3 motive pentru care Radio Guerrilla e de rahat

Rar se găsește în univers o hipstereală mai îmbâxită, mai odioasă, mai deranjantă pentru simțul acustic al omului cu bun simț decât Radio Guerrilla. Când s-a lansat, numele m-a dus cu gândul la melodia aia de la Rage Against the Machine – Guerilla Radio. Mă așteptam la anarhie, revoltă, coi, atitudine, ceva vene pe pulă din partea lor. Nu gârâiala pseudointelectuală și vag elitistă care este acum. Dar să analizăm cele trei motive:

1.Muzica de la Guerrilla e un brit-pop-rock fără suflet. Poa să zică ei că e indie. Nu e indie. Indie vine de la independent. Nu făcut pentru larg consum. Trupe ca The Killers, Kings of Leon, Travis, Radiohead şi toate tâmpeniile ăstea brit sunt făcute pentru mase. Pentru popularitate. Pop. La fel de pop ca şi Madonna. Dar faptul că e britpop nu e un lucru rău în sine. Faptul că e un britpop şters, amorf, fără consistenţă, fără suflet este partea rea. E o muzică îndobitocitoare, lipsită de savoare. E ca orezul fiert, chior, fără sare. Nu are nimic. Sunt doar nişte lătrăi care se bărbieresc ciudat, cu feţe de programatori care cântă lent ceva de amorţit simţurile care nu exprimă nimic. Muzica la fel de moartă pe dinăuntru ca şi corporatistul care o ascultă. Făcută special pentru cadavromul de la 9 la 5, care a ajuns în aşa hal de prins în viaţa lui circulară încât are rutină şi la distracţie. Omul care se relaxează doar sâmbătă seara, când îşi pune pălăriuţa, îşi ia sticla de salitos şi ne e superior nouă, deşi singurul subiect de conversaţie de la masa lui e tot ultimul banc ce a circulat pe intranetul de la muncă. Şi asta mă duce la punctul 2.

2. Atitudinea Radio Guerrilla e de un elitism nejustificat. Încearcă să înspire în ascultător sentimentul că e mai deştept decât alţii pentru că ascultă muzica lor. Că britpopul lor e cu ceva superior ultimului hit al lui Moga, niggărului de 50 Cent sau ultima pisică electronică trasă de coadă ce îşi zice a fi drum and base. Adevărul e că toate aceste muzici sunt ÎN MOD EGAL DE NONVALORICE. Just, oamenii deştepţi ascultă alt tip de muzică, de obicei, dar niciodată ascultatul unui tip de muzică nu te face mai deştept. Şi modul finuţ şi călduţ în care inspiră ei sentimentul de superioritate în hipsteratiştii pasivi e scârbos. Emisiunile lor vag culturale în care cordaci din noul val de artistoizi care vorbesc mult şi nu spun nimic vin să-şi dea cu părerea despre viaţă, univers şi restul chestiilor, sugerând fin, din cînd în cînd că ei SE CACĂ ARTĂ mă scârbesc. Şi toată atitudinea lor de luceferi superiori şi pasivi mă duce la al treilea motiv pentru care Radio Guerrilla e de căcat:

3. Toate campaniile lor sunt de o pasivitate greţoasă. Au un mod coios de a rezolva chestiile cam ca românii care otrăveau fântânile, îşi dădeau foc la case şi se retrăgeau în munţi. Observă finuţ rău probleme. Da finuţ rău. Ca poponarul care-şi pune mănuşi chirurgicale înainte de a se lubrifia în cur, să nu se facă de margarină pe mâini. În aşa hal de exagerat de finuţ. Un exemplu clar e campania lor cu „mitocănia urbană”. Nu au făcut nimic. Cică aia e campanie: nişte bancuri răsuflate de cocalari.com cu „mârlanul se duce în papuci la mall” HAHAHAHA AHAHAHA AHAHAHAHA HAH HAHAHA AHAHA M-AŢI DAT JOS DE PE CĂCAT DE ATÂTA RÂS AHAHA HAHAH AHAH AHAHA HAHAHAHAHA CE M-AM DISTRAT.

Nu e hazliu. Nu e campanie. Măcar de ar fi hazliu. Nu e hazliu. Nu rezolvă nimic. Campanie împotriva mitocăniei urbane: aduceţi un tatuaj de curvă, de-ala tribal de deasupra bucilor, decupat cu cuţitul, vă dau un bax de bere. Aduceţi un lanţ gros de aur, cu tot cu capul cocalarului care-l purta, vă dau o bicicletă. Aşa se face o campanie cu coi.

Unde este coiul ?

Radio jenant de hipsteri. Nu va meritati numele.

Lights out Guerrilla radio
Turn that shit up

***

Comentarii (174)

  • Radu spune:

    Sincer intre asta si tigania mitocaneasca si bancurile de cacat de la radio zu, 21, etc astia de la guerilla inca mai sunt amuzanti cateodata. De acord ca se cred „elitisti” si sunt de cacat din cauza asta, dar totusi nu inspira atata mitocanie ca ceilalti. Nu sunt mai buni, sunt doar altfel, ceva mai suportabili.

  • Radu spune:

    Si inca ceva, muzica aia idioata e impusa de publicul tinta al postului: exact hipstarasii corporatisti pe care ii urasti cu atata patos. Daca se adresa unui tigan imputit, puneau manele – simplu. E un radio comercial, de cacat, care trebuie sa isi pastreze publicul si sa si-l mareasca daca e posibil. ;)
    Totul face parte din indobitocirea in masa la care suntem supusi – de-asta am renuntat la radio si la tv.

  • thingy spune:

    Da’ aia cu „cititorii nostri sunt mai inteligenti decat cititorii lor” cu e e mai buna? Hmm… oare care ziar scrie asta pe prima pagina?

    • Radu Post author spune:

      ^studiile arata ca cititorii nostri sunt la fel de prosti ca si ai lor. sunt aceiasi cititori.

  • Alexandra spune:

    Pe tine te multumeste altceva in afara de berile zilnice si pizda?

    • purehate spune:

      Cum sa nu, Alescandra: lazile de here saptamanale si doua pizde.

  • Andi spune:

    Farmecul radioului ăstuia e faptul că te învaţă să nu mai ai aşteptări şi deci nici dezamăgiri.

    Iar singura chestie pe care ai găsit-o să-ţi reprezinte părerile categorice în format audio-vizual este un clip cenzurat…

    • Radu Post author spune:

      nu l-am gasit altfel pe trilu sau pe yutub

  • IPond spune:

    Hai sa fim interesanti si sa nu ne multumeasca nimic…

  • geefo spune:

    @alexandra
    raspunsul este: Da, alte pizde!

  • SingurEu spune:

    Ba, am o boala nemarginita pentru aia (radio, ziar, blog, post tv etc) ce declara ca pe ei ii consuma doar oamenii inteligenti. Sau ca se adreseaza doar alora. Cumva ei o ard mult prea sus, iar ,,consumatorii” lor -vezi-Doamne!- sunt niste connaiseuri, niste gourmetzi culturali. Ei fac, metaforic vorbind, dragoste intelectual-culturala. (,,Scriitorii”, realizatorii, bloggerii cu cititorii lor.)
    Ceea ce, in majoritatea covarsitoare a cazurilor, este un MARE CACAT. Da’ IMENS!! Se fut stangaci pe intuneric si isi dau drumu’ repede. Pentru ca, priviti de sus, tot in hazna sunt. Tot cu Cancanu’, cu Libertatea, cu Tarafu’ si cu OTV-ul sunt. Sunt prosti si aia, si ailalti. Dar ceea ce este cel mai jenibil pentru ,,intelectoalii” astia cu existenta boema (a se citi mizera!)… e caCancanu’, Libertatea, Tarafu’ si OTV-ul le-o dau prin gura: PENTRU CA EI FAC BANI. Iar boemii iau pula!

    P.S. Raluca, iti mai dau o sansa! Asta daca, iti doresti din sufletu’ sa te iei gura-n pula cu un bagabont ca mine. Si stiu ca vrei, tarabagioaica la criza varstei a doua, ce esti…

  • myke spune:

    :D iei, cineva caruia nu-i place guerrilla. Eu nu pot sa ascult altceva in afara de CityFM. Fata de cacaturile alternative „impuse de comercial”, baga foarte multe chestii misto(Led Zeppelin, Pink Floyd, ACDC, Deep Purple samd). Si nu au atitudinea lui peste si nici reclame cu basculanta.

    a, si nu sunt de acord cu plasarea celor de la radiohead printre ce ai enumerat tu acolo. din punctul meu de vedere e ca si cum ai vorbi de patapievici, paunescu si l-ai strecura pe Marin Preda intre ei.

    • Evil Activities spune:

      Mdeah,asculti city fm si primesti 30 de piese mainstream,chiar daca e rock,e dureros de boring dupa ce le-ai ascultat toata viata.Iar Radiohead e un cacat maro cu dungi de firma,i-am ascultat de cand au aparut si sunt un cacat gen atitudinea lu’ Bono care e ecologistu’ din limba din pizda si se plimba cu Boeingu’.Oameni buni,nu utilizati radio si tv din rromania in mod constant,veti ajunge sa luati de bun ce curge din vidanjele respective.

  • SingurEu spune:

    Na, ca sunt si io prost! Se scrie connaiSSeur!

    Apropo, unu’ are la descriere ,,Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj”. Nu e cel mai original, dar suna mai bine decat unu’ care are ,,sunt destept si ma adresez doar desteptilor”. Si vezi ca-i curge scuipat din gura!…

  • cap_de_peste spune:

    Radio Guerrilla ia bataie si de la Trinitas la numarul de ascultatori, deci muzica lor nu e impusa de public, pentru ca publicul lor cam lipseste cu desavarsire. Vor ei sa fie mai deosebiti, au 5 fraieri care ii asculta, sunt tot niste cacati doar ca sunt mai colorati putin, si se incalzesc cu ideea ca au putini ascultatori.

    Concluzia: Niste ratati, exact ca in bancul cu pricina: Ei nu sunt prosti, ei sunt … deosebiti. (Sau cel putin asa se considera)

  • Alin spune:

    Care cacat „ascultatorii lor”, ca nu ii asculta nimeni. Ma lovise intr-un timp superioritatea si am zis sa ascult un radio de telectuali si mi-am dat seama ca sunt penibili.

  • Alin spune:

    ^nu e frate vorba de mai putini ascultatori. E Vorba de „quality” sau ceva de genu’

    Ca si cu ziarele. Pe Cotidianu il bate Cancan iar ei spun ca nu ii intereseaza. Ei sunt urmariti de oameni destepti, telectuali. Pula, sunt cititi tot de aceiasi oameni, in acelasi loc, pe veceu.

  • silviu spune:

    Da, sunt de cacat. Un amic ma tot futea la cap sa ascult Radio Gaurilla, am asculta, mi s-a parut de cacat, am revenit la muzica din playlist. Si emisiunile sunt de cacat. Cam la fel de de cacat precum a lu Mircea Badea de la radio in care el e zeul luminii si restul sunt prosti ca pula.

  • mad4pussy spune:

    haha ce poza de pizde ti`ai bagat Raduleeee :))

  • tractor spune:

    fuck that, n-ascult Guerrilla, in schimb eram obligat la un moment dat sa ascult pe microbuz in fiecare dimineata Europa FM CU FUTUTA DE MONICA FUTUTA ANGHEL!!! Io inca nu pot sa trec peste cat de proasta e Monica Anghel. Nici nu stiu cine e mai prost, ea, aia care o lasa sa vorbeasca sau aia carora le place s-o asculte in fiecare dimineata. Daca n-ati ascultat-o niciodata, incercati macar o data si o sa vedeti la ce ma refer. Revoltator, pe bune.

  • for spune:

    daca te doare fundu nu te du intr-un bar de gay.. nu iti place nu mai asculta.. chiar nu e complicat deloc
    @ala cu muzica din playlist.. pai da mah la guerrila nu dau manele

  • biscuiti spune:

    poate mi-a scapat ceva…dar asta nu e o campanie sa stranga oameni si sa saboteze postul de radio…e o parere personala…ma indoiesc ca scopul postului e sa formeze mentalitati si sa schimbe gusturi. nu se pot aduce argumente impotriva unei anumite preferinte…wtf

  • marque spune:

    plm. iar ai dreptate. credeam ca numa io am observat fiertura de la gherila. cat despre europa efem si zu si alte flegme sonore astfel de soiosenii nu am ascultat nici in albania. din pacate tre sa o faci cand ajungi pe groaznicele mijloace de transport in comun.

    da – le radule un telefon la un talkshow si zi-le ce ai scris aici.

  • George spune:

    @ radio guerilla: imi bag pula in ma-ta
    @ radu: proasta e ma-ta
    @ toti cititorii nostrii: imi bag pula in ma-ta ca e proasta la fel ca a lor

  • aaa..... spune:

    De cacat si radio ” gherila ” si, si postul despre cat de cacat e radio ” gerila ” cel mai tare radio ramne raio romania actualitati acolo e vb despre cultura si despre persoane frigide ce stieste lumea, lumea asculteste puia – undeva in carpati, balcani sau cum pula mea se numestteste

  • sdr spune:

    no lasa/ma , sa inteleg ca nu mai e maneaua la putere ? e hipstereala? luati pula

  • Ioana spune:

    Sa inteleg ca „corporatistii” sunt oameni de blamat. Ca, deh, toata lumea isi permite job boem, dar nu vrea. Nu vrea dom’le si pace.

    Ne place sa lucram la prgram fix si sa gandim dupa „proceduri”.

    • Radu Post author spune:

      nu. doar aia hipsteri si fara suflet

  • Valjean spune:

    postu’ ca postu’ da’ melodia e piSdă

  • sandi bel spune:

    http://www.youtube.com/watch?v=BoFQV4jXun4&feature=fvst

    la anu` imi fac corporatie si o sa angajez numai idioti.
    si pa cei mai dobitoci dintre idioti o sa ii fac shefi.
    si o sa le fac niste proceduri si mai de cacat.
    si o sa le pun camere filmat peste tot
    si cine nu stie procedurilii, a belit`o..
    si cine pula mea o sa le stie, k le schimb io saptamanal.
    puate n`o sa fie cu nimic diferita de alte corporatii dar tampitii mei au sa fie sigur mai dobitoci decat ai lor.

  • Portocalu spune:

    Ba …dar voi ascultati radiouri „altfel” muzica altfel, va imbracati altfel ,ganditi altfel,va adunati in altfel de baruri… faza naspa e ca va futeti in cur si sugeti pula ecszact la fel ca fosta mea pizda.Numa ca voua va intra toata din prima fara lubrifiante..ca deh sunteti ALTFEL !

  • that next door boy spune:

    A observat cineva ca atat fanii radioului eviscerat in postul asta cat si KKK-ul care e pe urmele lor injura la fel?
    Nu sunt fan radio Guerrilla si nu fac pe dracu-n patru daca un prieten asculta asta dar ba, voi nu intelegeti ca oamenii difera prin personalitate si preferinte. Toti pot fi la fel de prosti sau geniali, volumul injuraturilor iesite pe gura voastra depinde doar de cat de asemanatoare sunt preferintele voastre cu ale celorlalti. E o chestie generala. Dupa ce va dati seama de asta o sa aveti o viata mult mai frumoasa.

  • axa spune:

    Bun post bah, sa mor io daca te prind la un concert la pogo te bat de caci pe tine apoi iti dau 1 bax de bere daca te lauzi c-ai futut-o pe Simona Tache ;) Cat despre astia de la radio gherilla ai dreptate, niste labagii unsi cu cacat, kill’em all !!!

  • AXA spune:

    PS : Sunt poponaru numarul unu al Romaniei ( mai tare ca naomy sau stiucan ) Vreau multa pula , dar sa nu miroasa a oaie ca alea de la mine din sat . Inghit slobozu ca pe Fanta si fac anal mai tare ca freddy mercury….apelez la voi fiindca tata sa plictisit si nu ma mai abuzeaza :((((

  • moceanu spune:

    profm alternative ftw

  • yupiiii spune:

    radio guerilla mi-a deschis noi orizonturi, m-a facut constient de capacitatile mele ‘telectuale si am reusit sa ma raportez si la alte realitati.

    dar nu am ascultat niciodata :(

  • Ion spune:

    Iar esti imbecil si vorbesti cacaturi. Ia-te in pula mea de manelisti si radioruile lor. Da’ nuuu, tu tre sa ai ceva de turuit, chiar daca e o tampenie.

  • Porcusorul Radioactiv spune:

    Toate bune, da’ ce-ai dom’la cu corporatistii?
    Nu suntem si noi un fel de oameni?
    Si eu nu beau Salitos, sa stii :)

  • George spune:

    Cineva scrie in numele altcuiva. Cineva o sa ia block. Nu-i asa axa cu litere mari?

  • Buha Neagra spune:

    Lasa si hipsteru` sa traiasca, pentru ca altfel de cine mai ridem noi?

  • voman spune:

    da ce pula mea de radio ii mai bun dupa tine? care e alternativa in romania?
    normal ca ii comercial, l-ai ascultat sau il asculti si tu…asa ca nu te mai freca de altii…

  • dvd spune:

    Eu ascult Radio Guerrilla.E mult mai de cacat decat la inceput cand era cu adevarat ceva nou.Acum baga reclame mai rau ca la mizeriile de pe FM(kiss,21..) dar n-am reusit sa-l inlocuiesc cu alt radio.Mi-e lene sa-mi fac CD-uri asa ca tot Guerrilla o sa ascult.In toamna ma mut la Bucuresti si poate dau de ceva mai bun.

  • exelero spune:

    @Ipond: corect.
    Gurrilla rulez! ;)

  • exelero spune:

    @george: nostriiii se scrie in cazul de mai sus cu vreo 7 de „i”, daca ai prins aluzia mea fina. se vede ca ai mostenit ceva de la ma-ta… :/

  • sdr spune:

    aluzie fina? ia pula

  • shrody spune:

    e drept, la inceput radio guerilla avea alta atitudine, acuma de la an la an a devenit mai trist, cel mai enervant in schimb e vintila care crede ca e super criticul de muzica si sa nu vb dimineata cat de stresanti a devenit programu’. Ca orice lucru romanesc, a inceput bine si s-a dus dreacu’. Bv Radu!

  • George spune:

    exelero, imi scot un cos de pe scrot in narile tale, daca imi mirosi aluzia extrafina si subtila.

    Dupa juma de whiskey cu doi litri de vin alb prost scriu cu cati „DE I” vrea pula mea. Vezi analfabetule, nu te mai erija in troll de blogguri ca te faci de cacat.

    Si eu care credeam ca vrei sa spui „cu 7 i” ca acel „de” nu are ce cauta decat de la 19 in sus.

  • Mormolocul spune:

    Pai si motivele unde-s? Ca tu ai scris numa niste frustrari personale.

  • Claudiu I spune:

    Radio Guerrilla au fost ok la început. Cam ca orice post de radio mai „nişat wannabe”. Dar din moment ce s-au dezvoltat şi şi-au descoperit targetul, acel procent fix de audienţă, e normal să insiste pe acel public – hipsterii şi corporatiştii care stau în blocaje rutiere în timp ce se duc sau întorc de la muncă. Asta e, îţi place, asculţi în continuare, nu-ţi place, schimbi postul sau bagi un cd în player. Nu sunt un fan al radiourilor, merg foarte puţin cu maşina (la drum lung, evident că rulează cd-urile atent selecţionate funcţie de drum) cât să-mi pese, dar Guerrilla e cam singurul post de radio cât de cât digerabil, e acel post de radio pe care laşi radioul setat si merge acolo, în surdină şi din când în când îţi mai atrage atenţia cu ceva.

    Mai ascultă cineva radioul acasa când mai toată lumea are zeci de giga de muzică in calculator?

  • geefo spune:

    Pai in masina de ce asculta radio, mai, melomane? Ca doara in afar’ de roata, s-a mai inventat si pizdicu’ usb de jda gigi ce emite pe FM, taman cat hardu’ tau cu muzica de rht. Stai, ca stiu, nu-mi zi! Pentru reclame si stiri, zi ca nu!

  • dvd spune:

    Ascultatul de radio in masina e pentru mine ca incalzirea inainte de un antrenament=ca muia inainte de penetrare(se poarta comparatii dinastea paicea vad).Daca imi pun un CD cu muzica,care imi place imi vine sa-mi bag pula in el de serviciu si sa raman in masina s-ascult.Radio-ul e asa ca sa fie..mai auzi un breaking news daca se intampla,cand mai moare vreun Michael Jackson.

  • George spune:

    Care ma fute si pe mine in cur, baieti?

  • Ghicitor in fund spune:

    Intai de toate, ca sa fie lamurit: nu ascult radio. Nu ma intereseaza. Ascult muzica non-stop si cred ca am suficienta personalitate sa-mi fac singur playlistul, nu sa vina un labar glasuitor sa-mi faca cultura muzicala. De altfel, pe marile gaselnite de succes de la Radio Gorila le ascultasem de mult, fute-mi-as una de trendsetter nevazut de nime’.

    Radio Guerilla ma ingretoseaza. Campaniile lor sunt grotesti si gretoase, pentru ca invelesc in zaharul bunelor intentii rahatul gretos al autopromovarii.

    Apropo, „Atlasul de Mitocanie Urbana” si toata gaselnita cu campania anti-mitocanie e o inventie a pulei cantatoare cu urechi, Dan Amariei de la OX, publicitar de soi la Propaganda.

    Puah, Propaganda. Pana si numele ma face sa vreau sa plec in Uganda. Asta ca sa fac o lirica in stilul OX.

    Suck my farts, dickwad!

    Romanian radio kills. Your personality.

  • sandbox spune:

    Zici ca te enerveaza hipsterii, dar netalentatii din videoclip ce sunt, manca-i-ar padurea tropicala sa-i manance de ipocriti? Cel putin dredosul, sigur s-ar fute cu o balena cu cocoasa doar ca sa arate ca ii pasa, in timp ce planeta se pisa pe ea de ras.
    Mai inchide si tu radioul.

  • Alexandra spune:

    Fuckin douchebag ghicitorul asta in fund

  • Alex spune:

    Radule, se scrie ÎMBÂCSIT(Ă)!!!

  • Mircea Popescu spune:

    Asa e cum o scris asta in post 100% si care n-ati inteles sa-mi aduca careva capu’ vost de Motoci ca-i dau o bere.

  • Bogdan spune:

    Corporatiştii ar trebui împuşcaţi, de Vadim, eventual, că fac umbră pămîntului degeaba. Ce produc corporatiştii? Nimic, nici măcar un căcat. Apoi ar trebui împuşcat Vadim.
    De fapt ar trebui făcut loc în Românica, şi raşi cam trei sferturi din cei care o formează.
    Bineînţeles, ce am scris mai sus e un pamflet.

  • iarvoi? spune:

    sunt al 59-lea, sa-mi luati baiatu din pantaloni la tranta!

  • sdr spune:

    sandbox, tu nu esti baiat prost, ma-ta e de vina, baiete … ia pula

  • tudor spune:

    bine ca jegu asta de muzica gen The Killers sau Kings of Leon vinde foarte bine doar prin vestul Europei. In Romania nu prea a prins.

  • K spune:

    Tu ce cacat de radio asculti in masina ma ratatu familiei?

  • K spune:

    Si observ ca il asculti destul de mult cunoscandu-i campaniile pentru un gay care vorbeste

  • Nebunul din Porumb spune:

    un post d`alu radu la care nu e nimic de comentat. un post cu scopul de a scoate la iveala cocalarii si „turmisti”. cativa isteti care s`au prins au spus ceva de killers :) restu`… sunt d`aia gen : „cinva scoate un penis, sa`si bata pula de ei, dar ei la cat de inapti sunt incep sa o suga”
    salut george tot la stadiul de pre-scolar ai ramas. glume gen „your mama is … „. atat poate creierul tau fin ca fundul unui bebelus.
    astep reply , iar, injurii la adresa mamei :)

  • kTn spune:

    bai futatura, tu numai scrii nimic nou ???

  • Buha Neagra spune:

    Nu cumva te-o suparat Liviu Mihaiu in ultimele zile?

  • Gabriel spune:

    Macar aia de la Kiss FM fac o muie buna.

  • jazz4 spune:

    va zice fratili vostru ce sa ascultati: Radio Romania Actualitati

  • George spune:

    Astazi am reusit sa imi sug singur pula

  • Silvia spune:

    Sa judeci un radio pentru muzica pe care o difuzeaza intr-un anumit interval orar e ca sii cum te-as judeca pe tine Radule, plecand de la asa zisii jurnalisti de la „Click” sau „Ring”. Se mai difuzeaza si muzica foarte buna, ori nu ai prins to, ori urechile tale obisnuite cu ragaieli de roacker nu mai pot face distinctie.

  • biscuiti spune:

    dudes!!! nu exista muzica buna si mai muzica mai putin buna. fiecare are parerea lui in legatura cu asta. poate unuia i se pare subscribe genial si metallica o mizerie, sau prefera sa asculte numai rammstein, slayer si billy idol toata ziua. guerrilla da muzica hip pentru ca e post de radio si are nevoie de ascultatori ca sa supravietuiasca. e regula nr 1 in presa. trebuie publicate/difuzate articole/muzica de interes general. cui ii plac subiectele din libertatea e liber sa citeasca ziarul si cui ii place muzica de la guerrilla liber sa o asculte. cui i se pare ca Romania are nevoie de un post de radio cu altfel de muzica e liber sa isi faca post de radio. as easy as that.

  • Silvia spune:

    Eu ii dau dreptate lui Radu intr-o anumita masura: e nevoie de un standard de calitate la nivel media, pt ca publicul, la urma urmei, consuma ce i se ofera. Ceea ce ma deranjeaza este faptul ca face generalizari care nu fac cinste nivelului sau intelectual pe care eu il consider mult superior.

  • Iluzia spune:

    @Bisciteasincur! asta nu e blog de hipioti pacifisti ca sa ne impaci tu pe toti. are – n-are dreptate cine plm se mai gandeste….Important e ca suna frumos si se lasa cu ceva cafteala dup-aia! Da ce sa intelegi tu care bagi rammstein, slayer si billy idol in aceesi gara!

  • biscuiti spune:

    nu i-am bagat in aceeasi gara. toata ideea era sa fac o alaturare de artisti care fac parte din categorii diferite ca sa subliniez ca e fizic imposibil sa existe un post de radio cu muzica „buna” si sa fie macar 1% din populatie satisfacuta intru totul de ce se difuzeaza. si nici nu incerc sa impac pe toata lumea vreau doar sa arat diferenta intre obiectiv si subiectiv. atata vreme cat asta e un blog si nu un dictionar, ar trebui respectate parerile fiecaruia fara sa vina cineva care sa isi impuna punctul de vedere de parca ar fi un adevar general valabil.

    • Radu Post author spune:

      punctul meu de vedere e un adevar general valabil

  • Ion spune:

    sugeti pula cu radiourile voastre romanesti de cacat… d-aia ascult Groove Salad.

  • Alin1212 spune:

    pe masina merge InfoPro. Muzica de condus relaxat si fara emisiuni idioate ca in cazul EuropaFM

  • Ronnie spune:

    in primul an de activitate Radio.G. i-am trimis piesa RATM lui Dobrovolschi si a pus doar refrenul; era prea zgomotoasa pt targetul lor
    initial am crezut si io, luandu-ma dupa promovare, ca va rupe – dar totusi, costume de armata de camuflaj roz? come on … dar acu nu ascult nici un fel de radio … prefer un mp3 cu muzica mea

  • a spune:

    aveti aceeasi vesnica atitudine tipic romaneasca de frustrati lipsiti de scop in viata.sa moara corporatistii pt ca voi vindeti la un butic,sa moara hipsterii pt ca voi ascultati manele,sa moara gutza pt ca voi ascultati ac/dc. sa moara capra vecinului,cum ar veni.
    traim intr’o societate pluralista in care sunt valabile numeroase adevaruri,nu doar al vostru.
    e logic ca radiourile sa fie comerciale,ca muzica sa fie comerciala etc.,pt ca la asta se raporteaza progresul,si anume la eficienta economica,deci la profit.daia te apuci de o activitate,ca sa scoti bani.
    daca sunteti atat de suparati pe dorinta/capacitatea altora de a face bani in mod facil…emigrati in coreea de nord.

  • SilviuB spune:

    78-th!
    si toate sunt luate de pe gigel.org. cocalari.com suge pula, ca si guerilla

  • Vinci spune:

    A, ai inteles fix o pula din tot post-ul ala. Ejti un idiot cu fatza de fatalau impaciuitor.

    + nu-mi vine sa cred ca discrepanta intre cum te-ai prezentat, Radule, la nush-ce emisiune despre bloguri la care s-a intamplat sa ma uit putin si cum scrii. O sa incerc sa uit emisiunea, cu siguranta :)

  • biscuiti spune:

    Radu
    12:05 pm on August 10th, 2009
    punctul meu de vedere e un adevar general valabil

    al tau normal ca e…mai ai putin si il ajungi pe chuck norris

  • dani spune:

    Buna seara, am gasit un mod de a troll-ui hipstari.
    Mi-am dat seama ca o gramada de lume downloadeaza de la mine Tatiana Stepa acu’ ca a murit tantea. Deci am purces sa redenumesc o parte din muzica mea atonala in Tatiana Stepa – …mp3
    Pentru rasi.

  • giapapadia spune:

    aici chiar nu pot sa fiu de acord. cred ca radio guerrilla e momentan cel mai bun produs media din tara.

    1. are procentual si calitativ cea mai buna combinatie de vechi si nou, cat si de stiluri muzicale. e normal sa fie ceva mai comercial, ceva mai ritmat, dar macar mai dau si altceva decat aceleasi cacaturi pe care le aud de sapte ani.

    2. sunt cativa oameni(publici) care lucreaza la guerrilla care imi plac si care chiar resping constient atitudinea de a face emisiuni „elitiste” (ex: iulian tanase, care chiar ar putea face una daca ar vrea). ei zic ce le trece lor prin cap si nu de putine ori iese haios. prefer atitudinea asta lejera, spontana unui robot cu voce.

    3. nici mie nu mi-a placut campania respectiva, dar ar fi si absurd sa imi placa absolut tot. sunt cativa angajati pe acolo cu gusturi diferite in muzica si umor, dar sunt doar cativa.

    oricum au cea mai buna emisiune de dimineata, cea mai buna emisiune de muzica (nic) si inca cel putin doua care le combina interesant (13-14, RSS, cateva de weekend etc)

    pana la urma chiar e stupid sa te certi exclusiv pe gusturi muzicale. ascult constant radioul asta si cred ca multe dintre parerile de aici se muleaza pe a ta, fara ca oamenii sa asculte cu adevarat -sa zicem o saptamana- radioul asta care chiar reuseste sa impace gusturi diverse si, cum bine zicea cineva pe aici, iti mai largeste un pic orizonturile.

  • Alien spune:

    Da sa-mi zica careva ce radiou nu e de cacat in ziua de azi=))

  • raluca spune:

    @SingurEu
    ma plictisesti …. si acum ca ti-am scris, ma plictisesti si mai tare!

  • gia spune:

    *constant radio guerrilla, ca sa evit repetitia

  • Claudiu spune:

    „Just, oamenii deştepţi ascultă alt tip de muzică, de obicei, dar niciodată ascultatul unui tip de muzică nu te face mai deştept”

    Esti superficial :)

  • Dante spune:

    Eu ascult Gurilla si imi place.

  • piter spune:

    f.you … radio guerilla rulz…

  • Ciprian spune:

    cap_de_peste e mircea badea?!?! seamana perfect la stilul abordat :))) (si nu o spun in sensul bun :D )

  • whiteadi spune:

    cred ca oamenii vor a zice ca dintre radiourile toate guerilla asta e cel mai ok, shi probabil asha o fi
    din toate muzicile de rahat asta baga, probabil, shi muzica mai cool
    nu foarte cool ca cea ascultata de elita dar na :)

  • Ciprian spune:

    inca ceva, da guerrilla cam e de caca, mai ales cand nu e dobrovolski pe acolo :) cand nu e in vacanta emisiunea de dimineata e cea mai tare, asta si pentru ca ii are ca si competitori pe retardatii aia de morar si buzdugan, si huidu si gainusa (care ar trebui sa ramana doar la cronica)

  • hipster, hipsteras frumos spune:

    a, da… daca te prind… din dragoste pentru tine am sa iti rup picioarele… si mainile… si bonus… am sa iti rup si capu’
    si nu uita… esti doar un oligofren, o gura mare si degeaba, cu vocabular de bucurestean imputit ;)

  • danv spune:

    Mi-a placut articolul. Cu o observatie, doua.

    Radiohead si Travis nu au ce cauta in aceeasi propozitie. Asa cred eu.

    Guerrilla ori anti-Guerilla, cam acelasi lucru. Ca tot snobi cu fitze zumzaie. E cool sa nu fii cool. Asta e dilema.

  • George spune:

    Iar am suparat o ratata si a inceput sa scrie in locu’ meu. Plangi fa.

    nebuna din porumb: nu iti fie rusine cu incultura ta. e la moda azi. si vezi ca iar ai gresit textu’, eu nu ti-am zis ca ma-ta e ***, ca se vede cum e ma-ta cand te ma uit la tine. fugi si cauta in dex cuvintele cu care iti fac eu cunostinta. iar creieru’ meu e fin ca fundu’ lu bebe daca zici tu, dar are mai multe protuberante ca tine pe piept. Si se vede.

  • ionut p spune:

    Radio Guerrilla e de cacat, au inceput cumva bine, au cazut-cazut-incet, dupa care au dat-o de tot in stamba cu campania lor antimitocanie, pe care cred ca incep ei insisi sa o regrete; imi vine in minte repede un nume (nu e singurul, din pacate): „Andrei Gheorghe”?

  • Pricu spune:

    Coae, si ma-ta e indie, dar asta nu-nseamna ca nu ne place. Concediu placut!

  • runaway spune:

    esti prost cu spume . radiohead nu mai e brit de 10 ani

  • runaway spune:

    asta e cea mai mare aberatie pe care am auzit-o vreodata de la un prost despre radiohead . si hai si despre travis .

  • danv spune:

    am citit comentariile si sunt ceva oameni cu idei nemestecate, dar cu convingeri puternice. cam asta ar fi si o parte din definitia cocalarilor.

    si inca ceva, poate intr-un text sau in intalnirile cu prietenii injuraturile sunt figuri stilistice acceptabile. intre straini insa este mitocanie si bataie pe burtica. ceea cea ar fi a doua parte a definitiei de mai sus.

  • danv spune:

    (si cocalari mai sunt si cei ca mine care se iau prea in serios)

  • Hai Fon Fan spune:

    Salvati Tibetul!

  • sorin spune:

    E bun si radioul asta la ceva…il mai injuram, il mai laudam…

  • Dobro spune:

    Ce cadou puturos de ziua mea. Auzi? Dar voi vorbiti asa dintr-o incontrolabila iubire de adevar, nu?:) Dintr-o inexplicabila nevoie de-a decoji o lume falsa, asa…? IIIIiiiiiiiiiii, ce rebeli! Daaaaar…banuiesc ca daca ne-am intalni fata-n fata, ai fi un om amabil asa si mi-ai povesti ca aici vorbesti urat doar ca forma de exprimare artistica. Sau daca ar fi mama-ta de fata. Cum te-ar lua ea asa de obrajori si te-ar intreba daca ti-ai pus defularu’, ca e frigut afara si lumea e rea…

    Post ca noaptea.

  • runaway spune:

    nu trebuia sa ii raspunzi unui astfel de retardat care n-are nici cea mai mica idee despre muzica si vorbeste despre radio .

  • allternative spune:

    Uite cum se face trafic pe neuroni putini:) La unii si creieru-i pamflet.

  • hitler pentru cretini ca tine! spune:

    punctul tau de vedere nu are cum sa fie un adevar general valabil; atita timp cit in capul tau este imposibil sa se faca conexiuni logice ori savante, mai baga-ti neuronul in cur si vezi-ti de elucrubatiile cretine, dar fara pretentii ca ai spune ceva. esti doar un cretin caruia i s-a dat o sansa si care nu a stiut ce sa fac cu ea; cara-te!!!!!!!!

  • Petru spune:

    Spui ca lipsesc oaiele din Radio Guerrilla. Intrebare: Daca ne-am intalni in liftul corporatiei, ce ai prefera? Sa ne amintim de articolul acesta sau nu?

  • whiteadi spune:

    da-i in gura petrica! nu ai sange :)

  • whiteadi spune:

    ha, am vazut din pura intamplare, cautand amicalurile de eri, kissssss tv, shi pe …cum il cheama, alalalt nu gainushe, anyway, …avea tricou cu Motorhead, mai bine decat scorpions dar totushi, shi punea „muzica”

    eu nu ascult radio, daca insa e vreun fruntash care imi poate da exemplu de radio din romania ce baga muzica de genu: blues, rock de la zeppelin la za white stripteases, metal de la judas pristina la hypocrisy, poate jazz pt snobii mai deshteptatzi la bila shi cel mai apropiat de manele sa fie fanfare iar de house=shit prodigiul, sa ridice mana, na sa-mi bag nu vad pe nimeni, iar pe de alta parte daca nu e abramovici sa investeasca, fara reclame de cacao shi muzica proasta in tzara de cacat-mioritica nush de rezista ashtia cu muzica pe raze scurte samd

    asha ca goriila ashtia, chiar de nu ii ascult eu, poate e cat se poate aproape de ok, cred

    shi radiohead e cool mah, eu ii aprob asha ca ala care zice-contra ii demonstrez, matematic, ca e mai prost ca ma-sa

  • metalgog spune:

    @whiteadi: incearca city fm

  • metalgog spune:

    apropo, ce s-a intamplat cu articolul? eu stiam ca cei care au guerilla au si academia catavencu. de asemenea daca citesti literele mari iese „Salut sefu”… wonder what happened

  • whiteadi spune:

    da, cred ca l-au urecheat ashtia

    na ms …metalgod :) de sfat, sa vad ce hram poarta city fm

  • SickBoy spune:

    Romania… :-( Faza asta cu cenzura a cam umplut paharul plin cu kkt, pardon cu Guerilla. :-|

  • SickBoy spune:

    @Petru – esti cool exact ca Radio Guerilla. Si true. =)))))))))))))

  • 3 Motive... spune:

    Moto:
    „Vrei sa ajungi la stiri?!
    Mori da-te-n pula mea!”
    de la Guerrilla citire!

    Stii care-i duda?! Acum ma cac…cu laptopul in brate! Ma cac pe voi, adunatura de puli sculate medicamente, capete belite cu doua degete! Deci, acum ma strem…mmmm…da… si uite cum „pula mea” a devenit `telectual/a! Porcu` dracu de chior imputit! Da! Toti sunteti niste destepti!…A…s-ar mai fi un motiv pentru care EU (nu)ascult guerrilla, ma gandesc ca printre cei ca mine mai sunt si cei ca tine! Trist…ai draqu conesori(asa a vrut pula mea sa scrie),toata pula! In_did! Da sunt de cacat…beleaua e ca desi cacatul miroase a cacat, ala miroase a bani. Si inca ceva, va rog eu asculati City Fm…acolo nu miroase, ca nu are „dupe” ce!….Plus ca acum mi-am pus vocabularul la punct cu ceva cuvinte elevate: Fut, muie, pizda, cur, belit…da, sa nu devin trivial! In pula mea! Ma scuzati! Si tu…tu mai ia o gura de bere si boraste-ti-o in cort/pat, porcu` dracu de cacat belit ce esti! Inteligentu` pulii adormite, cacatule cu ochii injectati de …balega urinata care esti o balega, frigidule cu morcovu`n cur…wow…si mai pot!

    Hasta la Revolutzion! In Pula mea!

    A…cumparati in pula mea reclama la Guerrilla…cacatilor!
    E cea mai scumpa…si cea mai buna!

  • leroi spune:

    Petru
    9:43 am on August 13th, 2009

    Spui ca lipsesc oaiele din Radio Guerrilla. Intrebare: Daca ne-am intalni in liftul corporatiei, ce ai prefera? Sa ne amintim de articolul acesta sau nu?

    pe asta il cheama PETRU , PETRU e un baiat dur. muie

  • bogdan spune:

    deci functioneaza! la cenzura ma refer. bravos natiune!

  • whiteadi spune:

    bah denis eshti sigur ca vrei sa invitzi publicu asta pe logu tau?
    shi asha vad ca (shi) la tine te shi se injura lumea, dar asta e o constanta in sub-media tzarishoarei in putrezire cu nume de civilizatzie apusa, vrei mai multe … shi ma abtzin ca poate-poate mai sunt shi persoane finutze la biliara pacilea care se scapa pe dansele la auzul unor expresii de asemenea obarshie genitala

    auzi is curios de ce dintr-o data eshti asha de scarbit de scarba asta de tzara shi patriotisumul e de cacao shi il arunci ca pe o haina contaminata, lol ce deplasat…

  • Orgasm Intelectual spune:

    Daca te-ai lasat cenzurat esti de tot cacatul.

  • alice spune:

    :)))
    tocma ti-a cazut un coi.

  • Mircea Popescu spune:

    Noa mei, voi puneti cul in testicul, da’ cine va scoate cool-ul din testicole ? Hmm ?

    Articolul original apropo : http://bit.ly/lnYUX. Ca google are coaie, frate.

    • Radu Post author spune:

      ce sa-i faci ma daca mi-e pacatu’ in oase. la saptamana care vine, o sa trec pe la munca, o sa miros pericolu, si cand cred io ca nu e rost, nejustificat apropo, sa imi pierd locu de munca, am sa-l pun la loc. integru, pula mea, da aprecierea voastra nu-mi pune shaorma pe masa. suntem oameni sau suntem nemancator?

  • Mircea Popescu spune:

    Dupa cum vezi, zoso e primul care recunoaste ca ce scrii tu > ce scrie el in general.

    Baga mare.

  • bogdan spune:

    treaba e cam asa
    guerilla nu mai ascult nici batut
    la cotidianul renunt, cand or reincepe sa dea carti cred ca las ziarul la chiosc, au un caine haios si poate au nevoie sa-i stranga fecalele cu ceva
    peste realitatea sar din ce in e mai mult la zapping
    ramane catavencu, ca-l citesc din anii ’90, de cand astia cu bloguri de se inflameaza la gandirea libera plangeau ca venise MJ la ei
    incepe sa bata vantu in capetele celor care consuma acest trust
    neeeeext…

  • traficant spune:

    JOS CENZURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • traficant spune:

    radu nu e las …. nu nu, a avut un pic emotii atata tot

  • 3 Motive... spune:

    Draga Radu…eu cred ca tu ajungi cam pe sambata la redactie si nici atunci nu esti trez(deah…tu nu esti un corporatist de kkt ca altii).Numai ca, dupa cum chiar tu ai constatat in alt articol genial de-l tau, joia este sedinta redactioanla! Daca ai fi venit si tu la timp ai fi aflat ca ai ratat suplimentul VOSTRU „Smecherii de Dorobanti”…care fie vorba intre noi, s-a lansat fix in accelasi timp cu campania Radio Guerrilla si cea de pe Realitatea TV (m-am prins, tu lucrezi la ghena de gunoi, nu in trustul REALAITATEA – CATAVENCU). Da nu-i bai…vezi tu numai unii-s de kkt, alti-s elitisti…hai ca si la voi se aduc oameni ca la noi!…ma faci de vreau sa te cunosc, ca sa beau o bere cu tine si sa ma simt si eu corporatist de kkt!

    http://www.catavencu.ro/smecherii_de_dorobanti-6995.html

  • 3 Motive... spune:

    a…scuze..cine esti tu sa-ti dai cu parera despre muzica…Emo FM
    Asculata-ti muzica de pe telefon la coltu` blocului…asa am vazut la mine-n cartier!

  • Andrei Rinea spune:

    @Pitici Gratis : Gaoza imbacsita (se scrie cu cs nu cu x) fata de programator sper tu sa ai insa nu reusesti.

  • Andrei Rinea spune:

    Sau sa incerc sa ma exprim mai frumos : daca nu erau programatorii aia cu fete de programatori care facea wordpress (sau ce soft de blog folosesti – daca nu e wordpress) pe ce mai publicai tu acum? Editai HTML-ul direct? Aveai tu dupa aia fata de programator.

    Apropos, cum arata fata ta reala?

  • adi spune:

    hihi da.. cum zicea cineva mai sus.. hai sa fim interesanti si sa nu ne placa nimic..

    bai da .. ma intreb oare cand o sa treaca aceasta criza adolescentina.. de wannabe critic si.. hai sa nu ne placa nimic ca sa fim cul.. si cum o facem noi cel mai bine.. aberam taticule.. folosim cuvinte pe care nici noi si poate nici dexul nu le stie.. dar da i inainte.. fa blog e moca..

    jale

  • ESD spune:

    De ce sa ascult radio cand am youtube, trilulilu, myspace ?! Aiurea …

  • LESTA spune:

    Cat de prost trebuie sa fii ca sa-i bagi si pe aia de la radiohead in aceiasi oala

  • SickBoy spune:

    @3Motive – oricat il iei la suturi pe Radu, e clar ca e peste cei ca tine. Da, e intr-o CORPORATIE(ce tare suna, si ce amarati sunteti, de fapt), dar nu e un sobolan tipic, asa cum sunt 95% din cei ce zumzaie pe holuri. Aici e problema. Si asta e cam greu de combatut. M-ati scos din pepeni pe alte bloguri cu subiectul asta. Am comentat in 3 zile cat in 2 ani. Pt. ca urasc elitismul asta de dambovita, pricepi? Nu-si are locul in mizeria si falsitatea in care traim cu totii, bai! Eliberadio(marca inregistrata), auzi…mi se face rau. :-|

  • spud spune:

    – e o nevoie vitala pt mitici, asha cred;

    – face ce ii place, nush catzi reushim asta, eu nu;

    – bah totushi sa pierzi atat vremea pe bloguri e trist :)

    – peace bitches.

  • psyche spune:

    colegule, esti prost asfalt. nu ascult guerilla, pentru ca am destula alta muzica de tras pe nara, dar in postul asta dai dovada de o indolenta crasa. succes in romania. in continuare.

  • 3 Motive... spune:

    da…m-ati plictisit…niste tristi…si lipsiti de orice…ma scuati…ma duc sa …ce vreau eu…ca pot

  • mihai parlea spune:

    am lucrat la guerrilla. de la lansare plus inca 2 ani. nu sunt in postura sa comentez echilibrat.

    argumentele tale se refera la preferinte. cati oameni pe planeta, atatea preferinte. nu prea ar fi mari argumente dupa parerea mea. ca atare, iti garantez ca vei putea foarte usor sa gasesti X alte motive pentru care sa nu-ti placa guerrilla.

    nici mie nu-mi place 100% ce se intampla la guerrilla. nici n-are rost sa mentionez ce anume, dar procentul de ce nu-mi place la ei este mai mic fata de cel al altor radiouri.

    pari inteligent deci poti oricand sa schimbi frecventa. si vorbim dupa 10-15 minute dupa schimbare. pe ce te muti daca nu ai cd/mp3 player la masina? asculti zgomotu motorului, cel putin asa scapi de publicitate?

    get a life, mate.
    /shark.

  • TheCreatrix spune:

    mă intreb dacă cei de la radio guerilla au cerut de la morello and co oareşce drepturi de autor pt numele „radio Guerilla” şi făţăul lui Che. Pentru că ideea a fost realmente furată. mocănesc.

  • whiteadi spune:

    Morello rules
    am fost fraer ca nu am mers anu trecut la reuniune

  • ukra spune:

    doamne, cat de bou esti! in viata mea n-am citit un comentariu mai mincinos si plin de ura, de invidie, de venin.
    esti cu capu’ rau de tot! pariez ca de fapt n-ai pic de cultura muzicala si sint convinsa ca nici ureche muzicala n-ai!
    esti orfan cumva? ai crescut printre drogati? ai organu’ sexual de 5 cm?
    tu cu totu’ nu depasesti 1,3 m?
    da’ n-are sens sa insirui eu aici sute de motive pt care tu esti un frustrat!
    pt ca asta esti! un frustrat bolnav si crizat!
    daca nu mi-ar lua ani sa strang cantitatea necesara, mi-ar face maaaare placere sa te acopar de scuipati!
    da’ cine stie, poate fac un fan club, te prindem, te legam, si dam la tinta! cu scuipati!
    evident pe acorduri de radio guerrilla, cel mai bun post de radio din Romania, crede-ma! boule!

  • for spune:

    mda comentarii de prisos

  • Cacatul zilei de ieri spune:

    @ukra,

    Stai jos, ai 2. Doi neuroni adica.

    Si-ti mai pute si pizda a cacat, dupa ce tot regimetul 10 ti-a folosit-o drept latrina. C-o mana de-un crac, c-o mana de altu’ si… PUSH!

    Basi-m-as in sfarcurile tale de femeie inteligenta.

  • whiteadi spune:

    @ukra

    cum a ramas cu libertatea de opinie, exprimare?

    shi sincer nu shtiu care e mai frustrat(a)

    auzi, scuipat in cantitate atat de mare sa acopere un om, intr-adevar tre sa ai acumulata destula URA, venin, in tine pt asha ceva

  • Mihai spune:

    Esti praf, prietene.

    Un vesnic nemultumit, care nu-si poate impune punctul de vedere cu argumente obiective, care foloseste din 3 in 3 cuvinte o „pula” sau un „fut” ca sa se faca ascultat, un autodeclarat mascul feroce mai destept si mai frumos decat restul si unu care are intotdeauna dreptate ca asa spune el…

    A, si sa nu uit…

    Esti praf, prietene.

  • DAN spune:

    bre deci sunt fanul tau… stiu tot blogul tau pe de rost, dar ai grija ca o arzi si aiurea… Cum vrei tu sa o arzi dar … vezi ca oamenii mai cu cap nu te mai suporta.. stiu.. o sa zici ca daca nu am chef sa nu mai citesc.. dar e spre binele tau..
    By the way tata nu mai citeste catavencu thk 2 u, fraimiu care ti-a scris pe catavencu.ro nici el nu mai ia revista… vrei sa fii un diaconescu 2? Traiasca fantasticul!!! Mergi si o fute pe IRINA NISTOR CA STIU CA NICI DE AIA NU AI PARTE! AAA SI PTR. ALEA CARE VRETI SA-L FUTETI .. VENITI LA MINE O SA AVETI O SUPRIZA MAI MARE!!! Juisare placuta .. alaturi de mine!

  • silviu spune:

    Ba radu. desi la ultimul articol pe care ti l-am comentat, nu eram de acord cu tine, aci sa sti ca sunt….
    La inceput i-am ascultat si mi-am placut cate de cat.(cei de la guerilla), Acum incep sa ma enerveze si pe mine cu figurile lor si cu cvasiintelectualismul pe care il arata!de caca!
    frate! da mai nou incep sa ma scoata din minti dobrovolshit ala si craiovitza cel cretz. sunt atat de importanti si atat de ,,vechi,, ei in radio de zici ca ar avea cele mai tari meserii de pe lumea asta.
    imi vine sa ma cac pe ei.cat despre campanii si muzica la fel ca toate celelalte radiouri…..NISTE PORCARII CARE SE TOOOT REPETA!

  • Vlad spune:

    am ajuns pe blogul asta cautand sa ascult radio querrilla. imi pare sincer rau ca iti fac trafic. daca nu iti place tie nu inseamna ca e de cacat. cum daca iti plac manelele nici asta nu inseamna ca sunt mai putin mizerabile. puteai sa fii macar putin constructiv si sa vii cu ceva alternative.
    intotdeauna e loc de mai bine, dar momentan querrilla e cam cel mai ok radio de la noi (muzica, emisiuni, recomandari..)
    90% din cei care ati criticat mai sus asculta 21, zu, kiss sau vibe. e inutil sa le descriu.. zic doar sa va uitati intai la voi inainte sa criticati aiurea.

  • Imparatul Utopic al Balcaniei spune:

    Nu-mi sta in fire sa comentez.

    Da’ vreau sa iti tin asonul in chestiunea asta. Radiogherila e spalatura de buda.

    Bine, nu stiu ce-i mai rau, sa fii hipster fara suflet sau ca mine, fosila vie ascultatoare de gold fm si romania muzical.

  • Vlad spune:

    @Regia Autonoma de Transport in Masina, autoproclamat sugestiv [i.d.i.o.t.]
    propozitia incepe de la „90% din cei..”
    nu o sa imi pierd eu timpul sa iti explic. intreaba pe altcineva.

  • [idiot] spune:

    majoritatea ta este prost.

    asa e corect?

  • [idiot] spune:

    stiu, gramatical este gresit. corect este „proasta”

    ca sa fiu sincer, m-am botezat singur astfel ca sa fiu sincer. cine te-a botezat pe tine a fost mai tricky, mai codificat ;)

  • adi spune:

    vlad sunt de acord cu tine in privinta opiniei. guerrilla e cel mai ok momentan. si city. restu sunt niste rebuturi.

    dar eu cred ca nu conteaza daca incepi propozitia cu ‘90% din cei’ atata timp cat te adresezi cu ‘ati’ . de fapt sunt destul de sigur.

    in fine. blog de cacat. blogger frustrat. subiecte de cacat. fa ti prieteni. ‘i-ati o viata’ :)

  • H spune:

    unde ma inscriu pentru baxu de bere?

  • Vlad spune:

    Da, aveti dreptate.
    Si uite asa am intrat de trei ori pe mizeria asta de blog. :)

  • Rey spune:

    Ha. Esti tare prietene. Nu credeam ca exista bloguri tari.

    PS: Muie mircea badea.

  • victorius spune:

    1. De cand exista radiouri care traiesc pe spatele elitelor?
    2. Unde sunt elitele alea pe care le cautam in articol?
    3. De ce ceva ce nu face un bine palpabil trebuie sa fie de cacat?
    4. De ce trebuie sa protestezi impotriva Guerilla? De ce nu 21? De ce nu Zu? aka si tu te dai la fel de bine cu alifie cu manusa pentru ca stii foarte bine sa pui mana pe problema.

    Am auzit de blogul tau/vostru de la un amic. Articole misto, cum ca v-ati da cu membrul peste buletinele de vot in semn de protest – asa face o elita care se simte responsabila. Zic elita, pentru ca din articolul tau se simte ca incerci sa aperi acest grup larg raspandit care, chipurile, e atacat de elitele-wanna-be care asculta guerilla.
    Ultima oara pe acest blog.

  • margarina spune:

    cine pla mea va pune sa ascultati radioul???

  • alex spune:

    imi place.. aici lumea isi baga pula cu stil!
    „trece-ti” pe rock fm.. au „decat” 3 playlist-uri, dar bune!

  • Stelul spune:

    Muzica fara greseli gramaticale te face mai destept. Nu mult, dar macar nu te prosteste!
    Din ciclul „Frumusetea ta, nu o are nimenea”

  • Alex spune:

    Bass nu base bai Bula. In plus ce te fute pe tine grija de radiouri? Radioul e la fel de mort ca si televiziunea pentru cine are mai mult de doi neuroni in cap si un cablu de internet. Radio-ul e pentru muncitorii de pe santier si gospodinele care inca cred ca pe protv sunt stiri la 7.

  • mihai valentin spune:

    Am ras cu lacrimi. E cel mai misto scris articol din cate am vazut vreodata. Un asa simt critic ascutit si spumos, plin de umor e rar, te felicit din suflet ! „Hipsterii” s-au mutat acu’ pe 96.9 la Gold FM, i-au dat aia afara de pe frecventele lor de prosti ce erau si acuma s-au „refofilat” pe fost-a frecventa a frumosului Radio Total. Multumesc pentru acest articol, vazui si io ca e din 2009, d-abia acuma l-am vazut si io, si acuma rad. De cate ori ma simt suparat sau trist, recitesc asta si-mi revin instant !

Adaugă un comentariu