii si intrebari de-ale mele: Asta e blog de NF ? Stiam ca majoritatea sunt (in afara de blogurile de fete, am intalnit super bucaciuni care au blog – nu stiu de ce, nu ma intrebati, cand aflu va zic -). Vorbim discutii despre relatii, femei si barbati, avem intre 20 si 30 de ani si ne dam cu parerea fiecare pe felia noastra. Subiectiv si cum credem noi.

    Ce cautati la prezentari de moda Jolidon, succesul in dragoste sau doar sa va futeti ? Daca vrei sa te futi cu adevarat poti sa agati o gagica misto pe trotuar, atata timp cat ai spiritul de observatie suficient de sensibil ca sa-ti dai seama pe care-o vrei si care te poate vrea inapoi.

    In diverse publicatii scrie ca o femeie, in mod normal, cand intalneste pentru prima data un barbat are nevoie de doar 8 secunde (si alea inconstiente) in care sa-si dea seama daca pe ala il fute sau nu. Deci o femeie poate sa zica da sau nu in 8 secunde. Deci daca vrei sa faci sex n-ai nevoie sa mergi la Jolidon la prezentari de chilotzi cu harta la cur. Ai nevoie sa vorbesti cu cat mai multe femei timp de doar 8 secunde. La sfarsit o intrebi, crezi ca exista posibilitatea ca noi doi sa facem sex ?

    Daca vrei o relatie lasa blogul. Nimic nu e scris undeva, nu exista un set de reguli anume sau un docsis unde poti sa citesti fiecare caz si sa iei de acolo cateva recomandari pentru situatia ta. Nici nu suna la French Kiss decat daca esti un distrus si nu vezi rezolvarile. Poti sa suni acolo si sa intrebi lucruri pertinente si realistice dar nu abera.
    Daca vrei o relatie beleste ochii nu pula. Uita-te la ea, priveste-o, incearca sa o descoperi, sa-ti dai seama ce vrea, ce-si doreste, asta le umezeste total si te vor si fute bine, nu doar ca-ti vor fi prietene. Incearca sa ajungi si prieten si iubit si amant daca vrei sa ai o relatie de lunga durata. Daca esti femeie incearca sa nu vezi substratul din textele sau cuvintele pe care ti le spune. Barbatii sunt atat de simplisti in conversatie incat daca va spun ca nu le plac merele ei se refera STRICT la faptul ca merele nu ating papilele lor gustative cum trebuie si de asta nu prea mananca. Nu se refera la sinergia de emotii fluente ce ii acapareaza total atunci cand mirajul culorilor din wc e obturat de faptul ca tu lasi tot timpul scaunul de wc jos!

    Daca vreti doar caterinca cu blogul asta nota 10 (sau GG cum zic astia de 20 de ani), sunteti de caterinca dar unii va intepati aiurea si altii dau dovada de frustrari sexuale sau sociale majore. Chill .. aveti doar 20 de ani.

    • Radu Post author spune:

      ^wall of text

    • Radu Post author spune:

      vrei sa zici comentariul, si nu. uita-te in sus. il las in toata splendoarea.

  • saibărspeis spune:

    Merci, mie nu-mi aparea. E matrix blogul sau are nevoie de approval de la tine sau ceva.

  • Lothar spune:

    Un articol interesant, dar exagerat. Sincer doamnele/donsoarele o ard foarte dubios in zilele noastre, mai ales varstele 20-25 ani. Totusi ai exagerat, daca te-ai comporta exact cum ai descris tu si femeia ar accepta rezulta o singura varianta: respectiva n-are pic de caracter, o nevertebrata confuza ce se multumeste cu pula de magar si orgasm porcesc. Suferinta de alpha male etc nu aduce decat abstinenta constanta.

  • Domnul Bolog spune:

    intre 20 si 25 de abi o ard …normal….intre 14 si 20 sunt ingijorator de dubioase!….la 20 ajung sa fie deja mature si trecute prin viata. Cu pula supta la varsta lor si experienta de curva in pat!

  • saibărspeis spune:

    O spui de parca te deranjeaza sau ceva… La 20 de ani ce vrei sa stie ? Cum sa joace flori fete si baieti ? Dupa aia te superi tot tu si ii dai papucii ca vezi doamne nu stie saraca fata ce sa-ti mai faca sa te simti si tu bine … Tu chiar vrei si cu pula-n pizda si cu sufletu-n rai ?

  • Alyra spune:

    Raducule,cand ai scris asta, hormonii si-au facut inca o data datoria?
    Spre deosebire de fratii lor mai mici si mai putini la numar, neuronii, care te lasa intotdeauna la nevoie…
    Ai cunoscut cam multe petarde, Raducule, maimuta antropoida alungata cu pietre din lantu\’ trofic.
    De cate ori ai asteptat in vant si ploaie cu garoafa-n dinti petarda? Procedeul care initial pare infailibil, se intampla sa-ti dea cu virgula de cele mai multe ori si petarda ti-o \"trage\" ea tie :P
    Ete, un comunicat deosebit de important pentru un nr. mare de \"masculi\" gen Raducu: Constienta de valoarea acestor confesiuni si informatii educative, ies in intampinarea unor eventuale gesturi de recunostinta si va anunt ca pentru donatii in lei, am deschis un cont la agentia BCR din comuna Balaceanca. Pentru donatii in natura, exista o lista de asteptare la bancile de sperma.
    Raducule, nu e nimic rau mah, in a te antura cu o petarda, pentru ca se stie ca femeile de calitate, se gasesc mai rar.
    Mah, sunt curioasa, ce n-aveai tu in satu\’ tau? N-aveai fanfara!

    Morala: Daca ati intrat din greseala la piesa care nu tebuie, macar plecati la pauza!

    Nu mai exista jena, domne\’ :P

  • Laura spune:

    Esti cam retard nu crezi??? IDEM „ALYRA”

  • gabriela spune:

    Sincer mi a placut inceputul a fost chiar funny. Si avem nevoie de cate ceva fresh e bine sa mai discuti cate un subiect care ne atinge pe noi femeile ( mentionez aici partea financiara -chilotzi duzine ) . Insa tin sa va anunt ca nu o facem pentru voi men… ci o facem pentru noi women si pentru ca… sa fim sinceri… ne place . Si aici nu e vorba sa va cheltuim banii ci doar sa ne simtitm noi bine . La partea cu porcul .. sincer nu te vad un prost si putina adrenalina nu strica niciodata intr`o relatie de orice fel…sa zicem ca ii da putina culoare ! Si da ne am saturat de lingai ! :)

  • alecs spune:

    da… baieti frustrati… mici misogini si extremisti… ai drepate dar se vede ca te invarti in cercurile persoanelor care nu gandesc decat cu hormonii, ca neuronii…
    se vede ca de fapt tu suferi… cu ce, e problema ta… dar cei care se cred interesanti prin faptul a sunt porci… nu sunt porci, sunt prosti!!!!! cat despre rasa de care vorbesti tu din pacate e cam infloritoare ca in ziua de azi nu prea mai exista oameni cu personalitate!!!!

  • Cosmina spune:

    Io ce ti-am zis @Radu.

    Iata comunitatea de care vorbeam in alt post. :)

    Idiotii lu’ tata

    @anavrin mi-e somn, mi-e foame si m-ai presus de toate, mi-e lene sa-ti raspund. Tu ce crezi, sincer?

    Adevarul e ca am injurat si am atacat pe blogul asta pentru toate momentele din viata cand m-a futut la creieri cineva si nu am putut sa i-o zic pe romaneste fix asa cum o merita.

    Katharis in adevaratul sens al cuvantului.:)))) Pentru necunoscatori. katharsis inseamna purificarea prin arta, deci scrisul este o forma de arta, deci ma purific, deci trebuie sa dorm ACUM.

  • catalinutsa spune:

    Desi te-ai exprimat intr-o maniera foarte directa, raportez totul la adevarul personal al fiecaruia si sincer iti spun ca totul e cat se poate de adevarat ! Chiar daca X-uleasca nu recunoaste, sau nu-si da seama ca isi doreste un „porc” ea dupa asta alearga, si nu orice porc, unul mistret chiar salbaticit ! Asta e, suntem animale, se stie :) Nu mancam „lesuri”, ca nu ne plac, vrem sa ne prindem prada, sa fie proaspata !

  • Sinzi spune:

    Ba…esti misogin , mi-e foarte clar ca nu-i nici prima si n-o sa fie nici ultima data cand auzi asta. Nu-mi dau seama daca-ti bati joc de aproape tot ce misca doar de amorul artei sau pur si simplu te doare-n pula, important e ca ai haz. Ceva care zace in porcul din tine ne face,pe noi femeile, sa ne intoarcem pe blogul asta si sa te citim:). In alta ordine de idei nu va mai atacati aiurea , omu’ e cum e pentru ca vrea si pentru ca poate , procedati asa cum faceti cu orice alt blog care nu va place : nu-l accesati.

  • disturbia spune:

    Ba…what can I say…Am langa mine poetul da’ mi se puse odata pata pe un „tractorist”.Barbatii duri atrag.Asta e un adevar.Faza e ca „mi se puse pata” de la distanta.Nu l’as fi f…t nici cu p…a alteia:D

  • Mos CRACIUN spune:

    Deci fratioare … tu ai pus pe hartie gandurile mele . E ingrozitor de adevarat si nu stiu daca eu as fi putut mai bine sa le infatisez . Hai NOROC !

  • adina spune:

    Toate astea, pana iti gasesti si tu…scroafa!

  • Costy spune:

    deci articolul a fost reflectat in ochii mei prin prisma unui zambet,ba chiar am ras mult…de unde rezulta ca nu am deviat de la scopul acestui post. dar dupa cum stim, in fiecare gluma exista un strop de adevar. acest post nu e o exceptie, chit ca intr-un fel sau altul e exagerat.
    in primul rand, prea mult s-a aberat pe tema aceasta si ati deviat in cel mai rau hal de la subiect.
    eu pot sa spun ca inteleg viziunea lui radu. voi femeile trebuie sa intelegeti in lucru inainte de toate: noi barbatii, nu ne nastem porci, sa zicem doar ca trecem printr-un proces de metamorfoza…dat de diferite experiente traite. asta nu inseamna sa fii tu ala macho care trece prin multe pizde si stie ce gandesc, poti sa descifrezi psihicul femeilor prin ce ai trecut tu dar si prin ce trec altii…sa fii si subiectiv si obiectiv…combinatia perfecta, de unde rezulta ratiunea.
    intr-adevar, exagerezi dar nu esti departe de adevar, si nu imi spune ca esti exact cum scrii acolo ca esti in realitate, ca amandoi stim ca nu e asa. e un tipar pe care ai vrea oarecum sa il respecti, dar e exagerat si stii si tu foarte bine, nici o femeie adevarata nu ar accepta astfel de cacaturi,si nu i le-ai face tu pentru ca ai fi constient ce pizda de femeie e si ca nu vrei sa ii gresesti.
    o femeie nu necesita nici un zmeu nici un poet. necesita umpic din amandoua, trebuie sa ii arati masculul dar si romanticul din tine.
    o femeie necesita atentie si respect…si aici intervine problema, oferi prea mult, face abuz, te ia peste picior. motiv pentru care trebuie si ignoranta, chit ca aparent. trebuie sa tii in balans sentimentele.
    dar in cacat,dupa cum spunea si saibărspeis: incercam acum sa dam sfaturi valabile pentru toate femeile. e imposibil, fiecare difera in felul ei, motiv pentru care intervine aici talentul tau de a improviza :)
    sunt si proaste sunt si stralucite, acum stii vorba aia…life is what you make it. nu poti sa ai pretentii ridicate pentru una care stie doar pula-n pizda si moda. sunt prea multe detalii la mijloc…
    in concluzie, ultimele 2 paragrafe ale lui saibărspeis sunt valabile si la mine, perfect spus chiar omule…nu va mai bateti capu sa va atacati la cacaturi d-astea de posturi…just take it as it is.

  • o tipa spune:

    bah:-?? sincer am citit ce scri….si in mare parte ai dreptate…dar iti spun eu igur k sunt si fete care apreciaza bunul simtim…romantismul si toate cele….nu e nevoie sa fi porc sa fi placut de fete!!! aviz amatorilor cocalari ;)

  • dana spune:

    ooo,da,radu al nostru si-a pierdut virginitatea in acelasi timp cand i-au permis parintii sa stea pana la 12 noaptea in oras.adica dupa facultate.

  • liviu spune:

    haideti sa nu mai fim RAI:stiti clar caci o Femeie daca vrea sa o faca sau sa se faca placuta………stie!!!!!….la fel si un Barbat daca vrea sa suceasca mintile unei Femei……..o face.cu toate caci NOI si ELE ne gandim la acelasi LUCRU……….SEX,SEX,SEX.O zi minunata tuturor!

  • Mihai spune:

    Pentru 90% ai dreptate.
    9% au alte probleme.
    Pentru 1% merita sa fii romantic.

    (Da draga, tu sigur esti in 1%!)

  • someone spune:

    :))…mah da copil esti…nu zic nu, comic articolu si poate merge pana la o anumita varsta, dar daca voi barbatii crede-ti ca faza cu a fi porci si magari merge la orice femeie,si mai ales la una care stie ce vrea, matura, sigura pe ea….:)))…va inselati amarnic…dar nah…fiecare cu…”pasarica” lui :)

  • Tiby spune:

    A se observa mai sus comentariul unei femei mature, sigura pe ea si care stie ce vrea.

  • dust spune:

    mah, multi mucoshi pe aici….s a gasit unu sa si scrie pareril( asta va fi alt comment), si hop, a tunat si v a adunat….si pentru acestia, o intrebare…oare dimineata cand va uitati in oglinda, la ce va uitati prima data?la marimea prostiei domniilor voastre?…nu mi raspundeti va rog, cu eterna ” la marimea …..”
    patetic…

  • Costy spune:

    ahaahahhhahaa tiby genial

  • dust spune:

    comment pt domnul scriitor …
    mah „omule”, sunt perfect de acord cu faptul ca fiecare are dreptul la „exprimarea parerii”…doar ne a invatat capitalismul foarte bine cum functioneaza chestia asta. …am citit comentariile(care s mai faine decat ce a scris domnia ta) si ce m a frapat la dumneata, este
    „10:51 pm on February 17th, 2009-ete ca mi-am tras comunitate, futu-va-n gura de hapciupalitici”….
    si de aici hai sa dezvoltam un alt subiect , care merge mana n mana cu “povestioara” ta, si anume RESPECT…

    RESPECT…adica ce ne invata acasa mama, tata, bunicul, bunica…adica scoala vietii.Asta iti spune ceva? Frate, nimeni nu te opreste sa ti spui parerile , dar cand o sa inveti ca si o prostituata trebuie respectata , ca nu ne lasa sa ne frecam apendicele bleg in baie, ca nu suntem capabili sa iesim in lume sis a ne i gasim o femeie adevarata, atunci meriti tot respectul meu…Aaa, am uitat, tu nu poti sa ti o tragi cu alea de 30, care incep sa miroasa a cadavru( sau care o fi fost exprimarea)…Auzi , tocmai alea stiu sa ti o traga, alea iti fac un blow job la lucru, chit ca nu sunt passionate de asta( sau poate crezi ca e o placere sa si bage in gura madularaul tau nespalat), alea iti fac de mancare si iti spala chilotii kkti si care put a bashini….si dupa aceea, iti mai spun si “te iubesc”…Te ai gandit vreodata ca femeilor adevarate( alea de 30 ani) le ar place si lor limbutza ta in actiune, in timpul lucrului, ascunsi in baia aia imputita?Adica, sa te gandesti la ELE?greu de crezut, nu?

    Fratilor …RESPECT…La asta se rezuma marea majoritate a lucrurilor in viata, singurii vinovati de alegerile noastre suntem noi, deal with it, dar e mai usor sa dai vina pe altul…parca scapi mai usor, insa cand incepi sa realizezi ca e si vina kktului ce esti, si , totusi poti sa respecti femeia si dupa ce ti a tras o in gura( macar ai curajul sa vorbesti frumos de ea in public) asta de face OM, mah…e valabil si pentru FEMEI, fii sigur de asta.

    Ai coloana, invata, mergi mai departe… ori ramai un retard, ori iti mai cosmetizezi putin caracterul.

    Si se vede aici ca ti ai tras o comunitate adevarata( tot respectul meu pentru unii dintre voi), care merita f…ta in gura?de hapiupaliptici,ca nu se termina tot la faza cu trasu’.

    Mah baiete, ce semeni aia culegi, si anume cand astia desteptii de pe aici( inca o data stima pentru ei) o sa se sature sa se invarta in cerc pe aceeasi tema, o sa ramai exact cu comunitatea pe care o “blame”uiesti atat…de retarzi care si masoara betishorul erectil in baie, si de blonde de Mall care cersesc pumni si bani in acleasi timp…Si uite asa se face selectia naturala…

    Ocupa te tu de femeile despre care tocmai ai scris, ca barbatii adevarati se ocupa de cealalta categorie de femei.

    IT S ALL ABOUT CHOICES, BLOODY CHOICES…

    PS. Cand o sa mai scrii ceva de genul asta despre barbati(sau poate o sa reusesti sa scrii despre femei adevarate) poate o sa incepa sa mi placa de tine, RESPECTUL va fi pe alta data.

    Scuzati greseli gramaticale, nonsensuri si alte chestii cu care ma mai puteti ataca!

  • saibarspeis spune:

    Mamah prietene esti ca mine doar ca ceva mai incoerent decat mine, daca se putea asta :)).
    Chill .. e doar un blog, nu e un stil de viata, nu vine nimeni sa ia sfaturi de aici (decat daca e troznit la mansarda), nu adopta nimeni nimic de aici in mod realist. Asta nu e religie si nici doctrina sociala, e DOAR un blog.

    Cum am mai zis, chill, cuvintele sunt facute sa fie folosite. Intentiile si gandurile si trairile nu sunt niciodata in concordanta cu ce exprimam pentru ca pur si simplu ce vorbim e prea putin. De asta iti recomand sa te relaxezi, sa vorbesti mai putin, sa traiesti mai mult .. :))

  • dust spune:

    saibarspeis: multumesc mult si stima

    frate, de aia ne aflam aici, nu?:)))..e DOAR un blog ( nu mai trebuia sa folosesti uppercase ul, e evident)…:)))
    stima

  • Costy spune:

    mai romaneste spus acuma…ba, stiti vorba aia…tot la pula-n pizda se rezuma totul :))

  • Lothar spune:

    Costy in urma concluziei tale finale reiese ca ori esti un animal (mergi doar pe instincte si tot ce are gaura verifici) ori ai si tu o gaura-n cap.

    Nea dust de acord in ceea ce priveste exagerarea si lipsa de respect al lu nea radu, dar pana una alta cand el gandeste asa despre femei (de care are nevoie si este direct dependent, chiar daca e doar fizic), iti garantez ca de barbati ii pasa cat negru sub unghie. Citind comentariile se pare ca-n a noastra societate totul se rezuma la: un penis imens cu multe gauri negre gravitand in jurul sau si la o gaura mare neagra in jurul careia obiteaza multe rachete sub forma de falus (depinde de sex si caracter ce varianta alegeti). Este destul de trista combinatia…

  • dust spune:

    Lothar…ma intreb io, nush de ce nu s a gandit cata domnu radu la o taxa de „scriere” peacisilea…facea ” omu” un ban cinstit, si se mai triau personajele „coolte” ….domnu Radu, daca ramai fara job, te angajez la mine la firma, inn advartaizing, sigur mi ai mari cifra de afaceri :)))..cu criza asta frate faci tot ce poti

    va umplu de stima

  • cineva spune:

    vad ca aici se vorbeste pe romaneste. atunci, cine pula e radu asta, cu ideile lui de cacat si de epoca de piatra. poate vreun frustrat care nu fute nimic si isi inchipuie ca cine o face sigur e taran si misogin
    sa afle atunci ca atat femeile cat si barbatii sunt fiinte complexe, cu structuri si nevoi diferite
    nu ma mai mir ca romania e cu totul in cacat.

  • matol_h spune:

    Pula, iarasi mi-am tras-o cu o curva fara dintzi..nu zgarie. Are dreptate Radu, futut sau nefutut, un deget in cur un pas inainte.
    Ce atitea vorbe si discutzii, pula in pizada, degete in cur…berea in frigider si la mai mare.
    Asta este

  • Tidussssssss spune:

    Faina gandire (de fapt sunt niste chestii pe care le gandesc si eu – si pe care ar trebui sa le stie fiecare barbat potent/semipotent/pseudopotent), pacat de hazul de genul pula/pizda/coaiele.

    Nu era un repros, dar crezi ca nu ar fi mai fun daca n-ai mai folosi cuvinte de genul?^^

    Salutari de la Agigea.

  • buttefly spune:

    =))Barbati frustrati…care au tupeul orinar sa isi spuna pareriile \\"fantastice,extraordinare\\" pe un blog pentru ca i-a parasit\\" muierea \\" pentru cineva mai bun,si acum is dau cu parerea vorbind din imaginile colorate pe care le-au avut!!!

    M-am distrat! Bogat contastul mintii tale @Radu!Cred ca e urat sa fii virgin la 30-40 de ani!

    Ps: @Radu de cate ori ai fost tu barbatul sensibil?? si de cate ori ti s-a dat cu fit:))?

  • sEps spune:

    adevarat in oarecare masura…dar in realitate nu sunt doua tipuri de barbati…ar fi asa usor:))
    foarte tare scris anyway

  • Euu spune:

    In primul rand o fata care este deacord sa stea cu un asemenea specimen precum cel descris de \"RADU\" trebuie sa aibe un IQ destul de scazut,o vaga cultura generala,o proasta educatie(parinti betivi care se bat intre ei si neavand alta solutie isi cauta un umar pe care sa planga dar traind intr-o tara obsedata de SEX asa ca RADU care presupun ca ii zice prietenei lui \"ma iubesti?hai ne futem sa-mi dovedesti!BYE\" planul ei esueaza mi-e greu sa cred ca o fata cauta in proportie mai mare de 10 15% la un baiat sex si asta prin mai multe INSISTARI din partea baiatului si dupa vreo 4-5 luni daca nu mai repede…daca au cazut in asa plase unele incearca sa se redreseze(20%) restu de 80% incepe sa le placa PULA(vorba baietilor \"SMECHERI care au futut ceva la viata lor\").In fine ce povesteste Raducu acolo is niste aberatii o lume care traiesti de pe-o zi pe alta,vulgara,lipsiti de o lege crestina si morala.Cine si-ar lasa copilul mai ales sa fie si fata sa se duca la baiat acasa fara sa fie soti si sa topaie sa-i arate chiloteii?!(sa nu aud comentarii de ce \"dar tu stii cand se duce\"?ca daca esti un om cu minte in cap stii cum sa-ti educi copilul sa nu faca asta)sau cine ar prefera sa aibe un copil precum Radu?eu sa fiu parinte NU!banuiesc ca esti un alcoolic,un taran cu 4 clase care sta si pierde vremea prin cartier cu baieti de nivelul tau.Imi cer scuze ca trebuie sa te jignesc(vb si pentru ceilalti cu aceeasi mentalitate)dar nu e cu intentie deoarece exista prea multi tarani obsedati sexuali(ca asa si esti daca e vorba despre sex totul se rezuma la sex pentru tine)as vrea sa te vad cand te casatoresti ce fel de sotie o sa ai?!sunt sigur ca o sa-ti fie frica sa nu se duca sa se futa cu vecinu cand nu esti acasa.Si o fata(cred eu) nu-si doreste \"extremele\"(ba eminescu ba pulalau) de care zici tu,in lume exista de toate…si curve si fete care se respecta si care au avut de suferit din cauza unor badarani ca tine crezand ca acela poate fi cel pe care il asteapta,observ ca tu ai intalnit numai curve din cate ne povestesti ca o fata care are o buna educatie,credinta nu o sa vina la tine acasa sa topaie in chiloti si apoi sa sara la tine in pula.mai vb pe parcurs STIMA si inca ceva apreciez castitate ambilor parteneri pana la momentul potrivit de aceea nu sunt de acord cu ce spui tu.

  • canadianu' spune:

    clar, mai ales lipsiti de o lege crestina si morala. mie personal legea crestina chiar mi se pare cam blanda, cred ca aia talibana aplicata in afganistan ar fi mai potrivita, ‘tu-va-n gura de desfranati, ca de-aia a venit si criza asta economica, din cauza promiscuitatii tinerilor, care ei numai se drogheaza si bea

  • Arnye spune:

    e atat de adevarat incat nuj :| tot ce mi-a trecut si mie prin cap vreodata tu aiscris deja sa te fut ! pe scurt :)) hai sa vad ce mai pot adauga… deci exact asa gandeam si eu. da m-am convins k nu am fost inselat si am futut la ea destul… desi avem parte de o iubire cu nabadai…adik eu am iubit. am inselat. am facut tot ce se putea face si ea care era era cand victima cand smecherita tot nu facea nimik eu in schimb…si aveam puterea/slabiciunea de`ai zice a doua zii tot ce faceam si ma si ierta. :| io zic k asta da iubire. ma ierta nu pentru ca nu`i pasa de mine da pentru k ma intzelegea foarte bine…sau ma gandeam eu k si ea facea multe asa k n-avea cum sa`i pese deci ink nu am prins`o cu nimik da de o prind atata itzi zic…I will let u know :)) la ora 5 pe proTV. e foarte adevarata si faza cu nu`i da importanta si pune orice lucru inaintea ei…adik niciodata sa nu o lauzi pe nimeni si nimic k. oricine ar fii oricat de sfant/a tot si`o ia in cap instant!! da-i sare si piper |mai putin zahar| si mereu o sa te aiba la inima. da knd ii dai zahar asigura-te k e la momentul cel mai potrivit…o sa`l ceara ea cu toata fiinta ei :X orb sa fii…
    nu`mi place k scriu cu prea multe … nu crezi? si pe mine ma enerveaza… da ce sa fac…?:))) care imi zice si mie ce sa pun… in loc de…???:D

  • Cartman spune:

    Stiu in plm ca subiectul e ingropat demult, dar nu pot sa ma abtin sa nu precizez un mare PROST sau PROASTA: CINEVA vita ce esti…. tu meriti sa nu respiri ca nu ai inteles nici dracu (seriozitatea pulii mele de labar sau pizda de balta ce esti). Cei mai prosti de aici sunt cei care vin cu aerele astea expirate de morti prosti in papusoi, ca ce plm radule ca exagerezi ca plm. Retaradatilor invavati in mortii vostri ce inseamna PAMFLET PAMFLET PAMFLET PAMFLET PAMFLET PAMFLET PAMFLET PAMFLET. Futu-va in gura

  • Duduia cu pricina spune:

    prea adevarat!!
    excelent si ala cu add :P

  • Bonfires spune:

    yoy se scriu aici niste commenturi de mama mama.
    nah ca las si eu unul dupa atata vreme.
    radu se ia in serios oleaca cu articolele(iar cu asta cel putin oleaca), mai putin cu commenturile pe care si le mai arunca pe aici.
    o spus cineva mai sus ca e vina societatii. corect.
    o spus altcineva mai sus ca barbatul care se tavaleste in fata unei femei e mai putin barbat. foarte fals. muie.
    urmeaza intrebarea, poate avand o oarecare legatura cu .. :
    de ce faptul de a fi fata in fata 2 oameni sinceri este vazuta din exterior ca o umilinta? sau in general, ce numim azi iubire, cur..habar nu am, sentiment intre oameni, e vazut asa? yoy, ca oamenii nu se mai iubesc azi, si incredere..pla. societatea ne educa crunt vad.
    restul comentariilor..laba trista. cretini. lasi in mare parte. dar toti, chiar si aia de nu s-au semnat pe aici sau nu au citit.

    un om care glasuie in fata celuilalt se afla intr-un moment de sinceritate si nu se cade sa te pisi pe el oricare ti-ar fi raspunsul. dar sa mai si consideri ca se tavaleste. nu stiu ce inteleg unii prin tavaleala. omul care glasuie in fata ta e mai sus spiritual decat tine, pt ca e sincer. se numeste mult curaj, pe langa tot scuipatul asta care e in jur.
    a te apropia de un om vine din faptul ca, biologic ne dam seama de frumos si de bun si avem nevoie de astea 2. radu a scris ceva fain pt societatea de azi, nu pt cum ar trebui sa fie omul in sine.

    o exprimare care nu imi apartine, dar o folosesc. 2 oameni care sunt impreuna is ca 2 sfori in forma de spirala, ude si stranse si merg spre infinit. stiu, suna delicios. cand te pui pe treaba, mergi. daca iti dai seama ca ai gresit atunci ai belit pla.
    multa laba trista in cititori. iresponsabili.

  • nazi spune:

    o spus altcineva mai sus ca barbatul care se tavaleste in fata unei femei e mai putin barbat. foarte fals. muie.

    Fals esti tu, ba.

    Ce a scris radu aci, e atat de adevarat, atat de bine spus……. Am fost ani la rand idealistul. Acum, gata. Nu ma mai intereseaza femeile. Nu-s bune de ceva. Nici macar la sex, pt ca pt asta, trebuie sa marci banu’ la greu. Si sa le suporti toanele, bla bla. Mai bine o laba. Ieftina si sigura ( nu bts-uri ).

  • claw spune:

    prea tare bloggerul :)) felicitari

  • DanD spune:

    nu scriu ca sa iti dau dreptate, dar trebuie sa iti dau dreptate !!

    eu unu am descoperit asta cand deveneam un mai mare nesimtit ca sa scap de ele si faceam ce ai scris tu aici… si ale naibii in loc sa ia mesajul si sa o tunda MAI RAU VENEAU si ma miram cum de se poate ca atunci cand ma purtam ca un maxim bulangiu erau extra disperate dupa mine si atunci cand imi placea de una si eram tristul care le venera le durea fix in pula

    cine pula mea sa le mai inteleaga… macar acuma imi dau seama de ce sunt unele extra special de frumoase cu niste mega tristi langa ele… incearca sa faca din cacat bici… mult succes fetelor… pardon, succesuri…

    EPIC

Adaugă un comentariu