Patrioţii sunt imbecili

Vorbea o colegă acu’ câteva zile de Elisabeta Lipă, la care întreb eu, candid “Cine pula mea e Elisabeta Lipă?” “Cum, nu ştii? Campioana mondială la canotaj!”

Ar trebui să ştiu pentru că sunt patriot.  Trebuie să ştim toate căcaturile la care românii au ieşit undeva pe podium, oricât de neimportante ar fi, ca să ne simţim bine cu noi. Că de, la ălea importante n-avem campioni. Îmi şi imaginez milioane de români uitându-se la tembelizor şi urlând “HAIDE FĂĂĂĂĂ CANOTEAZĂ ACOLOO!! BINE FĂĂĂ!!”. Canotaj ? Zău ? Cine pula mea se uită la canotaj? E un sport imbecil şi lipsit de orice spectacol. Se uită românu doar din cauză că are acolo campioana. Că la altceva n-are.

Aş vrea să avem un campion mondial la şah. La cât de patrioţi suntem, sunt sigur că toţi ghiorţanii ar sta lipiţi de televizor, cu seminţele într-o mână şi berea în alta, vopsiţi pe muie în roş, galben şi albastru şi urlând “GAMBITU’ BĂĂĂ! Vezi gambitu’! Nu îl lua tura!!! E capcană! Futu-te-n gură de prost! I-ai luat tura!”. Nu, nu ar urla nimic, că-s idioţi şi nu ar înţelege sportul dar tot s-ar uita. Din patriotism.

Patrioţii sunt mândri de unde şi ce s-au născut. De nişte lucruri pe care nu le-au ales ei.

Din start asta e o idioţenie. Înţeleg să fii mândru de ceva ce ai făcut cu mâna ta, fie şi o bilă de muci, dar să fii mândru de ceva la care nu ai avut nici o contribuţie? Clar trebuie să fii un ratat care nu a făcut nimic remarcabil toată viaţa.

Hai să vă explic mai clar, că sunteţi proşti. Eu am pula mare. Mă bucur că am pula mare. Dar nu sunt mândru că am pula mare. Nu am tras de ea să fie aşa. N-am adus nici o contribuţie măririi ei.

Dar să fii român patriot e ca şi cum ai fi mândru că ai pula de 11 cm. Pe lângă faptul că nu ai făcut-o tu, chiar dacă ai fi făcut-o, e jenant de mică şi nu e de mândrit. Atitudinea corectă ar fi să eviţi discuţia despre şi să încerci să îţi trăieşti viaţa cu pula ta penibil de mică.

Hai, pe scurt aşa, istorie naţională:
Suntem cuceritori: N-au futut în cur romanii, migratorii, ungurii, turcii, ruşii şi cine a mai fost prin zonă şi avea chef de futai.
Suntem curajoşi: N-am mai început un război şi să îl terminăm în aceeaşi tabără în care am început de sute de ani.
Suntem artişti: Da’ cu 50 de ani în urmă. Cam atât ia să facă şi românu’ ce au făcut alţii. Orice idee au avut ai noştri, au avut-o alţii mai devreme şi mai bine. De la, romantismul nostru la Edgar Alan Bacovia, Cioran – primul emo al ţării  şi alţi artişti naţionali care dacă nu au fost plagiatori sau cu juma de secol mai retarzi, şi-au schimbat cetăţenia şi noi îi omagiem deşi au murit francezi şi ce au mai vrut ei. (Zic că Cioran e artist că a scris ficţiune. Dacă credea ce zicea s-ar fi strâns de gât cu cordonul ombilical. Dacă trăia acuma era fan Tokyo Hotel)

Şi tocmai asta e chestia, chiar dacă ar fi semizei ai universului. De ce am fi noi mândri de ei ? Că ne-am născut în acelaşi spaţiu cultural-geografic cu ei ? E şi mai penibil. E ca şi cum v-aţi lăuda voi că am EU pula mare.

E bine că avem Bulgaria lângă noi, care e cam ca noi, mai bună sau mai rea la anumite chestii şi Moldova, care e râsu curului, să avem şi noi cu cine să ne comparăm să ne simţim bine.  E ca şi cum ai fi în penultima bancă în clasă, toţi din faţa ta îs mai deştepţi, tu ai 4 pe linie, repeţi iar anul, pentru a nuştiucâta oară dar te uiţi în stânga, la colegul tău de bancă care e la fel de prost ca tine şi zâmbeşti. Te uiţi în spate, unde şade prostul clasei, puţin oligofren, bălind pe bancă şi uitându-se tâmp spre tine cu ochi goi şi te bucuri. Între ăştia trei de aici sigur eşti peste medie de deştept!

Şi avem un steag de câcat.
Cred că a venit unul mai cu bun gust şi i-a zis lu’ un preşedinte sau ceva:
-Uite, dragă, ăstea sunt cele trei culori primare, zic să facem ceva frumos acolo, cu două, le combinăm, bun gust, să iasă artistic aşa.
– Cum bă două? Pune-le acolo să fie toate!
-Da’ iese la ţigani că îs culori primare şi nu merg una cu alta că cam contrastează!
– Să vezi ce o contrastez io pe mă-ta. Pune acolo tot, să fie ţipător, ca noi aşa, că răcnim mult da’ nu facem nimic!

Da’ cel mai tare îi urăsc pe ăia care se cară în altă ţară şi o fac pe deştepţii de acolo. Bă, dacă eraţi deştepţi vă descurcaţi şi aici. Aici e hard mode, voi sunteţi pe easy, pune ţinta computerul pentru voi. Io dansez cu un picior legat la spate şi dansez mai bine decât voi.

Luaţi pula. Şi voi şi patrioţii.


Ultima descoperire: Pe eRepublik, Romania virtuala e al treilea stat virtual ca importanta virtuala. HAI AI NOSTRI MUIE AI LOR!

***

Comentarii (287)

  • mos craciun spune:

    ba eu pana acum citeam cu drag postarile tale, dar acum imi dau seama cat esti de prost….
    mai da-te in gura mati-i cu site-ul tau de cacat..

  • Moflea spune:

    hahahahahahahahaha, tare

  • zarel spune:

    Ai pula mare? :)) zici tu.

  • Lustrul Cunoscut spune:

    „Vă mulţumim că folosiţi WordPress”

    Am ras foarte tare cand am citit asta! Ma duc sa ma culc.

  • Alin1212 spune:

    CE-AI BA~!?!?!

  • Alexand spune:

    Ce nu scrie omul pentru a crea oripilarea si dezgustul celor creduli.

  • Alin1212 spune:

    @mos craciun: spune si mie stimabile, cum citeai cu drag tot ce a zis geniul asta nepriceput pana acuma si brusc ti-ai schimbat opinia cand a scris un text care reprezinta chiar esenta site-ului?

    – defapt, pl mea, si eu am gafat aici. in orice text a lu radu se poate surprinde esenta site-ului.

    parerea mea e ca radu ar scrie orice, nu ma surprinde absolut nimic de la faza cu scaneru.

    mergi si tu si cauta site-uri de comedie sau mai stiu eu ce nu iti risipi viata aici.

    gg radu.

  • Sascha spune:

    eu te-as fute radu maica…da asta e de bine

  • pixu spune:

    vrei sa fii funny dar….esti prost gramda.
    banuiesc ca astea is concluziile tale trase la o un spart de seminte in fata blocului.

  • Eu spune:

    Trist dar adevarat.

    Faza cu hard mode e cat se poate de adevarata.

    In rest, pentru aia patrioti, asta nu e un post la caterinca. Nu e de ras ci de plans.

    E de plans nu pentru ca asta-i adevarul. E de plans ca nu se schimba cacatul asta de situatie.

    Hai sictir, patriotilor !

  • zoon7 spune:

    Hai ca asta cu easy mode e chiar tare :))

  • DeMaio spune:

    Cât se poate de corect. Când mai aud vreunul la mine pe blog că nu sunt patriot şi că, de, cum îmi permit eu să-mi bag pula în România, trec imediat pe comportamentul cu perversiuni…

  • Sascha spune:

    EU chiar are dreptate….e indeed trist….

  • Alin1212 spune:

    ia stati umpic „indivizilor”.

    cum adica sa iti bagi pula in romania? vrei sa traiesti intr-o tara ok? nu mai arunca PET-uri de pe geam la masina, tren. Nu mai arunca mucuri de tigari pe jos, pune-te si curata in propia ta casa, in pula mea, sa fie luna-bec, creaza pentru tine o atitudine diferita si sa vezi cum incet incet se vor schimba toate.

    **
    Pentru soferi: nu mai claxonati in pula mea unu pe altul de nebuni, lasa sa treaca toata lumea si apoi treci tu. Nu blocati intersectiile. Nu parcati abuziv. Daca vezi pe unu ca incearca sa treaca printr-un loc nepermis doara nu te doare piciorul sa il pui pe frana usor, faci semn la omu sa treaca si pleci mai departe, fututi mortii matii de grabit, ca doar nu te-a facut mata superman. am uitat ceva?
    **

    Eu cand ii aud pe astia ca migreaza pentru ca in Romania e naspa imi vine sa turbez. Ei migreaza cu tot cu atitudinea de cacat specifica romanului deci.. nu se rezolva nimic.

    Schimbarea vine cu fiecare in parte si primul pas spre schimbare poate fi facut oricand. Ia sa vad, SUNTEM in stare?

  • Alin1212 spune:

    Alin, care din eurile tale a scris asta? ca sa stiu cu cins-s de acord. sau nu.

    Daniela

  • sandy spune:

    E o problema aici. Iti bagi pula prea mult. Eu cred ca exagerezi in sensul asta pentru ca defapt nu ai unde sa o bagi. Nu zic ca nu ai dreptate prin cateva pasaje…dar esti de-a dreptul gretos in exprimare.

  • Alin1212 spune:

    Daniela. Nu exista „eu-uri” separate. Sunt doar un Alin. Singur. Unic.

  • Alin1212 spune:

    asta e clar. ca si faza ca daca-ti scrii la user alin1212, inseamna ca esti chiar tu. insuti. unicul. vezi in comentariul meu anterior. esti nebun, man. qed.

  • Daniela spune:

    ^ io eram

  • Alin1212 spune:

    bine mai.. „man”. baiete. T-i se pare ca acesta este un blog normal?

  • Eu spune:

    @romaniaTM

    Patriotule !

  • Daniela spune:

    m-i (licenta alin1212) se pare ca esti grav confuz. nu-i un blog normal. de aia-ti zic ca esti nebun. ce-i cu indemnurile alea spre o societate mai buna? si hai sa facem romania o tara traibila si sa devenim civilizati? du-te-n ma-ta! tu n-ai aruncat niciodata o hartie pe jos ca nu ai gasit un cos de gunoi dupa ce ai mers 2 km pe jos cu ea in buzunar? numa de-al dracu!

  • Alin1212 spune:

    da, am mers cu hartia in buzunar pana cand am gasit un cos de gunoi. ok? asta am facut. nu am inteles de ce injuri. te-am injurat eu??

    PS: mi-am facut cont pe gravatar. nah. sictir.

  • Moflea spune:

    Alin11212

    Nu prea ai dreptate, ai mers pana ai gasit cos de gunoi, si daca nu era pana ai ajuns la destinatie, nu te-ai enervat si ai aruncat`o pe jos, exact cum zice daniela, numai asa de nervi….macar sa ai puterea sa recunosti.

  • Eu spune:

    Daniela,

    Dureros e atunci cand ajungi acasa si arunci la gunoi iar gunoierii arunca la groapa de gunoi tot. Reciclabile sau nu.

    Aia e de cacat, nu ca arunci pe jos. Daca n-am arunca pe jos nu ar mai exista gunoieri nu ? Tre’ sa mance si gura lor ceva. Ca altfel iti bat la usa sa le dai 1 ron.

  • Alin1212 spune:

    NU. vorbesc serios. NU

  • romaniaTM spune:

    @toma „credinciosu” daniel
    nu-s patriot excesiv gen Vadim, citesc articolelel lui radu pt amuzament,stiu ca nu-i normal la cap si de aia nu iau in serios tot ce scrie chiar daca stiu ca exista si adevar in ele.ceea ce e sigur ca nu-s pupincurist gata sa ridice pe altul in slavi din interese proprii.iti dau voie sa te exprimi multisilabic

  • Sascha spune:

    n-ar fi mai simplu sa faceti schimb de id-uri si sa conversati in contradictoriu??

  • Daniela spune:

    Daniel, am aruncat de-al dracu’, am zis. Puteam sa aleg sa arunc acasa. BTW, stiai ca gropile de gunoi ale bucurestiului is pline si ca nu mai au unde gunoierii sa depoziteze? Io zic mai bine sa halesti ambalajele. In felul asta esti cel mai „patriot”.
    @alin: vezi ca poti, ma… acuma parca e un pic mai clar :) scuze ca te-am injurat, delicatule.

  • jazz4 spune:

    banuiesc c-ai fost si tu p’afara si i-ai auzit pe multi zicand ca suntem o natie de cacat…atunci se rascoala si simtul patriotic…sunt de acord ca nu tre’ sa ne laudam cu Nadia, Ilie Nastase si Hagi, dar nici sa ne dea toti muie, da-i in pula mea…ca ma enervez, ma fac patriot si ma duc la cuib, la Zelea Codreanu…pe bune, aia nu se laudau ei cu Gogea Mitu’, Terente sau Harap Alb, alora li se punea pata – zdrong

  • Eu spune:

    @romaniaTM

    Bai nene, nu mai stau s-o ard off-topic. Ca nu-s profesor la generala.

    Este opinia mea. Banuiesc ca legile tale nescrise imi interzic sa fiu de aceeasi parere cu radu. E problema ta Domnule.

    In rest, nu vad de ce trebuie sa ma justific in fata Dumitale pentru orice.

    O zi buna !

  • TriplaSeaca spune:

    Easy mode zici tu? In Romania e hard mode doar pentru ca trebuie sa te lupti cu idiotii si sa te joci de-a teatrul absurd ca sa realizezi cele mai elementare intreprinderi. Da coaie, e jegoasa aia de le primarie si traficul naspa si arunca aia pe jos si se caca cainii pe strada si de aia viata e dura in Romania.

    Sa-i vad eu pe aia cu educatie mioritica cum sunt in stare sa supravietuiasca concurentei profesionale din vest! Smecheria nu e sa stii sa-ti folosesti telefonul mobil ultimul ragnet, e sa-l fabrici si sa le iei banii la prosti dupa aia. E valabil pentru toate celelalte produse industriale si intelectuale pe care le aspiram dar suntem la ani lumina de a le concepe. Vorbesc la persoana I plural din pur patriotism.

    Prin vest umbla romani cu coada intre picioare care simt ca trebuie mereu sa-si justifice originea nobila prin faptul ca Mircea i-a batut pe turci. Cei mai penetrati in creier sunt insa aia care n-au iesit din CAP-ul lor natal si-s tare cocosi de romanismul lor.

    La faza cu mandria subscriu in totalitate, era si ideea mea acum cateva zile. N-am pula mare (deloc adica), dar am buci. Si ce?

    Esti cine ajungi. Mars la autoperfectionare!

  • simi spune:

    bai, unde dracu’ au plecat toti aia cu putin creier?
    sa va fut in comentarii

  • Alin1212 spune:

    hear hear ^

  • HelloStupid spune:

    Imi place ca in orice post bagi subtil o referire la pula ta mare. Dragut, fiecare se lauda cu ce are mai bun:))

  • Alin1212 spune:

    era pentru tripla seaca, postul anterior :))

  • DeMaio spune:

    Uitându-mă la ce este mai sus, constat că ar trebui să mă consider mândru că ne dădeam cu pietre în cap, la Posada. Pula mea, urlă ţara în mine, futu-i românismul mă-sii mistic să-i fut eu. Norocul meu că pe parcurs am învăţat să pun pietrele una peste alta. Văd că mai sunt unii care încă vor să producă dungi în lac.

    Auzi, Radule, tu realizezi că românii ăştia verzi de mai sus se află printre ăia care se duc la vot???

    Ah, să nu uit, că poate înţelege cineva greşit: mă piş pe România. De ce? Uite, pentru că din punctul meu de vedere, pot. Şi chiar dacă nu am pula mare, măcar am jetul puternic.

    Jet.

  • Erika spune:

    Eu imi bag pula in frustratii care isi baga pula in aia care au plecat in alta tara si n-au stat acolo sa se gainateze ciorile pe ei.
    Referitor la o anumita parte a populatiei tarii, as propune eu o solutie, dar in final se lasa cu clabuci. Si da, sunt chiar cu mai mult de 50 de ani in urma trendului.
    Ipocritilor

  • Gogu spune:

    Si care-i bucuria ca tu joci pe hard mode si eu pe easy, daca tu ai 4 8 6 si eu quad core? Pe mine ma tine cu toate setarile la maxim si ma si distrez. Savurez jocul, la easy. Tu te chinui pe 800×600, si n-ai timp sa te bucuri, ca esti pe hard.

  • krakilla spune:

    sa te dau prin ciur, articolul asta am vrut sa-l scriu eu! m-am gandit intr-o seara si pana a doua zi am uitat. o saptamana m-am chinuit sa-mi amintesc. sa-mi bag pula, de acum incolo imi notez pe o hartie ideile si mi le si patentez. daca nu am hartie, mi le scriu pe pula. uite ba, asta imi ia toti laurii.

    mue patriotilor. mue deontologilor. mue ofuscatilor. sanatate.

  • Dan spune:

    Pe mine ma distreaza toata gloata care iese in centru cand castiga Romania cate un meci de fotbal(bine, ca drept e ca nu a mai castigat de mult). Tot patriotism s-o fi numind si asta? Eu cred ca e un pretext de a bea si de a face baie in fantana arteziana. De fapt cred ca asta e singura scuza acceptabila. „Hai bai pula in centru s-o facem lata ca iar a castigat Romania la fotbal cu Andorra”.

  • Alinush spune:

    Si totusi biletele de la Romania – Serbia s-au vandut in 2 ore.

  • krakilla spune:

    Gogu are quad. Cumpara si tu, s-au mai ieftinit. Cine joaca Fifa in retea?

  • jimerino spune:

    ba, apropo de sah: spargeam intr-o zi samanta pe gard la shell si cica hai sa jucam si o tabla. ba, in tot blocul sa nu gasesti o pereche de babaroase frate!?

  • Gogu spune:

    @jimerino: vezi ca pentru anumite telefoane exista o aplicatie care inlocuieste lipsa zarurilor. Si nu fura. Si nici nu sare de pe tabla. Am jucat io asa… Si a fost perfect. Da’ am pierdut. Futu-i muma-n cur de noroc la zar.

  • krakilla spune:

    barbut tiganesc, coae. toata noapte masluiam la zaruri, le pileam si le dadeam cu lac pe o fata. m-am umplut de bani si de pumni in perioada aia!

    daca muiesc bagaboante de alte nationalitati se numeste lipsa de patriotism? Banica e tradator de neam, deci? Ma gandeam la Mihaela Radulescu, nu stiu de ce, si la relatia ei cu baiatu’ ala pe care nu stiu cum il cheama. cred ca sta cu el pentru ca nu poate sa o bata, ca e prea mic. dar asa, in ce mai consta surpriza, ca stie ca ala nu o bate?

  • bvl spune:

    Alin1212 : adica ce pula mea daca eu am plecat din tara..am mers la easy mode?am facut ca prostu o facultate,am platit 300 de euro chirie pe un jeg de garsoniera,ca apoi cand termin faculta sa nu imi gasesc un loc de munca decent.Cei de la somaj mi-au zis avem locuri la fabrica de incaltaminte..5 milioane +bonuri sa vi le bagati in sula.De aia am mers din Romania..ca e de cacat,nu trebuie sa „turbezi” ca am lasat un loc rau pentru un viitor mai decent.

  • Gogu spune:

    Subscriu la ce a zis BVL. Da, pentru ca am plecat din tara, de-aia.

  • jimerino spune:

    mai decent, mai nedecent…sa lasam, sa revenim la subiectul postului, barbut/table.
    deci coaie, eu nu stiu barbut, nu stiu sa vand, pula mea, eu ma potriveam cu baietii doar la consumat. deci sa fac zaruri nici nu se pune problema. da’ eu m-am enervat pe bosorogii muisti tablagii care nu raspund la usa. pai tara-i asta?

  • jazz4 spune:

    ce pula mea aveti ma?…nu mai poti fi partizanu’ cuiva, nu te mai poti bucura ca unii la care te uiti castiga, nu mai poti paria?…trebuie sa fi implicat direct?…de ce pula mea va uitati la olimpiade, campionate mondiale?…ce smecheri ati ajuns toti, sa-mi bag pula!…va da asta mic pe la nas cu o idee si ce va mai umflati in pene si ce cocosi si mai mari sunteti voi…sunteti niste puli bete, ba muistilor, falsi si idioti…bine va face c opilu’ asta, se joaca dea transhumanta cu voi, baga-mi-as pula-n mortii vostri de anti-nationalisti inchipuiti…schimbativa si prenumele, bagati cate o religie noua si vopsiti-va si tenu’, suge-mi-ati pula

  • selfhelp spune:

    ai uitat sa adaugi ca ne mai mandrim si
    – ca suntem un \"popor cres(t)in\"
    – ca daca nu eram noi sa-i oprim pe turci, ii invadau si pe nemti si pe englezi
    – ca avem dunare si delta

  • giapapadia spune:

    eu nu am plecat de tot, dar subscriu la ala ce subscrie. totusi e un pic gresit sa zici ca e mai usor. daca as fi ramas, probabil nu eram nevoita sa lucrez in timpul facultatii pt o chirie enorma, mergeam acasa cand aveam chef si la prima problema plangeam pe umarul prietenilor din copilarie. puli nu iau, ca azi cica e sf. maria.

    si mie mi-a tinut morala acum doua zile vreo doua ore cineva ca am zis ca e de cacat patriotismul. da\’e doar o baliverna ideologica (nu sariti ca am plans cand am vazut alea trei gimnaste pe podium la olimpiada, aveam o problema personala, da?). si steagul chiar e cel mai kitsch ever.

  • krakilla spune:

    ma doare-n pula de bosorogi! eu am vrut sa ma cac intr-un magazin si mi-a cerut ala douajdemii sa ma cac. adica io ma cac si tot eu dau banii? m-am cacat seara la usa magazinului, pe gratis. cand mai trec pe acolo imi cer si banii.

    jazz4 ala are dreptate, asta se joaca cu mintile voastre. vrea revolutie si d-alea, isi aduna supusii acum. vedeti ca va indoctrineaza, sa-i puneti mana pe pula. eu v-am prezis!

  • jimerino spune:

    ba, eu ma bag si la revolutie, da’ sa fie cu bere. ca atunci, la suspendarea lu’ basescu, a fost caterinca maxima. pai pula mea, asa sustin pe oricine, bere sa fie. si ca sa fiu drept, mai cu japca, mai cu cardeala, da’ asta cu visu’ urat pe pula o bere a dat. mica. ursus. de pomana. da’ a dat.

  • Daniela spune:

    gia, ma doare capu’! azi e sf maria? asta nu-i prin vara?

  • krossfire spune:

    Ba, cand ai zis de Cioran am simtit nevoia sa iti dau un comment inutil si sa te felicit. M-a mancat in cur in clasa a zecea sa scriu un eseu parodie despre marele nostru ”filosof francez” si am oripilat vreo 5-10 gagici si un gay care-l considerau un zeu al scrisului.

  • Alin1212 spune:

    Uite cum sta treaba. Sa nu existe interpretari. Si eu am lucrat in strainatate, dar nu m-am dus acolo sa lucrez pentru ca in Romania e „naspa”. M-am dus fiinca am avut ocazia sa lucrez acolo. Daca ma stabilesc in strainatate va fi din cauza ca nu am gasit AICI un job mai ok. Nu raman aici din patriotism sau plec dincolo din miserupism, pur si simplu iau ceea ce imi da viata.

    Nu cred ca a cere un surplus de civilizatie in tara in care traiesti si te-ai nascut e prea mult de cerut sau e gresit.

    Nu stiu unde am acuzat pe cineva care pleaca sa munceasca in strainatate. Acuz pe aceea care pleaca in strainatate, nu muncesc si sa fac de cacat de apar titluri in ziare de genu „Iar romanii…”. Esti patriot daca simti un junghi in stomac la vederea unui astfel de titlu? Daca da, atunci, uite, sunt patriot si habar nu am avut.

  • krakilla spune:

    Ba, imi parasesc starea lejera sa va citesc eu un aliniat, ca sa nu mai rada asta de voi. Omu’ nu a spus ca uraste pe cine munceste afara, ca nici nu avea cum din moment ce zice ca el nu crede in patriotism, el spune ca ii uraste p-aia care fac pe desteptii de acolo, in pula mea. Certati-va pe subiect!

    sa ma fut. am uitat regulile de barbut… d-ala tiganesc zic, stie cineva? ala era cu 7 si 11 sau confund?

  • jimerino spune:

    ala e ca la cazino bai puleasca.
    deci ba, apropo de emigrat, imigrat, fugit: chinezii aia mai stau la pod la herastrau acolo? si daca da, livreaza la domiciliu?

  • cristean spune:

    nu, coae, eu ma mandresc ca-s roman. eu ma mandresc cu marilena nitu, cu ciutacu si cu badea, cu mailat (stiu, mailat e tigan, i-a dat Ţigania pasaport), cu irina loghin si dolanescu – cucu’ si pupaza – si mai ales, dar mai ales cu iliescu. care a bagat romania in ue.

  • AndrewS spune:

    raduuuuu =)) te-ai facut cu o femeie pe cinste tata. Sascha te-ar fute. deci… m-am spart de ras :))

  • perseu77 spune:

    Jos Basescu! ca si nea jiji, sa imi suga p..la Dan Voiculescu si toata conducerea Antenei 1 impreuna cu muncitorii de pe acolo

  • Tase spune:

    Merită aminitit şi un alt simbol naţional, imnul cu ale sale versuri profund idioate, culminând cu \"Şi că-n a noastre piepturi păstrăm cu fală-un nume/ triumfător în lupte un nume de Traian\". da, exact, în lupte în care a rupt la greu cururi de daci,da Traian care şi-a trimis vreo două armate de pulărăi să însămânţeze zona şi să fută neveste de bărbăţoi morţi în război, rezultând corcitura de neam care suntem azi, dintre daci beţivi şi romani proşti.

  • mafalda obscura spune:

    ti-am citit postarile si foarte m-au incantat(za checiar in za rai-biet copil cretin:) :) ff destepte si savuroase chestii, zeflemism ff special, bravo, ai un ton , un stil. sper sa scrii mult si despre multe. imi place si romana ta (cu argotisme, regionalisme, tot tacamul)ciao, radu, spor si la multe postinguri briliante!

  • giapapadia spune:

    danielo, nu ma prea pricep la astea, da parca stiam ca is doua. stiu doar ca azi dimineata m-am trezit cu ideea ca azi se intampla ceva si am dat gugal la data =))nu am inteles daca s-o schimbat si ora sau nu,ca echinoxu’ o trecut, inca sunt cu reperele pierdute, nu stiu sigur cat ii ceasu’ (printre altele, daca i se face cuiva mila)

    altfel, taceti ca vine ora de cultura: cica zic astia batrani din paris ca cioran era sufletu petrecerilor care se tinea numai de poante si facea misto de toti.

    in concluzia acestui comentariu:

    „491 Imi amintesc ca i-am spus lui Cioran, pe care l-am urmarit cu frateasca ingrijorare toata viata: „Faptul ca nu ti-ai pus capat zilelor, dupa ce timp de patruzeci de ani te-ai tanguit pentru nefericirea de-a te fi nascut, ma asigura ca viata e totusi buna.” El m-a tras deoparte si mi-a raspuns: „Ma, sa n-o spui nimanui, dar imi place viata!””.Image

    (Constantin Noica, „Carte de intelepciune”, dupa „Jurnal de idei”)

    ps: am aflat, e sf maria mica, deci la multi ani. ca toata ziua eu sa felicit pe alea pe care le cheama ana si alexandra.

  • AndrewS spune:

    Radule chiar nu mai pot de ras. fata asta, Sascha vrea sa te violeze si e convinsa ca te baga sub masa =)). si eu is convins 100% ca te-ai bagat sub masa de ras cand ai vazut =)). deci Sascha , mi-ai facut ziua minunata

  • Alin1212 spune:

    mai andrews? ce perspectiva mai e si asta? trebuie sa fii fericit daca fata doreste sa „aiba de a face” cu tine. dar sa te bucuri ca vrea sa il futizeze pe radu m-i se pare exagerat.

    :))

  • Eu spune:

    Idioti sunt toti aia care se duc sa faca cacatul praf in afara. Ca vezi domne, in tara nu se poate. Nu se poate pentru ca plecati voi, facatori de rahat praf.

    Foarte bine ca reusiti la aia care va vad ca niste straini cu drepturi nici cat v-ar fi fost respectate in tara asta neandertaliana. Noroc cu drepturile omului ca altfel.

    Ce-mi plac aia care se manjesc cu cacat si spun ca de fapt e ciocolata.

    Si nu mai dati atat cu caramizile-n piept ca Chuck Norris e doar unul.

  • giapapadia spune:

    in legatura cu sportul, n-ai spus ce era mai important: mie mi-au zis prin generala ca sportul nostru national e oina :))))

  • Phlocea spune:

    Totalmente deacord cu aproape toate ideile. In masura in care anarhismul tau crezi ca il poate depasi pe cel existent.

    Steagu s-a facut prin combinare intre ala al T.Rom si Mld la 1859.Rosu era culoarea comuna. S-a mai vehiculat in aceeasi componenta de pe la 1848.

    Ti-ai mai revenit…

  • Gigi Franzela spune:

    Cum sa nu stii cine e Elisabeta Lipa? Nu e patriotism, e cultura generala.

  • Gogu spune:

    Deci, pentru culturalizarea tuturor, azi nu e nici o Sfanta Marie. Dar e tot o sarbatoare crestina foarte mare care are legatura cu Fecioara Maria. Se numeste Buna Vestire si reprezinta momentul crestinesc in care Sfantul Arhanghel Gabriel (Gevrail, Gavrila, zice-ti-I cum vreti) I S-a aratat Fecioarei Maria, vestindu-I nasterea lui Iisus. Reprezinta, cumva, momentul conceperii lui Iisus, care S-a nascut fix 9 luni mai tarziu.

  • AndrewS spune:

    @Alin1212 si restu` care n-ati inteles

    Aici puteti sa o vedeti pe Sascha -> http://plecataprintara.blogspot.com/ fata care vrea sa il violeze pe radu si crede ca il baga sub masa. Uitati-va si o sa intelegeti de ce m-am disrat eu asa bine. :))

  • Eu spune:

    Multumim de informare.

    Asteptam evreii, musulmanii si budistii pe interval.

  • DeMaio spune:

    Aia cu alăturarea Moldovei la Ţara Românească fiind probabil una dintre cele mai mari greşeli din istoria României, de pe urma căreia suferim şi azi.

  • Profa de gramatica spune:

    bai frate! bagati`va pula`n romania, ca`i de cacat.
    Asta e problema romanului, e prea legat de ideea de a apartine de ceva, sau de a avea ceva.
    Eu sunt din Rromania, si sunt conationala cu Hagi, Nadia Comaneci si Simona Senzual…ce mandrie!!!
    pula frate, mi se ofera ocazia sa plec, plec! de ce trebuie sa raman unde m`am nascut? si pasarile pleaca din cuib.
    Daca ma nasteam in germania, si ma chemau cei de la Mercedes Romania sa muncesc aici, veneam…
    Potoliti`va dragii mosului cu apartinetismul si patriotismul!
    atata timp cat tara si conducatorii tarii isi baga pula`n tine, tu de ce sa nu ti`o bagi in ei?
    Nu vedeti ca nici tarisoara asta nu ne mai vre? vine cu viituri, inundatii, cutremure, sa mai scape de noi

  • Gigi Franzela spune:

    Alin1212, esti trist daca crezi ca poti schimba o tara daca nu arunci PET-uri pe jos.

  • giapapadia spune:

    da, gogule, asa ceva. dar stiam ca ii zice si Sf. Maria Mica. calendarul ortodox mi se pare o aberatie oricum, desi Bunavestire hai sa zicem ca merge.

    da ora, ora Romaniei macar, cat ii?

  • perseu77 spune:

    bai nu va mai luati de neamul romanesc! va bateti joc de istoria unui popor care a trait si traieste greu! daca ma enervesc, poate il sun pe smekeru ala de Cioclu si il pun sa va astepte seara pe la colturi, dupa blocurile gri sa va mardeasca! Sa-mi sugeti pula si tu primu mi-o sugi, asa cum spunea nea jiji!

  • Alin1212 spune:

    @Gigi: la faina concluzie ai ajuns. NORMAL ca numai atat nu poate schimba o tara intreaga, dar e un INCEPUT pentru formarea unei atitudini. Iar cu o atitudine potrivita se poate face orice :)

  • Gogu spune:

    @Gigi: E trist daca tu arunci PET-uri pe jos doar pentru ca asta nu schimba o tara. E mult mai trist.

  • DeMaio spune:

    Concluzia pare clară: RADU E ĂLA ERECTU’, RESTU’ STAU ŞI PLIMBĂ PETU’. Pula mea…

  • Gogu spune:

    @Gia: vezi ca e chiar in fata ta, in dreapta jos. Daca ai un Windows mai recent de 98 (pentru cel amintit iti trebuie patchul cu limbile din Europa de est, totusi, daca nu ma insel), nu tre’ sa-ti bati capu’ sa schimbi ora. Se schimba singura cand e timpul, daca sunt setate corect data si fusul orar.

  • Gogu spune:

    Aaaa… si daca nu esti in Romania, fa si tu o operatie de „artimetica”. Sau zi unde esti, ca iti scad io o oara, doua (banuiesc ca nu te-ai dus prea departe)

  • Gigi Franzela spune:

    @Gogu misto concluzie.
    @Alin1212 degeaba incerci o schimbare de atitudine, avand in vedere ca pe majoritatea ii doare fix in 14 de tara asta.

  • Eu spune:

    Gogule,

    Filmul ala e mai penal decat o reclama la scutece pentru batrani.

    Eu nu am observat ca fiind mentionata nici o realizare mai recenta de 20 de ani.

    E ca si cum te-ai lauda tu cu realizarile mostenite de la parinti, bunici, etc.

    Exact lucrul despre care a vorbit si radu.

  • gia spune:

    paris. ma gandeam ca ar trebui sa se schimbe, dar nu stiam sigur.gracias.

  • Alin1212 spune:

    @gigi: uite, iti zic o chestie ce ziceau latinii (dupa Tase, sunt aia care ne-o trageau):

    „Ment sana in corpore sano” – minte sanatoasa in corp sanatos. Daca prin minte incercam sa metaforizam atitudinea noastra care defapt suntem noi, iar prin corp – tara in care traim, atunci prin indreptarea atitudinii consider ca se poate indrepta si tara.

  • Gogu spune:

    @eu: Dar sunt realizari pe care le foloseste o lume intreaga, si in ziua de azi, in pula mea. Te-ai gandit vreodata la cati oameni mai murea daca nu era descoperita insulina ATUNCI? Te-ai gandit vreodata cum mai aberai tu pe bloguri, daca ala nu punea bazele ciberneticii ATUNCI ca sa aiba mai tarziu din ce face Gates turta mare? Te-ai gandit vreodata ca parintii tai ar fi scris cu „creonu'” pana ar fi inventat ungurii aia 2 (da, doi) pixu’, daca Poenaru nu inventa tocul rezervor? Si ca ai fi zburat poate si acuma cu avioane cu fofeaza daca nu inventa Coanda primul motor cu reactie? Si daca stau bine si ma gandesc, mai avem merite care nu sunt amintite in filmuletul ala. Bazele LASER-ului tot un roman le-a pus. Si au facut si-o arma pe baza principiului. Rusii stiu mai bine. De fapt nici nu stiu ce i-a lovit. Si, da, eu ma mandresc cu realizarile parintilor si bunicilor mei, pentru ca prin realizarile lor am fost format eu, iar realizarile mele se vor datora realizarilor lor. Educatia mea e o realizare a parintilor mei, si, nu stiu – tu, dar eu ma mandresc cu educatia mea.

  • Tase spune:

    @Alin1212 dar dupa tine ce sunt latinii, dc nu aia care ne-au futut femeile?

  • Gogu spune:

    Erata la postul meu anterior: sfarleaza, nu fofeaza. Literatura e de vina. :P

  • Gogu spune:

    @Tase: Dupa parerea multor invatati pe care nu-i chema Tase, au fost o civilizatie.

    PS: Azi n-am ce face si fac spam pe bloguri.

  • TriplaSeaca spune:

    Cred ca iar ne-a muit rapandula asta de blogger ca sa ne mai atacam nitzel. A marit categoria de data asta.

    Hai, la os, comentati cu foc!

  • Alin1212 spune:

    @Tase: pai sunt de acord cu tine!
    apropos: scrii foarte ok. Continua.

  • Tase spune:

    Da, o civilizatie care ne-a futut femeile, mai ales alea vaduve

  • Refulare spune:

    Yeeeeeeee toata lumea sa se injure cu toata lumeaaa :)))) … Au sarit ca arsi travestitii astia patrioti fute-v-as in cur de deontologi. Asta a si urmarit castravetele scriitor cu pula-n cur, sa faca valva ca doar d-aia e idolul femeilor de peste 78 de ani. Ba pishav-ati sange sau cum se scrie de pulifrici !! :))) aaa ce ma distrez, e mai fun decat sa injur in trafic . Au luat-o cacatii pe filozofie.. Baa sugeav-ati ciorapii aici e loc de dat cu pula-n gat nu cenaclu literar .. Marsh la cacat si traditionalul sa o futeti pe Naomi !! :))) Anarhiee

  • gia spune:

    …dar si pe alea maritate.

  • Refulare spune:

    Vai , am uitat , scrii superb continua sa mi-o sugi, ma inalta spiritual .. :)) stai sa ragai

  • cristean spune:

    @ gogu: esti mistic la cap, coae. ne lasi cu teoria aia cu laseru’ tau? esti bipolar, ce-ai? ne futeau rusii o bomba atomica in cap de nu ne vedeam, lasa-ma in pula mia cu teorii din astea. ia zi, romania e centrul energetic-spiritual al lumii, leaganul civilizatiei si locul ales pentru renasterea omenirii la CURbura carpatilor, cu mandrul popor roman in frunte. si cu un coi in partea ailalta de frunte. du-teeee!!!! si impusca-te.

  • Eu spune:

    @gogu

    Cum am zis si mai sus. Nimic mai recent de 20 de ani. In afara de caterinca aia ca se vorbeste mai mult romaneste in microsoft decat in engleza (ca limba nativa). Altceva n-am dedus din filmul ala decat ce-au realizat altii acum 30, 50, 70 de ani. Unde mai pui ca unii dintre ei nici n-au fost romani get beget.

    Unde a disparut mojo-ul ala romanesc ? Ei ? Zi-mi te rog o realizare recunoscuta international de la revolutie incoace.

    Gimnastica ramasese ultimul vestigiu si ala a fost omorat in public scurt pe doi.

    Nu am vazut sa se faca o manifestatie cand a iesit scandalul cu gimnasta fragila pe care ar fi rupt-o in doua cei doi antrenori.

    Aud ? Patriotilor.

  • Gogu spune:

    Pai daca nu mai avea cin’ le fute!… P-alea vaduve, ma refer. Si apropo, mie latinii nu mi-au futut nici o femeie? Tie cate ti-au futut, pui de dac?

  • Tase spune:

    bai gogule, din moment ce te identifici cu atata mandrie cu inaitasii, nu vad rostul intrebarii

  • Gogu spune:

    @Eu: Io nu am zis, ba, pulete, ca sunt patriot. Ziceam doar ca avem cu ce sa ne mandrim. Si nu din patriotism ci din bun simt. Vrei realizare recunoscuta international? Intreaba-i pe inginerii aia doi aradeni de au facut Dieselu’ cu consum de 0,7l/100km (zero virgula opt litri la suta de kilometri). Adica 8 decilitri. Adica 80 de centilitri. Adica 800 de mililitri. Adica mai putina motorina decat ai tu etilic in creieri. Aveau vreo 27 de ani prin ’94, cand se intampla asta. Si Dacia nu a vrut sa le ofere cat au cerut ei, desi au fost alte case care au oferit mai mult. Erau dispusi sa vanda la Dacia. Care Dacia nu era inca privatizata in ’94. Adica statu’ le-a dat la muie. Si atunci cum pula mea sa fii patriot.
    Patentul l-a cumparat pana la urma Volvo. Si cumparat a ramas. O sa-l scoata ei candva la lumina. Dar cand se va itampla asta, nimeni nu-si va aminti ca l-au inventat doi romani. Si va fi nevoie de un film jenibil pe net ca sa le aminteasca puletilor ca voi de ce sunt in stare romanii. Si nu din patriotism, pentru ca patriot nu se merita sa fii, ci din bun simt.

  • Gogu spune:

    @Tase: Mi se pare mie sau eviti raspunsul?

  • gia spune:

    doi de ce tinem cu dacii? au venit romanii si din genele combinate s-a inventat stiloul. daca romanii lasau ungurii peste ei, se uneau genele alea cu stiloul cu alea a celor doi frati unguri cu pixu\’ si faceam ceva mai misto decat ala cu gel ce e acum pe piata. se termina repede ala, trebuie prelungita erectia utilitara.

    …sau rusii. daca lasam rusii peste noi, poporul rezultat l-ar fi omorat pe bush dintr-o ascunzatoare de pe marte.
    …sau nemtii. daca ii lasam pe aia, aveam cinci cosuri la fiecare doi pasi, pt fiecare tip de hartie. asta in cazul in care nu faceau din noi sapun.

    eu sunt patrioata fara sa vreau, dar imi si dau seama ca nu e prea rational. mai ales dupa ce citesti benedict anderson, care e un clasic. cred ca oricine ar cam trebui sa citeasca chestia asta. ma rog, in general e obligatorie la facultatile anglofone.

    http://books.google.com/books?id=4mmoZFtCpuoC&printsec=frontcover&dq=benedict+andersen+imagined+communities&lr=

    preview: http://www.nationalismproject.org/what/anderson.htm

  • Refulare spune:

    Muie si caacat :)))))

    • Radu Post author spune:

      da ma, multi romani la microsoft. tre sa spele cineva si tastaturile alea.

  • Alexand spune:

    Ce tare-i articolul asta. Un formator de opinie arunca o piatra in balta si zece epigoni se chinuie s-o scoata.
    Nu m-am putut abtine.

  • Tase spune:

    gogule n-are rost, te-am supraapreciat

  • Eu spune:

    Gogule, nu vorbi cu mine cum vorbesti cu ma-ta ca nu suntem de aceeasi natie, posibil nici pe acelasi continent.

    Iti dai singur pumni in fata, n-am ce sa mai zic.

    In continuare, patriot pana la moarte. Ai luptat in afganistan sau iraq cumva ? Ca asa se explica.

  • simi spune:

    0,7l/100km (zero virgula opt litri la suta de kilometri). Adica 8 decilitri. Adica 80 de centilitri. Adica 800 de mililitri.

    epic fail

  • Pizdacii si Romulanii spune:

    Ba, da’ prosti mai sunteti. Aproape mai prosti ca Seicaru.

    Omu’ face aici deconstructie, adica ‘ce ca „hagi suge pula”. Noa, acum o sa sara de cur in sus toti patriotii, folbalistii si femeile care i-au supt pula lui hagi ca nu e asa. Si poate chiar nu e asa. Dar este ca l-ai mai evaluat odata pe talambu’ de hagi? L-ai mai evaluat. Daca dupa fraza „hagi suge pula” hagi mai sta in picioare, inseamna ca merita. A meritat sa zica unu’ ca „hagi suge pula”, asa nu l-ai mai luat pe hagi de bun de-a gata, cum ti-o repeta toti si ai gandit cu devla ta, boule.

    La fel de periculos e sa fii un cretin fara opinii si sa iei de bune toate muile pe care le da unul sau altul pe net, ergo sa repeti si tu ca boul „hagi suge pula”, desi poate chiar suge pula. N-ai de unde sa stii pana nu te afli de celalalt capat al pulii, ala dinspre tine si pornind din tine.

    Acum inlocuiti hagi cu elisabeta lipa, romania, nadia, patapievici, cheloo, catrinel menghia sau cine cacat aveti voi acolo model. E ca suge pula?

    In alta ordine de idei, Romania e o tara minunata, pentru ca ne-a dat lumii pe mine si pe Radu. Si, cateodata, pe unii din voi.

  • jimerino spune:

    o strangeti in buci aiurea, da’ una singura m-a enervat, ca mi se mai intampla si mie. profa aia de gramatica pulii, aia care confunda cratima cu apostrofu’ (aici merge apostrofu’, fa!). argumentul tau m-a facut sa ma bas de ras. cica daca isi baga pula-n (aici e cratima, fa!) noi conducatorii tarii, noi tre’ sa luam la pula tara. ia-o fa la pula ca asa vrei tu si n-are nimeni nimic cu tine. da’ ce morti-n gat de justificare aberanta e asta? fa, cu cratima ai inteles cum e? lua-l-ai pe mercedes benz in cur tot!

  • nume prenume spune:

    erepublik e dezvoltat de romani.e ca in fotbal:englezii inventeaza si iau bataie de se caca pe ei

  • Alexand spune:

    Bine ai venit in tabara egocentristilor, Simona. Avem si prajiturele©

  • Alexand spune:

    Sincer, nu prea esti. Stiu ca ti-ai dori asta, ca doar nu e nimic mai banal decat dorinta de a fi special. Dar nu. Frumos totusi ca mai stii inca un cuvant ciudat care incepe cu „e”.

  • Sorina spune:

    Ma si in plus fata de faptul ca suntem un neam de ratati care isi fura singuri caciula, tariceni si becali, si violatori de bunici si de italience, cat mai tinere, vad ca suntem si frustrati tare cand ne mai zice cineva adevaru… noooo, suntem niste artisti, genii, mare comoara pe care „restu lumii” conspira sa o exploateze.

    A, si criza e inventata de americani, care de fapt au intrat singuri cu avioanele la ei in blocuri, si sida e tot de la ei ca sunt gelosi pe restu lumii si vor sa aiba ei bani, si faima, ca sunt amarati rau si au boala pe romania ;)

    Eu emigrez si ma joc pe easy la altii in tara, ca prefer sa n-am tensiunea lu’ maica-mea la 50 de ani

  • Plm spune:

    nu, pe bune, americanii chiar „au intrat singuri cu avioanele la ei in blocuri”;)

  • bogdan spune:

    stii care este problema?
    ai pula mica !?(pun pariu)
    esti frustrat!
    nu ai facut nimic noatabil in viata ,doar ca (poate)ai supt de la parinti la greu! singurul lucru notabil(cum ai adunat o gramada de idioti?!)
    te urmaresc de ceva timp,unele chestii au fost interesante dar majoritatea mi-au intarit ideea de frustrare!
    sincer… MIE MILA!

    sanatate!(macar sanatos sa fii-fizic vorbind)

  • punKreas spune:

    @ Demaio : pisa-te pe Romania, dar fa-o contra vantului !
    @ Radu : organizeaza tu, bai bolandule, campionatul mondial de scanat puli, ca-ti atragi sponsori ciumegi ca hp – lexmark sau canon si nu e mare filozofie : tre\’ sa ai pula mare si scaner bengos.

  • DeMaio spune:

    @punKreas – Scuză-mă. Nu mă piş pe România, ai dreptate. Mă piş pe mulţi dintre ăştia care o locuiţi, miticii pulii mele, urmaşii lui Decebal şi Traian ce sunteţi. Noapte bună, FNI veghează pentru tine :)

  • Dorian spune:

    Absolut super! In sfarsit cineva SPUNE asta. Mi-e SILA de asa zisii „patrioti” de genul celor descrisi in post-ul asta. Noi am inventat pix-ul, motorul cu reactie, absolut tot. Ne cacam pe ei la canotaj, gimnastica si rummy, dar luam muie cu stil, si constant la fotbal, handbal, and so on. Si, evident, suntem mandri de Mutu si alte gunoaiel maneliste, doar pt. ca…ati ghicit, sunt ROMANI. O tara intreaga „tinea” cu TURCII la fotbal, de ce? Pt. ca aveam romani care se cacau in buzile din vestiarele lor. Wow!!! Sa ma fut in toti fraierii!
    Iar despre lasitatea noastra in conflictele armate…numai de bine. Suntem niste meseriasi, avem cu ce sa ne mandrim. NOT.

    Good post!

  • Oana spune:

    avem campioni la sah…8-|

  • fost consilier spune:

    Pula mea. Asta a mai zis-o si Plesu in Dilema. Anu` trecut. Articolul se numeste „Mandria de a fi roman”. Parca. Si e ceea ce ai subliniat mai sus.
    Dar cine pula calului sa citeasca Dilema? Canotorii?

  • punKreas spune:

    @ demaio : la bagat puli si lansat de pisat suntem primii … ai curaj sa te pisi pe vreo ruda de-a ta (chiar mai apropiata), daca ar arunca mucul de tigara pe strada?

  • DeMaio spune:

    @punKreas – Nu cunosc persoane ca acelea enumerate de tine, când vine vorba de familia mea. Dar te înţeleg, trebuie să devină frustrant să te uiţi la ei şi să vezi ceea ce urăşti, nu? Îmi pare rău, asta este, cândva o să uiţi.

  • Sorina spune:

    @PLM te rog sa nu te reproduci, sunt deja prea multi imbecili care cred in conspiratii d-astea intergalactice, mondialo-danubiano-pontice. Mai bine te uiti iar la Zeitgeist partea a cinshpea.

  • Cosmin Sandu spune:

    esti idiot , Ratatouille .. ai capul plin de cacat ..

  • făniţă spune:

    supertare radu, când faci un stand up comedy show pe undeva? dacă e la noi în ţară, oi fi acolo, în primul rând! :D

  • Tudor spune:

    De Elisabeta Lipa, Hagi, Comaneci si Ilie Nastase trebuie sa stii, macar pentru ca vorbesti romana. Ca daca si tu o sa ajungi mare blogar pa planeta si vrea sa ti-o suga Putin sau Sarkozy, noi cu tine o sa ne mandrim. Asa ca, mai mult patriotism!

  • zoffo spune:

    ai si tu dreptatea ta .dar da-o-n mortii ei de oaie ca trebuie sa auzi de asta patriot sau nu

  • Decanu` spune:

    Ba Radu, ma cac pe tine de pitic troglodit de Galati ce esti!

    Semnat „Un prieten vechi care-o fute cand pe ma-ta cand pe hoasca de prietena-ta”.

    Hai, sa-ti mearga din plin! :)

  • fcf spune:

    radule da`ti muie labar prost ce esti!

  • Stefan spune:

    Mă gândesc că nu ai timp să citeşti comentariile că sunt multe. Eu mă bucur tare mult că am găsit blogul ăsta şi cred că ai putea chiar să scoţi o carte care să cuprindă articole de pe blog.

    ŞI PATRIOŢII DACĂ TE CITESC O SĂ SE SIMTĂ MÂNDRI CĂ SUNT COMPATRIOŢI CU TINE.

  • ngfv spune:

    cam limitat de felul tau asa, din punct de vedere intelecual! dar ce sa-i faci, lumea-i plina de prosti, unul in plus sau in minus nu influenteaza statistic vorbind nr prostilor! PACAT! DIN CE IN CE MAI MULTI PROSTI!
    P.S.: blogul tau SEMNEAZA pe zi ce trece tot mai multi prosti, si din cate imi dau seama se simt chiar bine in pielea lor de prosti!!!!!

  • Eu spune:

    Ma, eu ma simt bine in a mea. Tocmai am schimbat-o cu una brodata cu paiete si strasuri svartoschi sau cum draq se pronunta.

  • Random spune:

    Pentru toti cretinii care au comentat la adresa postului: *ahem* SUNTETI NISTE CRETINI. Multumesc

  • Random spune:

    Comentat adica au combatut fara alt contra-argument decat ca ei sunt patrioti.

  • tudorivan spune:

    offtopic (ca mai toti cei de sus): bai radule, tu nu cumva esti nebunul din LVA care prin clasa a 11-a se tinea dupa o pustoaica de clasa a 7-a sau a 8-a?

    • Radu Post author spune:

      nah. in a 11pea ma tineam dupa alea de a 9a

      • Radu Post author spune:

        de fapt .. daca ma gandesc bine, daca avea tzatze ma dadeam la ea, s-ar putea sa fi fost si vreuna de a 8a. da nu pot sa zic ca m-am tinut dupa una, de orice varsta o fi fost. vrei? bine, nu? bafta.

  • George spune:

    @RomaniaTb: nu ii da voie ca insulta limba. O da in romanes cand i se termina cuvintele.
    @Eu: iar te prefaci ca nu ai fi prost? te-am dat de gol te stie lumea. Si vezi ca eram profesor la generala cand tu erai inca in burta, acolo unde ar fi trebuit sa ramai. Sau sa iei calea Water Closetului. Glumesc. Nu am predat niciodata la generala, direct la liceu. Ca nu ai mai fi ajuns tu asa rau daca erai la mine la clasa. Iti gaseam vocatia in spalator de ceva, nu te lasam sa te minti cu vise de blogger incepator. Fugi si mai scrie ceva de ciuda crapatule ca te invinge orice discutie peste nivelu gradinitei. PS: de-asta o arzi pe acolo? Ca sa vb cu cineva care nu isi da seama ca esti prost? Sau daca isi da seama il pui la colt?

  • gia spune:

    ba, nu imi vine sa cred :)))) lasati ma campionii de sah in pace ca is mai destepti ca voi aia ce ii injurati, postul exprima alta idee.

  • krakilla spune:

    asa e! si canotorii la fel! si ce mai era? pustoaicele de clasa a VII-a!

  • krakilla spune:

    nu ma, p-alea de a VII-a cica le alerga pedofilu’ asta, am facut o confuzie. Gia nu a spus ca sunteti mai prosti decat elevii, a spus ca sunteti prosti in general. in general mai prosti decat sahistii campioni. si a mai spus ca sunteti atat de prosti incat nici nu ati inteles ideea postului. urat din partea ei.

  • nevermore spune:

    ma uit asa la voi si ma abtin si ma abtin… da’ pana cand? fiecare crede in si ce vrea pana la urma, dar voi cei care sustineti ca sunteti patrioti si ca nu va parasiti tara asa usor, v-ati gandit cu adevarat ce inseamna sa fii patriot in ziua de azi?
    geopolitic vorbind, de ce-ar avea nevoie tarisoara asta atat de scumpa voua? cumva de reclama si recunoastere? si cine face asta? cumva studentii cu burse de merit in strainatate, romanii care au locuri de munca serioase (am zis serioase! deci nu cei care pleaca la adunat capsuni, masline si eu mai stiu ce, sa ne intelegem!)?
    de ce ar mai avea nevoie scumpa noastra Romanie? de cresterea economiei? si de unde au intrat veniturile cele mai mari in anii precedenti? cumva de la romanii care lucreaza in strainatate? DA! toate astea le-au facut cei care sunt plecati in afara si statul roman ii apreciaza mai mult pe ei pentru ca ei contribuie la relatiile internationale, nu cei care stau acasa si nu prea fac nimic.
    Ei sunt ambasadorii, reprezentantii, pr-istii acestei tari, in fond si la urma urmei.
    Cat despre exemplele negative indelung prezentate de media – care trebuie s-o recunoastem e de cacat si nu reprezinta o autoritate in niciun domeniu – va asigur eu ca sunt rare dar sunt exagerate la noi pentru ca jurnalistii nu au subiecte. violuri in italia au fost multe si mare parte dintre ele savarsite de italieni, dar presa romana nu a mentionat acest aspect si ne-a prezentat numai cazuri de viol savarsite de romani cu hiperbolele si exagerarile diaconesciene de rigoare. Sunt mult mai multe cazuri in care studentii romani au rezultatele cele mai bune, dar astea nu sunt mentionate, ne-am limitat numai la exemplele cu muncitori necalificati… Si va mai asigur eu ca strainii fac si ei diferenta intre romanii care merita apreciati si cei care nu merita asa cum si eu si voi faceti diferenta pe strada intre un aurolac sau un tigan si un om normal. Nu sunt handicapati, gandesc si ei.

  • Gogu spune:

    @George: Inca nu ai ajuns sa-l ignori, frate. Eu deja ma pis pe el, dupa al treilea comment pe care mi-l adreseaza. Daca incepe cu Eu, nici nu-l mai citesc. Zicea Mantzy, colegul lui Radu pe undeva ca daca te certi cu un prost s-ar putea ca lumea sa nu-si dea seama de diferenta dintre voi doi. Oricum, sunt toti o apa si-un pamant, cei care incearca sa combata ce zic eu fara nici un argument, cat de subtire ar fi.
    Ba, puletilor, pula, pizda, coae, ma-ta, tac-tu, de-astea pot sa zic si io, fara nici o legatura cu subiectul. Nu aveti nimic de spus concret dar spuneti si voi doar de dragul de a zice ca nu sunteti de acord cu ce spun eu. Dar de ce, nici voi nu stiti. Asa ca va lamuresc trot eu: pai voi nu sunteti de acord cu mine pentru ca eu nu sunt de acord cu Radu. Si voi, campioni la pupincurism cum sunteti, sariti in sus ca arsi dar nu sunteti in stare sa contra-argumentati, nici macar asa, subiectiv, cum o face Radu. Si puteti sa fiti voi si campioni olimpici sau mondiali la pupincurism ca nu o sa ma mandresc cu voi. Pentru ca nu sunt un patriot. Repet pentru ultima oara, pentru voi astia fara sinapse (sinapsele presupun existenta a mai mult de un neuron): am zis ca avem cu ce sa ne mandrim, din bun simt, nu din patriotism. Daca ar fi din patriotism, m-as mandri si cu Guta, cu Patruleasa sau mai stiu eu cu ce mama dracu antitalente pe care neamul romanesc a putut sa le avorteze. Din pacate, astia se incadreaza la categoria celor cu care nu putem sa ne mandrim. Eu, cel putin, nu ma mandresc. Deci NU SUNT UN PATRIOT. Daca eram un patriot, jucam la hard mode. Iar voi, daca ati fi avut un neuron in plus ati fi citit toate comenturile mele inainte sa va curga balele de trolli de internet pe tastatura, spamand aberatii cu „mata ii proasta”, „esti praf”, etc. fara a zice nimic concret.
    @Radu. Cred ca ar trebui sa iti faci rezerve de hartie igienica, maestre. Nu de alta, dar daca vei vrea sa iti scanezi vreodata si curu’ o sa-ti murdaresti scanneru’ de la balele care se acumuleaza intre bucile tale, balele astora de te pupa-n cur.
    @Simi: Am vrut sa tastez 8. e langa 7. Se intampla. My bad. Daca insa te referi la sirul de submultipli, nu eram sigur care din alea toate il pricep trollii astia cel mai bine. Am preferat sa nu-i las in obscuritate si precizez submultiplii cei mai uzuali. Sau doreai sa fi continuat cu nanolitri si picolitri? :)
    @restul trollilor, Tase, Eu, Cristean, gen: Nu va mai obositi sa ma contracarati, nu va mai raspund decat daca veniti cu argumente solide. Ca de flood monosilabic sunt satul.

  • gia spune:

    krakilla, tu esti freud. ce m-as face fara cineva care sa lamureasca totdeauna ce am vrut sa zic? prost, dar intentia conteaza.

  • Bogdan spune:

    Băi, nene, suntem un popor barbar, întotdeauna am fost barbarii de la marginea vreunui imperiu, Imperiul UE, acum.
    La câți migratori au trecut pe aici, goți, slavi, cumani, avari etc., avem un amestec de sânge care numai de daci și romani nu mai e. Nu mai vorbesc că am fost sub turci vreo câteva sute de ani, și sub fanarioți peste 15o de ani, am luat obiceiuri urâte destule și de la ăștia.
    Suntem un popor de căcat, iar românului nici nu-i place și nici nu vrea să fie civilizat.
    Nu o să fim civilizați în veci, am fost, suntem și vom fi barbari.

  • Daniela spune:

    Bogdan, ce faci?

  • Borsex spune:

    Hai ca toti suntem destepti aici. Cu exceptia unora!

  • acirtep spune:

    eu plang de 1 decembrie. multumesc Radu mi-ai deschis ochii.

  • jimerino spune:

    eu plang acum. mi-am trecut un picior peste altul si mi-am prins un coi.

  • jazz4 spune:

    bai hapciupaliticii pulii, ziceti merci ca nu tre’ sa va mandriti ca sunteti din Burkina Faso, Cecenia, Kirghistan sau Congo…apropos’, eu sunt mandru ca-s niger din Brooklin

  • Un Om spune:

    Doar câteva observaţii aş vrea să fac.

    Să înjuri, că nu poţi să legi 2 idei între ele, denotă cât de mult timp liber ai şi cât de productiv eşti.

    3. Exemple de patriotism dus până la imbecilism, vedem în Statele Unite ale Iude… Americii. Unde nu contează că ai coeficientul de inteligenţă, cât lungimea penisului meu, dacă fluturi un steag \"american\" şi strigi, cât te ţin şuncile \"AMERICA!!!\", eşti patriot.
    Eu văd altfel \"patriotismul\". Eu îl văd ca o exprimare interioară, a ceea ce suntem noi mai buni, a tot ceea ce putem face pentru noi, nu să trăieşti în trecut, să profiţi de sudoarea şi de sângele celor ce au luptat, ca să ne fie nouă mai bine, să avem drepturile noastre naturale, să fim liberi. Nici nu se mai duceau la luptă, dacă ştiau că tu vei sta pe canapea, sa pe internet, fără să îţi pese de viitorul tău şi al nepoţilor tăi.
    \"Să moară şi capra vecinului\" – ce e asta? Cât de cretin să fii, să crezi, că dacă te loveşti la picior, e bine să îl tai, ca să-ţi treacă durerea, căci asta facem noi. Avem o dificultate, dorim şi răul compatriotului nostru, ca să ne simţim şi noi mai bine, în loc să îl ajutăm. De aia suntem noi în rahat până la gât, vrem, tot vrem, dar nici nu dăm.
    Cât despre \"iizii moud\", asta cam aşa e, în mare parte. Tot aud copii şi nu numai, zicând \"Abia aştept să plec din ţara asta de rahat!!!\". Să te duci unde? Doar la 2 metrii supt pământ, să-ţi fie mai bine… După câţiva ani \"pe afară\" vezi ce fel o să îţi dai seama că \"În limba ta ţi-e dor de mama\". Dacă fugeau şi strămoşii tăi, că \"le era greu\" ce mai exista în ţara aceasta?
    Când îţi mai arde să iei tricolorul pe stradă, fă-o pentru tine, nu pentru o ideologie cretină, pentru o religie cre(ş)tină, ce e doar un alt mod de a manipula oamenii ce sunt în moarte cerebrală.

    Gândiţi ORICE, lasa-ţi rasismul, şovinismul sau alte idei \"benefice\" pentru Univers, dar mai presus de toate SIMŢITI, căci a gândi, făr-a simţi? Mă mir ce gândire o mai fi… :-??

  • jazz4 spune:

    @UN OM Fratioare, alea-s niste versuri?

  • jazz4 spune:

    @UN OM mi-amintesti de Vasile Voiculescu, ba-si-ar pula-n rat, cine l-o fi facut si p’ala poet

  • jazz4 spune:

    @UN OM oricum, aia cu „sudoarea si sangele” e divina, ma jur

  • DeMaio spune:

    @jazz4 – Vasile Voiculescu trebuie citit prin prisma ultimelor sonete închipuite ale lui Shakespeare. Dar bănuiesc eu că este cam mult, nu?

  • hamlet spune:

    @un om
    In general, oamenii prosti, folosesc, foarte multe virgule, puse aiurea, ptr ca ei cred, ca-si fac astfel, ordine, in ideile lor, basite.

  • jazz4 spune:

    prietene, Vasile Voiculescu NU TREBUIE CITIT, sa-mi bag pula…crezi ca degeaba il cheam cu 2 de V?…daca se uita careva pe un index sa se plictiseasca pana ajunge la el…e sinistru, fratioare, abia p’asta trebuia sa-l calce tranvaiu’ si sa-i fie despicata teasta-n 4…sau nu sunt patriot daca-l hulesc in halu’ asta?!

  • Alin1212 spune:

    @jazz4: incearca sa nu fii idiot si sa procesezi ce zice omu asta. niggerule.

  • jazz4 spune:

    d’aia mi-e frica, sa nu procesez prea tare si sa ma trezesc ca ma iau astia la NASA

  • nevermore spune:

    un om,
    daca patriotismul tine de „simtire” de ce te deranjeaza romanii care pleaca in strainatate? crezi ca nu poti simti „dragoste pentru tara” si in deplasare? sincer acum, intre un patriot care sta acasa si il doare in cur de voturi si pune stampila la nimereala sau unde vede semnul crucii ca sa-i ajute Dumnezeu, indiferent ca prin asta promoveaza un dictator sau nu si un patriot care sta si munceste in afara si se intereseaza inainte cu cine trebuie sa voteze si face eforturi mari ca sa ajunga la ambasada sa voteze, tu pe cine preferi? pe cine respecti mai mult?

  • jimerino spune:

    ba, ogica are blog? si daca da, da ponturi pentru ragerea loto? asta ar fi o dovada de patriotism.

  • George spune:

    @Eu, Alexand, Shacacalu: muie con cacat, para la bot.
    In alta ordine de idei:
    daca patriotismul ala se manifesta prin mandrie, atunci se aplica tot ce ai zis tu acolo. dar daca se manifesta printr-o DORINTA, atunci nu mai are rost ce spui.
    Adica, eu nu sunt mandru ca traiesc intr-o hazna, si nu simt vreo multumire dementa si malevolenta ca e plin de cioroi imputiti (fara nici o lipsa de respect comunitatii rrome), dar as vrea sa fie mult mai bine, prefer interesele tarii mele inaintea oricarei alteia si cateodata fac eforturi in directia asta cand si cum am ocazia. Cand (si daca) voi putea voi face mai mult. Eu cred ca asta ma face patriot, pentru ca imi pasa, nu pentru ca iau un cacat si strig: diamant!
    Urasc cliseele de felu’ asta, dar: nu asta inseamna defapt sa fii patriot? Aia despre care vb tu sunt niste frustrati, dar ei nu cred in nimic. Tocmai de-aia se intorc pentru satisfactie la domenii penibile din cartea recordurilor. De ex cel mai mare labagiu e un roman. Din cate imi amintesc, poate l-a intrecut unu intre timp.

  • Gogu spune:

    @Un Om: Tu esti cumva ala de se dadea atotstiutorul pulei despre religia crestina pe blocul lu’ Mantzy? Daca tu esti, vezi ca ti-am lansat acolo o provocare. Eram curios sa vad cat esti de coccolinno dar m-ai dezamagit. M-ai lasat cu ochi-n soare. Daca nu esti tu, imi cer scuze, dar oricum, fa-ti putina ordine-n idei. Si pe tastatura, ca dupa cum se vede in commentul de deasupra, ti se cam amesteca tastele.

  • george spune:

    Si de fapt eu sunt patriot pentru ca vorbesc fara nicio noima despre nimic anume, doar incerc sa te aprob dar nu in totalitate ca sa para ca sunt original in cat mai multe caractere deoarece cand eram student acu vreo patrusute de ani ne punea sa facem cate un eseu care avea numar minim de caractere si de acolo am ramas cu deficitul asta deontologic de lungesc cate o fraza ca o laba facuta de lene facand astfel cacuvinele care ar trebui sa exprime ceva sa isi piarda orice fel de substanta. In alta ordine de idei, de cand predau franceza si educatia fizica intro zona rurala, putin defavorizata, dar unde sunt tratat cu respect de comunitatea al carui membru marcant sunt (alaturi de preot, veterinarul care asista nasteri si primar, personaje cu care pun satul la cale in fiecare joi la un hold`em mic) imi dau seama ca de-astia ca voi, tineri si lipsiti de un atare scop am mai intalnit in…. nu mai stiu unde vroiam sa bat cu paranteza asta oricum principalul era ca bat pizda de pomana si chiar daca am mai crescut si nu mai e a mamei mele, e doar o bucata de carne procurata de la facultatea de medicina, important e sa o tin la rece.

  • george spune:

    @ jimerino, te-n pula calului de droghist!

  • Gogu spune:

    @George: Vreau si eu marfa de-aia de care fumezi tu, ca vad ca-i tare.

  • Gogu spune:

    Total off topic: de ce pula mea cand dai sa schimbi security codul se schimba si culoarea la security code?

  • eusiatat spune:

    ba, sunteti niste prosti toti de comentati aiurea pe blog (cretini cu idei beligenrante). si va fut in gura virtual/real si mai cum vreti voi, pentru ca nu ati inteles nimic. nici din ce-a postat Radu si nici din comentariile de cacat ale altora. nu stiti nici ce inseamna patriotism. nu stiti nici ce inseamna hard mode. NIMIC! sunteti niste nulitati.
    da\’ FRATE se poate si in tara si in \"afara\" ei. am 2 job-uri(sunt angajat cu norma-ntreaga si am si o firma) ca sa pot sa subzist, si nu ma scarpin in cur de patriotism. nu vreau sa plec in alta tara nu din patriotism ci pentru ca nu ma simt frustrat si nici nu intind mana.

    \"Lumina altora
    sugrumã vraja nepatrunsului ascuns
    în adâncimi de întuneric,
    dar eu,
    eu cu lumina mea sporesc a lumii tainã-\"

    si nu ma doare niciunde de ce ve-ti fi postat de acum incolo.

  • O data pe un timp spune:

    Odata pe un timp, cand sarea puricele 99 de metri cu 99 de ocale legate de picior, am mancat friptura de pui cu salata si apoi am mancat afine. Patru ore mai tarziu ma cacam in trei culori: verde, maro si visiniu-inchis. Atunci m-am simtit foarte aproape de patriotism si un sentiment religios, ca o fluturare, a urcat din mine si a coborat inca odata un steag in berna veceului.

    Voi? V-ati cacat vreodata fuchsia?

  • Alin1212 spune:

    @eusiatat. cu riscul sa il plagiez pe gogu (scuze), ce droguri iei ma de dimineata ????

  • abc spune:

    bai, iar te ia toata lumea in serios.

  • eusiatat spune:

    @Alin1212 esti un insipid. atat stii atat spui. pace tie si urmasilor tai. listine sufleteasca. pacat ca va tine pamantul umbra……

  • gogu spune:

    Mosule, cred ca tu nu stii nici cine e tactu, darmite Elisabeta Lipa. Si apropo de sah, meciurile Karpov-Kasparov erau urmarite de intreaga lume, fara a fi acuzat nimeni de patriotism sovietic. Dar probabil ca tu nu stii nici cine sunt aia.
    PS. Acum cateva zile te laudai ca ai putza mica. Ai procedat ca in bancul cu Bula si negrul ?

  • Eu spune:

    @gogu

    Ca tot vrei argumente. Nu stau sa ma contrazic pe faptul ca sunt sau nu un linge-cur. E treaba ta ce crezi despre mine.

    O sa argumentez ca la clasa a V-a daca asta este nivelul.

    Mi-aduc aminte de vremurile cand in clase era poza tovarasului si stema tarii. Cand erai mandru ca purtai un tricolor la gat si te faceau pionieri. Cand aveam realizari mai mult sau mai putin recunoscute si pe care si acum le folosim pe post de landmarks.

    Stii unde am dus o pereche de englezi cand au venit in vizita la noi ? La casa poporului. Nu aveam ce sa le arat mai frumos in cateva ore cat au stat in Bucuresti. Nu sunt comunist si nu sustin ideologiile dictatoriale desi traim sub un dictatoriat mascat si acum.

    Cum poti sa mai fii patriot cand cei care au fost alesi au vandut tara pe nimic. Au distrus si bruma aia de industrie care isi tragea ultima suflare ca sa creeze conditiile pentru o tara consumista.

    Mai avem productie ? Desigur ! Productia de la IKEA care ne-a papat padurile desi grosul (banii) se duce in afara. Zicem mersi ca mai arunca si ei ceva la buget, dar cu ce costuri ?

    Am ajuns sa votez intre doua rele. Cu ce am gresit atat de mult ca sa fiu pus in pozitia de a ma duce la vot si sa pun stampila pe langa ?

    E normal sa se declare un castigator de alegeri la care s-a prezentat 34% din populatia cu drept de vot ????

    Intr-o tara in care votul si individul nu conteaza pentru ca blaturile se fac cand se taie tortul furtul de voturi a ramas pentru fraieri. Puterea se imparte pe bani grei intre cei care o detin.

    Eu de ce sa mai fiu patriot ?

    Pentru ce si cine muncesc eu o viata intreaga ? Raspuns simplu: Pentru mine !

    Nu exista patriotism in tara asta cand suntem confundati in toata Europa cu o etnie prezenta nativ in multe tari iar Guvernul nu face nimic pentru a remedia situatia asta.

    Si aici ma refer la exportul de \"valori\" catre alte tari.

    Poti sa fii patriot ca a existat un Henry Coanda daca asta te incalzeste pe tine. Simplul fapt ca m-am nascut in Romania nu inseamna automat ca trebuie sa fiu patriot.

    Bine ca n-avem o istorie americana, in care au murit o groaza de tineri pentru idei.

    @George

    Nu stiam ca detii si recordul de cel mai mare labagiu. Eh, las\’ ca-ti trece. O sa intalnesti tu grasa visurilor tale si veti umple un ospiciu de progenituri. Ai rabdare c-o s-o gasesti tu pana la urma. Iti recomand sa cauti tot in cartea recordurilor poate te lipesti cu cea mai grasa femeie din lume.

  • jimerino spune:

    ce va mai place sa vorbiti de droguri…
    v-am zis ca eu am fost in bulgaria odata?

  • Cristi spune:

    Romania chiar e gradina Maicii Domnului

  • Decanu` spune:

    Revin…! Raducu`, sugi pula! Asta asa ca sudoarea care te apasa pseudointelectual sa nu le dea voie neuronilor tai sa nasca si mai multa frustrare. Ten` cap de tanar geniu care stie el tot si revolutineaza morala si pune intrebari…! Mars la scoala mate-fripte si rascheteaza si tu niste bun-simt, poate iti sare si tie o aschie in creierul ala de parameci.

  • Gogu spune:

    @Eu: Am avut dreptate, mai, pulete; tu citesti pe sarite. Ti-am scris si cu capitale, ca sa intelegi mai bine, dar nimic.
    Nu conteaza. Orcum, sunt de acord cu tine. Poate nu iti dai seama, din cauza faptului ca neuronul este singura celula din corp care nu se divide ca sa se inmulteasca, dar tu imi dai dreptate fara sa vrei. Mai citeste odata ce am scris mai sus ca sa realizezi.
    Si apropo, ultimul Gogu care a postat chiar deasupra ta, nu sunt eu. De precizat, ca sa nu intri in conflicte si cu altii. Gogule, schimba-ti numele. :)

  • gia_basinaporcului spune:

    Radule, ideile expuse in postul asta le-a mai avut cineva, acum mai multi ani. E vorba de nenea ala pe care-l numesti deschizator de drumuri in cultura emo. Adica Cioran, in Schimbarea la fata a Romaniei.

    Si ca sa reiterez o idee din post – multa muie pariziencelor patrioate care acum mananca branza cu miros de ciorapi, dupa ce au mancat branza de pe pulile nespalate ale taranilor din satul de unde a plecat.

  • gia_basinaporcului spune:

    Link-ul de mai sus se incarca mai greu, dar merita asteptarea. Va asigur ;)

  • Eu spune:

    @ Gogu cel adevarat si unic

    Pai si de unde sloboz in gat sa ti se lipeasca tragi tu concluzia ca il ling in cur pe radu mai tarfa petrecuta prin ocean de puli ?

    Eu cred ca o arzi pe cocs.

    Cum i-am zis si tizului tau, mai lasa drogurile, chiar daca iti dau trip ca esti cel mai destept.

  • P\'aci Ficat Orul spune:

    Oameni buni, nu va mai certaț. Mai bine citiț despre torturile anale, pe cuvantul meu! Uite aici: aici e linkul, nu langa

    Iar o sa sara de cur in sus Rin Tin Tin, dar imi asum riscul. Uf… nu poti sa-i multumesti pe toti…

  • jimerino spune:

    asta cu poza cu blonda cu tate, te bagi la un ramasag? eu o iau pe gia ca apare inaintea lu’ rin tin tin. tu il iei pe rin tin. merge pe o bere?

  • Dau si iau bere spune:

    Bine, ba, tin ramasagu’.

    Dar nu stiu cum o sa facem dpdv tehnic, ca eu nu ies in lume decat rar de tot. STIU!!! Daca castigi, ti-o trimit prin posta!

  • gia spune:

    da, jim stie. dar nu mai pot sa zic nimic, ma lasa masca prostia unora, imi pare rau :))))

    asta dupa ce s-a facut de cateva ori de cacat ieri cu iq-ul lui subunitar, se mai si lauda ca ma urmareste. pula bleaga, ti-ai tras filmulet cu tine? ti-am zis sa nu mai apari pana nu? fara tremuraturi,cum ne-am inteles. si pricepe odata ca nu esti amuzant, ce pula calului.

  • jimerino spune:

    care pierde o trimite la redactie la piticu’ mic si alalalt o ridica cand i se scoala pula sau i se face sete.

  • gia spune:

    niciodata sa nu faci pariu in necunostinta de cauza :))

  • Gogu spune:

    @Eu: Dupa cum te-agiti ai buzele tocite. Iar dupa cum vorbesti, ai vrea sa fii ca Radu, dar nu-ti iese. De-aici am tras concluzia ca esti un pupincurist ratacit.
    Si unde pula lu Mirel ai scris tu sa lase ala drogurile? Te faci de ras cand iti asumi ideile altora si toata lumea stie asta. Lasa stereotipurile de cartier ca sunt depasite. E un sfat. Fii original si coerent plurisilabic daca vrei sa te mai iau in seama. Altfel, nu meriti nici usura tastaturii. Si nu e tastatura mea.
    Poti sa fluieri cu buzele alea? Fluera-mi in pula Balada mioritei.

  • jimerino spune:

    lasa, imi datorezi o bere. e bine sa am de luat. pune 5 lei in buzunarul de la spate si eu cand vad o blonda pe strada ma duc la ea si-mi revendic berea. vedem ce iese.

  • gia spune:

    ba, unde dracu’ e rinthinthin ca asta nu vrea sa imparta berile.

  • GIA spune:

    Jimerino, stiu ca citesti si blogul lui Mantzy. Nu stiu daca ai vazut, dar am zis acolo ca sunt o adepta impatimita a sexului oral, al felatiei mai exact. Ce zici? :)

  • gia spune:

    e bine ca nu mai incerci sa parodiezi un nume care e deja la misto, dar nu stiu de ce ai impresia ca ma jignesti :))

  • gia spune:

    nu stiu de ce ai impresia ca ma jignesti :))

  • Gogu spune:

    @Gia: Ziceai ca nu ai nimic impotriva sexului oral, dar sa fii impatimita… hmmm… asta deja imi trezeste fantezii.

  • giapapadia spune:

    ba, voi chiar aveti probleme, nu eu am postat :)

  • Eu spune:

    @ Gogu cel adevarat

    Nu mai citi cu curu\’ ca nu-ntelegi nimic.

    Tizul tau la droguri e georgel. Si lui ii place sa se terciueasca. Numai ca marfa lui e mai proasta decat ce tragi tu.

    N-as vrea sa fiu ca radu. Sincer, eu as fi dat cu barda de mult in comentariile astea idioate si total off-topic.

    Cat despre talentul lui la scris, n-am cum sa incerc sa m-aproprii ca nu ma pricep la asa ceva. Fiecare cu ciorba lui, vin aici sa citesc ce-i mai bese mintea si sa ma flame-uiesc cu cei ca tine.

  • GIA spune:

    ba, voi chiar aveti probleme, nu eu am postat :)

  • Alexand spune:

    Luna Amara. Uite asta motiv bun sa fii mandru cu ceva romanesc.

  • acirtep spune:

    eu plang ascultand luna amara, vizionand un film cu Stefan cel Mare si citind o poezie de a lui Eminescu. Iar cu lobul stang central ma gandesc la o problema de a lui Onicescu, inspectand o panza de a lui Luchian. Mi-e jena ca sunt roman!

  • Alin1212 spune:

    @alexand: dar de „Indian Fall” nu zici nimic?

  • DeMaio spune:

    Ştefan cel Mare? Ah, da, un moldovean cretin care omora cum îi venea lui pe chelie, că de siluiri ne este teamă să deschidem discuţia. Mare om, mare! Român şi ăsta, a avut Cuza proasta inspiraţie să ne unească…

  • Alexand spune:

    Nu, Acirtep, n-ai inteles. De fapt ma saturasem sa se tot portioneze astia cu macetele si am zis ca macar daca suntem off-topic, sa fim off-topic cum trebuie. Insa faptul ca ai spus ca ti-e jena ca esti roman ma face sa ma indoiesc de faptul ca trebuia sa iti raspund.
    Alin, sincer, nu prea sunt un iubitor al metal-ului, asa ca o sa te rog sa ma scuzi daca iti spun ca n-am cam auzit de ei.
    Ah, sa vedeti ce puli in ochi imi iau daca spun ca sunt fan Travka(fosta, ca s-au desfiintat)

  • acirtep spune:

    @ alexand: era doar o gluma. evidentiasem anumite valori romanesti din diverse domenii. si eu tin la tara asta, chiar daca nu am facut un efort sa ma nasc in ea. oricum rusine celor care o denigreaza, in loc sa devina ei mai destepti ii fac pe altii prosti.

  • Un Om spune:

    Fuaie vierde, barabulă
    M-am împiedicat d-un ciot.
    Fir mărunt, de popuşoi
    Scărchina-te-aş eu la nas.
    Cu „ciotu'”

  • krakilla spune:

    Cand am fost ultima data la mare, am ajuns la Saturn, sa scap de coclitii din marile statiuni. Era acolo o familie de moldoveni, care stateau in gazda cu noi. Aveau astia o fata buna rau de gaurit. Noi i-am dat-o, ca suntem de treaba.
    Pe aceasta cale, daca ajunge pe acest blog, o rog sa ma contacteze. Eu sunt ala care i-a dat muie al doilea si care a aruncat cu o sticla de bere dupa tac-su, cand a convins gazda sa ne dea afara. Ne este dor de tine si ne pare rau ca nu prea am apucat sa vorbim.

    BLOGATU pentru blogfest!!!!!!!

    mue garda. mue patriotism. mue otv. mue etc

  • Alexand spune:

    Ok, Petrica. Dar vezi sa nu-l mai incluzi si pe Stefan, ca i-auzi ce zic astia ca a facut.

  • giapapadia spune:

    vezi, si te miri ca te tot injur, ma guit. nimeni nu se ia de taica-mio!
    (in afara de mine, cand chem politia, da aia-i altceva)

    in timp ce posta asta de mai sus cu numele meu, am avut o revelatie. in sfarsit am inteles de ce au francejii branza semi-lichida.

  • Un Om spune:

    Oare unde? Tu, măiastru Soare, dispari noaptea, după zare?

  • Daniela spune:

    @alexand: omg! si mie-mi placea travka. cand eram mai mica. ai ceva cu ei? o caseta? un vinil, ceva?

  • Eu spune:

    @ Gogu cel adevarat

    Esti omonim cu georgel la consumul de stupefiante. Probabil cumparati de la acelasi dealer dar lui ii trage teapa si-i mai pune si ceai verde ca sa para mai mult.

    Lasa dex-ul ala ca nu stii sa-l folosesti, si se vede ca nici sa citesti.

  • haelion spune:

    voiam sa zic „e atata stralucire si atata pustietate in noi”, dar v-am citit commenturile. si zic doar:
    SUNTETI MAI PROSTI CA LEMNELE DE FOC!!!MURITI!!!DAR TOTI DE-ODATA!!!
    PS: eventualilor denigratori, sugeti pula.

  • Gogu spune:

    @Eu: Ma bucur ca ai folosit link-ul. Ai invatat un cuvant nou. Numai ca il folosesti la fel de prost. Marsi la dex si vezi ce inseamna „omonim”, paduche flausat ce esti.
    Si data viitoare cand postezi, posteaza cu cuvintele tale. Alea imprumutate iti depasesc capacitatea intelectuala.
    Acuma am inteles la ce nivel te refereai cand ai dat argumente ca la clasa a V-a. N-ai precizat la cine te refereai dar a iesit in final adevarul la lumina. Eu ma mir cum de ai terminat-o pe-a IV-a. Sau ti-ai trimis tizul omonim si izoanatomic la extemporale?
    Ca sa te scutesc de un efort, utimul termen nu-l gasesti in dex ca l-am inventat eu si, prost cum esti, n-ai sa fii in stare sa-i descifrezi etimologia (dex knows) dar deja m-ai plictisit si te las sa mori prost.

  • Alexand spune:

    Da, Daniela. Am un CD, Vreau sa simt Praga. Am fost la lansare, in Fabrica. Party ghebos a fost atunci. George e varul unui prieten bun de-ai mei, cel mai bun, si il cunosc, am fost pe la vreo 4-5 concerte consecutive.

  • Eu spune:

    @ gogu cel mic

    Da mah, ai dreptate, cum de nu mi-am dat seama.

    Vaaai ce prost, esti.

    Iti repet. Cocs-ul si iarba nu fac bine la neuron. Lasa-te de ele cat mai poti daca n-ai ajuns sa faci smut pentru doze.

    Daca nu stii ce-nseamna smut poti s-o intrebi pe ma-ta ca sigur stie sa-ti explice, sau pe ma-sa lui georgel. Am senzatia ca va cunoasteti.

    Over and out.

  • giapapadia spune:

    ba eu, am intrat la tine si am vazut al 16524651-lea post cu reguli despre cum sa-i faci sex oral unui barbat. eu sper sa nu intalnesti femei chiar atat de lipsite de perspicacitate, dar nu asta am vrut sa zic.

    pana acuma nu am vazut nici un post despre cum se face sex oral unei femei.ai dovedit ca stii sa cum sa faci o felatie de vis unui alt barbat. o sa zici ca e foarte usor la femei si stiu toti, binebine dar din atatea bloguri in cautare disperata de subiecte chiar nici macar unul? sau destuparea la minte nu functioneaza la altii pe sens dublu?

    ceva e dubios la comunitatea asta virtuala.

  • Eu spune:

    Ai dreptate pana la un punct.

    Eu am scris pentru ca stiu ce as vrea si imi place. Unele reguli nu se aplica la toti. Este totusi un ghid scurt :)

    Pot sa ma apuc sa aberez pe tema sexului oral facut unei femei dar la capitolul asta nu ma pricep asa de bine.

    Daca te intreb pe tine ce senzatii ai cand iti face o tipa felatie nu cred ca ai avea ce sa-mi spui.

    O sa incerc totusi sa compun un ghid si pentru baieti ca sa fie treaba completa.

    Ai ceva sugestii ?

  • Mona spune:

    Bula, caceaalmaua, bascalia, asta ne reprezinta cel mai bine si,
    In sensul asta, pari un exemplar remarcabil.
    Deci, cuculetz, m-am Gandit sa ma mandres cu tine.
    Da cum s-o faci ba? Ca pe blog iti IESE, n-am ce zice,
    Da cand dai pe lincurile alea cu interviuri, doamne feri!
    Incepi toate propozitiile cu si,si,si, si candi ti aud vocea aea de addolescent intarziat,
    Ti-as da asaaa… sa sugi un pic de tzatza.
    p.s. ziceai c-o ai de 11? Habar n-ai cat de urata-s io…

  • giapapadia spune:

    eu: personal, nu prea scriu vreun ghid, da’ pe cuvant daca pricep ce ai vrut sa spui mai sus(ps: „felatie” era o gluma, nu cred ca foloseste nimeni un asemenea cuvant.)

  • Raul spune:

    n-am citit 240 de comentarii sa vad daca a mai scris cineva de asta. Da nici poe nici bacovia n-au fost romantici, au fost simbolisti. Si daca ar fi sa compari pe bacovia cu vreunu din afara ar fi mai indicat cu baudelaire.

    GEN

  • Raul spune:

    caterinca caterinca… da sa fie documentata macar

  • Eu spune:

    Ajunge cu off-topic-ul pe ziua de azi.

    Daca vrei sa continui palavrageala cauta pe blog ca am datele de contact postate.

    Bafta!

  • Tudor spune:

    acum am apucat de-abia sa citesc tot. un post bun, true. in modul tau tranchilizat cu vag spirit romanash m-ai facut sa inteleg ca macar iti expui ideile foarte bine. ai dreptate. nu avem cu ce ne mandri. dar toti se mandresc cu ai lor. doar nu o fi sa ne mandrim cu ce au facut occidentalii. macar ne injuram pe aceeasi limba, si tot patriotism se numeste

  • perseu77 spune:

    intrati pe http://www.romanism.net. site interzis in Republica Moldova. Pe data de 27 .03 se inplinesc 91 de ani de la Unirea Basarabiei cu Patria Mama.

  • George spune:

    @Eu:
    1. nu te-ai plictisit sa scrii in locul meu cu „g” mic? vezi ca lumea se prinde, esti prea prost si nu tine. idei personale nu ai, incearca macar o semnatura. Stiu ca ai vrea sa ma jenezi scriind in locul meu, dar te faci singur de cacat cand scrii in locul tau. Esti incult si suparat rau.
    2. vad ca 9 din 10 comentarii de-ale tale fac intr-un fel sau altul referire la mine. asa ca nu ma pot abtine sa te mai intreb o data: ASA TARE TE-A DURUT? Ti-am facut buba in ceru’ gurii.
    3. ti-am mai explicat ca daca nu vorbesti nu se prinde lumea ca esti agramat. iar ai vorbit, iar te-ai facut de cacat. de data asta ai fost infrant si umilit de cuvinte ca: tiz, omonim si altele.
    Limba romana: 3 – Eu (adica tu proasto): 0
    4. Muie cu cacat. Lu’ ma-ta ta. Ca sa iti vorbesc pe limba ta.

  • giapapadia spune:

    nu prea am rabdare de asa ceva

  • George spune:

    5. traiesti in lumea ta. de-aia ai blogu inchis, comentariile menajate si controlate, si cand le primesti si pe-alea ti le rescrii singur. pentru ca ti-e frica sa recunosti ca esti un ratat. asculta ce au ceilalti de spus daca nu ma crezi. ai sa te descoperi mult prea prost pt ocupatia pe care ti-ai ales-o. sau citeste chiar aici, ca sunt exemple destule.
    6. aia cu labagiu, era prea la indemana ca tu, mare dobitoc previzibil sa nu sari la ocazie ca ma-ta la pensionari. cel mai mare labagiu e roman, intr-adevar, si cred ca a fost tac’tu cand te vad atat de varsat-imprastiat.
    7. ce e bubi? ti-am distrus micutul tau wonderland in care scapai de amintirile dureroase cand erai scuipat in cap si pleznit peste bot si strigat: repetentu clasei? mars ma la cacat ca m-am saturat sa te vad plangand ca te-am rupt in cur. mimeaza macar ca esti barbat. ai pierdut, mars acasa.

  • Eu spune:

    Vreau sa vad cati va strangeti la curu’ meu ca sa o dau o data si bine.

    Nu irosesc material doar pe cate unu’. Te-ai infipt bine cu nasu’ ?

  • George spune:

    Gia, incerc sa il aduc pe calea cea buna. Inca mai exista speranta pentru el. Eu vad in el mai mult decat este, vad femeia de serviciu care ar putea fi.
    si cum ziceam ratat, mai citeste o data ce am scris daca tot vrei sa ma ironizezi. Ca sa nu te mai ironizezi singur, demonstrand ca ai capu plin de caca.

  • George spune:

    ahaha, pai tu mai aveai inca 3 colege abonati toti ca studentii la cantina cu lingurile infipte in cacatu meu. Striga-le si adunati-va repede ca am mancat iaurt cu bere si va dau material de gandire.
    Daca sub scalp ai numa cacat poate din cur iti iese ceva inteligent. Pula mea…
    Si da, e inteligenta.

  • George spune:

    toata lumea te ignora, toti isi bat pula de tine si tot ce spui e penibil. incerci sa iti bati joc de altii si te umpli de sange. nu te-ai saturat? da-i inainte atunci..

  • Eu spune:

    Ma, tu vrei sa ma depasesti la comenturi off-topic/zi bag sama.

    Vezi ca spumele din coltul gurii sau ce o fi chestia aia alba de la coltul gurii tale nu are valoare nutritiva prea mare.

    Parca avea ma-ta o caseta ajutatoare, ceva cu „inspira, expira”. Vezi sa nu te hiperventilezi, foloseste-o.

  • Refulare spune:

    Voi vreti sa faceti sex anal … dragoste barbateasca :))) E clar :)) S=o futeti pe Naomi

  • Sabin Olteanu spune:

    So true, lol. Macar sunt mandru ca sunt cetatean al eRomaniei. Acolo am pus si eu muschiul :))

  • Sabin Olteanu spune:

    Si BTW, nu suntem al 3-lea stat, pentru ca USA e o tara de pussies. Lupta cea mare se da intre Romania si Indonezia. Verificati aici harta eRomaniei: http://www.egobba.de/

  • George spune:

    Spuma ce o zaresti tu e in capu pulii. Stiu ca am pula mare dar chiar sa imi spui ca am canalul seminal cat o gura de om e prea mult. Capu pulii mele oricum e mai destept ca al tau.
    Si are mare valoare nutritiva, sari la ea. Ma-ta stie. Ma-ta ta pardon. Sau ma-ta lu’ tine. Sau cum mortii lu ma-ta trebuie sa iti zic ca sa deduci. Oricat de tare m-ai plictisi, iti mai dau inca o data, de dragul zilelor cand trageai din biberon chestia aia nutritiva de la mine, muie cu cacat.
    PS: vezi ca azi am putina diarie, sa nu uiti sa inghiti des ca altfel iti da afara pe nas. Si nu baga in seama semintele, sunt de la niste zacusca de dimineata. Inspira, inghite, inspira, inghite. Spor la a fi ratat in continuare.

  • George spune:

    fugutza si mai da-ti singur niste comentarii pe blog. sau mai scrie ceva cu numele altora ca daca scrii cu al tau te umpli de fecale. vezi ca s-a luat Gogu de tine scrie si sub numele lui, ca sa ii faci in necaz. sau si mai bine, sari in pat si aplica ce ai vazut in filmuletu ala cu autofututul in cur pana iti spargi singur curu, si dupa continua pana mori de hemoragie si dupa continua.
    O sa scapi din viata asta (a ta) de cacat si o sa fii martirizat si un tip super cool. Si o sa ai gagici.

  • Sabin Olteanu spune:

    George, esti frustrat cumva? De ce nu iti canalizezi tu inspiratia asta debordanta in ceva constructiv?

  • Sabin Olteanu spune:

    Mely esti proasta. Mai citeste odata textul. A „comentat de ei” tocmai pentru ca nu ii tin nadragii sa ajunga mari si tari in Romania. Nimic legat de patriotism acolo. Learn to read goddamnit or gtfo.

  • George spune:

    Sabin, inapoi in cusca. Esti tras la xerox dupa multi altii. Citeste mai lent ce am scris ca poate se lipeste. A combate prostia e ceva contructiv plugarule. Ai intrat si tu pe blog sa te iei de cineva ca esti singur da’ ai nimerit prost.

  • je spune:

    ba iar mi-e lene sa citesc mai mult de comentariul 2.
    Asa ca scriu doar ca sa creasca nr de comments. Si pentru ca exista sansa infinitezimala sa citeasca si ai de-au postat mai sus, poate chiar Semizeul (plua mea, exista teoretic si sansa ca tot aerul din camera asta sa treaca in jumatatea ei de sus, spontan. Da\’ are la zecimale…), deci intrucat sansa exista:

    GG Radu. Mi-ai placut, si e adevarat, din pacate.

    Mu*e la toti care injura pe-aici ca una, ca alta, ca radu nu e patriot, ca de ce ii injura pe ai care sunt. N-ati priceput, luati pla si mai incercati o data.

  • Eu spune:

    Georgele, de ce nu-ti faci matale un blog si sa ma spurci acolo pana ramai fara spume la gura, cur si pizda matiiiii ?

    Vezi ca e moca la blogspot sau wordpress, pentru saraci ca tine. Nu mai polua post-urile astuia cu voma ta.

    In cazul in care n-ai observat nu te asculta si nici nu te vede nimeni aici. Ignoranta aia despre care tot latri tu in pustiu se aplica si asupra ta.

    Uite, ca un compromis, te las inapoi la mine pe blog. Fie, chiar si fara ma-ta de mana numai daca promiti sa fii cuminte si sa vorbesti frumos.

    Ce zici ? Hai ca se poate.

  • edd spune:

    Eu joc jocuri, deci easy/hard e tare, e de cacat sa te iei de canotaj, dar ce conteaza, eu joc jocuri si radu e tare.

  • Gogu spune:

    @Gia si George: Gata ma, ajunge. Lasati-l dracu’. E un sugaci su sugaci o sa moara. Suge si el de unde apuca pentru a supravietui. Am aflat destule despre el cat sa-mi dau seama ca nu merita timpul nici unuia din noi, in parte. Cu atat mai putin timpul a toti trei impreuna. Si nici nu am facut cercetari. Adevarul a iesit la iveala repede. A fost de-ajuns sa faca cateva valuri. De-aia e bine sa nu deschizi gura cand esti prost: ai o mica sansa sa pari destept. Dar cum Dumnezeu a gresit cand i-a creat pe prosti ca nu le-a adus la cunostinta, rezultatul este produsul asta avortat de umanitate
    Si, ca sa dau exemplu si altora, doar ca sa-si faca o idee inainte de a se hotara sa isi piarda timpul cu asemenea… obiect:
    1. V-ati punea mintea unuia care nu stapaneste nici 20% din lexicul de baza?
    2. V-ati lua la cearta cu unul care nu e in stare sa aduca nici macar 1 argument plauzibil pe mia de cuvinte, si alea folosite prost?
    3. Ati acorda atentie unuia care nu e in stare sa aiba idei proprii si le fura pe ale celor cu care intra in contact (conflict), asumandu-si-le dar exprimandu-le atat de prost incat v-ar fi jena de jena lui?
    4. Ati socializa cu unul care e de sex masculin (zice el, dar am dubii), nu e homosexual (zice el, dar mai bine n-ar zice) si scrie un ghid despre sexul oral la barbati?
    5. Ati conversa cu unul care tine vocabularul de cartier in buzunar si il consulta in orice situatie incercand sa para „jmeker” dar nu-i iese?
    6. Ati dori sa aveti de-a face cu un incult, flamer de ocazie si de lipsa de ocupatie, total antisocial, subuman in gandire, educatie si exprimare, needucat, homosexual pocait, care produce jena prin prezenta iar cand deschide gura sau isi foloseste tastatura e deja o calamitate?

    Nici noi. QED

  • Hector spune:

    Numai un semi-doct complexat ar putea avea stilul tau. Ai venit din fundul Moldovei cu 3 neologisme in bagajul de cunostinte, cu o vodca in buzunar si cu o sacosa de complexe si ne dai acum lectii de viata.

    Un om liber de complexe si de tot ce inseamna frustrari nu ar sta tot timpul cu *&^% in gura asa cum faci tu.

    Esti penibil in modul in care incerci sa pari altfel decat esti in realitate: un frustrat arogant, marunt si coclit.

    Salut, vedeto :)

    • Radu Post author spune:

      io nu stau cu pula-n gura.
      stau cu mata-n pula

  • giapapadia spune:

    hopa hopa. ce gia? pe mine sa nu ma bagati, aveti impresia ca nu duc destule razboaie? :))

  • Gogu spune:

    Ah, ok… am inteles eu gresit. Tu ai scos la lumina faptul ca baiatul scrie un ghid gay, nu? Dar nu conteaza, mai bine te retragi cu onoare decat sa lupti miseleste. :) Fara nici o aluzie. Am vrut sa doar sa zic ceva interesant. :))

  • Toto Futugno spune:

    Lasciate mi cacaaaaare….
    Con una hartia in maaaaanoo…
    Lasciante mi tragiare una bashina piano-piano…
    Lasciate mi cacare…
    Sono il cacatore!

  • Un Om spune:

    Fără căpătâi, n-ai mintii, nici cât un gâtâi…

  • george spune:

    radu, daca spui ceva frumos despre mine te las sa o tintesti pe mama. sau nu neaparat sa fie frumos, dar macar baga-ma in seama. :( i cry inside.

  • george spune:

    cred ca gogu e un alter(at) ego al meu. pe care l-am abandonat la rosiori in gara odata cand ma intorceam acasa dupa slanina si ceapa. sugi pula gogule, si tu si dan voiculescu. jimerino, degeaba ai fost in bulgaria daca nu ai fost in moldova, unde pe langa ciocolata elvetiana mai sunt si papusi ieftine. hai noroc, poate facem odata o iesire nongay cu chef de scandal, ca pari genu.

  • george spune:

    radule, sugi pula de fraier fara scoala

  • George spune:

    ^ ieftinaciunea pe care am violat-o si acuma ma uraste. Nu eu. Adica „Eu” dar nu eu.

  • George spune:

    ma primesti inapoi pe blogu tau? oai mersi dulce dar mi-am batut pula de tine destul si aici. te tzuc cu coiu stang in ochi. muie cu cacat!

  • EoD spune:

    Vere ai bagat bine dar cati prosti te citesc! nu te simti si tu prost, cumva prin asociere?

    • Radu Post author spune:

      ei se asociaza cu mine, nu eu cu ei. e ca si cum ai spune ca se asociaza calul cu basina calului.

  • angela spune:

    pe langa faptu1 ca-s d-acord cu tine… Chiar o ai mare? :D :D :D

  • cristina spune:

    deia: asta vrei sa scriu eu la licentza?
    cristina: da
    cristina: mai vrei?
    deia: nu merci
    deia: e de la pitici fututi ala?
    cristina: da

  • Axel spune:

    Subscriu la ce ai scris, mai putin partea cu plecatul in afara. Nu e vorba ca nu s-ar descurca si aici, e vorba ca s-au saturat de ce E aici. Degeaba ai bani daca traiesti in troaca. Ori in Rolls ori in Dacie tot in traficul ala stai. Iar daca ai bani sa-ti cumperi elicopteri unde draq aterizezi? Sa stai intr-o tara necivilizata unde toti te urasc pt simplul motiv ca o duci mai bine ca ei doar pt ca aici „e hard mode”??
    Esti ingust la faza asta, scuze ca iti spun.
    Mersi.

  • credal spune:

    Citind postul asta mi-am adus aminte de o faza, care cred ca se intampla peste tot in tara.

    Sa zicem ca ne aflam intr-o localitate cu populatia cam pana in 25000 de locuitori. Grup de oameni, pardon baieti, pardon mucosi. Ca prin minune trece, hai sa zicem, un Hummer (nu mai conteaza ca ala care-l conduce a spalat bude un an intreg prin italia ca sa-si permita sa inchirieze chestia asta cateva zile si face ture prin oras sa se umezeasca babele care vin de la piata).
    Bun, trece hummer-ul, lumea se mira(si normal ca se mira, ca si eu m-as mira daca as vedea noaptea pe strada un cacat fosforescent, ca n-am mai vazut), in afara de unul din gasca. Si uitandu-se asa in sila la restul: „Eu il stiu”, adica il stie pe cel care conduce masina. Si fiindu-i cumva teama ca nu-l va crede nimeni, s-a invatat cu timpul sa alinte masina dupa numarul de inmatriculare (sa zicem CD 05 FIC, cd fiind prescurtarea de la cucuietii din deal):

    „- Mama, ce hummer a trecut”
    „- „Care ? Ficu’ ? Il stiu”

    Si culmea, ceilalti il invidiaza ca il stie.

  • eusiatat spune:

    bah, nici cacatul cand il caci nu e identic cu cel care l-ai cacat cu ceva timp in urma, ori toti pulifricii, …, sunt niste stereotipuri. subiectul e lung (ca pula de semizeu centaur a lui Radu…sa se simta si el bine) si vast. poate aberez, dar e dreptul meu pt. ca am beut o bere ……..

  • bila de muc spune:

    ba! ba! ce dracu ma ce-i cu tine? fututule,ai fst abuzat cand erai mic? taticu s-a ¨jucat cu tine cand erai mic¨ ratatu dracu.esti javra,orusina pentru tara.duta ba la ungurii daca nu iti place in Romania

  • Cioran spune:

    In gatu` matii de rupt…sa iti iau muia-n pula ca esti prea prost ca sa traiesti…FRUSTRATULE LEAGA-TI FUNIA DE GAT…PT TINE AM SCRIS CARTILE, DOBITOCULE…
    SPER SA TE BATA TOTI CUNOSCUTII TAI…ESTI MULT PREA RETARDAT SI FRUSTRAT CA SA POTI SA VORBESTI CEVA COERENT

  • Gabi spune:

    sa fie cumva George Carlin? Hmmm..

  • Un Om spune:

    nope, must have been Joe Pesci…

  • Andrei spune:

    Îmi place că de steag n-o zis nimeni nimic. Nu că aş fi citit toate comentariile, dar am o bănuială. Ştie vreunu din voi, dătătorilor cu părerea, şi mai ales tu Radu, ce înseamnă culorile alea de pe steag? Sau am ajuns prea cul gen, coae, să mai vorbim de aşa ceva fără să picăm dă fraeri? Bine că ştii tu de culori primare centaure, ne-ai „dat jos de pe căcat” cu duma asta ;)
    Aşa îmi doresc să avem parte de o apocalipsă antrenantă, cu multe explozii, nişte războaie nucleare ceva, să trebuiască să rupeţi ţava de la gaz să scobiţi cranii cu ea să ajungeţi să existaţi a doua zi, civilizaţilor. Am ajuns nişte căcaţi pasivi pseudo-intelectuali că ce pula noastră avem wireless şi în cavou de acum şi gugăl iz ior frend…
    De ce am zis de steag? Pentru că dacă măcar atâta lucru aţi şti, aţi înţelege mai multe, cum ar fi că patriotism înseamnă să-i fuţi în gură pe muiştii care te iau la pulă că eşti român, bă occidentaţilor! Şi Radu, bradăre, te caci pe tine de hipstări. Mă doare-n pulă de ei ca de restu sub-culturilor, da las-o-n mâscâz de ipocrizie, nu e nevoie să te îmbraci cumva sau să asculţi ceva, e de-ajuns să scrii chestii într-un anumit fel, oleacă inspirat aşa…Ştii tu mai bine ce şi cum ai „împrumutat”, stilistic vorbind.
    Vă doresc să trăiţi bine, exact ca acuma, până la adâncă dispariţie.

  • Raven Olquin spune:

    produced by means of George washinton

Adaugă un comentariu