Lumea ideilor

Multă pizdă în oraşul ăsta. Multă pizdă nefutută . E ca o glie nearată. Ca o bătătură nebătătorită. Ca un căcat necălcat. Pizda nefutută e ceva trist. E o mâhnire adâncă în sufletul oricărui concetăţean tandru spre inimă. De ce e pizdă nefutută? Păi în primul rând e multă pizdă în acest oraş. Şi mai e şi teoria aia cu 80/20. Aia de zice că într-o firmă, 20% din oameni fac 80% din muncă. Eu postulez că într-un oraş, 20% din masculi futează 80% dintre femele. Asta nu înseamnă că restul 80% fut 20%. Noo, 80% dintre masculi o freacă la labă şi 20% dintre femei sunt nefutute.

Eram prin valea regilor şi număram cârduri de nefutute. Că nefututele umblă în cârduri. Au proasta impresie că un mascul, pus în faţa unui zid de femei, simte că trebuie să aleagă UNA, e destul de idiot să uite că poate să le ignore pe toate. Ceea ce, fie între noi, e adevărat. Şi vede ochiul meu şi ochiul minţii simultan un asemenea cârd şi decide brusc că au nevoie de pulă.

După care, eul epic observă că duduile erau undeva între 12 şi 16 ani. Ele nu aveau nevoie de pulă. Habar n-aveau ce e aia pula. Simţeau doar o nevoie nedefinită, vedeau o imagine obscură undeva în fundul conştiinţei care ABIA peste câţiva ani se va traduce cu nevoia de pulă. Aveau ele o gaură acolo în piramida trebuinţelor, dar era vagă. Simţeau că le lipseşte ceva, dar încă nu îşi dădeau seama că acel ceva este pulă.

Nuuu.. dacă le-ai fi arătat pula, dacă ai fi alergat cu o pulă spre ele, dacă, presupunând prin absurd, le-ai fi dat o pulă pe la nas, ar fi fugit instant de acea pulă. Pula de care aveau ele nevoie era un simbol, o umbră nedefinită pe un paravan care se va subţia cu timpul, până când vor ajunge, în căţiva ani, destul de transparent încât ele să răcnească “ŞTIU DE CE AVEAM NEVOIE ÎN TOT ACEST TIMP! PULĂ!”

Acum nu le-ar fi atras o pulă. Cărnoasă, strâmbă, noduroasă, prea mică, prea mare, prea neagră, cu solzi, cu pene, cu hoaspe, nuu… o pulă reală le-ar fi scârbit. Dar pula din lumea ideilor, pula de care vorbeşte Platon, acea pulă perfectă, acea baghetă amorfă de lumină ce reprezintă idealul colectiv al unei puli, aia clar era în mintea lor. Pula intangibilă după care sunt imperfect construite celelalte puli, pulile sensibile.

Oamenii legati din mitul peşterii e pizde şi majoritatea lor văd doar umbra unei puli.

***

Comentarii (117)

  • Tase spune:

    niste fete de 12-16 ani habar n-au ce-i aia o pula? Sincer cred ca 10-12 e mai aproape de adevar. sunt mii de pizde care la 16 ani au copii care nu se mai caca demult pe ei. Si nu cred ca p’astea le-a insamantat sfantul duh, ci o mare si prea sculata PULA!

  • Andrei spune:

    Auzi… ma mir cum de nu ai postat ceva referitor la interviul de azi de pe Green Channel, nu stiu cat ai vazut tu din locul in care erai, dar noi spectatorii, ne-am bucurat de un server care cadea la un load de 15 conexiuni, si de o editare video live de toata PULA.

  • liviu amza(nadie) spune:

    ce categoric esti.acred ca ai facut un echilibru in textul tau intre cele doua parti anatomice:pula si pizda.cam atitea trebuie? =))

  • Vlad spune:

    Foarte subtil. Sunt curios daca se prind tipele de la shitstersmagazine.

  • radusova spune:

    Sublim în pula mea, că doar „sublim” e prea scurt!

  • ana spune:

    Dar domnu Radu de ce nu aduni tu niste” concetateni tandrii spre inima”si sa faceti niste opere de caritate?Oricum iti bagi pula in toti ,de ce sa nu o dai cui are nevoie?

  • Sparks spune:

    20 la suta e minoritatea, nu majoritatea.

  • Sparks spune:

    ma scuzi. ultima propozitie din post n`are sens. am interpretat eu gresit si am comentat aiurea.

  • Y spune:

    Cine pula mea sunt oamenii astia care stau cu ocheanu non-stop pe blog si dau commenturi gen „primul… hihihihi” ?

  • 1morning spune:

    ai o intuitie fantastica! cum de stii chestiile astea? ai multe tipe prin cercul de apropiati? altii traiesc o viata fara sa inteleaga misterele universului feminin..
    inceputul imi aminteste de alt grec, parca Zorba Grecu’

  • banane la microunde spune:

    Foarte subtil! I like it! :)
    Mai putin faza cu 12-16 ani. Hai sa fim seriosi: majoritatea pizdelor se apuca de futut la o varsta la care majoritatea puletilor n-au facut macar laba! :)

    BTW: Felicitari pentru prestatia de le GreenChannel! Ma bucur ca in spatele PiticiGratis.com e Radu – un om normal care stie sa se controleze, cu o conduita OK, care stie ce vrea de la viata, etc, etc.
    :)

  • bla bla spune:

    am o mica completare: la prima intalnire cu piula toate femeile fug, indiferent de varsta si religie.daca le lasi 2 zile sa se gandeasca la ea, a doua intalnire o sa fie emotionanta pt…barbat…cand o vezi ce incantata e ca ii scoti madularul pe masa! de acolo incepe drumul spre iad!!

    PS. nu te mai enerva Radule, ca unii dintre noi tot iti facem o bere cand te-om vedea!

  • st spune:

    Unele dintre postarile tale sunt exceptionale.

  • Rin Tin Tin spune:

    Da, totul se rezuma la aceasta fraza: „Mi-e frica de o pula mare, dar o vreau”.

  • la rapa uvdedenrode spune:

    si NOUS se va fi numit organul copularii,aceasta este voia maselor.

  • Ramses3 spune:

    > bla bla – bah cand incearca sa fuga tu pocneste din dejte si sa-i zici: degeaba fugi ca tot te prind si te fur, nu stii bancu’?:)

    la radacina teoriei sta adevaru, ca chiar daca pula e cel mai bun prieten al tau care nu te tradeaza niciodata (sa zicem ca la punctualitate cateodata) totusi femeia e cea care cunoaste pula pana in adancurile intunecate ale cunoasterii, tu nu stii nimic pe langa ce stiu ele, ftu-le

  • ............... spune:

    ai incercat sa futi si tu ceva si nu ti-a iesit…

  • altfpatru spune:

    pula e 10 dimineata si sunt rupt de beat de la un chef la care am participat aseara, ce e ciudat ? sunt la servici :)

    @ Ramses3

    cand futi stii ca sangele care iti ajunge in pula vine de la creier si din picioare, deci cand futi esti prost si nu poti fugi

  • adaam spune:

    trist… da!

    si cum e simona tache cand bea o bere cu tine? cand o bea cu mine, plescaie cam mult.

  • IPond spune:

    da’ fatucile alea de pe greenchanel nu au reluari sau arhive?
    by the way…articolul pe care l-au postat pe site le lasa libertate deplina sa nu isi mai ascunda prostia…

    P.S. Cum ar fi daca in loc de copil era Ina?

  • bla bla spune:

    @ramses3: sunt o ea…care gandeste ca un el (tot datorita gloabelor de femei).
    si eu stau/ma las ca am trecut de ceva vreme de prima etapa :)))

  • vreauultimulloc spune:

    Ba ce e mai interesant e barbatii oricum sunt mai putini decat femeile. Asa ca cei 20% care fac lucrarea duc o povara cu atat mai grea.

    @1Morning Zorba era de parere ca cel mai mare pacat al unui barbat este sa lase o femeie nefututa.

    Si mai era si un banc: Iadul barbatilor e sa vada tot ce puteau sa fute si au ratat.

    Oricum daca alea de 16 ani vor o pula de lumina eu sunt dispus sa fac o lucrare inginereasca si sa le luminez curul la toate.

  • radu mic spune:

    te ajut la lucrare:))

  • MarelePeste spune:

    Bla Bla , era un film porno cu unu’ care isi tranteste pula pe masa si zic pizdele ” dinner is served I think” :)))

    Misto articolul , doar ca , in ziua de azi pizdele de 14- 16 ani se combina cu cacati d-aia de 20 de ani . Evident ca proastele accepta sa se futa ( doar nu cauta ala relatie serioasa cu una de 14 ani ) .

  • MarelePeste spune:

    Pula , auzi la mine „articolu’ ” . Pula mea ce-o fi asta .

  • liviu amza (nadie) spune:

    @MarelePeste asta se intimpla in cazul fetelor cu parinti……hai sa nu fiu rau sa zic un cuvint aiurea parinti cu ceva mai putina cultura.se stie ca un om informat este mai usor de pacalit.no sa fie naiv.o fata cu parinti inteligenti va sti de la o virsta destul de frageda cum se fac copiii.nu vor astepta parintii sa o invete un talimb intr-un wc infect cum sta treaba.o vor invata sa-l faca sa-i manince din palma.ii va spune cit de mult valoreaza ce are ea intre cele doua degete mari de la picioare.o vor face sa si-o puna in valoare.da stiu p**a este sa o dai nu sa te duci cu ea in rai.dar sa ai grija cui o dai.daca da de un prost care maninca amblajul si arunca ciocolata…….si mai trebuie sa stie fata ceva:p**a se face dragoste nu cu gura sau cu dosul.sa stie ca nu pe tot ce pune mina se duce la gura.daca mergem pe:lasa ca invata fata ca nici noi n-am stiut………..de citit citim doar etichetele de la bere si de pufuleti.ori reviste si ziare din care tragi nici o concluzie.

  • Cucui spune:

    Ce-i cu varstele alea? Eu-s cu gandul la pizda de la 9 ani, cand nu se duceau tovarasele de joaca sa se pise, dupa centrala din parcare, fara mine ca sa le studiez. Sau cand cautam un loc cu iarba multa si le puneam sa-mi danseze Macarena.
    Unii pur si simplu is bastarzi precoce.

  • Eu spune:

    Eu zic că alea 20% nu se încadrează în zona 12-16 ani. Ăia 80% preferă să facă laba decât să fută distruse ca 1morning.

    @MarelePeste lasă bă băiatule că te faci tu mare şi-o să-ţi pui tu chiloţii peste blugi. Atunci, o să ai acces şi la curvuliţele din clasa ta care acum nu te bagă în seamă.

  • Cucui spune:

    @Radu Mic, cum naiba sa fi fost pedofil daca aveau aceeasi varsta cu mine? Dar m-as baga la un „mature”, s-o fut pe proasta de ma-ta ca nu ti-a bagat valori si logica in cap.

  • sclipi spune:

    zici ca puberele inteleg teoria ideilor de la natură; si ne mai intrebăm de ce se zice ca baietii sunt arierati in comparatie cu fetele. da’ ultimele doua paragrafe se contrazic – ori văd pula ideala, ori văd doar umbrele aruncate de foc

  • Bogdan spune:

    Ha, ha, e tare asta cu pula din lumea ideilor, a lui Platon!

    Ca să-l parafrazez pe moș Ilici, din meandrele ideilor până la realitatea concretului nu e decât un pas, adevărat, dar care poate să dureze ceva până este făcut.

  • MarelePeste spune:

    Eu , nu sufar dupa pizde , nu-mi purta tu grija . Si nu , nu sunt labar :))

  • Turcik spune:

    „in ziua de azi pizdele de 14- 16 ani se combina cu cacati d-aia de 20 de ani . Evident ca proastele accepta sa se futa(doar nu cauta ala relatie serioasa cu una de 14 ani).” MarelePeste, pt asta iti fac statuie in fata blocului :)

    @radu mic : MAXIM cu mel de la SOAD :))

    Cat despre articol… tare, dar prea multa pula.

  • Cucui spune:

    Turcikule, ia-l pe marelepeste de manuta si mereti intr-un colt ascuns sa va trageti reciproc de cocosei.

  • Turcik spune:

    Dar o facem pe Vivaldi si bem si o vodka :-> (dap, bat apropouri)

  • bla bla spune:

    @MarelePeste: de ce ai tinut sa imi specifici chestia asta? nu ma prind!sa inteleg ca imi e foame?

  • NT87 spune:

    Ia o pauza de la scris coaie!

  • 1morning spune:

    ah ah ah „Eu”, nu trebuie sa fii suparat ca nu ti-am acceptat comentariul pe blog-ul meu. daca stiam ca te superi atat poate il acceptam, uite daca vrei mergi si scrie-l inca o data, deja m-ai induiosat

  • Eu spune:

    Hai, crăcănează-te puţin mai mult că vin acum.

  • 1morning spune:

    nu stai mai bine in banca ta?
    oricum ziceai mai sus ca preferi laba..

  • Liviu spune:

    asta cred ca-i cel mai bun articol de la ala cu pachetu de prezervative incoace, pizda dom’le PIZDA!

  • Eu spune:

    @1morning

    Cred că faci confuzie între mine şi marelepeste. Vezi că nu-i bine să faci confuzii, e periculos în anumite situaţii. Dacă faci confuzie între o sticlă cu apă şi una cu clor ? Sau între o pulă de om şi una de cal ?

  • Proctologu Durerii spune:

    Bai, alea de 12-16 ani peste vreo 5-6 ani sunt bune si acuma!

  • buzdugan fara morar spune:

    „Multă pizdă în oraşul ăsta. Multă pizdă nefutută . E ca o glie nearată. Ca o bătătură nebătătorită. Ca un căcat necălcat. Pizda nefutută e ceva trist. E o mâhnire adâncă în sufletul oricărui concetăţean tandru spre inimă. De ce e pizdă nefutută? Păi în primul rând e multă pizdă în acest oraş. Şi mai e şi teoria aia cu 80/20. Aia de zice că într-o firmă, 20% din oameni fac 80% din muncă. Eu postulez că într-un oraş, 20% din masculi futează 80% dintre femele. Asta nu înseamnă că restul 80% fut 20%. Noo, 80% dintre masculi o freacă la labă şi 20% dintre femei sunt nefutute.”

    hahahaha, ce-l mai veridic articol din istorie, e chiar mai adevarat decat 1+1=2

  • Domnul Bolog spune:

    Cat de mult ma bucur ca esti un complexat nefutut… daca nu erai nu scriai atat de bine!

  • femeiadeservici spune:

    iar pe mine nu are decat sa ma bucure toata „cearta” de aici…si complexareala de care zicea ante vorbitoru’meu.

  • radiofarafiltru spune:

    super tare blogul tau ..mi l a spus o colega de serviciu (din TVR) am pus si pe site ul meu link spre blogul tau , sper ca nu te superi :D

    am un radio pe net , radio fara filtru unde mai aberez eu din cand in cand aici e site ul http://www.radiofarafiltru.ro daca vrei si poti , poate imi pui si mie un linkuletz mic catre radioul meu aici la tine pe blog…

    este genial cum scrii …

    dragos

  • Domnul Bolog spune:

    looooool penibil! „faci link-exchage radule? hai faci? Fa si cu mine”… slabe sanse!

  • Eu spune:

    Gen snowballing, gen.

  • Andreea spune:

    De parca Domnul Bolog nu s-a rugat de Raducu sa-l bage in seama nu stiu cate posturi la rand. Lasa linkuri spre el, motivand lenea de a scrie aici un reply. :))

  • TzOnE spune:

    @ Proctologu Durerii

    Coaie…comentariul tau se simte ca e plin de logica. Insa,ce PLUA mea ai vrut sa zici ma?

  • Turcik spune:

    @TzOnE: Asta am vrut sa intreb si eu, dar am baut niste absinth aseara si am zis ca din cauza lui nu ma prind :))

    Toooootusi, cred ca a vrut sa zica ca(cacofonie, stiu) alea care au acum 12-16 ani sunt bune si acum si peste 5-6 ani cand se vor fute… plm eu asa cred…

  • Ghicitor in fund spune:

    *se loveste cu palma peste frunte citind cele 2 comentarii anterioare

  • Domnul Bolog spune:

    @Andreea: gresit… doar il spamam… ca sa fac rost de cititori… acu’ nu mai e nevoie… am observat ca cititorii mei sunt mai destepti decat cei a lu’ raducu( inclusiv eu… hi hi)

  • b o b o spune:

    io, cel putin astept un sequel.

  • Domnul Bolog spune:

    asteapta-l pisi… mult si bine… eu astept sa scrie „deschilotarea” de cand eram in clasa a 3-a…

  • jiji spune:

    Esti amuzant,Radu. Serios. Dar nu mai manca atat cacat, ce naiba… Exagerezi uneori

  • Haelion spune:

    nimic despre fantoma lui MJ? nici macar un rand?

  • whiteadi spune:

    ghicesc fetitzele alea nevoia pulii arhetipale cu coada ochiului dar alea coapte care au avut destul empiric parte de ea crezi oare ca deshi au tzinut-o in toate orificiile shi in mana, cat se poate de concret adeca, o cunosc cu adevarat? ideea asta de pula e oare deformata, intinata de folosirea ei vulgara in tavalire?

    bah pulelor ce cititzi voi astea nu saritzi imediat cum dau submit sa ma injuratzi ca cu dinadinsu am vorbit asha mai „elevat” ca io de obicei is mai tzaran in exprimare, asha ca voi

  • geronimus spune:

    @haelion: intr-adevar, ar trebui ca cineva sa-i ghiceasca lui michael trecutul in fund, dar nu stiu cine pentru ca omul indreptatit sa faca asta e ocupat cu al simonei tache…

  • Ghicitor in fund spune:

    Ai o impresie falşă despre mine, creată (poate) de a-adormitul. Fundul simonicăi castravetache mă lasă rece, rău de tot. E prea banal.

    Lu maicăl i-aş ghici, dar mă tem că nu mai are fund. S-a tocit de la pupat, s-a evaporat de la muşcat. În plus, acum e atât de plastificat încât viermii ceia or să facă cancer după ce-or izbuti să-l pape.

    Şi vitiligo.

  • suntnepotulufutbine spune:

    Fiind numai din platic, Maical nu trebuia inmormantat, trebuia reciclat si facut lego pentru copii.

  • whiteadi spune:

    ai dreptate, asha continua sa fie cu ei, ca doar erau febletzea lui, mama ce implinire

  • slim_fit spune:

    am citit multe porcarii in ultimul timp dar locul I se acorda indubitabil radioului fara filtru.
    eu sa fiu in locul tau radu, as face link-exchange cu el e super valoros, chiar l-as tine pe dragos sub pat sa il chemi seara sa vada un film sau sa va exersati la calul cu „manere”

  • Om spune:

    bah prostule la 14 ani deja au km de puli supte in morti masii. Esti cam intarziat cu gandirea mai radule….mai fa-i si tu un update ;)
    Pustoaicele astea cred ca stiu mai bine cum arata o pula decat tine (care o freci in fiecare zi…fireste ).
    Deci gresesti.

  • geronimus spune:

    @ghicitorul profund: pe mine nu ma intereseaza ce-ai vorbit cu nedormitul, ti-am gasit mucii aruncati in comenturi la articolele simonei din ziar.

  • Ghicitor in fund spune:

    @Geronimus

    Sunt perfect de acord cu tine, cu o singura observatie: ai uitat niste ghilimele pe un cuvant din text. Unele inainte de un a, altele dupa un e.

  • Eu spune:

    Iar faceţi leapşa pe net şi vă adunaţi aici ca să vă gigiuliţi, nebunaticilor.

  • geronimus spune:

    @ghicitorul in fund: nu-mi dau seama de unde-ti vine atata tupeu scarbos, dar as putea face un efort sa inteleg drama unuia ca tine care, probabil, printr-un concurs de imprejurari nefaste a ajuns sa aiba o slujba de cacat si astfel nu si-a putut vedea visul implinit, acela de a lucra intr-un ziar de prestigiu si de a avea mii de citori.

  • Futangiu spune:

    La 14 ani puteau sa aiba si 10 km de pula supta… ca tot aceeasi idee vaga despre natura pulii o aveau.. iar dupa cativa ani ar fi zis: „AAA! STIU CE-AM SUPT IN TOT ACEST TIMP! PULA!”

  • whiteadi spune:

    lol futangiule

    shi errata: intr-adevar a scazut varsta de majorat in ale suptului + din ce in ce mai multzi puletzi o practica de asemenea

    PS: ce ma enerveaza fraerii, sa fiu bland, ce folosesc cuvinte ca nebunaticilor

  • Eu spune:

    Whiteadi, o mâncă pe mă-ta-n pizdă ? Se rezolvă imediat, două târnăcoape şi zâmbeşte satisfăcută.

  • Ghicitor in fund spune:

    Inlocuieste „tupeu scarbos” cu „opinie contrara” si te mai apropii de realitate :)

    Opinia mea e ca tăntiţa aia careia ii tot amusinati basinile NU ARE TALENT LA SCRIS. Hai, ca nu e greu. E simpatica, e ochelaristica, e o intelectualutza de ziar „de prestigiu” (apropo,la ce te referi? La Cacotidianul? sau la Catavencu? pentru ca doar pe al doilea il mai respect, cat de cat; si nu pentru ce scrie madama. Pardon, scria!), dar NU ARE TALENT. Si nici umor. Sunt unii care au asa ceva. Ei bine, ea nu. E greu? E.

    Si bă, putzza de celofan: nu o invidiez pentru că scrie la Caţavencu, că altfel l-aş invidia şi pă PiticiGratis. O „invidiez” pentru ca scrie trei cacaturi despre patru diarei de la teve si gata „articolul”. E atat de mediocra incat imi face gura punga. Si ea, si tembelul ala de Incolor, plictistodor…

    Asa. Si tu, si toti fanboy-shii ei retardati puteti sa ma pupati acolo unde ghicesc, in timp ce ma cac.

  • cristean spune:

    frumoase ganduri, mi-aduc aminte de-a 12-a cand nu vroiam sa recunosc ca-s un sisif. da’ „suptscriu” si io la ideea ca multe gagici de 16 ani au centura neagra la supt pula.

  • geronimus spune:

    ghicitorule, nu stiu cum sa-ti explic, opinia ta nu e deloc cea mai avizata! daca simona, n-ar fi o persoana foarte inteligenta, cu un simt al umorului pe masura, c-o imaginatie bogata si nu in ultimul rand, cu bun simt(care tie-ti lipseste cu desavarsire), nu as sta o clipa pe blogul sau nici eu si nici miile de vizitatori care au urcat-o, momentan(!, pe locul 51 in clasamentul zelist.

    • Radu Post author spune:

      zelist nu are nici o legatura cu numaru de vizitatori. io, spre exemplu il bat lejer la cur pe cabral (locu 2) la vizitatori. de fapt pe cam toti in afara de 2-3, de pe 33-u meu. zelist e o laba in cerc bazata pe cati te au link. si atat.

  • geronimus spune:

    interesant, radule! atunci e clar ca si simona e-ntre primii.

    • Radu Post author spune:

      da. simona are si ea un trafic imens. topul e cam asa. e zuzu si cu mircea badea undeva sus si ceva mai jos, cam la distante prea mici si prea variabile sa fie masurat eu, simona, piticu, visborat, ciutacu si nuj.. cred ca am mai uitat unu’ sau doi. dupa vine cabral ceva mai jos putin si restul cardului. blogarii „consacrati” gen dono, arhi, buda si alti cocostarci ar avea orgasm la jumatatea traficului meu.

  • whiteadi spune:

    lol EU , ai dovedit ceea ce banuiam, ca eshti doar average, tre sa itzi shi traduc: comun, plat, flat, de rahat

    tre sa te injur shi eu cumva, eu?

  • geronimus spune:

    radu, mersi de info, imi plac epitetele „zuzu” si „visborat” :D

  • Eu spune:

    Da dar top-ul bazat pe referals e mai tru decât ăla pe vizitatori. Că la vizitatori poţi să faci o groază de manevre, îi plimbi cu autocarul dintr-un oraş în altul, etc. La referals ai un singur nume de domeniu, teoretic ai putea sa faci cateva sute de subdomenii să lincheze către unu’ ca să-l înghionteşti pe zuzu. Dar asta cred că poate funcţiona doar câteva zile.

    • Radu Post author spune:

      Eule, iarasi o arzi aiurea. dovada e prietenul nostru cum plm il cheama …. ala de voiam io sa-i sparg meclanu’, andrei the wise pula mea cum dracu ii zicea care a spamat primii 1000 din glogosfera sa faca link exchange cu el, ajungand instant in prima pagina pe zelist desi era un cretin notoriu necitit de nimeni. sau cabral care are 323421042194214192482190381029 de oameni in blogroll, si daca te gandesti ca aia il au la randul lor in blogroll, iti dai seama de ce e locul 2. blogrollul, am mai zis, e ca laba-n cerc. ia si tu si da si mie. si zelistul se bazeaza exact pe aceasta laba in cerc.

      toti pulifricii fac link exchange. si e normal. facand asta cresc amandoi. de nu-ti mai da tu cu parerea. traficul masoara relevanta, nu cu cati oameni ai vorbit tu sa te bage la blogroll.

  • Ioana spune:

    Offtopic.

    Poate multi stiti deja, sau poate nu.

    S-a propus un COD ETIC pentru mediul online. Il gasiti aici:
    http://www.sper.org.ro/blog/2009/07/proiectul-de-cod-etic-online.html

    Radu, ce zici de asta?

    „In redactarea materialelor si moderarea comentariilor care mentioneaza minoritati si grupuri vulnerabile, jurnalistii, bloggerii, administratorii paginilor web si moderatorii continuturilor online, cu responsabilitate, vor:
    […]
    – respecta partenerii de dialog, combătând ideile, dar nu atacand partenerii de dialog!”

    =))

  • whiteadi spune:

    corect Ioana, dar tziganii? e vreo exceptzie pacol? :D

  • Curca pe valuri spune:

    @geronimus,

    Da, nu stii cum sa-mi explici. Tot ce vad la matale (şi la ceilalţi papagali de cracă de pe cracii „umoristei”) e obiceiul de a o pupa pe duduie ÎN MOD DEŞĂNŢAT pe-acolo pe unde-i iese fecala. Poate daca aţi fi mai rezervaţi, nu ştiu, poate daca aţi accepta şi păreri critice fără să săriţi ca nefututa la pulă în costumul vostru de badigarji cibernetici sau daca aţi mai lua-o uşurel cu pianul lăudăroşeniei pe scări (ia uite-aici mostră de pupincurism: „o persoana foarte inteligenta, cu un simt al umorului pe masura, c-o imaginatie bogata si nu in ultimul rand, cu bun simt”, „e clar ca simona e-ntre primii”).

    Traficul madamei il fac doua lucruri: e linkata intr-un cotidian (nu spun care) şi are o suita de aspiratoare „spirituale” de vorbe de duh, care toata ziua îşi clocesc ouţele microscopice p-acoloşa. Dar nu de trafic am vrut să aduc vorba, că imediat o să sări că „o invidiez”.

    Textele ei au – pentru mine, cel neavizat – consistenţa pufuletelui. Şi e la fel de amuzantă. Dar, mă rog, unui nene care nu e în stare să facă altceva mai bun cu viaţa lui decât să ploşniţească o mediocră, poate îi provoacă zguduiri de râs. Vă meritaţi, coaie.

    Apropo, nu-i contest calităţile umane. O fi mişto la bere, o fi bună la pat, o avea bunul simţ pe care eu nu-l am, habar n-am. Da-n scris, minte-cât-un-bob-de-linte, e ca bula de apă minerală. Nu se vede.

  • 1morning spune:

    EU, n-as vrea sa ne certam din nou. Dar oricine isi poate da seama ca topul pe referals e chiar „o laba in cerc”. multi bloggeri „consacrati” de prin 100 zelist linkeaza unii catre altii ca sa se mentina in top si sa primeasca publicitate in patratelele alea. In plus, ca atunci cand ii dau in gat pe PR isti ca ofera vouchere de 2000 de lei nu sunt mai mult decat niste precupete care tin la pret. Ei ca ei..da nevestele lor cu blog..in viata mea n-am citit plicticosenii mai mari…
    (eu nu sunt blogger ppl deci n-am agenda asa ca nu va inflamati)

  • Eu spune:

    @1morning

    Beshi fă !

    Nu te mai băga în seamă cu mine până nu treci în clasa a IV-a. Ai descoperit şi tu căcatul şi te lauzi că ştii să-l mesteci.

    Radule, şi la mine intră vizitatori care caută „car de sanatos ii sa inghityi sperma”. Asta nu înseamnă că-s targetul meu sau că ei vor mai călca vreodată pe la mine în afară de cele 10 secunde irosite până să-şi dea seama că n-au găsit pornacheul cu minore pe care-l căutau.

    Dacă stai să cerni toţi vizitatorii tăi e posibil să se reducă cam 30%-40% din ei. Iar crema ta e de nişă, zuzu chiar şi cabral te joacă în picioare că ei o ard la modul general.

  • 1morning spune:

    EU-le, adevarul e ca n-am nici o scuza ca am observat ca existi. n-o sa-ti fac vreo caracterizare, comentariile tale iti fac deja un mare deserviciu

  • geronimus spune:

    @ghicitor in fund: tin sa-ti dau un anunt in premiera: in ziua de azi, medicina este foarte evoluata iar tratamentul pentru limbrici nu e deloc scump. cand a fost cazul sa contrazic o idee pe oricare din bogurile catavencu, am facut-o, dar nu folosind invective.

  • Curca pe valuri spune:

    @geronimus,

    Am rugamintea sa citesti un pic mai sus schimbul nostru de replici. Vei observa (poate) ca primul care a folosit „cuvinte grele” esti chiar… tu.

    In fine, nu ma mai obosesc sa-ti dau vreo replica. Vezi ca s-a ridicat blogul din noua locatie, fugi la joaca si nu ne mai polua ochisorii cu replicile tale fara sare, piper, coreandru, oregano, nucsoara, usturoi (lista completa e aici; guess what, umoru’ lu’ Simona Tache nu-i acolo).

  • geronimus spune:

    @ghicitorul in fund: vorbeam despre jignirele tale de pe cotidianul sau de pe blogurile istodor si simonatache, nu ma gandeam la faptul ca m-ai fi jignit in vreun fel acum. sunt destul de open minded incat sa pot primi cu zambetul pe buze o ofensa daca are niscaiva umor(umor prost, in fine).

  • Curca pe valuri spune:

    Reimprospateaza-mi memoria, ce „jignire” le-am adus tovarasilor? Baga si tu un copy-paste acilisha, ca sa vad. Ca eu nu prea-mi amintesc decat ca i-am zis plictistodorului s-o lase mai moale cu postarile cu „azi am mancat paine unsa cu unt”, iar lu’ Simonica i-am zis doar ca o sa reincep sa cumpar Catavencu, acum ca s-a carat.

    Astea-s jigniri, ma? Astea-s accese de sinceritate.

    Open-minded ca open-minded, da’ open-butted esti? Sau e acelasi lucru la matale?

  • Ramses3 spune:

    la 12-16 ani nici eleva porno nu vazuse pula la fata, sa zicem doua-trei din zece sa zicem ca au incercat, si si-au povestit una alteia:
    – zi fata cum a fost?
    – ca durerea de masea?
    – asa de tare doare?
    – da, doare da nu vrei sa ti-o scoata!
    insa viata sexuala ele o incep dupa 16, cand unele pleaca din stransoarea si supravegherea parintilor, uite atunci sa dai de una d’asta cu pizda bobocel de floare.

    plus ca conform legii lui pareto alea 20% ramase nefutute ori sunt urate cu spume ori sunt foarte urate cu spume (iar la 12-16 ani pe pariu ca aveau si niste cosuri minivezuviu pe muita)

  • geronimus spune:

    puteau sa lipseasca astfel de ironii. nici mie nu-mi plac foarte multe bloguri cu mare trafic dar nu ma duc sa fac pe desteptul pe acolo cu linku-n spate.

  • Curca pe valuri spune:

    Puteau, dar uite ca n-au lipsit. Viata e dura cu fanboys.

    Fii atent aici si retine, ca nu mai scriu a doua oara:

    MI SE RUPE PULA DE TRAFIC. Mi-a pasat la inceputul blogului, cand eram idiot. Acum nu-mi mai pasa. Acum pun linku pentru ca pot. E o rubrica acolo si browseru’ mi-o autocompleteaza.

    Te astept cu copy-paste-uri cu jigniri. A, jignire nu e „ce crede fanboy ca nu e cuvenit sa zici in templul idolului”.

    Ptiu, ce offtopic sunt!

  • geronimus spune:

    da’ de unde atata vehementa? speram ca ai inteles ca nu-i idolatrizez. spre deosebire de tine, eu am niste scriitori preferati pe care-i ridic in slavi(ca sa zic asa). hai, pa! continua sa fii on-topic in, in… ce vrei tu.

  • Ioana spune:

    @ WHITEADI
    Cic-ar fi si despre tigani. Saracii de ei, sa nu ii discriminam!
    =))

  • Redneck spune:

    Pentru toti incultii Platon e sublim. Lame ca dracu

  • Padredox spune:

    16 ani ? hmm peste 2 ani sunt bune si-acuma :D

  • sclipi spune:

    ramses3, nu pot sa ma abtin sa nu observ cu voce tare ce vulgar esti

  • zana zanelor spune:

    barbatii si pula lor fermecata…mai mult gura..decat fututu…vai ce i-as da la aia la buci..ce i-as clantzanii chiloteii…auuu..dar in fatza faptului PAUZA:P

  • deA spune:

    @Radu: S-o crezi tu ca alea de 12-16 ani nu sunt atrase de penis. Traiesti in ignoranta.

  • H.Lo spune:

    Gura înţeleptului adevăr grăieşte. Însă eu ştiam altceva despre teoria aia cu 80/20 – poate sunt eu prea absorbită de marketing într-o ţară în care lumea confundă lucrurile, toate fiind sinonime între ele, însă în marketing teoria aia cu 80/20 spune ca 80% din profitul unei firme este adus de 20% dintre clienţii săi (intră aici clienţii loiali brandului tău ca să ştii cum să ai grija de ei, tehnici promo… bla bla bla). Am dreptate? Că-n rest ştii multe şi bune. Bravo! Tot respectul!

  • nicu spune:

    cate commenturi ai bah ratatule . acum nu prea mai ai ce sa scrii dupa ce si-a dat seama o buna parte din lume cat de oligofren si pampalau esti . hai sictir .

  • lolita spune:

    Hahaha tare rau asta.Mi-a adus aminte de o chestie…toata adolescenta credeam ca baietii sunt obsedati de pizda, ca pizda este centrul universului.asta discutam cu amica mea.pana cand am inceput sa fim atente la prietenii nostri.in afara de faptul ca orice propozitie era inceputa cu „pula mea” asta era in mare si subiectul propriu-zis al discutiei.totul avea legatura cu „pula” lor, a altora pe care o bagau sau scoteau dupa caz in absolut orice.de unde concluzia daca noi vorbim mai des despre asta si astia vorbeasc non-stop despre asta e clar :PULA e centrul universului!

  • lolita spune:

    si dovada incontestabila: GUGAL
    Rezultatele 1 – 10 din aproximativ 32.300.000 pentru pula. (0,10 secunde)
    Rezultatele 1 – 10 din aproximativ 1.150.000 pentru pizda. (0,05 secunde)

  • whiteadi spune:

    e discriminare bagamiash pula sa imi bag

  • Un Om spune:

    Radu, ai folosit de 17 ori, cuvântul „PULĂ”, cam îţi place să stai cu organul în gură, optserv…

Adaugă un comentariu