Hipsterul Anului 2009

Bine aţi venit la concursul naţional “Hipserul anului 2009”! Cu premii pe bune!
E cam aşa: aici în stânga votaţi  (în curând!) care e cel mai mare hipster al anului, apoi trimiteţi pe mailul meu , superdumnezeu la Gmail punct com care credeţi că o să fie primii 3, ÎN ORDINEA CORECTĂ. Cine va ghici va primi o pălărie de hipster PE BUNE de la mine.

Dacă sunt mai mulţi o să împărţiţi pălăria între voi.

Cîştigătorul la sfârşitul lunii octombrie. Numa bine, să fie frig, să se justifice pălăria de hipster. Mai jos aveţi prezentaţi candidaţii.


Florin Găozea. Florin Găozea este un solist, sau instrumentist, sau gen de la formaţia HI-5. Deţine un blog şi bloggăreşte în blogosferă. Nu se ştie de ce blogosfera e o sferă, pentru că mai mult e un cerc în care fiecare face labă celui din dreapta, nu se ştie clar nici cui pulă i-a supt dânsul ca să ajungă băgat în seamă de blogări sau dacă chiar îl bagă cineva în seamă sau doar e o impresie pe care îi place să o lase dar mna.. nuj ce vroiam să zic aici. E un om care există!


Argumentul pro: Uitaţi-vă la el! E hipstăraş cu ochelari de hipstăraş si fulăraş de hipstăraş care, na… recunosc.. la el are un scop. Ascunde faptul că are gât cât Petre Roman . Şi ARE ŞI PĂLĂRIE DE HIPSERAŞ PURTATĂ ÎN INTERIOR. Ce să mai, la look e perfect, nu poate fi nimic mai hipster decât el, estetic vorbind.

Argumentul contra: Ca muzician nu e destul de hipster. Nu cântă brit-pop-indie-smecleu de-ăla cleios, ci cântă manele new age din categoria rimei fly sky high, un fel de ce scoate moga dar naşpa.


Mihai Bendeac: Mihai Bendeac nu există. Mihai Bendeac a ajuns în aşa hal de fixat pe munca lui de imitat alţi oameni încât se imită şi pe sine. De fapt, el e singurul personaj pe care îl joacă prost. Acuma o arde ca superstarul pe la Antena şi are şi un blog care ar vrea să fie hazliu deşi nu e. Demonstrează zilnic că nu ştie să termine text cu un paragraf bun, aşa că are mereu o formulă clasică de genul „vă pup, vă iubesc şi vă stimez” sau ceva asemănător de oligofren. Acum cred că se bucură că au apărut pe net poze cu el dând limbi în mij, demonstrând astfel că ştie ce gust are fofoloanca. Nu aş zice că e gay. Ar fi irelevant. Dar să presupunem că poponăria n-ar fi o variabilă de tip adevăr, cu valorile true si false şi ar fi mai mult aşa, ca o axă. Ei bine, pe acea axă el s-ar afla mult mai aproape de punctul unde se împart pulile în snopi decât majoritatea oamenilor.

Argumentul pro: Cînd dă jos tot machiajul e chel ca gămălia acului şi o caricatură de om cu expresii faciale deformate ca defect profesional. Aşa că e normal să se îmbrace ca un hipster strident ca să distragă atenţia de la faptul că, ca om, nu există. El este un actor de comedie foarte bun. Şi asta e şi problema lui principală. Crede că daca spune bancuri bine, şi scrie bancuri bine. Se crede om complet, ca hipsterul ăla de DaVinci deşi are nişte glume în el de îmi vine să apăs pe mute cînd îl citesc. Coae, lumea râde la faţa ta, nu la glume. Serios! Bennyhillule! Fă ceva cu faţa aia şi găseşte-i glume pe măsură, de la alţii! E teatral în gesturi şi exprimare şi când nu îl filmează nimeni, ceea ce e o mare hipstăreală şi evident poartă pălărie în interior!

Argumentul contra: Nu numai că nu cântă britpopoindiecrap dar chiar nu cântă deloc. Să nu-i dăm idei, totuşi, că la cât de complet se simte s-ar putea să-şi facă trupă.


Tudor Chirilă: Tudor este cel mai deştept om de pe planetă. El a reuşit în viaţa lui lungă de idol al adolescenţilor să citească mult, când nu futea adolescente, aşa că a ajuns un lider de generaţie de mucoşi, acum mentorizându-i la cap din vasta lui experienţă de viaţă. Aia cu cititul, nu cu fututul de adolescente. Cîntă la Voma Veche şi se udă adolescentele când îl aud. Dacă aveaţi peste 18 ani când a apărut trupa Voma Veche, probabil n-aţi auzit de el. Dacă aveţi acum peste 18 ani şi l-aţi ascultat pe vremuri, probabil vă e ruşine de ce proşti eraţi. Dacă nu vă e ruşine, felicitări! Nu aţi evoluat deloc în ultimii ani, duceţi-vă să sugeţi muia de târlani proşti!

Argumentul Pro: Poartă pălărie în interior. E semidoct dar se crede cult. Vorbeşte mult şi cu un aer de profunzime în truisme, clişee şi kitschuri intelectuale. Cîntă un pop-rock soft de adormit pula. Are impresia că soarele răsare din curul lui şi că e capabil să ofere un model demn de urmat în viaţă pulifricilor de liceu.

Argumentul Contra: E uneori violent şi hipsterii de obicei îs prea lăbari să sară la bătaie.


Formaţia Hamsterdams: Formaţia Hamsterdams  e o formaţie de brit-pop-indie ceva, cu o instrumentaţie de-aia de o înveţi în 2 zile relaxat şi cu o voce mai monotonă decât mersul trenului. Sunt hipsteri

Argumentul pro: Sunt hipsteri! Uitaţi-vă ce hipster e hipsterul ăla în mov care s-a suit pe bloc să facă somnic în eşarfa aia pufoasă a lu’ mă-sa! Cîntă muzică de hipsteri. Uneori poartă pălărie în interior.

Argumentul contra: Uneori nu poartă pălărie în interior.








***

Comentarii (144)

  • Zoia spune:

    Mihai Bendeac Nr. 1!

  • Electorat spune:

    Ordinea:
    Bendeac
    Gaozea
    Chirila
    Hamsterdams

    Fara gluma, ai facut o observatie geniala despre Bendeac: „se imită pana şi pe sine si o face prost”. Ce destept esti Radule. De-aia mor dupa tine. Te pup pe … crestet, mancati-as! …

  • TzOnE spune:

    Chirila
    Hamsterdams
    Gaozea

  • TzOnE spune:

    Si Bendeac pe ultimu loc…pula mea…e prea dimineata sa gandesc

  • mihai spune:

    Chirila
    Bendeac
    Gaozea
    Hamsterdams

  • nicu spune:

    Chirila
    Gaozea
    Hamsterdams
    Bendeac

  • nicu spune:

    Chirila – muie maxima si patetica
    Gaozea
    Hamsterdams
    Bendeac

  • Radu II spune:

    1. Chirila
    2. Hamsterii
    Restul nu sunt hipstari sa moara ma-sa, altceva e hipstaru, tu n-ai inteles. Bendeac e un cur si poate fi bagat la categoria cururi artistice impreuna cu maestru’ Benone Sinulescu.
    Gaozea nici nu cred ca exista, e o inventie de-a ta.
    L-as baga in schimb pe Cabral la hipstari. pe locul 3.
    Hai ca merit palaria, dar o cedez deja locului 2.

  • Overload spune:

    Nene Mare Omorator de Hipsteri si Dragoni Galbeni

    Incepi sa iti intri la simtire… imi place.

  • eva spune:

    uuuu bad bad radu!!!!

    dar sa revenim:
    florin
    hams… aia
    …si restul la gramada

  • Radu II spune:

    @ Nicu
    „muie maxima si patetica”…aveam pretentii si-mi confirmi asteptarile

  • Porcusorul Radioactiv spune:

    Cel mai mare hipster e chiar Radu cu palaria lui aia caraghioasa. Si cu maceta infasurata in jurul gatului care tine loc de fular.

  • Overload spune:

    Muie Canadian Stories

  • Fb spune:

    @Canadian Stories
    scrie si tu mai putin si mai ne-prozac. Am dat click degeaba. Nu te mai afisa daca scrii pentru tine. Nu intereseaza pe nimeni de aici ce aberezi tu.

  • DeMaio spune:

    Clar, retardatul de Chirilă.

  • vreauultimulloc spune:

    Un articol intr-un binevenit stil jurnalistic argumentat solid.
    In sfarsit e primul post despre hipsteri care nu e doar o frustrare de kkt. Asta te face cu adevarat sa iti vina sa te futi in fetele lor, de oameni fara personalitate, stersi dar colorati precum erau pestii o data. Chiar, pesti aveau un port de hipster dar sigur nu erau, ciudat.

    Nu conteza cine e pe primul loc in ochii nostri toti sunt niste castigatori.
    Pentru toti premiantii urez un nemuritor HAS MO CAR!!!!!

  • mamaomida spune:

    chirila e number one.
    ce destept esti radule
    MOR dupa tine
    :)))

  • pularau.atroce spune:

    va fut pe toti pt ca am pula atroce

  • Tubu' spune:

    GAOZEA is the HIPSTAR !!!
    si se si agita avortonu’ pt. interzicerea P2P in Rromanela – ca vezi doamne, lumea-i fura muzica ( care ? ) si el nu incaseaza bani .

  • TheCreatrix spune:

    Pun pariu că de ăştia nu ştiţi:

    http://www.contrastmedia.ro/Uploads/markernew_031.jpg

    sau altă poză cu ei:

    http://logosyouth.files.wordpress.com/2009/08/them.jpg

    Trupa The Marker e română (ha ha) şi cred că au participat la Cerbul de Aur. Sunt un fel de contopire între Scissor Sisters şi The Strokes. Uitaţi cum se imbracă: cu pălărie şi fucking maieu decoltat. Pure hip.
    Şi mereu trupele cu „the” in faţă sunt trupe hip, care au vocalişti cu nume de curvă gen Julian Casablancas, semneaza cu EMI dar ei săracii nu au bani, mă-nţelegi, ei sunt originali sau pur si simplu sunt toţi hipstări: The Strokes, The Hives, The Killers, The Verve, The Vines, The Libertines, The Placebo. :-)

  • nenea spune:

    toti sunt varza, ai dreptate.. dar tu ce ai reusit sa faci in viata in afara de a numara cate labe si-au facut altii. Cauta-ti un job !

    Pa

  • Marcel Dinamita spune:

    Florin Gaozea nu e numai un hipstar, e un gaoz in adevaratul sens al cuvantului. Daca rasfoiesti DEX-ul si ajungi la cuvantul gaoz, in dreptul lui e pusa descrierea lui Florin Gaozea. Chirila e diaree. E diaree scoasa pe capul pulii. E un cacat modelat in forma de cacat cu palariuta. Va urma.

  • animaloo spune:

    amsterdamii is tha shit.
    chirila desi e pe locul doi il iubim si pe el
    florin…deci 3

  • soundventure spune:

    Deja mi-e scarba…numai subiecte de kkt ai in ultima vreme. Se pare că s-au dus vremurile când subiectele tale chiar aveau haz. Când, deşi scârboase de felul lor, îţi provocau un râs sănătos, o stare de să-ţi bagi pula în toate, că aşa de tare creşteau los cojones în tine. Acum pula. Deşi la fel de scârboase provoacă doar scârbă.

  • mirc spune:

    P-aia chiar asa-i cheama, Hamsterdams??????

    ON:

    1. chirila
    2. grozea
    3. bendeac
    4. hams….

  • Andu spune:

    Palaria aia pe care-o dai (pe bune)… o sa fie plina cu cacat, nu?!

  • tuvia spune:

    bendeac e prea cocalar (si urat cu spume) (deci ultimuloc) sa fie hipstar, chirila e prea wannabe manly rockstar(3),grozea se agita aiurea, dar daca se kinuie printe locu 2, hamsterii sunt cei mai hipstars, prin atitudine, domeniu de activitate, haine, etx.

  • underpressure spune:

    iar cu hipstereala,coaieeeeeeeee

  • Mihai spune:

    Bendeac si Chirila rulez de departe.

  • eu spune:

    „are impresia ca soarele rasare din curul lui”, hahaha

  • Alexia spune:

    1. Bendeac
    2. Gaozea
    3. Chirila

    L-ai uitat pe Lucian Viziru si Catalin Marutza:)) sau astia sunt chiar irelevanti?

  • Alexia spune:

    pardon :)) I-ai uitat. Initial scrisesem doar de Viziru

  • andi spune:

    Gaozea
    Gaozea
    Gaozea
    Gaozea
    Gaozea
    Gaozea
    Gaozea
    Gaozea

    Ce pm nu va uitati cum arata. Nu l-ati vazut la tv cum se comporta. Restul sunt niste pule mici si neglijabile pe langa asta…

  • exxu spune:

    Bun asa :)

    Chirila
    Grozea
    Amsterdams

  • luk spune:

    ba, pai grozea ala are un coleg la fel de hipster. e nedrept sa-l lasi in afara topului.
    mie chirila imi inspira o muie trista. e in stare sa se futa singur de indragostit ce e.
    am o dilema: cotabita e hipster?

  • Cacatul zilei de ieri spune:

    1. Flo(a)ri-n Gaoz (la) Ea. E mai inutil ca un coif de soldat stelar in varful crucii de pe turla bisericii.

    2. Bend-over. Bend Gay. Amuzant ca o gluma cu evrei spusa in camerele de gazare.

    3. Tudor Curilă. Are o icoană pictată in stil bizantin cu el însuși, cu un halou galben făcut din pișat, la care se inchină la fiecare 5 minute, când face și o labă cu gândul la liceence minore. Slobozul îl strânge pentru zilele negre, când va fi impotent și – poate – înfometat.

    4. Amster Damele. Nu știu cine sunt, n-am ascultat, i-am pus pe locul 4 prin eliminare.

  • Irina spune:

    1. Ingamfatul si wannabe-ul de Chirila. Asta doar pt ca isi doreste prea mult sa fie ce nu e, si din pacate nici ce nu e nu mai poate fi.
    2. Ham-hamsterdamii. care nu prea au niciun rost in lumea asta, dar ei cred mult in rostul lor.
    3. Gaozea, care e penal rau de tot cu mutra lui de copil in semestrul al doilea din clasa intai.
    Iar palaria interioara a lui Bendeac e de treaba.

  • nustiucine spune:

    Chirila
    Benedeac
    Gaozea
    Hamsterdams.

    Frumoase descrieri :))))))

  • Sorin spune:

    tare.
    Chirila e primu orice ar face

  • ciomu spune:

    baga mai multi, sa avem de unde alege. e prea scurta lista ca sa fie distractiv.
    in afara de chrila si bendeac, n-am mai auzit de nici unu.
    deci ramane chirila.
    nu poti scoate un clasament dintr-un singur concurent.

  • TheCreatrix spune:

    crecă am intrat la spem.

    :-))

  • cristean spune:

    chirila
    amsterdams
    grozea

    nu, nu vreau palarie, doneaz-o cauzei hipsterilor homeleşi care au nevoie de o palarie de exterior peste palaria de interior cand e frig afara.

  • silviu spune:

    1.Chirila(cacatu cu ochi)
    2.The Amsterdams(trupa de labagii ostoiti si behaiti)
    3.Grozea (ce pla mea poti zice de el decat ca are fata de fraier)
    4.Bendeac (cretin neamuzant)

  • Anon spune:

    Chirila
    Hamsterdams
    „Bender” Bendeac
    Gaozaru’

  • mama lui radu spune:

    mamicuta,stie mama ca tu esti hipihipa di ala,stie mama, hai las ca miergem la gorgoaze.iti da mamica o gorgozica?da mamica

  • schmoo spune:

    1. Chirila
    2. Chirila
    3. Chirila
    de ceilalti nu am auzit
    de fapt nici de Chirila nu am auzit ca eu aveam peste 18 ani inca din secolu’ (si mileniul) trecut – da mi-a placut cum l-ai descris
    …n-ai cumva o bascuta ca eu palarie nu port?

  • mihai spune:

    salut super blogu tau zi de zi sunt pe blogu tau cred ca ar trebui sa iti dau chirie:)) adauga id infowhisper sa vorbim de un parteneriat multumesc respect

  • Andra spune:

    Chirila ocupa tronul. Pun pariu ca si la chiloti are un fularas…chiar dc poate e genul care umbla cu chilotii patati cu kkt si rupti din care atarna coaiele ca gusa unui curcan mosalau.

  • Eu spune:

    1. Chircilă
    2. Grăozea
    3. Hamsterdams

    Până la urmă Chirilă-i hipstăr sau pedofil ? E greu să-mi dau seama, mă ajută careva mai priceput ?

    Bendereac e mai mult trist decât hipstăr, zic.

    • Radu Post author spune:

      sunteti idioti toti. v-am spus sa bagati pe mail ala. si pollu o sa vina in curand.

  • George spune:

    Amsterdams
    Gaozea
    Tudor Guerrilla
    Bendeac

  • George spune:

    mda… la fix am trantit-o. sunt idiot.

  • luk spune:

    Eu nu sunt din bucuresti si n-am mail, cum pot sa votez?
    Favorita mea e jumatatea de fata lipsa a aluia de la trupa de cocstarci pitici.

  • TheCreatrix spune:

    Morena, shi ăia enumerati de tine sunt lăbari, ce credeai? Că vii şi faci căcatul praf? Şi nici nu cred că eşti fată. Oricum, Morena aşa se numeşte frizeria de piţipoance de lângă blocul meu.

  • PoisonGirl spune:

    Pai si noi ce mai facem, suntem oameni sau suntem hipster?!?!

  • mad4pussy spune:

    primu` seamana cu cacaciosu de la hi-q

    oricum, Tudor Chirila all the way

  • Tarele spune:

    Mai sugi pula la negrii dupa ce or futut-o pe ma-ta in cur pe o bucata de parizer??

  • TheCreatrix spune:

    Si daca eshti baiat, de ce te semnezi Morena? Eshti cumva poponar? Te rog, nu imi povesti viata ta. Imi imaginez faza clasica cu o voce plângăcioasă „I was molesteeed”.

    Trupele tale tot de căcat sunt. Mucosule.

  • SOPHISTICAT MOOD spune:

    L-AM DESCOPERIT INTAMPLATOR :)))))http://thecreatrix.wordpress.com/2009/09/15/cum-o-sa-il-seduc-pe-pitici-gratis/

  • HipsterProstCeEsti spune:

    1#Radu
    2#PiticuGratis(piticuporno)
    3#Labaru dracu
    De cand mortii matii de iei mah tu de vama veche? Cati ani experienta ai U cretinule in spate ? Cati fani ai facut tu sa sara in aer? Poate faci 2-3 la o petrecere sa vomite cand iti vad fata de copil ratat atat. Pana acum mi sa parut amuzant ce scrii, ai talent nu zic, desi in realitate esti ultima laba de om. Deci mai dute-n spre pula mea :) Sa imi bag un vagon de puli in mata radule si futem-ar mata pt ca miam pierdut timpu sa te injur ca esti cretin:).

  • declique spune:

    ^ ce prost te-a facut ma-ta

  • ELECTORAT spune:

    n-am bagat pe mail pt ca nu ma intereseaza palaria
    idiot esti tu! :)

  • Canadian Stories spune:

    nu imi fac reclama aici. cine vrea sa ma injure, sa vina pe blog la mine, cu injuraturi scarboase, nu ieftineli. pina una alta Raaduu rules ca are curaj sa dea cu bale in vedetele pulii.

  • aaa..... spune:

    Aha deci Hipster inseamna bou cu fata de prost sincer i-am vazut fata proprietarului blogului si e greu sa ma decidesc.

  • Buha Neagra spune:

    Aci e de gindit serios, nu pot hai-hui sa ma decid, oricum, Chirila si Hamsterdams is fruntasi, da’ nici Bendeac nu termina ultimul.

  • Valjean spune:

    @ HipsterProst
    ba motu curcanului, ne lasi? daca te futi tu gagica pe vama veche ca asa ii place ei, trebuie sa ne placa si 9? Si n-am inteles punctul trei, tu nu faci laba? Esti din categoria celor care nu recunosc, dar cand vad un varf de lindic se termina in chiloti?
    offtopic Laba se face cu stanga, ca dreapta o tii pe maus

  • geefo spune:

    @hipsterprost

    voma veche aia este filiala alquaeda? Aia isi fac fanii sa sara in aer…
    distrusule!

  • Riparul spune:

    3. hAmsterdams
    2. Găozea
    1. Bucurenci. A, nu e? :(
    Atunci 1. Chirilă.

    • Radu Post author spune:

      SHIT. L-AM UITAT PE BUCURENCI.

      nu l-am pus ca era evident castigator. plus, el e hipsterul deceniului.

  • samidugipula spune:

    mai erau si aia de la animal X, care s-au reprofilat pe drumm & bass si dubstep.

  • vanda spune:

    1. chirila
    2. chirila
    3. chirila

  • Wrong spune:

    Chirila clar, ceilalti is mici copii si ala care s-a semnat cu „HipsterProstCeEsti” cre ca ar ocupa un loc de cinste

  • bendy spune:

    intr-o zi Bendeac o sa te ia textier
    pentru ca te apreciaza cum scrii
    si asta pt ca el are coaie si nu poarta resentimente

  • Raul spune:

    1.Labagiosu vocal de la voma veche,ala care se arde in cur omniscient cu adolescentii
    2.Gaozea ,ala de la Hai-q-masa in pula
    3.hamsterii sau ce plm sunt aia,sobolani transexuali din amsterdam

    Bendeac nu-i hipstar,e doar gay.

  • tinu spune:

    iar tu esti atat de imbecil incat ii critici pe toti. praf si pulbere mama !

    oo da. si imi imaginez raspunsul tau : „pun pariu ca esti o pitipoanca de’aia indragostita de astia”. iti zic de pe acum ca nu e asa. imbecilule !

    jura tu ca nu ai vrea sa ai succesul lor, inteligenta lor si atunci incep sa te cred. sau nu.

    • Radu Post author spune:

      nu m-ai ghicit.

      raspunsul meu e

      pun pariu ca esti urata.

  • Alina spune:

    @ Tinu: lumea mai critica si pt ca e de criticat nu pt ca invidiaza:)))

  • John Freeman spune:

    Creatix e fictiva. E invidioasa pe cei ce traiesc in lumea reala si pot sa-si exprime o parere libera vis-a-vis de o valori (bune sau rele).
    Injura ca stie ca nu are cum „sa intre in SPEM’ (cum zice ea), si este violenta cu cei ce-si exprima liberi parerea.
    Mori prin dilatare.

  • Alex Khan spune:

    Bendeac nu prea e hipster dar ma enerveaza cel mai mult dintre toti. Poate ii dedici un entry special ca ma scoate din sarite.
    Daca ai accepta henchmen-i cum e la moda in blogosfera, m-as oferi eu sa-l caracterizez in suc propriu.

  • tinu spune:

    daa. ai castigaaat. sunt o grasa urata, inculta si nu am alta treaba mai buna de facut decat sa iti citesc blogul. hai maaaaaa doar atat ai putut sa dai din tine? :))

  • Stefan spune:

    bai pula ce magie ai facut, cand duc cursorul pe moaca lu’ gaozea se transforma poza din urata in „sa-ti bagi pula ce urat e ala”

  • THE Moon Lay Hidden Beneath a Cloud feat. THE Days of the Trumpet Call spune:

    Creachics, de ce crezi tu ca toti cei care te injura sunt barbati? Asa te trateaza pe tine barbatii de obicei?

  • TheCreatrix spune:

    :-))))))))))))))))))))))))

  • regina_cheala spune:

    Haoleu, Radule, barosane!

    La fiecare postare de-a ta iese cu paruiala.

  • TzOnE spune:

    Sa-mi bag pula daca asta nu e cea mai geniala treaba. Omu vrea sa vada hipstarii care sunt „anti-hipstari”. De ce pula mea sa critici un hipstar,pentru a castiga o PALARIE de hipstar? (Recunosc,si eu am participat,da’ abia acuma mi-am dat seama”)

  • ficsăr spune:

    cam asa arata topul, in opinia mea:

    Chirila
    Hamsterdams
    Gaozea
    Bendeac

    bravo, si la mai multe poll-uri de genul asta!

  • Tchay spune:

    deci clar hamsterdamz.ar trebui sa fie pe coperta dictionarului de hipstareala.
    tudor chirila probabil va fi castigatorul premiului de excelenta pentru activitatea intensa de labareala.

  • :)) spune:

    Sa-i pupi capul ala chel lui Bendeac (ala de jos mai pe intelesul tau) :)) esti patetic! Mai bine te-ai apuca de gradinarit, ca la scris nu prea ai talent, nu mai zic sa ajungi si tu ca unul din astia despre care te tot strofoci sa scrii :(

  • George spune:

    „nu mai zic sa ajungi si tu ca unul din astia despre care te tot strofoci sa scrii :(”

    Nu e asa complicat. Iei doua oua, le pisezi bine intre ele, nu mai iesi din casa urmatorii 10 ani timp in care te joci spider solitaire, pe urma brusc iesi din casa si incepi sa canti din gura si acordeon cu cele doua oua vechi de 10 ani puse in freza si spoof! esti Florin Grozea.

  • malex spune:

    fii atent ca era cat pe ce sa dea ortu popii pretenu tau,zoso

  • razgandac spune:

    M-AM RAZGANDIT
    Bendeac trebuie scos de pe lista

    Niciunul nu va comparati cu el (si acum nu vorbesc de hipstareala)

  • Thinker spune:

    „impresia că soarele răsare din curul lui” Ha….. ha… haha….. ha

  • zoso spune:

    te-ai legat de bendeac. o sa iti dea limbi pana o sa mori. ai belit-o!

  • declique spune:

    eu zic grozea cel mai hipster, chirila cel mai antipatic

  • JE spune:

    Mai trebuia bagat si Liviu Mihaiu la mijoc. Desi nu canta primeste puncte bonus ca batran ca toti astia adunati si la fel de hipster.

  • Scrob spune:

    Chirila e cel mai mare hipster din lista, cine nu e deacord can suck ass !
    Restul candidatilor macar o fac de aparenta…ca vor sa dea bine,deh.. dar Chirila.. he’s a natural … adica cum sa va spun eu …Cand l-a fatat masa pe barbosul din cauza , mai intai a iesit palaria de hipster pseudo-intelectual , apoi esarfa dupa care el.
    Radu ti-am trimis mailul

  • Gigi spune:

    Si ma-ta unde`i ?
    Nu o vad in lista ce pula me.

  • DanLoha spune:

    bah ce pula mea e cacatu asta de articol frate?
    o dai din laba trista in laba tragica..
    din nou de acord…aia din articol suntniste labagisti..ca si tine…da ce pula mea e atat de important la labele astea triste incat tu alta laba trista sa scrii despre labele din poze?
    Macar tu erai o laba amuzanta…ai scazut in laba trista iar acum in laba dezastruoasa…am zis sa mai incercsa vad ce cacaturi mai scri, sa iti dau o sansa..da, e labareala labarelii cu labe triste si labele tragice…nu mai zic pule ca iar se trezestecareva sa-mi dedice vreo melodie despre pule .. sa vaz acu daca o sa gaseasca melodie cu labe..tragice… bah esti de cacat, iar nu esti amuzant in pula mea

  • Portocalu spune:

    Scrob

    cum adica :can suck ass ! ce naspa ..
    si 2
    cat poti sa fi de cretin ca sa trimiti mailu…tu chiar vrei palaria,cred ca esti singurul care a trimis,daca mai sunt si alti atunci…can suck ass !toti

  • Dr. Barbie spune:

    Radule,
    Si cistigatorul concursului ce ia? Sculament, de la ma-ta din lorgean…

  • Lexii spune:

    Cine dracu’ sunt aia ultimii?
    Bendeac4life!Hipstar life of course,my horse B-)

  • Dusmanul spune:

    Chirila e sefu’ lor de departe.

  • fantomas spune:

    fac un scoring:
    mata
    tactu
    sicutine

    asta ca sa nu mai tai commentul; spuneam lumii ca tu nu stii ce sa mai faci sa ajungi ca astia din lista ta; galatean imputit ce esti!

  • Scrob spune:

    @portocaliu: Vreau palaria.. da sunt cretin..am trimis mail. Daca nu castig o sugrum pe mata cu colacul de veceu !

  • anca_mizil spune:

    vreau sa va sug pula la toti, vreau sa va varatzi in anusul meu, vreau sa bagati in floarea mea o bobina, vreau sa va ling muschiuletul de langa curulet, sunt o femeie, o sclava, o carpa, o moarta.

  • Dorian spune:

    Anca_Mizil – asl, pls.

    Hipsterul anului e Bucurenci, indubitabil. Ar fi urmat de Amsterdams, dar aia nu conteaza, deci e Chirila. Si-ar mai fi tot staff-ul Guerilla.

  • soundventure spune:

    Cik Radu ofera o palarie de hipster:)) Si toti s-au apucat sa faca clasamente. Adica toti sunteti hipsteri? Voi chiar nu vedeti intentia lui Radu? Hipsterilor! Raspunsul normal la aceasta campanie ar fi fost : Mars in mata cu palarie cu tot! Nu sa faceti clasamente. Dar ce sa ceri unor hipsteri.

  • euliric spune:

    Astia care au terminat(sau sunt) la spiru haret, hyperion, valahia sau mai stiu eu ce alta facultate de genul ar trebui banati pe situl asta, sa nu mai incarce internetul cu balast seminal. sa vezi atunci civilizatie si umor de calitate la capitolul comentarii.

  • ina spune:

    Creatrix, ti-ai atins scopul si ai fost bagata in seama (de oameni revoltati de prostia ta), dar spune-mi, te rog, ca tu chiar glumeai la faza cu THE Placebo. THE Tool, THE Muse?
    THE Pink Floyd, THE Led Zeppelin ?
    THE NOFX?
    THE Proasta Care Scrie literatura dar nu stie sa-l conjuge pe ” a sti” ?

  • JE spune:

    indubitabil, Chirila si Voma Veche sunt No. 1!

  • TheCreatrix spune:

    @Ina…Din moment ce trupa se numeşte Placebo iar eu am scris „The Placebo”, nu ţi-ai dat seama de ironia situaţiei?

    Obviously, not.

    Du-te, drăguţă, şi invaţă pentru capacitate.

  • daniela spune:

    1.Florin Gaozea
    2.Hamsterdams
    3.Bendeac
    4.Chirila…hai da-mi palaria odata.

  • Alina spune:

    eu sunt curioasa de ce ai o palarie de hipster

  • bale spune:

    atacurile mele:

    – basina asurzitoare

    – diareea orbitoare

  • Ana spune:

    1.Chirila (he iz za uinar)
    2.Gaozea (viata e greu, dar ce sa faci)
    3.Bendeac (get a life, but not a hipster one)
    4.Those women called Hamsterdams.(nu comentez)
    Io vreau o bere daca am nimerit macar una

  • Buha Neagra spune:

    @stealth03: intra linistit in top. Dar parca e hipster oligoren…sau se exclud?

  • Raul spune:

    Radu mamiiiii hipstareeee,ce facusi baiatuleeeeeee? ti-ai dat cu flocii in fasole.Poza aia e dubioasa chiar si pentru superdumnezeu/.e o combinatie horror thriller, maical jecsan+hipstar transexual.muie fluviu

  • George spune:

    @soundverture: you’re a believer! google life, intra pe amazon.com si cumpara una la pret redus ca esti penal

    @Fantomas: DA! GALATEAN IMPUTIT!! DA! … ce incerc sa zic e ca ai dreptate

    Revenind, cand se trage la sorti palaria aia ca incepe sa imi fie frig la chelie?

  • B' spune:

    Chirila e taticu’ lor, pe doi e viermele ala de hichiu’ si dupaia care vrei u

  • B' spune:

    haichiu, scuze sau cum dreq se chemau

  • urinaheep spune:

    Radule, aşa te vreu! Credeam că ai murit sau ai intrat în vreun partid, în plm…

  • sherbban spune:

    Eu nu citesc bloguri… am dat de tine din click in click in click (ma saturasem de laba virtuala si am zis sa mai schimb laba)…
    bai baiatule! ce ai scris aici e genial! pot sa fac un afis mare cu ce ai zis despre chirila si sa il lipesc prin poli?!

  • lovingvama spune:

    „duceţi-vă să sugeţi muia de târlani proşti”
    O construcţie atipică pentru o înjurătură, pentru că înjurăturile cu „muie” se leagă de faţă, de genul: să-ţi trag la muie, ţi-o iei la muie sau simplu muie ş.a.; Ok. Să sugi muia, zici :)
    Muia de târlani. Te-ai prins…

    Mi-ar plăcea dacă ai argumenta cândva rândurile pe care le-ai scris acum în legătură cu Vama Veche. Fără să faci referire la altceva care să îl privească pe Chirilă în afară de voce. Doar muzică.

    Ah, şi să nu zici că-l pup în pulă pe Chirilă, vama din blogul meu nu e nici măcar Vama Veche (satul), e doar sentimentul de Vamă, de libertate.

  • sky.slave spune:

    Deci io votez pe Jonas Brothers pen’ca astia au… cam cati ani? Cam cat mine adunati toti la un loc si’nc’un pic. Deci au inceput din frageda pruncie. Ia si la homalau asta mic: http://www.youtube.com/watch?v=rP-KFnYg6Hw&feature=related
    Dewd! This is DA shit. E supremul absolut! Nu’l vad io pe Chirila facand asa.

  • SingurEu spune:

    Ba, i-am lasat pe muritori sa bata campii. Adica inclusiv pe tine.
    EU STIU UN PROFESOR HIPSTAR.
    CARE ESTE NOTAR PUBLIC.
    DECI CARE CASTIGA MAI MULT DECAT TOTI PAPAGALII DE MAI SUS LA UN LOC.
    SI TOT UMBLA CU TZOALE HIPSTARESTI…

  • Alexandra spune:

    Fain ca Amsterdams se mentin pe acest blog, sunt convinsa ca apreciaza consecventa tipica piticilor pe creier. De la ultimul articol, oamenii astia au mai crescut, au mai convins vreo cativa colegi de breasla (canadieni sau olandezi sau ce vreti voi) ca Romania nu-i un loc in care in afara de pop de cea mai proasta calitate nu se asculta decat rock opzecist batranicios cu iz de Miorite si lirism fatalist.

    Cu tot acest hipsterism de bun augur, nu pot decat sa ma intreb totusi ce e mai hipster decat un critic de hipsteri, deci premiul intai fara coronita autorului.

  • B' spune:

    @SingurEu : pai ce mai stai, du-te repede la notarul ala sa ti-o dea si tie la muie ca la cati bani are isi permite, cocalarule, oricum esti ieftin.

  • prostule spune:

    e admirabil cum reusesti sa targetezi toti frustratii care este. de ce nu candidezi la prezidentiale? castig garantat si meritat.

  • AleX spune:

    hamsterdams
    chirila
    gaozea
    bendeac

Adaugă un comentariu